PAS.gr Forum
Αθλητικά => άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο => Μήνυμα ξεκίνησε από: ΘΟΔΩΡΗΣ στις Πεμ 15 Μάρ 2012 13:43
-
''ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ''
Η αντεπίθεση είμαι βέβαιος ότι το Σάββατο θα εκφραστεί και στον αγωνιστικό χώρο του Παγκρητίου. Εκεί θα είμαστε όλοι για να ωθήσουμε την ομάδα μας στην πιο σπουδαία μέχρι εκείνη την ημέρα φετινή νίκη. Θα είμαστε εκεί για τον Εργοτέλη, για τη φανέλα, για την ιδέα. Πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις. Το Σάββατο αποδεικνύουμε και στέλνουμε από το Παγκρήτιο το ηχηρό μας μήνυμα σε πολλούς αποδέκτες».
NovaSporFM
Όπα ρε μπάρμπα ηρέμισε λίγο.Καταρχήν όταν εννοείς θα είσαστε όλοι εκεί για ποιους μιλάς δηλαδή για τους 150 άντε το πολύ 200?
Δεν έχεις καταλάβει οτι είσαι πρόεδρος του Εργοτέλη των 150 φιλάθλων εδώ κ χρόνια κ όχι της Galatasaray?Απλά τώρα μάλλον είδες ότι πηγαίνεις για Β' κ αγχώθηκες.Εντάξει κ να πέσεις δεν θα χάσουμε κ καμιά ομαδάρα με ιστορία κ τρομερή έδρα.Έχεις μια απο τις πιο ύπουλες ομάδες της κατηγορίας κ πραγματικά ήρθε η ώρα να πέσεις κατηγορία κύριε Παπουτσάκη.
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ!!!!Δεν ξεχνάμε το παιχνίδι στο νησί το 2009-10 απλά τώρα θα σε ρίξουμε εμείς!!
-
Πάσχα στο γήπεδο για τον Εργοτέλη
http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=232593&Sport=1&Competition=1713&Season=100081&Country=82&Team=16913&Round=252785 (http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=232593&Sport=1&Competition=1713&Season=100081&Country=82&Team=16913&Round=252785)
Τους μπήκε αυγό στον κώλο ...Κόκκινο.
Φάση στο τσούγκρισμα :P :P
-
Ο οσφυοκάμπτης παπουτσάκης αντιπροσωπευτικό δέιγμα την ποδοσφαιρικής "λεβεντιάς" του ηρακλείου...
-
Συζητήθηκε η αύξηση των ομάδων σε 18, ώστε να μείνει Σούπερ Λιγκ ο Εργοτέλης!
Και όμως, όπως σχεδόν κάθε χρόνο, λίγο μετά την λήξη του πρωταθλήματος, έγιναν συζητήσεις ώστε να αυξηθούν οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ από 16 σε 18, δηλαδή να γίνει αναδιάρθρωση!
Και ποιος ο ενδιαφερόμενος?
Μα φυσικά ο Εργοτέλης, μέσω του προέδρου του Απόστολου Παπουτσάκη, ο οποίος έκανε ορισμένα τηλέφωνα διερευνητικού χαρακτήρα, σε άλλους προέδρους προκειμένου να δει αν υπάρχει έδαφος για τέτοια κίνηση ...
Η ανταπόκριση στην επιθυμία του Παπουτσάκη πάντως ήταν μηδαμινή, κοινώς όλοι οι υπόλοιποι πρόεδροι "ποίησαν την νήσσαν", και δεν φάνηκαν πρόθυμοι να συζητήσουν καν τέτοιο θέμα ...
Ο Κωστούλας μόνο του Παναιτωλικού ήταν υπέρ, καθώς οι Αγρινιώτες είχαν έννομο συμφέρον αλλά από τους υπόλοιπους κανείς...
Πάντως πέρυσι τέτοιο καιρό, ο Εργοτέλης πέρσι είχε πει «όχι» σε αντίστοιχο θέμα-πρόταση που είχαν θέσει τότε η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός. Οπότε ο συμπαθής μουστακάτος πρόεδρος πληρώθηκε τώρα με το ίδιο νόμισμα, ιδίως και μετά τις δηλώσεις του περί καραμπινάτων σκανδάλων στη Σούπερ Λιγκ...
Και εκεί που καποτε όλοι τον γυρόφερναν, ο Παπουτσακης βρέθηκε μόνος του και χωρίς συμμάχους...
That's life...
podosfairo-paraskinia.blogspot
That's all...
-
Κάτι έλεγε για σκάνδαλα ο συγκεκριμένος...Εκτός ότι αυτό θα ήταν σκάνδαλο ας πει αυτά που ξέρει και βλέπουμε για τις ομάδες..
-
Κάτι έλεγε για σκάνδαλα ο συγκεκριμένος...Εκτός ότι αυτό θα ήταν σκάνδαλο ας πει αυτά που ξέρει και βλέπουμε για τις ομάδες..
Ανασκεύασε ο Παπουτσάκης και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο
Ο Απόστολος Παπουτσάκης ουσιαστικά ανακάλεσε τις δηλώσεις του περί σκανδάλων κατά την επίσκεψή του στον αθλητικό εισαγγελέα, Αριστείδη Κορρεά.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Εργοτέλης και πρώην πρόεδρος της Super League (υπό αυτή τη ιδιότητα είχε κάνει τις δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό), έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις στον αθλητικό εισαγγελέα, ο οποίος φαίνεται πως αρκέστηκε με αυτά που άκουσε και έβαλε την υπόθεση στο αρχείο.
Αξίζει να σημειωθεί πως την Πέμπτη εκδικάστηκε η ίδια υπόθεση και ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ: "Δεν είχε πει την λέξη σκάνδαλο, αλλά πειθαρχικά παραπτώματα διαιτητών που προκάλεσαν τα παράπονα των ομάδων. Δεν είχε πρόθεση να δυσφημήσει το άθλημα", ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του Παπουτσάκη, Βασίλης Κοντοβαζαινίτης.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/ergotelis/anaskeuase-o-papoytsakhs-kai-h-ypothesh-mphke-sto-arxeio.1789674.html (http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/ergotelis/anaskeuase-o-papoytsakhs-kai-h-ypothesh-mphke-sto-arxeio.1789674.html)
Ά ρε λεβεντογέννα Κρήτη !!! :P :P :P
κοκοκο...
-
πεντακάθαρη η φετινή σουπερκλίκα :P
-
Και σ'ούκανε ένα μαλλί !!!
-
Στο νοσοκομείο ο Παπουτσάκης!
Η δυσφορία που ένιωθε ο Απόστολος Παπουτσάκης και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το αναπνευστικό του τον ανάγκασαν να διακομιστεί άμεσα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Κυριακής.
Ο πρόεδρος του Εργοτέλη υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και οι γιατροί ασχολήθηκαν αμέσως με την περίπτωσή του κατά την άφιξή του στο ΠΑΓΝΗ.
Έτσι, αύριο, Δευτέρα, θα αποφασιστεί αν θα υποβληθεί σε στεφανιογραφία, όμως φαίνεται πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Βέβαια, στο πλευρό του Παπουτσάκη βρέθηκαν παράγοντες και φίλαθλοι του Εργοτέλη, οι οποίοι του ευχήθηκαν περαστικά γι' αυτή την περιπέτεια της υγείας του.
Αυτό σημαίνει πως δε θα δώσει το παρών στην αυριανή παρουσίαση του Σίνισα Γκόγκιτς το μεσημέρι (12:00), αλλά και στην πρώτη προπόνηση της ομάδας το απόγευμα (19:00) στο Παγκρήτιο Στάδιο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τέλος, να σημειώσουμε πως και πέρυσι ο ισχυρός άνδρας του Εργοτέλη είχε περάσει μια σοβαρή περιπέτεια υγείας.
-
Στην εντατική ο Παπουτσάκης
Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου βρίσκεται ο Απόστολος Παπουτσάκης καθώς υπέστη ανακοπή.
Ο πρόεδρος του Εργοτέλη βρίσκεται σε καταστολή και οι γιατροί που τον παρακολουθούν χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του εξαιρετικά κρίσιμη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μερικές μέρες ο Παπουτσάκης είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο εξαιτίας ενός ισχαιμικού επεισοδίου.
απο Gazzetta.gr
-
Πέθανε τελικά ο Παπουτσακης
-
"Εφυγε" ο Απόστολος Παπουτσάκης
Βαρύ πένθος στην οικογένεια του Εργοτέλη αλλά και σε ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο από την είδηση για τον θάνατο του Απόστολου Παπουτσάκη, τα χαράματα της Δευτέρας.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Εργοτέλης νοσηλευόταν από το Σάββατο το βράδυ στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, έχοντας υποστεί ανακοπή.
Η καρδιά του, όμως, δεν άντεξε και τα χαράματα της Δευτέρας σε ηλικία 60 ετών άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στη θλίψη την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου, αλλά και ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ελλάδα.
Η απώλεια είναι τεράστια για τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς ο Απόστολος Παπουτσάκης ήταν άνθρωπος με ήθος και αρχές, δύο στοιχεία που συνόδευαν και τον Εργοτέλη τα χρόνια της παρουσίας του Παπουτσάκη στην ομάδα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...
απο Sportdog.gr
-
Θερμά συλλυπητήρια για τον άνθρωπο που δημιούργησε την σύγχρονη ιστορία του Εργοτέλη
-
Οποιαδήποτε ανθρώπινη απώλεια είναι λυπηρή , κυρίως βέβαια για τους οικείους του εκλιπόντος . Εννοείται ότι τους συλλυπούμαι βαθύτατα !
Απλά , ως η άχρηστη πληροφορία της ημέρας , την σύγχρονη ιστορία του Εργοτέλη την δημιούργησε ο Τζώρτζογλου . Για περισσότερες λεπτομέρειες απευθυνθείτε σε κάποιον Ηρακλειώτη ...
-
Μαύρες εμφανίσεις λόγω πένθους
Με μαύρες φανέλες θα παραταχθεί στο νέο πρωτάθλημα της Football League ο Εργοτέλης, όπως αποφάσισαν οι διοικούντες τον κρητικό σύλλογο.
Διαφημίσεις Google
Οι παίκτες του Γιώργου Μακράκη δεν θα φορέσουν κιτρινόμαυρες ή κίτρινες εμφανίσεις, όπως τα προηγούμενα χρόνια, αλλά μαύρες, ως ένδειξη πένθους για το χαμό του προέδρου της ΠΑΕ, Απόστολου Παπουτσάκη, ύστερα από ανακοπή καρδιάς πριν από τρεις εβδομάδες.
-
Από Μπαμ Μπαμ... Χαλκιαδάκης!
Ο 22χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός του Εργοτέλη Μπαμ Μπαμ έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και οι άνθρωποι του συλλόγου θα κάνουν προσπάθειες για την ελληνοποίηση του. Διαβάστε τι είπε ο Μπαμ Μπαμ για το ματς με τον Ατρόμητο.
Είναι από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League και έστρεψε αρκετά βλέμματα πάνω του.
Ο λόγος για τον 22χρονο επιθετικό του Εργοτέλη Μπαμ Μπαμ, ο οποίος έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην ομάδα της Κρήτης να πετύχει φέτος τους στόχους της.
Οι διοικούντες των "κιτρινόμαυρων" στηρίζουν πολλά πάνω του και μάλιστα τις τελευταίες ημέρες έχουν κινήσει τις διαδικασίες για να τον κάνουν Έλληνα!
Συγκεκριμένα, ο ατζέντης του παίκτη σε συνεργασία με τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας, αναζητούσαν τον τρόπο, ώστε πέραν της απόκτησης του ποδοσφαιριστή, να μπορέσει να αποκτήσει και την Ελληνική υπηκοότητα, ώστε να μην καλύπτει θέση ξένου.
Μόλις είδαν ότι αυτό είναι εφικτό, ξεκίνησαν τις διαδικασίες και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα ο Μπαμ Μπαμ θα είναι Χαλκιαδάκης και επίσημα
Η υπόθεση θα είναι ίδια με αυτή του Μπρούνο, δηλαδή η υιοθεσία και μάλιστα από τον ίδιο άνθρωπο και για το λόγο αυτό θα πάρει το επίθετο Χαλκιαδάκης.
Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται όμως είναι χρονοβόρες και προς το παρόν ο Μπαμ Μπαμ θα αγωνίζεται ως Βραζιλιάνος, για τους επόμενους μήνες.
Μπαμ Μπαμ: "Να με θυμούνται για την προσφορά μου"
Στο μεταξύ ο Βραζιλιάνος επιθετικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη, τόσο για την αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο, όσο και για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα είπε ο Μπαμ Μπαμ:
Για την πρώτη του εμπειρία στη Super League: "Ήταν όλα τέλεια. Πολύ καλή εμπειρία το πρώτο μου παιχνίδι στην Super League. Για εμένα το κίνητρο ανεβαίνει ακόμα περισσότερο και αυτό θα το βγάζω στο γήπεδο".
Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: "Περίμενα ότι ο αγώνας θα ήταν πιο δύσκολος για εμάς, ωστόσο με την καλή δουλειά που κάναμε στον αγωνιστικό χώρο δείξαμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα που μπορεί να κοντράρει στα ίσια όλους τους αντιπάλους. Είμαι σίγουρος ότι σε κάθε παιχνίδι θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι".
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τις βλέψεις του Εργοτέλη: "Η συνέχεια θα είναι καλή για εμάς. Διαθέτουμε καλούς ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι είμαστε αξιόμαχη ομάδα. Αν νομίζουν ότι θα αντιμετωπίζουν τον Εργοτέλη και ότι θα έχουν εύκολο έργο και ότι θα μας κερδίσουν εύκολα κάνουν μεγάλο λάθος. Αυτό δεν θα συμβεί σε κανένα ματς. Θα φτάσουμε ψηλά, πιστεύω σε εμένα και την ομάδα. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί με οποιονδήποτε και οπουδήποτε παίζουμε".
Για την απόδοσή του στο παιχνίδι του Περιστερίου: "Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας και την δική μου αν αναλογιστεί κάποιος ότι επρόκειτο για την πρεμιέρα. Ξέρω τις δυνατότητες μου και τι μπορώ να προσφέρω.
Μπορώ να παίξω πολύ καλύτερα από τον αγώνα του Σαββάτου. Είμαι ένας παίκτης ομαδικός, παίζω για την ομάδα και για τους φιλάθλους. Σε κάθε παιχνίδι θα δίνω το 100% για να βοηθήσω τον Εργοτέλη να επιτύχει τους στόχους του".
Για το μήνυμα που θέλει να στείλει: "Υπόσχομαι πολλές πάσες προς τους συμπαίκτες μου και τα γκολ θα έρθουν μόνα τους. Θέλω με οποιονδήποτε τρόπο να βοηθήσω την ομάδα μου και παράλληλα θα βοηθηθώ.
Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Εργοτέλη και ελπίζω να αφήσω ένα καλό όνομα στο σωματείο τα χρόνια που θα αγωνίζομαι για την ομάδα. Θέλω να με θυμούνται για την προσφορά μου".
απο Sport24.gr
-
Ο Εργοτέλης, που δικαιούται να «φωνάζει» για τη διατησία του Κύζα στη χθεσινή ήττα από τον Ατρόμητο (δεν του δόθηκε πέναλτι στις καθυστερήσεις κι έτσι έμεινε το 0-1), εξέδωσε ανακοίνωση κατά πάντων, κατηγορώντας κάποιους, εντός και εκτός Κρήτης, πως δεν τον θέλουν στη Super League γιατί δεν έχει συναλλαγές και σχέσεις με τα κέντρα εξουσίας!
Αναλυτικά η ανακοίνωση διαμαρτυρίας της ΠΑΕ:
«Στον χθεσινό αγώνα με τον Ατρόμητο υπήρξαμε για ακόμα μια φορά φέτος στο ίδιο έργο θεατές. Έπειτα από τα παιχνίδια με Πανιώνιο, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Απόλλωνα, η διαιτησία και χθες αλλοίωσε το αποτέλεσμα εις βάρος μας. Τυχαίο; Δε νομίζουμε!
Είναι προφανές πλέον ότι κάποιοι – εντός κι εκτός Κρήτης – δε θέλουν τον Εργοτέλη στη Super League. Ίσως επειδή δεν έχουμε συναλλαγές και σχέσεις με τα κέντρα εξουσίας. Ίσως διότι δε θέλουν τρεις (ή και τέσσερις) ομάδες από την Κρήτη στην κορυφαία Κατηγορία κι εμείς τους φαινόμαστε ως το ευκολότερο θύμα.
Καλούμε για ακόμα μια φορά τους αρμόδιους φορείς, ΕΠΟ και ΚΕΔ, να εξετάσουν άμεσα το θέμα της συμπεριφοράς της διαιτησίας απέναντι στην ομάδα μας και να δώσουν λύση. Η υπομονή μας έχει φτάσει στα όριά της…»
-
χαχαχα καλό... πόσους δανεικούς έχει από γαύρο είπαμε;
...απλά ευνοήθηκε το καλύτερο παράρτημα ;)
-
Καλα η αληθεια ειναι οτι οντως ο Εργοτελης εχει φαει καλο σφαξιμο φετος....
Δεν ξερω τι γινεται αλλα σε ΠΑΣ,Εργοτελη και Ξανθη στο φετινο πρωταθλημα εχει πεσει πολυ τσεκουρωμα
-
Θλάση στον εγκέφαλο ο Αναστασάκος
Σοκ με τον Ηλία Αναστασάκο στον Εργοτέλη καθώς ο Έλληνας επιθετικός έχει υποστεί θλάση στον εγκέφαλο.
Ο έμπειρος άσος σε μία φάση του αγώνα με τον Παναιτωλικό συγκρούστηκε με τον Μπικέι και έπειτα από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση στον εγκέφαλο.
Αυτό σημαίνει πως ο δυναμικός ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις μήνες, με αποτέλεσμα να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν!
ΠΗΓΗ: onsports.gr
-
ergotelis.gr
22-04-2014: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ
Προς ενημέρωση των δημοτών του Ηρακλείου και ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ παραθέτει ορισμένα βασικά οικονομικά στοιχεία που αφορούν στις συμβάσεις της με τη διαχειρίστρια εταιρία του Παγκρητίου Σταδίου, «Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε.».
1. Για τη χρήση του Παγκρητίου η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ πληρώνει:
Α. 30.000 ευρώ (+ΦΠΑ) για το βοηθητικό γήπεδο.
Β. 15% επί των εισπράξεων των εισιτηρίων (στη νέα σύμβαση που υπογράφτηκε πρόσφατα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2014-15 προβλέπεται και ελάχιστη χρέωση 2.000 ευρώ ανά αγώνα).
Γ. 15% επί των εσόδων από τις διαφημιστικές πινακίδες.
Δ. Όλα τα έξοδα (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΗ κλπ) που αφορούν τη χρήση από μέρους μας των εγκαταστάσεων.
2. Το συνολικό ποσό που θα καταβάλει η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ από τις παραπάνω υποχρεώσεις για τη φετινή περίοδο (2013-14) είναι περίπου 120.000 ευρώ, ενώ το ποσό για την επόμενη σεζόν (2014-15) αναμένεται να ξεπεράσει τα 130.000 ευρώ, λόγω της ελάχιστης χρέωσης ανά αγώνα (σε μια εποχή όπου όλα στην Ελλάδα μειώνονται, εμείς ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ να δεχτούμε ΑΥΞΗΣΗ στο ενοίκιο...).
3. Από το καλοκαίρι του 2004, όταν η ομάδα μας ξεκίνησε να χρησιμοποιεί το Παγκρήτιο Στάδιο, έχουμε καταβάλει συνολικά στους εκάστοτε διαχειριστές των εγκαταστάσεων (Ολυμπιακά Ακίνητα, Δήμος Ηρακλείου, Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου) πάνω από ΕΝΝΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ.
4. Η οφειλή της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ στις 30/06/2013 ήταν 251.476 ευρώ. Το ποσό αυτό διακανονίστηκε προκειμένου να εξοφληθεί σε 60 μηνιαίες δόσεις, δηλαδή σε 5 ΧΡΟΝΙΑ, όταν σε ανάλογες περιπτώσεις οφειλών σε άλλα Στάδια ανά την Ελλάδα ο διακανονισμός έφτασε ακόμα και τα 20 ΧΡΟΝΙΑ...
