Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - ΛΑΜΙΑ FANS

Σελίδες: [1] 2 3 ... 927
4
ΠΑΣ για καμιά μεταγραφή? / Απ: Πότσης Θωμάς
« στις: Τετ 05 Αύγ 2026 18:57  »

8
Συγγενής με τον Ξενοφών;

9
άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο / Απ: FIFA
« στις: Κυρ 02 Αύγ 2026 22:18  »
Παράθεση
Κλαούντιους Σέφερ: «Μη βιώσιμη» η παραμονή Ινφαντίνο στη FIFA

Η θέση του Τζιάνι Ινφαντίνο στην προεδρία της FIFA μοιάζει πλέον «μη βιώσιμη», μετά το αποτυχημένο σχέδιό του για την πώληση ποσοστού των εμπορικών δικαιωμάτων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δήλωσε την Κυριακή (2/8) ο επικεφαλής των ευρωπαϊκών επαγγελματικών ποδοσφαιρικών λιγκών.

Ο Κλαούντιους Σέφερ, του οποίου η οργάνωση εκπροσωπεί 53 επαγγελματικές ανδρικές και γυναικείες ποδοσφαιρικές Λίγκες, υποστήριξε πως για τον Ινφαντίνο υπάρχει «μόνο μία συνέπεια» μετά την αναστάτωση που δημιούργησε το πλάνο του, το οποίο προκάλεσε κύμα αντιδράσεων από τις περιφερειακές συνομοσπονδίες.

«Υπάρχει μόνο μία συνέπεια»
«Όταν είδα πώς εξελίχθηκε όλη αυτή η υπόθεση και ότι τα βασικά όργανα της FIFA δεν είχαν εμπλακεί, τότε ουσιαστικά υπάρχει μόνο μία συνέπεια σε οποιαδήποτε εταιρεία ή οργανισμό», δήλωσε ο Σέφερ στην ελβετική εφημερίδα SonntagsZeitung.

Όταν ρωτήθηκε αν αυτό σημαίνει ότι ο Ινφαντίνο δεν είναι πλέον αποδεκτός ως πρόεδρος της FIFA, ο Σέφερ απάντησε: «Αυτή είναι συνήθως η συνέπεια όταν κάποιος σε μία εταιρεία προωθεί μια τέτοια επιχειρηματική συμφωνία χωρίς να γνωρίζει κανείς τίποτα γι’ αυτήν».

Ο Ινφαντίνο δήλωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου (1/8) ότι η FIFA εγκατέλειψε το συγκεκριμένο σχέδιο, έπειτα από τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

Οι περιφερειακές συνομοσπονδίες UEFA και CONCACAF δήλωσαν το Σάββατο 9(1/8) ότι έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στην ηγεσία του.

Ο Σέφερ, ο οποίος είναι επίσης διευθύνων σύμβουλος της Ελβετικής Λίγκας Ποδοσφαίρου, υποστήριξε ότι η πρόταση έδειχνε πως βασικός στόχος της FIFA ήταν η μεγιστοποίηση των κερδών για τρίτους, μέσω της διεξαγωγής περισσότερων και μεγαλύτερων διοργανώσεων στο μέλλον. «Αφορά αποκλειστικά τα οικονομικά οφέλη. Όλα τα υπόλοιπα αγνοούνται πλήρως», ανέφερε.

Ο Σέφερ τόνισε ότι οι Ευρωπαϊκές Λίγκες αντιτάχθηκαν στην πρόταση, καθώς αυτή θα πρόσθετε περισσότερα παιχνίδια σε ένα ήδη επιβαρυμένο διεθνές καλεντάρι, εις βάρος των εθνικών πρωταθλημάτων. «Κανείς δεν γνώριζε για τα σχέδια, ούτε καν το Συμβούλιο της FIFA, το διοικητικό όργανο της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Εξεπλάγην πολύ που ο πρόεδρος ενεργούσε εντελώς μόνος του σε αυτό το θέμα», πρόσθεσε.

https://www.topontiki.gr/2026/08/02/klaountious-sefer-mi-viosimi-i-paramoni-infantino-sti-fifa/#goog_rewarded

10
Θα είναι η Ελλάδα στο Ευρωμπάσκετ; Αν όχι θα είναι παταγώδης αποτυχία!

13
Σχετικά με το forum / Απ: Φιέστα
« στις: Σαβ 01 Αύγ 2026 16:06  »
Και εγώ έχω ακούσει τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ για τον Μπέγκα για τη θητεία του ως Δήμαρχο

14
4η Αγωνιστική ντέρμπι με την Βέροια

9η στη Καστοριά

Ποιος είναι το φαβορί;

15

passports.gr

Πως σας φαίνονται;

Η κεντρική και η δεξιά στα ίδια. Η αριστερή η χειρότερη.

16
άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο / Απ: Napoli
« στις: Σαβ 01 Αύγ 2026 12:29  »



17
άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο / Απ: Napoli
« στις: Σαβ 01 Αύγ 2026 12:27  »
Παράθεση
ΝΑΠΟΛΙ
Εκατό χρόνια Νάπολι: Μία πόλη, μία ομάδα, μία κουλτούρα – Μιλούν στο SPORT24 Ορέστης Καρνέζης και Κοράντο Σακόνε
ΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Νάπολι, μία πόλη, μία ομάδα, μία κουλτούρα. Από το κρίκετ και τη φτώχια, στη χρυσή εποχή του Μαραντόνα. Από τις τρικυμίες και τα πέτρινα χρόνια, στην επιστροφή και στην εδραίωση στην κορυφή της Serie A. Οι Ορέστης Καρνέζης και Κοράντε Σακόντε μιλούν στο αφιέρωμα του SPORT24 για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων της ιστορικής ομάδας του ιταλικού νότου.

Ήταν Αύγουστος του 1926 όταν η πρωτεύουσα της Καμπανίας απέκτησε ομάδα επίσημη ομάδα ποδοσφαίρου, έπειτα από τη συγχώνευση μιας τοπικής ομάδας κρίκετ και την Unione Sportiva Internazionale-Naples.

Στα τέλη του 19ου αιώνα, Άγγλοι ναυτικοί βρέθηκαν στο λιμάνι της Νάπολη και διέδωσαν την ιδέα τους για το ποδόσφαιρο. Η 25η Αυγούστου, για την ακρίβεια, είναι η ημερομηνία ίδρυσης της ομάδας, όμως ο λαός επέλεξε την 1η του μήνα συμβολικά.

Φτάνοντας στο σήμερα και στο 2026, η Societa Sportiva Calcio Napoli συμπλήρωσε τον πρώτο της αιώνα. Μία εκατονταετία γεμάτη από περιπέτειες. Το μόνο σίγουρο είναι πως ποτέ δεν έχασε την ταυτότητα της, το όραμα και την κουλτούρα που πρεσβεύει στον ιταλικό Νότο.

Το να εδραιωθεί μία ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο της Serie A κάθε τι παρά εύκολο είναι, πόσο μάλλον όταν έχει να κάνει με Γιουβέντους, Μίλαν και Ίντερ.

Τα παιδιά της Παρθενόπης, ο πρώτος τίτλος και η στιγμή που άλλαξε τον χάρτη
Η Νάπολι επέλεξε το γαλάζιο και το λευκό για τα χρώματα στη φανέλα, τιμώντας τη θάλασσα, τον ουρανό και την ιστορία της. Άλλωστε, οι επιρροές που έχει η πόλη που πρόσφατα συμπλήρωσε 2.500 χρόνια συνδέονται με την αρχαία ελληνική ιστορία.

Η Νεάπολη ιδρύθηκε από Έλληνες αποίκους τον ένατο αιώνα π.Χ. και στην αρχή ονομάστηκε Παρθενόπη. Φυσικά, οι άνθρωποι της ομάδας το κράτησαν αυτό και οι φίλαθλοι της αποκαλούνται ως Partenopei, όντας το πιο χαρακτηριστικό προσωνύμιο τους. Ουκ ολίγες φορές έχει υψωθεί κορεό στην αρένα της Φουοριγκρότα αφιερωμένο στις ελληνικές ρίζες τους.

Η Νάπολι μπορεί στα 100 της χρόνια να χωριστεί σε τρεις εποχές, οι οποίες δεν μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους. Από την ίδρυση της έως το 1984 της έλειπε ο μεγάλος τίτλος, όμως κατάφερε να κατακτήσει δύο Κύπελλα Ιταλίας το 1962 και το 1976. Μάλιστα, στην πρώτη της φορά που σήκωσε τρόπαιο το κατάφερε αγωνιζόμενη στη Serie B, έπειτα από μία άκρως αποτυχημένη σεζόν.

Η εδραίωση στον χάρτη, το τέλος του πολέμου και ο Θεός Μαραντόνα

Το 1984 ο τότε σχεδόν άγνωστος στο παγκόσμιο κοινό Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έψαχνε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, όντας φευγάτος από τη Μπαρτσελόνα. Ο Κοραντό Φερλαίνο δίνει λευκή επιταγή στον Αργεντίνο και τον ντύνει στα ατζούρι με ποσό ρεκόρ για την εποχή που ανήλθε στις 13 εκατομμύρια ιταλικές λίβρες.

Στις 5 Ιουλίου ο Μαραντόνα συστήθηκε στο κοινό της Νάπολι και έκτοτε ο χάρτης άλλαξε για τα καλά.

https://www.sport24.gr/football/ekato-xronia-napoli-mia-poli-mia-omada-mia-koultoura-miloun-sto-sport24-orestis-karnezis-kai-korante-sakonte/


19
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Απ: Μα και το νερό βρε άθλιοι?
« στις: Παρ 31 Ιούλ 2026 22:55  »
Παράθεση
Βουλή: Πέρασε το νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση του νερού – Αντιδράσεις από ΠΑΣΟΚ
Ναι ψήφισαν 157 βουλευτές, ενώ 131 καταψήφισαν.

Βουλή: Πέρασε το νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση του νερού – Αντιδράσεις από ΠΑΣΟΚ

Παρά τις έντονες αντιδράσεις φορέων και περιβαντολογικών οργανώσεων, πέρασε από τη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την επέκταση αρμοδιοτήτων της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ.

Διαβάστε επίσης: Στο ΣτΕ θα κριθεί η νέα προσπάθεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την ιδιωτικοποίηση του νερού

Το νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση του νερού ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία με τη συμμετοχή 288 βουλευτών. Ναι στο νομοσχέδιο ψήφισαν 157 βουλευτές, ενώ 131 καταψήφισαν.

Στην ομιλία του ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρος Παπασταύρου υπογράμμισε πως το νομοσχέδιο καθιερώνει ένα νέο ολιστικό σύστημα διαχείρισης του νερού.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Όποιος λέει όχι στη μεταρρύθμιση που προωθούμε, λέει ναι στη διατήρηση του παλαιού καθεστώτος, ναι στον κατακερματισμό, ναι στη συνέχιση της κακής διαχείρισης των υδάτινων πόρων», ανέφερε, επιμένοντας ότι το νομοσχέδιο καθιερώνει ένα νέο ολιστικό σύστημα διαχείρισης του νερού.

Στη συνέχεια επικαλέστηκε τους αριθμούς αναφέροντας πως η Ελλάδα βρίσκεται στη  19η στον κόσμο στον κίνδυνο αντιμετώπισης λειψυδρίας και δεύτερη ανάμεσα στην ΕΕ ως προς τον κίνδυνο «υδατικού στρες».

«Εμπορευματοποίηση των υδάτων»
Αντιδράσεις υπήρξαν από το ΠΑΣΟΚ με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη να εκφράζει τη διαφωνία του κόμματος της Χαριλάου Τρικούπη με το νομοσχέδιο κάνοντας λόγοα για «εμπορευματοποίησης των υδάτων».

Συγκεκριμένα υποστήριξε: «Η κυβέρνηση η οποία κόπτεται για το δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα του νερού, θα συμφωνήσει με τη συνταγματική κατοχύρωση του νερού που προτείνουμε στη Συνταγματική Αναθεώρηση ή θα κάνει πίσω; Εγγυάται η κυβέρνηση πως δεν θα αυξηθούν τα κόστη και οι τιμές στα τιμολόγια;»,

https://www.documentonews.gr/article/vouli-perase-to-nomoschedio-gia-tin-idiotikopoiisi-tou-nerou-antidraseis-apo-pasok/

Tελικά πέρασε η ιδιωτικοποίηση του νερού!! Τα έλεγα αλλά κάποιοι το έβλεπαν κομματικά

20
άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο / Απ: Ιταλία calcio
« στις: Παρ 31 Ιούλ 2026 18:05  »
Παράθεση
Αντίο σε έναν θρύλο: Πέθανε ο Φράνκο Μπαρέζι (ΦΩΤΟ)

Αυτή τη φορά, δυστυχώς, δεν είναι ψέμα. Ο σπουδαίος Φράνκο Μπαρέζι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών, μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω του επίσημου λογαριασμού της Μίλαν στα social media, με τους «ροσονέρι» να αποχαιρετούν τον εμβληματικό τους αρχηγό με μια ανακοίνωση.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη, τραγική εξέλιξη έρχεται λίγα 24ωρα μετά τις φήμες που τον ήθελαν να έχει φύγει από τη ζωή την Τετάρτη (29/7), κάτι το οποίο είχε διαψεύσει η Μίλαν.

«Η ιστορία της Μίλαν θρηνεί για τον θάνατο του Φράνκο Μπαρέζι. Το παράδειγμά του και το ήθος του θα αποτελούν για πάντα, όπως και η φανέλα με τον αριθμό 6, αναπόσπαστο και θεμελιώδες κομμάτι του DNA και του ταξιδιού του συλλόγου. Τα συλλυπητήρια της Μίλαν σε ολόκληρη την οικογένεια του Φράνκο Μπαρέζι είναι τα ίδια με αυτά που εκφράζει στον εαυτό του κάθε οπαδός των “ροσονέρι” σε μια τόσο δύσκολη στιγμή», αναφέρει η ανακοίνωση του ιταλικού συλλόγου.

Ο Μπαρέζι είχε υποβληθεί τον Ιούνιο του 2025 σε χειρουργική επέμβαση για οζίδιο στον πνεύμονα.

O αιώνιος capitano της Μίλαν φόρεσε τη φανέλα του ιστορικού συλλόγου για 20 χρόνια, καταγράφοντας 719 συμμετοχές, με 33 τέρματα, ενώ κατέκτησε έξι πρωταθλήματα, τρία Champions League και τέσσερα Κύπελλα.

Φυσικά, ο Μπαρέζι αποτέλεσε και βασικό στέλεχος της ομάδας της εθνικής Ιταλίας, που κατέκτησε το 1982 το Παγκόσμιο Κύπελλο.

https://filathlos.gr/antio-se-enan-thrylo-pethane-o-franko-barezi-foto/

21
Πρεμιέρα με Αναγέννηση Άρτα. Ηπειρώτικο ντέρμπι

22
Παράθεση
1η και 12η Αγωνιστική

Α.Σ. Βατολάκκου – Καστοριά

Μακεδονικός Σιάτιστας – Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας

Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας – Θύελλα Κατσικάς

Δόξα Μασχολουρίου – Νάουσα

ΠΑΣ Γιάννινα – Αναγέννηση Άρτας ΠΑΣ Γιάννινα
Ρεπό: Βέροια

 

2η και 13η Αγωνιστική

Βέροια – Α.Σ. Βατολάκκου

Καστοριά – Μακεδονικός Σιάτιστας

Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας – Δόξα Μασχολουρίου

Θύελλα Κατσικάς – ΠΑΣ Γιάννινα

Αναγέννηση Άρτας – Νάουσα

Ρεπό: Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας

 

3η και 14η Αγωνιστική

Α.Σ. Βατολάκκου – Μακεδονικός Σιάτιστας

Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας – Βέροια

Δόξα Μασχολουρίου – Καστοριά

Αναγέννηση Άρτας – Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας

Νάουσα – Θύελλα Κατσικάς

Ρεπό: ΠΑΣ Γιάννινα ΠΑΣΓιάννινα

 

4η και 15η Αγωνιστική

Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας – Α.Σ. Βατολάκκου

Μακεδονικός Σιάτιστας – Δόξα Μασχολουρίου

Βέροια – ΠΑΣ Γιάννινα

Καστοριά – Αναγέννηση Άρτας

Θύελλα Κατσικάς – Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας

Ρεπό: Νάουσα

 

5η και 16η Αγωνιστική

Α.Σ. Βατολάκκου – Δόξα Μασχολουρίου

ΠΑΣ Γιάννινα – Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας

Αναγέννηση Άρτας – Μακεδονικός Σιάτιστας

Νάουσα – Βέροια

Θύελλα Κατσικάς – Καστοριά

Ρεπο: Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας

 

6η-17η Αγωνιστική

ΠΑΣ Γιάννινα-Α.Σ.Βατολάκκου 

Δόξα Μασχολουρίου-Αναγέννηση Άρτας

Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας-Νάουσα

Μακεδονικός Σιάτιστας-Θύελλα Κατσικάς

Βέροια-Εορδαικός

Ρεπό: Καστοριά

 

7η-18η Αγωνιστική

Α.Σ.Βατολάκκου-Αναγέννηση Άρτας

Νάουσα-ΠΑΣ Γιάννινα

Θύελλα Κατσικάς-Δόξα Μασχολουρίου

Εορδαϊκός -Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας

Καστοριά-Βέροια

Ρεπό: Μακεδονικός Σιάτιστας

 

8η και 19η Αγωνιστική

Νάουσα – Α.Σ. Βατολάκκου

Αναγέννηση Άρτας – Θύελλα Κατσικάς

ΠΑΣ Γιάννινα – Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας

Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας – Καστοριά

Μακεδονικός Σιάτιστας – Βέροια

Ρεπό: Δόξα Μασχολουρίου

 

9η και 20η Αγωνιστική

Α.Σ. Βατολάκκου – Θύελλα Κατσικάς

Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας – Νάουσα

Καστοριά – ΠΑΣ Γιάννινα

Βέροια – Δόξα Μασχολουρίου

Μακεδονικός Σιάτιστας – Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας

Ρεπό: Αναγέννηση Άρτας

 

10η και 21η Αγωνιστική

Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας – Α.Σ. Βατολάκκου

Νάουσα – Καστοριά

Αναγέννηση Άρτας – Βέροια

ΠΑΣ Γιάννινα – Μακεδονικός Σιάτιστας

Δόξα Μασχολουρίου – Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας

Ρεπό: Θύελλα Κατσικάς

 

11η και 22η Αγωνιστική

Καστοριά – Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας

Βέροια – Θύελλα Κατσικάς

Μακεδονικός Σιάτιστας – Νάουσα

Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας – Αναγέννηση Άρτας

Δόξα Μασχολουρίου – ΠΑΣ Γιάννινα

Ρεπό: Α.Σ. Βατολάκκου

από Super fm.gr

23
Με Φιλιάτες εντός στο Κύπελλο

24
Αισθητικά δεν μου άρεσουν ιδιαίτερα. Ιδιαίτερα η τοποθέτηση του χορηγού χωρίς την συνέχεια των γραμμών με τεράστιο τετράγωνο νομίζω χαλάει πολύ και δείχνει πολύ "ξένο" στη φανέλα.

Τέσπα ας είναι αυτό το μοναδικό θέμα στη σεζόν που έρχεται...

Ούτε εμένα αλλά στη φάση που είμαστε δεν έχουμε επιλογές

25
Αύριο η κλήρωση

Σελίδες: [1] 2 3 ... 927