Αθλητικά > Παγκόσμιο κύπελλο 2018

Ποια Εθνική υποστηρίζετε στο Μουντιάλ;

(1/5) > >>

ΛΑΜΙΑ FANS:
Ποια Εθνική υποστηρίζετε στο Μουντιάλ;

OV1950:
Ουρουγουάη.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ:
Αργεντινή.

apnea73:
Αγγλία

dk:
παραδοσιακά ΛατινοΑμερικάνικες και Αφρικανικές (όχι Βόρεια Αφρική)...
Εκτιμώ ότι αν υπήρχε διαφορετική ποσόστωση συμμετοχών ανά Ήπειρο και δικαιότερο γενικά σύστημα θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον το Κύπελλο.
Πλέον δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων και επιβραβεύονται οι πλέον αθλητικές (πχ Γερμανία), πλέον κυνικές (σημερινή Πορτογαλία) ή οι πλέον τυχερές (βλ. Ελλάδα στο Euro του 2004) ομάδες  παρά όσες προσφέρουν θέαμα... 
Ακριβώς εξαιτίας του κλεισίματος της ψαλίδας και του ενδιαφέροντος που προκαλεί το άγνωστο προτιμώ τους πρώτους γύρους των ομίλων παρά τα knockout (στα penalties). Γίνονται χιλιάδες αγώνες επί 2 χρόνια για να φθάσουμε στους 16 και μετά παίζεται η είσοδος στην 8δα (4δα κλπ) σε ένα-δυό penalty !!!
Ως εκ τούτου αντίστοιχη είναι η επιλογή μου: Ψήφισα Σενεγάλη χωρίς να έχει σοβαρές πιθανότητες και θα ψήφιζα Βραζιλία (παραδοσιακά) και Αργεντινή (παρότι είναι περίεργο για κάποιον που υποστηρίζει Βραζιλία). Άλλωστε χίλιες φορές καλύτερα να κανονίσουμε πχ να δούμε έναν τελικό με Αργεντινή μαζί με ΛΟΚΟ (τον αυθεντικό)   παρά να βλέπουμε τους Γερμαναράδες να πανηγυρίζουν. Άλλος ένας λόγος της 3ης επιλογής της Αργεντινής είναι για να εκλείψει και η ανοησία περί τροπαίων του με διαφορά καλύτερου εν ενεργεία παίκτη παγκοσμίως, Messi.
 
Σταθερή πηγή ικανοποίησης ο καθιερωμένος αποκλεισμός των Εγγλέζων (μακάρι αν και στάθηκαν σχετικά τυχεροί στην κλήρωση να μην περάσουν ούτε τον όμιλο) οι οποίοι εκτός μίας μαϊμού φοράς στην έδρα τους, κάθε φορά "πέφτουν από τα σύννεφα" αναζητώντας δικαιολογίες σε ροζ σκάνδαλα και άλλες βλακείες καθώς τους έρχεται βαρύ να δεχθούν ότι ο υπόλοιπος πλανήτης παίζει πιο καλά το άθλημα που νομίζουν ότι ανακάλυψαν!

Αυτά για την ώρα ...
   

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση