PAS.gr Forum

Αθλητικά => άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο => Μήνυμα ξεκίνησε από: astralon στις Παρ 28 Ιαν 2011 12:13

Τίτλος: Αγροτικός Αστέρας
Αποστολή από: astralon στις Παρ 28 Ιαν 2011 12:13
Παράθεση
Σε τραγική κατάσταση

Σε αγωνιστικό αδιέξοδο έχει περιέλθει ο Αγροτικός Αστέρας παρά τις προσπάθειες του τεχνικού του, Περικλή Αμανατίδη, λόγω των διαδοχικών οικονομικών εκκρεμοτήτων της ομάδας, που έχουν φέρει στα όρια τους παίκτες και το προσωπικό της ομάδας που συνεχιζει μετ' εμποδίων την δύσκολη προσπάθεια της αγωνιστικής ανασυγκρότησης.

Κάποιοι εκ των παικτών σκέφτονται την προσφυγή δεδομένου πως οι υποσχέσεις για τακτοποίηση των οφειλομένων παραμένει μόνο στα λόγια. Σήμερα το πρωί και το απόγευμα επρόκειτο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Ριαβόγλου να συναντηθεί με ποδοσφαιριστές της ομάδας για οικονομικά και μεταγραφικά θέματα αλλά δεν προσήλθε στο ραντεβού αυτό και η απουσία του δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερη νευρικότητα.

Τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας Σπύρο Γόγολο θέλει ο ΟΦΗ προκειμένου να καλύψει το κενό της φυγής του Ψωμά, αλλά ο έμπειρος παίκτης δεν μπορεί να μετακινηθεί χωρίς την συγκατάθεση του σωματείου και ο Αγροτικός Αστέρας δεν προτίθεται να τον ελευθερώσει.

Ακόμα η ομάδα του Ευόσμου αδυνατεί να προχωρήσει προς το παρόν στην εξασφάλιση μεταγραφικών κινήσεων, δεδομένου πως δεν έχει φορολογική ενημερότητα και αυτό εμποδίζει την ολοκλήρωση μεταγραφών που έχουν προφορικά συμφωνηθεί για την ενίσχυση του ρόστερ
exedrasports.gr
Τίτλος: Απ: Αγροτικός Αστέρας
Αποστολή από: astralon στις Κυρ 30 Ιαν 2011 13:36
-Nαί,
και να τα σφράγιζε......

Παράθεση
Δεν σφράγισε εισιτήρια ο Αγροτικός, χωρίς κόσμο με Πιερικό
Contra.gr

Η αδυναμία του Αγροτικού Αστέρα να σφραγίσει τα εισιτήρια της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Πιερικό σημαίνει ότι η εντός έδρας αναμέτρηση θα διεξαχθεί απουσία θεατών.


Η ομάδα του Ευόσμου έχει βεβαιωμένες οφειλές προς την Εφορία και γι' αυτό το λόγο δεν μπόρεσε να τυπώσει εισιτήρια την αναμέτρηση. Η έλλειψη φορολογικής ενημερότητας δεν επιτρέπει επίσης να προχωρήσει σε μεταγραφές.

Από την πλευρά της διοίκησης του Αγροτικού Αστέρα βγήκε η εξής ανακοίνωση: "Οι φίλαθλοι του Αγροτικού Αστέρα ενημερώνονται, ότι δε θα διατεθούν εισιτήρια για το συγκεκριμένο αγώνα, αφού θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών"

Ανακοίνωση-ενημέρωση προς τους οπαδούς της εξέδωσε και η ΠΑΕ Πιερικός: "Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας που ήθελαν να ταξιδέψουν την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, ότι ο αγώνας Αγροτικός Αστέρας-Πιερικός, σύμφωνα με απόφαση της FootBall League, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Παρακαλούμε να ενημερωθούν τα μέλη των συνδέσμων που ήθελαν να ταξιδέψουν οργανωμένα στον Εύοσμο"
Τίτλος: Απ: Αγροτικός Αστέρας
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Τετ 07 Ιούν 2017 17:33
Αυτοί πλάκα - πλάκα αντεχουν ακόμα, σταθέρα στη Β΄Εθνική και με αξιοπρεπή φαντασία φέτος.

Τι να θυμηθούμε από αυτό το γήπεδο; Το 0 - 2 ή 1 - 3 που έγινε 4 - 3! Μνημειώδης ανατροπή! Μνημειώδες ματς!
Τίτλος: Απ: Αγροτικός Αστέρας
Αποστολή από: ΠΑΣΟΛΕΣ στις Πεμ 08 Ιούν 2017 04:29
Αυτοί πλάκα - πλάκα αντεχουν ακόμα, σταθέρα στη Β΄Εθνική και με αξιοπρεπή φαντασία φέτος.

Τι να θυμηθούμε από αυτό το γήπεδο; Το 0 - 2 ή 1 - 3 που έγινε 4 - 3! Μνημειώδης ανατροπή! Μνημειώδες ματς!
Αμ το αλλο;; Που πρωταγωνιστουσαμε στην Γ Εθνικη το 2005-2006 και που μας πηρε και το πρωταθλημα..
Τίτλος: Απ: Αγροτικός Αστέρας
Αποστολή από: ayuto1966 στις Πεμ 08 Ιούν 2017 10:34
Μακραν από τις πιο καλτ γηπεδαρες στην χωρα.....

Ισως το μονο που προσπαθει να το ανταγωνιστεί είναι αυτό της Προοκοκοοοοο