About PAS > ΠΑΣ για καμιά μεταγραφή?

Ahmad Mendes Moreira

(1/11) > >>

fon7:

Η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ahmad Mendes Moreira.

Ο 26χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Feyernoord και έχει φορέσει τη φανέλα των ομάδων Excelsior, Groningen FC, Telstar, Kozakken Boys, ενώ έχει υπάρξει και διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Γουινέας.

Με την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στο pasgiannina.gr:

"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ανυπόμονος που θα αγωνιστώ για 1η φορά εκτός της χώρας μου. Ήδη γνωρίστηκα με τους συμπαίχτες μου, το προπονητικό team και την υπόλοιπη ομάδα και ανυπομονώ να γνωρίσω και τους οπαδούς μας. Ελπίζω να έχουμε υγεία και καλά αποτελέσματα στη σεζόν."

Link: http://pasgiannina.gr/transfer/welcome-ahmad-mendes-moreira/

#pas #pasgiannina #pasgianninafc #mendesmoreira

tzesIOA:
Έρχεται από γεμάτες σεζόν με 33 συμμετοχές και βάλε..
Σε μια ομάδα όπου οι περισσότερες μεταγραφές είναι ή τραυματίες ή με μεγάλη αποχή αυτη η είδηση είναι χαράς ευαγγέλια...

Καλώς ήρθες μάγκα!!

ltz:
Σιδεροκέφαλος και τυχερός.

vaggelis:
Καλή μεταγραφή φαίνεται. Για να παίζει Β' Ολλανδίας και να έχει τόσες συμμετοχές δεν μπορεί να είναι άμπαλος. Σίγουρα θα έχει κάποια καλά στοιχεία. Επίσης είναι σε πολύ καλή ηλικία για μπάλα. Όπως βλέπω στα στατιστικά του έχει και γκολ και ασιστ. Μακάρι να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα μας.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ  :P  :P  :P

ΛΑΜΙΑ FANS:
Αχμάντ αγόρι μου το όνειρο σου ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Θα παίξεις στην ομάδα της καρδιάς σου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση