Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - tauri_7

Σελίδες: [1]
1
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / ΦΑΝΗΣ... (;;;)
« στις: Παρ 20 Ιαν 2012 12:18  »
Ρε παιδιά έχει κάτι μήνες που αναρωτιέμαι τι απέγινε εκείνη η ψυχούλα ο Φάνης ο ΑΕΚΑΡΑΣ. Έχω να τον δω πάρα πολύ καιρό και μόλις σήμερα μαθαίνω απο κάποιον φίλο οτι πέθανε!!!!!!!!!!!!! Είναι αλήθεια; Γνωρίζει κάποιος κάτι;;;

2
Επειδή κάποιοι απο αυτούς που θα διαβάσετε παρακάτω σκίζουν τα ρούχα τους για τον λαό και τα δικαιώματά του στο γυαλί και στις συχνότητες του ραδιοφώνου και μας πουλάνε φούμαρα......

Το κείμενο δόθηκε στην δημοσιότητα απο τους εργαζομένους του καναλιού και μάλιστα αναφέρεται σε κάποιο σημείο οτι ενδεχομένως και να μην δημοσιευθεί εξαιτίας αυτών που γράφει. Είναι μακροσκελές αλλά αξίζει τον χρόνο σας να το διαβάσετε!!!

Παράθεση
Νομίζετε ότι οι Γιαννίκος και Κουρής ευθύνονται αποκλειστικά για την κατάρρευση του Alter;
Κι όμως, υπήρχαν δίπλα τους μία στρατιά από golden boys - δημοσιογράφους και στελέχη που λάμβαναν μισθούς, που ίσως να ζήλευαν ακόμη και... εφοπλιστές.
Διαβαστε πόσα έπαιρνε ο Αυτιάς, ο Ρομπέν... της Εκάλης Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο Χαρδαβέλλας με τα UFO του, o... χρυσός Νίκος Χατζηνικολάου (τα λεφτά του είναι... Real!!!), η Miss Marple... Νικολούλη, ο χαφιές της ΕΥΠ (ο ίδιος το παραδέχθηκε) Γιώργος Τράγκας και πολλά μεγαλοστελέχη στο πρόγραμμα κτλ. Δείτε τα νούμερα και ζαλιστείτε....
Στέλνουμε αυτή την επιστολή για να ενημερώσουμε πως έγινε το μεγάλο φαγοπότι στο τηλεοπτικό σταθμό ALTER. Οι αληθινές αιτίες της χρεοκοπίας του ALTER δεν είναι όλα αυτά που δημοσιεύτηκαν και διέρρευσαν από τον Γ. Κουρή για τις σπατάλες του καλού του συνεταίρου  Κ. Γιαννίκου (όπως η πληρωμή από τον σταθμό της προσθετικής στήθους γνωστής παρουσιάστριας, τα ακριβά αυτοκίνητα που παραχωρούσαν σε διευθυντές ακόμα και σε κάποιον που ενώ είχε αποχωρήσει από την εταιρεία εξακολουθούσε να χρησιμοποιεί εταιρικό αυτοκίνητο κλπ). Οι αιτίες του κακού βρίσκονται αλλού.
Το 2009 οι «μαγειρεμένες» οικονομικές καταστάσεις παρουσίαζαν μια ακόμα κερδοφόρα χρονιά με  έσοδα και εισπράξεις ανθηρές. Όλα αυτά όμως απείχαν πολύ από την πραγματικότητα. Και βέβαια η φούσκα δεν άργησε να σκάσει με θύματα εμάς τους εργαζομένους.
Στις δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις για τα έτη 2005-2009 οι αμοιβές που δόθηκαν σε διευθυντικά στελέχη και μέλη ΔΣ ανέρχονταν σε αστρονομικά ποσά. Μόνο για το 2009 οι αμοιβές ανέρχονταν σε 5.523.430€. Φαίνεται όμως πως όλα αυτά τα χρόνια κανείς ελεγκτικός μηχανισμός δεν έδωσε σημασία. Κανείς δεν αναρωτήθηκε πως γίνεται μια εταιρεία από την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο το 2000 και μετά να μην έχει δώσει μέρισμα στους μικρομετόχους της αλλά να σκορπίζει όλα αυτά τα χρόνια τεράστια ποσά στα μέλη του Δ.Σ. που τυχαίνει να είναι και μεγαλομέτοχοί της.
Εμείς θα τολμήσουμε να σας αναφέρουμε ενδεικτικά για το έτος 2009 τις σκανδαλώδεις αμοιβές των μελών του ΔΣ, των διευθυντικών στελεχών και των τηλεοπτικών αστέρων (δεν ξέρουμε βέβαια, αν εσείς θα τολμήσετε να τις δημοσιεύσετε). Δικά σας λοιπόν τα σχόλια για τις αμοιβές της ντροπής.
ΑΜΟΙΒΕΣ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ ετησίως: από 350.000 -450.000€ (μεικτά) ο καθένας.
Τα μέλη του ΔΣ  το έτος 2009 ήταν Κ. Γιαννίκος, Γ. Κουρής, Α. Κουρής, Β. Κοσμόπουλος, Χ. Πεχλιβανίδου, Α. Κοντοδήμου, Ξ. Βαλέττας.
ΑΜΟΙΒΕΣ  ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ετησίως:
Κοσμάς Σφαέλος, Διευθυντής Ειδήσεων, 420.000€  και μέσω της Κυπριακής offshore εταιρείας GARSTON INVEST 232.500€. Σύνολο  652.500€. Είναι να αναρωτιέστε όλοι τι έκανε αυτός ο διευθυντής και άξιζε τόσα πολλά. Εμείς πάντως ξέρουμε και θα αναφερθούμε σύντομα στο έργο του.
Αρχοντούλα Παπαπαναγιώτου, Διευθύντρια Νομικής Υπηρεσίας, 420.000€. «Φύλακας άγγελος» όχι του ALTER αλλά του επί πολλά χρόνια συνεργάτη της  Κ. Γιαννίκου. Μέσω της «Συμμετοχικής Επενδυτικής Θεαμάτων» φαίνεται να έχει αγοράσει την πλειοψηφία των μετοχών του Γιαννίκου στην θεατρική επιχείρηση ΕΛΛ.ΘΕΑ .
Βασίλης Κοσμόπουλος, Γενικός Διευθυντής και μέλος ΔΣ 420.000€. Εκτός της αμοιβής του  έπαιρνε και αμοιβή μέλους Δ.Σ. Συνολική αμοιβή 720.000€. Ο «Διπλός ρόλος» θέλει και διπλή αμοιβή.
Στέλιος Πανταζόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής, 520.000€, Θεοφύλακτος Οικονομίδης, Οικονομικός Διευθυντής 100.000€, Δημήτρης Στολίδης Προϊστάμενος στην Οικονομική Διεύθυνση 85.000€, και οι τρεις τα «αγαπημένα» παιδιά του Γιαννίκου.
Αθανασία Γοργόλη, Διευθύντρια Προσωπικού, 93.000€. Δεν ήταν κακή αμοιβή για κάποια που ξεχνούσε να πατάει το πόδι της στον σταθμό και ασχολούταν συνεχώς με την ξενοδοχειακή επιχείρηση που διατηρούσε στην Σίφνο.
Να είναι τυχαίο άραγε ότι πριν ξεσπάσει το τσουνάμι στον σταθμό οι Πανταζόπουλος, Γοργόλη και Στολίδης  παραιτήθηκαν για να συνταξιοδοτηθούν και να πάρουν κανονικά τις αποζημιώσεις τους;
ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ετησίως:
Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο Ρομπέν της Εκάλης 2.600.000€. Κώστας Χαρδαβέλλας760.000€. Εσείς τουλάχιστον Μάκη και Κώστα δεν θα έπρεπε να προβάλετε στο zougla το βιντεάκι με τον συλληφθέντα αγαπημένο σας εργοδότη Κ. Γιαννίκο που τόσο πολύ σας στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια. Αχάριστα  παιδιά, μην δείτε κάποιον να γονατίζει.
Νίκος Χατζηνικολάου 1.000.000 €. Νικολάκη τι να πούμε για σένα; Και εμείς με τέτοια αμοιβή δεν θα εγκαταλείπαμε τον σταθμό τουλάχιστον μέχρι τις 7 Ιανουαρίου...του 2017.
Αγγελική Νικολούλη 610.000€. Miss Marple πώς να μην ευγνωμονείς τον εργοδότη σου Κώστα Γιαννίκο, όταν φρόντιζε ο σταθμός όλα αυτά τα χρόνια να σου πληρώνει ακόμα και το φόρο εισοδήματος. Βέβαια δεν νομίζουμε να πιστεύεις ότι είσαι η μοναδική.
Γιώργος Τράγκας 300.000€. Αλήθεια Γιωργάκη γιατί δεν εμφανίστηκες να υποστηρίξεις την παρέμβαση της εταιρείας σου DYNAMIC COMMUNICATION κατά της αίτησης για την υπαγωγή του ALTER στο άρθρο 99; Μήπως γιατί τσέπωσες το παραδάκι ενώ εμείς οι εργαζόμενοι παραμένουμε για πολλούς μήνες απλήρωτοι; (πρόσεξε γιατί καμιά φορά και οι τοίχοι έχουν αυτιά!!!)
Να μην μιλήσουμε για τις offshore εταιρείες που όλα αυτά τα χρόνια εισέπρατταν εκατομμύρια ευρώ.  Ή μήπως δεν εισέπρατταν; Μήπως ήταν εικονικές συναλλαγές και υπερτιμολογήσεις; Μήπως να μας απαντήσουν γι' αυτό οι ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ της ΠΕΙΡΑΙΩΣ και της MARFIN; Αν όχι πάλι μήπως να μας λύσουν την απορία οι  ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, η ΣΔΟΕ, η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ, οι ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ, οι  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ και όλοι όσοι εθελοτυφλούσαν για πολλά χρόνια;
Πως γίνεται μια εταιρεία που έχει μετοχικό κεφάλαιο 8.000.000€ να αγοράζει από το 2006 έως και το 2009 πρόγραμμα (ταινίες) αξίας  περίπου 420.000.000€;
Και πως αυτή η εταιρεία το 2010 εμφανίζει ξαφνικά ζημιές  και δεν μπορεί να πληρώσει όλους εμάς;
Δεν είναι η  οικονομική κρίση που έπληξε το κανάλι. Είναι η απληστία των λίγων που έπληξε  εμάς τους πολλούς.  Όσο και αν τους βολεύει η πτώχευση, είναι πλέον σίγουρο ότι δεν θα κουκουλώσει τα εγκλήματα τους εις βάρος  μας. Διαμηνύουμε στους υπευθύνους ότι τους τίτλους τέλους θα τους γράψουμε εμείς. Εμείς που συμπληρώσαμε τα κομμάτια του puzzle...
Απλήρωτοι εργαζόμενοι ALTER
Υ.Σ  Αλήθεια κ. Γιαννίκο και κ. Κουρή  πόσο να κοστολογείται η κάθε ταινία που αγοράζατε;

πηγη:planet-greece.blogspot.com


3
Αυτοί οι "κύριοι", την ώρα που η Ελλάδα βουλιάζει στην φτώχια και την ανεργεία και έπονται χειρότερα δυστυχώς, έχουν το θράσος να ζητούν χρήματα απο το δημόσιο ως αναδρομικά και ηθική βλάβη. Οι "κύριοι" αυτοί οι οποίοι ασκήσαν εξουσία τα τελευταία 30 χρόνια και διαχειριστήκαν δημόσιο χρήμα και είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση της χώρας ορθώνουν για άλλη μια φορά το "τεράστιο" πολιτικό τους ανάστημα και προκαλούν τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό. Τον λαό ο οποίος σφαγιάζεται άγρια σήμερα λόγω των δικών τους αποφάσεων και πολιτικών. Τους παραθέτω για να τους χαιρόμαστε και να τους αντιμετωπίσουμε αναλόγως όταν δοθεί η ευκαιρία. Αν και οι περισσότεροι απ' αυτούς έχουν πλέον πεθάνει πολιτικά και έχουν κάνει τα κουμάντα τους για να ζήσουν καλά και τα δισέγγονά τους. Θα μου πείς με μια παλιοσύνταξη των 5000 ευρώ, μετά απο 8 χρόνια σκληρής εργασίας στα βουλευτικά έδρανα, πως να ζήσουν οι κακόμοιροι;;;;;

Μιας και είναι επίκαιρο: ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

Παράθεση
ΠΗΓΗ: www.madata.gr

Προκλητικές είναι οι οικονομικές αξιώσεις συνολικά 110 πρώην μελών του ελληνικού κοινοβουλίου, οι οποίοι ζητούν αναδρομικά πολλών εκατομμυρίων ευρώ και μάλιστα με τον τόκο! Το πιο αξιοπρόσεκτο της υπόθεσης που προκαλεί το δημόσιο αίσθημα είναι ότι στη λίστα συμπεριλαμβάνονται ονόματα προσώπων που εμπλέκονται σε σκάνδαλα και για τα οποία δεν έχει ακομη αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Την ώρα δηλαδή που τα μέτρα λιτότητας πλήττουν όλους τους πολίτες, φορείς του Δημοσίου να βάζουν λουκέτο λόγω ανεπάρκειας κονδυλίων και χιλιάδες εργαζόμενοι να οδηγούνται καθημερινά στην ανεργία, κάποιοι κρατικοδίαιτοι πέραν των βουλευτικών προνομίων, διεκδικούν τα… αναδρομικά τους, πολλών εκατομμυρίων ευρώ, με πρόσχημα τις αυξήσεις που δόθηκαν στους δικαστικούς λειτουργούς.

Ανάμεσά τους φιγουράρουν ονόματα πρώην βουλευτών που φέρονται να εμπλέκονται σε σκάνδαλα επί των ημερών τόσο της Ν.Δ. όσο και του ΠΑΣΟΚ, τα οποία εκκρεμούν στη Δικαιοσύνη. Μεταξύ αυτών που έχουν προσφύγει είναι οι Άκης Τσοχατζόπουλος, Τάσος Μαντέλης, Γ. Ανωμερίτης, Γ. Δρυς, Ελ. Παπαζώη, Εμμ. Κεφαλογιάννης, Π. Δούκας, Ελ. Ζαγορίτης, Αν. Καραμάριος, Θ. Κασίμης, Ν. Κατσαρός, Π. Τατούλης, Αντ. Φούσας και άλλοι.

Συνολικά 48 πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και 60 της Ν.Δ. είναι αυτοί που με αγωγές τους διεκδικούν αναδρομικά δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και αποζημιώσεις για ηθική βλάβη. Για παράδειγμα: Ένας ο οποίος διετέλεσε βουλευτής 37 μήνες (τρία χρόνια και κάτι) διεκδικεί διαφορές βουλευτικής αποζημίωσης ύψους 240.196 ευρώ συν τους νόμιμους τόκους. Επιπλέον, όλοι σχεδόν διεκδικούν από το ελληνικό δημόσιο και χρηματική ικανοποίηση ύψους 10.000 ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστησαν, από τη μη αναπροσαρμογή των αποδοχών τους.

Ποιοι παραιτήθηκαν από τις αποζημιώσεις

Στον αντίποδα, από τις διεκδικήσεις τους, παραιτήθηκαν οι πρώην βουλευτές της Ν.Δ. Μ. Λιάπης και Λ. Τζανής, καθώς και η χήρα του Π. Κοσιώνη.

Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι το ακριβές ποσό που ζητούν οι πρώην βουλευτές με τις αγωγές τους στα Διοικητικά Δικαστήρια δεν μπορεί με ακρίβεια να προσδιοριστεί. Και αυτό γιατί οι διεκδικήσεις τους αφορούν τα χρόνια θητείας του καθενός βουλευτή.

Υπάρχουν, ωστόσο και κάποιοι που έφτασαν στο σημείο να καταθέτουν δύο αγωγές για διαφορετικές βουλευτικές περιόδους, όπως οι Ι. Βαϊνάς, Μ. Ζορμπά, Εμμ. Λουκάκης και Σ. Στολίδης. Ενδεικτικό είναι ότι βουλευτής επί 37 μήνες ζητεί διαφορές βουλευτικές αποζημίωσεις που φτάνουν τα 240.196 ευρώ συν τους νόμιμους τόκους.

Κοινό σημείο στις διεκδικήσεις τους είναι το ποσό των 10.000 ευρώ που ζητούν σχεδόν όλοι από το ελληνικό Δημόσιο ως χρηματική ικανοποίηση για ηθική βλάβη που όπως ισχυρίζονται υπέστησαν λόγω της μη αναπροσαρμογής των αποδοχών τους.

Οι πρώτες αγωγές αναμένεται να συζητηθούν στο Διοικητικό Πρωτοδικείο της Αθήνας, ενώ ήδη έχει αναβληθεί η εκδίκαση ορισμένων εξ αυτών για το Φεβρουάριο του 2012. Μικρός αριθμός αγωγών εκκρεμούν και στο Διοικητικό Εφετείο της Αθήνας ενώ άλλες στο Ελεγκτικό Συνέδριο. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει εν μέρει δεκτές δύο αγωγές από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, για τις οποίες το ελληνικό δημόσιο έχει ασκήσει έφεση, ενώ μία τρίτη απορρίφθηκε.

Οι πρώτες προσφυγές...

Οι 48 πρώην και συνταξιούχοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που κατέθεσαν αγωγές και διεκδικούν αναδρομικά διαφορές αποδοχών είναι: Αλ. Ακριβάκης, Ιωαν. Ανθόπουλος, Ελ. Ανουσάκη, Π. Αντωνακόπουλος, Γ. Ανωμερίτης, Μ. Αρσένη, Ιωαν. Βαθειάς, Ιωάν. Βαίνας, Β. Βασιλακάκης, Ηλ. Βλαχόπουλος, Χρ. Βοσνάκης, Αλ. Βούλγαρης, Δ. Γεωργακόπουλος, Ιωαν. Γιαννακόπουλος, Μ. Γικόνογλου, Γκ. Ζορμπά (ευρωβουλευτής), Χρ. Θεοδώρου, Ιωαν. Θωμόπουλος, Λ. Κανελλόπουλος, Θ. Κατσανέβας, Ν. Κατσέλη - Καλογεροπούλου, Ιωαν. Καψής, Θ. Κολιοπάνος, Ευτ. Κοντομάρης, Β. Κοντογιαννόπουλος (1974-1993 ΝΔ και 1996-2000 ΠΑΣΟΚ), Σ. Κοσμίδης, Θ. Κοτσώνης, Δ. Κουλουριάνος (ευρωβουλευτής), Φλ. Κωνσταντίνου, Εμμ. Λουκάκης, Αν. Μαντέλης, Αλ. Μπαλτάς, Αθ. Μπάτσος, Φρ. Παπαδέλλης, Ελ. Παπαζώη, Ηλ. Παπαηλίας, Βασ. Παπανικόλας, Χρ. Σμυρλής - Λιακατάς, Ιωαν. Σουλαδάκης, Σ. Στολίδης, Λ. Τζανής, Ιωαν. Τσακλίδης, Π. Τσερτικίδης, Β. Τσιλίκας, Απ. Τσοχατζόπουλος, Π. Φωτιάδης, Αλ. Χρυσανθακόπουλος και Αν. Χωρέμης.

Από την πλευρά της ΝΔ, οι 60 πρώην βουλευτές που κατέθεσαν αγωγές είναι: Ν. Αγγελόπουλος, Π. Αδρακτάς, Θ. Αναγνωστόπουλος, Απ. Ανδρεουλάκος, Ιωαν. Βαληνάκης, Δ. Γαλαμάτης, Στ. Δαϊλάκης, Γ. Δεικτάκης, Θ. Δημοσχάκης, Π. Δούκας, Ελ. Ζαγορίτης, Σ. Καλαντζάκου, Ηλ. Καλλιώρας, Γ. Καλός, Κρ. Κανελλοπούλου, Αν. Καραμάριος, Αντ. Καρπούζας, Θ. Κασίμης, Ν. Κατσαρός, Θ. Κατσίκης, Στ. Κελέτσης, Κεφαλογιάννης, Αθ. Κόρκα - Κώνστα, Β. Κορκολόπουλος, Ιωαν. Κοσμίδης (ευρωβουλευτής), Αν. Κουτσούμπας, Γ. Κωνσταντόπουλος, Μ. Λιάπης, Αν. Λιάσκος, Λ. Λυμπερακίδης, Αρ. Μανούσου-Μπινοπούλου, Π. Μαντούβαλος, Π. Μελάς, Αντ. Μπέζας, Μ. Μπεκίρης, Ν. Νικολόπουλος, Γ. Ορφανός, Β. Παππάς, Αρ. Παυλίδης, Ιωαν. Πλακιωτάκης, Αδ. Ρεγκούζας, Γ. Σαλαγκούδης, Δ. Σαμπαζιώτης, Π. Σκανδαλάκης, Θ. Σολδάτος, Σπ. Σπηλιωτόπουλος, Αρ. Σταθάκης, Ν. Σταυρογιάννης, Α. Σταύρου, Π. Τατούλης, Ιορδ. Τζαμτζής, Ν. Τσιαρτσιώνης, Κ. Τσιπλάκης, Αρ. Τσιπλάκος, Σ. Τσιτουρίδης (από τον Μάρτιο του 2010 παραιτήθηκε από κάθε διεκδίκηση διαφοράς αποδοχών από την Βουλή των Ελλήνων), Γ. Τσούρνος, Π. Φουντουκίδου - Θεοδωρίδου, Αντ. Φούσας, Χρ. Φώλιας, Ηλ. Φωτιάδης και Ευγ. Χαϊτίδης.

Ακόμη, αγωγή έχει καταθέσει η χήρα του Παναγιώτη Κοσιώνη, βουλευτή του Συνασπισμού ('89-'93) και του ΚΚΕ ('93-'04), Ιουλία Κοσιώνη και ο τέως ευρωβουλευτής του ΔΗΚΚΙ, Εμμ. Μπακόπουλος.

Επίσης, έχει καταθέσει αγωγή και ο πρώην βουλευτής Γεώργιος Παπαγεωργίου για τον οποίο όμως δεν έχει διευκρινιστεί σε ποιο από τα δύο μεγάλα κόμματα ανήκει, καθώς τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στη ΝΔ υπήρξαν βουλευτές με το ίδιο ονοματεπώνυμο.

Εκκρεμούν αγωγές και στο Ελεγκτικό Συνέδριο

Υπενθυμίζεται ότι μεγάλος αριθμός ανάλογων βουλευτικών αγωγών εκκρεμούν και στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

Συγκεκριμένα, το αρμόδιο Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου έχει δικαιώσει συνταξιούχους βουλευτές, κρίνοντας ότι με βάση το Ζ' Ψήφισμα της Βουλής του 1975, οι αυξήσεις στις αποδοχές των δικαστικών λειτουργών συμπαρασύρουν και τις αποδοχές των βουλευτών.

Να σημειωθεί πάντως, ότι παραιτήθηκε από την αγωγή που είχε καταθέσει ενώπιον της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου η χήρα του βουλευτή του Σπ. Πλασκοβίτη.4
άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο / Brasileiro
« στις: Κυρ 04 Δεκ 2011 11:42  »
Παράθεση
Ακόμη ένας από τους μεγάλους ποδοσφαιριστές του παρελθόντος έφυγε από την ζωή! Ο Σόκρατες άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής (04.30) στο νοσοκομείο «Αλμπερτ Αϊνστάιν» στο Σάο Παόλο υποκύπτοντας σε σηψαιμικό σοκ.

«Το νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊνστάιντ ενημερώνει με βαθιά θλίψη τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή Σόκρατες στις 4.30 τα ξημερώματα από σηψαιμικό σοκ», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν το οποίο εξέδωσε το νοσοκομείο και ενημερώνει για τον θάνατο του «γιατρού».

Ο Σόκρατες αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα με την υγεία του, τους τελευταίους μήνες. Είχε μεταφερθεί εκτάκτως σε νοσοκομείο δύο φορές, στο τρέχον έτος. Οι γιατροί έκαναν λόγο για γαστρεντερική αιμορραγία, αποδίδοντας την στην μεγάλη του αδυναμία το ποτό.

Όπως αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, το βράδυ της Πέμπτης ο Σόκρατες ένιωσε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια γεύματος σε εστιατόριο του Σάο Πάολο. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι η λοίμωξη στο γαστρεντερικό συστήμα είχε εξαπλωθεί και σε άλλα όργανα.

www.sport-fm.gr

Mεγάλη παιχτούρα ο επονομαζόμενος και "λευκός Πελέ" !!! Τον θυμάμαι απο το Μουντιάλ του  1986 στο Μεξικό όπου έκανε μεγάλες εμφανίσεις με την Βραζιλία. Καλό του ταξίδι....

5
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Tέλος εποχής για την Λιβυή
« στις: Πεμ 20 Οκτ 2011 22:44  »
Παράθεση
Πέθανε ο Καντάφι. Η Λιβύη πανυγηρίζει


Νεκρός είναι ο έκπτωτος ηγέτης της Λιβύης Μουάμαρ Καντάφι μετά την κατάληψη της Σύρτης από δυνάμεις της μεταβατικής κυβέρνησης, σύμφωνα με διεθνή δίκτυα που επικαλούνται υψηλόβαθμους αξιωματούχους της, ωστόσο το ΝΑΤΟ δεν το έχει επιβεβαιώσει. Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες και για τις συνθήκες θανάτου του.

Αξιωματούχος του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου επιβεβαίωσε παράλληλα στο Reuters ότι ο νεκρός άνδρας που φαίνεται σε φωτογραφία που μετέδωσαν τηλεοπτικά δίκτυα είναι ο Καντάφι. Το Al Jazeera αναφέρει ότι ζωντανός συνελήφθη ο γιος του Καντάφι, Μοτασίμ.

Εν τω μεταξύ, πανηγυρικό κλίμα από τη Σύρτη και την Τρίπολη μεταφέρουν ανταποκριτές, μετά τις πληροφορίες για σύλληψη ή θάνατο του Καντάφι.

Σύμφωνα με τον υπουργό Πληροφοριών Μαχμούντ Σαμάν ο έκπτωτος ηγέτης σκοτώθηκε στη διάρκεια επίθεσης μαχητών του συμβουλίου. Αλλες πηγές επισημαίνουν ότι ο Καντάφι υπέκυψε στα τραύματά του αφού πιάστηκε αιχμάλωτος.

Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Καντάφι τραυματίστηκε και επιχείρησε να διαφύγει από τη Σύρτη με αυτοκινητοπομπή, η οποία βομβαρδίστηκε σε αεροπορική επιδρομή του ΝΑΤΟ. Το ΝΑΤΟ επιβεβαίωσε ότι πραγματοποίησε σήμερα επιδρομή εναντίον στρατιωτικής αυτοκινητοπομπής κοντά στη Σύρτη, αλλά δεν μπορούσε να διευκρινίσει αν ο Καντάφι ήταν νεκρός.

Αξιωματούχος δήλωσε στο Reuters ότι η σορός του μεταφέρεται σε μυστική τοποθεσία για λόγους ασφαλείας, ενώ το Al Arabiya μεταδίδει ότι η σορός βρίσκεται στη Μισράτα.

Εν τω μεταξύ, διάγγελμα πρόκειται να απευθύνει στο λιβυκό λαό ο ηγέτης της μεταβατικής κυβέρνησης Μουσταφά Αμπντέλ Τζαλίλ, σύμφωνα με τη λιβυκή τηλεόραση.

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι προσπαθεί να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες για σύλληψη ή θάνατο του Καντάφι.

Κοινή ανακοίνωση για τις πληροφορίες για το θάνατο του Καντάφι εξέδωσαν οι της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρόμπεϊ. «Ο υποτιθέμενος θάνατος του Μουάμαρ Καντάφι σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής δεσποτισμού και καταπίεσης, υπό το καθεστώς των οποίων υπέφερε για πολύ καιρό ο λιβυκός λαός. Σήμερα η Λιβύη μπορεί να γυρίσει σελίδα στην ιστορία της και να αγκαλιάσει ένα νέο δημοκρατικό μέλλον», αναφέρουν

www.madata.gr

Καιρός λοιπόν να μάθουν και οι φίλοι Λίβυοι, αυτοί που αγκάλιαζαν και φιλούσαν την αμερικάνικη σημαία, τι εστί δημοκρατία όπως την εννοούν οι Δυτικοί. Όπως την έμαθαν στο Ιρακ, στο Αφγανιστάν και αλλού.....

6
πηγή: madata.gr

Παράθεση
Μια αποκάλυψη-σοκ κάνει η εφημερίδα «Ποντίκι» η οποία καλεί τον εισαγγελέα να δώσει επιτέλους λύση στο μεγάλο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η εφημερίδα δημοσιεύει έγγραφο-ντοκουμέντο που αποδεικνύει ότι συγκεκριμένος διαιτητής (τον οποίο δεν κατονομάζει) κέρδισε πάνω από 300.000 μέσα σε μια 8ετία από το «Πάμε στοίχημα».

Η εφημερίδα (δημοσιεύοντας ένα απόσπασμα που είναι πίνακας βεβαιώσεων κερδών από τον ΟΠΑΠ) ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή της παραστατικό είσπραξης το οποίο καταγράφει λεπτομερώς πότε ακριβώς κέρδισε ο διαιτητής-μάντης τα υπέρογκα ποσά.

Η εφημερίδα, μάλιστα, επικαλείται πληροφορίες που θέλουν και άλλους διαιτητές που έχουν μαντικές ικανότητες να βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ για υπέρογκα κέρδη από το «Πάμε στοίχημα».

Να προσθέσω οτι σε άλλο site αναφέρεται πως ο διαιτητής είναι εν ενεργεία και οτι ελέγχονται κι άλλοι εν ενεργεία συνάδελφοί του που φέρετε να έχουν κερδίσει μεγάλα ποσά απο το στοίχημα.

7
Σας παραθέτω ένα link για να κατεβάσετε και να διαβάσετε μια 7-σέλιδη επιστολή που δείχνει με τον πιο συγκλονιστικό τρόπο σε ποιο κράτος ζούμε εμείς και θα ζήσουν και τα παιδιά μας, ή μάλλον για να είμαι πιο ακριβής, πως έχουν καταντήσει αυτοί οι κερατάδες που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια αυτό το κράτος, με την ελπίδα κάποια μέρα να ξυπνήσουμε και να τους πάρουμε όλους με τις πέτρες. Είναι λίγο μεγάλη, αλλά ειλικρινά αξίζει να αφιερώσετε λίγα λεπτά απο τον χρόνο σας για να την διαβάσετε.

download link: http://rapidshare.com/files/419334764/Epistoli.rar


8
"Θέλουμε τους άριστους και όχι τους αρεστούς"

Τάδε έφη Γεώργιος Α. Παπανδρέου - Πρωθυπουργός της Ελλάδος

ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ:
Παράθεση
Τρίτη, 25 Μαΐου 2010
"Το...πάρτυ των κολλητών στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου Χατζηκώστα!!!""Οι φίλοι του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κ. Χρυσοστόμου Βούζα,καθώς και του βουλευτή Θανάση Οικονόμου,είναι οι μόνοι άξιοι και ικανοί,από όλους όσους υπέβαλαν τα δικαιολογητικά τους στο opengov,για να διοικήσουν το Νοσοκομείο ...
Χατζηκώστα Ιωαννίνων!!!'Ετσι,στο νέο Δ.Σ. που ανακοινώθηκε,συμμετέχουν:ο επιχειρηματίας κ. Θωμάς Μπέγκας,ο υπάλληλος της περιφέρειας Ηπείρου-χημικός κ. Θανάσης Μανταλόβας,ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός κ. Γιάννης Καλατζής,ο δικηγόρος κ. Σπύρος Πάικας και ο δάσκαλος κ. Αντώνης Γάγας!Τα ερωτήματα που θέτουμε είναι πολύ απλά:Πως γίνεται ρε λεβέντες και διορίστηκε στο Δ.Σ. όλη η παρέα που καθημερινά είναι κοντά σας στο γνωστό στέκι της Οδού Αβέρωφ;Τι σχέση έχουν όλη αυτοί με τον χώρο της Υγείας;Ποίος από αυτούς έχει σπουδές στην Διοίκηση,Διοίκηση Μονάδων Υγείας,Οικονομικά Υγείας,Δημόσια Υγεία,Δημόσια Διοίκηση,Διοίκηση Επιχειρήσεων κ.α.;Τι θα πούν οι κ.κ. Βούζας και Οικονόμου σε δεκάδες νέους Ηπειρώτες που ενώ είχαν τα προσόντα,δεν επιλέχθηκαν;"

http://epirusgate.blogspot.com

9
Επειδή μας αρέσει γενικώς να γκρινιάζουμε και να διαφωνούμε με οποιοδήποτε όνομα ακούγεται ως πιθανός προπονητής της αμο, ανοίγω αυτό το θέμα διαχωρίζοντάς το απο το παρόμοιο που αναφέρει και για το ρόστερ. Γράψτε λοιπόν όσοι θέλετε ποιόν θεωρείτε ως ιδανική λύση για προπονητή του ΠΑΣ στα μέτρα των δυνατοτήτων μας πάντα (μη γράψει κανείς τον Μουρίνιο π.χ), λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που διαμορφώνονται, ήτοι μπάτζετ, Β' Εθνική κτλ κτλ.

Σελίδες: [1]