Αθλητικά > Αθλητικά Ηπείρου και άλλα

Μπιζάνιος Δρόμος

<< < (2/2)

ΛΑΜΙΑ FANS:

fon7:

--- Παράθεση ---Διεξήχθη σε ιδανικές συνθήκες ο 21ος ΜπιζάνιοςΔρόμος

Δρομείς όλων των ηλικιών έτρεξαν στον 21ο Μπιζάνιο Δρόμο.

Κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες διεξήχθη η καθιερωμένη διοργάνωση που είναι στα πλαίσια του εορτασμού της Επετείου Απελευθέρωσης των Ιωαννίνων (φωτο epiruspost.gr).
Νικητής στους ανδρες ήταν ο Σταύρος Γκίνης του ΑΓΣΙ με επίδοση 39.37.
Δεύτερος ο Βασίλης Τσώλης του Ηρακλή με 40.26 και τρίτος ο Βασίλης Τσιρώνης με 41.18.
Στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Αγγελική Γκρέμου με 48.26 με δεύτερη την Δήμητρα Ανδρούτσου με 49.36 και τρίτη την Ερμιόνη Χασκή με 49.56.

 

Τα αποτελέσματα ΕΔΩ
--- Τέλος παράθεσης ---
sportsioannina.gr

fon7:

--- Παράθεση ---Σπουδαία παρουσία του ΑΓΣΙ στον Μπιζάνιο Δρόμο

Μεγάλη εμφάνιση των αθλητών του ΑΓΣΙ στον Μπιζάνιο δρόμο όπου για μια ακόμη χρονιά ο Σταύρος Γκίνη ήταν ο νικητής του μεγάλου αγώνα της πόλης ενώ 3ος ήταν ο Βασίλης Τσιρώνης και 5ος ο Τζουμάκας Αλέξανδρος.

Στα Λύκεια 1ος στα αγόρια ο Θανάσης Λιγώνης, στα κορίτσια 1η η Αλεξίου Κων/να και 2η η Εύα Τραικάπη ενώ στα Γυμνάσια 1ος στα αγόρια ο Ιωάννου Ορφέας και στα κορίτσια 1η η Χρυσούλα Ανδρούτσου και 2η η Μπουμπογιάννη Ελεθευρία.
"Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και στους αθλητές μας που ήταν εθελοντές και για άλλη μια φορά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να έρθει σε πέρας κ αυτός ο αγώνας", αναφέρει ο ΑΓΣΙ.
--- Τέλος παράθεσης ---
sportsioannina.gr


--- Παράθεση ---Δυναμικό «παρών» του ΝΟΙ στον 21ο Μπιζάνιο Δρόμο!

- Οι αθλητές του κατέκτησαν πρωτιές και μετάλλια σε όλες τις διαδρομές

Το δικό του δυναμικό «παρών» έδωσε για μία ακόμη χρονιά στον Μπιζάνιο Δρόμο ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, ο οποίος συμμετείχε στον ιστορικό αγώνα της πόλης με μία μεγάλη ομάδα αθλητών όλων των ηλικιών, οι οποίοι απέδειξαν πως και στη στεριά τα καταφέρνουν αγωνιστικά εξίσου καλά με το νερό!
Οι κωπηλάτες του Ν.Ο.Ι. έτρεξαν σε όλες τις διαδρομές του αγώνα συναγωνιζόμενοι αθλητές από σωματεία στίβου αλλά και γνωστούς δρομείς, και κατάφεραν να διακριθούν, κατακτώντας πρωτιές και μετάλλια.

Πιο συγκεκριμένα, στον μεγάλο αγώνα των 11.300 μ. αρκετοί ήταν οι δρομείς του Ομίλου οι οποίοι πλασαρίστηκαν σε πολύ καλές θέσεις, σε σύνολο 440 τερματισάντων αθλητών. Μεταξύ άλλων, ο Άγγελος Μπερής κατέλαβε την 28η θέση με χρόνο 46.55, ο Κων/νος Θεοδώρου την 37η με χρόνο 48.05 και ο Παύλος Φαϊτάς την 76η με 52.14. Με καλές χρονικές επιδόσεις τερμάτισαν επίσης η Αθανασία Μάκου, ο Φίλιππος Τσικούρας και η Αριάδνη Μήτση.
Στη διαδρομή των 2.700 μ. για μαθητές Λυκείων, στα αγόρια ο Ν.Ο.Ι. κατέλαβε την τρίτη θέση με τον Αλέξανδρο Μαμακή. Στην πρώτη δεκάδα βρέθηκαν επίσης οι Βαγγέλης Γκάλιος, Ζήσης Μπουκουβάλας, Λεωνίδας Παλαιοπάνος, Γιώργος Κολιός και Φώτης Καννής. Στον αγώνα των 1.900 μ. για μαθητές Γυμνασίου, στα αγόρια, ο Αλέξης Βαρθολομαίου πήρε τη δεύτερη θέση και ο Θοδωρής Παπαδιώτης την τρίτη. Στην πρώτη δεκάδα πλασαρίστηκαν επίσης οι Τηλέμαχος Γκίνης και Ηλίας Μπλέτσας.


--- Τέλος παράθεσης ---
sportsioannina.gr

ΛΑΜΙΑ FANS:
Τα αποτελέσματα του αγώνα:

http://runningpress.gr/running/apotelesmatarunning/21os-bizanios-dromos-ta-apotelesmata-tou-agona/

ΛΑΜΙΑ FANS:

--- Παράθεση ---Ματαιώνεται ο «Μπιζάνιος Δρόμος» του 2022

Από το Δήμο Ιωαννιτών ανακοινώνεται ότι ο προγραμματισμένος για την Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022, Μπιζάνιος Δρόμος δεν θα πραγματοποιηθεί.

«Παρόλο που τους προηγούμενους μήνες φαινόταν ότι θα μπορούσαμε φέτος να διοργανώσουμε τον Μπιζάνιο Δρόμο, η σημερινή πραγματικότητα με τη νέα υπερμεταδοτική παραλλαγή Όμικρον που έφερε ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων, τη νόσηση μεγάλου αριθμού συμπολιτών μας και κλίμα αβεβαιότητας, μας αναγκάζουν να τροποποιήσουμε τον σχεδιασμό μας, να προσαρμοστούμε στα σημερινά δεδομένα της πανδημίας και να αναβάλουμε για το 2023 τον 24ο Μπιζάνιο Δρόμο με μοναδική ευχή του χρόνου να είμαστε στον αγώνα και πάλι όλοι μαζί!» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

--- Τέλος παράθεσης ---

https://www.epirusnews.eu/mataionetai-o-mpizanios-dromos-2022/


Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση