Αθλητικά > Αθλητικά Ηπείρου και άλλα

ΑΓΣΙ (μπάσκετ)

(1/8) > >>

PAS-o-media:
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης στο 20o ΖΑΓΟΡΙ BASKETBALL CAMP

 

Την Δευτέρα 20 Ιουνίου ξεκινάει το 20ο ΖΑΓΟΡΙ BASKETBALL CAMP που διοργανώνει ο Α.Γ.Σ. ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ και γίνεται στις εγκαταστάσεις του ΕΑΝΚ Ιωαννίνων.

            Όπως κάθε χρόνο, μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος, αναμένεται να λαμπρύνουν με την παρουσία τους, δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές-τριες να πάρουν χρήσιμες παραστάσεις και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους.

            Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο φετινός MVP της Euroleague και από τους καλύτερους Ευρωπαίους καλαθοσφαιριστές μετά τις 12 θα μιλήσει στους συμμετέχοντες στο 20ο ΖΑΓΟΡΙ BASKETBALL CAMP. 

PAS-o-media:
Την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 17.30 θα βρίσκεται στο 20ο ΖΑΓΟΡΙ BASKETBALL CAMP που διοργανώνει ο Α.Γ.Σ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ο Γιάννης Ιωαννίδης.

            Ο πολυνίκης Έλληνας προπονητής (12 Πρωταθλήματα και 6 Κύπελλα Ελλάδος με τον Άρη και τον Ολυμπιακό) θα μιλήσει στους συμμετέχοντες και θα «διδάξει» μυστικά του μπάσκετ.

PAS-o-media:
Την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 19.30 θα βρίσκεται στο 20ο ΖΑΓΟΡΙ BASKETBALL CAMP που διοργανώνει ο Α.Γ.Σ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ο κορυφαίος Έλληνας σέντερ, Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος θα μιλήσει στους συμμετέχοντες και θα μοιράσει αυτόγραφα.

PAS-o-media:
Βραβεύσεις και κοπή πίτας ΑΓΣΙ
Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Ιωαννίνων (Α.Γ.Σ.Ι.), την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012  στα Ιωάννινα στο κέντρο «Στοά Λούλη» την 18:45, θα κόψει τη Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ενώ παράλληλα:

Θα τιμηθεί ο ΒασίληςΤσαμπαλάς , πρώην αθλητής για την συνεισφορά του στον σύλλογο και στο χώρο του αθλητισμού.
Επιπλέον θα τιμηθούν τα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου, που διακρίθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.
Τα αγωνιστικά τμήματα που θα βραβευτούν στην εκδήλωση θα είναι:
Η ομάδα εφήβων που βγήκε 5η στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Η ομάδα των Προ-ΜΙΝΙ 98 που κατέκτησε το πρωτάθλημα ΕΣΚΑΒΔΕ
Η ομάδα του Παιδικού που έφτασε στον τελικό περιφέρειας
Η ομάδα των MINI 97 που έφτασε στον τελικό περιφέρειας
Η ομάδα των Νεανίδων που έφτασε στον τελικό περιφέρειας

taseuropas:
 Παρακαλώ δώστε προσοχή. Ενημερώστε αν γνωρίζετε κάποιον. Ο ΑΓΣΙ παίζει στις 19:30 στο κλειστό του Αγρινίου για άνοδο. Χρειαζεται κόσμος.ήδη 20 άτομα ταξιδεύουν με λεωφορείο. Παρακαλώ προωθήστε!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση