Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ και ΟΗΕ  (Αναγνώστηκε 1188 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 10.446
  • Προφίλ
ΠΑΣ και ΟΗΕ
« στις: Παρ 21 Απρ 2017 14:48 »
Παράθεση
Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα προβάλει τους 17 στόχους του ΟΗΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξη


Στον αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΕΚ  στις 30 Απριλίου, θα σημειωθούν τουλάχιστον 17  Goals.

Βρυξέλλες/Ιωάννινα,  21 Απριλίου 2017

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966,  η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα της Ηπείρου, ενώνει τις δυνάμεις της με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών με σκοπό την ενημέρωση και την προβολή των 17 Στόχων του ΟΗΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη τόσο στο κοινό της Ηπείρου αλλά και σε όλο το πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα,  λίγο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού της τελευταίας αγωνιστικής με την ΑΕΚ την Κυριακή  30 Απριλίου, οι παίκτες του ΠΑΣ θα φωτογραφηθούν πίσω από ένα μεγάλο πανό με τους 17 Στόχους, ενώ τα 22 παιδιά  των συνεργαζόμενων με τον ΠΑΣ ακαδημιών ποδοσφαίρου  που θα συνοδεύουν τους 22 παίκτες και τους διαιτητές θα φορούν μπλουζάκια  που θα απεικονίζουν το λογότυπο των 17 Στόχων.

Τι είναι οι 17 Στόχοι για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη;

Τον Σεπτέμβριο του 2015, το σύνολο σχεδόν της ανθρωπότητας υιοθέτησε σε μία ιστορική σύνοδο στον ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη,   17 συγκεκριμένους και μετρήσιμους στόχους για την εξάλειψη της φτώχειας,  της πείνας,  των ανισοτήτων και  βελτίωση της ευημερίας, της αξιοπρεπούς εργασίας και της  εκπαίδευσης παντού στον κόσμο.

Οι Στόχοι αυτοί, που πρέπει να υλοποιηθούν μέχρι το 2030, αφορούν σε όλα τα 193 κράτη μέλη του ΟΗΕ πλούσια και φτωχά, μεγάλα και μικρά χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση και φιλοδοξούν να μεταμορφώσουν τον κόσμο μας.

Για την υλοποίηση των στόχων αυτών ο ΟΗΕ έχει ξεκινήσει μία παγκόσμια  ενημερωτική εκστρατεία την οποία υλοποιεί σε συνεργασία με κυβερνήσεις, την κοινωνία των πολιτών, εκπαιδευτικά ιδρύματα και  τον επιχειρηματικό κόσμο. Σημαντικότατο ρόλο στη προσπάθεια αυτή διαδραματίζει και η συνεργασία του ΟΗΕ με τον κόσμο του αθλητισμού.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της συνεργασίας με τον κόσμο του αθλητισμού  και συγκεκριμένα  το ποδόσφαιρο, τα Ηνωμένα Έθνη πρότειναν στη διοίκηση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, μίας ομάδας με έντονη κοινωνική δράση,  το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την ιστορική ΑΕΚ στους  Ζωσιμάδες, να είναι ένα παιχνίδι – γιορτή για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και το κοινό  μέλλον του κόσμου μας.

Για τον λόγο αυτό, τα Ηνωμένα Έθνη θέλουν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Γιώργο Χριστοβασίλη, τη διοίκηση, το προσωπικό και προπαντός τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, για την άμεση αποδοχή της πρότασης και την άριστη συνεργασία.

Εκτός από το ίδιο το παιχνίδι,  ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και τα Ηνωμένα Έθνη έχουν προγραμματίσει για την Πέμπτη 27 Απριλίου και μία σειρά άλλων σχετικών εκδηλώσεων, όπως η συνάντηση του υπεύθυνου επικοινωνίας στα Ηνωμένα Έθνη κ. Δημήτρη Φατούρου στο Essence Hotel με τους παίκτες της ανδρικής ομάδας και των υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα με τους οποίους θα συζητήσει για τους Στόχους, τις δράσεις του ΟΗΕ για τη νεολαία και την σχέση των Ηνωμένων Εθνών με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε σχολεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα RUN and OUT, ενώ ο κάθε παίκτης θα έχει την  ευκαιρία να φωτογραφηθεί ξεχωριστά με το λογότυπο  του Στόχου που θεωρεί ως τον πιο σημαντικό.

Την Πέμπτη,  27 Απριλίου και ώρα 11:00 στο  Ε.Σ.Ι. «Οι Ζωσιμαδες» θα δοθεί  κοινή συνέντευξη Τύπου από τον υπεύθυνο επικοινωνίας κ. Μπάμπη Καρβέλη και τον εκ των αρχηγών του ΠΑΣ  ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Θέμη Τζημόπουλο  και τον κ. Δημήτρη Φατούρο σχετικά με τις προγραμματισμένες κοινές δράσεις και τα αναμενόμενα αποτελέσματα τους.

Ανεξαρτήτως λοιπόν του τελικού σκορ στον αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΕΚ  ένα είναι σίγουρο: Οι δύο ομάδες,  οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο και όσοι το παρακολουθήσουν από τη NOVA, θα  έχουν σημειώσει 17 GOALS.

17 GOALS – ΣΤΟΧΟΥΣ που μπορούν να μεταμορφώσουν τον κόσμο μας σε ένα καλύτερο μέρος για όλους μας.

Ευχαριστούμε το Essence Hotel στα Ιωάννινα  για την ευγενική του προσφορά.

Περισσότερες πληροφορίες για τους Στόχους:  http://bit.ly/2imYq97

και 


# PAS4Goals

#yourGoalGreece
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος midnight

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 525
 • Once in a BLUE moon
  • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ και ΟΗΕ
« Απάντηση #1 στις: Παρ 28 Απρ 2017 13:53 »
Παράθεση
ΠΑΣ και ΟΗΕ "για να αλλάξουμε τον κόσμο μας"(vid)

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός έχει θέσει 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης τους οποίους θέλει ως το 2030 να τους υλοποιήσει, και αρωγός σ' αυτή την προσπάθεια για να υπάρξει ενημέρωση του κόσμου στάθηκε και ΠΑΕ.
Στην αίθουσα τύπου του Σταδίου Ζωσιμάδες η συνέντευξη τύπου του υπεύθυνου επικοινωνίας στα Ηνωμένα Έθνη κ. Δημήτρη Φατούρου, του υπεύθυνου επικοινωνίας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Μπάμπη Καρβέλη και του και τον εκ των αρχηγών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Θέμη Τζημόπουλο για την εκστρατεία ενημέρωσης "17 Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης" του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στο οποίο συμμετέχει η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ παρουσιάζοντας τις προγραμματισμένες κοινές δράσεις και τα αναμενόμενα αποτελέσματα τους.
Ο κ. Φατούρος αναφέρθηκε στα προβλήματα ακραίας φτώχειας που αντιμετωπίζει σημαντική μερίδα του παγκόσμιου πληθυσμού, ενώ αναφέρθηκε και στα σοβαρά προβλήματα από την έλλειψη πόσιμου νερού, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και τα προβλήματα από την παγκόσμια κλιματική αλλαγή.
Από την πλευρά του ο Θέμης Τζημόπουλος έκανε αναφορά στην εμπειρία που είχε από την επίσκεψη του ως διεθνής ποδοσφαιριστής της Νέας Ζηλανδίας σε φτωχές χώρες της Ασίας και του Ειρηνικού.
Αναλυτικά τα όσα στο βίντεο που ακολουθεί:
 
http://www.sportsioannina.gr/index.php/rss/49740-2017-04-27-08-55-17

Παράθεση

Επίσκεψη στο 10ο Δημοτικό Σχολείο (vid)

Συνεχίζονται οι δράσεις για την εκστρατεία "17 Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης" του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στο οποίο συμμετέχει η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ παρουσιάζοντας τις προγραμματισμένες κοινές δράσεις.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και επίσκεψη στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων.
Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο.

http://www.sportsioannina.gr/index.php/rss/49743-17stoxoiepiskepsi
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 10.446
  • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ και ΟΗΕ
« Απάντηση #2 στις: Κυρ 30 Απρ 2017 10:18 »
Οι δράσεις συνεχίζονται μέσα στην ημέρα.. Οι ομάδες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ενημερώνονται για τη βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε όλοι για την Βιώσιμη Ανάπτυξη του πλανήτη μας και των ανθρώπων..
#PAS4Goals #yourGoalGreece #SDGs_Greece

PAS Giannina

Παράθεση
Όμορφες στιγμές από την εκστρατεία “17 Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης” του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στο οποίο συμμετέχει η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
#PAS4Goals #yourGoalGreece #SDGs_Greece
PAS GIANNINA UN SDGs presentation φωτογραφίες

Παράθεση
Δημ. Φατούρος: « Πολύ ομαλή η συνεργασία με τον ΠΑΣ, θέλουμε μέχρι το 2030 να έχουν αλλάξει πολλά»

Πριν από λίγη ώρα ο υπεύθυνος επικοινωνία του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών κ. Δημήτρης Φατούρος βρέθηκε στο «Ζωσιμάδες» και μαζί με τον Θεμιστοκλή Τζημόπουλο, αλλά και τον υπεύθυνο επικοινωνίας του ΠΑΣ Γιάννινα κ. Μπάμπη Καρβέλη παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου μιλώντας για την συνεργασία των δυο πλευρών και τους στόχους που πρέπει να υλοποιηθούν.

Ο κ. Δημήτρης Φατούρος ανέφερε πως τα Ηνωμένα Εθνη έχουν μακρά παράδοση συνεργασίας με τον αθλητικό κόσμο. Επιπλέον τόνισε πως οι Μέσι, Ζιντάν και Μπάλακ είναι εκπρόσωποι των Ηνωμένων Εθνών για διάφορα θέματα. Επίσης μίλησε για την συνεργασία με τον ΠΑΣ Γιάννινα η οποία  είναι πάρα πολύ ομαλή και είπε χαρακτηριστικά πως: «θέλουμε μέσω της ομάδας, των παικτών να κάνουμε στους πολίτες των Ιωαννίνων γνωστούς αυτούς τους στόχους και να καλέσουμε τους πολίτες να συμμετάσχουν στη διαδικασία της υλοποίησής τους, αλλά και τη διαδικασία του ελέγχου των κρατών μελών για την πρόοδο των στόχων. Τέλος μίλησε για τους τέσσερις πρώτους στόχους και ανέφερε χαρακτηριστικά: « Υπάρχουν χώρες που την φτώχεια την βλέπεις στο δρόμο. Περίπου με τα δικά μας τα στοιχεία το 1/5 του παγκόσμιου πληθυσμού συνεχίζει να ζει με λιγότερο από 1,25 δολάρια την μέρα, δηλαδή βρίσκεται σε καθεστώς ακραίας φτώχειας, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικός ο στόχος νούμερο ένα που είναι η εξάλειψη της ακραίας φτώχειας μέχρι το 2030. Επίσης σημαντικός είναι και ο στόχος νούμερο δυο γιατί έχουμε αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο περίπου ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους που υποσιτίζονται. Με τον στόχο τρία (καλή υγεία) φιλοδοξούμε να μειώσουμε αισθητά την παιδική και την μητρική θνησιμότητα, ιδίως την παιδική. Όπως ξέρετε εκατομμύρια παιδιά πεθαίνουν κάθε χρόνο από αιτίες που στη χώρα μας ή στην Ευρώπη είναι ανύπαρκτες. Υπάρχουν παιδιά ή γυναίκες που πεθαίνουν πάνω στη γέννα, γιατί δεν έχουν την στοιχειώδη ιατρική φροντίδα. Τέλος ο στόχος νούμερο τέσσερα (ποιοτική εκπαίδευση) είναι ένας πολύ σημαντικός στόχος. Αυτή τη στιγμή έχουμε περίπου 60 εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο που δεν έχουνε πάει ποτέ σχολείο. Αυτό δεν είναι ένα ζήτημα εκπαίδευσης, είναι ένα έντονο κοινωνικό πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή έχουμε 100 εκατομμύρια παιδιά που έχουνε προβλήματα ανάγνωσης και απλών αριθμητικών πράξεων. Όλα αυτά μας φαντάζουν πολύ μακρινά, αλλά δεν είναι υπάρχουνε και πραγματικά φιλοδοξούμε όλα αυτά μέχρι το 2030 να έχουν αλλάξει. Μόνο και μόνο πιστεύω το γεγονός πως ο κόσμος το 2015 συμφώνησε σε συγκεκριμένους στόχους, αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να είμαστε πολύ αισιόδοξοι για την υλοποίησή τους και αυτό που μας κάνει ακόμα περισσότερο αισιόδοξους είναι ότι έχουμε τη συνεργασία ομάδων, ανθρώπων, μαθητών και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.»

Από την πλευρά του ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος δήλωσε πολύ χαρούμενος για αυτή την συνεργασία. Ανέφερε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή τη συνεργασία για να προβάλλουν τους στόχους και να μάθει ο κόσμος τι είναι ο ΟΗΕ. Επίσης τόνισε πως ο καθένας μας πρέπει να βάλει ένα λιθαράκι, να κάνει ότι μπορεί για να ξεκινήσει η προσπάθεια από τα Γιάννινα και τον ΠΑΣ, που έχει δείξει ότι στηρίζει αυτές τις κοινωνικές προσπάθειες. Τέλος ανέφερε πως αυτή η συνεργασία είναι μια αρχή που θα μπορέσει να προβληθεί μέσα στην Ελλάδα.
super-fm.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 30 Απρ 2017 10:30 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 1.376
  • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ και ΟΗΕ
« Απάντηση #3 στις: Κυρ 30 Απρ 2017 12:53 »
Μπράβο....τπτ άλλο...

ΥΓ.  Α και προσέξτε τον αλαλαγμό των μικρών μαθητών του ΔΣ της πόλης μας...ανατριχίαζει κανείς με τις επευφημίες τους για την ομάδα και τους παίκτες της....τέτοια πράγματα  μας δίνουν την πραγματική εικόνα της υποστήριξης σε κάποια ομάδα...και εαν αυτό μπορούσε να γίνει κάθε εβδομάδα σε πολλά σχολεία δημοτικά γυμνασια λυκεια...τότε θα είχαμε απίστευτα αποτελέσματα σε νέο ομαδικό αίμα...παρακαλώ κάντε τον κόπο να δείτε το στο βίντεο...πιστέψτε με αξίζει τον κόπο.... :mono: ;)
"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 10.446
  • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ και ΟΗΕ
« Απάντηση #4 στις: Κυρ 30 Απρ 2017 14:35 »
Κάτι τέτοια μπορεί να φαντάζουν μικρά αλλά για τον ΠΑΣ είναι πολύ σημαντικά.Είναι από τα πράγματα που κερδίσαμε τα τελευταία χρόνια.Μπορεί να μην φαίνονται αγωνιστικά στο γήπεδο αλλά είναι πολύ σημαντικά και πρέπει να καθιερωθούν.

Αποσυνδεδεμένος my8os

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 3.010
 • live long and prosper ΠΑΣ
  • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ και ΟΗΕ
« Απάντηση #5 στις: Κυρ 30 Απρ 2017 21:24 »


Μπράβο πρόεδρε! Ελπίζω να μην μπει στο πλύσιμο το t-shirt  :P

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 12.902
 • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
  • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ και ΟΗΕ
« Απάντηση #6 στις: Δευ 29 Μάι 2017 13:17 »
Κάτι τέτοια μπορεί να φαντάζουν μικρά αλλά για τον ΠΑΣ είναι πολύ σημαντικά.Είναι από τα πράγματα που κερδίσαμε τα τελευταία χρόνια.Μπορεί να μην φαίνονται αγωνιστικά στο γήπεδο αλλά είναι πολύ σημαντικά και πρέπει να καθιερωθούν.

Συμφωνώ απόλυτα. Δεν αρκεί μόνο το αγωνιστικό κομμάτι.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 10.446
  • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ και ΟΗΕ
« Απάντηση #7 στις: Παρ 16 Ιούν 2017 15:12 »
Παράθεση

TOGETHER, two Greek football teams mark 17 Goals

On Sunday, 30 April, Greek football Club PAS GIANNINA 1966  joined forces with the United Nations to raise awareness  on the TOGETHER campaign and  the 17 Sustainable Development Goals (SDGs).
 
Despite it being the last game of the season, featuring two of Greece’s most popular football teams, Sunday’s game was no ordinary football match.
 
Rather, it was a game to celebrate our shared humanity, a festival of youth and sports for the promotion of our common goals:  the TOGETHER campaign and the 17 Global Goals for Sustainable Development.
 
Before the official start of the Greek Super League game between PAS GIANNINA FC of Ioannina and AEK FC of Athens, the two teams and the referees took to the field holding a big banner featuring the TOGETHER logo and the 17 SDGs. Whilst the TOGETHER logo and SDGs were unveiled on the pitch, the ground’s loudspeakers explained what they are about and how they could transform our world into a better place.

The whole event was broadcast by one of Greece’s major TV stations, thereby introducing the SDGs to millions of TV viewers. It received further coverage by major TV, print and online media in Greece.


The match ended in a draw 1-1. But regardless of the end result, when the referee signaled the end of the game, all attending had helped to score TOGETHER 17 Goals for a better world.
http://together.un.org

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 10.446
  • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ και ΟΗΕ
« Απάντηση #8 στις: Παρ 25 Αύγ 2017 14:50 »
Παράθεση
Αξίζει να αναφερθεί ότι και φέτος η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στέκεται κοντά στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, και τη Δευτέρα στις 10 το πρωί στο Πανηπειρωτικό θα υπάρξει εκπαιδευτική προπόνηση για τους πρόσφυγες από την ομάδα Κ-20 και τον προπονητή Χρ. Αγγέλη. 
sportsioannina.gr

Παράθεση
Εργαστήρια ποδοσφαίρου στο ΠΕΑΚΙ για παιδιά προσφύγων
Εργαστήριο ποδοσφαίρου για τα παιδιά των προσφύγων ηλικίας εως 21 ετών θα διοργανώσει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα την προσεχή Δευτέρα στις 10 το πρωί στο ΠΕΑΚΙ, με τη βοήθεια της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και των ομάδων υποδομών της ΠΑΕ.

Για τις ανάγκες των εργαστηρίων θα χρησιμοποιηθούν ποδοσφαιρικές μπάλες από το πρόγραμμα One World Play Project, οι οποίες θα δοθούν στους συμμετέχοντες μαζί μ’ ένα κοντομάνικο μπλουζάκι του προγράμματος.

Ο κ. Μπένο που είναι υπεύθυνος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους προσφυγές έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Ευχαριστούμε τον κύριο και την κυρία Χριστοβασίλη για την πρωτοβουλία τους. Χρειαζόμαστε την παρουσία και τη στήριξή σας. Ευχαριστούμε και την τοπική κοινωνία που αγκαλιάζει αυτές τις πρωτοβουλίες.

Την Δευτέρα θα βρεθούν στο ΠΕΑΚΙ περίπου 200 παιδιά προσφύγων, τα οποία θα παρακολουθήσουν αυτά τα ποδοσφαιρικά εργαστήρια που θα επιμεληθούν οι προπονητές των υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα.

Θεωρώ το γεγονός αυτό πολύ σημαντικό. Το ποδόσφαιρο είναι σημαντικό για όλο τον κόσμο. Τα παιδιά θα έχουν ανάμνηση αυτό το γεγονός για όλη τους τη ζωή».

Ο προπονητής της ομάδας Κ-20, Χρήστος Αγγέλης, είπε από την πλευρά του για την εκδήλωση της Δευτέρας: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα διοργανώνει για 2η φορά προπόνηση-εκμάθηση ποδοσφαίρου για μικρά παιδιά προσφύγων. Σας καλούμε όλους την Δευτέρα στο ΠΕΑΚΙ».
super-fm.gr

Αυτά είναι από τα σημαντικά και τα παρουσιάζεις εντονότερα!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 25 Αύγ 2017 15:36 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 3.797
 • Remember, remember, the Fifth of November...
  • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ και ΟΗΕ
« Απάντηση #9 στις: Τρι 05 Σεπ 2017 13:13 »
Παράθεση
ΟΜΟΡΦΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ο ΠΑΣ Γιάννινα... διδάσκει ποδόσφαιρο σε 170 προσφυγόπουλα!

Η ομάδα των Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες έδωσε την ευκαιρία σε 170 προσφυγόπουλα να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου, αφού διοργάνωσε καμπ για να τους βοηθήσει να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα.

http://www.gazzetta.gr/football/article/1133053/o-pas-giannina-didaskei-podosfairo-se-170-prosfygopoyla-pic     
Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, Mr. Creedy, and ideas are bulletproof.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 12.902
 • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
  • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ και ΟΗΕ
« Απάντηση #10 στις: Κυρ 29 Οκτ 2017 12:20 »
Από τις καλύτερες κινήσεις του ΚιτσιοΜπιλ σε όλη τη θητεία του!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!