PAS.gr Forum
About PAS => Προηγούμενες αγωνιστικές σεζόν => Πρωτάθλημα - Κύπελο 2010-2011 => Μήνυμα ξεκίνησε από: john-PAS στις Τρι 11 Ιαν 2011 09:45
-
Μετα και τα χθεσινα.......παμε παρακατω...
ΔΕΥΤΕΡΑ 17-1-2011 Ώρα 18:00
Παμε στην Κομοτηνη να αντιμετωπισουμε ισως τον χειροτερο Πανθαρκικο των τελευταιων 3-4 ετων.
Δυσκολα βαζει γκολ....ευκολα δεχεται....Γκολ δεν θα φαμε....Θα βαλουμε ? :pas:
Ελα ρε ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑ !!!
:flag: :flag: :flag:
-
Ξεκίνησε ως ένα εκ των φαβορί ο Πανθρακικός το μαραθώνιο της Β' Εθνικής αλλά τα έως τώρα αποτελέσματα δε δικαιώνουν τις προσδοκίες των Θρακών. Αξιοθαύμαστο το έργο του... πρώην βουλευτή, υπουργού, "κολλητού" κ.λπ. κ.λπ. που οδήγησε την ομάδα της Κομοτηνής στα ψηλότερα σκαλοπάτια των ελληνικών πρωταθλημάτων.
Η εικόνα των δύο ομάδων αλλά και η γενικότερη παρούσα κατάσταση στο φετινό πρωτάθλημα, οδηγούν στην εκτίμηση οτι:
- Η νίκη θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στη συνέχεια.
- Η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα.
- Η ήττα απαγορεύεται!
:mono:
-
1-2 αν παίξουμε έστω και σαν εχτές.
-
Ο Πολ Κεϊτά θα απουσιάσει και πάλι από τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανθρακικό που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (17/1) στην Κομοτηνή. Το ματς αυτό ορίστηκε να γίνει στις 6 το απόγευμα και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ3.
gianninasports
-
Απο τα δυσκολοτερα παιχνιδια(αν οχι το δυσκολοτερο)παιχνιδια φετος αφενος ερχετε μετα απο το επεισοδιακο παιχνιδι με την φοφη και αφετερου ολοι θυμομαστε οτι για το σγγεκριμενο περσινο υπηρχε φακελος περι στημενου.......
Ευχωμε και ελπιζω σε διπλο εστω και με μισο γκολ.
-
ας ξεκολλήσουμε επιτέλους από το υποκατάστημα!
τον έχω δει 2-3 φορές τον Πάνθρακικό φέτος!
πραγματικά από τις αδιάφορες ομάδες!
πιστεύω στον ΠΑΣ!
0-3!
-
Το αναλυτικό πρόγραμμα της 18ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE είναι:
ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΔΡΑ - ΓΗΠΕΔΟ - ΠΟΛΗ ΗΜ/ΝΙΑ - ΩΡΑ
ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 16/1/11 15:00
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ ΔΗΜ. ΓΥΜΝ/ΡΙΟ Α΄ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 16/1/11 15:00
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΔΗΜ. ΣΤ. "Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ" ΡΟΔΟΥ 16/1/11 15:30CONN-X
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΓΗΠ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 16/1/11 15:00
ΙΩΝΙΚΟΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. ΓΥΜΝ/ΡΙΟ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ - ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 16/1/11 15:00
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 17/1/11 18:00ΕΤ3
ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜ. ΣΤ. "ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ" ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 15/1/10 15:00ΕΤ3
Ο.Φ.Η. ΒΕΡΟΙΑ ΓΗΠ. ΑΣ ΟΦΗ "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ" ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 16/1/11 15:00
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 16/1/11 15:00
-
Απο εδω και τωρα προβλεπω κορακες να αρχιζουν την δουλεια τους...Για αυτο προσοχη!!!!!!!!
-
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΚΑΜΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ ΔΡΑΜΑΣ
-
Απο εδω και τωρα προβλεπω κορακες να αρχιζουν την δουλεια τους...Για αυτο προσοχη!!!!!!!!
Χ 1966 8)
Τον νού μας !!!
Αν όλα είναι καθαρά, χαλαρό διπλό :mono:
-
Πέρυσι που τους πήραμε εκεί μέσα, μας το βγάλανε το μοναδικό στημένο της Super League!
Φέτος που θα ξανακερδίσουμε, τι λέτε να πούνε; 0-1 το κόβω γιατί με όλες τις αναταραχές θα χουμε αγωνιστικά προβλήματα αυτή τη βδομάδα.
Όπως σωστά είπατε κιόλας, πολλοί θα είναι αυτοί που θα επιδιώξουν να μας περάσουμε χειρουργείο, αλλά μαθημένα τα βουνά στα χιόνια.
-
Πέρυσι που τους πήραμε εκεί μέσα, μας το βγάλανε το μοναδικό στημένο της Super League!
Φέτος που θα ξανακερδίσουμε, τι λέτε να πούνε; 0-1 το κόβω γιατί με όλες τις αναταραχές θα χουμε αγωνιστικά προβλήματα αυτή τη βδομάδα.
Όπως σωστά είπατε κιόλας, πολλοί θα είναι αυτοί που θα επιδιώξουν να μας περάσουμε χειρουργείο, αλλά μαθημένα τα βουνά στα χιόνια.
Χ 1966 8)
Χαχαχα, γιά άλλη μιά φορά ο ΠΑΣ θα είναι στα "στημένα" του λαμογιο-αθηνοκεντρικού κράτους :pashat: :pashat: :pashat:
Κάνεις διπλό??? ΣΤΗΜΕΝΟ !!!
Ποιά έιναι τα άλλα ύποπτα μάτς, οέο??? ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ !!!
Καθαρό το διπλό τότες, καθαρό και φέτος 8)
-
0-0 βλεπω σε ενα δυσκολο ματς....
Κατα τ αλλα εχουμε καλη προιστορια στην Κομοτηνη...
Η ομαδα παει πολυ καλα και ο Πανθρακικος δεν ειναι αυτος που περιμενα στην αρχη του πρωταθληματος....
Υ.Γ. προσοχη γι αυτους που θα πανε.. οι εκδρομες στη Κομοτηνη καμμια φορα μπορει να εξελιχθουν σε ερωτικες 8)
Οσοι ηταν στο 0-2 θυμουνται...
:mono: :mono: :mono:
-
ρε μαγκες δευτέρα είναι κλειστα τα σχολεία λόγω εορτης , σε όλο το νέο δήμο Ιωαννιτών ; Για να προγραμματίσουμε εκδρομούλα ρωτάω ..
-
Και παρατηρητής του αγώνος ο γνωστός.... και μη εξαιρετέος Μάκης Ευθυμιάδης. Το θυμάστε το μπουμπούκι αυτό ως διαιτητή φαντάζομαι!!!!
-
Δεν ξεχνιεται ρε Βασίλη ο λεβέντης, πως να ξεχάσω το 0-0 με τον Εθνικό Αστέρα στα Γιάννενα, που μας έσφαξε με το βαμβάκι κια μα ςέστειλε στα μπαραζ της Ρόδου!
-
Και παρατηρητής του αγώνος ο γνωστός.... και μη εξαιρετέος Μάκης Ευθυμιάδης. Το θυμάστε το μπουμπούκι αυτό ως διαιτητή φαντάζομαι!!!!
ο ορισμός του σφαξίματος με το βαμβάκι και της επιστημονικής διαιτησίας όπου με το 0-0 στο οποίο μας κράτησε φρόντισε να σώσει τόσο τον Αστερίσκο όσο και να είναι εφικτά όλα τα μαγειρέματα τα οποία ευνόησαν μετά την Παναχαϊκή κυρίως και την φ-ΟΦΗ δευτερευόντως.
Η χρονιά αυτή που έχει από όσο φαίνεται στοιχειώσει την ομάδα είχε 3 παιχνίδια - κλειδιά (για μας) και τα οποία δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τα συγκεκριμένα των μπαράζ. Κατά την γνώμη μου τη ζημιά την έκαναν , εσωτερικοί εχθροί στο βροχερό ΠΑΣ - φ-ΟΦΗ μετά το τριπλό εξοντωτικό 2-2 με αιώνιο στον α΄γύρο, ο Αγγελάκης στο Παναχαϊκή-ΠΑΣ και ο Ευθυμιάδης στο 0-0 με τον αστερίσκο... Αν είχαμε διαιτησίες 20-80% εις βάρος μας σε αυτά τα 2 παιχνίδια δεν θα είμασταν εμείς στα μπαράζ και θα είχε αδικηθεί άλλος για να σωθούν Κρητικοί και κυρίως Πατρινοί.
-
pios tha sou bgali apo ton kolo tin sfyrixtra? (http://www.youtube.com/watch?v=6UNMG6dUgTs#)
παρτε τον...
-
«η βία και το μίσος είναι διαλυτικά στοιχεία»
«η ενθάρρυνση και η επιδοκιμασία της βίας ανοιχτά ή συγκεκαλυμμένα είναι αμφισβήτηση της ουσίας της Δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας».
«Αν κυριαρχήσουν κανόνες ζούγκλας θα οδηγηθούμε σε κανιβαλισμό»
Κωστής Χατζηδάκης στην Βουλή των Ελλήνων
ΕΛΛΑΣ 13-1-2011 μ.Χ.
...
Αν κ δεν εχω καμμια σχεση με τον κομματικο προσανατολισμο του ως ανω πολιτικου ωστοσο τα λεγομενα του βρισκουν εφαρμογη σε ολες τις εκφανσεις της ζωης
κ οφειλουμε ως νοημονα οντα να εχουμε ανοιχτα τα αυτια κ.... τα μυαλα μας, ωστε να μην καταντησουμε κανιβαλοι
pas.gr 13-1-2011 μ.Χ
υ.γ το ποστ αυτο θα μπορουσε να γραφει κ σε παραπλησιο θεμα κ μαλλον ανηκει εκει, αλλα θελω οι φωνες της λογικης να μην χαθουν σε ενα ατερμονο κυκλο συζητησεων κ αντιπαραθεσεων... αλλα να επιπλευσουν
ειμαι σιγουρος οτι οι οπαδοι του ΠΑΣ στα "ξεχωρισματα" ::) θα δειξουμε ανωτερο επιπεδο
:mono:
-
υ.γ το ποστ αυτο θα μπορουσε να γραφει κ σε παραπλησιο θεμα κ μαλλον ανηκει εκει, αλλα θελω οι φωνες της λογικης να μην χαθουν σε ενα ατερμονο κυκλο συζητησεων κ αντιπαραθεσεων... αλλα να επιπλευσουν
ειμαι σιγουρος οτι οι οπαδοι του ΠΑΣ στα "ξεχωρισματα" ::) θα δειξουμε ανωτερο επιπεδο
:mono:
betafanικοί ποιητικοί διάλογοι
Πανθρακικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
HarMPas έγραψε:
παντως να ξερτε
ερχονται κρυα
καιρος για ενα τρια
panthrax έγραψε:
Αν χιονίζει και ΄χει κρύα
ποιός το χέζει το ένα τρία
άμα έχει όμως βροχάρα
θα σου ρίξω μια τεσσάρα
HarMPas έγραψε:
κρύο, χιόνι ειτι βροχάρα
θα τνε φατε την παπάρα
υγ: να γελάσμε κι λιγο - θα ειμαι στο παιγνιδ - κι για να με γνωρίσεις μεσ στο πληθος θα φοράω τον Ταύρο παν στο στήθος
panthrax έγραψε:
Του ταύρου εγώ τα κέρατα
δεν τα φοβάμαι μπρε
αλλά τα αμελέτητα τ'
τα έχω για μεζέ.
Δεν είμ΄ Φιδάκι εγώ
να θε να σε τσιμπήσω
εγώ είμαι κροκόδειλος
τον ταύρο θα ξεσκίσω
Στείλε pm το κινητό
πιο πριν να σε γνωρίσω
γιατί μετά το σφύριγμα
θα σε στενοχωρήσω
HarMPas έγραψε:
πρεπ να σαι ψιχα μπανταλό
μη το συμπάθιο ra panthrax
μα στοειπα εδώ κι από καιρό
ο θησαυρός ειν Άνθραξ
φίδια και κορκόδειλα
κι σερπετα της Bήτα
απ έτρωγαν κι χορταιναν
από την ίδια πιτα
στου ταυρου μου τα κερατα
γι αυτά ευθύνες ζητα
απ σκάλωσε η φανελα τους
κι απε ντύθκανε τν ήττα
γι ταυτο αστόχα το π.μ. μου
κι κλεισ το κινητό σου
μη φκιάκω το ζωνάρι μου
απ τον κορκόδειλό σου
του ταυρου μ τ αμελετητα
πολύ ειν απ τα γκαΪτέρουν
κι αν καίνε ντγανια αμέτρητα
μον το μακρύ του πέρουν
γι ταυτο κάστε φρόνιμα
κι φαε κι τιποτ άλλο
γιατί θα σου χω αύριο
πιδόρπιο απ τ άλλο
του ταυρου μου τα ούμπαλα
δεν είναι μον για τεσένα
κι τα παιδιά της σουπερ λι
περνμεν-νε τα καημένα
σου ευκομαι ολοψυχα
το σφύριγμα ν ακούσεις
κι πα στο ενενηντάλεφτο
το χάλι σου να σκούξεις
(προφανώς ο διάλογος δεν τέλειωσε)
Τί θέλουν να πουν οι ποιητές;
-
Με μια πρωινή προπόνηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Ανατολής, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθρακικό (18:00 ΕΤ3) στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.
Οι ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν ένα χαλάρωμα και μετά το τέλος του προγράμματος, ο Στεφάν Ντεμόλ ανακοίνωσε την αποστολή η οποία απαρτίζεται από 19 παίκτες. Αναλυτικά: Σικαλιάς, Κηπουρός, Πάντος, Κώτσιος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Ντάσιος, Στάθης, Ανδράλας, Βαγγελής, Τζημόπουλος, Πατσατζόγλου, Κυριάκος, Σκούφαλης, Ντε Βινσέντι, Σιαλμάς, Μπακαγιόκο, Τζάνης και Φουρτάδο.
Από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα απουσιάσει ο Πολ Κειτά ο οποίος θα εκτίσει την δεύτερη ποινή της τιμωρίας του και ο ανέτοιμος Εστεμπάν Μπουχάν. Η αποστολή του ΠΑΣ θα αναχωρήσει το μεσημέρι οδικώς με προορισμό την Κομοτηνή.
gianninasports
-
:mono:ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΑΥΡΙΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.
-
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος τηςFootball League.
Ο πρώτος αγώνας για τον δεύτερο γύρο είναι απέναντι στον πρωτοπόρο και πρωταθλητή χειμώνα ΠΑΣ Γιάννινα, ένας αντίπαλος που σε όλους τους αγώνες έχει δείξει πως δίκαια βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Πανθρακικός μετά την μεταγραφική του ενίσχυση και την απόκτηση 4 ποδοσφαιριστών θα προσπαθήσει να πάρει το τρίποντο της νίκης που θα τον φέρει κοντά στις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στις play off. Οι Κριστ και Ορλάντο μετά την έκδοση του δελτίου τους βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους με αποτέλεσμα να βρεθούν για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας. Στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Ούλμερς που δεν έχει ακόμη τα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.
Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Ανδριόλας, Κουτσόπουλος, Περπερίδης, Τζιωρτζιόπουλος, Κανωτίδης, Βαγγελόπουλος, Νατσούρας, Μπουτζίκος, Ζησόπουλος, Λόπες, Μαρσέλο, Ρεκλείτης, Κριστ, Παπουλής, Ρομπέρ, Σταματόπουλος, Σουλτανίδης και Ορλάντο.
ΠΗΓΗ: www.Panthrakikos.com (http://www.Panthrakikos.com)
-
Έχω ένα προαίσθημα ότι πάει για χειρουργείο σήμερα ο Π.Α.Σ. :(
Μακάρι να μην επαληθευτώ :-?
-
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.
Ο πρώτος αγώνας για τον δεύτερο γύρο είναι απέναντι στον πρωτοπόρο και πρωταθλητή χειμώνα ΠΑΣ Γιάννινα, ένας αντίπαλος που σε όλους τους αγώνες έχει δείξει πως δίκαια βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.Ο Πανθρακικός μετά την μεταγραφική του ενίσχυση και την απόκτηση 4 ποδοσφαιριστών θα προσπαθήσει να πάρει το τρίποντο της νίκης που θα τον φέρει κοντά στις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στις play off. Οι Κριστ και Ορλάντο μετά την έκδοση του δελτίου τους βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους με αποτέλεσμα να βρεθούν για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας. Στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Ούλμερς που δεν έχει ακόμη τα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.
Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Ανδριόλας, Κουτσόπουλος, Περπερίδης, Τζιωρτζιόπουλος, Κανωτίδης, Βαγγελόπουλος, Νατσούρας, Μπουτζίκος, Ζησόπουλος, Λόπες, Μαρσέλο, Ρεκλείτης, Κριστ, Παπουλής, Ρομπέρ, Σταματόπουλος, Σουλτανίδης και Ορλάντο.
Panthrakikos.com
τα βολδ θκα μ ::)
Επιτελους κ μια καλη κουβεντα εστω κ αν την λεει ο λογιστης σου ;)
-
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.
Ο πρώτος αγώνας για τον δεύτερο γύρο είναι απέναντι στον πρωτοπόρο και πρωταθλητή χειμώνα ΠΑΣ Γιάννινα, ένας αντίπαλος που σε όλους τους αγώνες έχει δείξει πως δίκαια βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.Ο Πανθρακικός μετά την μεταγραφική του ενίσχυση και την απόκτηση 4 ποδοσφαιριστών θα προσπαθήσει να πάρει το τρίποντο της νίκης που θα τον φέρει κοντά στις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στις play off. Οι Κριστ και Ορλάντο μετά την έκδοση του δελτίου τους βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους με αποτέλεσμα να βρεθούν για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας. Στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Ούλμερς που δεν έχει ακόμη τα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.
Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Ανδριόλας, Κουτσόπουλος, Περπερίδης, Τζιωρτζιόπουλος, Κανωτίδης, Βαγγελόπουλος, Νατσούρας, Μπουτζίκος, Ζησόπουλος, Λόπες, Μαρσέλο, Ρεκλείτης, Κριστ, Παπουλής, Ρομπέρ, Σταματόπουλος, Σουλτανίδης και Ορλάντο.
Panthrakikos.com
τα βολδ θκα μ ::)
Επιτελους κ μια καλη κουβεντα εστω κ αν την λεει ο λογιστης σου ;)
Κι αν προστατεύαμε κι αγαπούσαμε τον Πας όσο θα ήθελε;
-
Ήττα στα σημεία για την ομάδα Νέων του ΠΑΣ 1 - 0
http://www.sportsioannina.gr/pas-giannina/7982-2011-01-17-13-17-02.html (http://www.sportsioannina.gr/pas-giannina/7982-2011-01-17-13-17-02.html)
-
κόσμο δικό μας επιτρέπεται να έχουμε σήμερα; υπήρξε καμια εκδρομή από Γιάννενα κτλ;
-
Στο ρελαντί... χωρίς να παίξουμε τιποτα ιδιαίτερο η ομάδα πέρασε με άνετα.
Ο Σικαλιάς έχει τον τρόπο του να μας αγχώνει. Ο Μπακαγιόκο πολλά οφσάιντ. Μπορεί να είναι το στιλάκι του να παίζει στην γραμμή της άμυνας, αλλά αν κρατιόταν λίγο παραπάνω θα μπορούσαμε και άλλα γκολ. Άμυνα γρανίτης, μπετόν και άλλα τέτοια γραφικά.
Πολύ ωραίο δεύτερο γκολ. Με μόνο 2 πασες απο την άμυνα ο μπακαγιόκο ήταν τετ-α-τετ.
Δύσκολα πιανόμαστε τώρα.
-
Αποστολη εξετελεσθει , ο πελατης συνεπης εδωσε και παλι το τριποντακι του .Η ομαδα χωρις να πιασει υψηλη αποδωση περασε κι απο την Κομοτηνη στο χαλαρο ,λογω ποιοτητας καποιων παικτων .Μπραβο στους οπαδους μας που αν και λιγοστοι ακουγοταν καθαρα απο την ΕΤ3 .
-
Τα Γκόλ
Πανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννινα 2010-2011 0-1 Γκόλ Κώτσιου (http://www.youtube.com/watch?v=04eMoNjCkrE#)
Πανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννινα 2010-2011 0-2 Γκόλ Μπακαγιόκο (http://www.youtube.com/watch?v=Af_SqLRKvmo#)
Το δεύτερο δεν είναι offside, βέβαια παρατηρήστε που βρίσκεται ο επόπτης... τραγικός έχασε την φάση...
-
Τιποτα δεν παιξαμε, αυτοι μας πρεσσαραν αρκετά ειδικά στο πρωτο.
Αμυνα Γρανίτης, Μπετον αρμέ, Γραμμή Μαζινό κλπ. :P
Δεν φαινεται για οφσαιτ το δευτερο γκολ, τουλαχιστον οχι εμφανως, βεβαια ο πλαιος ειναι 1 χιλιομετρο πισω.
ΝτεΒινσεντι πρεπει να γινει ουσιαστικός, η φιγουρα του χρονου στο Καραισκάκη... :P
Ο Πατσα 10αρι? ;)
45 και συνεχίζουμε. Αρχές Φλεβάρη ειναι 2 συνεχόμενα εκτος εδρας. (Πιερικός- Αγρίνιο) Τα πήρες? Μετά κοραιδευεις... :mono:
-
Να εξομολογηθω τν αμαρτια μ πιστευα πως σημερα θα κερδιζε ο πανθρακικος για πολλους λογους τελικα νωρις νωρις εφυγαν τα συννεφα της αμφισβητησης κ η ομαδα πηρε ενα χαλαρο διπλο οπως τα αλλα.
Στα του αγωνα
οι ορεξεις του πανθρακα στα πρωτα 2-3 λεπτα δεν μας πανικοβαλαν κ μολις βρηκαμε τα πατηματα μας σκοραραμε απο κει κ μετα,οπου κ αν πηγαινε η μπαλα πρωτα εφτανε σε παικτη μας,το παλεψαν οι πανθρακες αλλα νομιζω η διαφορα κλασης ηταν εμφανεστατη.
Βοηθησε το γρηγορο γκολ αλλα μου εμεινε η εντυπωση πως οποτε γουσταρε ο ΠΑΣ θα το εβαζε κ πως αυτος ο αγωνας δε θα χανοταν με τιποτε.
το γκολ του μπακαγιοκο δειχνει να ειναι οριακα οφσαιντ για μενα κ βασιζομαι στην ευθεια της μεγαλης περιοχης ομως ο εποπτης τον εκοψε αλλες 6-7 φορες απο τις οποιες 1-2 δεν ηταν οποτε θεωρω πως δεν εγινε κατι εκ του πονηρου.
Τετοια γκολ στο γαυροβαζελο κατακυρωνονται 2 ντουζινες το χρονο αλλωστε η αμφισβητηση στην ευθεια για το οφσαιντ ειναι υπερ του επιθετικου.
Η αμυνα φετος μας δινει το πρωταθλημα το οτι δεν πιεστηκε οφειλεται στις σωστες τοποθετησεις τα καλα μαρκαρισματα κ το διωξιμο της μπαλας χωρις πανικο αφαιρωντας απ τον αντιπαλο το δικαιωμα να σε κλεισει πισω.
Για καποιους παικτες θα αναφερθω οχι για ολους
ο Ντασιος ηταν πολυ καλος αμυντικα αλλα φετος δε βγαινει μπροστα οπως τον ξεραμε δεν ξερω αν εχει εντολες αλλα μου ελλειψε κ σημερα το σπριντ πλαγια δεξια κ η σεντρα του
ο Πατσα εδειξε ανετοιμος σε καποια σημεια του αγωνα ηταν χαμενος χρειαζεται προσαρμογη κ αρκετες προπονησεις σε αντιθεση με τον Κυριακο που εδειχνε να "γεμιζει" το κεντρο... λαθος αλλαγη.
ο "σπιντατος" Τζανης με εκνευριζει που σε καθε αγωνιστικη δεν παραλειπει να κανει κανα δυο κοντρολ με το καλαμι
ο Σκουφαλης απο την πρωτη εμφανιση του με τον ταυρο στη φανελα κ μετα δεν εχει καμμια αλλαγη προς τα πανω ή προς τα κατω ακομα περιμενουμε την μεγαλη εμφανιση οιωνο για τη θεση βασικου.
ο Σταθης εκτος 18αδας τελικα καμμια φορα η υπαρξη πολλων καλων παικτων δημιουργει καποια προβληματα
ο καλος Σταθης στη σουπερλιγκ μπορει να μας δωσει πολλες λυσεις αλλωστε νομιζω οτι επρεπε να ξεκιναει βασικος εδω κ αρκετες αγωνιστικες.
Αυτα... τους εχουμε ξερανει ολους τα ρεκορ φετος ειναι ανεπαναληπτα
-
Ήδη αρχίσαμε να κοροιδεύουμε. Πάμε για ρεκόρ τώρα, άμυνας (για επίθεση > 70 γκολ πρόπερσυ δεν το βλέπω για φέτος), βαθμών, νικών εκτός, σερί αήττητοι, χρόνου ανέπαφης εστίας, συνεχόμενων νικών, διαφοράς από τον δεύτερο, τρίτο, νωρίτερης αγωνιστικής μαθηματικής εξασφάλισης ανόδου, διαφοράς τερμάτων. Φτου φτου μην μας ματιάξω ...
-
για τους κλασσικούς:
(http://img155.imageshack.us/img155/9344/pas5.jpg)
για τους σύγχονους:
(http://img7.imageshack.us/img7/9268/pas1c.jpg)
για τους λάτρεις των υψηλών ταχυτήτων:
(http://img816.imageshack.us/img816/8194/pas1011fast.jpg)
για τους ψυχεδελικούς:
(http://img171.imageshack.us/img171/5603/pas3q.jpg)
για τους γκραφιτάδες:
(http://img696.imageshack.us/img696/415/pas1011graf.jpg)
Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας τρενάκι που εκφράζει τη φετινή πορεία του ΠΑΣ..
Περίπατο πάλι και σήμερα.. Και μάλιστα το κάναμε να φανεί δύσκολο..
-
Απο βιασμο σε βιασμο το παει ο ΠΑΣ φετος,αν κ σημερα το σεξ ειχε κ συναισθημα μιας κ ειναι συμπαθεις οι κροκοδειλοι κ ας μας εβριζαν καποια στιγμη χωρις λογο αφορμη.
-
Απο βιασμο σε βιασμο το παει ο ΠΑΣ φετος,αν κ σημερα το σεξ ειχε κ συναισθημα μιας κ ειναι συμπαθεις οι κροκοδειλοι κ ας μας εβριζαν καποια στιγμη χωρις λογο αφορμη.
Δεν πειράζει, ξέρεις η έδρα προσδοκει πάντα.
Lemorsero
O Καρβουνιάρης είναι εκείνος που κάποτε, Κατέβασε Αλέφαντο κι Ανέβασε Ριγκάνι Πας Α΄ Εθνική;
Διαλέγω 4 που έχει τα μάτια ανοιχτά και κάνει στάση για κατούρημα.
-
Μπραβο στην ομαδα που παρολο δεν "φορτσαρε" οσο επρεπε για εκτος ματς πηρε παλικαρισιο διπλο , συνεχιζουμε εχοντας την καλυτερη επιθεση και την καλυτερη αμυνα στο πρωταθλημα , δεν μας νοιαζει τιποτα , προχωραμε ακαθεκτοι... :mono: :mono: συνταυροι
-
καλοι οι πανηγυρισμοι αλλα να λεμε και τι μας προβληματιζει και τι μας αρεσει
κωτσιο και παντο απο εδω μεσα τους χλευαζαμε το καλοκαιρι και μας φορεσανε τα γυαλια...οπως και ο κυριακος σε μικροτερο βαθμο...
δεν ξερω σε ποιον πιστωνεται η επιτυχια αλλα τα αποδυτηρια γινανε αποδυτηρια και οχι press room οπως περυσι...πιθανοτατα στον ντε μολ..πιθανως και στην διοικηση που εδιωξε καποιους παιχτες...
ο βαντερσον φετος δεν ειναι μονο ανυπαρκτος...ειναι και επικυνδυνος...γυρναει συνεχεια την μπαλα στον keeper και στα αμυντικα χαφ σε στιγμες που δεν εχουνε τι να την κανουνε...και το τσαφ παει συννεφο...δεν νομιζω οτι πρεπει να εχει την φανελλα σπιτι του..ειναι ο μονος παιχτης που δεν βγαζει ηρεμια στο παιχνιδι του...ας δοκιμαστει κι ο μιχαηλ...παντως σιγουρα θελουμε 2 ακραια μπακ για του χρονου...αριστερα και δεξια...
ας ετοιμασουμε 2 καλες εκδρομες σε κατερινη και αγρινιο τον φλεβαρη να τελειωσουμε το πρωταθλημα
-
Η ΕΤ3 αθλητική εκπομπή έκανε λόγο για Πρωτοπόρο Αγιαξ Ηπείρου, αν και δεν πήρε βέβαια θέση για το οφ σαιντ (αν ήταν ή όχι) διότι δε ήταν τόσο δαιφωτιστικό το βιντεό που είχαν στη διάθεσή τους , ωστόσο όμως άφησε αμφιβολίες, αναφέροντας βέβαια και τη διαμαρτυρία των παιχτών ως επίλογο.
Πράγματι έστι ήταν, το πλάνο της σέντρας και η κατεβασιά του Μπάκα ήταν από άλλη θέση λήψης.
Το παραπάνω βίντεο Pas.gr που είναι επίσης της ΕΤ3, δείχνει ξακάθαρα, τη θέση του σέντερ, το ξεκίνημα της μπάλας, την κίνηση των προωθημένων και το ιδιαίτερα την εκκίνηση Μπάκα και διαλύει κάθε αμφιβολία.
Απορώ λοιπόν με ΕΤ3.
ΥΓ: Επίσης ο Τακουνοφάγος μιλούσε για Δαλούκα στην ΕΤ3, όπου σε κάποια φάση, είπε ότι, τη γνώση και την εμπειρία του σε θέματα θεσμικά FL & SL την απόχτησε μέσα από την ταλαιπωρία (περιπέτεια είπε μάλλον)
«δυο ομάδων (μικρή παύση) αυτών που είμαι ιδιοκτήτης, τόσο του Πας Γιάννινα κ.τ.λ. … όσο και της Παναχαϊκής κ.τ.λ. …" ΄
... Εν τη ρύμη του παρα λόγου;
-
τι να λέμε τώρα...χαλαρά....δεν ξέρω πως μπορεί να αποχτήσει ενδιαφέρον αυτό το πρωτάθλημα....είτε εντός είτε εκτός το ίδιο είναι....μήπως να βάζει και κανέναν από τον ερασιτέχνη να τον δοκιμάζει ο ντεμόλ;Απαραίτητο αξεσουάρ στους ζωσιμάδες πλέον τα κιάλια...
-
τι να λέμε τώρα...χαλαρά....δεν ξέρω πως μπορεί να αποχτήσει ενδιαφέρον αυτό το πρωτάθλημα....είτε εντός είτε εκτός το ίδιο είναι....μήπως να βάζει και κανέναν από τον ερασιτέχνη να τον δοκιμάζει ο ντεμόλ;Απαραίτητο αξεσουάρ στους ζωσιμάδες πλέον τα κιάλια...
Περιμενουμε να τελειωσει κ το θεμα με την τιμωρια απο τον αγωνα με τη φοφη κ μετα αρχιζει ο χαβαλες ;)
-
Αναλυτικά οι δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου.
Στεφάν Ντεμόλ (προπονητής ΠΑΣ): «Ήταν μία σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα όπου η γηπεδούχος ομάδα έχει κερδίσει εδώ τους 19 από τους 21 βαθμούς της στο πρωτάθλημα. Παίξαμε σοβαρά και πειθαρχημένα και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων. Δουλεύουμε ως σύνολο και αυτό μας βοηθάει στο να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια καθώς ο μήνας αυτός είναι κομβικός για μας».
Εμίλιο Φερέρα (προπονητής Πανθρακικού): «Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ, γιατί ήταν καλύτερος. Είναι πιο δουλεμένη ομάδα από εμάς. Εμείς πληρώσαμε πως δεχτήκαμε ένα γρήγορο τέρμα. Δεν κοιτάμε αυτή τη στιγμή τα play-off, αλλά να στήσουμε ένα καλό σύνολο».
Τάσος Πάντος (παίκτης ΠΑΣ): «Αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική για 2 λόγους. Αφενός επετεύχθη σε μία δύσκολη έδρα, αφετέρου ήρθε μετά από ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από ένα ατυχές γεγονός και ξέφυγε από το αθλητικό κομμάτι η συζήτηση και θα μπορούσε να μας αποπροσανατολίσει. Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που μας ξεχωρίζουν ως ομάδα και πραγματικά είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας».
Νίκος Μπουτζίκος (παίκτης Πανθρακικού): «Χρησιμοποιήθηκαν 4 νέοι παίκτες. Θέλει υπομονή για να χτιστεί κάτι καλό. Πλέον ο κύριος στόχος είναι το χτίσιμο της ομάδας».
gianninasports
-
Μεγάλη νίκη σε μια δύσκολη έδρα,και όχι δυσκολη απο θεμα φιλάθλων αλλά το ότι ο Πάνθρακας έχει
αρκετά ποιοτικούς καλούς παίχτες..Το καλό φέτος είναι οτι η ομάδα έχει πολλά διπλά σε σχέσει με τα
προηγούμενα χρόνια!.Πλέον καλό είναι σιγά σιγά να κοιτάμε τη θα κάνουμε στο μέλλον γιά να σταθούμε
αρκετά ψηλά στη super l.και όχι τα φαινόμενα του ''μακριά απο εδώ'' σύντομου παρελθόντος :(
-
δεν ξερω σε ποιον πιστωνεται η επιτυχια αλλα τα αποδυτηρια γινανε αποδυτηρια και οχι press room οπως περυσι...πιθανοτατα στον ντε μολ..πιθανως και στην διοικηση που εδιωξε καποιους παιχτες...
ο βαντερσον φετος δεν ειναι μονο ανυπαρκτος...ειναι και επικυνδυνος...γυρναει συνεχεια την μπαλα στον keeper και στα αμυντικα χαφ σε στιγμες που δεν εχουνε τι να την κανουνε...
Απ'ότι φαίνεται πιστώνεται και στον Πάντο και γενικότερα στους μεγαλύτερους, γιατί πηγαίνουν πρώτοι στην προπόνηση και φεύγουν τελευταίοι. Αν το κάνουν αυτοί, και δε μιλάνε καθόλου με τι μούτρα να γκρινιάξουν οι υπόλοιποι; Τα μπακ όντως φέτος είναι αγνώριστα. Να λέμε όμως και για το Γιώργο, είναι Γιαννενάρα, αλλά φέτος είναι ντεφορμέ, κάτι πρέπει να κάνει γιατί του χρόνου δε θα συγχωρούνται τέτοιες εμφανίσεις.
-
ισως το πιο ανετο διπλο που εχω δει ποτε.
η ομαδα με οδηγο την αμυνα της παει τρενο.
ωραια εκδρομουλα απο το κλιμακιο των Α.Ρ.
αν και περιμενα περισσοτερο κοσμο λογω αργιας ,παρ'ολα αυτα η κερκιδα δικη μας με διαφορα :P
δε ξερω τι ποινες θα εχει ο ΠΑΣ για το ματς με τον τσατσο αλλα εχω να κανω μια προταση.να τον τιμωρησουν για την μεχρι τωρα πορεια ,και να τον υποχρεωσουν να αγορασει ενα ζευγαρι κυαλια σε ολες τις αλλες ομαδες
-
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, θέλει να ευχαριστήσει δημόσια την διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός και των ανθρώπων της
για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν και την άριστη συμπεριφορά που επέδειξαν στους εκπροσώπους της ομάδας μας, στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο. Συμπεριφορές όπως αυτή των διοικούντων του Πανθρακικού κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και προάγουν το αθλητικό πνεύμα.
Σημείωση: Από το επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΣ
-
-Άνετη νίκη με μέτρια απόδοση
-η υπόθεση άνοδος έχει τελειώσει!!
-Θα πρέπει να μονταριστεί η ομάδα για του χρόνου
-να σπάσει ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ σε ΚΑΘΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
-ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ να χαριστεί σε κάποιο παιχνίδι,καθώς από κάποιο σημείο και μετά θα είναι ΑΔΙΑΦΟΡΗ!
-Ας τραβήξει κάποιος το αυτί του Ντε Βινσέντι!!!Δεν έχει δα σκοράρει και τ άπειρα γκόλ(για την ακρίβεια
δεν ΕΧΕΙ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑ!!!!!!),για να προσπαθεί να κάνει πλάκα στον αντίπαλο γκολκήπερ,
χάνοντας ένα γκόλ που και να ήθελε να το χάσει δε θα τα κατάφερνε!!!!!
-
-Παρατήρησα πολλά πολλά λάθη
χτές απο τους παίκτες μας...
-Αβίαστα λάθη ...και ευτυχώς που ο Πανθρακικός
ήταν αλλη μια ομάδα κάτω του μετρίου που αντιμετωπίσαμε...
-Μέτριος και ο ΠΑΣ όμως....Που πήρε ενα χαλαρό διπλό όμως ;)
-Όταν μας πίεζε ψηλά ο Πάνθρακας , κοντά φτάσαμε στο να κάνουμε το λάθος
με τις παρακινδυνευμένες πάσες...
-Ο Σικαλιάς , αν και εχει καιρό να δεχτεί γκόλ στο πρωταθλημα
έκανε 2 απανωτές κακές εξόδους και μας κοψοχόλιασε...
-Ο ΝτεΒινσέντι, φαίνεται ότι ξέρει καντάρια μπάλα
...αλλα έχει χάσει την σπιρτάδα του εδώ και πολυυυυ καιρό....(Μέχρι το ματς με τον Εργοτελη)
Κάνει όμως κάποιες ενέργειες φανταστικές
και σε αυτές ανήκει η καταπληκτική ασίστ-γκόλ (με την μία) στον Μπάκα...
-...Γιόκος που και αυτός έκανε πολλά λάθη.
-Οφσάιντ όμως δεν ήταν σε καμία των περιπτώσεων...
-Κι όπως λέει ο Βασιλάκης , η αμφιβολία, είναι υπερ του επιτιθέμενου...
-Εξάλλου φαίνεται καθαρά πως είναι στην ίδια ευθεία με τον αμυντικό...
-Ξεχώρισα τον Πάντο πάλι...
Σταθερός και χωνεται στην φάση, δεν φοβάται...
Εμπειρία γαρ....Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον αλλο...
------------------------------------------------------------------------------------
υγ1: Στο 1ο γκόλ ο Πάνθρακας αμυντικός προσπάθεί να βγάλει την μπάλα με το χερι
δίκην τερματοφύλακα....
υγ2: Kαι στα 2 γκόλ μαζί με την μπάλα , μπαίνουν γκόλ και 2 αμυντικοί....