Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - ΠΑνουργοΣ

Σελίδες: [1]
1
 Προτείνω την ονοματοδοσία των τμημάτων, από τις θύρες του Εθνικού Σταδίου Ζωσιμάδες! Θα είναι ένδειξη τιμής και σεβασμού,για την προσφορά των κυριότερων ανθρώπων που συνδύασαν το πέρασμα τους από τον Π.Α.Σ. Γιάννινα.

 Θα μπορεί να υπάρχει μια πινακίδα,σε κάθε τμήμα της κερκίδας και στις ανακοινώσεις για τα εισιτήρια
με το αντίστοιχο ονοματεπώνυμο.Όπως και στα απλά εισιτήρια αγώνα.

 Η θύρα 3 έχει 6 τμήματα,προτείνω να δοθούν 6 ονοματεπώνυμα ανθρώπων που είχαν συμβολή για να δημιουργηθεί ο αγαπημένος μας ποδοσφαιρικός σύλλογος ή ονόματα ποδοσφαιριστών που σκόραραν στους πρώτους επίσημους αγώνες κυπέλου-πρωταθλήματος.Καθώς και ποδοσφαιριστές από το 1966-1970.

 Η θύρα 4 έχει 6 τμήματα,προτείνω να δοθούν 6 ονοματεπώνυμα ποδοσφαιριστών από το 1971-1978.Θεωρώ πως και τα 6 μπορούν να δοθούν στη "χρυσή φουρνιά των Αργεντινών".

 Η θύρα 5 (VVIP) έχει 2 τμήματα,που μπορούν να δοθούν σε 2 προέδρους της ομάδας.Όπως και η θύρα 3 (VIP) έχει αντίστοιχα 4 τμήματα,που θα μπορούσαν να δοθούν σε άλλους 4 προέδρους μας.

 Η θύρα 6,έχει συνολικά 8 τμήματα,που μπορούν να δοθούν σε ποδοσφαιριστές από το 1979-1989 ή από προηγούμενες χρονιές.

 Στη θύρα 7 (φιλοξενουμένοι) να δοθούν σε ονόματα προπονητών.Νομίζω πως είναι χωροθετημένα 4 τμήματα.

 Η θύρα 9,έχει 4 τμήματα που μπορούν να δοθούν σε 4 ποδοσφαιριστές από το 1990-1999.

 Η θύρα 10,έχει 3 τμήματα που μπορούν να δοθούν σε 3 ποδοσφαιριστές από το 2000-2009.

 Η θύρα 1 (πέταλο) μπορούν να δοθούν σε ποδοσφαιριστές από το 2010-2019.Νομίζω πως είναι χωροθετημένα 4 τμήματα.

2
Με στόχο τη πρόκριση στη φάση των 16...

Γιαννίκογλου (Περιστερίδης)

Οικονομόπουλος

Μπουκουβάλας

Ζιούλης (Σκόνδρας)

Παντελάκης

Λιάσος (Σιόντης)

Γκαρσία

Πήλιος (Νάουμετς)

Ράντοβατς (Λώλης)

Ξύδας (Κρίζμαν)

Παμλίδης (Λεό)


3
 1) Ο προηγούμενος υπεύθυνος επικοινωνίας έχει κάποιο καινούργιο τομέα στη ΠΑΣ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ?
 2) Θα λειτουργήσει ανανεωμένο το pasgianninashop.gr με τα προιόντα της μπουτίκ ή θα υπάρχουν στο pasgiannina.gr ? Πότε θα είναι έτοιμο?
 3) Πότε θα ανέβουν βιντεάκια από τη web tv της ομάδας στο youtube?

4
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Συνεπιβατισμός (carpooling)
« στις: Δευ 11 Σεπ 2017 19:22  »
 Υπάρχει site oργάνωσης ταξιδιών με ιδιωτικό όχημα στην Ελλάδα.Είναι μια ανεξάρτητη διαδικτυακή πύλη μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που συνδέει τους ταξιδιώτες που κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση,φέρνει σε επαφή ανθρώπους που σχεδιάζουν να κάνουν το ίδιο ταξίδι και θέλουν να μοιραστούν τα έξοδα του ταξιδιού.Κάποιος που ταξιδεύει μόνος με το όχημά του,μπορεί να δεχτεί και άλλους επιβάτες γνωστούς ή άγνωστους προς αυτόν,με σκοπό να μοιραστεί τα έξοδα χρήσης του οχήματος που προκύπτουν όπως βενζίνη,πάρκινγκ,διόδια.Το συνολικό κόστος το μοιράζονται όλοι μαζί με τον οδηγό.Νομικά είναι όλοι ασφαλισμένοι σε περίπτωση ατυχήματος (αστική ευθύνη) εκτός αν το αυτοκίνητο κινείται ανασφάλιστο.Δεν επιτρέπεται ο οδηγός να αποκομίσει περισσότερα λεφτά,δηλαδή κέρδος από τους συνεπιβάτες.
 Ας το χρησιμοποιήσουμε για τις καθημερινές μας μετακινήσεις και όχι μόνο   :pas:
http://carpooling.gr/index.php/

5
 Άλλη μια ποδοσφαιρική χρόνια οδεύει προς το τέλος (9 αγωνιστικές και 2 μήνες περίπου) για να τελείωσει το πρωτάθλημα (λέτε η ομάδα να έχει άλλη άποψη ? ;))
πολλοί μέσα και έξω από το καφενέ  ;) έχουν παράπονα προς τη ΠΑΕ, άλλος πολλά ή λίγα για τη μη ικανοποιητική προσέλκυση φιλάθλων στο γήπεδο σύμφωνα με τη δυναμική του κόσμου.Χρειάζεται μια πιο καινοτόμα,η "επιθετική" πολιτική ΄για να μαζευτούν σε πιο σταθερή συχνότητα.Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τη διαχείρηση των εισιτηρίων και το λεγόμενο "μαρκετίνγκ" της ομάδας, δεν έχουν το απαιτούμενο όραμα όπως δείχνουν και τις ικανότητες σε ικανοποιητικό βαθμό τουλάχιστον για να το πετύχουν.Το πιθανότερο είναι να μην αλλάξουν ούτε τα "πρόσωπα" ούτε η "κοντόφθαλμη" λογική τους.Οπότε καλό θα ήταν να γράψουμε/προτείνουμε έγκαιρα τις διάφορες προτάσεις μας,που θα θέλαμε να παρέχει η ΠΑΕ προς το κοινό της.
Δυστυχώς "δεν μπορούν να πιάσουν το σφυγμό" που απαιτεί ο κόσμος για λογικές/φθηνές τιμές στα εισιτήρια διαρκείας ή αγώνων μετά από 6,5 χρόνια σκληρών μνημονίων.Ας τους "πετάξουμε το μπαλάκι" με τις ιδέες μας, προς τη μεριά τους και ας τις χρησιμοποιήσουν για το καλό της ομάδας.   

6
  1) Το ιδιωτικό κτέο ιωαννίνων α.ε. κληρώνει 20 εισιτήρια για κάθε εντός έδρας αγώνα του  :pas: μετά από τεχνικό έλεγχο.
  2) H ραδιοφωνική εκπομπή BAD Company 104.3 του super fm 104,3 κληρώνει 2 εισιτήρια για το ΠΑΣ Γιάννινα - 
      Αέλ,προσφορά της καφετέρειας "cafe trois" (τρουά). Στέλνοντας μήνυμα στο inbox του facebook της εκπομπής 
      γράφοντας όνομα,τηλέφωνο και την ένδειξη BAD COMPANY ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή της
      παρασκευής.Κάθε δευτέρα και παρασκευή 20:00 - 22:00.
  3) H ραδιοφωνική εκπομπή Πέταλο από μέταλλο του Ρυθμού 107,5 κληρώνει 2 εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα -
      Τρίπολη για τη θύρα 10.Κάνοντας like (δεκτά και love,haha,yay,wow,sad,angry) στην φωτογραφία εξωφύλλου της
      σελίδας στο facebook,συμμετέχετε αυτόματα στην κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ζωντανά στην εκπομπή πριν τον 
      συγκεκριμένο αγώνα.Οι νικητές θα πρέπει να στείλουν μήνυμα στην σελίδα,με τα στοιχεία τους μέχρι και την Πέμπτη 3 
      Νοεμβρίου στις 14:00.Ενα εισιτήριο είναι προσφορά του σταθμού και ένα εισιτήριο είναι προσφορά της καφετέριας 
      PreSident που βρίσκεται στη πλατεία Χατζή στους Αμπελόκηπους.Η εκπομπή είναι κάθε τρίτη 20:00 με 22:00.
  4) Το Sportsioannina.gr κληρώνει 1 εισιτήριο για τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Αέλ.Προέβλεψε το σκορ στην αναμέτρηση με
      την Λάρισα.Προσφορά του Hall Of Brands,η παραλαβή του εισιτηρίου θα γίνει από τις εγκαταστάσεις του.

      Aς σημειώνουμε όλες τις κληρώσεις εισιτηρίων για τον  :pas: σε αυτό το θέμα,να είναι όλες μαζί!
 

7
 Το Pockee είναι μια δωρεάν mobile εφαρμογή για Android,iOS και πλέον μέσω υπολογιστή μπορείς να καταχωρίσεις την απόδειξη σου. Mπορείς να βρεις αποκλειστικές προσφορές, τις οποίες μπορείς να εξαργυρώσεις κάνοντας τα καθημερινά σου ψώνια στις συνεργαζόμενες αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Η αξία των εκπτώσεων επιστρέφεται απευθείας στο λογαριασμό τραπέζης ή PayPal που έχεις δηλώσει.
 Το χρησιμοποιώ τους τελευταίους  μήνες,είναι αξιόπιστο και έχεις άμεση επιστροφή του ποσού που αναφέρει.Για περισσότερες πληροφορίες παρακάτω.
Παράθεση
http://pockee.com/
Παράθεση
https://www.facebook.com/pockeeApp/


8
 Ισχύουν οι κάρτες διαρκείας για τον αγώνα κυπέλλου,το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ (γενική είσοδος).
 Κλήρωση 2 εισιτηρίων από χορηγό του  :pas: χωρίς αγορά προιόντων


9
Παράθεση
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι ξεκινάει από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων θα λειτουργήσει σήμερα μέχρι τις 17:00 στο ΠΕΑΚΙ. Από τη Δευτέρα (19/10) έως και το Σάββατο (24/10) το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων θα είναι ανοιχτό από τις 10:00 έως τις 17:00. Επίσης οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από τη μπουτίκ της ομάδας (Φ. Τζαβέλα 5-7, 2651064750) όλες τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Την Κυριακή (25/10) θα λειτουργήσει το εκδοτήριο στο ΕΣΙ "Οι Ζωσιμάδες" από τις 11:00 έως τις 14:00.

Επίσης οι φίλοι του ΠΑΣ μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους ηλεκτρονικά από το www.viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/pas-giannina-eisitiria-agonon-2015-16/).

Τιμές Εισιτηρίων:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Θύρες 3Α, 4, 6Α & 6Γ - 15€

Θύρα 3VIP 20€

Θύρες 9Α, 9Β & 10 - 10€

ΠΑΙΔΙΚΑ

Θύρες 6Α & 6Γ - 5€

Θύρες 9Α &9Β - 5€

Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδος μας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα.

Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20\08\2015), σχετικά με την "ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ '', για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο αριθμός  ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

Ξεκίνησε η πώληση εισιτηρίων 9 μέρες πριν τον αγώνα με τη Τρίπολη,πρωτοφανές :-? με ποκ πόσες μέρες πρίν θα τα  βγάλουν?
Επιτέλους θα εκδίδει εισιτήρια πρωταθλήματος και η μπουτίκ του  :pas: :) :joker: έπρεπε να περάσουν 7,5 χρόνια για να το καταλάβουν >:( να μπαίνει ο κόσμος μέσα μήπως αγοράσει κάτι.
Μεγάλο λάθος κατ'εμέ να σταματάει η διάθεση εισιτηρίων,από το εκδοτήριο 3ω και 15λ πριν ξεκινήσει ο αγώνας >:( %-| ποιανού άραγε είναι αυτή η φαεινή ιδέα? Παέ,έπο,sl,κοντονής.Παγκόσμια πρωτοτυπία να θέλει κάποιος να παρακολουθήσει αγώνα και να του λένε έπρεπε να αγοράσεις το μαγικό χαρτάκι 3 ώρες πριν τον αγώνα,για να μπείς! Θα "διώξετε" τους φιλάθλους και θα πέσει στριμωξίδι στις καφετέρειες :P θέλουν να πηγαίνουν στο γήπεδο λιγότεροι,βάλτε επιτέλους προσιτή τιμή 5 ευρώ στη θύρα 11 για το "κοσμάκη" >:(

10
 Σταθερές πινακίδες μπροστά από τη μικρή σκεπαστή,δωρότυπο-ιντερσαλόνικα-ΤΝΤ-ιπποκράτειο
 Τράπεζα Ηπείρου μετά τα κόρνερ διαγώνια.
 Εναλλασσόμενες,intersport-status bet-dole-sporting bet-μαλαματίνα-κοτόπουλα Άρτας-brothers in law-vista 
 bet-Tράπεζα Ηπείρου-stoiximan-benjamin moore-molinari.
 Σταθερές εστιών,morris-stoiximan-benjamin moore.
 Πάγκος novasports-nike.
 Σταθερές στη μεγάλη σκεπαστή,Μάντζιος (ζαχαροπλαστεία)-Έξαρχος (αρτογλυκίσματα)-Μπαράτσας (καύσιμα)-ικτεο Παπαδόπουλος-gyroland-aar hotel.

 Δεν υπάρχει φέτος,χορηγός θύρας 9-10.Οι πινακίδες εστιών μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού :P δύσκολη   
 εποχή να βρείς χορηγούς.

11
 Ψάχνοντας το viva.gr την ενότητα θεάματα και τη κατηγορία αθλητικά,μπορεί κάποιος να αγοράσει ηλεκτρονικά εισιτήριο για τους αγώνες του :pas:http://www.viva.gr/tickets/sports/pas-giannina-eisitiria-agonon-2015-16/
 Φαίνεται εύκολη η διαδικασία,βολεύει τους εκτός Ιωαννίνων περισσότερο.Λογικά η εταιρεία θα χρεώνει τον αγοραστή.
 
 Πάντως για αγορά εισιτηρίου συναυλίας,από συνεργαζόμενη επιχείρηση πληρώνεις καπέλο 1 ευρώ ανά εισιτήριο! ;)

12
 Ταξιδευόντας από Ιωάννινα για Αθήνα (ή Πειραιά) μέσω... ποιάς διαδρομής? Ποιά προτιμάτε? Από Ρίο-Αντίρριο μέσω γέφυρας ή με φέρυ (για φθηνότερα,πιο χρονοβόρα όμως). Από Λαμία,για μεγαλύτερη ασφάλεια στο ταξίδι και αποφυγή του ακριβού αντιτίμου της γέφυρας?
 Τα χιλιόμετρα για Αθήνα (π.χ. Πλατεία Ομονοίας)  είναι 420 μέσω Ρίου-Αντιρρίου και για Πειραιά 425.
 Μέσω Λαμίας  για Αθήνα (π.χ. Πλατεία Ομονοίας)  είναι 456 και για Πειραιά 463.
 Εναλλακτικά μέσω Λαμίας-Μπράλου-Θήβας για Αθήνα (π.χ. Πλατεία Ομονοίας)  είναι 444 και για Πειραιά 449.

 

13
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Αγγελίες
« στις: Δευ 20 Οκτ 2014 01:45  »
 Θεματάκι για ενοικιάζεται,πωλείται,ανταλλάσεται,χαρίζεται,ζητείται.Πιστευώ πως έλειπε κάτι τέτοιο από το φόρουμ,βάλτε τις αγγελίες σας!

14
   Επειδή και φέτος η ΠΑΕ Πας Γιάννινα δεν θα συνδιάσει τους κατόχους διαρκείας,με τις επιχειρήσεις που είναι χορηγοί της,παρά μόνο με μια κλήρωση κάποιων δώρων,προς κάποιους λίγους τυχερούς.
   Οι επιχειρήσεις που πιθανώς δεν είναι χορηγοί ΠΑΕ θα μπορούσαν να παρέχουν μια μικρή έκπτωση στους κατόχους διαρκείας Πας Γιάννινα 2014-15,σαν καταναλωτές με τις αγορές τους από τα αντίστοιχα καταστήματα.Διάφορες επιχειρήσεις από κάθε κλάδο μπορούν να προσφέρουν μια μικρή έκπτωση π.χ. -5% , -10% ανάλογα με τη δυνατότητα που μπορούν.Θα δημιουργηθεί έτσι "μια αλυσίδα" μεταξύ τους,κάθε πλευρά θα έχει το δικό της όφελος.
   Απο τη μία πλευρά οι επιχειρήσεις θα έχουν ένα επιπλέον αγοραστικό κοινό άμεσα,έστω 500 έως 1.000 άτομα κατόχων διαρκείας που πιθανότατα να επιλέξουν να κάνουν τις αγορές τους μέσω των επιχειρήσεων που θα παρέχουν την έκπτωση.Θα διευρενθεί έτσι το πελατολόγιο τους, με πιθανή αύξηση των πωλήσεων και των εισπράξεων τους.
   Από την άλλη,οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν κίνητρο να κάνουν τις αγορές τους από τα ενδιαφερόμενα καταστήματα που θα παρέχουν την έκπτωση,έτσι και οι δύο πλευρές θα έχουν όφελος.
   Οι επιχειρήσεις θα μπορούσαν να τυπώσουν μια αφίσα-ανακοίνωση που να βρίσκεται στην είσοδο του καταστήματος για να πληροφορούνται οι κάτοχοι διαρκείας,καθώς και να δηλώσουν τη προσφορά τους στο διαδίκτυο π.χ. στο Facebook "Στηρίζω τους κατόχους διαρκείας Πας Γιάννινα 2014-15"
   Η έκπτωση θα γίνεται κατόπιν επίδειξης της αστυνομικής ταυτότητας και της κάρτας διαρκείας με το αντίστοιχο όνομα.
   Κάποιες ενδεικτικές επιχειρήσεις που θα μπορούσαν να συμμετέχουν είναι αρτοποιεία,κομμωτήρια,σούπερ μάρκετ-καταστήματα τροφίμων,ιχθυοπωλεία,κρεοπωλεία,καθαριστήρια ρούχων-χαλίων,βιβλιοπωλεία,καταστήματα ρούχων-υποδημάτων,φωτογραφεία,χώροι στάθμευσης,διαγνωστικά κέντρα,καφετέριες,μεζεδοπωλεία-ψησταρίες,ζαχαροπλαστεία,γυμναστήρια,πιτσαρίες,λογιστικά γραφεία,καταστήματα δώρων-παιχνιδίων,οπτικά,ανθοπωλεία,ασφάλειες-πλυντήρια αυτοκινήτων,ιδιωτικά κτέο,ενοικιάσεις ταινιών,υποστήριξη Η/Υ,μανάβικα,επιδιορθώσεις ρούχων,αρωματοπωλεία,καφεκοπτεία,είδη σπιτίου,κάβες ποτών-ξηρών καρπών,κρεπερί,πιτσαρίες,σουβλατζίδικα,σχολές οδήγησης κ.α.
 
   Πιστεύω πως αυτή η ιδέα μπορεί να προχωρήσει,έστω και με κάποιες κατηγορίες επιχειρήσεων.Σαφώς και χρειάζεται χρόνος για να λειτουργήσει σε ικανοποιητικό βαθμό η πρωτοβουλία αυτή και να μαθευτεί η ιδέα αυτή. 
 

15
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΗΜΑ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
« στις: Τετ 04 Ιούν 2014 23:57  »
 Μετά από επικοινωνία με την αρμόδια εταιρία,για το πότε θα έρθει επιτέλους το ψηφιακό σήμα στη περιοχή των Ιωαννίνων.Μου γνωστοποίησαν πως η περιοχή μας ανήκει στο Δίκτυο Εκπομπής 9, το οποίο σύμφωνα με τις ισχύουσες κείμενες διατάξεις θα ενεργοποιηθεί στις 17 Οκτωβρίου 2014.
Το Δίκτυο Εκπομπής 9 περιλαμβάνει τα παρακάτω Κέντρα Εκπομπής:

ΛΙΓΓΙΑΔΕΣ
ΒΑΣΙΛΙΚΟ
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ
ΔΕΛΒΙΝΑΚΙ
ΚΑΤΑΡΑ
ΑΣΠΡΑΓΓΕΛΟΙ
ΓΡΑΝΙΤΣΟΠΟΥΛΑ
ΦΑΡΜΑΚΟΒΟΥΝΙ

 Πλησιάζει η ημερομηνία λοιπόν που θα βλέπουμε τζαμάτα,χωρίς "χιόνια" και δεν θα χαλάει το σήμα της τηλεόρασης από τον άσχημο καιρό. :pashat:

16
 Αίθριος καιρός προβλέπεται στις 12 Μαίου,με 23 βαθμούς κελσίου το μεσημέρι και αρκετά σύννεφα.

17
Πρωτάθλημα - Κύπελο 2014-2015 / ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2014-2015
« στις: Δευ 12 Μάι 2014 00:29  »
 Ένα μήνα μετά το τέλος των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας,παραθέτω τις προτάσεις μου για για τα διαρκείας της ποδοσφαιρικής περιόδου 2014-15.Τα περσινά διαρκείας είχαν ανακοινωθεί 22 Ιουλίου 2013 από τη ΠΑΕ.

   ΘΥΡΑ 11
Διαρκείας  80 ευρώ (17 αγώνες Χ 4,70 ευρώ)
Εισιτήριο αγώνων  5 ευρώ (εκτός οσφπ-παο-παοκ)
Μαθητικό εισιτήριο 3 ευρώ (γυμνάσιο-λύκειο)

  ΘΥΡΕΣ 9-10
Διαρκείας 130 ευρώ (17 αγώνες Χ 7,65ευρώ) όπως το 2013-14
Οικογενειακό διαρκείας 2 γονείς 130+65 ευρώ
Παιδί Δημοτικού δωρεάν 
Παιδί Γυμνασίου-Λυκείου 50 ευρώ,δεύτερο 25 ευρώ,τρίτο τέταρτο κ.ο.κ δωρεάν
Μαθητικό διαρκείας 50 ευρώ (17 αγώνες Χ 2,94 ευρώ)
Μαθητικό εισιτήριο 5 ευρώ (εκτός οσφπ-παο-παοκ)

   ΘΥΡΑ 6
Οικογενειακό διαρκείας 2 γονείς 180+90 ευρώ
Παιδί Δημοτικού δωρεάν 
Παιδί Γυμνασίου-Λυκείου 50 ευρώ,δεύτερο 25 ευρώ,τρίτο τέταρτο κ.ο.κ δωρεάν
Οικογενειακό εισιτήριο 25 ευρώ 2 γονείς (εκτός οσφπ-παο-γενική είσοδος 10 ευρώ)
Παιδί Δημοτικού δωρεάν
Παιδί Γυμνασίου-Λυκείου 5 ευρώ
Μαθητικό διαρκείας 50 ευρώ (17 αγώνες Χ 2,94 ευρώ)
Μαθητικό εισιτήριο 5 ευρώ (εκτός οσφπ-παο-παοκ)

  ΘΥΡΕΣ 3-4
Διαρκείας  180 ευρώ (17 αγώνες Χ 10,59 ευρώ) όπως το 2013-14


18
 Έχω ετοιμάσει ένα ολοκληρωμένο πλάνο για τα διαρκείας της καινούργιας χρονιάς 2013-2014,βασικοί του άξονες είναι οι σταθερές και προκαθορισμένες τιμές εισιτηρίων ανα αγώνα καθώς και η έκδοση εκπτωτικών διαρκείας για τους παλαιούς κατόχους,τις γυναίκες -10% και τις ειδικές κοινωνικές ομάδες πληθυσμού -15%.Το πρωτάθλημα της  Ά Εθνικής θα έχει 18 ομάδες συνολικά,επομένως θα δοθούν 17 εντός έδρας παιχνίδια συνολικά.Τα διαρκείας θα ισχύουν μόνο για το πρωτάθλημα.


Μεγάλη σκεπαστή  Θύρα 5 VIP
Εισιτήριο αγώνα 20 ευρώ (340 ευρώ)
Διαρκείας 320 ευρώ    18,82 ανα αγώνα για καινούργιους κατόχους διαρκείας
      -10%  288 ευρώ   16,94                   για παλαιούς κατόχους διαρκείας και το γυναικείο
      -15%  272 ευρώ   16                       για άνεργους,πολύτεκνους,φοιτητές,φαντάρους

 Μεγάλη σκεπαστή  Θύρες 3-4-6
Εισιτήριο αγώνα 15 ευρώ (255 ευρώ)
Διαρκείας 235 ευρώ    13,82 ανα αγώνα για καινούργιους κατόχους διαρκείας
  -10%  211,5 ευρώ    12,44                   για παλαιούς κατόχους διαρκείας και το γυναικείο
 -15%  199,75 ευρώ   11,75                   για άνεργους,πολύτεκνους,φοιτητές,φαντάρους

Μικρή  σκεπαστή  Θύρες 9-10
Εισιτήριο αγώνα 10 ευρώ (170 ευρώ)
Διαρκείας 150 ευρώ    8,82 ανα αγώνα για καινούργιους κατόχους διαρκείας
  -10%  135 ευρώ       7,94                   για παλαιούς κατόχους διαρκείας και το γυναικείο
 -15%  127,5 ευρώ     7,5                     για άνεργους,πολύτεκνους,φοιτητές,φαντάρους

Πέταλο Θύρα 11 (Παλαία αποδυτήρια) 
Εισιτήριο αγώνα 7 ευρώ (119 ευρώ)
Διαρκείας 100 ευρώ    5,88 ανα αγώνα για καινούργιους κατόχους διαρκείας
  -10%  90 ευρώ         5,29                   για παλαιούς κατόχους διαρκείας και το γυναικείο
 -15%  85 ευρώ          5                        για άνεργους,πολύτεκνους,φοιτητές,φαντάρους

Θύρα 7 Φιλοξενούμενοι
Εισιτήριο αγώνα 10 ευρώ

Οικογενειακό διαρκείας
Γονέας με παιδιά γυμνασίου-λυκείου,σε όλες τις θύρες πρώτο παιδί -50% έκπτωση επι του αντίστουχου διαρκείας του γονίου εκπτωτικό ή μη.Δεύτερο παιδί -75% έκπτωση επι του αντίστουχου διαρκείας του γονίου εκπτωτικό ή μη.Τρίτο,τέταρτο,πέμπτο κ.ο.κ. παιδί δωρεάν οικογενειακό διαρκείας.

Ανήλικα παιδιά έως της ηλικίας του δημοτικού δωρεάν είσοδο στο γήπεδο


Μαθητικά εισιτήρια (προσκλήσεις)

Σε γυμνάσια,λύκεια,επάλ.2 με 3 σχολεία δωρεάν ανα αγώνα περίπου 500 μαθητές δωρεάν

ΑΜΕΑ (67% αναπηρία) δωρεάν είσοδο στο γήπεδο

Εφόσον κάποιος διατηρεί σε ισχύει την ιδιότητα Ε.Κ.Ο.Π.(Ειδική Κοινωνική Ομάδα Πληθυσμού) και την επόμενη αγωνιστική περίοδο,συνεχίζει να έχει την ίδια έκπτωση -15% στο διαρκείας της επόμενης χρονίας.
Εάν πάψει να είναι άνεργος,φοιτητής,φαντάρος την επόμενη αγωνιστική περίοδο λογίζεται ως παλαιός κάτοχος διαρκείας -10% στο διαρκείας.

Παροχές στους κατόχους διαρκείας
1)Οι παλαίοι κάτοχοι διαρκείας και οι γυναίκες έχουν έκπτωση -10% στην επίσημη μπουτίκ της ομάδας ενώ οι Ε.Κ.Ο.Π.  έχουν έκπτωση -15%.
2)Έκπτωση μέσω των χορηγών της ΠΑΕ,με την αντίστοιχη κάρτα διαρκείας (-10% ή 15%) στις αγορές προιόντων ή υπηρεσιών.
3)Ετήσια εκδήλωση-ομιλία αποκλειστικά για τους κατόχους διαρκείας.Ανάλυση αγωνιστικού-οικονομικού πλάνου και υποδομών
4)π.χ. 3 τυχεροί θα έχουν δικαίωμα να δουν τη συνέντευξη τύπου του αγώνα απο κοντά,ξενάγηση στους χώρους  του γηπέδου-προπόνησης

30 δωρεάν εισιτήρια μέσω του Facebook Πας Γιαννίνα,μετά απο κλήρωση σε κάθε αγώνα.
Κλήρωση δώρων (εμφανίσεις αγώνα,μπλούζες,κασκόλ) στο ημίχρονο κάθε αγώνα.
Επαναφορά διαγωνισμού "βάλε γκόλ και εσύ" όπως γινόταν παλιότερα στο ημίχρονο.

Είναι ένα ρεαλιστικό και ολοκληρωμένο πλάνο για τα καινούργια διαρκείας,λαμβάνοντας υπόψη τα οικονομικά δεδομένα της εποχής,επιβραβέβοντας τους παλιούς κατόχους διαρκείας καθώς και δείχνοντας το κοινωνικό πρόσωπό της ΠΑΕ απέναντι τις διάφορες κοινωνικές ομάδες πληθυσμού.
Ας το αντιγράψει η ΠΑΕ ή ας το πρωοθήσει κάποιος σε αυτή.Πιστεύω πως αξίζει το εγχείρημα αυτό.

19
 Φυσικά,για πέμπτη συνεχόμενη χρόνια! Εσείς? 

20
 [font=]2  αγρότη+μπακάλη  α γύρος[/font]

21
Σκοπός του θέματος είναι να καταγράψουμε τα καταστήματα της πόλης για καφέ,φαγητό,ποτό κ.α με κριτήρια τις τιμές τους και την εξυπηρέτηση τους για να ξέρουν όλοι αν οι υπηρεσίες που παρέχουν είναι αξιόλογες ή όχι.Δεν γίνεται κακοπροαίρετα,πιστεύω πως θα βοηθήσει ξέροντας πως αν αυτό που τρώμε ή πίνουμε τελικά αξίζει για να δίνουμε τα ευρώ μας!LIBRARY   3,7 XYMΟΣ - 4 ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ
ΜΕΖΖΟ     3 ΣΟΚΟΛΑΤΑ Κ ΓΑΛΛΙΚΟΣ
Σελίδες: [1]