Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: [1] 2 3 ... 10
1
ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ για τον ΠΑΣ (και μόνο) / Απ: Γιάννης Πετράκης
« Τελευταίο μήνυμα από jimakos στις Σήμερα στις 13:33 »
Περί Γιάννη Πετράκη, ο λόγος.

Ο Ζάννης ξεκίνησε καλά με τον ΠΑΣ (όταν πρωτοανέλαβε), έκανε μία κοιλιά στη συνέχεια, και φέτος πραγματοποιεί ίσως μία απρόσμενα καλή χρονιά (παρ' ότι τον μπινελίκιασα πολλάκις -και όχι πολλάκης  :P -)... Θεωρώ ότι είναι μία καλή χρονιά, σε σχέση με τις τελευταίες, από την πλευρά του ότι, ενώ ξεκινήσαμε περίεργα, στη συνέχεια και ΜΠΡΑΒΟ του, με συνεχείς αλλαγές συστημάτων και μετατοπίσεις παιχτών (και κατά την διάρκεια των αγώνων), έχει παρουσιάσει ένα αξιόλογο ποδόσφαιρο, παρά το γεγονός, ότι έχουν χαθεί σημαντικοί παίχτες, ενώ κάποιοι άλλοι απουσιάζουν για μεγάλα διαστήματα, λόγω τραυματισμών. Αυτό λοιπόν εγώ, ο συχνά σφοδρός πολέμιός του, του το πιστώνω θετικά.
Άνθρωπος, που κάνει προσπάθειες, να αλλάξει τη μοίρα του, για μένα αξίζει επιβράβευσης. Το αναχρονιστικό ποδόσφαιρο, που παίζαμε για 2 χρόνια, έχουμε σταματήσει να το βλέπουμε... αντίθετα, και με την προσθήκη ποδοσφαιρικών μεταβλητών και ποιοτικών προπονητικών στοιχείων, έχει παρουσιάσει, έναν ΠΑΣ, που μπορεί να παίξει και καλό, και θεαματικό ποδόσφαιρο. Για να προλάβω τυχόν αρνητικές αντιδράσεις για τις εκτιμήσεις μου, θα πω ότι σαφώς ο ΠΑΣ, έχει μεγάλα ακόμα περιθώρια βελτίωσης, αρκεί να κάνει και το ΤΟΤΕΜ, κάποιες κινήσεις μεταγραφικές. Έχουμε κάνει βέβαια και κακά παιχνίδια, με τον ΠΑΟΚ, ίσως το χειρότερο, αλλά και με Λάρισα στο κύπελλο, με ακατανόητες αλλαγές τερματοφυλάκων ειδικά, αλλά και άλλα κουφά, που θα ειπωθούν άλλη φορά. Τώρα πλέκουμε το εγκώμιο είπαμε... :)

Αντίθετα, ο αδύναμος κρίκος, συνεχίζει να είναι, ο χοντράνθρωπος, που παρά τις επίπονες προσπάθειές του, δεν έχει καταφέρει να αναστείλει την ποιοτικοποίηση του ΠΑΣ, παιχτικά. Και το λέω αυτό, γιατί δεν προέβη ποτέ και την ώρα που έπρεπε, στην σοβαρή -και όχι αναγκαστικά ακριβή- ενίσχυση της ομάδας. Οι κάποιες κινήσεις με παίχτες τζαμπέ και ανενεργούς, μπορεί να βγουν, μπορεί και όχι... Αντίθετα, έχει προσπαθήσει να πλήξει τον ΠΑΣ, με ποικίλους τρόπους και το έχει καταφέρει. Ο κόσμος δεν είναι μαλάκας, να ανέχεται λαμογιές και προσκυνήματα από εδώ και από εκεί... Ελπίζω, το χοντροκέφαλό του, να έχει λάβει το μήνυμα, από τους φιλάθλους, γιατί του μεταφέρθηκε λιτά και με πάρα πολλούς τρόπους...

Γι΄αυτό και αφιερώνω στον Ζάννη, μία αφίσα, με συμπάθεια και εκτίμηση, αναμένοντας ακόμα καλύτερες μέρες, και από την δική του πλευρά εννοείται!

2
Από το σημείο το οποίο καθόμουνα δεν μπορώ να πιστοποιήσω ότι αυτό έγινε οργανωμένα. Πιθανά κάτω χαμηλά προς το τέρμα (καθόμουνα ψηλά) να συνέβησαν αποδοκιμασίες με το γνωστό ρατσιστικό τρόπο. Αλλά σίγουρα όχι οργανωμένα. Δεν είδα κάνεναν από τους 4 οργανωτές να δίνει κάποιο ρατσιστικό σύνθημα. Για την ακρίβεια δίνανε μόνο συνθήματα υπέρ της ομάδας.

Πάντως, για να μιλάμε για την εξέλιξη των γεγονότων, οι γερμανοί ρίξανε μια φορά στιλό/φωτοβολίδα προς τον αγωνιστικό χώρο και 2 φόρες προς την κερκίδα των επισήμων/ακριβών εισιτηριών, με τη δεύτερη να βρίσκει στόχο πάνω σε κόσμο. Αυτό -όπως καταλαβάινετε- άναψε τα αίματα. Επίσης, όταν η Ντροτμουντ έβαλε το γκολ ο συγκεκριμένος παίκτης δεν πήγε στο κόρνερ να πανηγυρίσει με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά ήρθε προς το πέταλο και έκανε χειρονομίες. Θεωρώ ότι ίσως τότε να άκουσε να μπινελίκια, εντός των οποίων και κάποια ρατσιστικά. Από τη στιγμή που το καταγγέλει, το δέχομαι ως συμβάν και φυσικά με τη σειρά μου το καταδικάζω.

Να επισημάνω τέλος πως στην κερκίδα της ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. Αυτό το λέω για να καταλάβουμε το background της κερκίδας. Επίσης στο περιοδικό της Curva Nord "Sostieni la Curva", σε παλαιότερο τεύχος υπήρχε πρωτοβουλία για συλλογή χρημάτων για κατασκευή υποδομών σε αφρικανικές χώρες. Τα γράφω αυτά για να γνωρίζουμε τη γενική τάση και να καταλαβαίνουμε τη διαφορά μεταξύ κανόνα και εξαίρεσης!

υ.γ. υπομονή για το groundhopping!
3
ΠΑΣ Clubs / Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
« Τελευταίο μήνυμα από fadomas στις Σήμερα στις 12:24 »
Παράθεση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

8 Ιουλίου 1966. Η ημέρα που γεννήθηκε η ιδέα που λέγεται ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. 51 χρόνια ζωής που ο σύλλογος αυτός υπηρετήθηκε από χιλιάδες οπαδούς κάθε ηλικίας εντός κι εκτός των τσιμέντων του "Ζωσιμάδες". Τα τελευταία χρόνια που έμμελε να είναι αυτά που γράφτηκαν οι πιο χρυσές σελίδες στην ιστορία της ομάδας, η εικόνα στις κερκίδες δυστυχώς ακολούθησε αντιστρόφως ανάλογη πορεία. Εποχές που ο κόσμος κρεμόταν από τα κάγκελα της 7 στο πέταλο έχουν μείνει απλά ιστορίες για να διηγούνται οι μεγαλύτεροι στους λιγοστούς πιτσιρικάδες που κόλλησαν το μικρόβιο και κρατάνε ζωντανή την σπίθα της αναγέννησης ενός οπαδικού κινήματος. Τεράστιες οι ευθύνες των παλαιότερων" που αφήσανε ολομόναχους πιτσιρικάδες με όρεξη και πάθος για να ξαναγίνει το γήπεδό μας η έδρα που έτρεμαν και γονάτιζαν ιστορικοί σύλλογοι.

Ο σοφός λαός όμως λέει, " ουδέν κακό αμιγές καλού ". Οι συνιστώσες αυτές, το μείγμα του παλιού με το νέο ανακοινώνουν σήμερα επίσημα την ίδρυση του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Μιας μεγάλης παρέας απαλλαγμένης από λάθη του παρελθόντος, έξω από πολιτικές δεσμεύσεις και νοοτροπίες που παραπέμπουν σε πόλεμο με στρατούς. Η νέα αυτή προσπάθεια θα έχει μοναδικό στόχο να ΥΠΗΡΕΤΕΙ την ιδέα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε όποιο άθλημα αυτός δηλώνει παρόν και στο μέτρο του δυνατού να αναπτύξει και πολιτιστική δραστηριότητα μέσα από κοινωνικές δράσεις που θα προσελκύσουν νέο κόσμο στα γήπεδα που αγωνίζεται ο σύλλογος.

Καλούμε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ νομίζει ότι μπορεί να συνεισφέρει με οποιοδήποτε τρόπο στο να ξαναζήσουμε τα μεγαλεία του παρελθόντος να γίνει αρωγός στο εγχείρημα. Επιδίωξη μας είναι να μην υπάρχουν αρχηγικές φυσιογνωμίες παρά μόνο άνθρωποι που θα συντονίζουν τις δράσεις που όλα τα μέλη θα συναποφασίζουμε με δημοκρατικές διαδικασίες. Αποκηρύσσουμε de facto κάθε παράνομη πράξη μέσα και έξω από τα γήπεδα που θα αγωνίζεται ο σύλλογος και ενδέχεται να δημιουργήσει πρόβλημα σε αυτόν. Η πρωτοβουλία αυτή γίνεται με γνώμονα την συσπείρωση του φίλαθλου κόσμου που υποστηρίζει τη φανέλα με τον ταύρο στο στήθος κι έχει γράψει άπειρα χιλιόμετρα εντός και εκτός συνόρων για να την βλέπει ψηλά.

Είμαστε καταδικασμένοι να πετύχουμε γιατί χρωστάμε στους εαυτούς μας και σε κάποια αδέρφια μας που δυστυχώς σήμερα μας βλέπουν από ψηλά άλλα είμαστε σίγουροι πως μας κλείνουν το μάτι, χαμογελώντας για τα καλύτερα που έρχονται.....

ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ...
Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ4
άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο / Απ: This is Kougias
« Τελευταίο μήνυμα από ΛΟΚΟ στις Σήμερα στις 12:14 »
Πέτχα αυτές τς δυο φωτογραφίες στα νέτια. Δε καταλαβαίνω τι εννοούν, βοηθάτε5
ΠΑΣ Clubs / Απ: Απ'την καρδιά, ελάχιστα πιο δίπλα | groundhopping με την Αταλάντα
« Τελευταίο μήνυμα από pastakis στις Σήμερα στις 12:10 »Michy Batshuayi delivers the perfect response to racists at Atalanta vs Dortmund clash
MICHY BATSHUAYI had the perfect response to Atalanta fans who directed racist abuse at him during tonight’s Europa League showdown with Borussia Dortmund.

The Belgian striker headed to Dortmund on loan last month after finding game time hard to come by at Chelsea.

And he’s enjoyed the ideal start to life with the Bundesliga outfit, netting five goals in five appearances.

Peter Stoger named Batshuayi up front tonight as Dortmund looked to book their place in the last 16 of the Europa League.

And he helped Dortmund secure a 1-1 draw at the Stadio Atleti Azzurri d'Italia, which gave them a 4-3 win on aggregate.

https://www.express.co.uk/sport/football/922776/Michy-Batshuayi-Racists-Atalanta-Borussia-Dortmund-Europa-League-Twitter
6
άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο / Απ: This is Kougias
« Τελευταίο μήνυμα από drakos στις Σήμερα στις 12:04 »
7
ΠΑΣατέμπος (για να περνά η ώρα) / Απ: Τι ακούτε τώρα;
« Τελευταίο μήνυμα από ΛΑΜΙΑ FANS στις Σήμερα στις 04:01 »
8
Κόντε - γκολ!
9
Πρωτάθλημα - Κύπελλο 2017-2018 / Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 23η αγωνιστική
« Τελευταίο μήνυμα από vaggelis στις Σήμερα στις 01:32 »
Το σύστημα για αυτό το παιχνίδι : Την μπάλα στον Κόντε και ξέρει αυτός  :P  :P Πάμε γερά ομαδάρα
10
Πρωτάθλημα - Κύπελλο 2017-2018 / Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 23η αγωνιστική
« Τελευταίο μήνυμα από pagouras7 στις Σήμερα στις 00:11 »
Μεσα στην εδρα σου με τον ψοφιο λεβαδειακο παιζεις, οποτε εστω και ετσι πρεπει να κερδισεις
Μπορει να υπαρχει ενα μικρο ρισκο ,αλλα τοσο καιρο θελαμε να δουμε και κατι αλλο εκτος απο το 5-3-2
Αμφιβαλλω αν θα παμε στην κερκυρα να παιξουμε με την ιδια ενδεκαδα και το ιδιο σχημα γιατι ειναι εντελως διαφορετικο παιχνιδι
Παιρνουμε αυτο το ματς και μετα κανουμε τα πλανα για το επομενο

 :pas: :pashat: :joker:

μαλλον δεν εγινα κατανοητος..

δεν σχολιασα αρνητικα την αλλαγη διαταξης..ισα ισα μου αρεσει περισσοτερο η τετραδα πισω ειδικα σε εντος εδρας με ομαδας χαμηλης δυναμικοτητας...

αλλα σε τετραδα πισω ειναι απαγορευτικος να βαζεις Μπεριο..χιλιες φορες να δω τον Λιλα εστω και αν δεν ειναι η φυσικη του θεση εκει..

(κραταω μια πισινη γιατι ο Λεβαδειακος ειναι οντως πολυ ψηλη ομαδα..και ισως ειναι υπερπολυτιμος ο Μπεριος στα στημενα..ασχημη συγκυρια θα ελεγα ο τραυματισμος Σκονδρα και Τζημοπουλου..ας ελπισουμε οτι δεν θα στοιχισει η ελλειψη ταχυτητας και η αμπαλοσυνη του συγκεκριμενου και σε αυτο το ματς..)
Σελίδες: [1] 2 3 ... 10