About PAS > Πρωτάθλημα - Κύπελλο 2022-23

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1η αγωνιστική

<< < (29/29)

PAS and stale bread:
Πέρα από τα γκολ που φέρνει ευθύνη (έχουμε δει και κάποιους να τα τρώνε χωρίς καν να στρίψουν ούτε το κεφάλι τους και ας ήταν σε σωστή θέση, Μάρκο με λένε και όλα τα παιδάκια κλαίνε), εγώ έκλεισα τα μάτια μου με την παλάμη σε εκείνη τη φάση που η μπάλα του ερχόταν ομαλά μπροστά του ενώ δεν υπήρχε κίνδυνος από αντίπαλο και πάει εφετζίδικα να την μπλοκάρει στην αγκαλιά του πέφτοντας κάτω (κλασική κίνηση τερματοφύλακα και στο δημοτικό το κάναμε όλοι μας, και τα κορίτσια ακόμα που παίζανε μήλα το είχαν) και του φεύγει από τα χέρια και την έψαχνε, καλά που δεν ήταν κανείς μπροστά να της ρίξει ένα μυτάκι.


Άσε και κανα δυο εξόδους μετά από σέντρα των γαύρων, φτάνει στην μέση της διαδρομής σκέφτεται στιγμιαία να πάω μέχρι εκεί; είναι κρύα τα νερά; μπα άσε καλύτερα ας γυρίσω πίσω. Αφού γλιτώσαμε γκολ και από κει πάλι καλά.


Υπήρχε ένας αρνητισμός από τους ντόπιους δημοσιογράφους  B-) για αυτόν από τα παιχνίδια στην Πολωνία. Και εκθείαζαν τον Σούλη και λέγανε τι τον πήραμε τον Γάλλο για 2ο; Αυτό που βλέπουμε εμείς τώρα σε ολόκληρο 90λεπτο το είχαν δει νωρίτερα, ίσως και στις προπονήσεις εδώ.Δεν λέμε πάλι καλά που έχουμε παίχτες πίσω σε αυτή την θέση με την προεδράρα που έχουμε, που να μην είχαμε και αυτούς; Ο Παντελάκης ο έρμος μόνο τέρμα που δεν έχει παίξει ακόμα.
Και ο Σούλης αλλά και ο Αθανασίου που έδειξε καλά στοιχεία θα ανταποκριθούν αν δει το τιμ ότι δεν τραβάει και ο άλλος θα καθίσει λίγους μήνες και θα δει το μουντιάλ από το πατρικό του. Θα φανεί το πράμα.


Καλό είναι λίγο να περιμένουμε.
Θυμάμαι τον Φεγκρούς στις αρχές, τι κλόουν, τι νούμερο, τι που τον πήραν τον τρύπιο ακούγαμε εδώ κάθε μέρα και  αποδείχτηκε ότι ήταν ο νόθος γιός του Λάιονο από τους Θάντερκατς.
Αυτός τώρα για Σναρφ μοιάζει, θα δείξει στην πορεία.

Αφού υπάρχει αξιόλογο μπακ απ πάλι καλά να λέμε.

tzesIOA:
Έχει που έχει κάποιες αδυναμίες, έχει και την ατυχία να έρχεται στην ομάδα μετα τον τον Γιούρι.
Θα δυσκολευτεί παρά πολύ να κερδίσει τον κόσμο ο καημένος.
Προσωπικά θα τον στηρίξω όσο πάει και εύχομαι να μας ανταμείψει στο τέλος

Fontas84:

--- Παράθεση από: tzesIOA στις Τετ 24 Αύγ 2022 07:41 ---Έχει που έχει κάποιες αδυναμίες, έχει και την ατυχία να έρχεται στην ομάδα μετα τον τον Γιούρι.
Θα δυσκολευτεί παρά πολύ να κερδίσει τον κόσμο ο καημένος.
Προσωπικά θα τον στηρίξω όσο πάει και εύχομαι να μας ανταμείψει στο τέλος

--- Τέλος παράθεσης ---
Συμφωνώ γενικότερα, αν και ο Σούλης πέρυσι όποτε χρειάστηκε αντικατέστησε τον Γιούρι πάρα πολύ καλά.
Θέλει χρόνο το παιδί σίγουρα, αλλά τα πρώτα δείγματα δεν είναι καλά

pextempalla:
Λίγο καθυστερημένος από μεριά μου ο σχολιασμός του ματς.
Λίγο πολύ αναμενομενο το αποτέλεσμα (αν και κάθε χρόνο περιμένουμε το γαμοδιπλό στο τηγάνι) και δεν πρέπει να κράζουμε επειδή χάσαμε από το γαύρο την πρώτη αγωνιστική.
Όντως η ομάδα είχε προβλήματα, όμως αντίστοιχη και χειρότερη ήταν η περυσινή πρεμιέρα στην Τούμπα, άσχετα αν κερδίσαμε.
Αρκετοί παίκτες δε μου άρεσαν, αλλά αυτοί που μου άρεσαν περισσότερο ήταν τελικά οι δύο δανεικοί μας και ιδιαίτερα ο Μπαγκαλιάνης.
Τις προσθήκες αυτές τις είχα κράξει και δεν τις ήθελα στην ομάδα, αλλά τα παιδιά την ίδρωσαν τη φανέλα σε αντίθεση με παλαιότερους δανεικούς....
Νωρίς ακόμη για συμπεράσματα, αλλά τα πρώτα σχόλια θα τα κάνω στο τόπικ του ματς με τη Λαμία, που έγινε χτες.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση