Αθλητικά > άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο

ΑΕΛ

(1/172) > >>

ELTORO:

--- Παράθεση ---Αποκάλυψη-σοκ για το ΟΦΗ-Λάρισα (1-2)
Μια αποκάλυψη έκανε ο δήμαρχος Ηρακλείου και πρόεδρος του ΟΦΗ Γιάννης Κουράκης στη γενική συνέλευση των μετόχων της κρητικής εταιρείας.
Ο Σίμιτς πουλήθηκε έναντι του ποσού των 100.000 ευρώ στη Λάρισα όχι το καλοκαίρι, αλλά στο μεταξύ των δύο ομάδων ματς στο Παγκρήτιο, στις 31/1/2009 (η θεσσαλική ομάδα νίκησε 1-2), με τους δύο προέδρους (Βατσινάς-Πηλαδάκης)να υπογράφουν ένα ιδιωτικό συμφωνητικό!
Το ποσό αυτό όμως δεν καταγράφτηκε ποτέ στα βιβλία της ΠΑΕ, καθώς σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Κουράκης, ο τέως πρόεδρος Φανούρης Βατσινάς εισέπραξε τις επιταγές των 100.000 ευρώ (η τελευταία των 25.000 εισπράχθηκε από τον ίδιο τον Σεπτέμβριο του 2009) και έβαλε τα λεφτά στην τσέπη του και όχι στο ταμείο της εταιρείας.
Ο κ.Κουράκης μιλησε για υπεξαίρεση,επισημαίνοντας ότι "δεν μπορεί την ημέρα που παίζει ο ΟΦΗ με την Λάρισα ένα κρίσιμο αγώνα να πωλείται βασικός παίκτης της ομάδας".
--- Τέλος παράθεσης ---
dikisports

Ξέρει το δρόμο της σωτηρίας ο Πηλαδάκης. Τότε βέβαια πήγαινε για πλει οφ.

Οσο για τα φίδια. Παλιά μου τέχνη κόσκινο οι "αλλαξοκωλιές".

ΥΓ Τώρα ειδα πως ανέβηκε στο ΠΑΣ-τυρια 2-0.

pagouras83:
Δείτε το νεο γήπεδο της ΛΑΡΙΣΑΣ, Τον Αυγούστο θα είναι έτοιμο, πραγματικό στολίδι.Αυτήν την στιγμή τα έργα έχουν ολοκληρωθεί σε ποσοστό 50%.Πραγματικά τους ζηλεύω,Εμείς δεν πρόκειτε να ζήσουμε τέτοιες στιγμες.Και όσο σκέφτομαι το χωράφι των ΖΩΣΙΜΑΔΩΝ μου ανεβαίνει η πίεση 100!
Υ.Γ Και το ωραίο είναι ότι θέλουμε να συναγωνιζόμαστε αυτη την ομάδα,

Mikkael_Sin:
α) Το γήπεδο εντάσσεται στα έργα των Μεσογειακών αγώνων που θα διεξαχθούν σε Βόλο και Λάρισα. Χωρίς τους αγώνες, θα περίμεναν κι αυτοί κάμποσο.

β) Το 50% δεν ολοκληρώθηκε ακόμα.

γ) Πρώτη φορά ακούω για ολοκλήρωση τον Αύγουστο. Παρουσιάστηκαν σημαντικές καθυστερήσεις και δεν αναμένεται να χρησιμοποιηθεί από την αρχή -τουλάχιστον- του καινούριου πρωταθλήματος.

lemorsero:
Ένας ρεπόρτερ-τυρί που άκουγα στο μεταξύ μας αγώνα έκανε λόγο σίγουρα για τέλη Νοεμβρίου. Άντε βάλε και λίγα χασομέρια μάλλον 2011.

Αυτουνούς τους άνοιξε ο τάχας. Εκμεταλλεύτηκαν τους μεσογειακούς, όπως κ οι γαύροι τους ολυμπιακούς του 2004.

Πάντως...καλύτερα παγουράς και στα αλώνια, παρά τυρί και στα σαλόνια...

pagouras83:

--- Παράθεση ---Προχωράει με γοργούς ρυθμούς το γήπεδο
Με γοργούς ρυθμούς προχωράνε τα έργα κατασκευής του νέου γηπέδου της Λάρισας στην τοποθεσία «Πυρήνας Β'» της Νεάπολης. Ετσι, οι άνθρωποι της ΑΕΛ, εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι το χρονοδιάγραμμα παράδοσής του (σ.σ. το ερχόμενο φθινόπωρο), θα τηρηθεί κανονικά.

Ήδη το έργο άρχισε να αποκτά μορφή, καθώς στη νότια πτέρυγα του γηπέδου έχουν τοποθετηθεί οι κερκίδες, όπως και στην ανατολική, όπου επίσης είναι έτοιμο σε ποσοστό 90% το περιμετρικό τοιχίο εισόδου. Θα ακολουθήσει η τοποθέτηση των κερκίδων στη βόρεια πτέρυγα.
Παράλληλα, στη δυτική πτέρυγα βρίσκεται σε εξέλιξη η ανέγερση του κεντρικού κτιρίου τεσσάρων επιπέδων, όπου θα στεγαστούν οι κεντρικές θύρες του γηπέδου, οι σουίτες και φυσικά όλες οι υπηρεσίες και οι λειτουργικοί του χώροι.


Αναφορικά με τα δύο κτίρια των εμπορικών χρήσεων, το μικρότερο σε έκταση εξελίσσεται και επίκειται η τοποθέτηση του μεταλλικού σκελετού, ενώ το μεγαλύτερο σε έκταση βρίσκεται στο στάδιο της θεμελίωσης.
--- Τέλος παράθεσης ---
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10530&subid=2&pubid=7416853

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση