About PAS > ΠΑΣ δεν είναι μόνο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο

Ξιφασκία ΠΑΣ Γιάννινα

<< < (3/12) > >>

fon7:
https://el-gr.facebook.com/pasgiannina.fencing/

Η σελίδα του τμήματος στο fb.

fon7:

--- Παράθεση ---Η ξιφασκία είναι η δραστηριότητα του Οκτωβρίου στην οποία θα πάνε οι μαθητές της Μελέτης. Η ξιφασκία βελτιώνει τις περισσότερες παραμέτρους της φυσικής κατάστασης, όπως: την ταχύτητα, τη δύναμη, την εκρηκτικότητα και τη συνεργασία χεριών και ποδιών. Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 18:00 εως 20:00, θα μάθουμε να εφαρμόσουμε τους κανόνες της συγκεκριμένης δραστηριότητας στο τμήμα Ξιφασκίας του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με την καθοδήγηση του προπονητή κ. Ανδρέα Καραμάνη.
--- Τέλος παράθεσης ---
Από το fb του τμήματος.
Συνεχίζονται οι προπονήσεις του τμήματος.

ΛΑΜΙΑ FANS:
Θετικό το να υπάρχουν τμήματα με όνομα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και σε άλλα αθλήματα. Μακάρι τα επόμενα χρόνια να υπάρξει και συνέχεια με άλλα αθλήματα.

fon7:
Κύπελλο Λευκός Πύργος - 5 Νοεμβρίου 2016, Θεσσαλονίκη.

xifaskia-ioannina.blogspot.gr

Ευρωπαϊκό Κύπελλο -14 στην Θεσσαλονίκη, 3 Δεκεμβρίου 2016

xifaskia-ioannina.blogspot.gr

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παμπαίδων στην Αθήνα, 21 Ιανουαρίου 2017


xifaskia-ioannina.blogspot.gr

Άντε να μαθαίνουμε περισσότερα και για αυτό το τμήμα!!!Όπως και για την κολύμβηση και το μπάσκετ!!!Γενικότερα για όλα τα τμήματα!!!

fon7:

--- Παράθεση ---ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ

Στην αίθουσα του ΚΕΠΑΒΙ όπου δραστηριοποιείται το τμήμα Ξιφασκίας του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έγινε την Τετάρτη το βράδυ η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Από πλευράς του σωματείου ήταν εκεί ο πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του σωματείου κ. κ. Χρίστος Τσάγκας και Κώστας Αναστασίου, όπως και ο προπονητής κ. Ανδρεάς Καραμάνης, οι αθλητές του τμήματος και οι γονείς τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Ιωαννίνων του Σύριζα κ. Γιάννης Στέφος, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Δήμαρχος κ. Θωμάς Μπέγκας, ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Γκόλας, ο Γενικός Περιφερεριακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου κ. Κωνσταντίνος Σκούμας, ο κ. Σωτήρης Ζήσης εκπρόσωπος της εταιρείας Ζήσης Σπορ χορηγός του τμήματος και ο πρώην αστυνομικός διευθυντής κ. Ανδρεάς Παπιγγιώτης.

Τους καλεσμένους καλοσώρισε ο προπονητής κ. Καραμάνης ο οπόίος ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης, ενώ στους στόχους και προοπτικές του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ γενικά και του τμήματος Ξιφασκίας ειδικά, αναφέρθηκε ο Γραμματέας κ. Αναστασίου με παραινέσεις στους αθλητές και ευχές για την καινούργια χρονια.

Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Βουλευτής κ. Στέφος, ο Δήμαρχος κ. Μπέγκας, ο αντιδήμαρχος κ. Γκόλας και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου κ. Σκούμας ο οποίος σημειωτέον είναι πρώην αθλητής Ξιφασκίας!

Φωτογραφίες από την εκδήλωση θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του τμήματος Ξιφασκίας.
--- Τέλος παράθεσης ---
fcpasgiannina.gr

Ένα τμήμα που είναι στο σκοτάδι και δεν μαθαίνουμε πολλά πράγματα.Πάντως μιας και βλέπω πολλούς εκεί μαζεμένους ελπίζω να μην ξέχασαν να τους πουν τίποτα περί Ζωσιμάδων ή και άλλων αθλητικών χώρων.Να μην ξεχνάμε ότι υπάρχει μπασκετικός και κολυμβητικός ΠΑΣ.


--- Παράθεση ---Ο δεύτερος στόχος της διεκδίκησης του Εθνικού Σταδίου ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ, το οποίο ιστορικά ανήκει στον ΠΑΣ Γιάννινα, έφτασε πολύ κοντά στην υλοποίησή του, όμως διάφοροι «ασύμμετροι παράγοντες» ήταν ανασταλτικοί… Παραμένει όμως ένα «ανοικτό κεφάλαιο»…
--- Τέλος παράθεσης ---
http://www.fcpasgiannina.gr/profil_erasitexni

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση