PAS.gr Forum

About PAS => ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ για τον ΠΑΣ (και μόνο) => Μήνυμα ξεκίνησε από: PAS-o-media στις Δευ 14 Μάι 2012 12:17

Τίτλος: Ζωντανός διάλογος για τον ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: PAS-o-media στις Δευ 14 Μάι 2012 12:17
Με την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής χρονιάς για τον ΠΑΣ Γιάννινα το passports.gr προχωράει σε μια καινοτομία για τον χώρο των γιαννιώτικων αθλητικών sites και εγκαινιάζει ένα νέο τρόπο επικοινωνίας με τους αναγνώστες του.

Σήμερα το απόγευμα στις 19:00 συντονιστείτε στο passports.gr μέσω της πλατφόρμας του LIVE CHAT και συζητήστε ζωντανά με τους Βασίλη Σχολιανό και Θανάση Μυριούνη γύρω από ΟΛΑ τα θέμα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Συνολική αποτίμηση της χρονιάς που πέρασε για τη γιαννιώτικη ομάδα αλλά και εξειδικευμένη θεματολογία γύρω από τα κεντρικά πρόσωπα της φετινής σεζόν όπως ο Άγγελος Ανασταδιάδης, σε ένα διαδικτυακό διάλογο διάρκειας 2 ωρών, ανοιχτό σε όλες τις απόψεις.

Συντονιστείτε στο passports.gr στις 19:00.
Τίτλος: Απ: Ζωντανός διάλογος για τον ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: GIWRGIS στις Δευ 14 Μάι 2012 19:41
http://www.passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=3359:live-chat-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CE%BD%CE%B1&Itemid=138 (http://www.passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=3359:live-chat-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CE%BD%CE%B1&Itemid=138)
Τίτλος: Απ: Ζωντανός διάλογος για τον ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: New στις Δευ 14 Μάι 2012 21:30
Έκλεισε ο LIVE και δεν πρόλαβα.

Φίλοι LIVE  … εμμέσως πλην σαφώς πήρα την απάντηση.
 
Ζόρικο κομμάτι η «γατοπληροφορία» και όταν κυκλοφορεί, δεν μπορείς να την αγνοήσεις, αγαπητό LIVE.
Προσωπικά τους διαβάζω όλους και τους ρίχνω στα αυτιά, αν και δεν είμαι ούτε καν χομπίστας, κλειδούχος είμαι στα τρένα.
 
Ωστόσο όμως έχω διαπιστώσει ότι δεν την «χτυπάτε» δεόντως και στην βράση της  τη «γατοπληροφορία» όταν κάνει κλικ, σχεδόν την  αναπαράγεται και μάλλιστα (από το μαλλί) σε αστείες - γελοίες - αποπροσανατολιστικές βερσιόνες (το φυγείο του Ντεμόλ ή η "εντολή" τελευταία) από τοπικούς χονδρεμπόρους και για τοπική κατανάλωση … αν όχι από εσάς (σίγουρο) σίγουρα από κάποιους άλλους και σκρίπτα μάνετ.

Ακολουθούν δύσκολες μέρες … και έχετε πολλή και υπεύθυνη δουλειά, όπως επισήμαναν και άλλα παιδιά στο ωραίο  LIVE σας.
Καλό κουράγιο, γιατί σας κόβω για επαγγελματίες, σε 1 ικανοποιητικό επίπεδο.
Σκίστε τη Γάτα!

Τέλος να πω στους ανταποκριτές του σκότους (???????????) ότι, άλλο είναι κερ-κίδα και άλλο είναι ναυ-αρχίδα.

Υ.Γ.: Θα τα μεταφέρω στο επόμενο LIVE ... Πιθανότατα την Παρασκευή. 
Τίτλος: Ζωντανός διάλογος για τον ΠΑΣ Γιάννινα pt2
Αποστολή από: PASsports.gr στις Πεμ 17 Μάι 2012 07:22
Η ανταπόκριση σας στο πρωτο live chat της Δευτέρας ήταν μεγάλη και σας ευχαριστούμε όλους για αυτό.

Επιθυμία μας είναι άμεση επικοινωνία με όσο το δυνατόν περισσότερους τους φίλους του ΠΑΣ.

Το επόμενο ραντεβού μας ορίστηκε για το απόγευμα της Παρασκευής στις 19:00.

Πολλοί από εσάς παραπονέθηκαν (δικαιολογημένα) ότι πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένη θεματολογία σε κάθε συζήτησή μας. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να καθορίσετε εσείς ποιο επιθυμείτε να είναι το θέμα του επόμενου live chat της Παρασκευής.

1) Φυγή Αναστασιάδη- Προπονητολογία
2) Οικονομικά- Διοικητικά- Μπάτζετ επόμενης σεζόν
3) Μεταγραφολογία- Αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών
4)  Γηπεδικό- Βοηθητικά ΠΕΑΚΙ

Υ.Γ: Παρακαλούμε τους διαχειριστές του PAS.gr να βάλουν τις 4 επιλογές θεμάτων σε δημοσκόπηση για να έχουμε σαφή εικόνα.
Τίτλος: Απ: Ζωντανός διάλογος για τον ΠΑΣ Γιάννινα pt2
Αποστολή από: ΛΟΚΟ στις Πεμ 17 Μάι 2012 09:22
Άντε ρε ακάλεστοι που μου θέτε και live διάλογο, άντε από κει.
Το πρέπον για χωρίς σκοπιμότητες και διακρίσεις διάλογο, είναι να διαλέξετε 4-5 μέλη, να τους ζητήσετε να υποβάλουν γραπτώς τις ερωτήσεις τους, και να απαντήσετε μετά με την ησυχία σας, άντε και παίρνοντας υπ' όψη τους συμβουλάτορές σας, ή έστω να απαντήσουν οι συμβουλάτορες κι εσείς να κοιτάτε.
Αυτό κύριοι είναι το πρέπον, για να έχουμε σαφή και καθαρό διάλογο, να μην τραβάμε και ζόρια για καμιά σοβαρή διευκρινιστική αντερώτηση δηλαδή.
Αντε από κει γατάκια.

Έστω κι έτσι Πάντος, θα πρότεινα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος της ψηφοφορίας, να ξεκινήσει η κουβέντα της Παρασκευής, με σχόλια για την και "διαδικτυακή" αλλά κυρίως και "συνέντευξη" του προέδρου, που διεκδικεί βραβείο πρωτοτυπίας, εκτέλεσης και σκηνοθεσίας.
Τίτλος: Απ: Ζωντανός διάλογος για τον ΠΑΣ Γιάννινα pt2
Αποστολή από: New στις Πεμ 17 Μάι 2012 10:11
Aρκεί το live chat να επεξεργάζεται ερωτήματα, να καταλήγει σε συμπεράσματα και όχι σε απλές διαπιστώσεις ... και να μη είναι γκρίκλις για το χασομέρι, μέρες που περνάμε.
Δηλαδή, τα ρεζουμέ του live chat να συκγεντρώνονται σε 1 ριπόρτ προς δημοδίευση στην ιστοσελίδα σας, άρθρο που λένε ... υπόμνημα λέω εγώ.

Θέματα που κατά τη γνώμη μου προέχουν και θέλουν σκάψιμο σε βάθος, όχι φάρδος.
1) Η τοποθέτηση του κ. Γ. Χριστοβασίλη και η μέθοδος  fix προκαταβαλλόμενων ερωτημάτων, ως εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.
2) Μετοχολόγιο ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966: Ιδιότητες μετόχων - μετοχικές αξίες και δικαίωμα συμμετοχής ή λόγου στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων.
3) Σκάουτιγκ: Οι μεταγραφικές πιάτσες, τα τυφλά μεταγραφικά πακέτα και τα εμπλεκόμενα πρόσωπα σκάουτιγκ του ΠΑΣ.

Αναρωτιέμαι εγώ ο δύσπιστος.
 
Τίτλος: Απ: Ζωντανός διάλογος για τον ΠΑΣ Γιάννινα pt2
Αποστολή από: CPAS1 στις Πεμ 17 Μάι 2012 13:35
ΠΑΕ και χομπίστες μας τα κάνατε τσουρέκια με τις συνεντεύξειs και τα live σας!!!
Παγκόσμια πρωτοτυπία η  (μη) συνέντευξη της ΠΑΕ αλλά και τα Live για ξένους αχυρώνες !!!

Λυπηθείτε μας !!!!!
Τίτλος: Απ: Ζωντανός διάλογος για τον ΠΑΣ Γιάννινα pt2
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 17 Μάι 2012 13:45
πως να επιλέξεις;Είναι λίγο από όλα.Να χωρίσεις ανά ώρα ίσως;Επίσης σε μια κουβέντα αλλιώς ξεκινάς και αλλιώς καταλήγεις.Δεν είναι κάτι στάνταρ.
Τίτλος: Απ: Ζωντανός διάλογος για τον ΠΑΣ Γιάννινα pt2
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Πεμ 17 Μάι 2012 17:31
Εγω νομιζω οτι το δευτερο (Οικονομικα - Διοικητικα - μπατζετ) περικλειει, τα αλλα τρια. Απο εκει ξεκινανε ολα και εκει καταληγουν...
Τίτλος: Απ: Ζωντανός διάλογος για τον ΠΑΣ Γιάννινα pt2
Αποστολή από: nick στις Πεμ 17 Μάι 2012 17:45
Παράθεση
Γηπεδικό- Βοηθητικά ΠΕΑΚΙ

Το σημαντικότερο κατά τη γνώμη μου. Πότε θα καταφέρει ένας παιχτής να προπονηθεί φυσιολογικά στα Γιάννενα ? Αν κάτι σαν αυτό διορθωνόταν, άμεσα θα είχαμε και καλύτερη ανταπόκριση από αρκετούς ποδοσφαιριστές που μαθαίνουν τι γίνεται μέσω γνωστών κλπ.
Τίτλος: Απ: Ζωντανός διάλογος για τον ΠΑΣ Γιάννινα pt2
Αποστολή από: Siatrovouni στις Πεμ 17 Μάι 2012 20:23
Παράθεση
Γηπεδικό- Βοηθητικά ΠΕΑΚΙ

Το σημαντικότερο κατά τη γνώμη μου. Πότε θα καταφέρει ένας παιχτής να προπονηθεί φυσιολογικά στα Γιάννενα ? Αν κάτι σαν αυτό διορθωνόταν, άμεσα θα είχαμε και καλύτερη ανταπόκριση από αρκετούς ποδοσφαιριστές που μαθαίνουν τι γίνεται μέσω γνωστών κλπ.

και αυτο θεμα οικονομικο ειναι.