About PAS > ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ για τον ΠΑΣ (και μόνο)
ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ
pastakis:
Κουμαντο κανουν αυτοι που βαλανε τα στηθη τους μπροστα για να φερουν τον Αναστο,σε εναν προεδρο που δεν τον συμπαθει
-Είναι αλήθεια ότι ο Νίκος Αναστόπουλος είπε στον Γιώργο Χριστοβασίλη ότι "ξέρω πως δεν με συμπαθείς, αλλά θα σε κάνω να με αγαπήσεις";
απο sentragoal.gr
dreven:
nkats99, μπουρδελο ειχε πει κι ο γερος, αλλα το μετεφεραν στον κοσμακη ως φρενοκομειο ::)
pastakis, αυτο
--- Παράθεση --- ο Νίκος Αναστόπουλος είπε στον Γιώργο Χριστοβασίλη ότι "ξέρω πως δεν με συμπαθείς, αλλά θα σε κάνω να με αγαπήσεις";
--- Τέλος παράθεσης ---
το εγραψες για καλο; :P
Ρε, ποιος κανει κουμαντο ακομη και στα... αισθηματα του προεδρου τελικα; 8)
psitakos:
μπορεί το psitakos να είναι καινούργιο, όμως είμαι παλιός χρήστης και από δω και πέρα θα βγαίνω με αυτό.
To forum μας έλειψε τόσο καιρό και με πολύ ευχαρίστηση το καλοσωρίζουμε και πάλι!!!
Επιγραμματικά θέλω να τονίσω τα εξείς:
ναι μεν ο Αρχιεπίσκοπος ξεπέρασε τα όρια, πουλάει και αγοράζει αυτό που θεωρεί χωράφι του χωρίς κανένα ενδοιασμό και κανέναν ηθικό φραγμό, αλλά όλα αυτά είναι δεδομένο ότι τα κάνει με τις ευλογίες του ευτραφή μας προέδρου και είναι κρίμα γιατί αρχίζουμε να αμφιβάλουμε πλέον σοβαρά για τις πραγματικές του προθέσεις για την ομάδα.
Μάλλον θα πρέπει να αρχίσουν να εκτοξεύονται περισσότερα πυρά προς την κατεύθυνση του προέδρου θα έλεγα εγώ και να ζητηθούν ευθύνες άμεσα σε αυτόν για τις επιλογές και τις ενέργειές του.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΡΗΣ:
Μαγκες
ενας τυπος κραζει τους Vayeros
δειτε τα σχόλια
http://www.gazzetta.gr/editorial/item/65641-t%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%BD
Siatrovouni:
Καλα φιλε αρειανε μην ψαχνεις να βρεις ακρη με τα οπαδικα του ΠΑΣ kαι καλυτερα να μην ασχοληθειτε καθολου. Εσεις απλα κοιταξτε να γεμιζετε οσο μπορειτε τα γηπεδα που παιζει η ομαδα σας. Δεν φταιτε εσεις σε τιποτα. Το φορουμ του pas.gr δεν ειναι ουτε των Απει Ρωταν ουτε των Blue Vayeros ουτε κανενος και θα δεις πολυ κραξιμο και εδω μεσα και απο τις 2 μεριες. Ειναι του λαου του ΠΑΣ.
Θα επρεπε να σε παραξενεψει το γεγονος οτι στο λινκ που εδωσες τους κραζει ενας ΠΑΣολες ο οποιος ειναι και 40 χρονων, οπως λεει, και οχι κανενα παιδακι η αλλοθρησκος. Λιγο πολυ αυτο το κλιμα επικρατει τωρα τελευταια στα Γιαννενα.
Φιλικα παντα.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση