About PAS > ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ για τον ΠΑΣ (και μόνο)

ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΕΛΟΣ!

(1/1)

lemorsero:
                                                Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Η πιο σημαντική μέρα (μέχρι την επόμενη που θα είναι η οριστική έγκριση) για το τέλος του γηπέδου μας ήταν η σημερινή. Μόλις γύρισα από το ΤΕΕ όπου έγινε η παρουσίαση της αναθεωρημένης Β’ φάσης της μελέτης  του Ρυθμιστικού Σχεδίου Ιωαννίνων (ΡΣΙ) και θα ήθελα να σας «ρουφιανέψω», μοιραζόμενος μαζί σας, τις εξελίξεις.

Η παρουσίαση της (όντως) εξαιρετικής δουλειάς έγινε από την ανάδοχο σύμπραξη της μελέτης που αποτελείται από την αξιόλογη κυρία Χουσιανάκου Μ. και την επίσης αξιόλογη κυρία Αραμπατζή-Καρρά Χρ. Που έχουν την ιδιότητα του Αρχιτεκτ. Μηχ/κου, καθώς και αυτή του Πολεοδόμου-Χωροτάκτη Μηχ/κου. Στο πάνελ δώσανε το παρόν ακόμα φορείς του ΥΠΕΧΩΔΕ, καθώς και 3 (milf) παρουσίες! Η μία ήταν φυσικά η νέα ΓΓΠΕ, η οποία με εμφάνιση MILF-cougar έδωσε τη δική της θετική αύρα. Οι άλλες 2 παρουσίες μάλλον είχαν συντονιστικό ρόλο. Κάποιοι από τους Δημάρχους μάλιστα στις πρώτες σειρές συνελήφθησαν να χαζεύουν τα όμορφα μπούστα, παρά να δίνουν βάση στην παρουσίαση!

Το πόσο σημαντικό είναι το ΡΣΙ (θα είναι ΟΡΙΣΤΙΚΟ & ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ), καθώς και για υπόλοιπες  εξελίξεις στην πόλη και κατ’ επέκταση στο λεκανοπέδιο, θα αναλωθώ σε άλλο ποστ αργότερα σε άλλη ενότητα. Τώρα ας δούμε τα του γηπέδου:
Η νέα αναθεωρημένη Β’ φάση δε διαφέρει σε πολλά από την παλιά που είχε παγώσει για «διάφορους» λόγους τον τελευταίο καιρό και ως γνωστόν πρότεινε κατά λέξη χαρακτηριστικά στη σελ Β2.18-19 (χάρτης 4α – Αναβάθμιση κέντρου πόλης) την απομάκρυνση του σταδίου.

                                                 ΤΕΛΟΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ - ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ

Η νέα Β’ φάση επιμένει κατηγορηματικά στη ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ, όπως ελέχθη χαρακτηριστικά από τα χείλη των μελετητριών. Θεωρείται ανάγκη για το κέντρο της συμπαγούς πόλης (όπως ορίζεται η μία από τις 4 χωρικές ενότητες – θα σας μιλήσω για αυτές στο άλλο ποστ). Το ΡΣΙ λοιπόν συνεχίζει να προτείνει τα 15 στρέμματα των Ζωσιμάδων να μετατραπούν σε ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΟΡΟΦΟ ΣΤΑΘΜΟ-parking ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ (όπως άλλωστε γνωρίζουμε από πέρυσι).
Κάπου εκεί υπήρξε μια μικροδιένεξη με πρωταγωνιστή τον (συμπαθή όπως πάντα) κύριο Παντούλα ο οποίος άρχισε να φωνάζει για περισσότερο χώρο πρασίνου στο χώρο αυτό. «Χώρος πρασίνου + μία πισίνα» έγνεψε καταφατικά η μία μελετήτρια δίνοντας τέλος στο περιστατικό και απογοητεύοντας όλους εμάς που ψοφάμε για κάτι τέτοιες κυριλέ μανούρες.

                                                  ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑ?

Αυτό το θέμα (ήταν φανερό ότι) δεν θέλαν να το αναμοχλεύσουν οι κυρίες μελετήτριες και το περάσαν στα γρήγορα. Χαρακτηριστικά σας αναφέρω ότι από τη μελέτη του ΡΣΙ για το παλιό στρατιωτικό αεροδρόμιο στην Κατσικά προβλέπεται ΣΙΓΟΥΡΑ εμπορευματικός Σταθμός ΟΣΕ, παρά το γεγονός ότι ο Δήμος Παμβώτιδος αντιπρότεινε αθλητικό κέντρο. Κάτι μου λέει όμως πως «μαγειρεύονται» διάφορα και για γήπεδο του ΠΑΣ εκεί. Έχουν υπάρξει διάφορα «περίεργα» δημοσιεύματα που με ωθούν σε αυτή τη σκέψη. Άλλωστε ο χώρος είναι αρκετά μεγάλος για να τα χωρέσει όλα. Είδωμεν…

Υ.γ.1 κάθε καρυδιάς καρύδι μαζεύτηκε σήμερα στο ΤΕΕ. Για μια ακόμη φορά όμως «έλαμψαν δια της απουσίας τους» οι τοπικοί αθλητικογράφοι. Μα ούτε ένας στη σημαντικότερη μέρα για το γήπεδο??
Εντάξει το καταλαβαίνω. Είναι οπαδοί (και μάλιστα συνδεσμήτες) άλλων ομάδων. Αλλά τόση αδιαφορία, ή μήπως δεν το πήρατε χαμπάρι ρε ζωντόβολα?   

Υ.γ.2 προτείνω στα κουμάντα του pas.gr ένα γκάλοπ (έστω και άτυπο μιας και οι εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί) για το αν θέλουμε να γκρεμιστούν οι Ζωσιμάδες. Προσωπικά δε θέλω η έδρα μας να φύγει ποτέ από εκεί. Το γήπεδο αυτό από μόνο του είναι η απόλυτη χουλιγκανιά…

Υ.γ.3 περισσότερος lemorsero αργότερα στην ενότητα «ΡΕ δεν ΠΑΣ καλά». Εκεί θα σας μιλήσω (πριν τις ειδήσεις) για το τι πρόκειται να γίνει στην περιοχή μας τα αμέσως επόμενα χρόνια και για κάποια παραλειπόμενα – αστεία – bloopers της σημερινής παρουσίασης…   

blue_geo:
Διαφωνώ κάθετα στο να φύγει το γήπεδο από το κέντρο για πολλούς και διάφορους λόγους...Αλλά αν είναι να φύγει το βασικό είναι από τέτοιες υποσχέσεις μην την πατήσουμε σαν την αεκ...Όλα τα άλλα είναι πολιτικά κολπα...

mfbrinkmann:

--- Παράθεση από: blue_geo στις Παρ 26 Φεβ 2010 19:41 ---Διαφωνώ κάθετα στο να φύγει το γήπεδο από το κέντρο για πολλούς και διάφορους λόγους...Αλλά αν είναι να φύγει το βασικό είναι από τέτοιες υποσχέσεις μην την πατήσουμε σαν την αεκ...Όλα τα άλλα είναι πολιτικά κολπα...

--- Τέλος παράθεσης ---

Καλά αυτό να λέγεται, δεν πάμε πθενά εάν πρώτα δεν γίνει γήπεδο για τον ΠΑΣ και όχι στάδιο, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ  :pas:

davelis:
Το ρυθμιστικό ειναι ενα σχεδιο για την αναπτυξη της πολης και του λεκανοπεδιου.
Αυτο σημαινει οτι, ναι μεν μπορει να λεει να φυγει το γηπεδο, αλλα δεν οριζει το πότε, και με την ταχυτητα του φωτος που γινονται τα πραγματα στην Ελλαδα, αυτο μπορει να σημαινει και σε εικοσι χρονια (τουλαχιστον) :P
Υπαρχει προταση για το γηπεδο, που δεν εχετε ακουσει και ελπιζω να την ακουσετε σε λιγο καιρο.

Τωρα για τα milf που ελεγες φιλε  lemorsero δεν σχολιαζω, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι και τιποτα ιδιαιτερο :P.
Το δευτερο...... επιθετο, με αλλο μικρο, θα ηταν πολυ καλυτερο δεν νομιζεις.?   :P

lemorsero:
Σωστή η παρατήρησή σου φίλε davelis αλλά έχουμε άλλα γούστα για τα milf  8)

Οσο για το ΡΣΙ, αυτό έχει ορίζοντα έως το 2021. Η απομάκρυνση του γηπέδου ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ, αλλά αυτό που ήθελα να τονίσω ήταν η οριστική δρομολόγηση των πραγμάτων που χωρίς να παίρνουμε χαμπάρι σε ανύποπτες χρονικές στιγμές μας τη φέρνουνε.
Και στο μέλλον στο παρουσιάζουν προ τετελεσμένων. Γιαυτό η σημερινή μέρα ήταν η πιο σημαντική μέχρι στιγμής...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση