PAS.gr Forum
Διάφορα => Ρε δεν ΠΑΣ καλα! => Μήνυμα ξεκίνησε από: jimakos στις Πεμ 16 Αύγ 2012 22:31
-
Χρόνια πολλά ρε φίλε, νάσαι πάντα καλά για να μας παρέχεις αυτό το υπέρτατο αγαθό, που λέγεται ΠΑΣ.γκρ!
Κι εγώ ο χαμένος, που νόμζα ότι ο Λόκος ήταν ο μεγαλύτερος...
-
Επ τι εχουμε εδω?
που ειναι η τουρτα?
Χρονια πολλα και καλα φιλε με υγεια και καθε ευτυχια!
Και πολυ πας.γκρρρρ :mono: :mono:
-
Χρόνια πολλά και καλά!
-
Η πρώτη ραδιοφωνική μετάδοση της σειράς «The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy»(Γυρίστε το Γαλαξία με Ωτοστόπ) πραγματοποιήθηκε σαν σήμερα, στις 8 Μαρτίου του 1978, από το BBC στην Μ. Βρετανία.
Κωμωδία επιστημονικής φαντασίας, γραμμένη από τον Douglas Adams, γνώρισε σχεδόν αμέσως μεγάλη επιτυχία κάνοντας σύντομα να γελάει μέχρι δακρύων το κοινό του ανά τον κόσμο. Τα επόμενα χρόνια έγινε τηλεοπτικό σήριαλ, πούλησε χιλιάδες αντίτυπα βιβλίων ως τριλογία, έγινε ακόμη και παιχνίδι για υπολογιστές, ενώ το 2005 μεταφέρθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες.
Σουρεαλιστικά κωμικοί ήρωες προσπαθούν να ανακαλύψουν γιατί τους συμβαίνουν όσα τους συμβαίνουν, για να ανακαλύψουν τελικά ότι το νόημα του Σύμπαντος είναι το 42 και πως η Γη είναι ένα τεράστιο κομπιούτερ ινδικών χοιριδίων.
Η περιπέτειά τους ξεκινάει, όταν ο βασικός ήρωας, Άρθουρ Ντεντ ξυπνάει ένα πρωί και ανακαλύπτει ότι ο καλύτερός του φίλος, ο Φορντ Έσκορτ, είναι εξωγήινος και ότι η γη από στιγμή σε στιγμή θα καταστραφεί για να φτιαχτεί μια διαστημική παρακαμπτήριος. Εγκαταλείπουν τον πλανήτη και μαζί με τον δικέφαλο σχιζοφρενή Πρόεδρο του Γαλαξία Ζάφοντ Μπλίμπλιμπροξ, ένα πανέξυπνο αλλά καταθλιπτικό ρομπότ, τη Μάρβιν, και την τελευταία γήινη του σύμπαντος, Τρίλιαν, ξεκινούν ένα επικό ταξίδι σε άλλους πλανήτες. Στο τέλος συνειδητοποιούν πως δεν έχει νόημα να αναζητούν την Μεγάλη Απάντηση αφού δεν ξέρουν την Μεγάλη Ερώτηση.
:P :P :P :P :mono:
-
χρόνια πολλά Αχιλλέα...να τα εκατοστήσεις...
-
Γεια σου ρε Αχιλλεα! Χρονια πολλα και καλα ωρε!