About PAS > ΠΑΣ δεν είναι μόνο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο

Ερασιτέχνης ΠΑΣ 2021-22

(1/3) > >>

fon7:
Οικονόμου: «Οι υποδομές επέστρεψαν στο φυσικό τους σπίτι » (video)
Υπό τη σκέπη του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι από εδώ και πέρα τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιώργο Οικονόμου και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Χριστοβασίλη να έχουν μετά από συζήτηση πλήρη ταύτιση απόψεων και έτσι οι υποδομές επιστρέφουν στο φυσικό τους σπίτι.Για την επιστροφή των υποδομών στον Ερασιτέχνη ΠΑΣ μίλησε αποκλειστικά στο PASspotrs.gr ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιώργος Οικονόμου.

Αναλυτικά τα όσα μας είπε:

«Είναι αλήθεια αυτό. Μετά από μια συνάντηση που είχαμε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργο Χριστοβασίλη έχουμε απόλυτη ταύτιση απόψεων σχετικά με τις υποδομές και άλλα θέματα του ΠΑΣ Γιάννινα και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Οι υποδομές είναι πολύ σημαντικές για όλους και ιδιαίτερα για τη μεγάλη ομάδα γιατί είναι το φυτώριο από όπου μπορούν να βγουν κάποια παιδιά και να αγωνιστούν εκεί και εμείς θα τις προσέξουμε σαν κόρη οφθαλμού. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία σαν Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα με τον Διευθυντή των υποδομών Γιώργο Ιωάννου και ιδιαίτερα εγώ θα συνεισφέρω ότι χρειάζεται και θα είμαι κοντά τους. Ελπίζω σε μια καλή χρονιά χωρίς προβλήματα. Την ερχόμενη εβδομάδα θα δώσουμε μια κοινή συνέντευξη Τύπου με τον κ. Χριστοβασίλη όπου θα αναφερθούμε στην συνεργασία μας».

Για το πλάνο που θα ακολουθήσουν τα τμήματα υποδομών: «Το πλάνο όσον αφορά τις υποδομές, τους προπονητές, τους γενικούς αρχηγούς και όλη τη δομή αποφασίζεται από τον κ. Χριστοβασίλη. Εμείς είμαστε αρωγοί όσον αφορά τις υποδομές και τις εγκαταστάσεις, έχουμε μιλήσει με τη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ και με την ΕΠΣΗΠ και με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον κ. Κολόκα, τον κ. Δαβή και τον κ. Βρακά που μας παρέχουν ότι θέλουμε από τις εγκαταστάσεις και για τα παιχνίδια, γιατί τα επίσημα παιχνίδια των υποδομών θα γίνονται στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ και στη Λιμνοπούλα. Εμείς στο προπονητικό κέντρο του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενούμε τις υποδομές μας Κ 19 και Κ 17 για προπονήσεις και ότι άλλο χρειάζεται και νομίζω ότι θα πάνε όλα καλά. Θέλω να τονίσω σαν ενιαίος ΠΑΣ Γιάννινα θέλουμε να έχουμε μια συνεργασία με όλους, αλλά θα πρέπει όλοι να ξέρουν ότι πάνω από όλα θα είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα και εξαιτίας του νέου αθλητικού νόμου που δημιουργεί πολλές απαιτήσεις για τα παιδιά που είναι εκτός ΠΑΣ Γιάννινα και θα επιβαρύνει πάρα πολύ τη μεγάλη ομάδα θα ήθελα να πω ότι θα πρέπει να προσέξουμε το κομμάτι του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα όσον αφορά τις υποδομές μας».

Για το αν ο Ερασιτέχνης είναι ανοιχτός σε νέα πρόσωπα: «Ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα είναι πάντα ανοιχτός. Ο Ερασιτέχνης αυτή τη στιγμή είναι ένα πολύ μεγάλο σωματείο, έχει επτά αθλήματα, έχει 1000 παιδιά και είναι όλοι ευπρόσδεκτοι να έρθουν στον Ερασιτέχνη και όσοι έχουν θελήσει και έχουν εκφράσει την επιθυμία να έρθουν έχουν έρθει. Όπως ξέρετε τα υπόλοιπα τμήματα μας μπάσκετ, βόλεϊ, ξιφασκία, κολύμβηση έχουν ανθρώπους οι οποίοι τα κινούν και είναι σε απόλυτη συνεργασία με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη και όποιος θέλει μπορεί να έρθει και να συνεργαστεί μαζί μας και να βοηθήσει συγχρόνως στις εγκαταστάσεις μας γιατί και αυτές θέλουν βοήθεια οικονομική και κατασκευαστική».Για το τι απαντά σε αυτούς που λένε ότι ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ είναι ένα κλειστό κλαμπ: «Εννοείται ότι είναι ανοιχτό, εννοείται ότι ο καθένας μπορεί να γίνει μέλος σύμφωνα με τους κανόνες του καταστατικού του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα».

Για το πρωτάθλημα της Super League και τη φετινή προσπάθεια του ΠΑΣ: «Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Η κλήρωση είναι μια κλήρωση, κανένας δεν ξέρει ποια είναι η καλή και ποια όχι. Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει καλά, πέρυσι είχε δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, ίσως χρειάζεται κάποια ενίσχυση αλλά αυτό το ξέρει ο κ. Χριστοβασίλης και ο νέος προπονητής τι πρέπει να κάνουν. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να δείξουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο γιατί το πρωτάθλημα το φετινό θα είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρυσι».
passports.gr

fon7:

--- Παράθεση ---Και ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΟΣ στο γκρουπ των προπονητών
Και ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΟΣ στο γκρουπ των προπονητών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ο Γιάννης ένα νέο, καταρτισμένο παιδί με πτυχίο Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και με θητεία στις υποδομές του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ως ποδοσφαιριστής, στο προπονητικό team του Ερασιτέχνη.

Τον καλωσορίζουμε και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα βοηθήσει με τις γνώσεις του ,τους νεαρούς αθλητές μας στην αγωνιστική και παιδαγωγική τους ανάπτυξη.
--- Τέλος παράθεσης ---
fcpasgiannina.gr


--- Παράθεση ---Ο ΧΡHΣΤΟΣ ΚΑΠΠΗΣ υπεύθυνος παιδαγωγικής και προπονητικής κατεύθυνσης
Ο ΧΡHΣΤΟΣ ΚΑΠΠΗΣ υπεύθυνος παιδαγωγικής και προπονητικής κατεύθυνσης των προπονητών του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ένας καταξιωμένος προπονητής με χρόνια εμπειρίας στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου στην Αθήνα και όχι μόνο, ένας καθηγητής Φυσικής Αγωγής με χρόνια εμπειρίας στο παιδαγωγικό κομμάτι ανάπτυξης νεαρών μαθητών -είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο Αρσάκειο Εκπαιδευτήριο- αναλαμβάνει την ευαίσθητη αυτή θέση στο τμήμα ποδοσφαίρου του Σωματείου μας.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!
--- Τέλος παράθεσης ---
fcpasgiannina.gr


--- Παράθεση ---ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30/8/2021 ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Την ερχόμενη Δευτέρα στις 30 Αυγούστου 2021 και  5.30 το απόγευμα θα ξεκινήσουν στις εγκαταστάσεις μας,  στο Σταυράκι Ιωαννίνων (δίπλα στην είσοδο της Λαχαναγοράς), οι προπονήσεις όλων των τμημάτων των υποδομών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Σε πέντε γήπεδα (δύο κανονικών διαστάσεων αγώνων και τρία βοηθητικά), όλα με φυσικό χλοοτάπητα για την καλύτερη προετοιμασία και αποφυγή κακώσεων, οι νεαροί παίκτες θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της περιόδου 2021-2022.
--- Τέλος παράθεσης ---
fcpasgiannina.gr

fon7:
Στα 20 μεγαλύτερα σωματεία της χώρας (και το μεγαλύτερο σε ΒΔ και ΝΔ Ελλάδα) ο ερασιτέχνης ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


Το σωματείο μας ολοκλήρωσε με επιτυχία την ένταξη του στο ηλεκτρονικό μητρώο της Γ.Γ.Α. για την περίοδο 2021-2022.

Έχοντας καταταγεί μέσα στα 20 μεγαλύτερα σωματεία της Ελλάδας και το μεγαλύτερο σε όλη την Βορειοδυτική και Νοτιοδυτική Ελλάδα, προσβλέπει στην περαιτέρω ανάπτυξη του, μεγαλώνοντας μέσα από τον αθλητισμό πάνω από 1000 παιδιά της πόλης μας.

Σας ευχαριστούμε.

Συνεχίζουμε!!


fcpasgiannina.gr

fon7:
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-FC Kobenhavn

Για την Κοπεγχάγη αναχωρεί την Παρασκευή ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Γιώργος Οικονόμου, για δυο λόγους.

Ο πρώτος είναι για να δει τον γιο του Μάριο ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα της Κοπεγχάγης και ο δεύτερος γιατί θα έχει συναντήσεις με τους υπεύθυνους υποδομών της δανέζικης ομάδας, η οποία τα τελευταία 6-7 χρόνια έχει υιοθετήσει το σύστημα της YOUTH PREMIER LEAGUE, για την βελτίωση των μικρών ποδοσφαιριστών της το οποίο αποτελεί επανάσταση στον χώρο των αναπτυξιακών ηλικιών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος το καλοκαίρι η ομάδα της Κοπεγχάγης έδωσε με μεταγραφή δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές της, τον MOHAMED DARAMY, 19 ετών στον Αγιαξ με 16 εκατομμύρια ευρώ και τον VICTOR NELSON 20 ετών στην Γαλατασαράι με 8 εκατομμύρια ευρώ, οι οποίοι αποτελούσαν μέλη των ακαδημιών τους από τις μικρές ηλικίες.

Σκοπός των συναντήσεων είναι η συνεργασία των Δανών με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και η προώθηση της τεχνογνωσίας τους στις υποδομές του Ερασιτέχνη με στόχο την ατομική βελτίωση των νέων μικρών ποδοσφαιριστών της περιοχής μας, με απώτερο αποτέλεσμα την επάνδρωση στο μέλλον της μεγάλης μας ομάδας.
fcpasgiannina.gr

tzesIOA:
Μιλάμε για μεγάλο σύλλογο. Φοβερό νέο. Σίγουρα θα έβαλε και το χεράκι του ο Μάριος.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση