Αποστολέας Θέμα: Ερασιτέχνης ΠΑΣ 2017-18  (Αναγνώστηκε 2415 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 11.299
  • Προφίλ
Ερασιτέχνης ΠΑΣ 2017-18
« στις: Τετ 09 Αύγ 2017 13:49 »
Παράθεση
Με νέα πρόσωπα η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ

Ανανεωμένη η διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, μετά την αναδιάρθρωση που έγινε στο διοικητικό συμβούλιο, από τον πρόεδρο κ. Γιώργο Οικονόμου.

Το νέο διοικητικό σχήμα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, είναι το παρακάτω:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιώργος Οικονόμου
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: Δημήτριος Πέταλης
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μιχάλης Δάλλας
ΤΑΜΙΑΣ: Αθανάσιος Λαδιάς
ΜΕΛΟΣ & ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΣΗΠ: Ναπολέων Τσακανέλης
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΓΕΙΑΣ: Σταύρος Οικονόμου
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χαραλαμπος Παπαρούνας
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Τηλ./Φαξ 26510 24085, τηλ. 6949798531
ΓΡΑΦΕΙΑ: ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ, Τζαβέλα 18-45333 ΙΩΑΝΝΙΝΑ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ: Σταυράκι Ιωαννινων (καθημερινά 1-31/8/2017- 18.00-19.30)
Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθούν οι προπονητές των τμημάτων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και οι ημερομηνίες έναρξης προετοιμασίας.
sportsioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 11.299
  • Προφίλ
Απ: Ερασιτέχνης ΠΑΣ 2017-18
« Απάντηση #1 στις: Δευ 21 Αύγ 2017 23:17 »
Παράθεση
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2017/2018 ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ/ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΣΗΣ

Ο παρών εσωτερικός Κανονισμός ρυθμίζει τις σχέσεις του σωματείου ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με τα μέλη, τους ερασιτέχνες αθλούμενους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην δύναμή του ως προνομιούχους από την ιδιότητα μέλους του σωματείου συγγενικού προσώπου Α και Β βαθμού, αλλά και τους προπονητές του ποδοσφαιρικού τμήματος, οι οποίοι επιλέγονται από μέλη του σωματείου, αποτελεί δε συμφωνία μεταξύ Διοικητικού Συμβουλίου και μελών, ποδοσφαιριστών, προπονητών, αποδεκτή από τα δύο μέρη και αφορά την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 σε όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες των αθλούμενων ομάδων και έχει τύχει της έγκρισης του Δ.Σ.
Η αρμονική συνύπαρξη εκτός από την αμοιβαία ευγένεια και σεβασμό προϋποθέτει και την τήρηση του κανονισμού λειτουργίας της ακαδημίας ώστε να πραγματοποιείται ανενόχλητα, μεθοδικά και αποτελεσματικά το έργο της και επιτυγχάνεται η απρόσκοπτη λειτουργία αυτής σε καθημερινή βάση.
Για την ακόμα πιο εύρυθμη λειτουργία των ακαδημιών μας και με συσσωρεμένη την εμπειρία από την λειτουργία των προηγουμένων χρόνων, αποφασίσαμε να εκδώσουμε, τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας της ακαδημίας του οποίου πρέπει να λάβουν γνώση τα μέλη του σωματείου, γονείς και όσοι απολαμβάνουν προνόμια ποδοσφαιριστές.
Προσπάθεια όλων είναι να δημιουργήσουμε ένα υγιές αθλητικό περιβάλλον, μέσα στο οποίο ο καθένας θα μπορεί αβίαστα να διαμορφώνει την προσωπικότητά του.
Είμαστε σίγουροι, ότι ο κανονισμός θα γίνει σεβαστός από όλους, δηλαδή προπονητές-αθλητές-γονείς/μέλη και η ακαδημία μας θα συνεχίσει να είναι πρότυπο λειτουργίας στη Β.Δ. Ελλάδα τουλάχιστον.
Το Όραμά μας Ποδόσφαιρο ,Άμιλλα , Στόχος
— Διαμόρφωση χαρακτήρων και προσωπικοτήτων
— Δημιουργία παικτών υψηλού επιπέδου που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου
— Σταδιακή προώθηση έτοιμων νεαρών ποδοσφαιριστών στις υποδομές U 15, U 17, U 20 της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Η στρατηγική μας πηγάζει από:
— Την ιστορία και τους τίτλους του συλλόγου
— Τη δυναμική της διοίκησης του συλλόγου
— Τη δυναμική των φιλάθλων του συλλόγου
— Το brand name του συλλόγου
Στόχος
Η συστηματική πρότυπη εκπαίδευση του ποδοσφαίρου μέσα από σύγχρονες διδακτικές μεθόδους ανάλογα του ηλικιακού επιπέδου και άρτια παιδαγωγική καθοδήγηση στοχεύοντας στη δημιουργία σκεπτόμενων αγωνιστικά παικτών με προσωπικότητα που να ανταποκρίνονται στις τεχνικοτακτικές, φυσικές, νοητικές και ψυχικές απαιτήσεις του σύγχρονου επιθετικού και θεαματικού ποδοσφαίρου.
Εκπαιδευτική εργασία
Η εργασία των προπονητών μελών του σωματείου, θα στηρίζεται σε ένα ειδικό ανάλογα του ηλικιακού επιπέδου επιστημονικό προπονητικό και αγωνιστικό πρόγραμμα. Γι αυτό, προς αυτή τη κατεύθυνση, θα καθοδηγείται και θα ελέγχεται επίσης η αγωνιστική και εξωαγωνιστική συμπεριφορά των εκπαιδευόμενων παικτών. Για την υλοποίηση αυτού του στόχου οπωσδήποτε απαιτείται η ουσιαστική και σωστή συμμετοχή των γονέων, οι οποίοι θα πρέπει να ακολουθούν τις βασικές αρχές της φιλοσοφίας μας.
ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ
1. ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δικαίωμα προνομίων στην άθληση έχουν τα μέλη των οικογενειών Α και Β βαθμού συγγενείας των μελών του σωματείου, στα οποία παρέχεται δωρεάν δικαίωμα άθλησης, όταν το μέλος του σωματείου εκπληρώνει τις ταμειακές και λοιπές υποχρεώσεις του, ήτοι να μετέχουν σε προπονήσεις και αγώνες και να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις και τα όργανα του σωματείου.
2. ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
1. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
1. ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Οι ποδοσφαιριστές υποχρεούνται :
1. Να συμμετέχουν σε όλες τις προπονήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα που καταρτίζει ο προπονητής τους και να λαμβάνουν μέρος σε οποιοδήποτε φιλικό ή επίσημο αγώνα κληθούν από τον προπονητή, καθώς να συμμετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας.
2. Να υπακούουν και να ανταποκρίνονται με διάθεση μόνο στις οδηγίες των υπευθύνων προπονητών κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και αγώνων.
3. Να προσέρχονται στις προγραμματισμένες ή έκτακτες προπονήσεις 15΄πριν την καθορισθείσα ώρα.
4. Η προσέλευση στους αγώνες για του U12/13 και U14/15 θα είναι 1 ώρα και 15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα. Στις μικρότερα ηλικιακά τμήματα θα καθορίζεται ανάλογα της περίπτωσης από τους προπονητές.
5. Η εμφάνισή του στις προπονήσεις και στους αγώνες πρέπει να είναι η ενδεδειγμένη και ομοιόμορφη σύμφωνα με το αθλητικό υλικό που έχει παραλάβει (εμφάνιση ομάδας, ποδοσφαιρικά παπούτσια, κάλτσες, επικαλαμίδες κλπ.).
6. Να φροντίζουν να διατηρούν καθαρούς τους χώρους όπου προπονούνται και αγωνίζονται και να προσέχουν το αθλητικό υλικό της ομάδας και τον προσωπικό τους ιματισμό.
7. Μετά το τέλος της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές σε συνεργασία με τον προπονητή τους συγκεντρώνουν και τακτοποιούν το προπονητικό υλικό που χρησιμοποίησαν.
8. Άδεια για να μην προπονηθεί μπορεί να δώσει μόνο ο προπονητής του και εφόσον υπάρχει σοβαρός λόγος.
9. Σε περίπτωση προγραμματισμένης απουσίας του από τις προπονήσεις ή τον αγώνα οφείλει να ενημερώσει τον προπονητή του για τους λόγους της απουσίας του, ενώ σε έκτακτη απουσία του η ενημέρωση να γίνεται προφορικώς όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα.
10. Σε περίπτωση ασθένειας ή τραυματισμού να ενημερώνουν αμέσως τον προπονητή τους και να ακολουθούν τη θεραπεία που θα υποδείξει ο ιατρός..
11. Η στάση και η συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και εξωαγωνιστικά πρέπει να είναι υποδειγματική. Να συμπεριφέρεται κόσμια σε προπονητή, συμπαίκτες, διαιτητές, αντιπάλους και φιλάθλους.
2. ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ - ΤΟΥΡΝΟΥΑ
Οι ποδοσφαιριστές πρώτοι με τη συμπεριφορά τους θα πρέπει να δίνουν αξία στο σήμα, στην ιστορία του συλλόγου και στη φιλοσοφία της Ακαδημίας
Οι εκπαιδευόμενοι ποδοσφαιριστές είναι υποχρεωμένοι να επιδεικνύουν αθλητική και κόσμια συμπεριφορά μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.
Απαγορεύονται ρητώς οι διαμαρτυρίες, οι εκνευρισμοί, η ανταπόδοση χτυπημάτων καθώς και κάθε άλλου είδους σχόλια προς τους φιλάθλους, διαιτητές, αντιπάλους και συναδέλφους πριν, κατά τη διάρκεια των αγώνων και μετά τον αγώνα.
3. Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Αφοσίωση στις αρχές της αγωνιστικής φιλοσοφίας παιχνιδιού στις οποίες οι ποδοσφαιριστές εκπαιδεύονται.
Απαιτείται η ανάδειξη του ατομικού τους ταλέντου, όμως στα πλαίσια της λειτουργίας της ομάδας.
Θέλουμε να είμαστε νικητές, αλλά θα πρέπει να διδασκόμαστε και από την ήττα. Η τελική νίκη θα πρέπει να είναι η μελλοντική καταξίωση του ποδοσφαιριστή στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.
Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να διδάσκει με τις νίκες του, αλλά και να διδάσκεται από τις ήττες του.
Σεβασμός στον υγιή συναγωνισμό (Άμιλλα καιFairPlay συμπεριφορά
Σεβασμός στο συμπαίκτη και στον αντίπαλο.
Σεβασμός και αποδοχή στις αποφάσεις των διαιτητών.
Ο ποδοσφαιριστής οφείλει να διαβάζει το παιχνίδι με το δικό του βλέμμα, αλλά και με το βλέμμα του συμπαίκτη του και του αντιπάλου του.

4. ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ
1. Οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά και προσβολή του εμβλήματος του συλλόγου που προσβάλλει την ιστορία του συλλόγου, το αγωνιστικό φίλαθλο πνεύμα, Fairplay κλπ.
2. Άρνηση χειραψίας σε συμπαίκτη και στον προπονητή, ή βγάζει την φανέλα για να την πετάξει, όταν αντικαθίσταται.
3. Εξύβριση, χειροδικία, άσεμνη χειρονομία σε συμπαίκτη του, αντίπαλο, διαιτητή, φίλαθλο κλπ..
4. Πειθαρχικό παράπτωμα σε αποστολή Εθνικής ομάδας ή ΕΠΣΗΠ
5. Παραβατική συμπεριφορά οποιασδήποτε σεξουαλικής υφής.
6. Ρατσιστική συμπεριφορά, ναζιστικός χαιρετισμός.
7. Ποινικό αδίκημα (κλοπή κλπ.)
5.ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ
Οι ποινές που θα επιβάλλονται –ανάλογα με το παράπτωμα –από τον εκάστοτε προπονητή, Διευθυντή, Τεχνικό υπεύθυνο και από την Διοίκηση της ομάδας στους εκπαιδευόμενους ποδοσφαιριστές είναι οι εξής :
1. Προφορική παρατήρηση

2. Έγγραφη επίπληξη

3. Διακοπή συμμετοχής στην προπόνηση

4. Αποκλεισμός από μία ή περισσότερες προπονήσεις

5. Αποκλεισμός από την αποστολή της ομάδος

6. Διαγραφή από τα μητρώα των ποδοσφαιριστών.

3. ΓΟΝΕΙΣ
1. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
1. Οι γονείς έχουν υποχρέωση να συνεργάζονται με τους προπονητές και τη Διοίκηση της Ακαδημίας και ο ρόλος τους πρέπει να είναι συμβατός σύμφωνα με τους κανόνες που διέπουν τα Τμήματα Εκπαιδευόμενων Ποδοσφαιριστών.
2. Οι γονείς σε προκαθορισμένες συγκεντρώσεις (σε ημερομηνίες που θα προκαθορίζονται στη διάρκεια του έτους) θα ενημερώνονται σε θέματα που αφορούν την πρόοδο των παιδιών τους με έγγραφη ενημέρωση και σε θέματα που αφορούν τη συμβολή τους στην καλύτερη λειτουργική οργάνωση της ακαδημίας στο πλαίσιο της φιλοσοφίας που όλοι μας πρέπει να ακολουθούμε.
3. Οι γονείς σε ιδιαίτερες περιπτώσεις μπορούν να ενημερώνονται για θέματα που αφορούν την απόδοση, τη συμπεριφορά και την εξέλιξη του παιδιού τους μετά από τηλεφωνική αίτηση στη γραμματεία της ακαδημίας για να προκαθορισθεί το ραντεβού της επικοινωνίας με τους υπευθύνους. Επίσης η οποιαδήποτε επαφή με τον προπονητή σε περίπτωση σοβαρότερου θέματος που τυχόν χρήζει κάποια επίλυση θα γίνεται σε προκαθορισμένο ραντεβού παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας .
4. Σε τουρνουά καλό είναι να αποφεύγεται η διαμονή στο ίδιο ξενοδοχείο με την ομάδα, εάν υπάρχει δυνατότητα. Εάν όχι, θα πρέπει η παρουσία να είναι διακριτική και η επαφή με τα παιδιά θα είναι σε προκαθορισμένο από τους προπονητές χρόνο και χώρο με βάση το πρόγραμμα των αγώνων.
5. Κατά τη διάρκεια των αγώνων η συμπεριφορά των γονέων θα πρέπει να είναι κόσμια και να μην προκαλούν με αρνητικές κρίσεις και επικρίσεις ,καθώς να μην δίνουν τεχνικές οδηγίες προς τους ποδοσφαιριστές και να μην παρεμβαίνουν στο έργο του εκάστοτε προπονητή. Οι προπονητές μόνο θα είναι υπεύθυνοι γι αυτό.
6. Οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά που θα προσβάλει την ιστορία και το έμβλημα της ομάδας αλλά και τις αρχές της φιλοσοφίας της ακαδημίας θα λαμβάνεται σοβαρά υπόψη.
7. Θα πρέπει να σεβόμαστε τις βασικές αρχές της φιλοσοφία μας «Ποδοσφαιρο, Αμιλλα, Στοχος» που θέλουμε να δώσουμε σαν ακαδημία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ προς τον ποδοσφαιρικό κόσμο της χώρας. Πρέπει να καταλάβουμε ότι όλοι μας πρέπει να είμαστε το παράδειγμα προς μίμηση προς όλους.
8. Οι γονείς οφείλουν να στηρίξουν την όλη προσπάθεια της Ακαδημίας προς όφελος των παιδιών τους και της ομάδας
9. Οι γονείς αναλαμβάνουν την μεταφορά των παιδιών τους στους αγωνιστικούς χώρους.
10. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΑ ΑΘΛΟΥΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ.
ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ
Η συνεισφορά των γονέων στην αθλητική ανάπτυξη είναι βασική γι αυτό καλό θα ήταν όλοι οι γονείς να αναλογιστούν , προβληματιστούν και να ακολουθήσουν τις ακόλουθες συμβουλές:
Να σέβονται τον προπονητή. Με αυτόν τον τρόπο διδάσκουν στα παιδιά τους την αξία της έννοιας <<σεβασμός>>.
Να δημιουργήσουν ένα κλίμα θετικής επικοινωνίας με το να επισκέπτονται τακτικά την ακαδημία και συμμετέχουν σε δραστηριότητες της ακαδημίας η τουλάχιστον να διατηρούν μια τηλεφωνική επαφή με σκοπό ενημέρωση της προόδου του παιδιού.
Να μην μιλούν κατά την διάρκεια της προπόνησης στο παιδί τους, διότι έτσι παρεμποδίζουν το έργο του προπονητή ενώ παράλληλα δεν αναπτύσσεται η αυτονομία και η ανεξαρτησία των παιδιών.
Να δείξουν εμπιστοσύνη στον προπονητή και παράλληλα να του δώσουν τη δυνατότητα να πάρει εκείνος πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν την απόδοση των παιδιών τους.
Να συνεργάζονται με τον προπονητή ,σε περίπτωση που αυτός θελήσει να συλλέξει πληροφορίες για ιδιαιτερότητες του κάθε παιδιού. Είναι φυσικό ,ότι η εντύπωση που σχηματίζει για τους αθλητές δεν θα είναι ακριβής , εάν στηριχθεί μόνο στην επαφή που έχει μαζί τους κατά την διάρκεια της προπόνησης.
Κατά την διάρκεια των προπονήσεων δεν επιτρέπεται η παραμονή γονέων και συνοδών εντός των γηπέδων ή σε χώρους που εμποδίζουν την διεξαγωγή των προπονήσεων. Συνίσταται να μην προσέρχονται σε προπονήσεις ανήλικα μέλη οικογενειών προς αποφυγή ατυχημάτων , δεδομένου ότι στους ελεύθερους χώρους υπάρχουν κίνδυνοι για την ασφάλεια των παιδιών των οποίων την ευθύνη δεν έχουν οι προπονητές , αλλά οι ίδιοι οι γονείς.
Η έκδοση επίσημων δελτίων ΕΠΟ στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κοστίζει 50 ευρώ (λόγω του ότι η ομάδα έχει δημιουργήσει ΠΑΕ) και καταβάλλονται στην ΕΠΣΗΠ , μαζί με τα έτερα δικαιολογητικά για την έκδοση.
Ο παρών κανονισμός ισχύει για τη ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018 εγκεκριμένος από το Δ.Σ. ,τυγχάνει αποδοχής από μέρους των ποδοσφαιριστών με την υπογραφή στην αίτηση εγγραφής του μέλους γονέα/κηδεμόνα.
Εάν καταφέρουμε να βιώσουν τα παιδιά την σημαντικότητα καθώς και την αξία των λέξεων Άμιλλα ,Ομάδα, Συμμετέχω, Συμπαίκτης, Άμυνα, Επίθεση, Ισοπαλία, Ήττα, Σεβασμός, Εκτίμηση, Αυτοπειθαρχία, Πειθαρχία, Στόχος, Έπαθλο τότε είμαστε σίγουροι ότι η επιτυχία του προγράμματος είναι δεδομένη.
Η μηνιαία συνδρομή μέλους είναι 30 ευρώ και σε περίπτωση εφ άπαξ εξόφλησης παρέχεται έκπτωση 20% μέχρι 31-10-2017 με δικαίωμα ενός προνομιούχου μέλους. Σε περίπτωση ύπαρξης έτερου προνομιούχου μέλους η συνδρομή για κάθε επιπλέον μέλος είναι 10 ευρώ. Το δικαίωμα εγγραφής ορίζεται κάθε χρόνο από το Διοικητικό Συμβούλιο.
Η συνδρομή των μελών καταβάλλεται το πρώτο δεκαήμερο κάθε μήνα. Η μη καταβολή συνδρομών δύο μηνών επιφέρει για τα αθλούμενα μέλη αποκλεισμό από τους αγώνες της ομάδας και η μη καταβολή συνδρομής για τον τρίτο μήνα συνεπάγεται αποκλεισμό και από τις προπονήσεις και διαγραφή του μέλους. Επίσης το μέλος διαγράφεται την 30 Ιουνίου 2018 εκτός αν καταβάλει το δικαίωμα εγγραφής μέχρι 31-12-2017.
Εάν για οποιοδήποτε λόγο στην διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς ένας αθλητής μας απουσιάσει εξ΄ολοκλήρου ένα μήνα ή και παραπάνω υποχρεούται να πληρώσει για τον μήνα-ες 10€ μηνιαίως.
Η συμμετοχή/επιλογή των αθλητών σε αγώνες και τουρνουά ανήκει αποκλειστικά στους προπονητές.
2. ΚΥΡΩΣΕΙΣ
1. Η παρουσία γονέων και κηδεμόνων στους χώρους προπόνησης και αγώνων δεν πρέπει να δημιουργεί παρενέργειες στο έργο των παικτών και των προπονητών. Εάν συμβεί αυτό αποβάλλονται από τον περιβάλλοντα χώρο.
2. Στους γονείς που παρεμβαίνουν στο έργο των προπονητών και δημιουργούν πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία του τμήματος, καθώς σε περίπτωση αγενούς συμπεριφοράς του κηδεμόνα προς τον προπονητή ή τη Διοίκηση εφαρμόζονται ανάλογες κυρώσεις μετά από απόφαση της Διοίκησης.
3. ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
1. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
Οι προπονητές της Ακαδημίας πρέπει να ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα εκπαίδευσης που έχει προκαθορισθεί.
Θα πρέπει να δίνουν τον καλύτερο εαυτό στην λεπτομερή εκπαίδευση των παικτών δίνοντας μεγάλη έμφαση και στον παιδαγωγικό τους ρόλο. Πρέπει να καταλάβουν ότι ασχολούνται με παιδιά, τα οποία συνεχώς εκπαιδεύονται και εξελίσσονται και ότι «τα παιδιά δεν είναι μικροί ενήλικες».
Οι προπονητές οφείλουν να σέβονται την προσωπικότητα των ποδοσφαιριστών, χωρίς όμως αυτό να αποβαίνει εις βάρος της πειθαρχίας του τμήματος.
Οι προπονητές πρέπει να είναι το υπόδειγμα για όλους και θα πρέπει να εμπνέουν σεβασμό.
Να διακατέχονται από πνεύμα συνεργασίας και σεβασμού με τους συναδέλφους τους και να είναι έτοιμοι για οποιαδήποτε βοήθεια χρειασθεί.
Οι προπονητές οφείλουν να βρίσκονται στον χώρο προπόνησης πριν την προκαθορισμένη ώρα για τον προγραμματισμό και την οργάνωση της προπόνησης και για επίλυση τυχόν θεμάτων που μπορεί να προκύψουν.
Οι προπονητές πρέπει να σχεδιάζουν και να καταγράφουν από πριν την προπόνησή τους και να την καταθέτουν προς ανάλυση, επεξήγηση και τυχόν επεξεργασία από τον Τεχνικό Διευθυντή.
8. Σε τακτά χρονικά διαστήματα οφείλουν να δίνουν τις αξιολογήσεις και προτάσεις για την ποιοτική βελτίωση των ποδοσφαιριστών.
Οι προπονητές οφείλουν την ώρα της προπόνησης να ασχολούνται μόνο με αυτήν και με τίποτε άλλο.
Είναι υποχρεωμένοι να απενεργοποιούν το κινητό τους σε ώρες προπόνησης ή αγώνων.
Οι προπονητές είναι υποχρεωμένοι σε κάθε καθορισμένη προπόνηση ,αγώνα ή αποστολή να είναι ενδεδυμένοι με τον ιματισμό του συλλόγου που έχει καθορισθεί.
Επίσης η εμφάνιση των προπονητών και η συμπεριφορά τους σε προπονήσεις, αγώνες, τουρνουά και εκδηλώσεις θα πρέπει να είναι ανάλογη της φιλοσοφίας της Ακαδημίας με στόχο την όσο δυνατή καλύτερη εικόνα προς τα έξω και να εισπράττουν μόνο θετικά σχόλια.
Θέματα που αφορούν το τμήμα και συζητιούνται μέσα σ’ αυτό, θα πρέπει να μη διαδίδονται εκτός της ομάδος.
14. Η οποιαδήποτε επαφή του προπονητή με τον γονέα σε περίπτωση σοβαρότερου θέματος που τυχόν χρήζει κάποια επίλυση θα γίνεται μετά από τηλεφωνική αίτηση σε προκαθορισμένο ραντεβού παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας.
15. Η ενημέρωση των γονέων από τον προπονητή για θέματα που αφορούν την απόδοση, τη συμπεριφορά και την εξέλιξη του παιδιού τους θα γίνεται με έγγραφη ενημέρωση δύο φορές το χρόνο.
Η οποιαδήποτε επικοινωνία για διάφορα θέματα με γονείς, δημοσιογράφους ή άλλους φορείς θα είναι επιτρεπτή μόνο κατόπιν αδείας και συνεννοήσεως με τους υπευθύνους της ομάδας και πάντα διακριτική προς όφελος της φιλοσοφίας και των αρχών της Ακαδημίας.
Ο Προπονητής υποχρεούται να φεύγει από το προπονητικό κέντρο όταν αποχωρεί και ο τελευταίος ποδοσφαιριστής της ομάδας του.
4. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ
Θα καθιερωθούν κάποιες συναντήσεις με τους γονείς των παιδιών σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, όπου θα ενημερώνονται για την πρόοδο των παιδιών και για διάφορα τρέχοντα θέματα που τους αφορούν. Η ενημέρωση θα γίνεται από τους ίδιους προπονητές κατόπιν προγραμματισμένης συνάντησης .
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου
fcpasgiannina.gr

Παράθεση
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ...
fcpasgiannina.gr
 :-? :-? :-? :-? :facepalm:

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 11.299
  • Προφίλ
Απ: Ερασιτέχνης ΠΑΣ 2017-18
« Απάντηση #2 στις: Τρι 29 Αύγ 2017 18:02 »
Παράθεση
ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (17.00)
ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 17.00, θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση και θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις όλων των τμημάτων υποδομής του σωματείου, στις εγκαταστάσεις μας στο Σταυράκι.
Για την περίοδο 2017-2018 προπονητές στα τμήματα των ακαδημιών είναι οι κ. κ. Δημητρίου Αντώνης, Στούκας Τάκης, Μπόλος Μιχάλης, Νίτας Νίκος, Νιτσιάκος Αλέξανδρος και προπονητής τερματοφυλάκων ο Σκανδάλης Βασίλης.
Υπεύθυνος υποδομών του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Οικονόμου.
Το πρόγραμμα των προπονήσεων, καθώς και τα τμήματα, θα γίνουν γνωστά με την έναρξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς.
Παρακαλούνται όσοι γονείς/κηδεμόνες, δεν προσκόμισαν πιστοποιητικά υγείας να τα προσκομίσουν με την έναρξη της προετοιμασίας στη γραμματεία, το αργότερο μέχρι 8/9/17.
Η ισχύς πιστοποιητικών που εκδόθηκαν για την αγωνιστική περίοδο 2016/17 και έχουν κατατεθεί στο σωματείο, είναι για δύο χρόνια.
Επίσης οι προπονητές και γενικοί αρχηγοί που έχουν στην κατοχή τους πιστοποιητικά υγείας (για γεννημένους 2006-2012) παρακαλούνται για την άμεση προσκόμιση στη γραμματεία.
Ο ερασιτέχνης ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει το τυπογραφείο του κ. Γιώργου Ιωάννου, στελέχους της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για τη χορηγία του προς το σωματείο με την παροχή έντυπου υλικού απαραίτητου για τους μικρούς ποδοσφαιριστές μας.
Τέλος ενημερώνουμε όλους τους αθλητές του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, να βρίσκονται στην μπουτίκ της ΠΑΕ την Κυριακή 27/8/17 στις 20.15, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας μας με την ΑΕΚ, φορώντας την αθλητική τους στολή.
Εκ του Δ.Σ.
fcpasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 11.299
  • Προφίλ
Απ: Ερασιτέχνης ΠΑΣ 2017-18
« Απάντηση #3 στις: Σαβ 02 Σεπ 2017 14:19 »
Παράθεση
ΓKΡΑΦΙΤΙ από τους ΑΖZURRA FAMILIA και ευχαριστήρια

Τα παιδιά των ΑΖZURRA FAMILIA ολοκλήρωσαν την Παρασκευή τα γκράφιτι στις εγκαταστάσεις μας, δίνοντας ένα ΠΑΣολέδικο χρώμα το οποίο θα απολαύσουν από Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 που αρχίζει η λειτουργία των τμημάτων υποδομής του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, οι μικροί αθλητές μας και οι γονείς τους.
Η διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ευχαριστεί τα παιδιά των ΑΖZURRA FAMILIA για την αφιλοκερδή προσφορά τους στο σωματείο μας.
Να σημειώσουμε ότι στο άλμπουμ φωτογραφιών της ιστοσελίδας μας, αναρτηθηκε ειδικός φάκελος φωτογραφιών με τα γκράφιτι των ΑΖZURRA FAMILIA με το ...ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ της εμφάνισης των εγκαταστάσεών μας.
***Για μια ακόμα φορά ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗΠ κ. Βασίλης Ευθυμίου πρόσφερε αθλητικό υλικό στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα.
***Τέλος ευχαριστούμε τα καταστήματα ΖΗΣΗΣ ΣΠΟΡ και ιδιαίτερα τον κ. Σωτήρη Ζήση για την προσφορά του (είναι πολυποίκιλη) στον ερασιτέχνη ΠΑΣ.
fcpasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 11.299
  • Προφίλ
Απ: Ερασιτέχνης ΠΑΣ 2017-18
« Απάντηση #4 στις: Σαβ 02 Σεπ 2017 22:33 »
Παράθεση
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας με τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοινώνει ...

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας με τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοινώνει κατόπιν συμφωνίας των προέδρων κ.κ. Χριστοβασίλη και Οικονόμου την επιστημονική εποπτεία, από τον γυμναστή της ομάδας της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ.Βασίλη Αλεξίου, των τμημάτων υποδομής του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με σκοπό την αρτιότερη ανάδειξη των ταλέντων της ερασιτεχνικής ομάδας.
pasgiannina.gr

Ενδιαφέρον σαν κίνηση όπως και να έχει.Πρέπει να υπάρχει συνεργασία ανάμεσα στο σωματείο και την ΠΑΕ.Μόνο κέρδος θα υπάρχει από κάτι τέτοιο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 11.299
  • Προφίλ
Απ: Ερασιτέχνης ΠΑΣ 2017-18
« Απάντηση #5 στις: Πεμ 07 Σεπ 2017 16:13 »
Παράθεση
ΙΔΑΝΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
Σήμερα 4/9/2017 ξεκίνησαν τις προπονήσεις τα τμήματα υποδομής του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στις εγκαταστάσεις μας.
Η προσέλευση ήταν πέραν του αναμενόμενου, με τους νεαρούς αθλητές να απολαμβάνουν την πρώτη επαφή τους με την ομάδα της πόλης μας, για την φετινή αγωνιστική περίοδο.
Ηδη δόθηκε το πρόγραμμα προπονήσεων για τις επόμενες ημέρες (ώρα έναρξης 16.30), ενώ το πλήρες πρόγραμμα για το υπόλοιπο της περιόδου θα δοθεί άμεσα, όπως επίσης θα καθορισθεί και η ημέρα αγιασμού του τμήματος ποδοσφαίρου..
fcpasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 11.299
  • Προφίλ
Απ: Ερασιτέχνης ΠΑΣ 2017-18
« Απάντηση #6 στις: Τρι 12 Σεπ 2017 14:58 »
Παράθεση
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ 2017-2018
Aνακοινώθηκε από τη διοίκηση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, το πρόγραμμα προπονήσεων για όλα τα τμήματα ποδοσφαίρου του σωματείου, το οποίο θα ισχύσει από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017. Αναλυτικά το πρόγραμμα:
 

ΝΕΟΙ (προπονητής κ. Δημητρίου)
Τρίτη 3.00-4.15 μ.μ., Τετάρτη 3.00-4.15 μ.μ., Παρασκευή 3.00-4.15 μ.μ.
ΝΕΟΙ (προπονητής κ. Στούκας)
Τρίτη 4.00-5.30 μ.μ., Τετάρτη 3.00-4.15 μ.μ., Παρασκευή 4.00-5.30 μ.μ.
ΠΑΙΔΕΣ (προπονητής κ. Στούκας)
Δευτέρα 4.15-5.40 μ.μ., Τετάρτη 4.15-5.40 μ.μ., Πέμπτη 4.15-5.40 μ.μ.
ΠΑΙΔΕΣ (προπονητής κ. Μπόλος)
Δευτέρα 4.00-5.30 μ.μ., Τετάρτη 4.00-5.30 μ.μ.Πέμπτη 3.00-4.15 μ.μ.,
ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ (προπονητής κ. Δημητρίου)
Δευτέρα 4.15-5.40 μ.μ., Τετάρτη 4.15-5.40 μ.μ., Πέμπτη 4.15-5.40 μ.μ.
ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ (προπονητής κ. Μπόλος)
Τρίτη 4.00-5.30 μ.μ., Πέμπτη 4.15-5.40 μ.μ., Παρασκευή 4.00-5.40 μ.μ.
JUNIOR, PROJUNIOR, BAMBINI
(προπονητές κ.κ. Νίτας, Νιτσιάκος)
Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 4.00-5.15 μ.μ.
(σύμφωνα με τα γκρουπ)
fcpasgiannina.gr

Παράθεση
Προπονητές και Πρόεδρος στο Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών της ΕΠΣΗΠ

Το παρόν θα δώσουν στο σεμινάριο πρώτων βοηθειών που διοργανώνει η ΕΠΣΗΠ, τόσο οι προπονητές του σωματείου, όσο και ο πρόεδρος κ. Γιώργος Οικονόμου.
Να σημειωθεί ότι πρόσφατα ανάλογο σεμινάριο πρώτων βοηθειών - καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (BLS), έγινε και στις εγκαταστάσεις του σωματείου, το οποίο και παρακολούθησαν 15 μέλη του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΗΠ
Η Ε.Π.Σ. Ηπείρου ανακοινώνει την διοργάνωση σεμιναρίου πρώτων βοηθειών - καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (BLS) με την βοήθεια και συμβολή της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή 15-9-2017 και ώρα 13:00 στο ενωσιακό γήπεδο "Στάθης Τσανακτσής".
Η παρουσία όλων των προπονητών των ομάδων Α', Β', Γ' ερασιτεχνικής κατηγορίας καθώς και εκείνων των τμημάτων υποδομών θεωρείται και κρίνεται ΑΝΑΓΚΑΙΑ.
Στο σεμινάριο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ είναι και η παρουσία ενός εκπροσώπου από κάθε ομάδα.
Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης που θα δοθούν στους συμμετέχοντες θα συνοδεύουν τις κάρτες εισόδου προπονητών - παραγόντων, απαραίτητα για την είσοδό τους εντός των αγωνιστικών χώρων.
fcpasgiannina.gr

Παράθεση
AΓΙΑΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 18/9/2017 (16.15)

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας, τον αγιασμό όλων των τμημάτων ποδοσφαίρου του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο οποίος θα γίνει στις εγκαταστάσεις μας, τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 16.15.
Εκ του Δ.Σ.
fcpasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 11.299
  • Προφίλ
Απ: Ερασιτέχνης ΠΑΣ 2017-18
« Απάντηση #7 στις: Πεμ 14 Σεπ 2017 22:56 »
Παράθεση
ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΑΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΙΚΟΣ Α.Ε.
Το σωματείο μας, ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ (Π.Α.Σ.) ΓΙΑΝΝΙΝΑ – τμήμα ποδοσφαίρου, ευχαριστεί την εταιρεία Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.), για τη χορηγία στις ομάδες μας την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.
Επίσης η διοίκηση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ευχαριστεί τον κ. Δημήτρη Στούκα για τη συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια.
fcpasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 11.299
  • Προφίλ
Απ: Ερασιτέχνης ΠΑΣ 2017-18
« Απάντηση #8 στις: Τρι 19 Σεπ 2017 09:52 »
Παράθεση
EIΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΜΕ ΒΑΣΙΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ

Ξεκινάει το ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης για τα τμήματα Νέων και Παίδων στον ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ υπό την καθοδήγηση του κορυφαίου προπονητή σε προγράμματα ενδυνάμωσης και προπονητή φυσικής κατάστασης στη μεγάλη μας ομάδα ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, κ. Βασίλη Αλεξίου.

Έτσι την ερχόμενη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 στις 15.00 για τους Νέους και την Τρίτη στις 15.00 για τους Παίδες θα γίνει το ξεκίνημα με τον κ. Αλεξίου και αντίστοιχα τις ερχόμενες Δευτέρες και Τρίτες θα γίνεται το ειδικό αυτό πρόγραμμα που έχει σαν στόχο τη βελτίωση και μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων των αθλητών μας.

Το πρόγραμμα θα εφαρμόζει πάντα υπό την επίβλεψη του κ. ΒΑΣΙΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ, ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής στον ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ.

Η φωτογραφία από τη σημερινή (15/9/17) εκπαίδευση που έγινε στους προπονητές μας, από τον κ. Αλεξίου.

Από αριστερά Μπόλος, Νίτας, Σκανδάλης, Αλεξίου, Ζώτος, Οικονόμου (πρόεδρος), Νιτσιάκος.
fcpasgiannina.gr

Παράθεση
ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 18 Σεπτεμβρίου 2017, ο αγιασμός του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την περίοδο 2017-2018.

Στην τελετή την οποία τέλεσαν ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Θεόκλητος και ο πατήρ Γεώργιος, παρουσία ολόκληρης της διοίκησης του σωματείου με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γιώργο Οικονόμου, εκπροσώπου της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Γιάννη Καραμπίνα, του Δήμου Ιωαννιτών κ.κ. Παντελή Κολόκα και Νίκου Γκόλα, υπευθύνου πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗΠ κ. Παναγιώτη Δαβή, της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ.κ. Γιώργου και Γιάννη Χριστοβασίλη, οι γενικοί αρχηγοί της Κ-17 και Κ-20 κ.κ. Κώστας Παπαδόπουλος και Βασίλης Λώλης, ολόκληρο το τμήμα της Κ-15 με επικεφαλής τον προπονητή κ. Τάσο Ανθυμιάδη και τον Γενικό Αρχηγό κ. Κώστα Σταύρου και φυσικά των αθλητών και προπονητών του τμήματος ποδοσφαίρου, αντιπροσωπείας προπονητών και αθλητών των τμημάτων Κολύμβησης, συγχρονισμένης και τεχνικής, Μπάσκετ και Ξιφασκίας, τα οποία καλλιεργεί ο ερασιτέχνης ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Μετά την τέλεση του αγιασμού από τους ιερείς, ευχές για τη νέα χρονιά απεύθυναν ο πρόεδρος του Σωματείου Γιώργος Οικονόμου, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας κ. Γιάννης Καραμπίνας, ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΗΠ κ. Παναγιώτης Δαβής και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κ. Γιώργος Χριστοβασίλης.

Οι φούρνοι ΤΖΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ οι οποίοι είναι χορηγοί του σωματείου, πρόσφεραν για τους αθλητές μας μπάρες δημητριακών, όπως και ο έτερος χορηγός ΒΙΚΟΣ Α.Ε. τα νερά για την εκδήλωση, όπως και για όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της αγωνιστικής περιόδου.

Αναρτήθηκαν φωτο από την εκδήλωση στην ιστοσελίδα μας και στην ενότητα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, στο άλμπουμ ΑΓΙΑΣΜΟΣ 2017-2018
fcpasgiannina.gr

φωτογραφίες

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 11.299
  • Προφίλ
Απ: Ερασιτέχνης ΠΑΣ 2017-18
« Απάντηση #9 στις: Πεμ 28 Σεπ 2017 15:39 »
Παράθεση
ΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΓΗ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ
Σήμερα 25/9/17 περισσότεροι από τριάντα παίκτες των ομάδων Νέων του ερασιτέχνη ΠΑΣ, ακολούθησαν το ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης από τον γυμναστή της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Βασίλη Αλεξίου.
Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε δύναμη και συναρμογή και οι παίκτες έδειξαν να το απολαμβάνουν ιδιαίτερα.
Το πρόγραμμα παρακολούθησαν οι προπονητές κ.κ. Δημητρίου, Νίτας, Νιτσιάκος και Σκανδάλης, όπως και ο υπεύθυνος υποδομών κ. Γιώργος Οικονόμου.
Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα ενδυνάμωσης του κ. Αλεξίου το εφαρμόζει –μετά από συγκεκριμένες οδηγίες- στον ερασιτέχνη ΠΑΣ, ο κ. Αλέξανδρος Νιτσιάκος πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ.
Αύριο ο κ. Aλεξίου θα γυμνάσει την ομάδα παίδων του ερασιτέχνη ΠΑΣ.
fcpasgiannina.gr

Eιδικό Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης by Vasilis Alexiou

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 11.299
  • Προφίλ
Απ: Ερασιτέχνης ΠΑΣ 2017-18
« Απάντηση #10 στις: Σαβ 07 Οκτ 2017 18:53 »
Παράθεση
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΓΑΣ 7/10/17
Στην ενότητα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και στο άλμπουμ ΦΙΛΙΚΑ 2017-18 προστέθηκαν φωτογραφίες από τις σημερινές (7/10/17) φιλικές αναμετρήσεις των ομάδων μας junior, προπαίδων και παίδων με αντίστοιχες ομάδες της Ένωσης Πάργας
fcpasgiannina.gr

Ωραίες είναι οι φωτογραφίες και με στοιχεία από κάτω.Επίσης καλό θα ήταν να μπαίνουν και οι σχετικές ειδήσεις.Η ομάδες έπαιξαν εκεί.Έπαιξαν την τάδε ημερομηνία.Είχαν αυτά τα αποτελέσματα.Συμμετείχαν αυτοί οι παίχτες.Κάποια στοιχεία γενικά.

Επίσης υπάρχει μια κενή είδηση με μια φωτογραφία που λέει για έκτακτη γενική συνέλευση.Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται σε λίγες μέρες αυτό με την κενή είδηση.

Βασικό νομίζω για κάθε σύλλογο να έχει εξωστρέφεια προς τον κόσμο.Μέσω ενημέρωσης και διάφορων άλλων ενεργειών.Μήπως και στον ερασιτέχνη πρέπει να το κοιτάξουν κάπως το θέμα;

Μετά από καιρό...
Παράθεση
Πρόσκληση ΕΚΤΑΚΤΗΣ Γενικής Συνέλευσης
Καλούνται (με ατομικές προσκλήσεις) και ανακοίνωση στην ιστοσελίδα, τα μέλη του σωματείου ΠΑΣ Γιάννινα σε ΕΚΤΑΚΤΗ Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19.00 στα γραφεία του Συλλόγου με μοναδικό θέμα την εκλογή αναπληρωματικών μελών για το Διοικητικό Συμβούλιο.
Αν δεν επιτευχθεί απαρτία κατά την παραπάνω ημέρα και ώρα η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει και πάλι την Τετάρτη18-10-2017 την αυτή ώρα, στον αυτό τόπο, με το ίδιο θέμα της ημερήσιας διάταξης, χωρίς να δημοσιευθεί άλλη πρόσκληση η σταλούν ατομικές προσκλήσεις.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
fcpasgiannina.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 11 Νοέ 2017 23:38 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 11.299
  • Προφίλ
Απ: Ερασιτέχνης ΠΑΣ 2017-18
« Απάντηση #11 στις: Δευ 16 Οκτ 2017 13:05 »
Παράθεση
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ Σ/Κ 14 & 15/10/17
Αρνητικός ήταν ο απολογισμός στα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗΠ, στα οποία ο ερασιτέχνης ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μετέχει με εννιά ομάδες οι οποίες σημείωσαν 3 νίκες, 1 ισοπαλία ενώ γνώρισε 5 ήττες.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Α-Ελεούσα 1-1 (αναρτήθηκαν φωτογραφίες)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Β-Αστέρας 8-0 (αναρτήθηκαν φωτογραφίες)
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ
Αστέρας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Β 1-0 (αναρτήθηκαν φωτογραφίες)
Σταυράκι-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Α 3-0 (αναρτήθηκαν φωτογραφίες)
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ
Ανατολή-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Β 2-0
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Α-Κιάφα 9-1 (αναρτήθηκαν φωτογραφίες)
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ JUNIOR
Κατσικά –ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Γ 5-1
ΠΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Β-Πέραμα 3-5 (αναρτήθηκαν φωτογραφίες)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Α-Ανατολή 8-7 (αναρτήθηκαν φωτογραφίες)
fcpasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 11.299
  • Προφίλ
Απ: Ερασιτέχνης ΠΑΣ 2017-18
« Απάντηση #12 στις: Κυρ 22 Οκτ 2017 19:32 »
Παράθεση
Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες, μία ήττα οι ομάδες μας

Με τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων μας το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Οκτωβρίου 2017.
Aναλυτικά τα αποτελέσματα:
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ
ΠΑΣ Γιάννινα Β-Ατρόμητος 0-1 (αναρτήθηκαν φωτογραφίες)
ΠΑΣ Γιάννινα Α-Ελπίδες 2-0 (αναρτήθηκαν φωτογραφίες)
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ
ΠΑΣ Γιάννινα Β-Ταύροι 7-3 (αναρτήθηκαν φωτογραφίες)
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ JUNIOR
Eλπίδες-ΠΑΣ Γιάννινα Α 4-4
Μικρασιάτες-ΠΑΣ Γιάννινα Β 1-3
ΠΑΣ Γιάννινα Γ-Ατλας 6-6 (αναρτήθηκαν φωτογραφίες)
***Για το πρωτάθλημα Νεων ο αγώνας Κατσικά-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Β αναβλήθηκε μετά από αίτημα της Κατσικάς, ενώ η ομάδας Νέων Α είχε ρεπό, όπως επίσης και οι προπαίδες Α
fcpasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 11.299
  • Προφίλ
Απ: Ερασιτέχνης ΠΑΣ 2017-18
« Απάντηση #13 στις: Κυρ 29 Οκτ 2017 21:10 »
Παράθεση
Μία νίκη, μία ήττα στα εξ αναβολής. Την Πέμπτη αγώνας
Μία νίκη και μια ήττα κατέγραψαν οι ομάδες Νέων του ερασιτέχνη σε εξ αναβολής αγώνες που έγιναν την Κυριακή 29/10/17 εκτός έδρας.
Η ομάδα Νέων Β κέρδισε την Κατσικά 0-9 την τοπική Θύελλα, ενώ οι Νέοι Α έχασαν στην Ανατολή από τον Α.Ο. 2-1.
Την ερχόμενη Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στις 15.30 για το προπαιδικό πρωτάθλημα, θα γίνει στις εγκαταστάσεις μας, ο αγώνας ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Γ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Α.
fcpasgiannina.gr

εσωτερικό ντέρμπι!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 11.299
  • Προφίλ
Απ: Ερασιτέχνης ΠΑΣ 2017-18
« Απάντηση #14 στις: Τρι 07 Νοέ 2017 15:57 »
Παράθεση
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Γ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Α 1-6 ΦΩΤΟ
Στον εξ αναβολής αγώνα του πρωταθλήματος προπαίδων, στις εγκαταστάσεις μας έγινε σήμερα Πέμπτη 2/11/17 η αναμέτρηση των ομάδων μας ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Γ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Α η οποία τελείωσε με σκορ 1-6.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ
fcpasgiannina.gr

Παράθεση
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 4,5/11/17
ΝΕΟΙ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Β-Ανατολή 0-3
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Α-Ατρόμητος 0-3
ΠΑΙΔΕΣ
Ανατολή ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Α 5-1
Ελεούσα-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Β1-2
ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ
Αίας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Γ 5-3
Αίας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Β 7-3
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Α-Ελεούσα 5-0
Junior
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Β-Ατλας 2-8
Τίγρεις Γ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Γ 3-1
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Α-ΑΟ Γιάννινα 2-4
***φωτογραφίες από τους αγώνες στα Αλμπουμ
fcpasgiannina.gr

Παράθεση
ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣ Ο Κ. ΝΤΕΤΣΙΚΑΣ

Με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου καθήκοντα ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ όλων των τμημάτων του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ποδόσφαιρο, κολύμβηση, μπάσκετ, ξιφασκία) αναλαμβάνει ο βετεράνος πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Κώστας Ντέτσικας.
Ο Ντέτσικας ξεκίνησε από τον Α.Ο. Βαπτιστής ομάδα με πολύ καλή παρουσία στο ερασιτεχνικό της εποχής και το 1995 ήρθε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αγωνίσθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μέχρι το καλοκαίρι του 2001, με ένα διάλυμα έξι μηνών (το πρώτο εξάμηνο της περιόδου 1998-99) όπου έπαιξε στον Παναργειακό. Το καλοκαίρι του 2001 πήγε στον ΠΑΣ Αβέρωφ.
fcpasgiannina.gr

Θα προτιμούσα κάθε τμήμα να έχει στελέχη που να είναι σχετικά με το άθλημα.Καλή επιτυχία όπως και να έχει.

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 11.299
  • Προφίλ
Απ: Ερασιτέχνης ΠΑΣ 2017-18
« Απάντηση #15 στις: Κυρ 12 Νοέ 2017 10:20 »
Παράθεση
ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ Β ΜΕ ΣΤΑΥΡΑΚΙ - ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΦΩΤΟ
Οι βροχοπτώσεις αναβάλουν τους αγώνες των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗΠ και στους αναβληθέντες συμπεριλαμβάνεται αγώνας Νέων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Β-Σταυράκι που επρόκειτο να γίνει στις εγκαταστάσεις μας την Κυριακή.
Σήμερα Σάββατο, αναβλήθηκε ο αγώνας ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Α-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Β και junior ΠΑΣ-Κουτσελιό οι οποίοι θα γίνουν σε ημερομηνίες που θα ορίσει η ΕΠΣΗΠ.
Φωτογραφίες από τις σημερινές αναμετρήσεις προπαίδων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Α-Κατσικά (10-1) και ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Β-Ελεούσα Β (1-10) αναρτήθηκαν στα ΑΛΜΠΟΥΜ φωτογραφιών
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟ Σ/Κ 11 & 12/11/17
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ
Προοδευτική-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Α 0-1
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Β-Σταυράκι αναβολή
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Α-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Β αναβολή
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Α-Κατσικά 10-1
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Β-Ελεούσα Β 0-10
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Γ-Ελπίδες Τετάρτη 15/11 16.00
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ JUNIOR
Aστέρας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Β 8-2
Κιάφα-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Α 1-3
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Γ-Κουτσελιό αναβολή
fcpasgiannina.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 14 Νοέ 2017 20:56 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 11.299
  • Προφίλ
Απ: Ερασιτέχνης ΠΑΣ 2017-18
« Απάντηση #16 στις: Τετ 22 Νοέ 2017 14:37 »
Παράθεση
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Α-Ελπίδες 2-6
Πήγασος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Β 0-7
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Β-Σταυράκι 3-0
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Α ρεπό
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ
Κάστρο-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Β αναβολή
Ανατολή ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Γ 7-1
Αίας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Α 1-6
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ JUNIOR
Σταυράκι-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Β αναβολή
Αμπελόκηποι-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Γ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Α-Τίγρεις 7-0
***ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΑ ΑΛΜΠΟΥΜ
fcpasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 6.647
  • Προφίλ
Απ: Ερασιτέχνης ΠΑΣ 2017-18
« Απάντηση #17 στις: Πεμ 23 Νοέ 2017 23:07 »
Παράθεση
Στιγμές από τον αγώνα Νέων μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα Α' και Ελπίδων.
Φώτο: Πέγκυ ΚαραμήτουSportsioannina.gr
Μες την ασχημια του μυαλου σας σαραβαλιασα, μα δεν ανηκω στο δικο σας το βασιλειο κι αφου 30 χρονια γνωμη πια δεν αλλαξα καντε πιο περα μη μου κρυβετε τον ηλιο

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 11.299
  • Προφίλ
Απ: Ερασιτέχνης ΠΑΣ 2017-18
« Απάντηση #18 στις: Δευ 27 Νοέ 2017 14:25 »
Παράθεση
ΠΕΝΤΕ ΝΙΚΕΣ, ΠΕΝΤΕ ΗΤΤΕΣ ΣΕ ΔΕΚΑ ΑΓΩΝΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ
Με πέντε νίκες και πέντε ήττες οι ομάδες μας ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο.
Στα άλμπουμ αναρτήθηκαν φωτογραφίες από τους αγώνες των ομάδων μας.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ
Πίνδος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Α 0-3
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Β-Ελεούσα 1-0
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ
Αστέρας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Α 5-0
Ελπίδες-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Β 0-4
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Γ-Κουτσελιό 1-4
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Α-Ελπίδες 5-3
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Β-Πέραμα 0-10
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ JUNIOR
Αστέρας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Α 6-2
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Γ-Ταύροι 3-4
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Β-Ανατολή Β 8-3
fcpasgiannina.gr

Παράθεση
BAMΒINI ΠΑΣ-ΣΤΑΥΡΑΚΙ φιλικό και φωτογραφίες
Στις εγκαταστάσεις μας έγινε σήμερα (24/11/17) το απόγευμα φιλική αναμέτρηση παικτών κατηγορίας bampini (2011, 2012) μεταξύ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και της αντίστοιχης ομάδας του Α.Ο. Σταυρακίου.
Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα, στην κατηγορία ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, στο άλμπουμ ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2017-18 φωτογραφίες από το σημερινό φιλικο.
fcpasgiannina.gr

Παράθεση
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΠΑΣ Α-ΠΑΣ Β (2-3) 23/11/2017
Στο ΑΛΜΠΟΥΜ φωτογραφιών κατηγορίας ΠΑΙΔΩΝ προστέθηκαν φωτογραφίες από τη σημερινή (23/11/17) αναμέτρηση του εξ΄ αναβολής αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Α-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Β 2-3
fcpasgiannina.gr

Παράθεση
Στο ΑΛΜΠΟΥΜ φωτογραφιών κατηγορίας ΝΕΩΝ προστέθηκαν φωτογραφίες από τη σημερινή (22/11/17) αναμέτρηση του εξ΄αναβολής αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Β-Σταυράκι 2-0
fcpasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 11.299
  • Προφίλ
Απ: Ερασιτέχνης ΠΑΣ 2017-18
« Απάντηση #19 στις: Δευ 04 Δεκ 2017 10:04 »
Παράθεση
ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ (1/12) ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ (2 & 03/12)
Λόγω των κακών καιρικών φαινομένων και της συνεχούς βροχόπτωσης οι σημερινές προπονήσεις όλων των τμημάτων του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ματαιώνονται.
Επίσης με απόφαση της ΕΠΣΗΠ ματαιώνονται οι αγώνες του Σαββατοκύριακου 2 και 3 Δεκεμβρίου 2017.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΗΠ
Ανακοίνωση Επιτροπής Παιδικών Πρωταθλημάτων (01/12/2017)
Λόγω της έντονης βροχόπτωσης και της πρόγνωσης για συνέχισή της και τα επόμενα 24ωρα στην περιοχή μας, λαμβάνοντας υπ' όψιν τη διαμορφωμένη κατάσταση στους αγωνιστικούς χώρους, η Επιτροπή Παιδικών Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ, ανακοινώνει την αναβολή όλων των αγώνων των παιδικών πρωταθλημάτων που ήταν προγραμματισμένοι για Σάββατο-Κυριακή- Δευτέρα (2-3-4) Δεκεμβρίου 2017.
Τα αναβληθέντα παιχνίδια μεταφέρονται για το επόμενο Σαββατοκύριακο.
fcpasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 11.299
  • Προφίλ
Απ: Ερασιτέχνης ΠΑΣ 2017-18
« Απάντηση #20 στις: Δευ 11 Δεκ 2017 15:29 »
Παράθεση
TΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στους αγώνες των ομάδων μας αυτή την εβδομάδα είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ

Ανατολή Β-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Β 13/12/2017

Σταυράκι-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Α 0-3

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Β-Ανατολή 1-0

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Α-Ατρόμητος 1-4

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ

Ανατολή-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Α 0-2

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Β-Τίγρεις Β 0-11

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Γ-Κρανούλα 2-4

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ JUNIOR

Αίας-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Β 10-1

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Γ-Αστέρας Γ 5-5

Aτρόμητος-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Α 1-1
fcpasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 11.299
  • Προφίλ
Απ: Ερασιτέχνης ΠΑΣ 2017-18
« Απάντηση #21 στις: Δευ 18 Δεκ 2017 15:29 »
Παράθεση
ΔΥΟ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ 16 ΚΑΙ 17/12/2017

Τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗΠ από αυτό το Σαββατοκύριακο και μέχρι το Σαββατοκύριακο των Φώτων θα ανασταλούν, ωστόσο αυτό δίνει την ευκαιρία για τη διεξαγωγή αγώνων που είχαν αναβληθεί για διάφορους λόγους.

Ετσι για το ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ πρωτάθλημα Α το Σάββατο 16/12/17 στις 13.15 στο γήπεδο Θόδωρος Λώλης θα γίνει ο αγώνας Ελεούσα-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Γ, ενώ για το ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ πρωτάθλημα Β στο γήπεδο του ΑΟ Γιάννινα (πριν το Πέραμα) το Σάββατο 16/12/17 στις 11.00 θα γίνει ο αγώνας Κάστρο/Μικρασιάτες-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Β.

***Σήμερα Τετάρτη 13/12/17 στο γήπεδο Ανατολής η ομάδα Νέων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Β επιβλήθηκε του Α.Ο. Ανατολής 0-5
fcpasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 13.696
 • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
  • Προφίλ
Απ: Ερασιτέχνης ΠΑΣ 2017-18
« Απάντηση #22 στις: Πεμ 28 Δεκ 2017 10:27 »
Οι σχέσεις της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη πως είναι;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 11.299
  • Προφίλ
Απ: Ερασιτέχνης ΠΑΣ 2017-18
« Απάντηση #23 στις: Πεμ 28 Δεκ 2017 10:33 »
Δεν έχει ακουστεί κάτι τα τελευταία χρόνια.Υπάρχει και συνεργασία για την Κ-15.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 13.696
 • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
  • Προφίλ
Απ: Ερασιτέχνης ΠΑΣ 2017-18
« Απάντηση #24 στις: Πεμ 28 Δεκ 2017 10:36 »
Κάποια στιγμή είχαν έρθει σε σύγρουση. Πριν κάποια χρόνια.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!