PAS.gr Forum
About PAS => Προηγούμενες αγωνιστικές σεζόν => Πρωτάθλημα - Κύπελο 2013-2014 => Μήνυμα ξεκίνησε από: john-PAS στις Τρι 03 Δεκ 2013 20:36
-
Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2013
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΡΗΣ 15:00 NS2
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 17:15 NS1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 19:30 NS2
Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013
Π.Α.Ο.Κ. - ΑΠΟΛΛΩΝ 15:00 NS2
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΒΕΡΟΙΑ 17:15 NS2
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - Ο.Φ.Η. 17:15 NS4
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 17:15 NS7
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:30 NS1
Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:30 NS1
-
Η αναμονή για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μετά από ήττα, πραγματικά δεν παλεύεται...
Είναι αυτό που είχε γράψει κάποτε ο Αχιλλέας... "Αυτό που δεν έχεις όρεξη για τίποτα όταν χάνει
ο ΠΑΣ εεεε αυτό"...
Δεν ξεφεύγει από το 2πλό το ματς...
Υ.Γ. 0-2
-
Περιμενω μια καλύτερη ακόμα εμφάνιση σε σχέση με το χθεσινο παιχνίδι. Η ομαδα ανεβάζει σιγα σιγα στροφές και καπου θα σπασει η γκινια που μας ακολουθει. Καιρος για το πρωτο διπλο λοιπον απεναντι σε μια καλη ομαδα μεν, αλλα και πελάτισσα απο τις λιγες..
Καιρος να αρχίσουμε και ενα καλο σερι που θα φερει την ομαδαρα μας μεσα στην 5αδα.
-
1 - 2.25
X - 3.10
2 - 3.40
-
ΠΑΣ για σκορ... 2-4 ποδαγωγημένο 8)
-
ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΤΕ να έρθει Κομοτηνή με ιχ απο Ιωάννινα και να μοιραστούμε τα έξοδα (γαμώ την νδ σου μέσα) ας στείλει μήνυμα μέχρι παρασκευή βράδυ/
-
μακάρι να διαψευστώ αλλά χωρίς ΝτεΒικέντιο ..... δυστυχώς άσσος
-
Μη σε νοιαζει θα παιξει ο κρισμπιλ δεκαρι
Αυτο το ματς περιμενει καθε χρονο και παντα ο mvp ειναι
Αλιμονο αν ερθει αυτο το ματς ασσος
Δεν θα ξαναδουμε ποδοσφαιρο ποτε
:pas: :joker: :pashat:
-
μακάρι να διαψευστώ αλλά χωρίς ΝτεΒικέντιο ..... δυστυχώς άσσος
Σιγά... και αυτοί χωρίς Τζάνη.
-
Ακομη ενα υποπτο ματς για τον Π.Α.Σ. !!!!
Πολλες οι απωλειες παιχτων για τους Κορκοδειλους.
Πολλες οι ελπιδες για 2πλο του Π.Α.Σ.
ΔΕΝ το χανει αυτο το 3ποντο ο Σακης !!
Υ.Γ.
1 ημιχ. 2 τελικο
1-2 σκορ
.... ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ;)
-
Θεωρώ ότι με όοολα αυτά τα ''περίεργα'' που - αδίκως κατ' εμέ but anyway... - έχουν ειπωθεί ,ακουστεί ,γραφτεί τον τελευταίο καιρό για την ομάδα μας , το συγκεκριμένο ματς δεν ''μπορεί'' να έρθει διπλό .Και δεν μιλάω αγωνιστικά ...
Βλέπω 1-1 .
-
Δύσκολο ματς..Ο Πάνθρακας έχει τρομερή ομάδα με ποιότητα..Κάσες-Ιγκόρ-Ρομέου-Ζεκίνια θέλουν προσοχή.
2-1
-
Ο Αμπάρκιολης στο Πανθρακικός-ΠΑΣ
Ο Απόστολος Αμπάρκιολης από την Καβάλα ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου (17:15) στην Κομοτηνή.
Βοηθοί του θα είναι ο Ιωάννης Τουμπακάρης και ο Νικόλαος Γεωργαράκος από την Αθήνα, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος από την Φθιώτιδα.
Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Δημήτρης Νταμπώσης από την Πιερία.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια οι διαιτητές είναι οι εξής:
Σάββατο 7 Δεκεμβρίοιυ
15:00
Εργοτέλης-Άρης: Τριτσώνης (Αθηνών)
17:15
Λεβαδειακός-Πλατανιάς: Μάνταλος (Καβάλας)
19!30
Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Κυριακή 8 Δεκεμβρίου
15:00
ΠΑΟΚ-Απόλλων: Κύζας (Δράμας)
17:15
Ξάνθη-Βέροια: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Ατρόμητος-ΟΦΗ: Τοπούζης (Θράκης)
19:30
Καλλονή-ΠΑΟ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου
19:30
Πανιώνιος-Παναιτωλικός: Κάκος (Κέρκυρας)
από PASsports.gr
-
Αρχίσαν οι μπηχτές βλέπω.
Ντόρος γίνεται συνέχεια όταν παίζουμε με τον Πάνθρακα επειδή ο πρόεδρος του πάνθρακα είναι συνεργάτης (ή λογιστής ή κάτι τέτοιο) του ΧΒ. Υπάρχει ύποπτη απόδοση του τερματοφύλακα τους στο 1-2 της σεζόν 09-10 που τα έφαγε όρθιος (παρόλο που στο τέλος έχασαν τα άχαστα οι φορ του πάνθρακα). Υπάρχει η καλή παράδοση στα ματς με τον πάνθρακα που δε χάνουμε.
Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά:
- Αφού είναι παράρτημα μας ο πάνθρακας, γιατί δε μας έδωσε το ματς πέρσι στο 0-0 εδώ μέσα που καιγόμασταν για βαθμούς? Να θυμήσω οτι οι παίκτες του σκύλιασαν για το διπλό που μάλλον ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, ενώ στα επόμενα ματς δεν έπαιξαν τόσο καλά. Να θυμήσω επίσης οτι το ματς ήταν κομβικότατο.
- Γιατί δε γράφτηκε ποτέ τιποτα για χειραγωγημένα ματς όταν παίζουμε με τον πάνθρακα (εκτός από το 1-2), ενώ με άλλους αντιπάλους γράφονται απλόχερα. Δε θα ήταν πρώτης τάξης ευκαιρία για τους εχθρούς του ΠΑΣ? Αν βρίσκανε το παραμικρό δε θα το βγάζανε κατευθείαν?
- Για το 1-2 της σεζόν 09-10 πήγε στα δικαστήρια ο ΠΑΣ και αθωωθηκε. Αν ήταν ένοχος, υπήρχε περίπτωση να του χαριστεί η δικαιοσύνη? και αν ναι, γιατί δεν του χαρίστηκε από την αρχή, αθωώνοντάς τον σε πρώτο βαθμό?
- Με τους άλλους ιστορικούς πελάτες του ΠΑΣ (Κέρκυρα, Παναιτωλικός, Αθηναικός κλπ) που έχουμε καλή παράδοση, γιατί δε γράφτηκε ποτέ οτι τα ματς στήνονται? Και κει μπορεί να επικαλεστεί κάποιος οτι υπάρχουν καλές σχέσεις όπως με τον Πάνθρακα επειδή - και καλά - είμαστε "παραρτήματα του γαύρου" που συνεργάζονται (πχ με Κέρκυρα).
Θελω να πω οτι ναι μεν υπάρχουν καλές σχέσεις με τον Πάνθρακα, ίσως να υπάρχουν κατά καιρούς μικροεξυπηρετήσεις, αλλά η ιστορία έχει τραβηχτεί πάρα πολύ. Νομίζω έχει παραγίνει η τρίχα τριχιά και ειδικά από τους γιαννιώτες. Οι περισσότεροι ποδοσφαιρόφιλοι στην Ελλάδα ούτε που ξέρουν οτι ο πρόεδρος του Πάνθρακα είναι συνεργάτης (ή λογιστής ή κάτι τέτοιο) του Χριστοβασίλη. Άρα ας μη βάζουμε αυτογκόλ μοναχοί μας.
ΥΓ.
Τελικά τι σχέση έχει ο πρόεδρος του Πάνθρακα με τον θκό μας? Κάτι είχα ακούσει οτι είναι λογιστής στις επιχειρήσεις του ΧΒ ή κάτι τέτοιο. Γνωρίζει κάποιος?
-
Θεωρώ ότι με όοολα αυτά τα ''περίεργα'' που - αδίκως κατ' εμέ but anyway... - έχουν ειπωθεί ,ακουστεί ,γραφτεί τον τελευταίο καιρό για την ομάδα μας , το συγκεκριμένο ματς δεν ''μπορεί'' να έρθει διπλό .Και δεν μιλάω αγωνιστικά ...
Βλέπω 1-1 .
και με το στραγαλι στο στομα του Αμπαρκ(αργ)ιολη το πρωτο σημειο ειν ο ασσος...μας βλεπω τ Δευτερα να συζηταμε μονο για υποδομες και προπονητικα και μακροπροθεσμους σχεδιασμους... :joker: :(
-
Ότι αποτέλεσμα και να κάτσει είναι εναντίον μας λόγω των γεγονότων.Νικάμε;Στημενο.Χάνουμε;Χάσαμε για τα μάτια του κόσμου.Το Χ μια χαρά όλοι.Πάντως κάτι μου λέει ότι θα κάνουμε το 3 στα 3 στους φακέλους.
-
καλή παράδοση είχαμε στη Κομοτηνή και πριν το ΧΒ (1-1 Γ΄εθνική 1-1 Β΄εθνική 0-2 Β΄εθνική )και όπως πολύ σωστά έγραψε παραπάνω ο lemo μόνο στο 1-2 έγινε ντόρος , βέβαια αν δει κανείς τις φάσεις , ειδικά αυτές που έχασε ο Άνθρακας μόνο στημένο δε το λες !
Μου ακούγετε κάπως να τελειώσει ο α γύρος χωρίς διπλό , δύσκολο παιχνίδι με φορμαρισμένο αντίπαλο αλλά οι παραδόσεις είναι για να μην σπάνε ! τα διπλά πέρσι ξεκίνησαν στη Κομοτηνή το ίδιο θα γίνει και φέτος , χωρίς Τόμας ξεκινήσαμε και πέρσι (νομίζω μπήκε αλλαγή στο 0-2 ) , όπως οι παίχτες μας χρωστάνε ένα καλό παιχνίδι έτσι κι ο προπονητής μας χρωστάει ένα καλό κοουτσάρισμα , προβλέπω νίκη με 1-2 !
-
Τελικά τι σχέση έχει ο πρόεδρος του Πάνθρακα με τον θκό μας? Κάτι είχα ακούσει οτι είναι λογιστής στις επιχειρήσεις του ΧΒ ή κάτι τέτοιο. Γνωρίζει κάποιος?
Από ότι ξεύρω την πούλησε την ομάδα ο Σαββίδης (ετσι νομίζω λεγόταν)
Ο νυν πρόεδρος λέγεται Τζελέπης.
-
Και θα συνεχίσω τα ραπίσματα στους εχθρούς του ΠΑΣ, αλλά και στους ανασφαλείς πασολέδες που βλέπουν τον πάνθρακα σαν παράρτημα, αλλά και στους εφησυχασμενους πασολέδες που έχουν σίγουρο το διπλό μεθαύριο.
Προιστορία με Πάνθρακα:
Στα Γιάννενα...
05/06...1-0 (Γ)
06/07...1-0 (Β)
07/08...1-0 (Β)
09/10...2-0 (Α)
10/11...2-1 (Β) (Σιαλμάς 4', Ανδράλας 90' το 2-1)
12/13...0-0
5 νίκες-1 ισοπαλιες-0 ήττες
Στην Κομοτηνή...
2005/06.....1-1.....(Γ).....(Kοντογουλίδης)
2006/07.....1-1.....(Β).....(Γήτας)
2007/08.....0-2.....(Β).....(Κοντογουλίδης,Σολάκης)
2009/10.....1-2.....(A).....(31' Τζανης, 62' Τζάνης)
2010/11.....0-2.....(Β).....(6' Κωτσιος, 55' Μπακαγιόκο)
2012/13.....0-3.....(Α).....(9' Ίλιτς, 45' Τσουκαλάς, 73' Κοροβέσης)
4 νίκες - 2 ισοπαλιες - 0 ήττες
- Ο Χριστοβασίλης που υποτίθεται οτι σηκώνει το τηλέφωνο και καθαρίζει το ματς με τον πάνθρακα ήρθε το 2008. Άρα διαγράψτε τις 3 πρώτες γραμμές στην προιστορία. Άρα είμαστε αήττητοι 3 χρονιές που "στήνουμε" τα ματς με τον πάνθρακα. Σιγά το μεγάλο διάστημα τα 3 χρόνια για να χαρακτηριστεί παράρτημα ο πάνθραξ. 3 χρόνια χωρίς ήττα δε λέει τίποτα. Έχει συμβεί 100άδες φορές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εδώ η Κέρκυρα είχε 30 χρόνια να μας κερδίσει, τι να πει κι αυτή.
- Πάρτε ένα-ένα τα ματς. Πλασματικό το 0-3 πέρσι, από στραβοκλωτσιές τα γκολ. Στη Β εθνική έβαλε γκολ ο Αντραλας στο 90 και πήραμε τη νίκη. Εγώ ξέρω οτι με τα παραρτήματα παίρνεις το ματς από το 20' λεπτό, δεν περιμένεις το 90 να το παρεις.
- Τη σεζόν 09-10 ο πάνθρακας βγήκε τελευταίος, ήταν μακράν η χειρότερη ομάδα του πρωταθληματος και έπεσε απ τον Οκτώβριο. Και καλά μας έδωσε το ματς. Εδώ είχε 40 ήττες σε 30 ματς στο πρωτάθλημα και εμάς μας το χάρισε. Ναι, okay, θα μας έριχνε 5 γκολ αλλά έχε χάρη που τον έχουμε παράρτημα....
- Ναι, σπουδαίο ματς (υποτίθεται πως) μας έδωσε ο πάνθρακας τη σεζόν 09-10. Στα μέσα της χρονιάς, εκεί που δεν κρίνεται τίποτα. Και πέσαμε κιόλας, άρα δεν μπορεί να πει κανείς οτι βοηθηθήκαμε από στημένο ματς. Και δε βοηθηθήκαμε και βγάζουμε το όνομα μόνοι μας.
- Είσαι σοβαρό παράρτημα? Δώσε ρε πούστη το περσινό να εξασφαλίσουμε 5άδα. Από τα 6 ματς των 3 ετών Χριστοβασίλη που έχει παράρτημα τον πάνθρακα ένα ματς ήταν το πιο κρίσιμο σε κομβικό σημείο πρωταθλήματος. Ενα γαμημένο ματς. Το περσινό. Αλλά... δεν το έδωσε ο πάνθρακας. Έκανε το καλύτερο του παιχνίδι σε όλο το πρωτάθλημα και παραλίγο να φύγει με το διπλό.
-
Από ότι ξεύρω την πούλησε την ομάδα ο Σαββίδης (ετσι νομίζω λεγόταν)
Ο νυν πρόεδρος λέγεται Τζελέπης.
Αφού άλλαξε ο υποτιθέμενος υπάλληλος του ΧΒ που του χαρίζει τα ματς, γιατί το συζητάμε ακόμα? Ακόμα και να παραδεχτούμε οτι μας χάριζε τα ματς απλόχερα ο πρώην, τι γίνεται με τον νυν? Εϊναι κι αυτός "δικός μας"?
Κάπως δε μου καθεται καλά..
-
- Αφού είναι παράρτημα μας ο πάνθρακας, γιατί δε μας έδωσε το ματς πέρσι στο 0-0 εδώ μέσα που καιγόμασταν για βαθμούς? Να θυμήσω οτι οι παίκτες του σκύλιασαν για το διπλό που μάλλον ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, ενώ στα επόμενα ματς δεν έπαιξαν τόσο καλά. Να θυμήσω επίσης οτι το ματς ήταν κομβικότατο.
Κομβικό το έβλεπε ο κόσμος, ο προπονητής και οι παίχτες.
Ο πρόεδρος τον ρεκόρ δεν ήθελε να βγούμε Ευρώπη.
Για μεθαύριο άρχισε ήδη να πέφτει το διπλό βλέπω. Εχουν δώσει φαβορί τους πελάτες μας οι προκλητικοί! Χειραγώγησε τους Γιαννενάρα!
:joker:
-
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(http://oi39.tinypic.com/15hykgj.jpg)
Προϊστορία Σάκη Τσιώλη… 6 (???) ματς 2 N – 1 Ι – 3 Η
2013-14: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΤΡΙΠΟΛΗ 1 - 1
2012-13: ΤΡΙΠΟΛΗ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1 - 0
2012-13: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΤΡΙΠΟΛΗ 1 - 0
2008-09: ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 0 - 2
2008-09: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ 1 - 0
2007- …: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1 – 2
Υ.Γ: Σάκη, αν λάχει πέναλτι στείλτε το στο σημαιάκι του κόρνερ, έτσι για φτύσιμο στην ΚΕΔ.
Αμπάρκιολης 2013-14
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Ι
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Ι
Θητεία S.L., Αμπάρκιολη
Με ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ........ 1Ν και 1Η εντός - 1Η εκτός
Με ΠΑΣ..................... 2Ν εντός - 1Η εντός και 1Η εκτός
-
Δεν ειναι καιρος να σπανε παραδοσεις , γιατι τριτη σερι ηττα δε λεει . Νικαμε κι ας λενε οτι θελουν κι ας παν να πηδηχτουν απ το παραθυρο .
-
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(http://3.bp.blogspot.com/-e7O6Oss_22g/TZtxBJ2RB_I/AAAAAAAAABI/eXA47d_7d7U/s1600/200px-GraphiteUSGOV.jpg)
ΕΛΛ 17:15΄ 287 2 2.25/2.90/2.90
Αποστολή (Μάντζιος) Πανθρακικού: Σέρεμετ, Κουτσόπουλος, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Ζοσέ, Μίκουλιτς, Ρομέου, Λαδάκης, Τριανταφύλλου, Μπαϊκαρά, Κάσες, Τζάνης, Ιγκόρ, Ζεκίνια, Μακρυδημήτρης, Κατσικοκέρης, Πόποβιτς και Χασομέρης... για τα χασομέρια.
Όλοι μέσα και ματς Βéton armé.
Αποστολή (Τσιώλης) ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Σωτηρίου, Ντάσιος, Κεϊτά, Λίλα, Βίλα, Αυγενικού, Γιάκος, Τσάβες, Ίλιτς, Βισέντο, Ιωάννου, Κολοβέτσιος, Κρητικός, Ρουμπουλάκου, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς και Στρούνα
-
μακάρι να διαψευστώ αλλά χωρίς ΝτεΒικέντιο ..... δυστυχώς άσσος
Σιγά... και αυτοί χωρίς Τζάνη.
Αποστολή (Μάντζιος) Πανθρακικού: Σέρεμετ, Κουτσόπουλος, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Ζοσέ, Μίκουλιτς, Ρομέου, Λαδάκης, Τριανταφύλλου, Μπαϊκαρά, Κάσες, Τζάνης? %-|, Ιγκόρ, Ζεκίνια, Μακρυδημήτρης, Κατσικοκέρης, Πόποβιτς και Χασομέρης... για τα χασομέρια.
-
Η αποστολή του Πανθρακικού για ΠΑΣ
Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασχία του Πανθρακικού για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιοτης 14ης αγωνιστικής της Super League.
Ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής, Άκης Μάντζιος και το τεχνικό του επιτελείο είδαν τους Κουτσόπουλο και Ντιόγκο να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση και να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή σε αντίθεση με τον Εμπόου.
Αναλυτικά η αποστολή που απαρτίζεται από 20 ποδοσφαιριστές έχει ως εξής: Σέρεμετ, Κουτσόπουλος, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Ζοσέ, Μίκουλιτς, Ρομέου, Λαδάκης, Τριανταφύλλου, Μπαϊκαρά, Κάσες, Τζάνης, Ιγκόρ, Ζεκίνια, Μακρυδημήτρης, Κατσικοκέρης, Πόποβιτς και Χασομέρης.
από PASsports.gr
Χωρίς τέσσερις στην Κομοτηνή ο ΠΑΣ
Mε προπόνηση επί θρακιώτικου εδάφους ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή (08/12, 17:15) για την 14η αγωνιστική της Super League.
Ο προπονητής της γιαννιώτικης ομάδας Σάκης Τσιώλης άφησε στα Γιάννενα τους τραυματίες Μιχαήλ και Κοροβέση αλλά και τους τιμωρημένους λόγω καρτών Ντε Βινσέντι και Μπέριο.
Αναλυτικά την 19μελη αποστολή αποτελούν οι: Βελλίδης, Σωτηρίου, Ντάσιος, Ρουμπουλάκου, Στρούνα, Σκόνδρας, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Κεϊτά, Λίλα, Αυγενικού, Ιωάννου, Γιάκος, Τσάβες, Βίλα, Βισέντο, Κρητικός, Ίλιτς.
από PASsports.gr
-
Παλι τα ιδια θα έχουμε.
Από 3,50 το διπλό εξω, είναι στο 2,62!!!! και είμαστε πλέον φαβορί, (Πρώτη φορά σε αγώνα εκτός εδρας), ενώ κι ο ΟΠΑΠ το πήγε στο 2,70 -2,75.
Επειδή όμως τα ποντάκια μετράνε, διπλό και να πανε να μαμηθουν ολοι.
Αλλωστε στα άλλα "χειραγωγημένα", που κατηγορούν εμάς, ζημιωμένοι βγήκαμε!!!!! :mono: :mono: :mono:
-
Προγνωστικά Στοιχήματος
Panthrakikos - PAS Giannina
http://www.infobeto.com/prognostika-stoiximatos-podosfero-greece-football-bets/panthrakikos-pas-giannina (http://www.infobeto.com/prognostika-stoiximatos-podosfero-greece-football-bets/panthrakikos-pas-giannina)
(http://www.infobeto.com/media/k2/items/cache/0d67922affa75886d9f112deb49c2aff_XL.jpg)
Aφού ρίξαμε το 1ο bet του μήνα, πάω και σε ένα για το Σ/Κ...από την Suuuper League.
Tα τελευταία χρόνια έχω αφήσει στην άκρη το συγκεκριμένο πρωτάθλημα και αν και θα έπρεπε να είμαστε πολύ πιο κοντά σε αυτό, έτσι όπως κινούνται τα ματς είναι δύσκολο έως αδύνατο να κινηθεί κανείς με λογική στα bets του.
Πως μπορείς να σχολιάσεις τον άσσο του Λεβαδειακού με τον Πανιώνιο που από 2,1 κόντεψε να φτάσει στο "0". Και πως όταν την επόμενη αγωνιστική, έρχεται η Βέροια των 8 γκολ σε 13 αγωνιστικές και των 2 γκολ (σε 1 ματς) στα τελευταία 8 ματς της να σου νικάει μετά από 10 αγωνιστικές σκοράροντας 4 γκολ, και μάλιστα με ανατροπή. Όλα αυτά με έναν άσσο που από 2,1 αρχική έφτασε στο 1,7 μπορεί και πιο κάτω. Πως εξηγεί κανείς το το ότι ο ΠΑΟΚ στον ΠΑΣ είχε 1,8 το 2πλό του και στο 75' και ενώ το σκορ ήταν 0-0, το 2πλό είχε 1,5? κ.τ.λ.
Όλα αυτά λοιπόν και άλλα πολλά έχουν κάνει το ενδιαφέρον του φιλάθλου να μειώνεται συνεχώς, να υπάρχει μια περιρρέουσα ιδέα πως όλα κινούνται υπό νήματα κάποιων ολίγων και πως η αξιοκρατία είναι μια λέξη σαφώς ξεπερασμένη. Και λέω αξιοκρατία και εννοώ τη λογική των αντίστοιχων μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης, χωρίς να είναι και εκεί όλα αγγελικά πλασμένα βέβαια.
Έτσι αν και έχω πάψει να ασχολούμαι ενεργά με τη Super League, που και που ρίχνω κανά bet έτσι για να μη ξεχνιόμαστε. Βέβαια πάντα ξέροντας πως να πέσεις στη λούμπα είναι ιδιαίτερα πιθανό. Φέτος έχω ρίξει 6-7 στοιχήματα και το ρεκόρ είναι σαφώς αρνητικό αλλά σίγουρα θα ήταν θετικό αν δεν έμπαινε το γκολ του Μήτρογλου στο 90'. Anyway αφήνω το παρελθόν και μπαίνω στο ψητό.
Αν κάτσω και αναλύσω το ματς καθαρά αγωνιστικά (φόρμα, απουσίες, επιδόσεις εντός-εκτός), δε θα βγάλω άκρη και αυτή τη φορά θα προσπαθήσω να μπω σε πονηρές σκέψεις, χωρίς να προεξοφλώ πως αυτό θα βγει και σε κέρδος στο τέλος.
Όμως αυτό το ματς το περιμένω εδώ και μερικές αγωνιστικές και αν τελικά δε το ρίξω θα ξέρω πως θα με πονέσει περισσότερο από το να το χάσω και ας προσπάθησα.
Τα αγωνιστικά λοιπόν που δε παίζουν προσωπικά κανένα ρόλο για την επιλογή του συγκεκριμένου bet είναι τα εξής. Οι 2 ομάδες κινούνται φέτος σε ρηχά νερά και αν για τον Πανθρακικό αυτό πιθανόν να είναι και το δεδομένο, ο ΠΑΣ με τη περσινή του παρουσία δεν έχει δικαιώσει τις φιλοδοξίες των οπαδών του. Εκτός φέτος συνεχίζει στις προ 2ετίας επιδόσεις του με 0-2-4 και με τραγικές εμφανίσεις ενώ αντίθετα εντός έδρας είναι αρκετά καλύτερος, αλλά η δυναμική του είναι για πιο ψηλα αφού σε σχέση με τη περσινή ομάδα δεν έχει μεγάλες αλλαγές ενώ με τη προσθήκη πλέον ενός καταξιωμένου προπονητή τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα. Από την άλλη ο Πανθρακικός με παρόμοιο ρεκόρ γκολ στα εντός του σε σχέση με τα εκτός του ΠΑΣ, έχει καταφέρει να έχει 2-2-2 και δείχνει σε όλα τα ματς πως είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα.
Με τα παραπάνω το σκεπτικό πάει προς το Χ1, αλλά εγώ θα ποντάρω σε κάτι εντελώς διαφορετικό.
Να πω εκ των προτέρων πως περίμενα τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών για να ρυθμίσω το ποντάρισμά μου, αλλά αν και αυτά του ΠΑΣ ήρθαν λουκούμι, με χάλασε το Χ στον Άρη για τον Πανθρακικό που αν και προηγήθηκε 2 φορές δε κατάφερε να πάρει το 3ποντο, που θα με έκανε ακόμα πιο ζεστό.
Ο ΠΑΣ λοιπόν από το 2008,2009 έχει νέο πρόεδρο, το Χριστοβασίλη. O ΠΑΣ επίσης αν και είναι από τις λίγες επαρχιακές ομάδες με τόσο κόσμο και φανατικό μάλιστα ήταν πάντα κλασσικό ασανσέρ μεταξύ 1ης και 2ης Εθνικής. Τα τελευταία 2 χρόνια είναι πάντως πολύ πιο σταθερός ενώ εκμεταλλευόμενος πέρυσι και την ανυπαρξία των μεγάλων ομάδων έκανε τη καλύτερη παρουσία του στην 1η Εθνική τερματίζοντας 5ος.
H μεγάλη διαφορά πάντως της ομάδος είναι πως ενώ μέχρι το 2009 κανείς δεν είχε αναφέρει τον ΠΑΣ σε "περίεργα" ματς, από τότε και μετά το όνομά του όλο και περισσότερο ακούγεται σε τέτοια. Χωρίς να θέλω να κάνω κάποιον ιδιαίτερο υπαινιγμό,αφού χωρίς αποδείξεις κανείς δεν είναι κατακριτέος, ο Χριστοβασιλης είναι ένας από τους προέδρους ομάδων που βρίσκεται στα δικαστήρια για την γνωστή υπόθεση, ενώ μερικά ματς του ΠΑΣ κρίθηκαν ως ύποπτα από την UEFA.
Ένα από αυτά λοιπόν ήταν και το Πανθρακικός-ΠΑΣ πριν 2-3 χρόνια, νομίζω. Αν δε με γελάει η μνήμη μου πρέπει να είναι το ματς του 2010 όπου το 2πλό έφτασε στο 1,4 και το σκορ ήταν 1-2.
Ας αφήσουμε όμως αυτά προς το παρόν και ας δούμε λίγα πράγματα για τον πρόεδρο.
Διαβάζοντας, είδα πως στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας είχε αναμειχθεί με τον Ηλυσιακό, ότι και αν σημαίνει αυτό.
Δεύτερο που κρατάω από αυτά που διαβάζω σε blogs (ελπίζω να ισχύουν), είναι πως επαγγελματικά ο πρόεδρος έχει άμεσες σχέσεις με τη πόλη της Κομοτηνής, αφού εκεί εδρεύει η εταιρεία-βιομηχανία που είναι "πρόεδρος", "ιδιοκτήτης', κάτι τέτοιο, και οι σχέσεις του με τη πόλη και την ομάδα είναι ιδιαίτερα καλές.
Αυτά τα 2 με βάζουν σε σκέψη και κοιτάω την προιστορία.
Ο ΠΑΣ από το 2008 και μετά (τη πρώτη σεζόν δεν ήταν και επίσημα πρόεδρος ο Χριστοβασίλης), με αντίπαλο τον Πανθρακικό έχει βρεθει αντιμέτωπος 8 φορές σε 4 σεζόν. Στα μεταξύ τους ματς λοιπόν, μετράει 7 νίκες και 1 ισοπαλία και μάλιστα στα 4 εκτός έδρας μετράει 4/4 νίκες, πράγμα πραγματικά περίεργο για τον ΠΑΣ που είναι μια ομάδα 100% έδρας. Και σε αρκετές περιπτώσεις ο ΠΑΣ κινούταν στα ίδια νερά με την ομάδα της Κομοτηνής σε επίπεδο απόδοσης και βαθμολογιας.
Aφήνοντας και αυτό, κοιτάω τα 2 τελευταία του ματς που έπαιξε με τους 2 μεγάλους, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ. Έτσι πριν λίγες μέρες αναφέρθηκε πως το ματς του ΠΑΟ-ΠΑΣ κρίθηκε "ύποπτο", αν και μετά με δηλώσεις της ΕΠΟ αυτό αποδόθηκε σε στοιχηματική εταιρεία και όχι στην UEFA. Όμως και στο ματς με τον ΠΑΟΚ όπως αναφέρθηκα στην αρχή έγιναν και πάλι κάτι περίεργα με τις αποδόσεις στο τέλος του ματς. Επίσης σήμερα ο ΠΑΣ με επίσημη ανακοίνωση ζήτησε να εξαιρεθεί από το στοίχημα από όλες τις εταιρείες εκτός του ΟΠΑΠ που έχει σύμβαση με οικονομικά οφέλη.
Αν αυτό έγινε για να πέσουν σύννεφα, αν έγινε για να φανεί πως σπιλώνεται άδικα, δε γνωρίζω, δεν απαντώ. Το μέλλον θα δείξει για όλα
Εδώ πρέπει να μιλήσουμε και λίγο για τους στόχους των 2 ομάδων. Αν και για τις 2 ο πρωταρχικός στόχος είναι η παραμονή, ο ΠΑΣ έχει σίγουρα μεγαλύτερες μετά το περσινό θρίαμβο και έτσι πρέπει σιγά σιγά να ανέβει αν θέλει να μείνει μέσα στο κυνήγι μιας 5ης θέσης ή ενός αντίστοιχου πλασαρίσματος.
Δε ξέρω αν με όλα αυτά έβγαλε κάποιος ένα σαφές συμπέρασμα. Σίγουρα όχι. Αλλά προσωπικά θεωρώ πως ο ΠΑΣ τη δεδομένη στιγμη στοχοποιείται, ίσως και επίτηδες και σε συνδυασμό με τις όχι και τόσο καλές διαιτησίες απέναντί του, ίσως ήρθε η ώρα να πάρει κάτι σα "δώρο".
Αν και το μηδεν στα εκτός έδρας δεν είναι κάτι ενθαρρυντικό, έγραψα τα αρχικά για να δείξω πως στο ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στη Super League, τα στατιστικά δε παίζουν μεγάλο ρόλο. Έτσι με βάση το 7-1-0 με αντίπαλο τον Πανθρακικό, θα κυνηγήσω το 2πλό από τώρα σε καλές τιμές, άσχετα με το τελικό αποτέλεσμα.
8) Αυτά τα 2 με βάζουν σε σκέψη και κοιτάω την προιστορία.
-
Σήμερα το ματς είναι από τις περιπτώσεις που άμα έρθει 2, θα πέσουν τα τσιμέντα...
όλοι οι σκώληκες θα βγούν με υφάκι "σας τα λεγα εγώ", "στημένο" κλπ κλπ
Αν έρθει όμως 1... μοκο όλοι... σκατοΜΜΕδες κ διάφορα ΖΩΑ (σκουληκαντέρες,φίδια,λαγοί)
όλοι οι "εξυπνάκηδες" θα κρυφτούν 5-6 βδομάδες κ θα περιμένουν νέα ευκαιρία να ρίξουν δηλητήριο.
Γνωστό το έργο το χουμε δει πολλές φορές...ειδικά πέρσι γελάσαμε πολύ.
Όταν δεν υπάρχει διακύβευμα για τη μαλακία που θα πει κάποιος, λέει ότι μαλακία θέλει κ απλά κρύβεται... για να επανέλθει σε λίγες μέρες με νέες μαλακίες.
Αν όμως όποιος έλεγε μαλακία μετά τον περίμενε ξύλο... θα πρόσεχε τι θα ξεστόμιζε πριν συκοφαντήσει.
(π.χ. στην παρέα μας στη δουλειά μας κλπ προσέχουμε τι λέμε, δεν το λέμε "ελαφρά τη καρδία" για να μην εκτεθούμε)
Δεν πειράζει όμως...εδώ μπάλα είναι κ περνάει η ώρα μας 8)
-
εγώ έχω έναν φίλο Πανθρακικό και βλέπουμε μαζί τα ματσάκια.
σκέφτομαι σήμερα:
1. Αν νικήσουμε θα αρχίζει στημένα κωλοπρωτάθλημα κτλ
2. Αν χάσουμε πάλι θα μου τα πρήξει και θα πανηγυρίζει οοο σας μπιπ και σας μπιπ ...
Μόνη σωτηρία το Χ :P :P :P
-
Ξεχναμε πεμπτη θεση και χαλαρωνουμε με μια ανετη παραμονη , αν κι ακομη δεν εχουμε μεινει πολυ πισω και εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας . Για σημερα τι να σχολιασουμε , μια απ τα ιδια !
-
Τσιωλη ειπες μεγαλες κουβεντες , υπερεκτιμησες κάποιους παικτες που ειναι προβλέψιμοι πολυ..
Το επόμενο παιχνίδι είναι κρίσιμο για την σωτηρία
το ξαναλέω το επόμενο παιχνίδι είναι κρίσιμο για τη σωτηρία
Ο Τσάβες εχασε το αχαστο
Σήμερα ειμαστε ολοι πολυ προβληματισμένοι με την εμφανιση της ομαδος ειδικα στο πρωτο ημιχρονο
για αυτο φταιει ο προπονητης δεν του κάνουν οι παικτες
Οι παικτες πρέπει να ματωνουν την φανέλα ειδικα τωρα
για την διαιτησία δεν υπάρχει καμια δικαιολογια αυτην την αγωνιστική
-
ΕΜΕΤΙΚΟΣ ο Αμπάρκιολης
ΕΜΕΤΙΚΟΣ ο ΠΑΣ
ΕΜΕΤΙΚΟΣ ο Τσιώλης
Μας πόνεσαν τα μάτια.Διαχειριστές του φόρουμ σας παρακαλώ μόνο για αυτήν την αγωνιστική ΜΗΝ βάλετε MVP του αγώνα για τον ΠΑΣ.Όλοι,όλοι όμως,ήταν άθλιοι.Κρίσμπήλ,έστω και δεν βγείς ούτε αυτήν την φορά να κάνεις κάτι με τον διαιτητή πήγαινε παραιτήσου.Αυτός δεν είναι ο Άγιαξ μου,ο ΠΑΣ που πρέπει να είναι. >:( >:( >:(
-
Εγώ πιστεύω πως φταίει ο Σάββας Παντελίδης!!!
-
τι να πουμε ρε παιδια μπάλα εχουμε παίξει , μερικοι δεν ξέρουν το τόπι μπαλα απλα γυμνασμένοι ειναι τίποτα αλλο οταν κάνεις τόσα λάθη σε απλές πάσες δεν υπαρχει δικαιολογια οχι μόνο σημερα αλλα και τις προηγουμενε ς αγωνιστικές
και τώρα φένεται οτι μας εφταιγε ο Παντελίδης τι να πω η επιστήμη σηκώνει τα χερια ψηλά
-
Μήπως πρέπει να δώσουμε λίγο ακόμα χρόνο στην ομάδα;;;.....τώρα έχουμε ένα εντός με τον τέλη(μπορούμε να κερδίσουμε)....μετά έχουμε ένα εκτός με γαύρο(σίγουρη ήττα)...μετά εντός με άρη(νίκη)....αυτά τα δύο παιχνίδια πρέπει να χτυπήσουμε....αν το κάνουμε...τότε μπορούμε να σταθούμε στα πόδια μας...έχουμε δρόμο μπροστά μας...
ΥΓ. για MVP αυτή την αγωνιστική βάλτε ως υποψήφιο μόνο τον βελλίδη....
-
(http://i43.tinypic.com/2ue330l.jpg)
ΣΦΑΓΗ
ΕΥΓΕ ΑΜΠΑΡΚΙΟΛΗ, ΕΚΟΛΑΦΘΕΝ ΚΟΡΑΚΙ ΤΗΣ SUPERLEAGUE...
Γαμώ το πρωτάθλημά σας... >:(
-Περιμένω ανακοίνωση της ΠΑΕ για το σημερινό χειρουργείο...
-Τα λέμε....
-
Αμπαρκιολη - καριόλη μας πήδηξες.
Δεν υπάρχει πεναλτι, δεν υπάρχει καρτα στον Κειτά.
Μετά πως να παιξει η ομάδα???
ΥΣ Τζιμόπουλε, τρεξε λιγο ρε φίλε!!! Λιγο!!!
Πες πως κυνηγας γκόμενα.... :(
ΥΣ2 Για το εγκλημα Τσιωλη να βαλει μπακ ξανα !!! τον Λίλα αυριο γιατι είμαι συχτιριασμένος :(
-
Δεν θα σταθώ στη διαιτησία ή το αν παίξαμε καλά ή όχι, αλλά αυτά τα γαμ@@@να τελειώματα που κάνατε προπόνηση πού'ντα; ε Τσάβες; ε Ίλιτς;
-
Ρε διαβαζω σχολια και απορω...
Ρε πατε καλα,με 9 παιχτες παιζαμε και σεις ειδατε πως δεν παιζαμε μπαλα????????Συνελθετε ρεεεεεεεε
Τετοια διαιτησια εχω να δω χρονια ισως απο τον αγωνα με τον Λεβαδειακο με τον Τεροβιτσα.......Ο γαμημενος ηταν σε εντεταλμενη υπηρεσια δεν ξερω για ποιον,αλλα του γαμιεται η μανα.....Ξεκιναει ο πουτανας γιος και μπαινει δυο φορεες ο Ιλιτς κοντα στην μεγαλη περιοχη δεν βλεπει τιποτααααααααα!!!!στο 30 δινει πεναλντι και κοκκινη καρτα καταδικαζοντας τον ΠΑΣ απο εκεινο το λεππτο να βρισκεται και πισω στο σκορ και να αγωνιζεται με ενα παιχτη λιγοερο,ξεκιναει το δευτερο και ενω καπως πιεζουμε με ενα δυο φασεις που δημιουργησαμε σε μια ανυποπτη φαση που δεν ηταν φαουλ δινει δευτερη κιτρινη καρτα στον Κειτα και αφηνοντας την ομαδα με 9 παιχτες......Ε μετα τα κλασικα φαλτσοσφυριγματα ο γαμημενος να μας δινει ανυπαρκτα φαουλ,ε μεχρι και το κερασακι στην τουρτα δινοντας φαουλ στον Ιλιτς στο 92 ενω βρισκοντας σε θεσ τετ α τετ
3 ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΑΞΙΜΟ ΠΑΕΙ ΓΟΝΑ.......
Με τον Ρουφιανο γκολ οφσαιντ και κοκκινη που δεν δοθηκε ποτε
Με το πτηνο 356 φαουλ υπερ του ΠΑΟΚ και πεναλντι φαντασμα στο 80 τοσο
Και σημερα η αποθεωση του πιο στημενου παιχνιδιου
Εμεις σπαμε το κεφαλι μας για την καψουρα μας και αυτοι παιζουν παιχνιδια πισω απο την πλατη μας
Ο ΧΒ στις αρχιδαρες του,δεν εχει κανει ουτε ενα παραμικρο παραπονο για αυτα που τραβαει η ομαδα αλλα να μου πεις τον νοιαζει, την γουνα του να σωσει και να παει να γαμηθει ο ΠΑΣ....
Ο Τσωλης ο ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ μας,κανει δηλωσεις χωρις να αναφερει τιποτα μα τιποτα σε τοσα ματς για την διαιτησια σαν καλος δημοσιοσχετιστας που ειναι,εε μην χαλασει και το ιμαντζ του για τις επομενες προπονητικες του μεταγραφες και βεβαιως μην φαει και κανενα προστιμο απο αλητικη δικαιοσυνη
Παιχτες οι οποιοι ηρθανε το καλοκαιρι νομιζουν οτι εχουν ερθει διακοπες
Και το ΠΟΚ και το Πτηνο να κανουν τα αισχη και εμεις να εχουμε τον χαβα με τον ΟΦΗ οπως ακουσα και σε ενα συνθημα
Οσο για τον φιλο απο Πρεβεζα ισως σημερα μπορει να καταλαβει γιατι η Ελλαδα μας εχει γραμμενη στα παλια των υποδηματων της...
Προσωπικα πες τε με ανθελληνα πες τε με απλυτο αλλα με αυτα που εχει κανει αυτο το γαμημενο κρατος κατα της ομαδας μας και της περιοχης να παει να γαμηθει......Εθνικη μου οπως εγραψε ενας φιλος ειναι ο ΠΑΣ
ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΟΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ
-
2 λέξεις
Χάλι Μαύρο!
υγ: τα περί διαιτησίας είναι για να υπεκφεύγουμε της κατάστασης!
-
Ψάχνοντας λιγο βγήκα ότι το αρχιδάκι ο ΑρμπαΚ(αρι)ολης, μας έπαιξε και στον Λεβαδειακό φέτος, και πάλι μας έσφαξε όπως θυμάμαι!!!!
Αι σιχτιρ..
Φαντομά
Άλλο το πως έπαιξε η ομάδα 25-30 λεπτα (11με 11) και άλλο πως σε έσφαξε ένα μαλακιστηρι.
-
Πεστα ayuto αγόρι μου
Χειρουργείο σήμερα σε μια μέρα που η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά
αλλά ο καριολης κόρακας φρόντισε να δώσει πρόωρο τέλος.
Πρώτη φορά παρακολουθω ματς του ΠΑΣ που δεν το βλέπουν ούτε φυλακισμενοι.
Τεράστιες ευθύνες Τσιώλης παίκτες κ διοίκηση που πρέπει να προσπαθήσουν πάρα πολύ
για να ανταποκριθούν στις τεράστιες απαιτήσεις του ΠΑΣ
Δεν εχω καθαρό μυαλό πάνε να μας κόψουν το ποδόσφαιρο
-
2 λέξεις
Χάλι Μαύρο!
υγ: τα περί διαιτησίας είναι για να υπεκφεύγουμε της κατάστασης!
Τα χαλια τα μαυρα σημερα που τα ειδες ρε φιλε πες μου ειλικρινα?
Εκτος αν μου αναφερεσαι μονο για τα πρωτα 20 λεπτα του παιχνιδιου που αν κ εκει παλι θα διαφωνησω
Ειπαμε και εγω ειμαι του κραξιματος αλλα μπροστα στον ανικανο τον ΧΒ,στο ντεφορμαρισμα των παιχτων σημερα ειχαμε ενα ανθρωπο ονοματη Αμπαρκιολη που ηταν σε εντεταλμενη υπηρεσια και μπροστα σ αυτη την λερα σημερα βαζω ολα τα υπολοιπα δευτερη μοιρα....
Και Μπαρτσελονα να επαιζε με 9 παιχτες με τον Πανθρακικος δεν το γυρνουσε,εσυ αμα νομιζεις πως επειδη χασαμε ενα τετ α τετ παει να παει δεν παιξαμε μπαλα τι να πωωωωω.....
-
1) η διοίκηση κοιμάται.
2) οι παίχτες πρέπει να βγάλουν λίγο εγωισμό γιατί και πριν το πέναλτυ δεν βλεπόμασταν.
3) τσιώλη δεν μπορώ να σου πω κάτι γιατί δεν πολυφταίς αλλά κόψε τα πειράματα.
4) μια ανακοίνωση για τη διαιτησία;;;
5) η διοίκηση κοιμάται.
6) χαμηλά η μπάλα και στήριξη στην ομάδα.
7)ΞΥΠΝΗΣΤΕ!
-
Κακός ο ΠΑΣ σίγουρα.
Περα απο αυτο μιλαμε για ξεκάθαρη σφαγή. Χρόνια είχαμε να δούμε τέτοιο πράγμα.
Καθε σφύριγμα του διαιτητή έδειχνε τις προθέσεις του.
Με τι ψυχολογία να παίξεις μετά?Εδώ στο 92' που χάνει το τετ α τετ ο Ιλιτς στην συνεχεία δινει επιθετικο φαουλ μην κανουμε και βαλουμε κανενα γκολ σου λεει...
Βαθμολογικα δεν μας εφερε πολυ πισω η ηττα αυτη.
Το χειροτερο ειναι οτι για 3ο σερι παιχνιδι καποιοι μας στελνουν ενα ακομη πιο ηχηρό μήνυμα...
-
μεγαλη μαχη μεταξυ των 2 πεναλτι που σφυριχτηκαν αυτη την αγωνιστικη....
το χτεσινο του πρωταθλητη¨..."; η το σημερινο χέρι του "θεου"..
μεγαλη μαχη για το βραβειο....
γελαει ο κοσμος κυριοι...
-
αντε και στο δελφιναριο...
-
πέρα από το πρώτο 20λεπτο που δεν ήσουν καν στο μάτς και η γιόμα πήγαινε γόνα...είχες μια τρομερή ευκαιρία με τον τσάβες στο 1-0 ποτέ δε ξέρεις ακόμα και με 10! Το ότι ο Κειτά δε πρέπει να παίζει μπάλα δεν ειναι χαλι μαυρο; το οτι εχει κατευθειαν μια κιτρινη καρτα και ημουν στο τσακ να παιξω την αποβολη του στο ημιχρονο ως σιγουρακι δε σου λεει κατι; το οτι ακομα και στο 70 με 9 παιχτες και επιρεασμενο το ηθικο οπως λες ο Στρουνα εκανε τριπλες στον εαυτο δε σου λεει κατι; αν αυτο δεν ειναι εικονα χαλι μαυρο τοτε τι ειναι...
για το πεναλντυ δεν εχω βγαλει ακομα συμπερασμα αν ειναι αλλα απο τη στιγμη που το δινει επρεπε να δωσει και κοκκινη...
εγω αν δε δω την ομαδα να κοβει της γιομες και να μη μπορει να κανει 2 μπαλιες δε προκειτε να ειμαι χαρουμενος...τα κορακια ερχονται δευτερα...περσυ μια χαρα σε σφαζαν τα κορακια αλλα ειχες και μια ομαδα με @@ που καθαριζε τα ματς!
-
2 λέξεις
Χάλι Μαύρο!
υγ: τα περί διαιτησίας είναι για να υπεκφεύγουμε της κατάστασης!
-Σύνταυρε Fadoma
μπορώ να γράψω και εγώ οτι
τα περι χάλιας εμφάνισης
είναι για να υπεκφεύγουμε της διαιτησίας ....
-Δεν πιστεύω οτι αυτό θα συμφωνήσεις με το σχόλιο...
-Ούτε πιστεύω οτι θα σου αρέσει το νόημα που αφήνει....
-Νομίζω μετά απο αυτά που είδαμε
το σχόλιό σου είναι
ολιγον προσβλητικό ...
έτσι νιώθω
... διότι δεν είμαστε πρόβατα με μπλέ γυαλιά,
που μας πάει ο τσοπάνης...
-Ετσι εκλαμβάνω εγώ την ''υπεκφυγή'' που καταλογίζεις...
-Πρώτα θα υπερασπίσουμε τα συμφέροντα και το δίκιο της ομάδας μας...
-Εξάλλου ακόμα είναι νωπή η σημερινή πίκρα και δεν έχουμε γράψει αναλυτικά για το μάτς...
-Αν δεν σε πείραξε σήμερα σαν Σύνταυρο, το κολλημένο χέρι του Λίλα που βαφτίστηκε πέναλτι
και που αποβλήθηκε κιόλας
τότε πάω πάσο...
-Η αν την 2η κίτρινη στον Κειτά , την βλέπεις κάρτα , πάλι πάω πάσο...
-Αν αυτά δεν αποτελούν σφαγή ....οκ!
-Για την κριτική που κάνουμε στην εικόνα και στην αγωνιστική παρουσία της ομάδας
σε παραπέμπω στα μυνήματα
που μπορείς να τα δείς στο προφίλ....
-Θυμήσου οτι στο 1-2 πρόπερσι
διατυμπανίστηκε η νίκη εκείνη ως ντροπή και ως ''έπος της Κομοτηνής''...
-Και τρέχαμε να κρυφτούμε στις σπηλιές απο την ντροπή...
-Σήμερα δεν ντρέπεται κανείς μας??
-
Θέλω να πω κάποια πράγματα. Είμαι οργισμένος. Αν κρίνουν οι διαχειριστές ότι πρέπει να σβηστεί το ποστ μου ας το σβήσουν:
α)Πόσο μαλάκες είστε εσείς που βρίζετε ακόμα την ομάδα;Πόσο άμπαλοι είστε;Έχετε παίξει ποτέ σας μπάλα να σας κόβουν τα πόδια από το 28 με πέναλτυ που δεν θα έδιναν ούτε στο πρωτάθλημα της Σουαζιλάνδης (ψάξτε ηττοπαθείς να δείτε που είναι) και να μένετε με 10 και μετά με 9 από ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη. Να έχετε ένα διαιτητή σε εντεταλμένη υπηρεσία να σας σφάζει στο γώνα. Κόψτε την μπάλα αν δεν μπορείτε να κρίνετε δύο γομαριών άχυρα.
β) Όσοι κατάλαβαν σήμερα το μέγεθος της σφαγής, που επαναλαμβάνω δεν έχει προηγούμενο ούτε στα αφρικανικά πρωταθλήματα, ή το βουλώνουν ή φεύγουν και σιχτιρίζουν μια και καλή την πουτάνα χώρα που λέγεται Γελάδα, ή κάνουν αυτό που κάνανε τα βαζέλια, όταν μπούκαραν μέσα σε άσχετο παιχνίδι του διαιτητή που τους είχε σφάξει στο Καραϊσκάκη και τέλειωσαν εκεί την καριέρα του. Άλλη λύση δεν υπάρχει. Μόνο αυτές οι τρεις.
γ) Γιατί όμως άλλη μία σφαγή;Και μάλιστα στα καπάκια μετά από αυτή του ΠΑΟΚ; Ποιός μας έχει στο μάτι και γιατί;Ο Γαύρος; Στα πελέ του. Ο βαζέλας; Σιγά τα ωά. Μήπως λέω, μήπως αυτές οι διαιτησίες είναι μια προειδοποίηση για όσα έχουν γίνει με το στοίχημα και τις απειλές του ΧΒ ότι θέλει να βγούμε εκτός στοιχήματος;Ψάχνω, ψάχνω αλλά απάντηση δεν έρχεται άλλη.
-
O νικοτσιολης αυτη τη στιγμη ανατρεχει στο αρχειο του και στους ιστορικους προλογους της σαιζον 2000-2001
και ετοιμαζει τον αυριανο,αντικαθιστωντας απλα το ονομα του νικου ή του ευθυμιαδη ή του μποροθρυλου ή του
αγγελακη με αυτο του αμπαρκιολη...''τι να λεμε λακη μου,1 κιβωτιο σοδες καρανταν χρειαστηκαν για να χωνεψουμε
το χτεσινο χειρουργειο απ'αυτο το μπουμπουκι απ'την καβαλα,απ'αυτον το διαιτητη καρμανιολα,απ'αυτη την
κινητη λαιμητομο τον αμπαρκιολη...''
-
ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΤΗ ΝΟΒΑ...ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣ ΔΕ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΧΝΟΥΝ ΡΙΠΛΕΙ ΠΟΤΕ[ΒΛΕΠΕ ΙΛΙΤΣ ΣΗΜΕΡΑ]ΣΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟ ΕΨΑΚΣΑΝ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ,ΓΕΝΙΚΑ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ...ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ
-
Δε θα διαφωνω σε οτι λες συνταυρε astralon και εννοειτε οτι η διαιτησια ηταν για τον π#$τσο χαρακτηριστικο ειναι σε καποιο σημειο που κανει φαουλ ο δικος μας και δινει το φαουλ σε μας...απλα θεωρω οτι η ομαδα δε παιζει μπαλα και ακομα χειροτερα οτι οι παιχτες δεν δειχνουν να εχουν διαθεση να παιξουν...αυτο εμενα με χαλαει πιο πολυ...και νευριαζω περισσοτερο με τον χοντρο που εχει αφησει την ομαδα θυμα στις ορεξεις των διαιτητων παρα με τους διαιτητες...αυτοι βρισκουν και τα κανουν....ο χοντρος ειναι ο στοχος για μενα...
-
Δε θα διαφωνω σε οτι λες συνταυρε astralon και εννοειτε οτι η διαιτησια ηταν για τον π#$τσο χαρακτηριστικο ειναι σε καποιο σημειο που κανει φαουλ ο δικος μας και δινει το φαουλ σε μας...απλα θεωρω οτι η ομαδα δε παιζει μπαλα και ακομα χειροτερα οτι οι παιχτες δεν δειχνουν να εχουν διαθεση να παιξουν...αυτο εμενα με χαλαει πιο πολυ...και νευριαζω περισσοτερο με τον χοντρο που εχει αφησει την ομαδα θυμα στις ορεξεις των διαιτητων παρα με τους διαιτητες...αυτοι βρισκουν και τα κανουν....ο χοντρος ειναι ο στοχος για μενα...
Aμ εκει ειναι η διαφορα μας....
Να εβγαινες ξερω εγω και να το ελεγες σε προηγουμενες αγωνιστικες,ναι θα το δεχομουνα,η ομαδα δεν,η ομαδα ετσι,η ομαδα γιουετσι....Αλλα σημερα δεν μπορουμε να κρινουμε!!!Εχω την απολυτη σιγουρια και πως μπαλαρα να επαιζε ο ΠΑΣ και να ισοφαριζε σε 2-2 με 9 παιχτες,παλι θα εβρισκε τον τροπο του ο Αμπακαριολης να δεσει στον ασο το παιχνιδι......
Ξερω ειναι η πικρα αλλα σημερα προσωπικα δεν εχω να τους προσαψω τιποτα και σε κανενα απο τους ποδοσφαιριστες...Ματς που διαρκει 20 λεπτα δεν μπορεις να κρινεις..ΤΕΛΟΣ
Με τον μοναδικο που τα εχω ειναι με τον ΧΒ που εξακολουθει να γραφει την ομαδα στα παπαρια του
-
Συνταυροι δεχόμαστε πόλεμου από παντού. Στις πλάτες μας παίζουν παιχνίδια και βγάζουν λάσπη.
Πρέπει να ΕΝΩΘΟΥΜΕ.
ΥΓ: Το ξέρω ότι δεν παίξαμε καλά σήμερα και με ΠΑΟ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μας βάζουν γκολ offside ούτε να παίζουμε με 9 και με ανύπαρκτα πέναλτυ, κτλ.
-
Να εβγαινες ξερω εγω και να το ελεγες σε προηγουμενες αγωνιστικες,ναι θα το δεχομουνα,η ομαδα δεν,η ομαδα ετσι,η ομαδα γιουετσι....Αλλα σημερα δεν μπορουμε να κρινουμε!!!Εχω την απολυτη σιγουρια και πως μπαλαρα να επαιζε ο ΠΑΣ και να ισοφαριζε σε 2-2 με 9 παιχτες,παλι θα εβρισκε τον τροπο του ο Αμπακαριολης να δεσει στον ασο το παιχνιδι......
ελειπα και δε προλαβα να τα γραψω :P
-
Δεν ξεκινήσαμε καλά και μας αποτελείωσε (ενώ το παιχνίδι παιζόταν ακόμα) ο χαζοχαρούμενος.Άτομο που στο ξεκίνημα του Β' έβαζε τη σφυρίχτρα στο στόμα,την έβγαζε,χασκογέλαγε λίγο,την ξαναέβαζε την ξαναέβγαζε,ξαναχασκογέλαγε,τρίτη φορά το ίδιο,τέταρτη και κάπου ανάμεσα έκτης και έβδομης, σφύριξε.Από ένα τέτοιο άτομο τι περιμένεις?
Αγωνιστικά (όσο μπορούμε να μιλήσουμε) φάνηκε η ανεπάρκεια του ρόστερ μας.Χωρίς ΝτεΒινσέντι, με Τσάβες ανέτοιμο,έμεινε ο Ίλιτς να παλεύει μόνος με 4.Χάνοντας και τον αναντικατάστατο Λίλα, έδεσε το γλυκό.
Nα ρωτήσω και κάτι: Ο ανθρακικός έχασε γύρω στο 40' το βασικό σέντερ φορ του (Ιγκόρ) και έβαλε τον αναπληρωματικό (Ζεκίνια),ο οποίος μπορεί να μην είναι ο Μπατιστούτα,αλλά στην ευκαιρία που του παρουσιάστηκε ήξερε πως να κινηθεί και να σουτάρει.Εμείς ποιον έχουμε βασικό (Ο ΙΛΙΤΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ) και ποιον αναπληρωματικό? Και σε ποια άλλη θέση έχουμε κάποιον αναπληρωματικό που μπορεί να καλύψει αξιοπρεπώς τη θέση του βασικού αν αυτός λειψει?
Έστω πάντως και με το λειψό ρόστερ θα το παλεύαμε το παιχνίδι, αλλά φρόντισε το κοράκι να το λήξει από το 30'.
-
Συμφωνω απολυτα με τα παιδια που λενε πως δεν μπορει να κριθει η οποιαδήποτε εμφάνιση μετά απο αυτο το χειρουργείο.
Και δεν ειναι δευτερη συνεχόμενη συνταυροι. Ειναι τρίτη φορά. Ειναι και το ματς με το βαζελο (γκολ offside,κοκκινη Σιντεφελντ).
Και αν προσέξει κανεις το ματς θα καταλάβει πως και πριν το πέναλτι ο κορακας σφυρίζει τα πάντα κατα μας.
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ!!!
Η ομαδα δεν εχει παιξει ουτε το 20% απο αυτοπου μπορει.
Θεωρω οτι αυτο που χρειαζεται ειναι ενα καλο σερι με 3-4 συνεχομενες νικες και ολα τα αλλα θα ερθουν
-
Δες τε και φριχτεεεεεεεεεε,τιποτα μεμπτο δεν ειδανε,δικαιες χαρακτηριζουν τις αποβολες
http://www.gazzetta.gr/football/article/567136/panthrakikos-kontra-stin-paradosi-2-0-vid (http://www.gazzetta.gr/football/article/567136/panthrakikos-kontra-stin-paradosi-2-0-vid)
ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΟΚ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟ ΣΑΣ
-
Δες τε και φριχτεεεεεεεεεε,τιποτα μεμπτο δεν ειδανε,δικαιες χαρακτηριζουν τις αποβολες
http://www.gazzetta.gr/football/article/567136/panthrakikos-kontra-stin-paradosi-2-0-vid (http://www.gazzetta.gr/football/article/567136/panthrakikos-kontra-stin-paradosi-2-0-vid)
ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΟΚ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟ ΣΑΣ
Είναι καταφανές πλέον ότι κάτι τρέχει. Δεν γίνεται όλα αυτά τα σαιτ (κοντρα γκαζέτες, γκαζόζες,) να το βουλώνουν έτσι και να κάνουν το άσπρο μαύρο. Η ρήση που λέει πως όσο μεγαλύτερο ψέμα πεις τόσο το καλύτερο, βρίσκει την καλύτερη εφαρμογή της στη συμπεριφορά των ρουφιάνων δημοσιογράφων εις βάρος της ομάδος μας.
Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν. Ότι και να πούμε στους άλλους που δεν βλέπουν είναι απλά χάσιμο χρόνου.
Το θέμα είναι αλλού. Γιατί τώρα και μετά από σφαγή να έρχεται όχι απλά μια νέα σφαγή αλλά μεσαιωνικά βασανιστήρια; Τι παίζεται εις βάρος μας; Όλα είναι τόσο τυχαία; Τόσα δημοσιεύματα ότι στήνουμε αγώνες, σφαγές και βασανιστήρια από κοράκια και σε αγαστή σύμπνοια η γκεπελικού τύπου προπαγάνδα των Μ.Μ.Ε.; Όλοι αυτοί να συμφωνούν εις βάρος μας χωρίς παραφωνίες. Τίποτα μωρέ φαντάσματα βλέπω τρελός είμαι.
Το μόνο φάντασμα που δεν θα δω ποτέ είναι το φάντασμα του κοιμώμενου Πασολέ.
-
Δύσκολα τα πράγματα.. :(..........Κάτι πρέπει να γίνει.......SOS......SOS......SOS.......ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ
-
Μα πόσες σφαλιάρες πρέπει να αντέξει αυτός ο έρημος ο σβέρκος του ΠΑΣολέ;
Η ομάδα δεν πατάει καθόλου καλά και θα ξαναθυμίσω κάτι που είχα πει πολύ καιρό πριν, ότι θα παλέψουμε για να σωθούμε, επειδή οι άλλες ομάδες έχουν ενισχυθεί πάρα πολύ.
Ζω και αναπνέω για τη στιγμή που κάποιος αναπληρωματικός μας θα μπει και θα καθαρίσει κάποιο παιχνίδι. Τρομερές ελλείψεις στον πάγκο. Σέντερ φορ, αναπληρωματικός αντικαταστάτης του Ντεβινς, ακραία μπακ (τι έπαθε ο Ντάσιος από τον Μπαϊκαρά στη φάση του πέναλτυ), αριστερός επιθετικός;;;;
Ο Τσάβεζ χωρίς Ντεβινς είναι ακίνδυνος και χάνεται...
Και το όλο σκηνικό συμπληρώνεται από τα μαύρα, φούξια, κίτρινα κοράκια που στο χαλαρό μας αφήνουν με παίχτη λιγότερο συνεχώς και μας αποδυναμώνουν με κίτρινες καρτούλες. Κάτι βρωμάει στη Δανιμαρκία... και μπορούμε να εικάσουμε πολλά... για τις συζητήσεις στους σκοτεινούς διαδρόμους της ΚΕΔ και της ΕΠΟ.
Προέχει η σωτηρία πλέον (βαθμό-βαθμούς δλδ) και κατά τον Μάρτη, αν μπορούμε χτυπάμε κάτι καλό.
-
Πέναλτι και κόκκινες ο σύζυγος της γιατρού… χειρουργός.
Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ είναι αυτό…
Ο Λίλα πάει στη μπάλα, ακούσιο … η μπάλα διατηρεί βολίδα ευθεία πορεία.
Βαθμολογικά ο ΠΑΣ κόλλησε στην εποχή Σάββα Παντελίδη και από ομάδας της 5άδας, δείχνει της 5άρας?
Ντεφορμέ ή Ντράι οι παικτες μας?
Εμείς… από το φώναζε 2 μήνες φύγε Παντελίδη ξελαρυγγιαστήκαμε … δεν έμεινε φωνή να πει κανείς φύγε Τσιώλη… από την Κομοτηνή και γύρνα στα Γιάννινα. Και κάτι μεταγραφές χειμώνα… να είχε πέσει τόσο έξω στην αρχή ο Σάκης για το ρόστερ μας??? ... ή μας περιμένουν εκπλήξεις Καλαμών?
Στο ημίχρονο Βέροια – ΠΑΣ, έλεγα σε 1 παιδί του forum ότι με έχει κυριεύσει μια ανεξήγητη ηττομελαγχολία και δεν ξέρω πόσο θα τραβήξει …
Τα πράγματα είναι όμως διαφορετικά … από την Κόλαση των στημένων με κακό σπυρί το ματς του 2010 μέσα στην σερί νικηφόρα προϊστορίας μας στην Κομοτηνή, μοιραία η βουτιά στο Καθαρτήριο του 2-0 σήμερα με 9 παίκτες από πέναλτι και ΠΑΣ νομοτελειακά στον Παράδεισο της Ευρώπης.
Ο Μύθος του στημένου κατερρίφθη και η 3χρονη περιπέτεια τελείωσε… ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΆ.
Δεν αποκλείεται και να θυσίασε ο ΧΒ αυτό το ματς στο βωμό… της αυτοκάθαρσης?!
Μωρή ΟΥΕΦΑ, ξεκόλλα με τα «στημένα» και στείλε παρατηρητές για τα Κοράκια της ΚΕΔ που καθο(α)ρίζουν τα ματς... ξύπνα.
-
ΜΕ συγχωρείτε αλλά εδώ πάει το εγέργθητι!!! Εγέρθητι εσύ ο απλός οπαδός γιατί μιλάμε για πόλεμο ανελέητο....βαλλόμεθα από παντού...ελπίζω να το καταλαβαίνετε...είτε είμαστε blue vammenos είτε είμαστε δεν ξέρω και γω τι...το μόνο που ξέρω είναι ότι είμαστε ΠΑΣ βαμμένος...αφήστε τις κριτικές..Διαφωνώ κάθετα με τις δηλώσεις τσιώλη, κολοβέτσιου και τζήμο. Ο κόουτς είναι φρέσκος αλλά εσείς ρε γατάκια που είστε κάμποσο στην ομάδα γιατί δε μιλάτε ξεκάθαρα και μιλάτε στα φλώρικα...πέστε τα να ξεσπαθώσουμε και εμείς που πελεκηθήκαμε στα τσίπουρα απο το 28 και μετά..τι είναι αυτά ρε? τι δηλώσεις είναι αυτές? Να σας θυμήσω γατάκια ότι από το 28 σας άφησε άδικα με 10 και σφύριξε πέναλτυ...και από το 60 με 9...άκουσον άκουσον...και βγαίνετε να πείτε τι? ότι?......τι? ρε γατάκια......
Θα βγει κάποιος επιτέλους να προστατέψει την ομάδα? να πει ότι είδαν τα ματάκια μας σήμερα και όχι μόνο...και στο φινάλε ας ξεκινήσουν και οι απειλές γενικώς..ο πόλεμος είναι από παντού.Απ: Πανθρακικός - Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
« Απάντηση #37 στις: Σήμερα στις 20:30 »
Παράθεση
Συμφωνώ
Δεν θα σταθώ στη διαιτησία ή το αν παίξαμε καλά ή όχι, αλλά αυτά τα γαμ@@@να τελειώματα που κάνατε προπόνηση πού'ντα; ε Τσάβες; ε Ίλιτς;
mythos δεν ξέρω αν έχεις πάει σε καμιά προπόνηση να δεις ότι ούτε στην προπόνηση τα βάζουν...σε κενό τέρμα και χωρίς αντίπαλο...έλεος.
Και μια ρητορική ερώτηση....Ο Μπριάκος είναι ότι ο παπούλιας?....Διακοσμητικό στοιχείο? ο νοών νοήτω! και λίγο καφριλίκι δε βλάπτει!
Συγχωρήστε με για τα νεύρα αλλά μας τα διέλυσαν σήμερα.
-
[/quote]
και λίγο καφριλίκι δε βλάπτει!
Συγχωρήστε με για τα νεύρα αλλά μας τα διέλυσαν σήμερα.
[/quote]
Pasalek εμείς είμαστε κουλτουριάρηδες όχι κάφροι, είμαστε εναντίον της βίας από όπου και αν προέρχεται.Έτσι δεν υπάρχει κανείς λόγος να αντιδράσουμε στον ετσιθελισμό της διαιτησίας και στους ξεφτιλισμένους θεσμούς της ΕΠΟ.
Αυτή η κάκιστη νοοτροπία έχει ποτίσει την ομάδα που την έχει κάνει παθητική σε τέτοιο βαθμό, που έπειτα από τη σφαγή της Σρεμπρένιτσα, της Κομοτηνής ήθελα να πω, οι παίχτες μας βγαίνουν και μιλάνε περί ανέμων και υδάτων.
-
Κατα τ άλλα χειραγωγημένα τα ματς του ΠΑΣ...χειραγωγούνται...όταν σφυραγωγούνται δεν τρέχει τπτ!!!!! Άντε γεια ρε....Άντε γεια ρε.. υποκριτές όλοι
ΣΦΥΡΑΓΩΓΗΜΕΝΑ
-
Name sygxwresete alla simera dn eida tpt. mono oti graftikan .
Mporeite na mou peite pws ginete epi anastasiadi k xristopoulo na min asxolithikameme diaitisies kna ta pigame kala k fetos douleia dn eixame douleia brikame na kanoume.
To ksekatharo einai oti theloun na mas apoteleiwsoun apo tin 5 thesi. apo twra
-
Με πρόεδρο που κοιμάται που να πάμε-θα έπρεπε να βγάλει μια ανακοίνωση διαμαρτυρίας μετά τον αγώνα με τον Παοκ,δεν το έκανε κ μας ξαναγαμ...αν μ ε τον Πανθρακικό.Καλά μας κάνουν αφου είμαστε ύπνοι,μας μπιπ μπιπ κ εντός κ εκτός έδρας κ εμείς όλα καλά.
Ρε που... εσύ Τζάνη γκόλ δεν θα μας βάλεις ποτέ όσο κ να σκυλιάζεις
-
συγνωμη ρε παιδια αλλα εμεις τι κανουμε?
θα πανε κανα χιλιομετρο οι blue vayeros πιο περα, θα κανουν οι αλλοι αποχη θα βγαλουν ανακοινωση οι ατζουρα ε και δεν βαριεσε...
το μονο καλο που μπορει να βγει απο αυτο ειναι η συσπειρωση του κοσμου τιποτα αλλο
-
Τι ανακοινωση να βγει ρε φιλε απο οπαδους κατα της διαιτησιας? Η ΠΑΕ τι ρολο εχει διακοσμητικο?
-
Ζούμε στη χώρα που βλέπουμε Αστέρα Βάρης-αεκ στην ΔΤ ως αθλητική κυριακή. Που οι πολιτικοί αυτής της χώρας χαρίσαν 20 εκατομύρια (λέω στην τύχη) στην ΑΕκ που χρωστούσε στο ελληνικό δημόσιο. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο περιφερειάρχης Αθηνών δήλωσε ότι θα δώσει για το γήπεδο της αεκ 6 εκατομύρια bonus. Και το μόνο που ακούγεται τις τελευταίες μέρες είναι τα χειραγωγημένα παιχνίδια του ΠΑΣ, που δεν είναι τυχαίο και βλακείες.
Τι να λέμε τώρα για Αμπάρκιολη και πράσινα άλογα. Ο άνθρωπος σήμερα διέλυσε το όποιο προιον παράγει η σουπερλίγδα. Το θέμα είναι οι παίχτες δε θα πρέπει να βρουν δικαιολογία και να τα γράψουν όλα αλλά να βελτιωθούν και να σοβαρευτούν γιατί η χρονιά είναι δύσκολη σε όλους τους τομείς απ'ότι φαίνεται. Αυτά. και τα νεύρα μας τσατάλια...Και σήμερα.
-
Τι ανακοινωση να βγει ρε φιλε απο οπαδους κατα της διαιτησιας? Η ΠΑΕ τι ρολο εχει διακοσμητικο?
Απο την ΠΑΕ εννοώ όχι απο εμάς.
Εδώ μετά αγώνα με τον Παοκ πιο πολύ αντέδρασε ο γαύρος παρά η δική μας διοίκηση!!!!!!!!!!!
-
και με το στραγαλι στο στομα του Αμπαρκ(αργ)ιολη το πρωτο σημειο ειν ο ασσος...μας βλεπω τ Δευτερα να συζηταμε μονο για υποδομες και προπονητικα και μακροπροθεσμους σχεδιασμους... :joker: :(
πεστε μου τι αλλο θετε να μαντεψω?
ευτυχως δεν ειδα το ματς λογω ανωτερας βιας ,αλλα απ τα στιγμιοτυπα που ειδα ,εγινε αυτο που περιμενα 8)
Αμπαρκ(αρ)ιολη σε διατεταγμενη υπηρεσια για δευτερη φορα φετος...
το πραμα ειναι απλο,τοσο απλο που απορω πως δεν το βλεπετε συνταυροι...
ΧΑΛΑΣΕς ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΠΕΡΣΙ με την <αποκοτια> και τν αγνοια κινδυνου που εδειξες και φετος εχουν αμοληθει λυτοι και δεμενοι για να σε κοντυνουν...και θα σε κοντυνουν οσο περσοτερο μπορουν για να σ σπασουν το τσαμπουκα και να μη σηκωσεις ξανα κεφαλι...Κι αφου οσοι κινουν τα νηματα στο παρασκηνιο εχουν προεξοφλησει τη σφαγη σου γτ να μην εποφεληθουν κι οι αετονυχηδες που τους περιτριγυριζουν?ετσι εξηγουνται τα <χειραγωγημενα.παιγνιδια που καταληγουν ΣΦΥΡΑΓΩΓΗΜΕΝΑ και ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟς ΤΗς ΟΜΑΔΑς ΜΑς ;) >:( :(
αλλωστε οι δικιολογιες και τα αλλοθι για τ διαφαινομενη αποτυχημενη χρονια ειναι τοσα πολλα .... σα να βλεπω τς δηλωσεις των πρωταγωνιστων μπροστα μου...
υ.γ.1.ΕΣΕΙς π θελετε να λεγεστε παιχτες του ΠΑΣ ΟΤΑΝ ΣΑς ΚΑΡΠΑΖΩΝΟΥΝ ΒΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΤΟ..ΤΙ ΠΙΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΑΠ ΑΥΤΟ ?.. ΚΙ ΟΜΩς ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ...ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΣΑ ΝΑ ΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΙΑ...ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΠΑΣΟΛΕς ΤΟ ΕΙΔΕ ... ...ΑΝ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΔΕΙΞΤΕ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑς...ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ (ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΑΛΗΘΕΙΑ) ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑς ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΝΑ ΤΗ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΝΑς ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ...
υ.γ.2.κερδιστε τα 2 επομενα <ευκολα>ματς γιατι ο κινδυνος υποβιβασμου ειναι μεγαλος...
υ.γ.3.πολυ γουσταρα το σημερινο στραπατσο τ μπαουγκ 8) ...γουσταρω να δω τι θα λεν για το κυνηγι της πρωτης θεσης και για το πετσινο μπεναλτ τ γαυρου 8) ..ειναι μια παρηγορια κι αυτη για τ βδομαδα που ρχεται....η καταρα του ΠΑΣολε να υποθεσω?
:mono:
-
http://www.pasgiannina.gr/articles/anakoinose_pae_pas_giannina_1966_10 (http://www.pasgiannina.gr/articles/anakoinose_pae_pas_giannina_1966_10)
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, μετά τον σημερινό αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ, αναγκάζεται να εκδώσει για πρώτη φορά φέτος ανακοίνωση που αποτελεί συνέχεια προηγουμένων ανάλογων περιστατικών και όπως φαίνεται καταντούν πλέον συνήθεια.
Θεωρούμε ότι το κομβικό σημείο για την διαμόρφωση του αποτελέσματος, ήταν ο καταλογισμός του πέναλτι, εις βάρος της ομάδας μας και οι αποβολές των δυο ποδοσφαιριστών μας
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, γνωρίζει να αποδέχεται την ήττα, εφόσον αυτή προέρχεται από την ανωτερότητα του οποιουδήποτε αντιπάλου της, αλλά δεν μπορεί να την δεχθεί, όταν έρχεται από εξωγενείς παράγοντες.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι στο εξής θα τηρείται η ισονομία.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, όσο και αν αυτό φαίνεται περίεργο, εξακολουθεί να έχει εμπιστοσύνη στους Έλληνες διαιτητές, στην ΚΕΔ και στην ΕΠΟ.
Σε κάθε περίπτωση, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κος Γιώργος Χρηστοβασίλης θα ζητήσει ακρόαση από την Κ.Ε.Δ.
-
Τι ανακοινωση να βγει ρε φιλε απο οπαδους κατα της διαιτησιας? Η ΠΑΕ τι ρολο εχει διακοσμητικο?
εσυ φιλε μου αυτο καταλαβες? εννοειται οτι πρεπει να βγει μονο απο την ΠΑΕ αλλα ο ΧΒ κοιμαται... λες και δεν τον ξερουμε. πιστευω να καταλαβες τι εννοω με το ποστ μου.
-
Ποιος μας κυνηγάει και γιατί;
Δεν δόθηκε σαφής απάντηση. Ειπώθηκε απλά ότι δεν θέλουν αν βγούμε 5οι. Ποιος; Οι Βάζελοι; Ο Αστέρας;Ο Παναιτωλικός;Η Ξάνθη; Ποιος δεν μας θέλει;
Προσωπικά η παραπάνω ερμηνεία δεν μου φαίνεται κοντά στην αλήθεια.
-
Ο Αμπάρκιολης έδωσε ένα πέναλτι εις βάρος του ΠΑΣ και αποβάλλεται ο Λίλα, όμως δεν έπρεπε να το δώσει, αφού το χέρι του ήταν κολλημένο στο σώμα του και δεν υπήρχε το πέναλτι και η αποβολή»
Βαρουχας
Χωρις πολλά πολλα.
-
Το ίδιο είπε και Τσίκινης...Είπε επίσης ότι η δεύτερη κάρτα του Κειτά ήταν ανύπαρκτη...
Από την άλλη μεριά στο "αδερφάτο" του σκάι είπανε ότι ήταν πέναλτι, κόκκινη κάρτα και η αποβολή του Κειτά
απόλυτα σωστή...Δεν σταμάτησαν όμως εκεί...Είδαν και πέναλτι του Πανθρακικού σε τζαρτζάρισμα του Βισέντο...
Όλα αυτά βέβαια τα γράφουμε για να καταλαβαίνουμε τι ρόλο παίζουν μερικοί, χωρίς βέβαια να ξεχνάμε την δικιά μας
αγωνιστική ανυπαρξία εδώ και κάμποσες αγωνιστικές...
-
Το ίδιο είπε και Τσίκινης...Είπε επίσης ότι η δεύτερη κάρτα του Κειτά ήταν ανύπαρκτη...
Ο Τσικίνης είναι Soccerplus (Γαύρος) ... ο Μιντιούρης είναι Skai (Βάζελος)... και ο Κεϊτά άγαρμπος... τι ψάχνεις???
Τι λες καθηγητά Βαρούχα?
Και αν αληθεύει ότι, τα Κοράκια είναι απλήρωτα από την 1η Αγωνιστική... πεινάνε!
Τσιώλης: "Είναι μια δύσκολη εποχή για την ομάδα μας, πρέπει να ανασυνταχθούμε, να βελτιωθούμε και να δούμε τα προβλήματά μας. Πλέον, είναι καθοριστικό το ματς με τον Εργοτέλη"
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ για ΣΚΛΗΡΑΓΩΓΗΜΕΝΑ ματς … ισχυρό μπλοκ γύρω από τον ΠΑΣ (διοικητικά, προπονητικά, αγωνιστικά) και έξω οι «γαυροβάζελοι» από τα «πράματα» της κερκίδας.
-
Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ πρωην ανεξαρτητος διαιτηταρας ναουμ μιντιουρης θα
μας βγαλει γκαβους. Το χερι του Λιλα το ειδε προεκταση (?) του σωματος.
Ελεος... Περιττο να πω οτι την κοκκινη του Κειτα την ειδε σωστη.
Συμφωνα με τον ναουμ αδικημενος ειναι ο πανθρακικος που δεν του
εδωσε πεναλτι που εκανε ο Βινσεντο.
Στη λαγοφορο σχολιασε οτι η διαιτησια ηταν καλη. Το γκολ του βαζελου
ηταν οφσαιντ ειπε, αλλα η διαιτησια ηταν καλη. Αυτα ειναι τα καλα
"λαθη" της διαιτησιας φαινεται...
Ο Βασιλακης ειπε πως δεν υπαρχει πεναλτι και πως φασεις σαν του Κειτα
γινονται πολλες σε εναν αγωνα. Δεν δινεται κοκκινη με τιποτα.
-
Οι γελοίοι στα site και τις εφημερίδες αν τους δώσεις 5 ευρω για να γράψουν ότι είδαν εξωγήινους,θα το κάνουν.Θα το γράψουν και με κάθε λεπτομέρεια κιόλας.Ό,τι παραγγείλει το αφεντικό.Δε χαλάνε χατήρια.Οπότε μην ασχολείστε με τέτοια ανθρωπάκια-γιατί τέτοια είναι-χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας και ευσυνηδεισίας (άγνωστη λέξη).Το χρόνο σας και τα νεύρα σας χαλάτε.
Για τη φάση του Λίλα τι να πούμε? Το χέρι ήταν κολλημένο,δε χρειάζεται καν επανάληψη για να το δει κάποιος.Για τη φάση του Κειτά: Είπαμε άτσαλος μέχρι εκεί που δεν παίρνει,αλλά το συγκεκριμένο ήταν το πιο soft φάουλ που μπορεί να γίνει σε ποδοσφαιρικό ματς.Σε καμιά περίπτωση δε σήκωνε (ειδικά 2η) κίτρινη.Αφού ήταν τόσο τυπολάτρης ο χαζοχαρούμενος κόρακας γιατί δεν έβγαλε κίτρινη και στον Πέτρου που πέταξε τη μπάλα μακριά όταν αυτή βγήκε πλάγιο ή στον Ιγκόρ που έφαγε γύρω στα 3 λεπτά μέχρι να βγει έξω με το φορείο και μετά περπατούσε κανονικά? Ρητορικά τα ερωτήματα,δεν περιμένω απάντηση.
-
- Εγώ δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί έπρεπε να ανοιχτούμε από το 46'. Όταν παίζεις με 10 παίκτες και χάνεις 1-0 το πας λάου λάου το παιχνίδι, προσέχεις τα νώτα σου και ανοίγεσαι να ισοφαρίσεις μετά το 75'. Αυτό γίνεται στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο σε όλες τις περιπτώσεις που στραβώνει ο αγώνας και παίζεις με 10 νωρίς. Αυτό που έκανε χθες ο ΠΑΣ δεν το έχω ξαναδεί. Μα είναι δυνατόν να ανοίγεσαι από το 46' ενώ παίζεις με 10 και να παίζεις φουλ επίθεση? Πολύ εύκολα το φάγαμε το δεύτερο γκολ αφού όλη η ομάδα ήταν πάνω απ τη σέντρα. Και η ευκαιρία του Τσάβεζ συγκυριακή ήταν. Και να το βάζαμε δε θα έλεγε τίποτα. Και πάλι δε θα είχαμε αντιμετωπίσει το ματς με βάση τη λογική και το πιο πιθανό είναι να χάναμε.
- Η ομάδα δείχνει φοβερό άγχος και ανασφάλεια όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ, κάτι που δε βλέπαμε πέρσι. Στη λεωφόρο φάγαμε το δεύτερο και μετά πήγαμε να ισοφαρίσουμε με σπασμωδικές κινήσεις χωρίς πλάνο, παραδοθήκαμε τρώγοντας το τρίτο και παραλίγο να φάμε και τέταρτο. Όλα αυτά μέσα σε 5 λεπτά. Με τον παοκ, με το που έγινε το 0-1 πάλι είδαμε σπασμωδικές κινήσεις, φάγαμε εύκολα το δεύτερο και περπατώντας ο λάζαρ πήγε να βάλει και τρίτο. Όλα αυτά μέσα σε 5 λεπτά. Χθες τρώμε το πρώτο και οι παίκτες παρατήσαν την άμυνα και χτύπησαν το ματς από το 45'. Έπρεπε να μείνουμε με 9 για να γυρίσουν στην άμυνα.
- Πολύ καλύτερος ο ΠΑΣ από τον πάνθρακα σαν ποιοτητα παικτών. Αυτό φάνηκε όταν μείναμε με 9. Το περίεργο ήταν οτι με 9 παίκτες παίξαμε καλύτερα απ όταν είχαμε 10 παίκτες που αντίστοιχα παίξαμε καλύτερα απ' όταν είχαμε 11 παίκτες στο γήπεδο.
- Σφαγή του ΠΑΣ το χθεσινό ματς. Η φάση εξελίσσεται πολύ γρήγορα, ο Αμπάρκιολης δεν έχει πλήρη εικόνα. Ο Λίλα δεν έχει τεντωμένο χέρι, βρίσκεται στα 2 μέτρα και δεν έχει καμία πρόθεση. Και "λίγο χέρι" να ήταν, δεν κάνει μπαμ η φάση. Οι αρχάριοι διαιτητες διδάσκονται να μην δείχνουν βούλα όταν ο αμυντικός είναι στα 2 μέτρα και δεν έχει πρόθεση ούτε τεντωένο χέρι. Δε δίνονται αυτά τα πέναλτι με την καμία. Δεν υπάρχει δεύτερη κίτρινη στον Κειτά. Ούτε φάουλ δε δίνεται πολλές φορές. Και άλλα 5-6 φάουλ στο χώρο του κέντρου έδωσε που δεν ήταν, ειδικά στον Τσουκαλά που κοιτούσε απορημένος. Τι να λέμε, σφαγή...
- Δε θα σχολιάσω το πόσο "παράρτημα" είναι τελικά ο πάνθρακας που σκυλιάσανε οι παίκτες του. Κανονικά θα πρέπει να έχουν τύψεις οι γιαννιώτες που λέγανε για παραρτήματα. Εγώ ήθελα να ήξερα τι σκέφτονται τώρα οι γιαννιώτες που λένε οτι είμαστε παράρτημα του γαύρου. Για πείτε τώρα ρε μουνόσκυλα, είμαστε παράρτημα του Μαρινάκη? Που δεν πήραμε ένα πέναλτι πέρσι όλη τη χρονιά? Που μας σφάζουν φέτος με το βαμβάκι? Τα παραρτήματα ευνοούνται, ή δεν ευνοούνται? Που είδατε να ευνοείται ο ΠΑΣ ρε?
-
Αν δεν κάνω λάθος πάντως, ούτε πέρσυ γύρναγε παιχνίδια που έχανε ο ΠΑΣ.
Είναι δύσκολο να κριθεί το παιχνίδι, απο την στιγμή που στο μεγαλύτερο του μέρος υπήρχε αριθμητική ανισορροπία.
Πράγματι στα πρωτα 25 λεπτά (για ακόμα ένα παιχνίδι) δεν μπήκαμε καλά, υπήρχαν όμως άλλα 70 λεπτά και το σκόρ στο 0-0.
Χάσαμε το παιχνίδι (για ακόμη μια φορά) με διαιτητικές λανθασμένες αποφάσεις.
αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αυτό που δεν είναι σίγουρο είναι το εαν θα το χάναμε ή όχι εαν δεν υπήρχαν αυτές οι δυο (κυρίως η πρώτη) λάνθασμενες αποφάσεις.
Τώρα τα πράγματα αρχίζουν και στενευουν
καμιά ήττα δεν φέρνει καταστροφή, πολλές μαζί όμως μπορούν να την φέρουν..
Το επόμενο παιχνίδι κρίνεται ως πλεον σημαντικό.
Υ.Γ.
Μου κάνει εντύπωση που στον αγώνα ΠΑΟΚ - Απολλων, ακυρώνεται γκολ στον ΠΑΟΚ προς το τέλος (που θα μπορουσε να μην ακυρωθεί).
Με προβληματίζει δηλαδή, μήπως στο ΠΑΣ - ΠΑΟΚ, ο σκοπός του Σπάθα δεν ήταν να ευνοηθεί ο ΠΑΟΚ, αλλα να αδικηθεί ο ΠΑΣ.
-
- Εγώ δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί έπρεπε να ανοιχτούμε από το 46'. Όταν παίζεις με 10 παίκτες και χάνεις 1-0 το πας λάου λάου το παιχνίδι, προσέχεις τα νώτα σου και ανοίγεσαι να ισοφαρίσεις μετά το 75'. Αυτό γίνεται στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο σε όλες τις περιπτώσεις που στραβώνει ο αγώνας και παίζεις με 10 νωρίς. Αυτό που έκανε χθες ο ΠΑΣ δεν το έχω ξαναδεί. Μα είναι δυνατόν να ανοίγεσαι από το 46' ενώ παίζεις με 10 και να παίζεις φουλ επίθεση? Πολύ εύκολα το φάγαμε το δεύτερο γκολ αφού όλη η ομάδα ήταν πάνω απ τη σέντρα. Και η ευκαιρία του Τσάβεζ συγκυριακή ήταν. Και να το βάζαμε δε θα έλεγε τίποτα. Και πάλι δε θα είχαμε αντιμετωπίσει το ματς με βάση τη λογική και το πιο πιθανό είναι να χάναμε.
ΣΩΣΤΟΣ!!
-
Όσο καλά ήταν πέρυσι,τόσο χάλια είναι φέτος.Από την αρχή στραβά και συνεχίζουμε ως τώρα στραβά.
Διαιτησία μαύρα χάλια.
Η ομάδα μαύρα χάλια.
Δεν έχουμε κάπου να πιαστούμε.Από που να αντλήσεις αισιοδοξία να συνεχίσεις.Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να συνεχίσουμε.Άκρη με παρασκήνια και κοράκια δεν θα βγάλουμε.Οπότε γήπεδο και βοήθεια να πάρουμε την νίκη μπας και αρχίσουμε να συνερχόμαστε.
Νίκη όχι για ευρώπη αλλά για να συνέλθουμε.
-
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Παναγία το ...γύρισε το κουμπί . :(Που μάλλον το είχε ξεχάσει ! %-|
Όσο για την σφαγή , δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο από συγκεκριμένη οδηγία . >:(
Αυτός ο Νεάτερνταλ που χαζογελούσε και έκανε γκριμάτσες σε όλο το ματς ( ακόμη και στο ανύπαρκτο πέναλτυ/αποβολή , την ώρα που έβγαλε κίρινη και στον ...Βελίδη ! ) είναι αδύνατον μπορεί να σκεφτεί κάτι πιο ''σύνθετο'' από το φαγητό , τον ύπνο και την φυσική ανάγκη. Αν και για το τελευταίο πρέπει να χρειάστηκαν χρόοονια εκπαιδευσης και ''ατυχών στιγμών '' ... :-?
-
μπραβο σε οσους ταξιδεψανε με το ψωλοκρυο στη κομοτηνη για να σταθουνε διπλα στην ομαδα.
1100 χλμ ειναι αυτα (εξοδα)
κι ας μη μας χαρισανε οι παιχτες εστω ενα χειροκροτημα μετα τη ληξη.
κατα τα αλλα ,αποψη μ ειναι οτι ο κορακας ήταν σε υπηρεσία.....
-
δεν υπαρχει πεναλτυ
δεν υπαρχει κοκκινη
δεν υπαρχει κοκκινη σε κειτα........τωρα οι διαφοροι ναουμ μας ταπαν και εν ενεργεια....να μας λειπει η γνωμη τους εν αποστρατεια.......
μια απο τις χειροτερες διαιτησιες που θυμισε 99...........τοτε που απ το σφαξιμο το αιμα εφτασε μεχρι τη ροδο
το ματς χαμενο απο "χερι" ....αλλα οχι του λιλα.........
δεν μπορω να κανω σοβαρη κριτικη για το ματς οταν σε σκοτωνουν απ το 28........
το βεβαιο ειναι οτι κατι πρεπει να γινει το δεκεμβρη(οχι το γεναρη).....τουλαχιστον για το γκολ.........
θα μου πεις....οταν λειπει ο μιχαηλ εκει αριστερα γινεται της μουρλης.............αμυντικο χαφ???δεξι μπακ??.....ρε παρε καποιον να τη στελνει στο πλεκτο και τα αλλα τα κανω και γω δε βαριεσαι???.....
απ τα χειροτερα απογευματα των τελευταιων χρονων........ντροπη ρε δεν εχετε ρε πιονια???
υ.γ ο βισεντο δεν μπορει.....αμεση απομακρυνση....ο γιακος δηλαδη παιζει χειροτερα???.......
-
Υπερεπειγόντως λύση συμβολαίου σε Βινσέντο. Το παιδί έχει πρόβλημα προσαρμογής και δεν συνέρχεται. Δεν μπορεί με τπτ να πιάνει θέση ξένου, ο παίχτης Βινσέντο.
Λύση συμβολαίου σε Βίλα για τον ίδιο λόγο επίσης, παρά την εμφανή βελτίωσή του.
Δεν νοείται να έχεις ξένο παίχτη και να μην είναι μια κλάση τουλάχιστον καλύτερος από τους υπάρχοντες έλληνες.
Θέλουμε 4-5 παίχτες καλούς τον Δεκεμβρο-Γενάρη κλάσης Μπεσέρα και απομάκρυνση κάποιων παιχτών που είναι χρόνια στον ΠΑΣ και δεν έχουν προσφέρει κάτι παραπάνω.
Επίσης προώθηση κάποιων νέων (πιτσιρικάδων) για να μπολιαστεί η ομάδα με το ντόπιο στοιχείο, που έχει αρχίσει και εκλείπει.
Λύσεις τώρα, γιατί δεν πάμε καθόλου, μα καθόλου καλά.
Και βέβαια Τσιώλης... Σύνελθε κόουτς, η ομάδα παραπαίει και δεν έχει φρεσκάδα... κάτι πρέπει να φταίει. Βγείτε και πέστε τα, γιατί καλό είναι να τα γνωρίζει ο κόσμος.
Αλλού θα γινόταν χαμός τώρα...
Δεν ξέρω αν έχουμε το δικαίωμα να βγούμε και να πούμε ότι δεν θέλουμε να μας ξαναδιαιτητεύσει ο Αμπάρκιολης ή ο Σπάθας. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτή την ιστορία.
Ο Πανο-ΣΚΟΝΤΑΣ θα είχε βγάλει 10 ανακοινώσεις μέχρι τώρα με πολύ σκληρό περιεχόμενο, όχι λάιτσοφτ σαν τη θκη μας...
-
Ο Τσώλης γενικά ψάχνεται , δεν ξέρει ακόμα την ομάδα κι αυτό κατά μια έννοια είναι λογικό , το ίδιο είχε κάνει κ ο Άγγελος πριν δύο χρόνια , στην αρχή είχε πολύ άσχημα αποτελέσματα (6 ήττες και 1 ισοπαλία στα πρώτα 7 παιχνίδια ) βέβαια το να χάνεις εκτός έδρας να παίζεις με 10 και να είσαι απ τη μέση και μπροστά είναι τραβηγμένο ! Αν το έκανε αυτό ο Σάββας τώρα θα ήταν κρεμασμένος ανάποδα στη πλατεία ! Γενικά απ στις συνεχόμενες ήττες (3) υπάρχει ένα κλίμα αναταραχής , διάβασα παραπάνω ότι "το καράβι βουλιάζει" "πρέπει να σωθούμε" "είμαστε παράρτημα" κτλ χρειάζεται ψυχραιμία !
Πάμε στα κοράκια , είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι κακής έως χειραγωγημένης διαιτησίας , κάτι γίνετε , δε μπορεί πέναλτι και κόκκινη δεύτερη φορά , τα φετινά σφυρίγματα έφεραν μνήμες από την εποχή Κολέμπα ( Νίκου Αγγελάκης ) μήπως έπιασαν τόπο τα περί παραρτήματος των βαζελοπαοκτζήδων , μήπως τα μαντρόσκυλα είναι πολλά και η πίτα δεν φτάνει , μήπως φοβούνται την επανάληψη μιας πορείας αντίστοιχης της περσινής !
Η ομάδα μας βάλλεται από παντού απαιτείται συσπείρωση όλων τα δικά μας προβλήματά είναι γνωστά και χιλιουπομένα η απειλή όμως έρχεται απ έξω και εδώ δεν ξέρω πραγματικά τι ρόλο βαράει ο ΧΒ ! δεν τον θηωρώ χαζό σε καμιά περίπτωση ! Πρέπει να σταθούν όλοι στο ύψος τους .
Πρώτα ο καπετάνιος , να προστατεύσει την ομάδα που έχει γίνει σάκος του μπόξ , ο προπονητής και οι παίχτες να δουλέψουν για να καλύψουν το χαμένο έδαφος και τέλος ο κόσμος να αγκαλιάσει την ομάδα και να ξαναγίνει ο δωδέκατος παίχτης , να την υποστηρίξει επιτέλους όπως παλιά βάζοντας στην άκρη όλα τα κακώς κείμενα και στην τελική όποιος δεν θέλει να έρθει γήπεδο σεβαστό , το να επιλέγει όμως κάποιος φίλαθλος να δει δυο τρία εμπορικά παιχνίδια και στο τέλος να χειροκροτεί τον αντίπαλο (Νο 14) αυτό δείχνει κόμπλεξ !
ΥΓ συγχαρητήρια σε όσους ήταν στο πέταλο της Κομοτηνής
-
Η ταπεινή μου γνώμη είναι πως ορθά έδωσε εντολη στο 1-0 να πιέσει μπροστά η ομάδα, για 3 λόγους.
1ον) χάνεις και δεν εχει κανα ιδιαιτερο νοημα να περιμένεις στην ουσια απλά να μην σου βάλουν δευτερο.
2ον) νομίζω είναι προτιμότερο να πιεσεις στην αρχή κι όχι πιο μετά, όταν και η κούραση της αριθμητικής διαφοράς θα έχει επιρεάσει περισσότερο.
3ον) Προπονητής είναι, κάτι θα ειδε παραπάνω, κάτι θα ξέρει παραπανω για την ομάδα που προπονεί. Κι αποτελεσματικά να το δούμε, η φάση βγήκε, το γκολ της ισοφάρισης απλά δεν μπήκε..
-
- Εγώ δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί έπρεπε να ανοιχτούμε από το 46'. Όταν παίζεις με 10 παίκτες και χάνεις 1-0 το πας λάου λάου το παιχνίδι, προσέχεις τα νώτα σου και ανοίγεσαι να ισοφαρίσεις μετά το 75'. Αυτό γίνεται στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο σε όλες τις περιπτώσεις που στραβώνει ο αγώνας και παίζεις με 10 νωρίς. Αυτό που έκανε χθες ο ΠΑΣ δεν το έχω ξαναδεί. Μα είναι δυνατόν να ανοίγεσαι από το 46' ενώ παίζεις με 10 και να παίζεις φουλ επίθεση? Πολύ εύκολα το φάγαμε το δεύτερο γκολ αφού όλη η ομάδα ήταν πάνω απ τη σέντρα. Και η ευκαιρία του Τσάβεζ συγκυριακή ήταν. Και να το βάζαμε δε θα έλεγε τίποτα. Και πάλι δε θα είχαμε αντιμετωπίσει το ματς με βάση τη λογική και το πιο πιθανό είναι να χάναμε.
- Η ομάδα δείχνει φοβερό άγχος και ανασφάλεια όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ, κάτι που δε βλέπαμε πέρσι. Στη λεωφόρο φάγαμε το δεύτερο και μετά πήγαμε να ισοφαρίσουμε με σπασμωδικές κινήσεις χωρίς πλάνο, παραδοθήκαμε τρώγοντας το τρίτο και παραλίγο να φάμε και τέταρτο. Όλα αυτά μέσα σε 5 λεπτά. Με τον παοκ, με το που έγινε το 0-1 πάλι είδαμε σπασμωδικές κινήσεις, φάγαμε εύκολα το δεύτερο και περπατώντας ο λάζαρ πήγε να βάλει και τρίτο. Όλα αυτά μέσα σε 5 λεπτά. Χθες τρώμε το πρώτο και οι παίκτες παρατήσαν την άμυνα και χτύπησαν το ματς από το 45'. Έπρεπε να μείνουμε με 9 για να γυρίσουν στην άμυνα.
- Πολύ καλύτερος ο ΠΑΣ από τον πάνθρακα σαν ποιοτητα παικτών. Αυτό φάνηκε όταν μείναμε με 9. Το περίεργο ήταν οτι με 9 παίκτες παίξαμε καλύτερα απ όταν είχαμε 10 παίκτες που αντίστοιχα παίξαμε καλύτερα απ' όταν είχαμε 11 παίκτες στο γήπεδο.
- Σφαγή του ΠΑΣ το χθεσινό ματς. Η φάση εξελίσσεται πολύ γρήγορα, ο Αμπάρκιολης δεν έχει πλήρη εικόνα. Ο Λίλα δεν έχει τεντωμένο χέρι, βρίσκεται στα 2 μέτρα και δεν έχει καμία πρόθεση. Και "λίγο χέρι" να ήταν, δεν κάνει μπαμ η φάση. Οι αρχάριοι διαιτητες διδάσκονται να μην δείχνουν βούλα όταν ο αμυντικός είναι στα 2 μέτρα και δεν έχει πρόθεση ούτε τεντωένο χέρι. Δε δίνονται αυτά τα πέναλτι με την καμία. Δεν υπάρχει δεύτερη κίτρινη στον Κειτά. Ούτε φάουλ δε δίνεται πολλές φορές. Και άλλα 5-6 φάουλ στο χώρο του κέντρου έδωσε που δεν ήταν, ειδικά στον Τσουκαλά που κοιτούσε απορημένος. Τι να λέμε, σφαγή...
- Δε θα σχολιάσω το πόσο "παράρτημα" είναι τελικά ο πάνθρακας που σκυλιάσανε οι παίκτες του. Κανονικά θα πρέπει να έχουν τύψεις οι γιαννιώτες που λέγανε για παραρτήματα. Εγώ ήθελα να ήξερα τι σκέφτονται τώρα οι γιαννιώτες που λένε οτι είμαστε παράρτημα του γαύρου. Για πείτε τώρα ρε μουνόσκυλα, είμαστε παράρτημα του Μαρινάκη? Που δεν πήραμε ένα πέναλτι πέρσι όλη τη χρονιά? Που μας σφάζουν φέτος με το βαμβάκι? Τα παραρτήματα ευνοούνται, ή δεν ευνοούνται? Που είδατε να ευνοείται ο ΠΑΣ ρε?
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Μάλλον είναι η τακτική του Τσιώλη τέτοια, όταν μένεις πίσω στο σκορ, είτε χάσεις 1-0 είτε 11-0 είναι το ίδιο. Όπότε τους ρίχνει όλους μπροστά παίρνοντας το ρίσκο που απλά δεν μας βγήκε σε κανένα ματς. Ειδικά για το χθεσινό δεν μπορούμε να πούμε και πολλά. Όπως είπε και ένας άλλος φίλος ακόμα ψάχνεται να μάθει την ομάδα και γ' αυτό όλα αυτά τα πειράματα με τα οποία δεν συμφωνώ. Βέβαια αν μας είχε βγει θα μιλάγαμε για προπονητικό θρίαμβο.
Πάμε να συνεχίσουμε δυνατά και όλοι ενωμένοι! Η διοίκηση πρέπει να προστατέψει την ομάδα. Είναι προφανές ότι κάτι δεν πάει καλά και μας αντιμετωπίζουν έτσι. Σίγουρα είναι θέμα διοίκησης. Αυτοί πρέπει να βρουν τι φταίει.
-
Είναι η δεύτερη φορά που ο Τσιώλης βάζει αριστερό μπακ τον Λίλα.
Στην εθνική Αλβανίας ο Λίλα παίζει δεξί μπακ.
Αντίθετα αριστερό μπακ στην Σλοβενία, ίσως λογω έλλειψης καλύτερου, παίζει ο Στρουνα.
Αναπληρωματικό αριστερό μπακ στην ομάδα είναι ο Ρουμπουλάκου.
Τι κάνεις, αφού έχεις δει και με τον Παναθηναϊκό, ότι όταν λειπει ο Λίλα από αμυντικό χαφ γίνεται πάρτι??
Τι φοβήθηκες τον παιχταρά τον Τζάνη και μου κάνεις πειράματα???? :stop: :stop:
Αυτος ο Κειτά εχει δείξει ότι δεν μπορεί. Δεν εχει το μυαλό να παίξει σε τέτοιο επίπεδο.
Απίστευτη εμμονή σε αυτόν .. Δεν κανει, δεν βγαζουμε λεφτα από αυτόν προεδρε, τελείωσε.
Ο Αυγενικός ποσο χειρότερος είναι?? Κατι μικροι που επαιξαν περυσι???
Γενικά καλά είναι να κάνουμε πειράματα κοουτς, αλλά ένα ένα την φορά.
Τζιμόπουλος πολύ αργος αγόρι μου. Σε εφαγε η σκοπιά....
Ρε Νταιο, Ρε Ντασιο. Ο Μπαικαρά ρε συ???
Βισέντο, πηγε να κανει πεναλτι?????
Ιλιτς (για 3η 4η φορά φέτος Αγρίνιο, Μπαοκ κλπ) - Τσάβεζ
Δεν θέλετε ή δεν ξέρετε να σκοράρετε???
Γενικά πολύ μυρίζει η ιστορία...
Ρε μπας και ήταν χειραγωγημένο??? :stop: :stop: %-| %-| %-|
-
Ανακοίνωση του ΠΑΣ για την διαιτησία
Οι κακές διαιτησίες των τελευταίων αγωνιστικών ανάγκασαν την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να εκδώσει την παρακάτω ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, μετά τον σημερινό αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ, αναγκάζεται να εκδώσει για πρώτη φορά φέτος ανακοίνωση που αποτελεί συνέχεια προηγουμένων ανάλογων περιστατικών και όπως φαίνεται καταντούν πλέον συνήθεια.
Θεωρούμε ότι το κομβικό σημείο για την διαμόρφωση του αποτελέσματος, ήταν ο καταλογισμός του πέναλτι, εις βάρος της ομάδας μας και οι αποβολές των δυο ποδοσφαιριστών μας Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, γνωρίζει να αποδέχεται την ήττα, εφόσον αυτή προέρχεται από την ανωτερότητα του οποιουδήποτε αντιπάλου της, αλλά δεν μπορεί να την δεχθεί, όταν έρχεται από εξωγενείς παράγοντες. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι στο εξής θα τηρείται η ισονομία.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, όσο και αν αυτό φαίνεται περίεργο, εξακολουθεί να έχει εμπιστοσύνη στους Έλληνες διαιτητές, στην ΚΕΔ και στην ΕΠΟ. Σε κάθε περίπτωση, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κος Γιώργος Χρηστοβασίλης θα ζητήσει ακρόαση από την Κ.Ε.Δ."
sportsioannina.gr
-
κι ας μη μας χαρισανε οι παιχτες εστω ενα χειροκροτημα μετα τη ληξη.
Μη λες τέτοια εδώ μέσα γιατί μπαίνουν και διαβάζουν τα καλομαθημένα κ μπορεί να στεναχωρηθούν. Μπορεί να του 'ρθει περίοδος κανενός.
Θηωρώ πως η συμπεριφορά των παικτών εντός κι εκτός γηπέδου, απέναντι στον κόσμο του ΠΑΣ και της πόλης εν γένει απέχει από το ενδεδειγμένο (χωρίς να μπορώ να καταλογίσω κάτι σπουδαίο, γενικά μιλάω).
Η αποθέωση που γνώρισαν πέρσι από έναν κόσμο διψασμένο για μισή έστω επιτυχία, φοβάμαι πως τους έχει κάνει να πιστεύουν πως είναι μεγαλύτερα μεγέθη, ένας προς ένας από τη φανέλα που φοράνε.
Ξεχάσανε ποιοί είναι, πού παίζουν, σε ποιά (και πόσο μικρή) πόλη ζούμε/-νε και σε συνδιασμό με την υπερβολική προστασία (και "προστασία) που τους παρέχεται και την προφανή ανυπαρξία του γενικού αρχηγού (που ακριβώς αυτός είναι ο ρόλος του) αρχισαν να τον σηκώνουν κατά πάνω τον αμανέ.
Είναι ΝΤΡΟΠΗ τους που χθες δεν γύρισαν ούτε καν τυπικά προς την κερκίδα που, ακόμα και στα τελευταία διαδικαστικά λεπτά, φώναζε στο κρύο, 500κάτι χιλιόμετρα μακρυά απ' την έδρα τους, γι αυτούς.
Το ματς δεν αντέχει πολύ κριτική. Πέναλτι και αποβολή στο μισάωρο, χαμένη ευκαιρία στην αρχή του Β, καπάκια 2-0 κ δεύτερη κόκκινη.
Ο Σ.Τ. ψάχνεται, αλλά παραψάχνεται. Περισσότερες αλλαγές τακτικής, παικτών και ρόλων σε κάθε αγώνα απ΄ότι χρειάζεται. Λες και αγχώνεται να αποδείξει στο λεμορσέρο ότι είναι της προκοπής προπονητής.
Κι εμείς υπερβάλλουμε. Λίγες και συνετές κινήσεις, όχι κουγισμούς. Οπωσδήποτε Σέντερ Φορ, Αριστερό Μπακ, και 8άρι, με αυτή τη σειρά προτεραιότητας. Και 6ρι, αντικαταστάτη του Λίλα.
-
Έχω απογοητευτεί παιδιά. Έχω απογοητευτεί. Σου πετάνε δυο χαρακτηρισμούς(και το τραγικο ειναι οτι υπαρχουν στα αλήθεια δικοι μας που τους πιστεύουν οτι είμαστε παράρτημα του γαυρου(!) (δεν έχει νόημα να πούμε οτιδήποτε αλλο ως ανταπόδειξη εκτος απο το οτι ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ), σου πετάνε και δυο-τρεις ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ''χειρουργους'' και σε σκοτώνουν;; ΈΤΣΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΩΡΕ;;; Να ξυπνάμε λίγο. Ειδικά όσοι ακούτε της μαλακίες των λαγών.
-
ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ !
-
Τσιώλης.....Διπλωμάτης με όλους και όλα...
Θέλω ένα προπονητή που να είναι ΠΑΘΙΑΣΜΈΝΟΣ με τον ΠΑΣ και όχι Συμφεροντάκιας και να έχει και στο πίσω μέρος του μυαλού του κάποια γκόμενα με το όνομα αεκ!
Θέλω να είναι ένα με το κόσμο.(πού είσαι Γιάννη..!)
Φίλε Τσιώλη επίσης να ξεχάσεις τα μπόνους και το παχουλό συμβόλαιο για κάτι playoff.
Φίλε Τσιώλη κοίτα να βάλεις νέα μπόνους ΣΩΤΗΡΙΑΣ!
Φίλε Τσιώλη σε κάναμε θεό στα Γιάννινα εσύ τη θα κάνεις για εμάς?
Όσο αφορά εσένα Παχουλό πρόβατο είσαι η ποιό μεγάλη απάτη του ΠΑΣ!
-
Αυτη η ανακοίνωση που έβγαλε η παε είναι για τα σκουπίδια!! Οταν αποφασίζεις να βγάλεις ανακοίνωση κατά της διαιτησίας δεν κρύβεσαι πίσω απο τις λέξεις, κάνεις επίθεση και λες τα πράγματα με το όνομά τους. Ο ΧΒ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΊ να κάνει ομελέτα χωρίς να σπάσει αυγά, δεν γίνετε να λές οτι '''όσο και αν αυτό φαίνεται περίεργο, εξακολουθεί να έχει εμπιστοσύνη στους Έλληνες διαιτητές, στην ΚΕΔ και στην ΕΠΟ. Σε κάθε περίπτωση, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κος Γιώργος Χρηστοβασίλης θα ζητήσει ακρόαση από την Κ.Ε.Δ.", δηλαδή τι θέλει να πεί ο ποιητής; ΣΕ ΑΔΙΚΗΣΑΝ ΗΛΙΘΙΕ,ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ, 3 αγωνιστικές, και εσυ μόνο γλυκά δεν τους έστειλες. ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ.
-
Μου κάνει εντύπωση που μερικοί ασχολούνται ακόμα με το ποδοσφαιρικό κομμάτι του παιχνιδιού και λένε δεν έχουμε ομάδα κτλ. Η ομάδα είναι πολύ καλή αν ληφθεί υπόψη το στραπάτσο του καλοκαιριού, η κούραση και η ευρωπαϊκή προετοιμασία που κάναμε. Πάντοτε όλες οι ομάδες που έβγαιναν play off και μετά Ευρώπη αυτή την εικόνα παρουσίαζαν. Δεν μου φαίνεται περίεργο ειδικά αν ληφθεί υπόψη και η μάλλον κακή διαχείριση του Σάββα και η αλλαγή προπονητή.
Δυστυχώς ο ΧΒ έπεσε ξανά θύμα της ακατανόητης τσιγκουνιάς του ή της υπερβολικής σιγουριάς του. Κράτα τον από την αρχή το Γ.Χ., δεν θες λεφτά άνθρωπε μου; Τέλος πάντων πάνε αυτά.
Το κυριότερο ερώτημα που θα έπρεπε να μας απασχολεί και το ξαναέθεσα είναι ποιος και γιατί μας κυνήγησε ή μας κυνηγάει, τουλάχιστον αυτές τις 2 αγωνιστικές. Μην αναλύετε άλλο διαιτητικά το παιχνίδι, ήταν σφαγή προμελετημένη. Το μαραντόνα στα καλά του να είχαμε θα χάναμε, τελείωσε.
Και σας please μην λέτε για τον ΣΚΑΙ τίποτα. Είναι ρουφιάνοι του Παναθηναικού και του άθλιου προέδρου του. Μας μισούν και είμαστε αντίπαλοί τους. Τι περιμένετε να κάνουν. Δεν σας είπαν τίποτα για το πόσο άθλιοι μπορούν να γίνουν οι άνθρωποι;
-
Μιας και οι νόμοι έχουν γίνει πολύ αυστηροί για τη δυσφήμιση του προϊόντος της σουπερλίγκ, δεν μπορούμε να απαιτούμε ο ΧΒ να βγάζει ανακοινώσεις τύπου Πανόπουλου (ο οποίος έχει και το ελαφρυντικό του γραφικού), ενώ παράλληλα φαίνεται να μας την έχουν στημένη και περιμένουν από όποια γωνιά κι αν στρίψουμε.
-
Ο ξεφτίλας, κάνει ότι κάνουν τα περισσότερα κοράκια (τα χεσμένα, ή τα εντεταλμένα) στη φάση του πέναλτι.
Φωνάζει γήπεδο - παίχτες για πέναλτι του Ντάσιου στο γέμισμα και σ' λέει δίνω του Λίλα κι είμαι ωραίος.
Πιο πέναλτι (δεν ήταν) είναι του Γιώργη παρά του Λίλα. Πιο κολλημένο χέρι απ' αυτό του Λίλα στο στήθος του, είναι διαφήμιση logo. Και να πεις έβλεπε ...τίποτε δεν έβλεπε, από τς φωνές τόδωσε. Κεϊτάς και Κολοβέτσιος τούκρυβαν τελείως τη θέα. Εκείνος που είχε οπτικό πεδίο ήταν ο πλαϊνός, αλλά σιγά μη μίλαγε κι αυτός.
Εντυπωσιακό (αφού στο πέναλτι πλεονέκτημα δεν υπάρχει), ότι το "χέρι" γίνεται 27'12" και ο κόρακας σφυράει 27'15", σκεφτότανε τίποτε άραγε;
Στη φάση της αποβολής, πεντακάθαρα, φαίνεται ότι το κοράκι μας ...χεσμένο δεν ήτανε. Έκανε φάουλ ο Κεϊτάς, αλλά κάρτα δεν υπήρχε. Πολύ περισσότερο δεύτερη κάρτα.
Να το είχε παίξει, εκτός των άλλων, NG; Αλλιώς δεν εξηγείται το φάουλ που σιουράει στον Ίλιτς μετά το χαμένο τετ α τετ του στο 90 (πολύ)φέα.
Την απόκρουση με το χέρι στο 65'54" μαναχά ο Κολοβέτσιος (αυτός δεν είναι π σηκώνει τα χέρια;) την είδε, δεν τον παίρνανε καροτσάκι τον ...κιόλη εκεί να το φχαριστηθούμε κιόλας;
Αμπαρκιολης - ΠΑΣ 2-0 (http://www.dailymotion.com/video/x186wql)
Καλά έκανε κι έβγαλε ανακοίνωση η ΠΑΕ, αν κι άργησε, αν κι ήταν νερόβραστη, αν και μια ανακοίνωση δεν μπορεί παρά να είναι συνέχεια ανακοινώσεων και όχι περιστατικών, αν και το "κομβικό σημείο" δεν μπορεί να αναφέρεται σε περισσότερες της μιας φάσεις ...ένα είναι, αν και όπως τα λέει ο απαχπάν ...εμπιστοσύνη που ρε;
Πάντως απ' το ντιπ κι ολότελα καλή κι (αυτή) η ανακοίνωση και ...my8os, υπάρχουν έξυπνοι τρόποι γραφής, ώστε να μην μπλεχτείς με νόμους.
Συνεχίζουμε ξεβράκωτοι στα κωλοδάχλα ΚΕΔ - συνεταιρισμού, αλλά και του α-παγκου πάγκου μας.
Τσαγανό αναζητείται ...παντού όμως.
-
Είναι ΝΤΡΟΠΗ τους που χθες δεν γύρισαν ούτε καν τυπικά προς την κερκίδα που, ακόμα και στα τελευταία διαδικαστικά λεπτά, φώναζε στο κρύο, 500κάτι χιλιόμετρα μακρυά απ' την έδρα τους, γι αυτούς.
Λέω... ή ντρέπονταν ή κρύωναν ή πεινούσαν.
Ο Αρχηγός βγήκε νωρίς... θα χαιρετούσε, δε μπορεί.
Ο Κεϊτά σε ποιόν έκανε δάχτυλο "Σσσσ" κοντά στη λήξη του α' ... στο Τζάνη ή στον Αμπάρκιολη?
Το πέναλτι ήταν από αυτά που δίνονται και ξαναδίνονται κ. Τσιώλη... ο Παόκ έπαιζε τον Απόλλωνα των 10 παικτών από το 40΄ στην Τούμπα για το 0-0... και να περνάει στο Ζωσιμάδες σφαίρα??
Μα καλά... στημένος και ο Πίνακας?
Θέματα Διαιτητών: Χέρι και Προϋποθέσεις
Προυπόθεση 2η:
• Την απόσταση μεταξύ του αντιπάλου και της μπάλας.
(Αναπάντεχη κίνηση της μπάλας. Δηλαδή σε μια απόσταση ενός, δύο μέτρων ο παίκτης σουτάρει ή διώχνει τη μπάλα με τέτοιο τρόπο, απροσδόκητο τρόπο, ώστε βρίσκει το χέρι αντιπάλου. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορούμε, ακόμα κι αν θέλουμε, να καταλογίσουμε πρόθεση παίκτη). Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπου παρά την κοντινή απόσταση μπορεί να υπάρξει σαφής πρόθεση.
Εξήγηση :
Κοντινή απόσταση μεταξύ των δύο παικτών. Αλλά στην περίπτωση αυτή διακρίνεται σαφής κίνηση του αμυντικού, χρησιμοποιώντας το χέρι του, προς τη μπάλα ύστερα από το σουτ του επιθετικού (Νο 17), να της ανακόψει την πορεία.
Για την ΚΕΔ
Αμπάρκιολης Απόστολος
Χειρουργός Ορθοπεδικός
-
Ο Πανόπουλος το διασκεδάζει..Κάνει πλάκα σε όλους...Ρωτήστε και τον Χριστοβασίλη να σας πεί..!
-
Μου κάνει εντύπωση που μερικοί ασχολούνται ακόμα με το ποδοσφαιρικό κομμάτι του παιχνιδιού και λένε δεν έχουμε ομάδα κτλ. Η ομάδα είναι πολύ καλή αν ληφθεί υπόψη το στραπάτσο του καλοκαιριού, η κούραση και η ευρωπαϊκή προετοιμασία που κάναμε. Πάντοτε όλες οι ομάδες που έβγαιναν play off και μετά Ευρώπη αυτή την εικόνα παρουσίαζαν. Δεν μου φαίνεται περίεργο ειδικά αν ληφθεί υπόψη και η μάλλον κακή διαχείριση του Σάββα και η αλλαγή προπονητή.
[...]
Πως είχα εγώ την εντύπωση τώρα ότι εδώ μέσα είναι φόρουμ οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας κι όχι φόρουμ διαιτησίας;
Συγγνώμη κιόλας δηλαδή, που γράφουμε κάνα δυο κουβέντες και για ποδόσφαιρο, για όποιον θέλει να διαβάζει και να συζητάει.
Απ' όσο θυμάμαι τον εαυτό μου να παρακολουθεί ΠΑΣ, αυτή η ομάδα είχε αρκετές κακές διαιτησίες, πρώτα για το ίδιο το άθλημα και μετά για την ίδια.
Το ίδιο γίνεται και φέτος, το ίδιο όμως γινόταν και πέρυσι.
Χαρακτηριστικά να αναφέρω τις διαιτησίες Τοπούζη και Παππά που σε έκαναν να σιχαθείς το Ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά να αισιοδοξείς γιατί αυτό που παρουσίασε η ομάδα σου μέσα στο γήπεδο τους ανάγκασε να εκτεθούν ανεπανόρθωτα.
Φέτος εγώ δεν βλέπω την παραμικρή αγωνιστική αξιοπρέπεια απ' τους ποδοσφαιριστές μας, άρα πώς μπορώ να μιλήσω για διαιτησία;
Αν θεωρείς -σαν ποδοσφαιριστής- ότι δεν σε σέβονται όπως πρέπει, γιατί δεν το μετατρέπεις αυτό σε κίνητρο; Σε πάθος. Σε (αγωνιστικό) τσαμπουκά. Γιατί δεν αντιδράς; Αφού μπορείς.
Ο αντίλογος του τύπου "μα, τι να κάνεις όταν το κοράκι σε σφάζει;" βρίσκει την εξής απλή απάντηση: Ό,τι έκανε πέρσι η ομάδα του Χριστόπουλου απέναντι σε Τοπούζη και Παππά.
Να κάνουν, λοιπόν, οι παίχτες μας αυτό και μετά να τους δώσουμε όσα άλλοθι γουστάρουν.
Μέχρι όμως να γίνει αυτό, εγώ θα βλέπω:
- Έγκλημα Ντάσιου για άλλη μια αγωνιστική, που τρώει προσποίηση Δημοτικού απ' το Μπαϊκαρά.
- Λάθος Τσιώλη που τράβηξε Λίλα απ' τον άξονα (το έγραψε ο davelis, το έγραψα κι εγώ σε περασμένο ποστ).
- Τσάβες τακτικά και αγωνιστικά για κλωτσιές.
- Τζημόπουλο που όταν σπριντάρει χρειάζεται να κρατάς ημερολόγιο.
- Κεϊτά που είναι ο μοναδικός παίχτης που έχει πάρει περισσότερες ευκαιρίες απ' ό,τι του αναλογεί και δεν έχει δικαιώσει παρά ελάχιστες.
- Βάθος πάγκου με τον αδερφό του Σκόνδρα.
-
χα χα το τελευταίο μ'άρεσε πολύ....Αδερφός του Σκόνδρα!
-
Μιας και οι νόμοι έχουν γίνει πολύ αυστηροί για τη δυσφήμιση του προϊόντος της σουπερλίγκ, δεν μπορούμε να απαιτούμε ο ΧΒ να βγάζει ανακοινώσεις τύπου Πανόπουλου (ο οποίος έχει και το ελαφρυντικό του γραφικού), ενώ παράλληλα φαίνεται να μας την έχουν στημένη και περιμένουν από όποια γωνιά κι αν στρίψουμε.
Η προάσπιση των συμφερόντων της εταιρείας σου, δεν εχει να κάνει με τον νόμο περι δυσφήμισης του προϊόντος, ο οποίος δεν πέρασε κιόλας. Το να βγάλεις μια σκληρή ανακοίνωση περιγράφοντας αυτά που είδε ο καθένας και να απαιτείς δικαιοσύνη είναι αυτονόητο για όλες τις εταιρείες, εκτός της παε ΠΑΣ... Βγάλαμε μια ανακοίνωση με την οποία αναφέρουμε οτι μπορεί να μας γαμάτε αλλα εμας μας αρέσει και απλά θέλουμε να βάζετε λίγο βαζελίνη για να μην πονάμε.... ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ενημερώσαμε οτι απλα ο χβ, κάποια στιγμή θα τους κάνει μία επίσκεψη εκει στην ΚΕΔ, και τους παρακαλούμε να έχει κατι να τσιμπήσει ο άνθρωπος.....ΕΛΕΟΣ
-
Τι περίμενατε να λέει η ανακοίνωση δλδ..1,2,3 γαμιέται η διαιτησία;; Ή μήπως θα πάρουμε βαθμούς πίσω;Ή θα μας πάρουν υπόψην για τα επόμενα μάτσ; Ότι έχει αποφασιστεί για τη πάρτυ μας σ' αυτό το σάπιο σύστημα δεν αλλάζει.
Ασχολιόμαστε με το γιατί δεν εβγαλε ανακοίνωση ακριβώς μετά την λήξη του μάτσ και όταν βγαίνει ασχολιόμαστε γιατί δεν είναι σαν του Πανόπουλου.
-
PANTSER,
έλεος τα σκέφτηκες ώρα ολα αυτά !!
ΕΙΔΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ να λέω για βρισιές; Είδες πουθενά να λέω για ανακοίνωση τύπου Πανόπουλου; Δηλαδή σε ολόκληρη ομάδα δεν υπάρχει ενας άνθρωπος να βγάλει μια ανακοίνωση η οποία θα σφάζει με το βαμβάκι;
-
Πες μας εσυ μια ΜΗ ΑΣΤΕΙΑ ανακοίνωση να την στείλουμε στην ΚΕΔ.
ΤΙ δλδ να πει; ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Aμπάρκιολη αν σε πετύχω πουθενά θα σου σπάσω τα χέρια..
Ή μήπως θες ανακοίνωση τύπου Σαβίδη.Παίξτε μας καλά ή πήρα την ομάδα και πάω στο πρωτάθλημα της Ρωσίας..
-
Ποδοσφαιρικα μιλωντας, γιατι οπως ειπε κι ο Πασαρις, δεν ειναι φορουμ διαιτησιας, να πω κι εγω δυο λογια.
Ντασιος. Τι να λεμε, τα χουμε ξαναπει, εχουμε γινει γραφικοι. Η εμμονη και του Παντελιδη και του Τσιωλη να τον χρησιμοποιουν, ομως ειναι αυτη που με ανησυχει...
Τζιμοπουλος. Ρε παιδια , διαβασα κι αλλη φορα απο αλλους, να του τα χωνουν. Εχω μια απορια.... Ο ιδιος παικτης με περσι ειναι, με σχεδον την ιδια μεσοαμυντικη γραμμη, πλην Παντου, που ειχαμε αμυνα γρανιτη! Δεν ηταν Γιουσειν Μπολντ περσι.... Ειναι θεμα γενικης δυσλειτουργιας και φαινονται και τα μειονεκτηματα του καθε παικτη περισσοτερο φετος.
Τσαβεζ. Καλυτερα να μην τον ξεκινουσε. Φανερα ανετοιμος....
Υ.Γ. Ναι η ομαδα ειναι ντεφορμε. Ναι χθες δεν ηταν καλη μεχρι το 30, που εγινε το πρωτο εγκλημα, αλλα αυτο δεν εχει να κανει με τα διαιτητικα εγκληματα εις βαρος μας. Διοτι, αν ειχαμε μια νορμαλ διαιτησια, το ματς θα ηταν τουλαχιστον χαλαρο Χ.
-
Ο αντίλογος του τύπου "μα, τι να κάνεις όταν το κοράκι σε σφάζει;" βρίσκει την εξής απλή απάντηση: Ό,τι έκανε πέρσι η ομάδα του Χριστόπουλου απέναντι σε Τοπούζη και Παππά.
Γενικά συμφωνώ ότι πρέπει να παίξεις μπάλα και να μην ασχολήσε με τον κόρακα (όπως και συχαίνομαι την κλάψα για τη διαιτησία) αλλά ρε φίλε όταν σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια σου δίνει πέναλτι και κόκκινη (ανύπαρκτα) δικαιούσαι να φωνάξεις ! Δικαιούσαι να προβληματιστείς και να υποψιαστείς , με το βάζελο τα ίδια , ο χθεσινός έκανε κραυγαλέα λάθη , λάθη που διαμορφώνουν την εξέλιξη του παιχνιδιού ! και καλοί να ήμασταν που δεν ήμασταν δεν είχαμε καμία τύχη απέναντι στο Αμπάρκιολη !
ΥΓ και η περσινή υπερομάδα του Χριστόπουλου όταν βρήκε απέναντί της καμικάζι (Τοπούζης Παππάς ) έχασε !
-
Για μπάλα πρέπει να μιλάμε πρωτίστως...απλά σήμερα κατ εξαίρεση η κριτική σε μια ομάδα που έπαιζε με 9 παίκτες είναι αδόκιμη...Άλλο ματς θα βλέπαμε χωρίς τα διαιτητικά εγκλήματα.
Βέβαια μπορεί να χάναμε κ με 3-0, αλλά μπορεί όμως να είχαμε άλλη τροπή κ η ομάδα να απέδιδε καλύτερο ποδόσφαιρο στη συνέχεια...ποτέ δεν ξέρεις.Αν κ όπως αποδείχτηκε το αποτέλεσμα του αγώνα είχε προαποφασιστεί...εν αγνοία μας(διατεταγμένη υπηρεσία του υπαλλήλου Αμπάρκ(αρ)ιολη)
Επίσης άλλη μια σημαντική παράμετρος είναι το ότι οι απουσίες, για τα δικά μας δεδομένα, ήταν δυσαναπλήρωτες... οπότε όταν δεν υπάρχει κ ισονομία αλλάζουν άρδην κ οι ισορροπίες.
Σε κάθε περίπτωση το δείγμα των πρώτων 30 λεπτών (που μπορεί να γίνει αντικειμενική κριτική) ήταν απογοητευτικό
κ οι περισσότεροι επισήμαναν τις αδυναμίες. :(
Σκαι κ λοιποί υπάλληλοι Αλαφούζου αποδεικνύουν κάθε κυριακή ότι είναι αχυράνθρωποι...
είναι εκεί...για να λένε... ότι τους λένε... :stop:
Ρε παπάρα Μηντιούρη μαλάκας έφυγες, μαλάκας επέστρεψες... καμιά βελτίωση λέμε.
Δεν είχαμε πονταρίσματα αυτή την αγωνιστική? πόσο παιζόταν οι 2 κόκκινες?το πέναλτι με κόκκινη πόσο? :-?
Σε πρωτάθλημα με πολλές κατηγορίες για στημένους αγώνες δεν μπορεί οι διαιτητές να είναι οι άγγελοι κ μόνο οι παίκτες κ οι παράγοντες διάβολοι... >:(
Μπορεί αγωνιστικά να είχαμε πολλά κ διάφορα αλλά στο γνωστό θέμα πάλι κλείσαν στόματα...χαλαρό 2πλό ε? 8)
-
- Έγκλημα Ντάσιου για άλλη μια αγωνιστική, που τρώει προσποίηση Δημοτικού απ' το Μπαϊκαρά.
- Λάθος Τσιώλη που τράβηξε Λίλα απ' τον άξονα (το έγραψε ο davelis, το έγραψα κι εγώ σε περασμένο ποστ).
- Τσάβες τακτικά και αγωνιστικά για κλωτσιές.
- Τζημόπουλο που όταν σπριντάρει χρειάζεται να κρατάς ημερολόγιο.
- Κεϊτά που είναι ο μοναδικός παίχτης που έχει πάρει περισσότερες ευκαιρίες απ' ό,τι του αναλογεί και δεν έχει δικαιώσει παρά ελάχιστες.
- Βάθος πάγκου με τον αδερφό του Σκόνδρα.
συμφωνω σχεδον σε ολα....κραταω VAMOS PAS ως απαντηση για τον τζημοπουλο...που ναι μεν πασαρις...αλλα ....VAMOS PAS.......
διαφωνω με pasaris στο εξης θεμα.....απο ποτε η σφαγη θα πρεπει να εξισωνεται με μια υπεραποδοση για ναρθει στα ισια το πραγμα???δηλαδη πρεπει να παιξω τη μπαλαρα μου για ναχω το δικαιωμα να μιλησω για σφαγη???.......και τι σφαγη???δεν μιλαμε για 70-30 φαουλ...δεν μιλαμε για πεναλτι....εδω μιλαμε πεναλτι ανυπαρκτο...κοκκινη ανυπαρκτη...ξανακοκκινη ανυπαρκτη......δηλαδη ωρε παιδια πρεπ να βγουν οι ηρωες απο τα marvel comics και να κερδισουν συστημα παρασυστημα διαιτητη παραδιαιτητη και ουτω καθ εξης.......
συμφωνω στις αδυναμιες που υπογραμιζει ο πασαρις........αλλα ασε ναχω την ανωμαλια ωρε να θελω 50-50 και ας ειμαι για τα μπαζα..........
το αν ειμαι για τα μπαζα αφορα εμενα οχι τον αμπαρκιολη ουτε τους βαθμους που χαρισε
αλλο το ενα...αλλο το αλλο........
η υπογραμμιση των τρανταχτων προβληματων απαραιτητη για να διορθωσω οτι μπορω...η δε σφαγη παραμενει σφαγη και δεν θα πρεπει βαθμολογικα να νομιμοποιει τις δικες μου αδυναμιες
-
Μου κάνει εντύπωση που μερικοί ασχολούνται ακόμα με το ποδοσφαιρικό κομμάτι του παιχνιδιού και λένε δεν έχουμε ομάδα κτλ. Η ομάδα είναι πολύ καλή αν ληφθεί υπόψη το στραπάτσο του καλοκαιριού, η κούραση και η ευρωπαϊκή προετοιμασία που κάναμε. Πάντοτε όλες οι ομάδες που έβγαιναν play off και μετά Ευρώπη αυτή την εικόνα παρουσίαζαν. Δεν μου φαίνεται περίεργο ειδικά αν ληφθεί υπόψη και η μάλλον κακή διαχείριση του Σάββα και η αλλαγή προπονητή.
[...]
Πως είχα εγώ την εντύπωση τώρα ότι εδώ μέσα είναι φόρουμ οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας κι όχι φόρουμ διαιτησίας;
Συγγνώμη κιόλας δηλαδή, που γράφουμε κάνα δυο κουβέντες και για ποδόσφαιρο, για όποιον θέλει να διαβάζει και να συζητάει.
Απ' όσο θυμάμαι τον εαυτό μου να παρακολουθεί ΠΑΣ, αυτή η ομάδα είχε αρκετές κακές διαιτησίες, πρώτα για το ίδιο το άθλημα και μετά για την ίδια.
Το ίδιο γίνεται και φέτος, το ίδιο όμως γινόταν και πέρυσι.
Χαρακτηριστικά να αναφέρω τις διαιτησίες Τοπούζη και Παππά που σε έκαναν να σιχαθείς το Ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά να αισιοδοξείς γιατί αυτό που παρουσίασε η ομάδα σου μέσα στο γήπεδο τους ανάγκασε να εκτεθούν ανεπανόρθωτα.
Φέτος εγώ δεν βλέπω την παραμικρή αγωνιστική αξιοπρέπεια απ' τους ποδοσφαιριστές μας, άρα πώς μπορώ να μιλήσω για διαιτησία;
Αν θεωρείς -σαν ποδοσφαιριστής- ότι δεν σε σέβονται όπως πρέπει, γιατί δεν το μετατρέπεις αυτό σε κίνητρο; Σε πάθος. Σε (αγωνιστικό) τσαμπουκά. Γιατί δεν αντιδράς; Αφού μπορείς.
Ο αντίλογος του τύπου "μα, τι να κάνεις όταν το κοράκι σε σφάζει;" βρίσκει την εξής απλή απάντηση: Ό,τι έκανε πέρσι η ομάδα του Χριστόπουλου απέναντι σε Τοπούζη και Παππά.
Φίλε Pasaris σου απαντάνε πολλοί οπότε θα το συντομεύσω.
Αυτή η διαιτησία που είδαμε σε τίποτα δεν είχε να κάνει με Παππά και Τοπούζη. Μιλάμε για διαιτησίες που έρχονται από το όχι, τουλάχιστον σε εμάς, μακρινό 2000-1.
Θεωρώ ότι όποιος κρίνει αυτό το ματς ποδοσφαιρικά, αυτό και μόνο επαναλαμβάνω, είναι χρήσιμα ηλίθιος. Τι εννοώ;
Η συζήτηση ανακυκλώνεται σε γνωστά σε όλους ζητήματα:στο πόσο κουρασμένη είναι η ομάδα, στο μικρό ρόστερ, στην Ευρώπη, στο Ντάσιο που δεν..., στο Κοροβέση που είναι ντεφορμέ κτλ. και κανείς δεν διατύπωσε μια σωστή υπόθεση εργασίας για την αντιμετώπιση που έχουμε από τη διαιτησία σε αυτές τις 2 αγωνιστικές.
Δεν πρέπει να ασχολούμαστε με παρασκήνια, σύμφωνοι, αλλά το χθεσινό ματς είναι από αυτά που μπαίνουν στην κατηγορία: υποδειγματική σφαγή.
-
Ποδοσφαιρικα μιλωντας, γιατι οπως ειπε κι ο Πασαρις, δεν ειναι φορουμ διαιτησιας, να πω κι εγω δυο λογια.
[...]
Τζιμοπουλος. Ρε παιδια , διαβασα κι αλλη φορα απο αλλους, να του τα χωνουν. Εχω μια απορια.... Ο ιδιος παικτης με περσι ειναι, με σχεδον την ιδια μεσοαμυντικη γραμμη, πλην Παντου, που ειχαμε αμυνα γρανιτη! Δεν ηταν Γιουσειν Μπολντ περσι.... Ειναι θεμα γενικης δυσλειτουργιας και φαινονται και τα μειονεκτηματα του καθε παικτη περισσοτερο φετος.
[...]
Πολύ σωστή παρατήρηση VAMOS_PAS. Και για να το παω ένα βήμα πιο πέρα: Λείπουν επίσης, ο Γεωργίου που τακτικά ήταν στα περισσότερα παιχνίδια αψεγάδιαστος με βοήθειες και στο μπακ της πλευράς του(Πάντος), αλλά και στα κεντρικά χαφ. Κι αυτό κυρίως γιατί δεν ήταν "βεντέτα" τύπου Τσάβεζ, αλλά ρολίστας-εργαλείο. Λείπει επίσης ο Φεγκρούς, ο οποίος ανεξάρτητα αν είναι καλύτερος ή όχι του Βελλίδη, στη καλή του μέρα κατέβαζε ρολά.
Ο αντικαταστάστης του Πάντου είναι ο Ντάσιος κι επειδή ο Τζημόπουλος αγωνίζεται δεξί στόπερ, μένει πολλές φορές εκτεθειμένος απ' την αμυντική γάγγραινα του ΠΑΣ στη δεξιά πτέρυγα.
Το πρόβλημα της ταχύτητας παρέμεινε και πέρσι, όμως για πολλού λόγους -μερικούς απ' τους οποίους αναφέρω- συν το άστρο του Χριστόπουλου, δεν στοίχισε.
Συνεπώς, εφόσον δεν μπορούμε να επαναφέρουμε την ίδια κατάσταση με πέρυσι και είναι εξαιρετικά δύσκολο σ' αυτό το χρονικό σημείο να διαμορφώσουμε μία ίδια πανομοιότυπων προδιαγραφών, εγώ θέλω ένα κανονικό κεντρικό αμυντικό το Γενάρη με αξιοπρεπή τεχνικά και τακτικά χαρακτηριστικά.
Ή, εναλλακτικά, ένα αριστερό μπακ και το Μιχαήλ στοπερ. Ή και τα δύο.
διαφωνω με pasaris στο εξης θεμα.....απο ποτε η σφαγη θα πρεπει να εξισωνεται με μια υπεραποδοση για ναρθει στα ισια το πραγμα???δηλαδη πρεπει να παιξω τη μπαλαρα μου για ναχω το δικαιωμα να μιλησω για σφαγη???
Προφανώς thodori και μια κακή διαιτησία δεν πρέπει και δεν χρειάζεται να εξισωθεί με μία καλή εμφάνιση.
Μια κακή διαιτησία όμως, δε μπορεί να εμποδίσει απόλυτα μια καλή ομάδα να κάνει το παιχνίδι της.
Πράγμα που προσπαθήσαμε να κάνουμε με τον ΠΑΟΚ ως ένα βαθμό, αλλά σχεδόν καθόλου με Πανθρακικό.
Ισχύει το ελαφρυντικό των απουσιών, αλλά δε δίνει άφεση αμαρτιών.
Έχεις το δικαίωμα να μιλήσεις για ό,τι θέλεις. Όπως και ο καθένας μας.
Άλλος προτιμάει να μιλάει για τη διαιτησία. Άλλος για ποδόσφαιρο.
Εγώ επειδή πάω στο γήπεδο για να δω ποδόσφαιρο, προτιμώ το δεύτερο. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχω παρωπίδες όσον αφορά το διαιτητικό κομμάτι.
Στην Ελλάδα είμαστε εξάλου, δε νομίζω ότι πέφτουμε απ'τα σύννεφα. Χωρίς να τα καταπίνουμε και αμάσητα βέβαια!
και η περσινή υπερομάδα του Χριστόπουλου όταν βρήκε απέναντί της καμικάζι (Τοπούζης Παππάς ) έχασε !
Προφανώς και έχασε. Προφανώς και πάντα θα χάνει με τέτοιες συνθήκες.
Όμως στη συνείδησή μας ο δικός μας ο ΠΑΣ δε χάνει ποτέ, όταν κόντρα σε όλους παρουσιάζεται όπως τα "δευτερότριτα" του Χριστόπουλου απέναντι στον Ολυμπιακό του Τοπούζη!
Θεωρώ ότι όποιος κρίνει αυτό το ματς ποδοσφαιρικά, αυτό και μόνο επαναλαμβάνω, είναι χρήσιμα ηλίθιος. Τι εννοώ;
Η συζήτηση ανακυκλώνεται σε γνωστά σε όλους ζητήματα:στο πόσο κουρασμένη είναι η ομάδα, στο μικρό ρόστερ, στην Ευρώπη, στο Ντάσιο που δεν..., στο Κοροβέση που είναι ντεφορμέ κτλ. και κανείς δεν διατύπωσε μια σωστή υπόθεση εργασίας για την αντιμετώπιση που έχουμε από τη διαιτησία σε αυτές τις 2 αγωνιστικές.
Φίλε Mpakoulieros, δεν καταλαβαίνω πως ορίζεις τον χαρακτηρισμό "χρήσιμα ηλίθιος", όμως αν το να είμαι "άχρηστα έξυπνος" προϋποθέτει να ασχολούμαι με διαιτησίες, σφαγές και να περιμένω τις αμσφισβητούμενες φάσεις τη Κυριακή το βράδυ, προτιμώ να παραμείνω -χρήσιμα ή άχρηστα- ηλίθιος.
Για να το κάνω και πιο λιανά, προτιμώ να έχω αντικείμενο συζήτησης στον καφέ μου το αν ο Στρούνα κάνει καλύτερο overlapping απ' το Μιχαήλ, παρά το αν το χέρι του Λίλα είναι προτεταμένο ή κολλητό. Επέτρεψέ μου.
Εν κατακλείδι και μιας και μπήκα στο ...χορό, ας χορέψω: Βλέπω όλοι να επικαλείστε τους τηλεκριτικούς διαιτησίας. Ο ένας είπε έτσι, ο άλλος αλλιώς. Στην Ελλάδα, και όχι μόνο σ' εμάς, συμβαίνει το φαινόμενο να κατηγορούμε έναν τηλεκριτικό διαιτησίας όταν δε λέει αυτό που θέλουμε να ακούσουμε, αλλά σε ανύποπτο χρόνο -ενδεχομένως και την επόμενη Κυριακή!- να επικαλούμαστε την αυθεντία(!) του για να υποστηρίξουμε το συλλογισμό μας ότι ήταν/δεν ήταν πέναλτι, ήταν/δεν ήταν οφσάιντ, αφού ...το είπε κι ο Βασιλάκης!
Δεν είναι λίγο παρανοϊκό; 8)
-
Βλέπω όλοι να επικαλείστε τους τηλεκριτικούς διαιτησίας. Ο ένας είπε έτσι, ο άλλος αλλιώς.
Αυτοί σε 1 τηλεοπτικό τους κλάσιμο διαμορφώνουν την κοινή κουτή γνώμη... αυτοί επιβραβεύουν και κατακυρώνουν τον πειθαρχικό έλεγχο και τις αποφάσεις των Κορακιών... αυτοί δίνουν τις χαριστικές βολές στους σφραγισθέντες των Αγωνιστικών... αυτοί "σώζουν" και ορίζουν τους διαιτητές και λέμε εμείς μετά ρίξε ΠΑΕ τα "κίκια" σου στην ΚΕΔ... και αναρρωτιούμαστε γιατί οι παίκτες έφυγαν με σκυμμένο κεφάλι στα αποδυτήρια.
Kαι για να εξηγούμαστε, ο καθένας γράφει όπως και για ό,τι γουστάρει, μανιέρες δεν υπάρχουν ... και η κριτική να γίνεται στα περιεχόμενα των πόστ και όχι στο ύφος τους... μη γαμηθούμε βραδιάτικα για το είναι μπάλα και τι τραμπάλα.
Αυτά... τα υπόλοιπα να βρίσκω εκκεντρικά λαμέ κουστούμια της γαβ γαβ πίστας.
-
-Ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι
χαρακτηρίζεται απο το τελικό του σκόρ
απο τις αγωνιστικές αποδόσεις των 2 ομάδων
απο την διαιτησία
και απο τις προπονητικές καθοδηγήσεις των 2, που κάθονται στον πάγκο...
-Για να αναλύσεις,να χαρακτηρίσεις, και να κρίνεις άρτια, ένα παιχνίδι
πρέπει να ασχοληθείς με όλα τα παραπάνω...
-Οι παραπάνω παράγοντες είναι αλληλένδετοι μεταξύ τους
και ο ένας επηρεάζεται απο το άλλο , άμεσα και κρίσιμα...
-Αν λοιπόν, παρακάμψουμε κάτι
τότε η κριτική προσέγγιση του παιχνιδιού, θα είναι μονόπλευρη και λειψή...
===================================================
ΜΑΤΣ
-Το μάτς μέχρι το 20' ήταν αναγνωριστικό
με τον Πανθρακικό να έχει την σαφέστατα την πρωτοβουλία των κινήσεων (είχε 1 καλή ευκαιρία)
και τον ΠΑΣ απλά να παίζει συντηρητικά (ούτε απείλησαμε, ούτε απειληθήκαμε)...
και μετά το 20' ο ρυθμός άρχισε να ανεβαίνει...
-Στο 30' είδαμε τα διαιτητικά αίσχη που έλαβαν χώρα
άνοιξε το σκόρ υπέρ του Πανθρακικού...
...και ο ΠΑΣ με παίκτη λιγότερο είχε το μειονέκτημα
αλλα αυτό δεν σημαίνει πως παρ' όλες τις αντιξοότητες
σταματάς να αγωνίζεσαι για το θετικό αποτέλεσμα...
-Στο 64' έρχεται η χαριστική βολή απο τον Εκολαφθέντα κόρακα
και αντίο ζωή... >:(
-Μέχρι τότε όμως πρέπει να πούμε πώς
ο ΠΑΣ σε κανένα σημείο του παιχνιδιού , δεν έδειξε οτι
μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα...
-Και αυτό γιατί
--βλέπαμε έναν Βισέντο πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου (δεν έχουμε δεί ΤΙΠΟΤΑ μεχρι τώρα)
--έναν Τσάβεz φανερά ανέτοιμο και ακίνδυνο (μετά το 2-0 επι του Απόλλωνα...χάθηκε)
--κέντρο ακόμα μια φορά αδρανές δημιουργικά (Τσουκαλάς Κειτά)
--εναν Ίλιτς απελπιστικά μόνο...
-Ο Κειτά στο 20' παίρνει μια ανόητη και αχρείαστη κάρτα
όπως ήταν και ο τρόπος που έκανε το τάκλιν...
-Δεν ξέρω τι γίνεται με τον Πολ τον Κειτά...
-Οι 2 παίκτες απο τους οποίους περιμέναμε να σηκώσουν το βάρος
και να καθοδηγήσουν
ήταν οι Τσάβεz και Τσουκαλάς...
-Δυστυχώς, ο Τσουκαλάς ακόμα ένα μάτς (προσωπική κρίση) σε ρηχά νερά...
-Για τον Τσιώλη προσωπικά
δεν έχω καμία απαίτηση, τουλαχιστον χρονικά ΤΩΡΑ
να παρουσιάσει έναν ΠΑΣ-.. άλλον ΠΑΣ....
-Ήρθε Νοέμβρη,
δικαιούται αναμφίβολα μια πίστωση χρόνου
(κατ εμέ δικαιούται αρκετή, διότι μην ξεχνάμε απο τους κορυφαίους Έλληνες προπονητές)
με την διαφορά όμως οτι
τα αποτελέσματα πλέον αρχίζουν και πιέζουν...
-Με Εργοτέλη , το ερχόμενο Σάββατο το μάτς θα είναι ιδιαιτέρως αγχωτικό....
-Μπορεί ο ΠΑΣ να έχει 3 σερί ήττες
αλλα είναι 3 διαιτητικές ήττες ...δυστυχώς...
-Απο κει και πέρα, ο Τσιώλης δεν μπορεί να κάνει τίποτα, εν ώρα αγώνα
....αν ο Τσάβεz δεν μπορεί να τελειώσει το τε-ατετ
....αν ο Ίλιτς (και με παοκ και με Πάνθρακα) δεν μπορει κ αυτός να σκοράρει σε τετ-α-τετ
....ή αν ο ΝτεΒινσέντι χάνει ευκαιρία και πλασάρει λίγο άουτ...
-Το μόνο που μπορεί να κάνει στο συγκεκριμένο θέμα
είναι στην προπόνηση...
-Να βάλει αυτός γκόλ ...δεν μπορεί!
-Αυτός είναι προπονητής όμως ....και αυτός ξέρει καλύτερα απο όλους μας...
-Συμπέρασμα:
-H ομάδα, αν δεν αλλάξει αγωνιστικώς θεαματικά,
και σύμφωνα με όλα αυτά που έχουμε δεί
....τον Γενάρη χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση...
=======================================
ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
-Κάτι περίεργο διακρίνω στην όλη ατμόσφαιρα...(και θα εξηγήσω)...
-Πρώτα απ 'ολα,
σωστή η κίνηση της ΠΑΕ,-θεωρώ- που έβγαλε ανακοίνωση..
-Μια ανακοίνωση που όπως φαίνεται απο τα γραφόμενα
δεν ικανοποιεί γενικότερα , ίσως για την μή καυστικότητά της,
...αλλα δεν παύει να είναι μια ανακοίνωση...
-Eδώ θα σας θυμήσω και τον παράγοντα
''Πειθαρχικές ποινές για δυσμενείς κρίσεις κατά του συναιτερισμού των χορηγών και των συνεργατών της''
που ήδη προκάλεσε αντιδράσεις μερικών ΠΑΕ (βαζελος παοκ ξανθη απόλλων αθηνων)
και δεν ξέρουμε ακόμα τι αφορά και πώς μπορεί να ενεργοποιηθεί...
-Ίσως γι αυτό και οι αντιδράσεις είναι πιο ήπιες...
-Αυτό που με προβληματίζει είναι
η γενικότερη αντιμετώπιση του θέματος τις τελευταίες 2 αγωνιστικές (Σπάθας-Αμπάρκιολης)
τόσο απο τα ΜΜΕ
όσο και απο εμάς τους ίδιους (ΠΑΕ-ομάδα-κόσμος)...
-Ο Τσιώλης στην συνέντευξη τύπου -ειδικότερα μετά τα αίσχη της Κομοτηνής-
με εξέπληξε που δεν αναφέρθηκε σε αδικία τουλάχιστον...
Συγκεκριμένα...:
-Οι δηλώσεις του αναλώθηκαν σε απλές αναφορές των πραγματικών περιστατικών
''συγχαρητήρια στον Πανθρακικό '',
''μείναμε με 10 παίκτες και δεχτήκαμε γκόλ με πέναλτι''
''ήρθε και η 2η αποβολή και πλέον τα λεπτά μέχρι το τέλος ήταν διαδικαστικά''...
-Περίμενα πιο καυστικές κριτικές δηλώσεις, έπειτα απο τέτοια σφαγή... :-?
(όμως θα επικαλεστώ ξανά τις ''ποινές για δυσμενείς κρίσεις'', για όσους έχουν διαφορετική άποψη...)
=================
-Και οι παίκτες μας , μετά την ανύπαρκτο πέναλτι-αποβολή
αντί να χτυπηθούν απο κάτω για την αδικία,
αντί να κιτρινιστούν όλοι ρε αδερφάκι μ, απο την αντίδραση
αντί να πάνε καροτσάκι τον butcher (χασάπη) Αμπάρκιολη :-?
είδαμε πχ τον Λίλα μετά την αποβολή
να αποχωρεί σαν να μην συμβαίνει τίποτα
(συγνώμη απο τον Λίλα, αν λαθεύω, αλλα αυτή η εντύπωση μου έμεινε)
ή τον Κειτά αργότερα να αποβάλλεται ,και το μόνο που να κάνει
είναι ενα ειρωνικό χειροκρότημα...
...και γενικότερα ενα κλίμα, σαν να μη μας αδίκησε...
-Δεν ξέρω ίσως είμαι εγώ υπερβολικός (?)
αλλα μετά απο τέτοιο πήδημα, τουλάχιστον στο τέλος του παιχνιδιού,
οι διαμαρτυρίες θα ήταν εύλογες....
-Προτιμώ πχ απο τον Κειτά, μια κίτρινη στο τέλος του παιχνιδιού, για καροτσάκι στο κοράκι
παρα αυτή, που πήγε και πήρε, εντελώς ανόητα, στο 20'....
-Παρακάτω...
-Στα @@ μας τα γαμω-σάιτ τα πουλημένα...
-Στα @@ μας και πρώην διαιτητές και οι τηλεκριτικοί λέω γώ....
-Δεν περίμενα τους χασάπηδες που παλιότερα έκαναν τα ίδια να μου πουν το αυτονόητο...
-Στα @@ μας και οι Αθηναίικες κωλο-φυλλάδες...που κάνουν αναφορά για ''παράπονα των Γιαννιωτών'' :stop:
-Αλλα να αγοράζω τοπική Γιαννιώτικη εφημερίδα
και να διαβάζω
''τραβηγμένο το πέναλτι'' και ''ισως και να μην έπρεπε να δοθεί''
αντί
''ανύπαρκτο το πέναλτι'' και ''ΣΦΑΓΗ '' για πρωτοσέλιδο
είναι γεγονότα (κρίσεων) που με προβληματίζουν ιδιαίτερα... :-?
-Αν εμείς οι ίδιοι, τέτοια προκλητική και σφαγιαστική διαιτησία
την παίρνουμε ''ελαφρά την καρδία'',
τότε ας μην ασχολούμαστε
ούτε με gazzeteς ούτε με Contreς
ούτε με τα Αλαφουζάκια , ούτε με όλους τους προπαγανδιστές....
-Ο ΠΑΣ στήθηκε (στην κυριολεξία) στα 11 μέτρα και εκτελέστηκε...
-Φυσικά και προβληματίζει η αγωνιστική εικόνα του ΠΑΣ.
-Φυσικά και ο κόσμος που αγαπάει αυτήν την ομάδα , στεναχωριέται ...
-Αλλα ίσως αυτή (η αγωνιστική εικόνα)
να μην διέφερε σημαντικά απο την αγωνιστική εικόνα του Πανθρακα
και ίσως, ΑΝ το παιχνίδι παιζόταν επι ίσοις όροις
να αποσπούσαμε μια ισοπαλία (ενδεχομένως)...
-Αν έχανα....τουλάχιστον θα παραδεχόμουν τον αντίπαλο ως ανώτερο..
-Αυτά όμως τώρα είναι θεωρίες...
-Ο Πανθρακας πάντως, ακόμα και με 9 παίκτες εμείς
θέλεις δεν το προσπάθησε...?
θέλεις δεν μπορούσε.....?
δεν επιδίωξε κι άλλα γκόλ με ευκαιρίες προυποθέσεων ...
-Αν δεν μπορούσε (αυτό δεν το ξέρουμε φυσικά)
τότε καταλαβαίνουμε την σημασία της χτεσινής σφαγής...
-Πάντως παραμένουμε χωρίς διπλό....δυστυχώς...
-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
-Έχει προαναφερθεί τι συνέβη...
-Ακόμα και στο 90φευγα
ο απίστευτος
δίνει ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ
στο τετ-α-τετ Ίλιτς %-|
=======================================
-υγ Ένα μεγάλο μπράβο στους Πασολέδες που ταξίδεψαν στην Κομοτηνή...
==========================================
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Ο διαιτητής στη Σούπερ Λίγκα παίρνει από 1.592 ευρώ καθαρά ανά ματς (2.000 μεικτά), από 570 ευρώ ο βοηθός και 450 ο τέταρτος. Ενα ποσοστό 15% με 20% αποδίδεται στην ένωση ή στον σύνδεσμο όπου ανήκει.
-Σύνταυροι, εμένα δεν μου λέει κάτι
αν ο Αμπάρκιολης (όπως ο Σπάθας) παραπεμφθεί...
-Χέστηκε ο φοράδα στο αλώνι...
-Τσέπωσε χτές
για 90 λεπτά... 1600 ευρώ...
-Τόσα όσα παίρνει ενας εργαζόμενος σε 2 μήνες δουλειάς (και ΑΝ πάιρνει τόσα)
με 4 ρεπό τον μηνα (και ΑΝ παίρνει ρεπό)...
-Τι ψάχνουμε να βρούμε τώρα
εσύ αν κάνεις ενα λάθος στη δουλειά ενδεχομένως τα βάλεις απο την τσέπη σου
ενδεχομένως να απολυθείς...
-Ο butcher Αμπάρκιολης δηλαδή, αν παραπεμφθεί
παίρνει τα 1600 κανονικά
κάθεται 2 μήνες (λχ) χωρίς να σφυρίξει ( στα @@κια του, πολύ που τον ένοιαξε)
και σε 2 μήνες
θα επανέλθει
για να πάρει αλλα 1600 ευρώ....για τους επόμενους 2 μήνες...
-Και άεργος να είσαι...αμα σφυρίζεις Superleague
εξασφάλιστηκες.....
-Αυτοί είμαστε Σύνταυροι ....
-Κι αν κάνεις δυσμενείς κρίσεις τους ξαναπληρώνεις....
-Βρωμιά και δυσωδία....
-
Επισης καλο θα ηταν να τελειωσει κι αυτο το ανεκδοτο με τον Κειτα, Δηλαδη ημαρτον!!!
Αμυντικο χαφ στο συγχρονο ποδοσφαιρο που να παιζει παραλληλα και πισω με την μπαλα δεν υπαρχει. Τελειωστε τον, γιατι πονανε τα ματια μας.
Ο Βινσεντο τις πηρε τις ευκαιριες του δυο τρεις φορες και δεν μπορει το παληκαρι που ελεγε κι ο Αγγελος.
Θα το ξαναγραψω για τελευταια φορα.... Να παρουν ευκαιριες αμεσα, ολοι οι μικροι, Αυγενικος, Ρουμπουλακος(αυτος ηδη τις παιρνει σιγα σιγα), Χαρισης,Νακος,Μουσκαι, να δουμε ποιον μπορουμε να κερδισουμε απ αυτους.
-
Καλημέρα σας
Καταφανέστατα... κάποιοι ενώ έχουν βγάλει και το σώβρακο, το παίζουν ντυμένοι.
Οι κυρίαρχες υποκριτικές απόψεις συνοψίζονται στα παρακάτω οξύμωρα φρ., σχήματα:
GROUP 1: Οι σφαγιαστικές διαιτησίες είναι ο καλλίτερος σύμμαχος μας στον διαρκή ακήρυχτο πόλεμο εναντίον της διοίκησης
GROUP 2: Τα κοράκια μπορούν να σφυρίζουν όπως γουστάρουν, αρκεί να μη χαλάνε το ωραίο μας ποδόσφαιρο στη nova
GROUP 3: Η ομάδα μας θα πρέπει να αγωνίζεται πάντα για το καλλίτερο δυνατό σημείο ακόμα και όταν μείνει με 8 παίκτες
Τελικά... το "ξερό ψωμί" για ποιόν το τρώτε ρε αλάνια?
Για τον Χριστοβασίλη?
Για τους Διαιτητές?
Για την πράσινη μπάλα?
Άλλο?
Λόγος που σταμάτησα το "ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..." ήταν που ήθελα να ασχοληθώ με το "αγνό" ποδόσφαιρο.
ΤΣΙΩΛΗ ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ PAS.GR
ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΠΑΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΚΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ PAS.GR
ΚΟΡΑΚΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΟΡΑΚΟΛΑΓΝΟΙ ΤΟΥ PAS.GR
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΕ ΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΝΑΡΚΙΣΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗ... (χωρίς PAS.GR)
-
Άλλος προτιμάει να μιλάει για τη διαιτησία. Άλλος για ποδόσφαιρο.
Εγώ επειδή πάω στο γήπεδο για να δω ποδόσφαιρο, προτιμώ το δεύτερο
και γω για μπαλα πηγα ρε πασαρι την κυριακη.......αλλα πεναλτυ μουφα κοκκινη μουφα σκοτωμα original και να πληρωνεις ολο τον καφε ???
πηγα για μπαλα ρε φιλε και μου πεταχτηκαν ολες οι φλεβες οξω.........αυτο λεω........
κατα τα αλλα.....ισχυουν οι ποδοσφαιρικες παρατηρησεις σου ........οι οποιες πρεπει σοβαρα να απασχολησουν .....μιας και παμε για αλλα...........
-
«Συνηθισμένα τὰ βουνὰ στὰ χιόνια»
(http://users.sch.gr/sainis/sainischristos/images/pagkakia_mvlou_to_xeimvna.jpg)
-
Πολύ σωστή παρατήρηση VAMOS_PAS. Και για να το παω ένα βήμα πιο πέρα: Λείπουν επίσης, ο Γεωργίου που τακτικά ήταν στα περισσότερα παιχνίδια αψεγάδιαστος με βοήθειες και στο μπακ της πλευράς του(Πάντος), αλλά και στα κεντρικά χαφ. Κι αυτό κυρίως γιατί δεν ήταν "βεντέτα" τύπου Τσάβεζ, αλλά ρολίστας-εργαλείο. Λείπει επίσης ο Φεγκρούς, ο οποίος ανεξάρτητα αν είναι καλύτερος ή όχι του Βελλίδη, στη καλή του μέρα κατέβαζε ρολά.
Ο αντικαταστάστης του Πάντου είναι ο Ντάσιος κι επειδή ο Τζημόπουλος αγωνίζεται δεξί στόπερ, μένει πολλές φορές εκτεθειμένος απ' την αμυντική γάγγραινα του ΠΑΣ στη δεξιά πτέρυγα.
Το πρόβλημα της ταχύτητας παρέμεινε και πέρσι, όμως για πολλού λόγους -μερικούς απ' τους οποίους αναφέρω- συν το άστρο του Χριστόπουλου, δεν στοίχισε.
νομιζω πως το παραπανω ειναι απο τα πιο σωστα ποδοσφαιρικα συμπερασματα που εχουν δοθει μεχρι στιγμης....και εξηγουν πολλα πραγματα μεσα στο γηπεδο..........
τα ειπαμε ολοι.....ισως ομως δεν υπολογισαμε τη βαρυτητα των ελλειψεων αυτων........
επισης θεωρω πως αν γινουν μεταγραφες......αυτες θα πρεπει να βρισκονται στην πολη τουλαχιστον πριν τα χριστουγεννα.......οχι στις 31 γεναρη .....τζαμπα θα φαν το κρυο παλι
-
Πιστεύω πως και εμείς σαν οπαδοί θα πρέπει στο παιχνίδι με τον τέλη να σηκώσουμε κανά πανό, να δηλώσουμε με κάποιον τρόπο την διαμαρτυρία μας απέναντι στις βρωμο διαιτησίες που έχει η ομάδα μας!!!! Θα μπούμε μέσα την επόμενη φορά!! χααχαχαχαχα!! :mono:
-
Ανάλυση των επίμαχων φάσεων στη Νοβα απο Ηρακλή Τσικίνη.
Οι φάσεις απ την Κομοτηνή στο 04:28.
Επίμαχες Φάσεις με τον Ηρακλή Τσίκινη 08.12 official (http://www.dailymotion.com/video/x18664e)
Δικαιώνει ΠΑΣ και στις 2 φάσεις. >:(
-
Πιστεύω πως και εμείς σαν οπαδοί θα πρέπει στο παιχνίδι με τον τέλη να σηκώσουμε κανά πανό, να δηλώσουμε με κάποιον τρόπο την διαμαρτυρία μας απέναντι στις βρωμο διαιτησίες που έχει η ομάδα μας!!!! Θα μπούμε μέσα την επόμενη φορά!! χααχαχαχαχα!! :mono:
πιστευω το ιδιο με σενα.
αρα?
τι κανω?
φτιαχνω ενα μονος μου?
το λεω εδω μεσα συνεχεια και μπορει να γινει απο μονο του?
δραστηριοποιουμε και πηγαινω σε ενα συνδεσμο και συμμετεχω στο να γινει?
ιδεες και προτασεις εχουμε ολοι......