Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - centervak

Σελίδες: 1 [2]
26
Εγώ νομίζω ότι κ ο Ηρακλής είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Ίσως σε χειρότερη κ από τη Ξάνθη αν κ έχει καλύτερο πρόγραμμα από αυτή , θεωρητικά μόνο.

27
Έριξα μια ματία κ γω στο πρόγραμμα, όχι το δικό μας μιας και το έχουμε μάθει απ'έξω εδώ κ καιρό με την αγωνία που περνάμε,αλλά όλων των ενδιαφερομενών μας. Ο Λεβαδειακός παίζει έξω με τον Ηρακλή μετά μέσα με μας και μετά πάει στο βάζελο. Πισυεύω ότι είναι στο χέρι μας με μια νίκη στη Λιβαδειά να είναι ο δεύτερος σίγουρος για β' γιατί με μια νίκη εκεί μέσα κ φυσικά αν δε κάνει κανενα τρελό κ κερδίσει μες στη γριά μένει τουλάχιστον 6-7 βαθμόυς από το τεταρτο από το τέλος, πράγμα μη αναστρέψιμο για αυτόν. Ο Πανιώνιος παίζει τώρα με μας μετά έχει το βάζελο κ μετά πάει στη Ξάνθη. Κ δω το πρώτο λόγο τον έχουμε εμείς ,γιατί κερδίζοντάς τον μεθαυριο τον βάζουμε για τα καλά στο παιχνίδι κ με τα χάλια που έχει κινδυνεύει. Η Λάρισα έχει μέσα τώρα το Πανθρακικό έξω Άρη κ μετά ΑΕΚ. Εδώ δε μπορούμε εμείς να κανουμε κάτι κ πιστεύω ότι σε αυτές τις 3 αγωμιστικές θα μαζέψει 3 με 5 βαθμούς άρα θα είναι ακόμα σε καλή μοίρα. Ο Ηρακλής έχει μέσα τον Λεβαδειακο μετά πάει Τρίπολη κ μέσα γαύρο. Δύσκολο να μαζέψει πάνω από 3-4 βαθμούς. Τέλος η Ξάνθη πάει στον αγαπούλα μετά υποδέχεται τον μΠΑΟΚ κ πάει στον Πανιώνιο. Εδώ δε μπορώ να πω κ πολλά γιατί νομίζω θα παιχτούν πολλές ομορφίες. Άρα συμπέρασμα είναι ότι για μας αυτές οι 3 αγωνιστικές είναι πάρα πολύ σημαντικές για να πάρουμε μια ανάσα κ να μπούμε για τα καλά στο παιχνίδι της παραμονής γιατί μετά ακολουθεί πιο δύσκολο πρόγραμμα. Πιστεύω ότι μπορούμε να τελειώνουμε με τον Λεβαδειακό κ μετά να βάλουμε το Πανιώνιο σε περιπέτειες. Πολύ σημαντικό ματς το Ηρακλής Λιβαδεια τα δύο δικά μας κ το Πανιώνιος Ξάνθη.   

28
ΠΑΣ Clubs / Απ: BINTEO KEΡΚΙΔΑΣ
« στις: Παρ 12 Φεβ 2010 19:29  »
Μπράβο ρε πολύ καλό...... :joker: :joker: :joker: :joker:

29
ψήφησα Μαιστόροβιτς γιατί πιστεύω έκανε πολύ καλό παιχνίδι, και η απουσία του φάνηκε πολύ μετά την αλλαγή του. Χάθηκε το κέντρο και η πρώτη πάσα. Πολύ τον κρίνουν ότι δεν έχει πάθος και δε κάνε 10 τακλιν σε κάθε αγώνα. αλλά εγώ πιστεύω ότι από την αρχή έχει μια σταθερή πορεία εκτός από κάποια παιχνίδια τότε στην αλλαγή προπονητή που γενικά όλοι η ομάδα ήταν κακή. Με την έλευση του αναστο και το ανέβασμά του στα χαφ βλέπουμε μια βελτίωση εκεί , ίσως να είναι και ότι τα άλλα χαφ τρέχουν αρκετά κ βοηθάνε. Γενικά έκανε ένα καλό παιχνίδι.

30
Πρωτάθλημα - Κύπελο 2009-2010 / temp
« στις: Τρι 02 Φεβ 2010 20:05  »
ναι ρε τους κομπλεξικούς..............

31
Δίκιο έχεις, αφού δεν έχει κάνει ούτε μία συνέντευξη ,ή αν θυμάμαι καλά έχει μονο μία στη προετοιμασία, δε φίλησε ποτέ το ταύρο, δεν έκανε μεγάλες δηλώσεις, δε κυκλοφορεί στα ιν στέκια της πόλης. Κ αν το θες και από αγωνιστικής πλευράς τις φορές που ήταν αντικειμενικά καλύτερος από τους άλλους στόπερ ή αμυντικούς χαφ κατα καιρούς η συνεισφορά   του δεν ακούστηκε. Αντίθετα σε άσχημα για αυτόν ματς η κριτική ήταν βαριά σε αντίθεση με άλλων παιχτών. Δε λέω ότι είναι ο κορυφαίος της ομάδας αλλά όχι να τα ισοπεδώνουμε όλα. 

32
Καλή αρχή παιδιά να έχουμε. Κ εμένα μου έλειψε πάρα πολύ το forum.Συγχαρητήρια στο δημιουργό του και πολλά ΜΠΡΑΒΟ....

33
www.offradio.gr


Τα σπαέι......

Σελίδες: 1 [2]