PAS.gr Forum
About PAS => Προηγούμενες αγωνιστικές σεζόν => Πρωτάθλημα - Κύπελο 2009-2010 => Μήνυμα ξεκίνησε από: john-PAS στις Τρι 02 Μάρ 2010 12:11
-
ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 14:30 ΝOVA
Υ.Γ.
2-1 με γκολ στο 90΄απο τον Μπουχάν !
-
Άνετη νίκη για την ομάδα μας με 3-0(δεν υπάρχει στο γκάλοπ),ήττα των υπολοίπων και φωτιά στην ουρά !Άσσος σας λέω!
-
2-1 για νάχαμε να λέγαμε.
-
Οπως ειδα τον Αστερα με τις γριες δεν αξιζει τη βαθμολογικη θεση που βρισκεται , εκτος αν τα πηρε χοντρα . Εμεις οσο ζουμε ελπιζουμε αλλα πολυ δυσκολα να σωθει η παρτιδα .
-
2-0 με γκολ Μπουχαν και Αρας
-
2-1. με υπερμετρη αισιοδοξία.
Οπως ειδα τον Αστερα με τις γριες δεν αξιζει τη βαθμολογικη θεση που βρισκεται.
Ο αστερας επαιξε ετσι, ακριβώς γιατί βρίσκεται στη βαθμολογική θεση που βρίσκεται. Φραγκα μπορεί να μην υπαρχουν στη μεση, αλλα σε καποια άλλη σεζον που ο αστέρας θα δυσκολευτεί ο ηρα μπορεί να το κανει το ψυχικό...
-
2-0 με γκολ Μπουχαν και Αρας
άμα αγωνιστούν.... :-?
και εγώ το έριξα στο 2-1
2 γκολ για την προσπαθειά μας να μείνουμε κατηγορία και 1 γιατι ειμαστε η χειρότερη άμυνα και τα τρώμε εύκολα, καθώς το ματς πρέπει να έχει και σασπένς και το έχει και η προιστορία, σκέψου τότε είχε βάλει γκολ ο Μιχαλόπουλος, ( :-? τι γίνεται σε αυτόν τον κόσμο... είδες... )
-
Έχουμε να αρπάξουμε τριάρα που θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.
:( :( :( :( :( :(
-
2-0.ελπιζω να βαλει και μας γενικη εισοδο 10ευρω ο προεδρος οπως στη λειβαδια και στην καβαλα τοσο καιρο.Στην ανακοινωση που εβγαλε πιο πριν για στηριξη επρεπε να το αναφερει που ζηταει στηριξη..
-
1-2 :( με κατακραυγη κοσμου με "μεγαλομετοχε παρατα την ΠΑΕ, δεν σε γουσταρουμε" (οπως Κουγια) με παραιτηση Αγγελή και Αναστοπουλου κλπ...
Κριμα που θα λειπω ρε γαμτ...
:(
Θα εχει κλαμα :( :( :(
-
Αλλο - 1-3
Εκανε μια ενδιαφερουσα παρατηρηση ο Καρπετ χθες.
Αν ο Λεβαδειακός πάρει τα ματς στην έδρα του, μπορεί να χρειαστούν και 34 βαθμοί για να μείνει στην κατηγορία και υπό αυτό το πρίσμα δεν είναι εκτός κινδύνου ούτε ο Αστέρας (που έχει πέντε ματς να κερδίσει) ούτε ο Εργοτέλης που δεν κερδίζει ενώ παίζει πολύ καλά.
Φανταζομαι οτι κ στην Τριπολη το καταλαβαινουν αυτο κ δεδομενου οτι το προγραμμα τους στη συνεχεια δεν ειναι κ παιχνιδακι (εχουν βεβαια κ Πανθρακικο εντος αλλα με αυτα που κανει ο Πανθρακικος τελευταια δεν ειναι να πολυστηριζεσαι στο οτι θα τον καθαρισεις οπωσδηποτε) θα θελησουν να επωφεληθουν απο το παιχνιδι αυτο για να παρουν ενα ανετο τριποντο κ να χουν το κεφαλι τους ησυχο.
Να τους νικησουμε χωρις αυτοι να εχουν κατεβει τραλαλα το θεωρω αδυνατο. Να τους πιασουμε στο μιλητο το βρισκω επισης ζορικο. Περα απο το κινητρο που εχουν για να νικησουν οπως προανεφερα, δεν εχουμε να προσφερουμε κατι που να τους ενδιαφερει. Δεν μπορουμε π.χ. να τους πουμε "Βοηθηστε τωρα κ βοηθαμε κ μεις του χρονου" γιατι πολυ απλα δεν αναμενεται μας βρουν καπου του χρονου (κ οι Τριπολιτσιωτες δε θα στηριχθουν στο ενδεχομενο να κοιμηθει ο Θεος κ να μεινουμε). Εχουμε κ το κρατουμενο οτι με βαση οσα ακουγονται για το παιχνιδι με τη Λιβαδεια ο ιδιοκτητης μας μαλλον δεν μπορει να "κανονισει" τιποτα ακομα κ αν το θελει (εξαιρουνται οι απο μακρου συνεργατες του βεβαιως), οποτε.......
υ.γ. Με το θεμα Σισιτς τι γινεται? Η ΠΑΕ ξερει (ή πιστευει οτι ξερει) πως οσα ακουγονται για τα τεκταινομενα στη Λιβαδεια ειναι συκοφαντιες κ τον εμπιστευεται οτι θα ματωνει τη φανελα σε καθε παιχνιδι? Η ΠΑΕ ξερει (ή υποψιαζεται) οτι οσα λεγονται ειναι αληθεια αλλα θα κανει την τρελλη κ θα τον αφησει να παιζει σαν να μην τρεχει τιποτα? Η ΠΑΕ ξερει (ή υποψιαζεται) οτι οσα λεγονται ειναι αληθεια κ γι αυτο θα λαβει τα μετρα της (εδω γελαμε....)?
-
υ.γ. Με το θεμα Σισιτς τι γινεται? Η ΠΑΕ ξερει (ή πιστευει οτι ξερει) πως οσα ακουγονται για τα τεκταινομενα στη Λιβαδεια ειναι συκοφαντιες κ τον εμπιστευεται οτι θα ματωνει τη φανελα σε καθε παιχνιδι? Η ΠΑΕ ξερει (ή υποψιαζεται) οτι οσα λεγονται ειναι αληθεια αλλα θα κανει την τρελλη κ θα τον αφησει να παιζει σαν να μην τρεχει τιποτα? Η ΠΑΕ ξερει (ή υποψιαζεται) οτι οσα λεγονται ειναι αληθεια κ γι αυτο θα λαβει τα μετρα της (εδω γελαμε....)?
alitheia posa lefta kai ti yposxeseis pire o sisic???ti exei parei ap aytes tis yposxeseis?????!!!!
-
Την Κυριακη μπαινει και η ταφοπλακα.Ο Αλεξης ερχετε.
-
Η Τρίπολη έπαιζε με 3 "μελλοθανατους" (ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΣ-ΞΑΝΘΗ)
Φανταζομασταν όλοι πως δεν θα κερδισει,ούτε θα χάσει και τους 3 αγώνες
Τον πρωτο τον έχασε..θεωρω πως Γιάννενα ή Ξάνθη κάτι θα πάρει
αλλιως δύσκολα γι'αυτους..
ελπίζω πως δεν θα πάρει τίποτα Γιάννενα.αλλα..δεν το βλέπω..
-
Την Κυριακη μπαινει και η ταφοπλακα.Ο Αλεξης ερχετε.
Aυτό το άκουσα και εγώ στο ραδιόφωνο(nova),αφήνοντας υπονοούμενα για επιστροφή ΚΟΥΓΙΑ.επίσης σε μια στήλη της goal day εγράφε:
Ο Αλέξης τι σκέφτεται να κάνει με την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ,μιας και το τέλος πλησιάζει?
(κάπως έτσι το έγραφε)
Εγω θεωρώ ότι είναι ΛΑΚΑΚΙΕΣ αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
-
Την Κυριακη μπαινει και η ταφοπλακα.Ο Αλεξης ερχετε.
Μετα τις 12 η ωρα αυτα παστακια, μετα τις 12 μωρ' μαναμ ::)
Παντως για ολους οσους εχουν πολυ σοβαρους λογους να ανησυχουν μην τυχον και ερθει ο πισω απο τις λεξεις(και δεν αναφερομαι σε αγνους οπαδους που δεν τον πανε), να πω οτι δεν πρεπει να τους νοιαζει και να φοβουνται και τοσο πολυ.
Ερθει δεν ερθει, ολοι οσοι ειναι να την κανουν(καμια 50αρια), θα την κανουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ φετος, ειτε χαλαρα, ειτε με φαπα.
-
gianninasports.gr
Σοκ στην προπόνηση, καθώς γύρισε το πόδι του Βάντερσον
Πρόβλημα υπήρξε στην απογευματινή προπόνηση του ΠΑΣ καθώς γύρισε το πόδι του Βάντερσον και το βράδυ θα κάνει μαγνητική στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων για να διαπιστωθεί η κατάσταση του ποδιού του.
Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι ίσως να μη είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει αύριο που θα βγουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής. Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές ο Βραζιλιάνος αμυντικός ήταν εκτός ενδεκάδας καθώς ο Αναστόπουλος έκρινε σκόπιμο να παίξει ο Κανακούδης, που δεν τα πήγε άσχημα. Μόνος του προπονήθηκε ο Ντάσιος αλλά με πιο έντονους ρυθμούς κάτι που δημιουργεί προσδοκίες από την Πέμπτη να ξεκινήσει με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς η απουσία του στο ματς με τη Λιβαδειά ήταν η «Αχίλλειος πτέρνα» του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ο Καζναφέρης έπαιξε σε μια εντελώς άγνωστη θέση και ο Λεβαδειακός από εκεί έκανε όλες τις επιθέσεις του. Επίσης για την Κυριακή δεν υπολογίζονται ο Ελευθερόπουλος (άγνωστο πότε θα γυρίσει από την Ιταλία) και ο τιμωρημένος (αλλά παράλληλα και τραυματίας) Κώτσιος. Με άδεια είναι και ο Σίσιτς αφού είναι στην αποστολή της εθνικής Σλοβενίας για το αυριανό φιλικό παιχνίδι με τη Μάλτα. Εντάξει είναι ο Κοντογουλίδης που έπαιξε και στο δίτερμα που έγινε στο μισό γήπεδο.
-
ΠΑΣ-λα εισαι χτεσινος ρε !!!
Με απουσίες… και Βαρτζιώτη η προπόνηση
Ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα ο Παύλος Βαρτζιώτης επανήρθε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας αφού μέχρι πρότινος προπονούταν μόνος του. Κατά τα άλλα δεν έλειψαν τα προβλήματα στην σημερινή προπόνηση αφού οι Ανδράλας και Ρόβας έκαναν αποθεραπεία. Ατομικά προπονήθηκαν οι Ντάσιος , Κώτσιος και Αράς ενώ τρέξιμο ξεκίνησε ο Ηλίας Κώτσιος ο οποίος όμως θα απουσιάσει από το Κυριακάτικο παιχνίδι λόγω τιμωρίας. Απών και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Πριν οι ποδοσφαιριστές οδηγηθούν στον αγωνιστικό χώρο για προπόνηση υπήρξε πολύωρη συζήτηση του Νίκου Αναστόπουλου μαζί τους.
Τέλος σήμερα έλαβε χώρα η σύσκεψη για τα μέτρα του Κυριακάτικου αγώνα. Σε καλύτερη κατάσταση αναμένεται να είναι (καιρού επιτρέποντας) ο αγωνιστικός χώρος του Εθνικού σταδίου αφού θα πατηθεί από ειδικό μηχάνημα. Παρόλα αυτά και μετά την καλοκαιρία που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα εξακολουθεί ο αγωνιστικός χώρος να έχει νερά.
απο sportsioannina.gr
-
Ήθελα να το γράψω σε άλλο θέμα αλλά λόγω ματς θα υπάρξουν οι παρατηρήσεις για το γήπεδο.
Και επειδη η διοίκηση και ο πρόεδρος που έχει έστω άσχετους ανθρώπους γύρω του και ειδικά, αυτοί που συντηρούν τα γήπεδα ( Προπονητικές εγκαταστάσεις, και Ζωμαδαιες).
Θα έπρεπε να κοιτάξουν καλύτερα και να είχαν προσλάβει ανθρώπους με ειδικότητα και σπουδαγμένα πάνω σε ένα αντικείμενο, για την συντήρηση χλοοτάπητα.
Αυτά τα λέω για τις γκρίνιες αγωνιστικών χώρων και παντελούς απουσίας διοίκησης και προέδρου, και να δούν έτσι, ώστε για να λέγεσαι σοβαρό σωματείο και πραγματικά επαγγελματικό σωματείο.
Παρέχω ένα μηχάνημα και ονομάζεται: Αεριστήρες βαθέως αερισμού
Σκοπός του μηχανήματος αυτού ?? είναι οβαθύς αερισμός χλοοτάπητα δημιουργεί βαθιές τομές στο έδαφος με στόχο την βελτίωση της στράγγισης και της συμπίεσης του υπεδάφους του γκαζόν. (Στράγγιση= διώχνω-απομακρύνω ποσότητα νερού-υγρού για τους άσχετους του σταδίου)
(http://img27.imageshack.us/img27/6417/46445676.jpg)
Λοιπόν πάμε στο μηχάνημα για το πως λειτουργή.
(http://img16.imageshack.us/img16/7973/47406485.jpg)
Και ναι όμως είναι το γήπεδο της Λίβερπουλ φίλε pasajax.
στην κάτωθι εικόνα φαίνονται τα μαχαίρια που μπαίνουν στο έδαφος και το αερίζουν.
(http://img31.imageshack.us/img31/9339/87167110.jpg)
και η τελευταία. σε σχήμα πως γίνεται αυτή η δουλειά κ το στήγμα που αφήνει στο γήπεδο.
(http://img130.imageshack.us/img130/7962/29872258.jpg)
(http://img121.imageshack.us/img121/574/3air.jpg)
αυτή η διεργασία γίνεται σε βάθος 20-50cm για όσους ετοιμάζουν την σπόντα τους για τους υπόγειους αγωγούς άρδευσης ( την να την κάνεις την άρδευση που μαμήθηκε να βρέχει φέτος)
και τέλος το ενδιαφέρον το βιντεάκι για το πως λειτουργή το μηχάνημα και στην πράξη.
Sisis Aer-Aid Video (http://www.youtube.com/watch?v=5fY_i50qMoE#)
από ότι καταλάβατε είναι ότι θα μπορούσαμε μαζί με το υπόργειο τμήμα όπου βρίσκονται οι στραγγιστικές σωληνώσεις και μαζί με την κλίση που έχει το έδαφος για στράγγιση του νερού, απλά να το βοηθήσουμε να φύγει πιο γρήγορα.
Ταυτόχρονα, βοηθά και το φυτό να αερίζεται και να τρέφετε σωστά καθώς και την ανάπτυξη του.
Αυτό και άλλα ακόμα μηχανήματα χρησιμοποιήθηκαν στο περασμένο Μουντιάλ. Αν θυμάστε καλά είχα βάλει και ποστ σε σχετικό τοπικ για την τότε τοποθέτηση του καινούργιου χλοοτάπητα στο γήπεδό μας. (τι έχω πάθει ΛΟΚΟ :P)
-
Διπλό ημίχρονο άσσο τελικό και σκορ 2-1.
-
Καλα μας τα λες βρε vagge-lakis-buffon,αλλα εχω ενα ερωτημα
Αν αγορασουμε αυτο το μηχανημα,τοτε το υπερσυγχρονο τρακτερ που οδηγουσε ο Γραμενιατης ,χωρις φρενα,τι θα το κανουμε?
Παντως μην αγχονομαστε.....Πιστευω ο υπευθυνος αθλητικων εγκαταστασεων της ΠΑΕ θα μεριμνησει ;)
Προτεινω τα λεφτα που δεν δοθηκαν για μεταγραφες,να μη δοθουν για πριμ,αλλα για να παρουμε το μηχανημα αυτο...Μαλιστα ,τα λεφτα που δεν δοθηκαν για μεταγραφες ειναι ΤΟΟΟΣΑ πολλα που μπορεις να φτιαξεις και ενα νεο γηπεδο με χορτο...... 8)
-
ΑΡΑΣ - ΜΠΟΥΧΑΝ -ΣΕΝΟΝΕ ΠΑΓΚΟ Η ΕΞΕΔΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΠΡΙΝΚΑΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (ΒΛ. ΡΕΠΟΡΤΑΖ Η.Α ) ΒΑΣΙΚΟΙ.. ΝΑ ΓΕΛΑΣ Η ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΤΕΛΙΚΑ.. ΤΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΒΕΒΑΙΑ.. ΑΛΛΑ 10 ΕΥΡΩ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ -ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΟΝ Η ΛΕΒΑΔΕΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.. ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΕΝΤΟΣ.. ΕΧΕΙ ΑΡΑΓΕ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΕΛΟΣ;
-
vagge-lakis-buffon δυστυχως το προβλημα στο γηπεδο δεν ειναι ο χλοοτάπητας και η διατηρησή του,αλλα η δομική κατασκευή του.
Χρειαζεται να σκαφτει κανα μετρο ολη η επιφάνεια του, να τοποθετηθουν αποστραγγιστικοί σωληνες και χοντρη κροκάλα, γεωυφασματα που να απαγορευουν την αναμειξη της χοντρης κροκάλας με την λεπτοτερη, και να επιτρεπουν το νερο να περνάει.
Δυστυχως με 40 ποντους νερό σε ενα μήνα ολο αυτο το νερο πρεπει να αποχετευεται.
Ακόμη και το χορτάρι πρεπει να ειναι ειδικό για την περιοχή μας και να μεγαλωνει με περισσότερο κρύο, με σκια κλπ και να αντέχει σε παγους και υγρασία.
Τελος παντων ολα αυτα υπάρχουν και μπορουν να βρεθουν αρκει να υπάρχει θεληση. Το γηπεδο ανήκει ομως στην ΓΓΑ και οχι στην ΠΑΕ (βεβαια και στην ΠΑΕ να ανηκε ειμαι σιγουρος οτι στην ιδια κατασταση θα ηταν) και καπου εκει αρχιζουν οι συγκρουσεις.
Τελος και ο χλοοτάπητας πρεπει να μην κατασκευαζεται απο αχετους.....
-
Παντως μην αγχονομαστε.....Πιστευω ο υπευθυνος αθλητικων εγκαταστασεων της ΠΑΕ θα μεριμνησει ;)
εχεις χιουμορ παντως..... :P :P
-
Χάλασε το κλίμα στον ΠΑΣ Γιάννινα
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2010, 09:51
Αβεβαιότητα και διχόνοια κυριαρχεί στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η διοίκηση της ομάδας των Ιωαννίνων ανακοίνωσε πως θα επιβάλει πρόστιμο στους παίκτες, το οποίο θα αγγίζει το 10% των συμβολαίων τους.
Αυτό δεν άρεσε καθόλου στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μετέφεραν τη δυσαρέσκειά τους για την απόφαση στον Νίκο Αναστόπουλο και τόνισαν πως, αν κάτι τέτοιο ισχύσει, τότε οι ίδιοι θα πάρουν δραστικά μέτρα.
Να σημειωθεί ότι όλα αυτά γίνονται την ώρα που ο ΠΑΣ παλεύει να μείνει στη Super League.
zougla.gr
-
Την Κυριακη μπαινει και η ταφοπλακα.Ο Αλεξης ερχετε.
Μετα τις 12 η ωρα αυτα παστακια, μετα τις 12 μωρ' μαναμ ::)
Παντως για ολους οσους εχουν πολυ σοβαρους λογους να ανησυχουν μην τυχον και ερθει ο πισω απο τις λεξεις(και δεν αναφερομαι σε αγνους οπαδους που δεν τον πανε), να πω οτι δεν πρεπει να τους νοιαζει και να φοβουνται και τοσο πολυ.
Ερθει δεν ερθει, ολοι οσοι ειναι να την κανουν(καμια 50αρια), θα την κανουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ φετος, ειτε χαλαρα, ειτε με φαπα.
Το πιασαμε το υπονοουμενο dreven! Οπως λεει και τα ασμα "Καταλαβαινομαστε τωρα, δεν χρειαζονται περσσοτερα!!!!" Μπραβο σου παντως γιατι εισαι ψαγμενος!
-
Δηλαδή όπως καταλαβαίνω απο τα παραπάνω ποστ των φίλτατων συνταύρων...
.........ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ!!! :P :P :P :P
-
μια πολύ καλή κινηματογραφική πρόταση γι' αυτές τις μέρες (βλ. tauri_7)
η ταινία όπως θα δείτε είναι κωμωδία...
http://www.greekbooks.gr/DVDDetails.aspx?id=333660# (http://www.greekbooks.gr/DVDDetails.aspx?id=333660#)
-
Όταν μιλάμε για ερασιτεχνισμό :
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (2/3/10)
Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να εκφράσει την
εμπιστοσύνη και την αμέριστη συμπαράσταση του στην προσπάθεια που καλούνται να καταβάλλουν πλέον οι ποδοσφαιριστές μας προκειμένου να πετύχουν τον δύσκολο στόχο της παραμονής της ομάδας μας στην Super League.
Αβεβαιότητα και διχόνοια κυριαρχεί στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η διοίκηση της ομάδας των Ιωαννίνων ανακοίνωσε πως θα επιβάλει πρόστιμο στους παίκτες, το οποίο θα αγγίζει το 10% των συμβολαίων τους.
Αυτό δεν άρεσε καθόλου στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μετέφεραν τη δυσαρέσκειά τους για την απόφαση στον Νίκο Αναστόπουλο και τόνισαν πως, αν κάτι τέτοιο ισχύσει, τότε οι ίδιοι θα πάρουν δραστικά μέτρα.
Διοίκηση είσαι ΚΩΜΩΔΙΑ
-
Όταν μιλάμε για ερασιτεχνισμό :
Παράθεση
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (2/3/10)
Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να εκφράσει την
εμπιστοσύνη και την αμέριστη συμπαράσταση του στην προσπάθεια που καλούνται να καταβάλλουν πλέον οι ποδοσφαιριστές μας προκειμένου να πετύχουν τον δύσκολο στόχο της παραμονής της ομάδας μας στην Super League.
Παράθεση
Αβεβαιότητα και διχόνοια κυριαρχεί στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η διοίκηση της ομάδας των Ιωαννίνων ανακοίνωσε πως θα επιβάλει πρόστιμο στους παίκτες, το οποίο θα αγγίζει το 10% των συμβολαίων τους.
Αυτό δεν άρεσε καθόλου στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μετέφεραν τη δυσαρέσκειά τους για την απόφαση στον Νίκο Αναστόπουλο και τόνισαν πως, αν κάτι τέτοιο ισχύσει, τότε οι ίδιοι θα πάρουν δραστικά μέτρα.
Διοίκηση είσαι ΚΩΜΩΔΙΑ
+1.000 :P :P :P
-
vagge-lakis buffon & davelis,
Ποιά η γνώμη σας για το τεχνητό γκαζόν-χλοοτάπητας για κοινές αυλές και κήπους σπιτιών? Ενδείκνυνται στην περιοχή μας?
Αληθεύει ότι θέλουν μόνο κούρεμα & πότισμα και ξεμπελιάζεις από άλλα γνωστά προβλήματα (αγριάδα και άλλα τέτοια)?
Η τιμή των 8 ευρώ (6 υλικό & 2 τοποθέτηση) που προσφέρεται στην περιοχή μας είναι δίκαια?
Εαν απαντήσετε θα σας αφιερώσω το σύνθημα:
"vagge-laki και daveli,
είστε τρέλλα με τον ταύρο στο αμπέλι*..."
Όσο για το ματς άσσος με 2-0 τελικό
*δε βρήκα κάτι άλλο πιο κοντινό να λήγει σε έλι
-
Αληθεύει ότι θέλουν μόνο κούρεμα & πότισμα και ξεμπελιάζεις από άλλα γνωστά προβλήματα (αγριάδα και άλλα τέτοια)?
Εβαλα περυσι σπιτι, αλλα πάλι φετος βγήκαν αγριάδες, φιλε lemorsero.
Τι να λεει τωρα, συζηταμε για γρασιδι ενω ολα τα αλλα της ομάδας ειναι για για τον @ουτσο
Τελος παντων .
-
Αληθεύει ότι θέλουν μόνο κούρεμα & πότισμα και ξεμπελιάζεις από άλλα γνωστά προβλήματα (αγριάδα και άλλα τέτοια)?
Εβαλα περυσι σπιτι, αλλα πάλι φετος βγήκαν αγριάδες, φιλε lemorsero.
Τι να λεει τωρα, συζηταμε για γρασιδι ενω ολα τα αλλα της ομάδας ειναι για για τον @ουτσο
Τελος παντων .
Γιαυτό συζητάμε για τα άσχετα, γιατί η ομάδα μας έχει μαμήσει την ψυχολογία.
τι να πεις γαμώ τα κερατά μου τα τράγια.
Ας ελπίσουμε οτι κάτι.
Βλέπω 2-0
-
lemorsero
η αντιμετώπιση του τεχνητού χλοοτάπητα σε αυτά τα προβλήματα είναι πρώτον να τα προλάβεις .
Καταρχάς μια απλά συντήρηση καλή του χλοοτάπητα είναι πότισμα (όχι χείμαρρο) για να μπορέσει το φυτό να τραβήξει τα θρεπτικά του στοιχεία από το έδαφος, επίσης, κούρεμα όταν είναι μεγάλη το ύψος του, και πάτημα με κάποιο κύλινδρο.
Κάνεις απομάκρυνση διάφορων ζιζανίων και άλλων αγριόχορτων, ώστε να μην τοποθετηθούν στον χλοοτάπητα και μετά είσαι με μία τσουγκράνα στα χέρια.
Μπορείς να του τοποθετήσεις στην άρδευση λίπασμα και ζιζανιοκτόνο υγρής μορφής και να ''ραντίσεις'' τον χώρο.
Επίσης μια μικρή ενίσχυση του εδάφους είναι η άμμος σε σημεία που έχεις λακκούβες και μαζεύετε νερό κ σου ''κάψει'' το φυτό.
Γενικό συμπέρασμα, σύνταυρε από ότι κατάλαβες όταν το έχεις τοποθετήσει και έχει κάνει ριζικό σύστημα στο έδαφος, είναι όπως η πρασινάδα που βλέπουμε στα χωράφια και στα λιβάδεια.
την πρόβλεψεί μου την έχω κάνει παραπάνω.
Υ.Γ. Μας ζουρλάναν και γράφουμε ποια για τα προσωπικά μας προβλήματα γιατί η ομάδα έχει τοοοοοοσα πια που βαρεθήκαμε να ασχολούμαστε .
Υ.Γ.2 την επομένη φορά, στείλε σε ΠΜ
-
ρε παιδια.Εδω ο Λαγουδης σου συντηρουσε 30 χρονια χορταρι σε καλη κατασταση,και εδω τα βουρλα σημερα ,εβαλαν χορτο 2 χρονων και εγινε πηγαδι,τι να λεμε τωρα... >:(
-
Εντελώς τελείως ντιπ οφτόπικ:
ΔΕ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΛΑΚΟΥΛΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ!
keep walking!
-
ειναι να μη πιασει μουχριτσα
απαξ και επιασε???
καθεσαι σε μια γωνια πιανεις τη φλοερα και σιγοτραγουδας το γνωστο λαικο ασμα....
ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΞΑΝ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΚΟΛΩΣΕΣ.....!!!
-
Εντελώς τελείως ντιπ οφτόπικ:
ΔΕ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΛΑΚΟΥΛΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ!
keep walking!
Ναι, ναι, ναι, ναι, ναι... :P
Τα κακά νέα έρχονται απ' το μέτωπο της ΕΜΥ, με πρόβλεψη για κακοκαιρία από σήμερα μέχρι και το Σάββατο. Ο αγωνιστικός χώρος πάλι απαράδεκτος θα είναι.
Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας πλην της νίκης.
Προβλέπω οτι την Κυριακή το βράδυ, η βαθμολογία θα έχει διαμορφωθεί ως εξής:
Ξάνθη 25 (max. 26)
Λάρισα 24 ή 25
Λεβαδειακός 24
ΠΑΣ Γιάννινα 24
:mono:
-
Εν μεσω καταιγισμου φορολογικων μετρων,κοψιμο 13ου και 14ου μισθου απο την κυβερνηση.Μεσα στην πικρα μας για τον ΠΑΣ με το τι θα κανει φως και ενδιαφερον στη ζωη μας δινει το dvd της τζουλιας. :joker: ;)
Ασσο ξερο την κυριακη και τo 2,25(bet..o)θα το παρω.
-
Φθηνότερα εισιτήρια για το ματς του ΠΑΣ με την Τρίπολη
04.03.10
Φθηνότερα εισιτήρια την Κυριακή
Μειωμένες τιμές εισιτηρίων για τη μεγάλη σκεπαστή εξέδρα ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ μειωμένες θα είναι και στις υπόλοιπες θύρες. Επίσης, η θύρα 7 για μία ακόμα αγωνιστική θα παραχωρηθεί στους μαθητές ηλικίας ως 15 ετών και η είσοδός τους στην κερκίδα αυτή θα γίνεται από τη θύρα 6, που είναι από την πλευρά της μεγάλης σκεπαστής, απέναντι από τα γραφεία των Blue Vayeros.
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε ήδη και για την αγορά τους είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.
Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ενημερώνει αναλυτικά για τα εξής:
«Ξεκίνησε σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ από τις 10:00 π.μ μέχρι τις 8:00 μ.μ και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου είναι απαραίτητη.
Από αύριο (Παρασκευή) εισιτήρια θα δίνονται και από την Μπουτίκ της ομάδας (Φώτου Τζαβέλλα 29) απέναντι από το Ε.Σ.Ι «Ζωσιμάδες». Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής: Θύρα 3,4,6 (30 ευρώ), Θύρα 9,10 (20 ευρώ), Θύρα 1 (10 ευρώ).
Μαθητική κερκίδα στην Θύρα 7
Όπως στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, έτσι και σε αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης η Θύρα 7 θα λειτουργήσει ως Μαθητική κερκίδα. Η είσοδος θα γίνεται από την Θύρα 6 και θα είναι δωρεάν για τους μαθητές μέχρι 15 χρονών".
super fm
-
Εν μεσω καταιγισμου φορολογικων μετρων,κοψιμο 13ου και 14ου μισθου απο την κυβερνηση.Μεσα στην πικρα μας για τον ΠΑΣ με το τι θα κανει φως και ενδιαφερον στη ζωη μας δινει το dvd της τζουλιας
μη νομιζετε βεβεαια οτι το dvd της τζουλιας ειναι κατι το διαφορετικο απο αυτο που ειδαμε στα σουβλακια..... :( :(
2-0 αντε να δουμε γιατι φετος ετσι οπως παει η ομαδα για να χαρουμε μ φενετε αντι για γρασιδι πρεπει να φυτεψουν "χορτο" στο γηπεδο :P :P :P
-
Η ΠΑΕ και η διοίκηση είναι εντελώς αργοκίνητη.
Από ανακοινώσεις άλλο τίποτα φέτος.
Όπως επίσης, και οι παίχτες από συνεντεύξεις άλλο τίποτα και αυτοί.
Σε γενικά πλαίσια, μοναδική πρωτοπορία έχουμε στις ανακοινώσεις και στις συνεντεύξεις εκεί παίζουμε καλά
αλλά θα πρέπει όλοι τους να καταλάβουν ότι οι αγώνες δίνονται στους αγωνιστικούς χώρους, με βαθμούς και καλό ποδόσφαιρο.
-
ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης (14:30): Δημήτρης Καλόπουλος (Μακεδονίας)
-
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γήπεδο 'Οι Ζωσιμάδες' - 7/3)
Διαιτητής: Δημήτρης Καλόπουλος (Μακεδονίας)
Α' Βοηθός: Δημήτρης Σαραϊδάρης (Μακεδονίας)
Β' Βοηθός: Ηλίας Αλεξέας (Μασσηνίας)
4ος Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
Παρατηρητής: Φραγκίσκος Σωμαρακάκης (Αθηνών)
NEA
-
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πρόβλημα με Μενδρινό
04/03/2010, 18:12
Μπορεί οι Βάντερσον και Ντάσιος να προπονήθηκαν κανονικά όμως ο Νίκος Αναστόπουλος έχει ένα άλλο πρόβλημα να αντιμετωπίσει ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Μενδρινός εγκατέλειψε το πρόγραμμα αφού ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τους Αρκάδες, κάτι που ενδεχομένως να γίνει αύριο.
Παράλληλα ο Κώτσιος ακολούθησε τρέξιμο ενώ από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Τέλος το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να επιστρέψει στα Γιάννενα ο Μίρνες Σίσιτς.
http://www.sport-fm.gr/article/220056 (http://www.sport-fm.gr/article/220056)
-
Πρόβλημα με Μενδρινό
Σωθηκαμε αν δεν παιξει :mono: :mono: :mono:
-
Να παει ο προεδρος στο γηπεδο να δει τα επιτευγματα του!!! Ο κοσμος περναει κριση και οι τιμες των εισητηριων δεν ανταποκρινοντε στην ποιοτητα των ποδοσφαιριστων και στο ποδοσφαιρο που αυτοι παιζουν. Τωρα μειωσε τις τιμες! Γιατι??? Μηπως το μαγαζι γωνια δεν πουλαει πια? Εμεις κυριε προεδρε ζουμε για τον πας και τον αγαπαμε, εσυ κοιτα να τα κονομησεις και νασε καλα!!! Ελπιζω την κυριακη μη φυγεις απτο 60' λεπτο! :mono:
-
O KOYGIAS!!! XAXAXA. AS ERTHEI TON PERIMENOUME GIA YPODOHI!!! NA MAS PEI POTE MONO GIA NA KSEROUME.
-
Ωραια μειωση εισητηρειων...Εγω με πανιωνιο 20 ευρω το αγορασα το εισητηριο για την παλια και στην ανακοινωση γραφει απο 25 παει 20...
-
-Ποιοι υποστηρίζουν ότι ο Αστέρας Τρίπολης θα παίξει και για τον Κομπότη την Κυριακή στα Γιάννενα;
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=17066 (http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=17066)
-
Ρε πετάει αυτός ο παπάρας ανυπόγραφες μαλακίες και πρέπει να τσιμπήσουμε.
Ερώτηση ?
Χρειάζεται να παίξει για κάποιον η Τρίπολη ? Γιατί έχει σωθεί σίγουρα κι είναι αδιάφορη ?
30 βαθμούς έχει και θές 35 για να σωθείς σίγουρα.
Δες το πρόγραμμα που έχουν.
Έχει μέσα ΠΑΟ, ΑΡΗ και Πάνθραξ κι εξω Ξάνθη, ΑΕΚ.
Το μόνο μάτς που μπορείς να πείς πως θα πάρουν σίγουρα είναι με Πάνθρακα μέσα αν κι οι κροκόδειλοι έχουν αφηνιάσει και κάνουν κηδείες!
Ενα μάτς είχε να χάσει και το χασε με ΗΡΑ.
Κάπως έτσι είχε χαλαρώσει ο Σπανός πριν 2 χρόνια και στο τέλος έπεσε χωρίς να το καταλάβει.
Και κάτι άλλο. Ο Κομπότης κυνηγά την Ξάνθη και τη Λάρισα όχι εμας.
Εμάς μας τέλειωσε εντός κι εκτός γηπέδου.
Να έρθει και να ξεσκιστεί ο Βλάχος και να χάσει.
Τι θέλουμε να κάτσει να χάσει ?
Τη βρήκαμε μου φαίνεται τη δικαιολογία πάλι. Παίξαν για τον Κομπότη οι άλλοι.
Οι δίκοι μας πότε θα παίξουν για τον ΠΑΣ ?
Μην τσιμπάτε.
:mono:
-
Σωστός ο αποπάνω!!!!
-
Ρε πετάει αυτός ο παπάρας ανυπόγραφες μαλακίες και πρέπει να τσιμπήσουμε.
Ερώτηση ?
Χρειάζεται να παίξει για κάποιον η Τρίπολη ? Γιατί έχει σωθεί σίγουρα κι είναι αδιάφορη ?
30 βαθμούς έχει και θές 35 για να σωθείς σίγουρα.
Δες το πρόγραμμα που έχουν.
Έχει μέσα ΠΑΟ, ΑΡΗ και Πάνθραξ κι εξω Ξάνθη, ΑΕΚ.
Το μόνο μάτς που μπορείς να πείς πως θα πάρουν σίγουρα είναι με Πάνθρακα μέσα αν κι οι κροκόδειλοι έχουν αφηνιάσει και κάνουν κηδείες!
Ενα μάτς είχε να χάσει και το χασε με ΗΡΑ.
Κάπως έτσι είχε χαλαρώσει ο Σπανός πριν 2 χρόνια και στο τέλος έπεσε χωρίς να το καταλάβει.
Και κάτι άλλο. Ο Κομπότης κυνηγά την Ξάνθη και τη Λάρισα όχι εμας.
Εμάς μας τέλειωσε εντός κι εκτός γηπέδου.
Να έρθει και να ξεσκιστεί ο Βλάχος και να χάσει.
Τι θέλουμε να κάτσει να χάσει ?
Τη βρήκαμε μου φαίνεται τη δικαιολογία πάλι. Παίξαν για τον Κομπότη οι άλλοι.
Οι δίκοι μας πότε θα παίξουν για τον ΠΑΣ ?
Μην τσιμπάτε.
:mono:
Δεν έχεις άδικο σε αυτά που λές,αλλά ο συγκεκριμένος που γράφει αυτή την στήλη είναι μέσα σε όλα και δεν πετάει μαλακίες.
-
Κανένας ποτέ δεν κοιτάει αν είναι σωστά.Δεν κοιτάει σε ποιο ποσοστό είναι σωστά.Τώρα δλαδή αν κερδίσει η τρίπολη (φτου φτου μακριά) έπεσε μέσα αυτός;Σιγά...Και δεν εξηγεί τον λόγο.Αν εννοεί ότι κόβοντας βαθμούς σώσει τον κομπότη καλά.Τότε έτσι παίζει και για την λάρισα και την ξάνθη,τον ηρακλή.Γενικά είναι πολύ ασαφές και πολύ γενικόλογο και στηρίζεται σε κάτι που είναι μέσα στο παιχνίδι.
-
Να έρθουν και να παίξουν για τον εαυτό τους και την ιστορία τους και για τον κομπότη και για τον αγαπούλα και για τον ολυμπιακό και για τη ρεαλ μαδρίτης.
Και να σκιστούν σα να παίζουν τελίκό μουντιάλ.
Όλοι όσοι μας αντιμετωπίζουν εγώ έτσι θέλω να μας αντιμετωπίζουν κι αν έχουμε τα απαραίτητα cojones να τους κερδίζουμε.
Ο Κομπότης κυνηγά την Ξάνθη και τη Λάρισα όχι εμας.
Εμάς μας τέλειωσε εντός κι εκτός γηπέδου.
Οι δίκοι μας πότε θα παίξουν για τον ΠΑΣ ?
Οι δικοί μας παίζουν και σκίζονται για τον ΠΑΣ. Οι δικοί μας είναι 3-4 και μπορεί να λέω και πολλούς.Σίγουρα λέω πολλούς. Οι υπόλοιποι είναι τουρίστες και κακομαθημένα κ@λόπαιδα.
Τα 'χουμε πολύ χαϊδεμένα τα μανάρια μου, ενώ δε θα έπρεπε να τους αντιμετωπίζουμε καν σαν παίχτες του ΠΑΣ. Παίχτες του ΠΑΣ είναι αυτοί που τιμάνε τη φανέλα που φοράνε είτε παίξουν ένα ματς είτε 10 χρόνια στην ομάδα. Να συγκρίνω Σεντεμέντε με Μαιστόροβιτς π.χ.????
-
Ειναι γνωστο οτι ο αστερας και λεβαδειακος εχουν πολυ καλες σχεσεις και τα τελευταια 3 χρονια την βρισκουν την ακρη μεταξυ τους.Τωρα δεν μπορω να πω οτι θα παιξουν για τον κομποτη.Οτι θα παιξουν ομως για τον διπλο θα το κανουν και να ειμαστε σιγουροι γιαυτο.
Τωρα τι να λεμε αφηστε τον κομποτη ειναι σωμενος.Ο πηλαδακης βλεπω να τρωει την μπανανα μαζι με εμας(εκτος και αν ο καζναφερης εχει ποιο πολες εχθρες αντι για συμπαθειες στο σηναφη του και την πληρωση και ο πανοπουλος)
Ας παρουμε εμεις το παιχνιδι ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ και βλεπουμε.
ΑΣΟ ΑΠΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΡΕ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ
-
Από το επίσημο site της ΠΑΕ:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Εκτός ο Μενδρινός
Μια δυσάρεστη εξέλιξη επεφύλαξε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα.
Πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Μενδρινός εγκατέλειψε στα μισά του προγράμματος αφού ένιωθε ενοχλήσεις. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση στο μέσο γλουτιαίο, κάτι που σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.
Από εκεί και πέρα τακτική και οικογενειακό δίτερμα πραγματοποίησαν οι παίκτες, ενώ αύριο αναμένεται να επιστρέψουν στα Ιωάννινα οι Μίρνες Σίσιτς και Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε και σήμερα ο Ηλίας Κώτσιος.
-
Ποιάς άλλης ομάδας οι διεθνείς γυρίζουν το Σάββατο? :-?
Κωστάκη, περαστικά. Αν σου πω θα μας λείψεις (παικτικά και συναισθηματικά), ψέματα θα πω.
:mono:
-
Πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Μενδρινός εγκατέλειψε στα μισά του προγράμματος αφού ένιωθε ενοχλήσεις
Καλα,τον πιστεψαμε τωρα.....Αντε πασιαμ πηγαινε να κανεις παρεα με τον Ελευθεροπουλο να σιαξετε τους επιλεγμενους τραυματισμους σας.....
-
αντε ενας ενας να πηδαει απο το καραβι....εστω και ετσι καλυτερα... :stop:
-
ελπιζω σε καλο να μας βγει...... λαθος σε καλο ΘΑ μας βγει η απουσια του Μενδρινου με τον Αστερα γιατι ετσι ισως ξεκολλησει ο αλενατορε και βαλει κανα Μπουχαν(respect) εστω αν ειναι να πεσουμε να πεσουμε με παιχτες που γουσταρουμε και οχι με μισθωφορους... εδω ελπιζω να ειναι ανεπιστρεπτει απο το τραυματισμο του ο κωστακης τουλαχιστον μεχρι το τελος της σεζον... :joker:
-
Πολύ ευχάριστη εξέλιξη επεφύλαξε η σημερινή προπόνηση καθώς έκανε σκασιαρχείο ο Μενδρινός
Κόψε παρέκια παιχταρά μ΄να κλωτσίς το τοπ ΄ και κανα άλλος … Γύρε απ΄ν΄αλλ΄τ΄στράτα
Σειρά να τραυματιστούν έχουν: Μιχαλόπουλος Σαϊτώτης, Μπακακάκιας και θα ιδούμε μετά ποιος άλλος
-
Καλη τυχη στην ομάδα μας καθως δεν θα ειμαι αυριο εκει.
Στηριξη τωρα και κριτική μετα τις 5 την Κυριακη
Καλη νικη... :mono:
-
Από το επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΣ:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Η αποστολή με τον Αστέρα Τρίπολης
Με ένα χαλάρωμα ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στο Π.Ε.Α.Κ.Ι η προετοιμασία του ΠΑΣ
Γιάννινα για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο τεχνικός Νίκος Αναστόπουλος μετά το τέλος του προγράμματος επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή οι οποίοι είναι οι εξής: Σικαλιάς, Ζαφειρόπουλος, Ντάσιος, Κανακούδης, Μαιστόροβιτς, Ανδράλας, Κούσας, Ρόβας, Μπουχάν, Μιχαλόπουλος, Καζναφέρης, Βάντερσον, Βαρτζιώτης, Στάθης, Σίσιτς, Ντιμπαλά, Κοντογουλίδης, Τζάνης, Μπακαγιόκο, Σαιτιώτης. Εκτός έμειναν οι Κώτσιος, Ελευθερόπουλος, Αράς και Μενδρινός.
-
Νικη μπας και γελασει λιγο χειλακι μας κι εμας...
πικρααααααααααααααααααααααααααααααααααα.......... .....................
-
Ποινολόγιο Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ - 25η αγωνιστική
Οι παρακάτω παίκτες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ:
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ .............ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΟΡΑΣΙΟ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ .............ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ...............ΚΩΤΣΙΟΣ ΗΛΙΑΣ
-
μετα τη νικη του τυρογαλου νικη και μονο νικη αλλιως αντιο ζωη.... η πιο σωστα Β εθνικη ερχομαστε
-
Σαν προγνωστικό θα έλεγα ... 2-1.
Πλέον ούτε κομπιουτεράκια, ούτε ανάλυση και αποκρυπτογράφηση των σεναρίων...ούτε ελπίδα...ούτε και καταδίκη.
Στο πιό άθλιο πρωτάθλημα που άνετα κάποιος σώζεται, μόνο αρχάριοι διοικητικοί, ή άσχετοι με το άθλημα διοικητικοί, οι οποίοι εμπιστευονται ανθρώπους που δουλευουν για την πάρτη τους...θα έπεφταν από τα χριστούγεννα.
-
pasagax δεν συμφωνώ με το αρχάριοι διοικητικοί! Ο αρχάριος έχει δικαιολογία και μπορεί να μάθει και να βελτιωθεί! Εγώ πιστεύω οτι όσοι ήταν φέτος στην διοίκηση του ΠΑΣ ήταν απλά άσχετοι! Ο πρόεδρος εμπιστεύτηκε την ομάδα σε ανθρώπους που κάνουν για την Β! ΛΑΘΟΣ
-
Προγνωστικά δεν λέω γιατί η ομάδα έχει αποδείξει οτι μπορεί να.....φάει και 3 και 4!!!!
-
Ειναι δυνατον να ασχολουμαστε ακομη με το πρωταθλημα της σουπερλιγκ?
Η ομαδα ειναι στη Β εθνικη εντελως γυμνη,χωρις παικτες ,χωρις ηθικο,αποδεκατισμενη κ αντι οι φωστηρες της "διοικησης " να κρατησουν καναν φερελπι να παρει κανα παιγνιδι στα ποδια,ασχολουνται ακομη με τον ελε κ τον μπακα.
ΕΛΕΟΣ
Ο πανθρακας θα παιζει του χρονου με ρομπερ κ παπουλη, ετοιμους παικτες για ανοδο, εχοντας ηδη αναδειξει τον πιτσιρικα τον ΜΠΕΛΕΚ κ μεις θα κατεβουμε με ποιον?
με τους καμμενους? (τζανη ,σαιτα, κουσα, μιχαλοπουλο?)
με αυτους που μολις τελειωσει το πρωταθλημα θα τρεξουν να φυγουν σα λαγοι?(ελε μπακα μενδρινο ντιμπαλα κανακουδη κ σια)?
με τα ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ.............?
ή θα φερουμε πισω τον κουτσοσπυρο κ τον λαππα να μας σωσουν?
Κ πειτε μου ρε σεις αυτα τα σκεφτομαι εγω ενας ασχετος απο μπαλα, που το μονο που ξερω ειναι να λεω κανα συνθημα στο γηπεδο...
Ολοι αυτοι οι ειδικοι που εχουμε(διοικηση προπονητες κλπ κλπ) τι στα σκατα σκεφτονται.
ΕΛΕΟΟΟΟΣ!!!
-
Η ομαδα ειναι στη Β εθνικη εντελως γυμνη,χωρις παικτες ,χωρις ηθικο,αποδεκατισμενη κ αντι οι φωστηρες της "διοικησης " να κρατησουν καναν φερελπι να παρει κανα παιγνιδι στα ποδια,ασχολουνται ακομη με τον ελε κ τον μπακα
Μάλον είναι πολύ αφελής και πιστευουν οτι θα σωθούν!!!!!
Ο πανθρακας θα παιζει του χρονου με ρομπερ κ παπουλη, ετοιμους παικτες για ανοδο, εχοντας ηδη αναδειξει τον πιτσιρικα τον ΜΠΕΛΕΚ κ μεις θα κατεβουμε με ποιον?
με τους καμμενους? (τζανη ,σαιτα, κουσα, μιχαλοπουλο?)
Σ'αυτό που λές συμφωνώ! Εξάλου είχα πει μετά τον αγώνα με λειβαδεια οτι ο πρόεδρος πρέπει να ξηλώσει την ομάδα! Από διοίκηση παικτες μέχρι και τα ball boys που λέει ο λόγος! Ο πρόεδρος πρέπει να παραχωρήσει την θέση του σε κάποιον που ξέρει και να γίνει μια ομάδα πρότυπο από την αρχή!
Κ πειτε μου ρε σεις αυτα τα σκεφτομαι εγω ενας ασχετος απο μπαλα, που το μονο που ξερω ειναι να λεω κανα συνθημα στο γηπεδο...
Ολοι αυτοι οι ειδικοι που εχουμε(διοικηση προπονητες κλπ κλπ) τι στα σκατα σκεφτονται.
Kαλά το είπες "σκατά"
-
Νικαμε σήμερα,Νικάμε Ατρόμητο και πάμε για φουλ επίθεση σε Ηρακλή και Εργοτελη από το πρώτο λεπτό.Στατιστικά και μόνο μπορεί να μας κάτσει το ένα από τα δυο.Ας φάμε τεσσάρα στο ένα και ας κερδίσουμε το άλλο.Από κει και πέρα έχουμε γούστα με τον βαζελο και ας πέσουμε!!!Πεσμένοι είμαστε εξ άλλου.
Ας πουλήσουμε λίγο τρελιτσα ακόμα μιας και μόνο αυτό μας έμεινε.
Καλή επιτυχία σε αυτούς που παίζουν για τον ΠΑΣ και οχι για την πάρτη τους.Όποιος βρει πόσοι είναι κερδίζει κουλούρι.
-
τα ρέστα μας σήμερα, τα άλλα από αύριο
νίκη λέμε
α ωρε πατήστε τα
-
μετα τη νικη του τυρογαλου νικη και μονο νικη αλλιως αντιο ζωη.... η πιο σωστα Β εθνικη ερχομαστε
Είμαστε στους 4 του κυπέλλου...Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα!!!
Νίκη να για να ανεβαίνει η ψυχολογία!!!
-
Λίγο πρίν πάμε στο γήπεδο, αρχίζω και το ψιλοφοβάμαι το παιχνίδι, φοβάμαι την ισοπαλία.Ελπίζω να σταθούμε μια φορά τυχεροί, να κερδίσουμε και να χάσουν οι λοιποί και μετά έχει ο θεός.
-
Αν ο κολλημένος ο προπονητής κατεβάσει ενδεκάδα με Κανακούδη, Μιχαλόπουλο, Σαϊτιώτη ή Μπακαγιόκο δεν έχουμε καμιά ελπίδα να κερδίσουμε. Αν η ομάδα βρίσκεται σε αυτή τη βαθμολογική θέση ένα ποσοστό ευθύνης το έχει ο μεγάλος προπονητής.