5. Από την αναγνώριση της ανωτέρω οφειλής έως σήμερα έχουμε καταβάλει το ποσό των 106.049 ευρώ, το οποίο αφορά τόσο παλαιότερες όσο και την τρέχουσα χρήση.
6. H συνολική οφειλή της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ από τις παλιές και την τρέχουσα χρήση έως 31/03/2014 ανέρχεται στο ποσό των 221.185 ευρώ και είναι πλήρως ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΗ όπως αναφέρθηκε παραπάνω.
7. Από το παραπάνω συνολικό χρέος, το ληξιπρόθεσμο (καθυστερούμενες πληρωμές βάσει διακανονισμού) έως 31/03/2014 είναι μόνο 36.109 ευρώ (το ποσό αυτό προκύπτει εάν από τα 51.859 ευρώ των οφειλόμενων δόσεων αφαιρέσουμε τα 15.750 ευρώ της συντήρησης του χλοοτάπητα που βαρύνουν τη διαχειρίστρια εταιρεία, αλλά καταβλήθηκαν από τη Super Leagueεκ μέρους της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ). Το ληξιπρόθεσμο χρέος έχει πλέον τακτοποιηθεί με την εκχώρηση του αντίστοιχου ποσού από τα ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ τηλεοπτικά δικαιώματα της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ στην «Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε.».
8. Το συνολικό ποσό που πρέπει να καταβάλουμε από εδώ και στο εξής για την τρέχουσα και επόμενη αγωνιστική περίοδο (έως 30/06/2015) ως άθροισμα ληξιπρόθεσμων οφειλών και μελλοντικών δόσεων είναι επίσης ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ, καθώς έχουμε εκχωρήσει σημαντικό μέρος των εγγυημένων τηλεοπτικών δικαιωμάτων μας.
9. Με βάση τις συμβάσεις και με δεδομένες τις παραπάνω εκχωρήσεις, το ΕΛΑΧΙΣΤΟ ποσό που θα καταβληθεί ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ στη διαχειρίστρια εταιρία του Παγκρητίου Σταδίου από σήμερα έως τις 30/07/2015 ξεπερνάει τα 180.000 ευρώ, ανεβάζοντας τη συνολική ελάχιστη καταβολή - μη συμπεριλαμβανομένων των οφειλών - για την περίοδο 30/06/2013-31/07/2015 γύρω στα 290.000 ευρώ και συνολικά από το 2004 σε περίπου ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ.
Από όλα τα παραπάνω στοιχεία γίνεται σαφές ότι η ΑΠΕΙΛΗ της μη ανανέωσης της σύμβασης χρήσης του Παγκρητίου Σταδίου βασίστηκε στη ληξιπρόθεσμη οφειλή 36.109 ευρώ... Για την υπογραφή της νέας σύμβασης, ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΜΕ όχι μόνο να τακτοποιήσουμε τη ληξιπρόθεσμη οφειλή μας καθώς και να αυξήσουμε το ενοίκιο, αλλά και να εγγυηθούμε τις δόσεις των επόμενων 15 μηνών που αφορούν τόσο τα παλιά χρέη όσο και τη χρήση του Σταδίου κατά την επόμενη αγωνιστική περίοδο ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ...
Αφήνουμε τα συμπεράσματα στην κρίση των δημοτών του Ηρακλείου...
-
Σε 1 μήνα παίζουμε... προβλέπω 3-0.
-
με προλαβες New Pas. Pas
ειναι ετοιμοι για κανονι και αυτοι
αυτο αναφερουν πολλα αθλητικα σαιτ και ραδιοφωνα σημερα
-
Μόνο το τυπικό μένει για τη διάλυση της ΠΑΕ Εργοτέλης, αφού στη συνάντηση που έγινε την Δευτέρα ανάμεσα στη διοίκηση και στους μετόχους της ΠΑΕ Δημήτρη Παπουτσάκη, Νίκο Τζώρτζογλου, Δημήτρη Σουλτάτο, αλλά και τον Ερασιτέχνη δεν βρέθηκε κάποια λύση...
Έτσι, όπως αναφέρουν στην Κρήτη, πάρθηκε ήδη η απόφαση να αποσυρθεί η ομάδα από το πρωτάθλημα και να διαλυθεί η ΠΑΕ. Αυτό αναμένεται να ανακοινωθεί στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα μείνουν ελέυθεροι ώστε να συνεχίσουν την καριέρα τους όπου επιθυμούν.
ΠΗΓΗ: GAZZETTA.GR, thetoc.gr
-
Αναλυτικά: «Ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ 2015 – 2016, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ σύμφωνα με την έγγραφη παραίτηση της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ από το Πρωτάθλημα FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015 – 2016».πηγή asports.gr
Ο Ολυμπιακός Βόλου αποσύρεται οριστικά από το πρωτάθλημα της football league και δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή με την Αναγέννηση Καρδίτσας
http://www.prismanews.gr/index.php/football-league/item/134043-telos-volos-fl (http://www.prismanews.gr/index.php/football-league/item/134043-telos-volos-fl)
-
Το χρονικό του τι έγινε στον Εργοτέλη τα τελευταία χρόνια, με χρέη, αποφάσεις που πάρθηκαν, κ.α, μέσα από συνέντευξη ανθρώπου που ήταν κοντά. Ανεβάζω ένα τμήμα για το τι μπορεί να κάνει τώρα, τα υπόλοιπα και χρήσιμα κι αυτά για απόκτηση γνώσης, στο λινκ (http://www.a-sports.gr/articles-102593/brentzo-thelw-kai-mporw-na-ginw-proedro-tou-ergotelh.htm#.VsMAzrSLTIU) του a-sports.gr
Σχετικά με το πολύ σημαντικό όπως είπατε θέμα των συνεπειών που θα έχει ο Εργοτέλης λόγω της αποχώρησης από το πρωτάθλημα και της διαφαινόμενης διάλυσης της ΠΑΕ, ποιες είναι οι επιλογές που έχει ο Εργοτέλης (υπάρχει σύγχυση στο θέμα αυτό);
«Αν κι είναι κάπως παρακινδυνευμένο αυτή τη στιγμή να καθορίσουμε τις επιλογές που έχει ο Σύλλογος, δεδομένου ότι όπως ανέφερα παραπάνω τα σχετικά άρθρα του νέου ΚΑΠ δεν είναι ξεκάθαρα και δεν έχουν ακόμα εφαρμοστεί ώστε να έχουμε κάποιο δεδικασμένο, εντούτοις μπορούμε με κάθε επιφύλαξη ν’ αναφέρουμε 4 σενάρια (επιλογές):
Συμμετοχή στην Γ’ Εθνική χωρίς αγωνιστικές, οικονομικές ή άλλες συνέπειες (περιττό να πούμε ότι αυτό είναι το ιδανικό σενάριο το οποίο όμως φαντάζει πολύ δύσκολο να διεκδικηθεί νομικά).
Συμμετοχή στην Γ’ Εθνική χωρίς αγωνιστικές αλλά με οικονομικές συνέπειες. Πιο συγκεκριμένα, όταν ιδρυθεί η νέα ΠΑΕ θα επιβαρύνεται με το 50% των ποδοσφαιρικών χρεών της παλιάς ΠΑΕ (χρέη προς ποδοσφαιριστές, προπονητές, ομάδες, managers, EΠΟ, FIFA, UEFA κλπ.) που θα τελεσιδικήσουν ως τον προβιβασμό της ομάδας στην Β’ Εθνική. Αυτό είναι ένα πιθανό και μέτριο θα έλεγα σενάριο, με τα συν και τα πλην του.
Συμμετοχή στην Α1 Κατηγορία της ΕΠΣΗ, με ποινή -6 βαθμών και με τις ίδιες οικονομικές συνέπειες με την προηγούμενη περίπτωση. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι αυτό είναι το χειρότερο δυνατό σενάριο.
Το 4ο σενάριο είναι σε διαφορετική βάση, δηλαδή να ξεκινήσουμε μια νέα προσπάθεια καθαροί από χρέη μέσω των Νέων Εργοτέλη που έχουν ξεχωριστό ΑΦΜ και συνεπώς δεν εμπλέκονται σε καμιά περίπτωση και με κανέναν τρόπο με την ΠΑΕ. Είναι νομίζω μια εναλλακτική επιλογή σε περίπτωση που η συμμετοχή στην Γ’ Εθνική είτε δεν είναι εφικτή είτε είναι πολύ ακριβή λόγω των χρεών που θα κουβαλάει στην πλάτη της η νέα ΠΑΕ όταν με το καλό δημιουργηθεί.
Να ξεκαθαρίσω επίσης, επειδή κυκλοφορεί και γράφεται, ότι δεν προβλέπεται πουθενά στα άρθρα που αφορούν τον Εργοτέλη (αποχώρηση από το πρωτάθλημα) υποχρεωτική παραμονή στην ίδια κατηγορία για κάποια χρόνια. Αυτό αφορά ομάδες που προσφεύγουν σε διαδικασίες του πτωχευτικού κώδικα ή σε πολιτικά δικαστήρια καθώς και για ομάδες που δεν δηλώνουν συμμετοχή στην κατηγορία που δικαιούνται».
Ποιο από τα παραπάνω σενάρια νομίζετε ότι είναι το καλύτερο για τον μέλλον του Εργοτέλη;
«Είναι αδύνατο να πάρει ξεκάθαρη θέση κάποιος αυτή τη στιγμή για τον απλούστατο λόγο ότι δεν γνωρίζουμε τ’ ακριβή δεδομένα. Δηλαδή δεν ξέρουμε ούτε ποια άρθρα του νέου ΚΑΠ θα ισχύσουν, ούτε πόσα ακριβώς είναι τα ποδοσφαιρικά χρέη της ΠΑΕ (και πολύ περισσότερο πόσα θα είναι όταν θα προβιβαστεί με το καλό η ομάδα στην Β’ Εθνική), ούτε τι ακριβώς εννοεί ο ΚΑΠ ως χρέη που θα τελεσιδικήσουν.
Πάντως, όπως ήδη ανέφερα, σίγουρα το σενάριο της συμμετοχής στην Γ’ Εθνική χωρίς αγωνιστικές ή άλλες συνέπειες είναι το ιδανικότερο. Φοβάμαι όμως ότι δεν είναι νομικά εφικτό, όπως θα ήταν σίγουρα και δεδομένα αν είχαμε επιλέξει αυτό το δρόμο το περασμένο καλοκαίρι. Από την άλλη πλευρά, όπως επίσης προανέφερα, το σενάριο της Α1 ΕΠΣΗ είναι προφανώς το χειρότερο σενάριο, φοβάμαι όμως ότι θα είναι αυτό στο οποίο θα μας κατατάξει η ΕΠΟ και θα πρέπει να το πολεμήσουμε νομικά.
Από εκεί και πέρα, υπάρχουν οι δύο άλλες λύσεις, κάθε μια από τις οποίες έχει πλεονεκτήματα & μειονεκτήματα. Η επιλογή της Γ’ Εθνικής με την επιβάρυνση των χρεών από τη μια μεριά προσφέρει ένα νέο ξεκίνημα στην υψηλότερη δυνατή κατηγορία, αλλά απ’ την άλλη φορτώνει την νέα ΠΑΕ με χρέη του παρελθόντος. Η επιλογή των Νέων Εργοτέλη από τη μια μας απαλλάσσει οριστικά κι αμετάκλητα από τα χρέη, όμως απ’ την άλλη όχι μόνο ξεκινάμε από πολύ χαμηλή κατηγορία (πιθανότατα την Α2 ΕΠΣΗ) αλλά επιπλέον η ποδοσφαιρική ομάδα αλλάζει όνομα από ΓΣ Εργοτέλης σε Νέοι Εργοτέλη (κάτι που πρέπει επίσης ν’ αξιολογηθεί).
Είναι μια πολύ δύσκολη, σοβαρή και καθοριστική απόφαση για το μέλλον του Εργοτέλη – ιστορική θα έλεγα – και πρέπει να την πάρουμε μετά από μεγάλη σκέψη κι αφού έχουμε εξετάσει όλα τα πιθανά ενδεχόμενα κι έχει ξεκαθαρίσει το νομικό κομμάτι. Δεν πρέπει ούτε να βιαστούμε, ούτε να παρασυρθούμε όπως το προηγούμενο καλοκαίρι που δεν σταθμίσαμε σωστά τα δεδομένα κι είδατε που καταλήξαμε. Το θέμα των χρεών είναι για μένα το πιο σημαντικό. Πρέπει με κάθε τρόπο ν’ απαλλαγούμε επιτέλους απ’ αυτά για να μην βρεθούμε σε λίγα χρόνια ξανά στην ίδια θέση. Αν δεν εξυγιανθούμε πλήρως οικονομικά, δεν θα μπορέσουμε ποτέ να προχωρήσουμε σωστά και ν’ αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος. Γι’ αυτό τα σενάρια που δεν εμπεριέχουν οικονομικές συνέπειες φαίνονται αυτή τη στιγμή πιο ελκυστικά. Αν όμως τα χρέη που θα κληρονομήσει η νέα ΠΑΕ δεν είναι μεγάλα κι είναι διαχειρίσιμα, τότε το συζητάμε».
-
Ούι να μας πεταχτεί από το πουθενά καμιά ΑΕ Γιάννενα.Πως λέει το σύνθημα πως τα φέρνει η ζωή.
Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο.
Οχτρός του τέλη είναι και βγάζει στην φόρα τέτοια στοιχεία;;;;
-
Αργησανε πολλα χρονια και αυτο επρεπε να γινει...
Αλλα φαινεται πως περιμενανε να πεσει η Αεκ και Ηρακλης και μετα να τον νομοθετησουνε κλασικο ελλαδισταν που λεμε....Δεν γινεται ολες οι ΠΑΕ που ουσιαστικα ειναι ανωνυμες εταιριες να φεσωνουν ασυστολα το ελληνικο δημοσιο εδω και χρονια και συνεπως τα σπασμενα συνεχεια να τα πληρωνει ο λαουτζικος....
Εκτος αυτου,αν εχω καταλαβει καλα ,το αλλο 50% των χρεων θα τα βαρυνεται ο τεως προεδρος καθε ομαδας.......Αυτα ειναι
Καιρος ηταν να γινουνε τα αυτονοητα
-
Η σεζόν ξεκίνησε μ’ έναν πολύ καλό προπονητή και μεγάλο άνθρωπο, τον Γιάννη Πετράκη, κι ένα πολύ αξιόλογο ρόστερ που παρά τις διάφορες επικρίσεις είχε ως βάση τα δικά μας παιδιά τα οποία πλαισιωθήκαν από έμπειρους με περγαμηνές αλλά και νέους ταλαντούχους παίχτες. Θέλω να τονίσω, επειδή διάφορα ακούστηκαν και τότε αλλά ακόμα και τώρα, ότι στην αρχή την σεζόν σχεδόν οι μισοί (14-15) από τους 32 επαγγελματίες παίχτες μας προερχόντουσαν από τις ακαδημίες του Συλλόγου (στο δεύτερο γύρω μειώθηκαν, όπως και το συνολικό ρόστερ, αλλά και πάλι ήταν πάνω από 10) και μάλιστα υπήρχαν αγώνες όπου αγωνίστηκαν μέχρι και 7 από τα δικά μας παιδιά. Κι αυτά τα νούμερα, αυτό το επίτευγμα, όχι μόνο δεν είχαν συμβεί ποτέ στο παρελθόν στον Εργοτέλη στην Α’ κατηγορία αλλά ούτε και σε καμιά άλλη ομάδα στην Ελλάδα εκείνη τη σεζόν. Κατά τ’ άλλα, υποτίθεται ότι δεν στηριχτήκαμε σε δικά μας παιδιά… Επίσης, σε σύνολο 32 παιχτών πήραμε και 4 δανεικούς, το 1/8 δηλαδή, εκ των οποίων οι 2 ήταν δικά μας παιδιά (Μπουχαλάκης-Τζανακάκης). Κι αυτό θεωρήθηκε ότι γεμίσαμε με δανεικούς…
Η χρονιά κύλησε, η διοίκηση κατάφερε να πουλήσει αρχικά τον Πελέ (500.000) κι αργότερα τον Παντελάκη (200.000) και κυρίως μ’ αυτά τα χρήματα – πέρα φυσικά από τα σταθερά κι εγγυημένα έσοδα (τηλεοπτικά, χορηγίες κλπ.) τα οποία όμως ήταν σε μεγάλο βαθμό εκχωρημένα κυρίως στο Δημόσιο αλλά και σε τρίτους – καθώς και κάποιες άλλες συνεισφορές από διαφόρους Εργοτελίτες βγήκε η χρονιά έστω και δύσκολα (κάτι που φάνταζε ακατόρθωτο στην αρχή). Κι όχι μόνο βγήκε οικονομικά η χρονιά, πήραμε αδειοδότηση για την επόμενη και σώθηκε η ομάδα αγωνιστικά, αλλά επιπλέον ο Εργοτέλης κατάφερε να τερματίσει στην καλύτερη θέση στην ιστορία του ισοβαθμώντας στην 6η θέση μαζί με τον ΟΦΗ (τελικά στην ισοβαθμία ο Εργοτέλης κατετάγη 7ος), παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο κι έχοντας στο 2ο γύρο αντικειμενικά μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα (κατά πολλούς την καλύτερη μετά τις 3 μεγάλες ομάδες που συμμετείχαν τότε στο πρωτάθλημα) και για μένα την καλύτερη ομάδα της ιστορίας του με πραγματικούς παιχταράδες και με 2 εξαιρετικούς προπονητές, τον Γιάννη Πετράκη αρχικά και τον Μαρίνο Ουζουνίδη αργότερα (των οποίων η αξία δεν φάνηκε μόνο εκείνη τη χρονιά στον Εργοτέλη αλλά και μετέπειτα έως και τώρα). Ήταν πραγματικά μια ‘’dream team’’ για τα δεδομένα του Εργοτέλη αλλά και γενικότερα του επαρχιακού ποδοσφαίρου και των μικρομεσαίων ομάδων. Κι όλα αυτά επιτεύχθηκαν μ’ ένα πολύ χαμηλό μπάτζετ, από τα χαμηλότερα της κατηγορίας. Η χρονιά λοιπόν ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία σ’ όλα τα επίπεδα».
-
Ένα χωριό στη Βραζιλία, μόνο Εργοτέλης
(https://www.sport24.gr/img/2932/9048855/166000/w620/620/ergotelis.jpg)
Ο Βραζιλιάνος μέσος, Σίλβα Ζούνιορ δεν ξεχνάει τον Εργοτέλη και έχει κάνει τους κατοίκους του χωριού του φιλάθλους της κρητικής ομάδας, όπως φαίνεται απ' τις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media.
O Σίλβα Ζούνιορ αγωνίστηκε για εννιά χρόνια στην Ελλάδα. Τα πρώτα έξι στον Εργοτέλη, απ' το 2006 έως το 2012, και στη συνέχεια σε Παναιτωλικό και ΑΕΛ. Ο Βραζιλιάνος πρώην μέσος δεν ξεχνάει την κρητική ομάδα και έχει καταφέρει, μάλιστα, να κάνει φιλάθλους των "κιτρινομαύρων" τους κατοίκους του χωριού του.
Ο 44χρονος πλέον παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ανεβάζει διαρκώς φωτογραφία στα social media απ' την περιοχή του, το Μαρανγκουάπε, όπου φαίνεται πως έχει μετατραπεί σε "οπαδική φωλιά" του Εργοτέλη.
Δείτε τις αναρτήσεις:
https://www.sport24.gr/football/ena-chorio-sti-vrazilia-mono-ergotelis.9048857.html?utm_source=Contra&utm_medium=footer&utm_campaign=24MediaWidget (https://www.sport24.gr/football/ena-chorio-sti-vrazilia-mono-ergotelis.9048857.html?utm_source=Contra&utm_medium=footer&utm_campaign=24MediaWidget)
-
πολύ ωραίο αυτό και εύγε στον ποδοσφαιριστή!
-
Περισσοτερους οπαδούς έχει εκεί παρά στην κρητη