Αποστολέας Θέμα: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα  (Αναγνώστηκε 18267 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 942
  • Προφίλ
Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
« Απάντηση #100 στις: Σαβ 12 Φεβ 2022 10:53 »
Είναι ήσυχα αυτά τα παιδιά και διαβάζουν τώρα για την εξεταστική αφού είναι να γίνουν επιστήμονες.

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 1.988
  • Προφίλ
Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
« Απάντηση #101 στις: Σαβ 12 Φεβ 2022 15:02 »
Ειναι κλειστος ο συνδεσμους του γαυρου απο πιο πριν. Αυτη τη στιγμη στην πολη δεν υπαρχει κανενας συνδεσμος ανοιχτος απο οποιαδηποτε ομαδα.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 21.367
  • Προφίλ
Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
« Απάντηση #102 στις: Σαβ 12 Φεβ 2022 19:47 »
Μεγαλοψυχίη το φέρειν πραέως πλημμέλειαν !
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους οπαδούς της ομάδας μας, πως η λειτουργία των γραφείων μας αναστέλλεται μέχρι νεοτέρας.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ και θα ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ να ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ως ΑΣΠΙΔΑ της ομάδας, συνεχίζοντας να κάνουμε πράξη όσα είχαμε υποσχεθεί, πρώτα στους εαυτούς μας και ύστερα σε όλους τους υπόλοιπους, την πρώτη ημέρα της ίδρυσης μας, τον Φλεβάρη του '18.
Για κάθε συλλογική δράση θα υπάρχει ενημέρωση από την επίσημη σελίδα του συνδέσμου.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ
Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα

Αποσυνδεδεμένος dk

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 2.627
  • Προφίλ
Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
« Απάντηση #103 στις: Κυρ 13 Φεβ 2022 20:16 »
2 ερωτήσεις:

- Τι χρειάζεται για να πάρει σχετική άδεια ο σύνδεσμος;
- Μπορεί να ετοιμαστεί ένα πακέτο με δράσεις του συλλόγου και αποδείξεις ότι δεν έχει καμία εμπλοκή σε επεισόδια η οποία να δημοσιοποιηθεί και να προωθηθεί από όλους μας;

DK 

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 1.394
  • Προφίλ
Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
« Απάντηση #104 στις: Κυρ 13 Φεβ 2022 20:44 »
Το βίντεο από τον περσινό ημιτελικό, με το λεωφορείο του γαβρου να ανέβει σε μία διαφήμιση του ΣΦ και μία σύγκριση με τους κάφρους των άλλων, φτάνει νομίζω και περισσεύει.
Υπάρχουν και όλες οι υπόλοιπες δράσεις που δεν νομίζω να ευαισθητοποιήσουν κανένα από τους καμένους που αποφάσισαν να τους βάλουν όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 4.847
  • Προφίλ
Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
« Απάντηση #105 στις: Κυρ 13 Φεβ 2022 20:52 »
2 ερωτήσεις:

- Τι χρειάζεται για να πάρει σχετική άδεια ο σύνδεσμος;


DK

Άρθρο 8 Λέσχες Φιλάθλων – Τροποποίηση του άρθρου 41Β του ν. 2725/1999
 

Στο άρθρο 41Β του ν. 2725/1999 (Α’ 121) τροποποιούνται οι παρ. 1, 3, 4, 6, 7, 8 και 11 προστίθεται παρ. 12 και το άρθρο διαμορφώνεται ως εξής:
«Άρθρο 41Β
Λέσχες Φιλάθλων των Αθλητικών Σωματείων, ΤΑΑ ή ΑΑΕ
1. ΣΚΟΠΟΣ – ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΑ ΑΡΧΗ. Λέσχη φιλάθλων (εφεξής «λέσχη») αθλητικού σωματείου, Τμήματος Αμειβομένων Αθλητών (Τ.Α.Α.) ή Ανώνυμης Αθλητικής Εταιρίας (Α.Α.Ε.), είναι η κατά τις διατάξεις του παρόντος και των άρθρων 78 επ. του Αστικού Κώδικα (Α.Κ., π.δ. 456/1984, Α’ 164), ένωση φυσικών προσώπων που αποβλέπει στη με κάθε νόμιμο τρόπο ενίσχυση ή υποστήριξη του αθλητικού σωματείου, του Τ.Α.Α. ή της Α.Α.Ε.. Οι λέσχες οφείλουν να καλλιεργούν και να προάγουν τις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι» και του φίλαθλου πνεύματος. Τα οικεία αθλητικά σωματεία, τα Τ.Α.Α. ή οι Α.Α.Ε., υποχρεούνται να ασκούν με εκπρόσωπό τους εποπτεία και έλεγχο στις λέσχες που έχουν αναγνωρίσει κατά τα αναφερόμενα στην παρ. 3. Εποπτεύουσα κρατική αρχή για τις λέσχες είναι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.). Τα οικεία αθλητικά σωματεία, τα Τ.Α.Α. ή οι Α.Α.Ε., ευθύνονται εις ολόκληρον για πράξεις βίας κατά προσώπων και πραγμάτων που τελούνται στον εν γένει χώρο μίας αθλητικής εγκατάστασης, από μέλη των αναγνωρισθεισών λεσχών τους, κατά τις οργανωμένες μετακινήσεις τους, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη αθλητικών εκδηλώσεων, όπως οι μετακινήσεις αυτές ορίζονται και ρυθμίζονται στο άρθρο 41Δ. Για τους σκοπούς της παρούσας: α) «πριν την αθλητική εκδήλωση» νοείται ο χρόνος μεταξύ της άφιξης της αποστολής της μίας έστω από τις διαγωνιζόμενες ομάδες εγγύτατα στην περιμετρική εξωτερική περίφραξη ή τον εξωτερικό τοίχο του εν γένει χώρου της αθλητικής εγκατάστασης και της έναρξης της αθλητικής εκδήλωσης, β) «μετά τη λήξη αθλητικής εκδήλωσης» νοείται ο χρόνος μεταξύ της λήξης της εκδήλωσης και της αναχώρησης των αποστολών όλων των διαγωνισθεισών ομάδων από τα όρια του εν γένει χώρου της αθλητικής εγκατάστασης, και γ) «εν γένει χώρος αθλητικής εγκατάστασης» νοείται η εγκατάσταση και ο περιβάλλων χώρος της που χρησιμοποιείται για τη στάθμευση αυτοκινήτων ή την εκμετάλλευση εμπορικών δικαιωμάτων. Με κοινή απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και του αρμόδιου για τον αθλητισμό Υπουργού ρυθμίζεται κάθε αναγκαία λεπτομέρεια για τους όρους, το περιεχόμενο και τη διαδικασία του ελέγχου και της εποπτείας των αθλητικών σωματείων, Τ.Α.Α. και Α.Α.Ε. επί των λεσχών τους.
2. ΜΕΛΗ – ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕΛΟΥΣ. Μέλος λέσχης μπορεί να είναι όποιος έχει μόνιμη κατοικία ή σταθερή διαμονή στην Ελλάδα, έχει συμπληρώσει το δέκατο έκτο έτος της ηλικίας του και δεν συντρέχει στο πρόσωπο του κάποιο από τα κωλύματα των περ. β΄, γ΄ και δ` της παρ. 1 του άρθρου 3 του παρόντος. Η λέσχη εκδίδει υποχρεωτικά δελτίο ταυτότητας για κάθε μέλος της, το οποίο ισχύει για ένα έτος.
3. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ. Προκειμένου το αρμόδιο δικαστήριο να προβεί στην αναγνώριση λέσχης ως σωματείου, απαιτείται, πλέον των όσων προβλέπονται από τον Α.Κ.
α) να επισυναφθούν στην αίτηση αναγνώρισης:
αα) γραπτή συναίνεση ενός αθλητικού σωματείου ή του αντίστοιχου Τ.Α.Α. ή της αντίστοιχης Α.Α.Ε.,
ββ) απόσπασμα ποινικού μητρώου των ιδρυτικών μελών, από το οποίο προκύπτει ότι δεν συντρέχει κάποιο από τα κωλύματα των περ. β` και γ` της παρ. 1 του άρθρου 3,
γγ) υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 (Α` 75) κάθε ιδρυτικού μέλους, ότι δεν εκτίει ποινή βάσει των παρ. 2 και 3 του άρθρου 130,
β) να προβλέπεται σε διατάξεις του καταστατικού ότι:
αα) η λέσχη διαθέτει την έγγραφη συναίνεση του οικείου αθλητικού σωματείου, Τ.Α.Α. ή Α.Α.Ε.,
ββ) δεν μπορεί να είναι μέλος της λέσχης πρόσωπο στο οποίο συντρέχουν τα κωλύματα της περ. β` της παρ. 1 του άρθρου 3 ή πρόσωπο που εκτίει ποινή που του επιβλήθηκε κατά τις παρ. 2 και 3 του άρθρου 130, και
γγ) επιβάλλονται πειθαρχικές κυρώσεις αποβολής από τη λέσχη σε όποιο μέλος διαπράττει αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.
4. ΒΙΒΛΙΑ. Κάθε λέσχη τηρεί υποχρεωτικά βιβλίο μητρώου μελών, το οποίο θεωρείται από τον οικείο Περιφερειάρχη ή από άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτόν όργανο. Όταν αποκτά εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα οφείλει να τηρεί απλογραφικό λογιστικό σύστημα (βιβλίο εσόδων – εξόδων), σύμφωνα με την παρ. 12 του άρθρου 3 του ν. 4308/2014 (Α’ 251).
5. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ. Η λέσχη μπορεί να διατηρεί κατά τόπους παραρτήματα, εφόσον: α) προβλέπεται από το καταστατικό της, β) υπάρχει σχετική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου ή της γενικής συνέλευσης της λέσχης σύμφωνα με το καταστατικό, γ) έχει οριστεί υπεύθυνος λειτουργίας του παραρτήματος και έχει γνωστοποιηθεί στην εποπτεύουσα και στην οικεία αστυνομική αρχή.
6. ΓΡΑΦΕΙΑ-ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΑ. Η λέσχη ή τα παραρτήματά της μπορούν να έχουν γραφεία ή εντευκτήρια, ύστερα από άδεια της αρμόδιας αστυνομικής αρχής, η οποία χορηγείται, εφόσον προσκομισθεί σε αυτήν αντίγραφο του εγκεκριμένου καταστατικού, πρόσφατο πιστοποιητικό εγγραφής της λέσχης στο βιβλίο σωματείων του οικείου δικαστηρίου και έχει ορισθεί υπεύθυνος για τη λειτουργία του γραφείου ή εντευκτηρίου. Για τα γραφεία της έδρας της λέσχης υπεύθυνος είναι ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) αυτής χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε άλλη διατύπωση. Η άδεια εκδίδεται στο όνομα του υπεύθυνου για τη λειτουργία του γραφείου ή εντευκτηρίου, ισχύει για δύο (2) χρόνια και ανανεώνεται με τους ίδιους όρους με τους οποίους χορηγείται. Η αστυνομική αρχή προβαίνει υποχρεωτικά στη σφράγιση κάθε χώρου που, χωρίς την ανωτέρω άδεια, στεγάζει με οποιονδήποτε τρόπο τη λειτουργία γραφείων ή εντευκτηρίων λέσχης ή άλλες δραστηριότητες ενίσχυσης ή υποστήριξης αθλητικού σωματείου, του Τ.Α.Α ή της Α.Α.Ε. από ομάδες ή ενώσεις φυσικών προσώπων που δεν αποτελούν σωματείο, κατά το άρθρο 107 Α.Κ., έστω και αν ο χώρος λειτουργεί στο όνομα τρίτου προσώπου. Όποιος λειτουργεί τα ως άνω γραφεία ή εντευκτήρια χωρίς άδεια της αρμόδιας αστυνομικής αρχής ή παραβιάζει τη σφραγίδα που έθεσε η αστυνομική αρχή στους χώρους αυτούς, τιμωρείται με την ποινή που προβλέπεται από το άρθρο 178 του Ποινικού Κώδικα (Π.Κ., ν. 4619/2019, Α’ 95).
7. ΕΤΗΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. Κάθε λέσχη υποχρεούται από την 1η Ιουλίου έως την 20ή Αυγούστου κάθε έτους να υποβάλει στη Γ.Γ.Α. ή σε άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτήν όργανο της κεντρικής διοίκησης ή της οικείας Περιφέρειας:
α) επίσημο αντίγραφο του μητρώου μελών της,
β) υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του ν. 1599/1986, των νόμιμών εκπροσώπων της για το εάν διαθέτει παραρτήματα, γραφεία και εντευκτήρια, τις διευθύνσεις και τους υπεύθυνους λειτουργίας αυτών,
γ) αντίγραφα ποινικών μητρώων των μελών του Δ.Σ. της λέσχης τα οποία να έχουν εκδοθεί το πολύ εντός εξήντα (60) ημερών πριν την υποβολή τους,
δ) υπεύθυνες δηλώσεις του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 των μελών της, ότι στο πρόσωπο τους δεν συντρέχει κάποιο από τα κωλύματα των περ. β` και γ΄ της παρ. 1 του άρθρου 3 και ότι δεν εκτίουν ποινή που τους έχει επιβληθεί κατά τις παρ. 2 και 3 του άρθρου 130. Με απόφασή του ο αρμόδιος για τον αθλητισμό Υπουργός αναθέτει τον έλεγχο της τήρησης της παραπάνω υποχρέωσης των λεσχών στο αρμόδιο τμήμα λεσχών της Διεύθυνσης Επαγγελματικού Αθλητισμού και Επαγγελμάτων Αθλητισμού της Γ.Γ.Α.,
ε) γραπτή ανανέωση της συναίνεσης του οικείου αθλητικού σωματείου, Τ.Α.Α. ή της Α.Α.Ε. για τη λειτουργία της λέσχης. Την παραπάνω γραπτή ανανέωση της συναίνεσης μπορεί να χορηγεί και έτερο νομικό πρόσωπο ή τμήμα που τελεί σε σχέση ιδρυτικού προς ιδρυθέν και αντιστρόφως, με αυτό που παρείχε την αρχική συναίνεση για τη σύσταση της λέσχης.
8. Η Α.Α.Ε., το Τ.Α.Α. ή το σωματείο που έχουν παράσχει τη συναίνεσή τους, έχουν το δικαίωμα να ζητούν οποτεδήποτε κατά τη διάρκεια του έτους από τη λέσχη ή από τη Γ.Γ.Α. αντίγραφα των στοιχείων των περ. α` και β` της παρ. 7.
9. ΔΙΑΛΥΣΗ. Με την επιφύλαξη των άρθρων 103 επ. Α.Κ.:
α) τη διάλυση λέσχης μπορούν να ζητήσουν από το αρμόδιο δικαστήριο το οικείο αθλητικό σωματείο, το Τ.Α.Α. ή η Α.Α.Ε. και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού,
β) λόγους διάλυσης αποτελούν ιδίως:
αα) η παραβίαση των υποχρεώσεων που απορρέουν από το παρόν, καθώς και από τις διατάξεις σχετικά με τη διάθεση εισιτηρίων αθλητικών συναντήσεων και την οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων,
ββ) η λειτουργία γραφείων ή παραρτημάτων ή εντευκτηρίων χωρίς την προβλεπόμενη άδεια στην παρ. 6 του παρόντος,
ΥΥ) η γραπτή ανάκληση ή η μη ανανέωση της συναίνεσης του οικείου αθλητικού σωματείου, του Τ.Α.Α. ή της Α.Α.Ε. για τη λειτουργία λέσχης και η ταυτόχρονη μη χορήγηση γραπτής ανανέωσης της συναίνεσης κατά τα προβλεπόμενα στο εδάφιο β΄ της περ. ε΄ της παρ. 7 του παρόντος.
10. Λέσχες φίλων εθνικών ομάδων υπάγονται στους όρους και τις προϋποθέσεις του παρόντος. Όπου αναφέρεται αθλητικό σωματείο, Τ.Α.Α ή Α.Α.Ε., εφόσον πρόκειται για λέσχες φίλων εθνικών ομάδων, νοείται η οικεία αθλητική ομοσπονδία.
11. Με κοινή απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και του αρμόδιου για τον αθλητισμό Υπουργού ρυθμίζονται ειδικότερα θέματα για τους όρους και τη διαδικασία της αδειοδότησης των λεσχών, τη λειτουργία και τον έλεγχο τους.
12. Δύναται να ιδρυθεί μια (1) μόνο αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, φέρουσα την επωνυμία «Πανελλήνιος Σύνδεσμος Λεσχών Φιλάθλων», με μέλη τουλάχιστον δέκα (10) λέσχες, φιλάθλων αναγνωρισμένες από διαφορετικά μεταξύ τους αθλητικά σωματεία, Τ.Α.Α. ή Α.Α.Ε.. Εποπτεύουσα κρατική αρχή για τον παραπάνω πανελλήνιο σύνδεσμο είναι η Γ.Γ.Α.. Με κοινή απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και του αρμόδιου για τον αθλητισμό Υπουργού ρυθμίζονται τα ειδικότερα θέματα για τους όρους και τη διαδικασία έγκρισης, την εποπτεία της λέσχης αυτής από τη Γ.Γ.Α., καθώς και κάθε άλλο αναγκαίο ειδικότερο ζήτημα για τη λειτουργία της».

http://www.opengov.gr/cultureathl/?p=8384

Αποσυνδεδεμένος dk

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 2.627
  • Προφίλ
Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
« Απάντηση #106 στις: Κυρ 13 Φεβ 2022 20:56 »
Το βίντεο από τον περσινό ημιτελικό, με το λεωφορείο του γαβρου να ανέβει σε μία διαφήμιση του ΣΦ και μία σύγκριση με τους κάφρους των άλλων, φτάνει νομίζω και περισσεύει.
Υπάρχουν και όλες οι υπόλοιπες δράσεις που δεν νομίζω να ευαισθητοποιήσουν κανένα από τους καμένους που αποφάσισαν να τους βάλουν όλους στο ίδιο τσουβάλι.
Διαφωνώ αυτά τα οποία πρέπει να προβάλει είναι κυρίως οι δράσεις:
- ενίσχυσης με "εράνους" για τις πλημμύρες στην Καρδίτσα,   
- ενίσχυσης των  πυρόπληκτων της Βόρειας Εύβοιας και
η προσφορά των παιχνιδιών για παιδάκια στα παρακάτω σημεία :
- Κιβωτός του κόσμου :
• Πωγωνιανή
- Κέντρο Προστασίας του παιδιού
• Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Φιλιατών Θεσπρωτίας
• Μονάδα Προστασίας του Παιδιού Ιωαννίνων
• Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Κόνιτσας
- Ορφανοτροφείο Ιεράς Μονής Ντουραχανης
- Παιδιατρική κλινική Πανεπιστημιακού νοσοκομείου
- Παιδιατρική κλινική νοσοκομείου Χατζηκώστα
- Διεθνές Κέντρο Βιώσιμης Ανάπτυξης ICSD
• Δομή ασυνόδευτων ανηλίκων Ιωάννινα
• Δομή ασυνόδευτων ανηλίκων Πέραμα Ιωαννίνων
• Δομή ασυνόδευτων ανηλίκων Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας
• Πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ
• Κοινωνικό παντοπωλείο Άρτας

Αυτά είναι που σε διαφοροποιούν από τους άλλους συνδέσμους και όχι η υποδοχή πούλμαν ...

ΟΣΟ για τα νομικά και τις προϋποθέσεις που ανάρτησε ο pastakis πέρα από τον όγκο των εργασιών για την προετοιμασία δεν διαβάζω κάτι που να αποτρέπει από τη δημιουργία και έγκριση λειτουργίας του. Και κακώς δεν έχουν γίνει έως τώρα ενέργειες με τη βοήθεια όσων έχουν/έχουμε ανάλογη εμπειρία (λόγω επαγγελματικής ιδιότητας κυρίως) 
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 13 Φεβ 2022 21:04 από dk »

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 1.394
  • Προφίλ
Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
« Απάντηση #107 στις: Κυρ 13 Φεβ 2022 22:04 »
Φιλε dk συμφωνώ στην προσέγγιση σου, αλλά θεωρώ οτι αυτά που παραθέτεις μπορούν να συγκινήσουν ανθρώπους, όχι τα ζώα που τσουβαλιάζουν όλους και τους κάνουν να φαίνονται ίδιοι. Γιατί έτσι τους βολεύει. Γιατί αν εκτιμούσαν μία από όλες αυτές τις δράσεις, θα προσπαθούσαν και να τις στηρίξουν. Θα προσπαθούσαν και να τις ενισχύσουν. Δεν θυμάμαι να έγινε ποτέ καμία τέτοια προσπάθεια από αυτούς. Απαρατήρητο θα περάσει γιατί δεν είναι στην κουλτούρα τους. Δε νομίζω να υπάρχει ανάγκη να αποδείξει κάτι ο σύνδεσμος στους νοήμονες ανθρώπους.

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 21.367
  • Προφίλ
Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
« Απάντηση #108 στις: Τετ 09 Μάρ 2022 21:16 »
Έπειτα από ένα μήνα αυτοσυγκράτησης και αναμονής αισθανόμαστε πως ήρθε η ώρα να τοποθετηθούμε σχετικά με όσα εκτυλίχθηκαν φέτος στα γήπεδα που αγωνίστηκε ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, στις δικαστικές αίθουσες και όχι μόνο.
Από την ίδρυσή μας έως σήμερα έχουμε αποδείξει περίτρανα ότι αποδίδουμε τα του Καίσαρως τω Καίσαρι και δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο αλλά υπάρχει και το γκρί. Θα επιδιώξουμε με τις παρακάτω κουβέντες να αποδώσουμε τις ευθύνες εκεί που πρέπει και να απονείμουμε τα εύσημα σε αυτούς που το αξίζουν.
Ξεκινάμε με τον άνθρωπο που ξέρει όσο κανένας άλλος κάθε φορά να χύνει την καρδάρα με το γάλα και λέγεται Γεώργιος Χριστοβασίλης. Γνωρίζουμε, αλλά κυρίως ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ την τεράστια προσφορά του στην ομάδα γιατί επί θητείας του έχουμε πανηγυρίσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία μας και ουδείς το αμφισβητεί αυτό. Δυστυχώς όμως επικοινωνιακά, έχει βάλει ως επικεφαλής της ΠΑΕ αμέτρητα αυτογκόλ τα οποία έδιωξαν μεγάλη μερίδα του κόσμου από τους «Ζωσιμάδες». Όπως με αυτό το τελευταίο, που επέτρεψε σ’ έναν κομπλεξικό  (γιατί δε θα το χωνέψει ποτέ ότι τον έδιωξε η πόλη) να μας πιάνει στο στόμα του εδώ και ένα χρόνο και η ΠΑΕ να σφυρίζει αδιάφορα. Αν δικαιωθήκαμε στην έφεση λόγω παραγραφής αισθανόμαστε προδομένοι. Αν αθωωθήκαμε γιατί δεν έπρεπε καν να δικαστούμε σε πρώτο βαθμό στεκόμαστε αλληλέγγυοι. Και πάλι όμως δε θα είμαστε σίγουροι, γιατί δεν έχουμε την παραμικρή εμπιστοσύνη στην αθλητική δικαιοσύνη σε οποιαδήποτε μορφή της.
Δεν είμαστε απέναντι, είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο και δε λες με τίποτα να το καταλάβεις. Δε θα δώσουμε κανένα συγχωροχάρτι για τις φορές που βγήκαμε με την αξία μας σε θέση που οδηγούσε στην Ευρώπη και εξαιτίας των λανθασμένων χειρισμών απογοητευτήκαμε.
Δε ζητάμε να τα παρατήσεις, δε σου λέμε «πούλα και φύγε». Σου ζητάμε να ασχοληθείς σοβαρά με την ιδέα που λέγεται ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, διότι το μεγαλείο και η δυναμική αυτής της ομάδας ξεπερνά κι εσένα και εμάς. Έχεις για άλλη μια φορά την ευκαιρία να συσπειρώσεις τον κόσμο και να επαναπροσελκύσεις όσους σου γύρισαν την πλάτη. Φτάνει να ασχολείσαι και λίγο παραπάνω με αυτούς που δίνουν και την ψυχή τους κάθε βδομάδα, για να μη νιώσει η ομάδα μόνη της, απολαμβάνοντας την εκτίμηση και το σεβασμό ακόμα και από αντιπάλους ή ορκισμένους εχθρούς.
Όπως έγινε με το σφύριγμα της λήξης στο Βόλο. Εκεί που η ομάδα-σανατόριο (όπως πολύ εύστοχα δήλωσε ο προπονητής μας) σ΄ έναν αγώνα που παίχτηκε ΣΤΑ ΙΣΑ, δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και να ξεφτιλίσει τους πάντες για άλλη μια φορά μέσα στις 4 γραμμές. Οι παίχτες λύγισαν, γιατί νιώσανε ότι τους στερήσαν βίαια και με το έτσι θέλω τις δάφνες για τη φετινή πορεία-όνειρο. Εμείς όμως που έχουμε νιώσει άπειρες φορές στο πετσί μας την αδικία σταθήκαμε όρθιοι και τους αποθεώσαμε λες και είχαν πάρει το πρωτάθλημα. Η περηφάνεια μας ήταν ακόμα μεγαλύτερη γιατί απ’ το πρωί στα ραδιόφωνα ακούγαμε για τον αδιάφορο Βόλο, που θα άνοιγε τα πόδια και ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Για τη διορισμένη Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία απέδειξε ότι απαρτίζεται από ανθρωπάκια, θα πούμε μόνο ότι τους φτύνουμε στα μούτρα, όπως και τον πολιτικό τους προϊστάμενο κύριο (;;;) Αυγενάκη, ο οποίος αγνοώντας επιδεικτικά τον θεσμικό του ρόλο μοίραζε από την Κυριακή το βράδυ συγχαρητήρια δημοσίως στη μέχρι χθές το πρωί 6η ομάδα της βαθμολογίας. Κάτι το οποίο έκανε ακόμα και τους οπαδούς της ομάδας του να αναρωτιούνται για το μέγεθος του ατοπήματος. Τον καλούμε δε να παραιτηθεί ή εάν δεν έχει την ευθιξία να το κάνει ας τον «παραιτήσει» ο πρωθυπουργός, για να μας απαλλάξει μια ώρα αρχίτερα από την παρουσία του στα αθλητικά δρώμενα.
Αποδίδουμε ΤΕΡΑΣΤΙΟ RESPECT στον προπονητή της ομάδας του ΟΦΗ, ΚΥΡΙΟ ΝΙΟΠΛΙΑ,  για τις δηλώσεις του, με τις οποίες έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους βάση (χωρίς να ερωτηθεί) και αναγνώρισε ότι οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών δεν πρέπει να κρίνονται στα δικαστήρια.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο μας ζητήθηκε με πρωτοβουλία του κ. Μεταξά (για πρώτη φορά στα χρονικά) μια συνάντηση, ώστε να καταθέσουμε εκατέρωθεν τις απόψεις μας για το τι περιμένουμε να δούμε μέσα στο γήπεδο από την ομάδα. Εμείς αποκριθήκαμε ότι θέλουμε η ομάδα να δίνει σε κάθε αγώνα το 110% όσον αφορά το πάθος και την προσπάθεια κι ας μην είναι κάθε φορά νικητές. Φτάνοντας στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος βγάζουμε το καπέλο στον προπονητή και το τεχνικό επιτελείο, γιατί στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και τήρησαν στο έπακρο όσα μας υποσχέθηκαν. Αυτό έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία γιατί υπήρξαν φορές που ακόμα και η κατάρτιση της 11αδας αποτελούσε άλυτο γρίφο.
Υποσχόμαστε πως θα βοηθήσουμε με όλη μας την ψυχή τα παλικάρια στα εναπομείναντα παιχνίδια να πετύχουν το στόχο της Ευρώπης. ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ μέσα απ’ την καρδιά μας για την αυταπάρνηση και το πάθος που έδειξαν καθόλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, με την ευχή τα δάκρυα στο Πανθεσσαλικό να αποτελέσουν απλώς  μια στενάχωρη ανάμνηση.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ
Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος arispas

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 548
  • Προφίλ
Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
« Απάντηση #109 στις: Πεμ 10 Μάρ 2022 00:36 »
Μπράβο στον ΣΦ πολύ ωραία ανακοίνωση. Έχουμε κάτι σταθερό. Το θεμα είναι να διορθωθεί και να μάθει να χειρίζεται σωστά την ομάδα και όχι να τον διώξουμε. Ας σεισπειρωθουμε. Ας γίνει μια κουβέντα με τον ΧΒ σε ήρεμους τόνους και σε φιλικό κλίμα. Να του εξηγήσουμε και όχι να τον βρίσουμε. Να του δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία γιατί έχω μια ελπίδα ότι αλλάζουν τα πράγματα. Οι οργανωμένοι μας έχουν αλλάξει σκεπτικό και συμπεριφορά. Ας αλλάξουν και όλοι οι υπόλοιποι

Επίσης τη δικαιολογία ότι εγώ δεν έρχομαι γήπεδο γιατί είναι πρόεδρος ο ΧΒ δεν την δέχομαι. Δεν έχουμε τον Κούγια πρόεδρο να μας ξεφτυλιζει με κάθε τρόπο για να κάνουμε αποχή. Ούτε συμφωνώ με την αποχη. Αν θες να διώξεις κάποιον έλα γήπεδο και φώναξε να ακουστεις. Όσοι ακόμα αγαπάνε αυτή την ομάδα πραγματικά θα πρέπει επιτέλους να επιστρέψουν γήπεδο. Δεν είπα να πάνε στη 10 να φωνάξουν. Να πάνε στην 9 να δούνε μπαλιτσα, να πάνε στην σκεπαστή να γιουχαρουν να κάνουν κάτι

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 21.367
  • Προφίλ
Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
« Απάντηση #110 στις: Δευ 14 Μάρ 2022 22:56 »
Σύμφωνα με το νέο "περίφημο" νομοσχέδιο της κυβέρνησης ως μέτρο αντιμετώπισης της οπαδικης βίας, απαγορεύτηκε η πώληση μεμονωμένων εισιτηρίων στις θύρες οργανωμένων οπαδών.
 Κατόπιν τούτου η πρόσβαση στη θύρα 10 για τα 5 παιχνίδια των play off, θα γίνεται μόνο με κάρτες διαρκείας.
Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, ενημερώνουμε όλους εκείνους που φέτος στάθηκαν δίπλα μας στα τσιμέντα της 10, πως την Τετάρτη 16/3 και την Παρασκευή 18/3, αντιπροσωπεία του συνδέσμου μας θα βρίσκεται έξω απ' τα εκδοτήρια των Ζωσιμάδων, τις ώρες 18:00 έως 21:00 για όλες τις ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με τα διαρκείας της θύρας 10, καθώς και συζήτηση πάνω σε θέματα που απασχολούν.
Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα

Αποσυνδεδεμένος ΟΥΛΤΡΑΣ [i]

 • Newbie
 • *
 • Μηνύματα: 27
  • Προφίλ
Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
« Απάντηση #111 στις: Παρ 20 Μάι 2022 17:26 »
Παράθεση


Νέο polo μπλουζάκι από τον σύνδεσμο μας, μόνο με ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ !
Από σήμερα έως και την Τρίτη 24/05, θα δεχόμαστε παραγγελίες μέσω μηνυμάτων, στις επίσημες σελίδες του συνδέσμου.
Η τιμή της μπλούζας είναι 20€.

Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

πηγή: https://www.facebook.com/sfpasgiannina/photos/a.1781109962185415/2844137985882602

Μόνο με προπαραγγελία με μήνυμα στην σελίδα του ΣΦ στο facebook.
Στηρίξτε !