Αθλητικά > άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο

Υπόλοιπη Ευρώπη

<< < (2/15) > >>

ΛΑΜΙΑ FANS:

fon7:

--- Παράθεση ---Ο Λούκας Γκβιάζντα αγωνίζεται ως επιθετικός στη 2η κατηγορία της Β. Ιρλανδίας. Την προηγούμενη εβδομάδα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του, καθώς δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο τη μέρα της δικής του. Ο θεούλης Γκβιάζντα δεν φάνηκε να πτοείται πάντως από αυτό και εχθές έδωσε κανονικά το παρών στο παιχνίδι πρωταθλήματος της ομάδας του, όπου και σκόραρε. Ποια ήταν η αντίπαλος; Η PSNI, η ομάδα ποδοσφαίρου της αστυνομίας της Β. Ιρλανδίας!

--- Τέλος παράθεσης ---
El Sombrero

Θεούλης

fon7:
Φωτογραφία με νόημα για όποιον θέλει και μπορεί να καταλάβει..
Ο Βαιναλντουμ σκοράρει ο Ντε Γιονγκ τον πλησιάζει και πανηγυρίζουν μ'αυτον εδώ τον τρόπο.
Λένε και λέμε..ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΌ.

Dieci

fon7:
3η κατηγορία Τουρκίας. Πέναλτι στο 90'. Ο τερματοφύλακας το πιάνει. Ο διαιτητής του δείχνει κάρτα γιατί βγήκε εκτός εστίας πριν την εκτέλεση και δίνει επανάληψη. Ο τερματοφύλακας το πιάνει ξανά! Πάλι επανάληψη, πάλι κάρτα και αποβολή. Στο τέρμα κάθεται ένας αμυντικός. Την κατάληξη της φάσης την φαντάζεστε...
https://www.facebook.com/sombrerogr/videos/498206660894006/
El Sombrero

fon7:
1932. Μια οικογένεια Βλάχων από την Καβάλα αναγκάζεται να μεταναστεύσει στη Ρουμανία. Εκεί σ'ένα χωριό στα ανατολικά της χώρας θα γεννηθεί στις 5 Φλεβάρη του 1965 o Γκεόργκε Χάτζι που θα αγαπήσει το ποδόσφαιρο χάρη στον βοσκό παππού του που του έκανε δώρο την πρώτη αυτοσχέδια μπάλα. Τρεις δεκαετίες μετά θα οδηγήσει τη Ρουμανία στους '8' του Μουντιάλ και θα γίνει θρύλος όχι μόνο της χώρας αλλά και των Βαλκανίων.

El Sombrero

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση