Αποστολέας Θέμα: Αλέξανδρος Λώλης  (Αναγνώστηκε 7956 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Αλέξανδρος Λώλης
« Απάντηση #50 στις: Κυρ 15 Μάι 2022 17:52 »

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Δευ 16 Μάι 2022 11:02 »
Ωχ ωχ ωχ......Αλέξανδρε βλέπω κρεμασμένη στον τοίχο φανέλα Κρίζμαν.
Ελπίζω να μην τον έχεις σαν ποδοσφαιρικό σου πρότυπο, γιατί αν ισχύει αυτό πρέπει να βγεις από τωρα στη σύνταξη....

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Δευ 16 Μάι 2022 18:20 »
Ωχ ωχ ωχ......Αλέξανδρε βλέπω κρεμασμένη στον τοίχο φανέλα Κρίζμαν.
Ελπίζω να μην τον έχεις σαν ποδοσφαιρικό σου πρότυπο, γιατί αν ισχύει αυτό πρέπει να βγεις από τωρα στη σύνταξη....

Άμα αρχίσει να αφήνει μοϊκάνα θα ανησυχήσουμε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Τρι 24 Μάι 2022 20:06 »
Κλήσεις Εθνικής Ελπίδων για Κύπρο και Πορτογαλία

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Σίμος κάλεσε τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής U21 στον 4ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, σε Κύπρο και Πορτογαλία (6 & 11 Ιουνίου αντίστοιχα).

Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι κλήθηκαν για την πρώτη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 30/05 στην Αθήνα, είναι οι ακόλουθοι:

Τερματοφύλακες: Παπαδόπουλος Σ., Ταλιχμανίδης Χρ., Τζολάκης Κ.

Αμυντικοί: Αντζουλάς Γ., Βαγιαννίδης Γ., Βήχος Μ.,  Διαμαντής Απ., Ζαγαρίτης Β., Λύρατζης Λ., Μιχελής Ν., Κίτσος Φ., Χριστόπουλος Γ.

Μέσοι: Κανελλόπουλος Γ., Κουρφαλίδης Χρ., Κουτσουπιάς Ι., Λιάσος Α., Λώλης Α., Μπελεβώνης Χρ., Μπότος Γ., Σουρλής Β., Τσιγγάρας Χ.

Επιθετικοί: Γρίβας Φρ., Κοσίδης Μ., Κούτσιας Γ., Τζόλης Χρ., Χριστόπουλος Ε.
epo.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Πεμ 25 Αύγ 2022 21:59 »
Λώλης: «Ο κόσμος θα δει και φέτος καλά πράγματα»
Στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων εμφανίσεων του ΠΑΣ Γιάννινα, ο ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Λώλης ανέφερε πώς ο κόσμος της ομάδας θα δει και φέτος καλά πράγματα από την ομάδα, ενώ χαρακτήρισε τις νέες φανέλες τις πιο ωραίες όσο είναι παίκτης της γιαννιώτικης ομάδας.

Για τις νέες εμφανίσεις: «Νομίζω είναι κάτι ξεχωριστό, κάτι το ιδιαίτερο αυτή η συνεργασία της ομάδας με το Hall of Brands. Είναι οι πιο ωραίες όσο είμαι εγώ στην ομάδα που έχω δει, ανυπομονώ να τις φορέσω, τη μία ήδη την φορέσαμε. Ειδικά οι άλλες δυο που βγάλαμε, αυτή του Πέδρο είναι ξεχωριστή με ωραίες λεπτομέρειες. Oι παλαιότερες που είχαμε και το 1970 είναι πολύ ωραίες νομίζω και ανυπομονώ να τις φορέσω γιατί δεν έχω δει πιο ωραίες φανέλες όσο βρίσκομαι εδώ».

Για το ότι ο κόσμος ανυπομονεί να δει την ομάδα να αγωνίζεται στο Ζωσιμάδες και να κερδίζει: «Αυτό είναι που θέλουμε και εμείς να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο, να έχουμε μία καλή σεζόν με υγεία και να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας όπως σήμερα, όπως κάθε φορά σε αυτό το γήπεδο και ελπίζω πώς το Σάββατο να κερδίσουμε και να τους κάνουμε χαρούμενους».

Για το τι υπόσχονται στον κόσμο ενόψει του πρώτου εντός έδρας αγώνα: «Αυτό που θέλω να υποσχεθώ είναι πώς θα δουν καλά πράγματα και φέτος από αυτή την ομάδα γιατί όταν υπάρχει καλή δουλειά θα έχουμε και καλά αποτελέσματα».
passports.gr