About PAS > ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ για τον ΠΑΣ (και μόνο)

Χριστοβασιλης

(1/1488) > >>

dreven:

--- Παράθεση ---Η πλέον ...συρρικνωμένη(!) Γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Με την συμμετοχή μόνο 0κτώ (!) μετόχων έγινε το Σάββατο στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στο ΠΕΑΚΙ η πλέον συρρικνωμένη Γενική Συνέλευση (επαναληπτική) από ιδρύσεως της ομάδας, αφού το σύνολο των μικρομετόχων γύρισαν την πλάτη σε μια κορυφαία διεργασία στην ΠΑΕ η οποία στο παρελθόν αποτελούσε σημείο αναφοράς, αφού οι μικρομέτοχοι έχουν την μοναδική ευκαιρία να ενημερωθούν από την ηγεσία της ομάδας. Ακόμα να σημειωθεί και η μαζική αποχή των τοπικών μέσων ενημέρωσης τα οποία βρίσκονται σε μια ιδιότυπη σχέση με τον ιδιοκτήτη της ομάδας κ. Χριστοβασίλη, ο οποίος με αφορμή τα όσα αρνητικά σχόλια γράφονται ή ακούγονται έχει μια άρνηση στην ενημέρωση των τοπιοκών εκπροσώπων και όπως ανέφερε στη συνέλευση “προτιμά να κάνει την  ενημέρωση μέσω των δύο τριών εφημερίδων της Αθήνας που δεν επισόδιονται σε αρνητικά σχόλια τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα”!
 
Στη συνέλευση πήραν μέρος τα μέλη του Δ.Σ. και μέτοχοι κ. Χριστοβασίλης, Πρόκος, Καχριμάνης, Συκουβέλος, Μάγγος, Ζήση Στ, Πότσης, Καρύτσας και ο ερασιτέχνης ΠΑΣ που εκπροσωπεί το 10% του μετοχικού κεφαλαίου.
 
Πρόεδρος της συνέλευσης ψηφίστηκε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη κ. Τσάγκας, Γραμματέας ο κ. Μάγγος και ψηφοσυλλέκτης ο κ. Μαργιόλος.
 
Η διαδικασία επί της εγκρίσεως των οικονομικών στοιχείων ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με δεδομένη την απόλυτη πλειοψηφία του κ. Χριστοβασίλη και το μόνο που προέκυψε από την έκθεση του ορκωτού λογιστή κ. Κασιούμη ήταν η αναγκαιότητα να αυξηθεί το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας   κατά 400.000 ευρώ ή 4.000 μετοχές προκειμένου να καλυφθεί το παθητικό και να μην υπάρχουν τυπικά προβλήματα. Η αύξηση προσδιορίζεται ότι θα γίνει το καλοκαίρι.
 
Στην “οικογενειακή συνέλευση” το ...δικηγόρο του διαβόλου έκανε ο κ. Καρύτσας, ο οποίος σημείωσε την έλλειψη επικοινωνίας της ΠΑΕ με την τοπική κοινωνία κάτι που φάνηκε από την απαξίωση με την οποία αντιμετωπίστηκε η συνέλευση της ΠΑΕ” καταθέτοντας έτσι τον προβληματισμό του, κάτι που ενστερνίστηκε κατά ένα μέρος και ο πρόεδρος κ. Χριστοβασίλης.
 
Από εκεί και μετά η συζήτηση είχε ...ιδιωτικό χαρακτήρα και αναλώθηκε στην πρόσφατη εμφάνιση του πρώην μεγαλομετόχου σε τηλεοπτική εκπομπή, κάτι που προβλημάτισε μεν την  ΠΑΕ, αλλά θεώρησε σκόπιμο να μην αντιδράση μιας και όπως ανέφερε ο κ. Καχριμάνης “στη διάρκεια της εκπομπής τα τηλέφωνα του σταθμού ήταν κατεβασμένα”, ενώ ο κ. Βήττας ανάφερε ότι “αφού δεν δόθηκε συνέχεια από τα έτερα μέσα ενημέρωσης δεν υπήρχε και λόγος αντιπαράθεσης με τον πρώην”, έστω και αν αυτό άφησε τις όποιες αρνητικές, αλλά και συκοφαντικές διαπιστώσεις για όσους κατήγγειλε.
 
Πάντως ο κ. Χριστοβασίλης διευκρίνισε ότι ο πρώην έχει εξοφληθεί μέχρι και τη δόση του προσεχούς Απριλίου, θεωρώντας έτσι  ανεξάρτητη την όποια παρέμβαση έγινε.
 
--- Τέλος παράθεσης ---
Αθλητικη Γνωμη


--- Παράθεση ---Το έγραψα πολλές φορές, το γράφω πάλι, με ενδιαφέρει η συνέχεια της ομάδας, δεν σκάω για τις κατηγορίες. Απλά θεωρώ ότι ο ΠΑΣ πρέπει να «παίζει» πια με προοπτικές 21ου αιώνα… Δεν είναι δυνατόν να έχεις στο μυαλό σου μεγάλους στόχους όταν για παράδειγμα δεν έχεις σαν ομάδα σοβαρές υποδομές. Από εκεί ξεκινά μια σοβαρή επενδυτική προσπάθεια… Υλικοτεχνικές υποδομές, και στην συνέχεια όλα τ' άλλα.

Πρέπει η υπεύθυνη διοίκηση να έχει ΣΧΕΔΙΟ και με βάση αυτό να δουλεύει… με χρονοδιάγραμμα. Δεν είναι δυνατόν να λειτουργεί ο ΠΑΣ με λογικές του 60’ … Όλα στην τύχη… Έτσι είσαι ομάδα για τις μικρές κατηγορίες.

Στελεχιακό δυναμικό: Δεν υπάρχει περίπτωση μια διοίκηση να λειτουργήσει με συγγενής, χωριανούς, φίλους, Νομάρχες και Δημάρχους, αν «παίζει» έτσι, φτάνεις εύκολα στην τέταρτη κατηγορία…

Τα στελέχη πρέπει να έχουν γνώση του αντικειμένου και προσήλωση στους στόχους. Που να βρεθούν τέτοιοι άνθρωποι – στελέχη του ποδοσφαίρου; Με ρωτούν όσοι συζητούν μαζί μου.

Απαντώ: Τι ομάδα θέλει να φτιάξει. Κάποιος; Σε Ευρωπαϊκά πρότυπα;… Σε Λάτιν πρότυπα; Ανατολικού τύπου; Ότι θέλει φτιάχνει. Παίρνεις μια ομάδα εργασίας πληρώνεις, και σε οδηγούν αυτοί σ’ όλα τα πραγματικά μονοπάτια του ποδοσφαίρου. Υπάρχουν επαγγελματίες που μπορούν να οργανώσουν τα πάντα. Αυτοί όμως για να έλθουν να δουλέψουν στα ΓΙΑΝΝΙΝΑ πρέπει να πληρωθούν καλά. Απλά πράγματα. Τα απλά τα οργανώνουν οι εδώ παράγοντες… ΟΧΙ όλα στο πόδι… ότι γίνει… ότι βγει…

Υπάρχει περίπτωση αυτά να γίνουν στον ΠΑΣ; Λίγο απίθανο έτσι; Γι’ αυτό σας γράφω καιρό. Το ποδόσφαιρο θέλει γνώση – μυαλά και χρήμα. Αλλιώς φίλοι μου υπάρχουν και οι μικρές κατηγορίες.

Δεν είναι δυνατόν για παράδειγμα μια ομάδα υψηλού επιπέδου να κάνει τις μετακινήσεις της με Λεωφορείο!! Αν είναι δυνατόν πια λογική του ’70. Ο παίχτης πρέπει να έχει ΟΛΕΣ τις ανέσεις για να προσφέρει αυτά που μπορεί να προσφέρει…

Δεν είναι δυνατόν να μην έχεις γήπεδο προδιαγραφών, και να παίζεις σ’ αυτόν τον άθλιο αγωνιστικό χώρο. Είναι δυνατόν να πουλάς το προϊόν, 1.500 ευρώ το πιο ακριβό εισιτήριο, και ο αγωνιστικός χώρος να είναι προδιαγραφών ομάδας τέταρτης κατηγορίας.

Βοηθητικά γήπεδα; Άλλο χάλι… Δεν υπάρχουν για τον ΠΑΣ… Πώς το τεχνικό τιμ θα ετοιμάζει την ομάδα για τα κρίσιμα παιχνίδια. Προπονήσεις στη λάσπη, κάτω από συνεχή βροχή. Έτσι δεν παίρνεις ΤΙΠΟΤΑ από τον ποδοσφαιριστή, και στα παιχνίδια η ομάδα παίζει το σύστημα φίδι, δηλ. σέρνεται. Έτσι είναι φίλοι μου.
.
.
.
Αυτοί οι παίχτες, και έχει αρκετούς ο ΠΑΣ, έπρεπε να δουλευτούν σκληρά όλο το διάστημα της προετοιμασίας. Να «φτιάξουν» ψυχολογία άλλης κατηγορίας. Να δουλευτούν και στις φυσικές δυνάμεις και στον τομέα της ψυχολογίας. Ποιος θα τα φτιάξει όλα αυτά; Μα ο προπονητής που τους είχε την προηγούμενη σεζόν!! Αυτούς τους νέους παίχτες θα «έφτιαχνε» ο Γκιγιέρμο Όγιος. Θα είχε στην ομάδα και τέσσερις ξένους πρώτης διαλογής, και ο ΠΑΣ θα έβγαζε φωτιές!! Είναι απλό το ποδόσφαιρο φίλοι μου για αυτό είναι δύσκολο.

Τι έλεγε ο Γκιγιέρμο; Βοηθητικό γήπεδο, 4 ξένους που να κάνουν την διαφορά και δουλειά τρελή το καλοκαίρι, γιατί η Σούπερ Λίγκα είναι τρεις ταχύτητες πιο πάνω, από την δεύτερη κατηγορία.
Οι παίχτες που θα έλθουν έλεγε ο Γκιγιέρμο πρέπει να έχουν την ΑΠΟΛΥΤΗ έγκριση του τεχνικού τιμ!! Αυτά όλα δεν άρεσαν!! Και ο Αργεντινός κόους έφυγε. Κι ας ταυτιστεί με την ομάδα, και την πόλη!! ΕΦΥΓΕ… και να τα αποτελέσματα!! Γράφω αυτές τις γραμμές γιατί μερικοί ξεχνούν, σ’ αυτή την πόλη… ο σχολιανός όμως δεν ξεχνά…
.
.
.
Η ομάδα δεν είναι έτσι κάτι το αφηρημένο… Έχει πρόσωπα, που έχουν ευθύνες. Την προσοχή σας παρακαλώ. Ο Σχολιανός με τις όποιες κινήσεις που κάνει η διοίκηση βγάζει τα συμπεράσματά του. Βλέπεις λίγο πιο μακριά, έχει στο μυαλό του και την επόμενη χρονιά… Και έχει τις ανησυχίες του.

Τεχνικός διευθυντής ο Θύμιος Γεωργούλης. Υπεύθυνος στις ομάδες υποδομών. Μαζί μας ο Θύμιος Γεωργούλης.

Περίμεναν να δουν ή θα γίνει στην Κομοτηνή. Εκεί ο Θεός του ΠΑΣ έκανε το καθήκον του!!
Μίλησε ο Αλέξης Κούγιας στην Πανηπειρωτική τηλεόραση, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τον άκουσε, ούτε οι δημοσιογράφοι, κανένας!! Χέστηκαν άπαντες. Γιατί; Όλοι βγάζουν την ουρά τους απ’ έξω… κότες – κοτούλες… Όλοι τον άκουσαν ΟΛΟΙ αλλά χεσμεντέν κοτούλες…

Ακούστηκε και το όνομα του «Τίγρη» αυτός πρέπει να έλθει… Να ξεκινήσει την κάθαρση… Πώς θα την κάνει; Θα πετάξει καμιά 50αριά στην λίμνη να ξεβρωμίσει ο τόπος. Μόνο έτσι φίλοι μου. Μερικοί να φύγουν απ’ αυτόν τον μάταιο κόσμο. Μόνο έτσι… αλλιώς θα έχουμε συνθήκες Αλή Πασά στην πόλη.

Ο καθρέπτης είναι το γήπεδο. Εκεί κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί… όλα και όλοι θα κριθούν στο χορτάρι.


--- Τέλος παράθεσης ---
Σχολιανα απο Αθλητικη Γνωμη

PAS-o-media:
Χρηστοβασίλης στη sentra fm
ΕΔΩ

ztoby:

* παιζει και να μη ξερει τους παιχτες μας
* θα κανει λεει γηπεδο και προπονητικο κεντρο με 7 βοηθητικα γηπεδα...4 δε ζητησε ο κακομοιρης ο ογιος και τον κοροιδευανε και τον φαγανε;
* και κατι ασχετο... αν ειχα τη δυνατοτητα να επηρεαζω τον προεδρο οσο οι bv, δε θα τον πιεζα 6 μηνες να φερει τον αναστοπουλο...θα πίεζα για τον λινεν, τον κουπερ, καποιον αντιστοιχου μεγεθους τελοσπαντων...σκεφτειτε να μας ρωτουσε ο προεδρος ποιον επιθετικο θελουμε να μας φερει και να ζητουσε ολο το γηπεδο τον γκαβαλοφσκι...σε τετοια επιπεδα παρανοιας εχει φτασει η αγαπημενη μας ομαδα...

PAS-o-media:
Προεδρας στην ΕΡΑ

--- Παράθεση ---Ο ισχυρός άντρας του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης  επισήμανε ότι σκέφτεται να ασχοληθεί με κάτι άλλο από το ποδόσφαιρο έπειτα από όλα όσα συμβαίνουν. Παράλληλα επισήμανε ότι  ο «Άγιαξ της Ηπείρου» είναι ένα υγιές σωματείο με τακτοποιημένες τις οικονομικές του υποχρεώσεις.
Συγκεκριμένα σε δηλώσεις του στην ΕΡΑΣΠΟΡ είπε


Αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα:

«Ήμουν έτοιμος να ανακοινώσω κάποια έργα στο γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα. Πλέον, προβληματίζομαι όσο ποτέ άλλοτε με τα όσα συμβαίνουνε. Σκέπτομαι να αναθεωρήσω τις σκέψεις μου και να ασχοληθώ με κάτι άλλο στην ζωή μου».

 

Αναφορικά με τις μέχρι τώρα ενέργειες του:

«Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ και τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Ωστόσο βλέπω μια απάθεια από όλες τις πλευρές. Αυτό που εισπράττουμε κάθε Κυριακή είναι το: “και τι έγινε; δεν είναι τίποτα”. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ένα «υγειές» σωματείο. Δεν χρωστάει πουθενά και σε κανέναν. Συγνώμη που το θέτω κι έτσι, ο ΠΑΣ δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ στον σκουπιδιάρη του σταδίου».

 

Αναφορικά με τα συμπεράσματα του:

«Αισθάνομαι πολύ αδικημένος. Πίστευα στα ανθρώπινα λάθη, όμως τα βλέπω να επαναλαμβάνονται εδώ και 18 αγωνιστικές. Κάθε Σαββατοκύριακο βγαίνουν στις τηλεοράσεις οι επιτήδειοι και ισχυρίζονται πως δεν αδικείται ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ οι φάσεις δικαιώνουν πάντα τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτά δεν είναι ανθρώπινα λάθη. Είναι ένα σχέδιο εξόντωσης της ομάδας. Είμαστε έκτη δύναμη στα εισιτήρια πανελλαδικά, όμως διαπιστώνουμε πως για ορισμένους το συγκεκριμένο ζήτημα δεν έχει σημασία».

 

Αναφορικά με τις μελλοντικές ενέργειες του:

«Δεν πρόκειται να τα παρατήσω. Θα κινητοποιήσουμε όποιον και όσους μπορούμε. Ακόμη και από την πολιτική σκηνή. Εφημερίδες και δημοσιογράφους. Θα φτάσουμε μέχρι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μέχρι την κυβέρνηση. Είναι μια αδικία που την βλέπει όλος ο φίλαθλος κόσμος κάθε Κυριακή. Να μας πουν ό,τι δεν μας θέλουν, να σταματήσουμε και εμείς να επενδύουμε στην ομάδα. Δεν ξέρω τι να πω… Ίσως, αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο να θέλουν προέδρους λαμόγια και όχι υγιείς ανθρώπους».

 

Αναφορικά με τα επεισόδια:

«Η πόλη των Ιωαννίνων είχε πλημμυρήσει από φίλους του Άρη. Οι φίλαθλοι πήγαν μαζί στο γήπεδο. Τώρα τι προέκυψε ξαφνικά, ενώ η ομάδα του Άρη είχε το προβάδισμα, δεν μπορώ να γνωρίζω. Είναι κάτι που δεν είχε ξαναγίνει ποτέ».

--- Τέλος παράθεσης ---

Αντώνς:
Τόσο "όμορφα" είχαμε καιρό να νιώσουμε.. Κάποτε σε ρωτούσαν τι ομάδα είσαι κι έλεγες ΠΑΣ κι ήσουν περήφανος! Το πρώτο πράγμα που σου έλεγαν όλοι είναι πως συμπαθούν τον ΠΑΣ.. Με αυτές τις πουστιές, με αυτή την διοίκηση και δεν συμμαζεύεται, όλοι θ'ακούνε ΠΑΣ θα σκέφτονται 1002 εκτός του του μεγαλείου του!

Είχα κόψει τα εκτός, μιας κι εντός αδυνατώ, επί μοντελοπνίχτη με όσες μαλακίες είχαν γίνει αλλά τώρα επί Χριστοβασίλη και λοιπών βδελλών που τον περιτριγυρίζουν δεν θέλει και ιδιαίτερη σκέψη! Αν είναι ποτέ δυνατόν.. Να βγαίνουν και να το παίζουν αδικημένοι ενώ τόσο καιρό τα έβλεπαν από την γυάλα τους με άπειρη δόση παθητικότητας!

Και ξαφνικά το φέρνει απ'έξω-απ'έξω πως την κάνει για άλλες πολιτείες.. Το μαγαζί πωλείται!

Ντροπή για την ανικανότητα να περιφρουρηθεί η ομάδα κι αυτός ο λαός που έχει αποδείξει πως δεν μασάει ούτε σε Γ' Εθνική, ούτε σε Β', ούτε με μοντελοπνίχτες, ούτε με διοικητικές ανικανότητες! Το μόνο που μασάμε και το είπε ο tauri_7, είναι η σουτιά στον γερομπαμπαλή!

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν..  :pas:

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση