About PAS > ΠΑΣ δεν είναι μόνο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-19) 2021-22

(1/12) > >>

fon7:
«Πρώτη» για τα τμήματα υποδομών (Κ 19-Κ 17) του ΠΑΣ Γιάννινα (video)
Ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Λιμνοπούλας η προετοιμασία των τμημάτων υποδομών (Κ 19-Κ 17) του ΠΑΣ Γιάννινα.Στην «πρώτη» βρέθηκαν ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των υποδομών Γιώργος Ιωάννου οι δύο γενικοί αρχηγοί και ο νέος όπως φαίνεται τεχνικός διευθυντής Θανάσης Στάικος.

Όσον αφορά τα τεχνικά επιτελεία των δύο ομάδων δεν είχαμε κάποια αλλαγή στην Κ 19 παραμένει ο Χρήστος Αγγέλης και στην Κ 17 ο Μιχάλης Μπόλος, ενώ γυμναστής φυσικής κατάστασης και στις δύο ομάδες θα είναι ο Γιάννης Λώλης και προπονητής τερματοφυλάκων ο Νίκος Γκορτζής.

Η προετοιμασία φέτος θα γίνει στο γήπεδο Λιμνοπούλας και οι αγώνες θα διεξάγονται στο «Στάθης Τσανακτσής» και όχι στο Epirus όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια. Η Κ 19 επιστρέφει και πάλι μετά από ένα μήνα στους αγωνιστικούς χώρους αφού το πρωτάθλημα της ολοκληρώθηκε σε ένα γύρο.

Πριν μπουν στον αγωνιστικό χώρο στους νεαρούς παίκτες μίλησαν ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργος Ιωάννου και ο βοηθός προπονητή και τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομών Θανάσης Στάικος. Ο κ. Στάικος μιλώντας στους νεαρούς ποδοσφαιριστές τους είπε ότι θα πρέπει να ακολουθούν τις εντολές του προπονητή τους και αυτός θα είναι κοντά τους παρακολουθώντας τα παιχνίδια, τους τόνισε ότι κάποιοι εξ΄αυτών κατά διαστήματα σε συνεννόηση με τον κ. Μεταξά θα συμμετέχουν στις προπονήσεις και τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία.

Στην κάμερα του PASsports.gr μίλησαν ο προπονητής της Κ 19 Χρήστος Αγγέλης και ο προπονητής της Κ 17 Μιχάλης Μπόλος.

Ας δούμε τι μας είπαν:

Αγγέλης: «Να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο»

Η προώθηση των νεαρών στην ανδρική ομάδα του ΠΑΣ και να ευχαριστιούνται οι παίκτες του το ποδόσφαιρο είναι σύμφωνα με τον προπονητή της Κ 19 Χρήστο Αγγέλη ο στόχος της ομάδας. «Καλή χρονιά να έχουμε όλοι με υγεία. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια που κάναμε το τελευταίο διάστημα και με αυτά τα παιδιά δουλεύω αρκετά χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το είπαμε και την τελευταία φορά που μιλήσαμε ότι το υλικό είναι πάρα πολύ καλό και θα χτίσουμε πάνω σε αυτό και πιστεύω ότι θα είναι καλό και για τον ΠΑΣ Γιάννινα».Για την προώθηση των Ρίζου, Μίνα και Κύρκου στην ανδρική ομάδα: «Υπάρχουν και άλλα παιδιά που είναι στο ίδιο επίπεδο και όπως ακούσατε από τον κ. Στάικο η παρακολούθηση στην εξέλιξη των παιδιών θα είναι συνεχή και πιστεύω ότι και άλλα παιδιά σε βάθος χρόνου θα πετύχουν τον στόχο τους που είναι να ανέβουν στην ανδρική ομάδα».

Για το αν μπορεί η Κ 19 να κάνει και φέτος την περσινή πορεία των 11 αγωνιστικών: «Δεν είναι αυτοσκοπός μας η νίκη. Πρώτος στόχος είναι τα παιδιά να χαίρονται αυτό που κάνουν και να προετοιμαστούν για την πρώτη ομάδα. Φυσικά είναι καλό να κερδίζεις γιατί αποκτάς ψυχολογία».
passports.gr

fon7:
Δεύτερη έδρα το Epirus για τις υποδομές, συνεργασία με ακαδημία ΑΤΛΑΣ
Τις ευχαριστίες της προς το αθλητικό κέντρο Epirus Sport and Health Center για την παραχώρηση των χώρων του για τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ, εξέφρασε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Έγινε γνωστό πώς το αθλητικό κέντρο θα χρησιμοποιηθεί ως δεύτερη έδρα των τμημάτων υποδομής, ενώ ανανεώνεται η συνεργασία της ΠΑΕ με τη Σχολή ποδοσφαίρου Atlas Epirus F.C.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓIANNINA 1966 ευχαριστεί το αθλητικό κέντρο Epirus Sport and Health Center για την παραχώρηση των χώρων του ως προπονητικό κέντρο των τμημάτων υποδομής επί τέσσερα συναπτά έτη.

Για τη σεζόν 2021-2022 το αθλητικό κέντρο Epirus Sport and Health Center θα χρησιμοποιηθεί ως 2η έδρα για τους αγώνες των τμημάτων υποδομής, ενώ παράλληλα ανανεώνεται και η συνεργασία της Π.Α.Ε. με την Σχολή ποδοσφαίρου Atlas Epirus F.C., συνεχίζοντας την εποικοδομητική προσπάθεια και το έργο που έχει χτιστεί τα τελευταία χρόνια.
passports.gr

pastakis:
Δηλωσεις φωτογραφιες βιντεο απο την πρωτη προπονηση των τμηματων υπδομων αλλα πληροφοριες για το ροστερ καμια.

fon7:
KOINH H ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΕ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


Με αφορμή διάφορες ανεύθυνες εκτιμήσεις που γίνονται και fake news που διαρρέουν, η διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ οφείλει να διευκρινίσει  τα εξής, προς αποφυγή παρερμηνειών.

Σε συνάντηση των προέδρων της ΠΑΕ κ. Γιώργου Χριστοβασίλη και του ερασιτέχνη ΠΑΣ κ. Γιώργου Οικονόμου, η οποία έγινε κάτω από εξαιρετικό κλίμα, διευθετήθηκαν οι απόψεις των δύο πλευρών, με συνέπεια Σωματείο και ΠΑΕ να βρίσκονται σε απόλυτη ταύτιση απόψεων όσον αφορά τις υποδομές της ομάδας μας, όπως επίσης και για όλα τα θέματα που αφορούν τις σχέσεις ΠΑΕ και Σωματείου.
  Αποφασίστηκε οι υποδομές της Κ-17 και Κ-19 να μεταφέρουν όλες τις δραστηριότητές τους στο προπονητήριο του ΠΕΑΚΙ στη Λιμνοπούλα και στο προπονητικό κέντρο του Ερασιτέχνη ΠΑΣ στο Σταυράκι, καθώς και οι επίσημοι αγώνες των ομάδων μας θα διεξάγονται στην Λιμνοπούλα και στο γήπεδο της ΕΠΣ Ηπείρου.
Προπονητές των ομάδων παραμένουν οι κ.κ. Μπόλος Μιχάλης και Αγγέλης Χρήστος, όπως γνωστοποιήθηκε από την ΠΑΕ και τον πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, και ορίστηκε ως μοναδικός υπεύθυνος Υποδομών ο κ. Ιωάννου Γιώργος με την συνδρομή από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Οικονόμου Γιώργο.
Άλλωστε και οι δυο αποτελούν μέλη του πενταμελούς Διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ του οποίου πρόεδρος  είναι ο κ. Χριστοβασίλης.

Σε νέα συνάντηση θα ρυθμιστεί το scouting της ομάδας το οποίο από φέτος γίνεται ιδιαίτερα προσεκτικό λόγω του νέου αθλητικού νόμου και των απαιτήσεων για τροφεία που θα πρέπει να πληρώνει η ΠΑΕ, όπως προκύπτουν από την εφαρμογή του νόμου και για τα οποία η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  απαλλάσσεται  μόνο αν ο παίκτης προέρχεται από τις υποδομές του Σωματείου ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Εκ μέρους του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση του ΠΕΑΚΙ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Παντελή Κολόκα και τον κ. Παναγιώτη Δαβή, την Διοίκηση της ΕΠΣ Ηπείρου και ιδιαιτέρα τον πρόεδρο κ. Κώστα Βρακά για την αμέριστη υποστήριξη τους όσον αφορά τις εγκαταστάσεις που θα μας φιλοξενήσουν την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο 2021-22.
Τέλος απευθύνουμε ένα “ευχαριστώ” στον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Χριστοβασίλη για την συνεργασία και την κατανόηση του.

Ευχόμαστε τέλος να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, αφήνοντας πίσω τις όποιες δύσκολες καταστάσεις!

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου
fcpasgiannina.gr
 

pastakis:
Ο Χρήστος Μητσόπουλος από τον Ατρόμητο Πτολ. στην Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα

Στην 4η μεταγραφή παίκτη της Ακαδημίας σε ομάδες της Super League προχώρησε ο Ατρόμητος Πτολεμαΐδας παραχωρώντας τον Χρήστο Μητσόπουλο στην Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ακαδημίας:

Η Ακαδημία του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μετακίνηση του Χρήστου Μητσόπουλου στην Κ19 της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο νεαρός επιθετικός χαφ, γεννημένος στις 14 Ιουλίου του 2004, πέρασε από όλα τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας μας, ενώ αγωνίστηκε και στο ανδρικό τμήμα τόσο στην Β’, όσο και στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης. Την περασμένη σεζόν μετακινήθηκε στην ομάδα του Μακεδονικού Φούφα και αγωνίστηκε με επιτυχία στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός έχοντας ευχέρεια, τόσο στη δημιουργία φάσεων, όσο και στο σκοράρισμα.
Η μεταγραφή αυτή αποτελεί την τέταρτη μέσα σε δυόμιση χρόνια, μετά τους Θανάση Καλόγηρο, Παναγιώτη Βλάχο (Αστέρα Τρίπολης) και Δημήτρη Μπαταούλα (ΠΑΟΚ), από τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας για ομάδες της Σούπερ Λιγκ!
Όλοι από τον Ατρόμητο ευχόμαστε στον Χρήστο πολλές επιτυχίες στο νέο του ξεκίνημα!!

https://e-ptolemeos.gr/o-christos-mitsopoylos-apo-ton-atromito-ptol-stin-k19-toy-pas-giannina/

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση