PAS.gr Forum

Αθλητικά => άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο => Μήνυμα ξεκίνησε από: pasoles7 στις Δευ 27 Ιαν 2014 23:11

Τίτλος: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: pasoles7 στις Δευ 27 Ιαν 2014 23:11
http://www.transfermarkt.co.uk/en/aurelian-chitu/profil/spieler_164236.html (http://www.transfermarkt.co.uk/en/aurelian-chitu/profil/spieler_164236.html)
Τον έχει ήδη σε εμάς!!!!!!!!!Με επιφύλαξη το λέω γιατί τα ίδια έλεγε και λέει  και για τον Τσάβεζ!!!!!!!!!!
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτου
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Δευ 27 Ιαν 2014 23:20
Κάποια στοιχεία του και φετινά στατιστικά του:

http://www.ligue1.com/joueur/chitu-aurelian-ionut (http://www.ligue1.com/joueur/chitu-aurelian-ionut)
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτου
Αποστολή από: PASaris στις Δευ 27 Ιαν 2014 23:34
Απ' τα λίγα Ρουμανικά που ξέρω, το παρακάτω άρθρο που βρήκα, γράφει ότι η Βαλενσιέν τον απέκτησε €750.000 περιμένοντας απ' αυτόν να τραβήξει κουπί.

Όμως, λέει, ότι είχε προβλήματα στην προσαρμογή στο γαλλικό πρωτάθλημα και γι' αυτό η Βαλενσιέν θέλει να τον δώσει δανεικό, να πάρει παιχνίδια και αν ικανοποιήσει, να τον πάρει πίσω, καθώς έχει υπογράψει 3ετές συμβόλαιο με τους Γάλλους.

Προς το πάρον, δεν έχω βρει κάτι για οψιόν αγοράς εκ μέρους μας. Ίδωμεν.

http://www.reporterntv.ro/stire/aurelian-chitu-a-fost-imprumutat-de-valenciennes-in-grecia-la-pas-giannina (http://www.reporterntv.ro/stire/aurelian-chitu-a-fost-imprumutat-de-valenciennes-in-grecia-la-pas-giannina)

Υ.Γ. Αριστερό χαφ τον δίνουν τα σάιτ, με δυνατότητα να παίξει και στον άξονα. Who knows?


[EDIT 00.24] Σύμφωνα με ΜΜΕ από Αργεντινή, χάλασε η συμφωνία Τσάβεζ με Κίλμες, καθώς ο σύλλογος της Αργεντινής δεν τα βρήκε με τον ΠΑΣ στα λεφτά για επικείμενη μεταγραφή ή δανεισμό του παίχτη.
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτου
Αποστολή από: ayuto1966 στις Δευ 27 Ιαν 2014 23:39
Apo Γ Ισπανιας,και απο Β Γαλλιας με συμμετοχες στα δαχτυλα ενος χεριου...

ΧΒ κρατα γερα,μεχρι 31 μην εισαι κουτος,να πεσει και αλλο οι αποδοχες τους!!


Πραγματικα για γελια και για κλαματα μαζι


Α δανεικος και αυτος για ενα 6 μηνο αλλα ΧΒ ξερεις εσυ μην το λες πουθενα οπως με Ντεβινσεντι και ενα σωρο αλλους



Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτου
Αποστολή από: SAS στις Τρι 28 Ιαν 2014 04:21
Apo Γ Ισπανιας,και απο Β Γαλλιας με συμμετοχες στα δαχτυλα ενος χεριου...

ΧΒ κρατα γερα,μεχρι 31 μην εισαι κουτος,να πεσει και αλλο οι αποδοχες τους!!


Πραγματικα για γελια και για κλαματα μαζι


Α δανεικος και αυτος για ενα 6 μηνο αλλα ΧΒ ξερεις εσυ μην το λες πουθενα οπως με Ντεβινσεντι και ενα σωρο αλλους





απο Α Γαλλιας και Β Ισπανιας ειναι.....
ρε συ συνταυρε εχεις μια ταση να τα υποτιμας ολα ρε μαγκα μου,ουτε εμεις ειμαστε ευχαριστημενοι αλλα ειπαμε.....,στο τελος ταμειο
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτου
Αποστολή από: spyros_porsche στις Τρι 28 Ιαν 2014 07:52
http://www.gsp.ro/international/stranieri/aurelian-chitu-a-plecat-de-la-valenciennes-mijlocasul-roman-a-fost-imprumutat-unde-va-juca-418286.html (http://www.gsp.ro/international/stranieri/aurelian-chitu-a-plecat-de-la-valenciennes-mijlocasul-roman-a-fost-imprumutat-unde-va-juca-418286.html)

http://www.sportsioannina.gr/index.php/rss/6791-chitouvid (http://www.sportsioannina.gr/index.php/rss/6791-chitouvid)

Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτου
Αποστολή από: horizonz4 στις Τρι 28 Ιαν 2014 11:42
 
 Steaua - Viitorul Constanta 2-5 ~ Rezumat complet HD ~ 19 Mai 2013 (http://www.youtube.com/watch?v=OZibM_kncNQ#)
 
  1:00
  6:24
  7:25
11:00

Παικταράς είναι!
Αυτός όντως φαίνεται να είναι ισάξιος ή και καλύτερος του γεωργίου
αλλά δεν πάει να είναι και ο Μέσι δανεικός έρχεται.
Μέχρι να τον δούμε θα φύγει.
Τουλάχιστον θα πονέσουνε τα μάτια μας λιγότερο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος

θέλουμε και δεκάρι όμως επειγόντως ....
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτου
Αποστολή από: fadomas στις Τρι 28 Ιαν 2014 13:55
(http://www.sportsioannina.gr/images/diafora/kitou-valensien.jpg)
Παράθεση
Στον ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνίζεται ο Αουρέλιαν Kίτου, όπως ανακοίνωσε η Βαλενσιέν.
Ο 22χρονος Ρουμάνος άσος ανήκει στους Γάλλους, αλλά αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στον ΠΑΣ, προκειμένου να πάρει παιχνίδια. Η Βαλενσιέν ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον ΠΑΣ για τον Κίτου, μέσω twitter και ο παίκτης αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να ενταχθεί στις προπονήσεις. Να τονισθεί ότι οι Γάλλοι δαπάνησαν 700.000 το καλοκαίρι για να τον αποκτήσουν από την τέως ομάδα του.
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτου
Αποστολή από: thodoris στις Τρι 28 Ιαν 2014 14:11
Παράθεση
Υ.Γ. Αριστερό χαφ τον δίνουν τα σάιτ, με δυνατότητα να παίξει και στον άξονα. Who knows?

πως λεγαμε μικροι....αυτος δεν ξερ μπαλα βαλτον τερμα........

ε αυτος ξερ να τον βαλουμε δεκαρι???who knows  οπως ειπε και ο πασαρις

αλλωστε στις 31 ξουριζουν τον γαμπρο στα γιαννενα........μην ξουριστει κανα μηνα νωριτερα και καλομαθουμε
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτου
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Τρι 28 Ιαν 2014 14:19
http://forum.vaenl1.com/viewtopic.php?f=5&t=24012 (http://forum.vaenl1.com/viewtopic.php?f=5&t=24012)

To φόρουμ  των οπαδών της Βαλνσιέν με αναφόρα στον Κίτου. Είναι 33 σελίδες. Στην τελευταία υπάρχει αναφορά και στον ΠΑΣ.

Όποιος ξέρει γαλλικά ας μας διαφωτίσει τι γράφουνε!
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτου
Αποστολή από: my8os στις Τρι 28 Ιαν 2014 14:35
Απ' ὀτι κατάλαβα με google translate, πρόκειται για καλόν παίκτη που δεν εγκλιματίστηκε καλά στην ομάδα τους και δεν είχε ευκαιρίες να προσφέρει. Είναι και νέος και μερικοί λένε κακώς δίνεται ως δανεικός.

Μια ιδέα για να μάθει κανείς περισσότερα είναι να γράψει στο φόρουμ τους. ;)
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτου
Αποστολή από: thodoris στις Τρι 28 Ιαν 2014 15:05
Παράθεση
Μια ιδέα για να μάθει κανείς περισσότερα είναι να γράψει στο φόρουμ τους.

ασε....μεχρι να βρεθει καποιος θα τον δουμε στο γηπεδο   :P :P
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτου
Αποστολή από: Achilleas στις Τρι 28 Ιαν 2014 16:29
Από gazzetta.gr

===================================
Ο Ορελιάν Κίτου βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο για την Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη και ο αδελφός του μιλώντας στο gazzetta.gr δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την συμφωνία με τους Ηπειρώτες.

«Ο Ορελιάν αναμένεται το βράδυ να βρίσκεται στην πόλη για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον ΠΑΣ», ανέφερε αρχικά ο Μιρτσέα ο οποίος σε ερώτηση γιατί ο Κίτου διάλεξε το ελληνικό πρωτάθλημα και τον ΠΑΣ τονισε:

«Η πρόταση του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η καλύτερη που είχε στα χέρια του και η πιο συμφέρουσα. Ο Ορελιάν προέρχεται από μία περίοδο που δεν έχει αγωνιστεί αρκετά, και θεωρεί ότι το ελληνικό πρωτάθλημα του ταιριάζει όπως και ο ΠΑΣ αφού πιστεύει ότι σε αυτή την ομάδα μπορεί να δείξει το ταλέντο του».

Ο ίδιος δεν αγωνιζόταν πολύ στην Βαλενσιέν παρότι το καλοκαίρι μετακόμισε με πολλές ελπίδες με τον Μιρτσέα να τονίζει: «Στα φιλικά πήγαινε καλά, σκόραρε μάλιστα αλλά η έλευση του Άριελ Γιάκομπς τον έβαλε στο περιθώριο. Τώρα όμως ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τον ίδιο και είναι αποφασισμένος να πετύχει στη νέα του ομάδα».

Για το αν βλέπει τον ΠΑΣ ως μία ευκαιρία για να επιστρέψει στην εθνική Ρουμανίας η απάντηση ήταν ξεκάθαρη. «Ο Ορελιάν έρχεται με όρεξη να παίξει ποδόσφαιρο, του έλειψε κι έχει μεγάλο κίνητρο για να δώσει απαντήσεις αλλά και να καταφέρει να επιστρέψει στην εθνική στην οποία ήταν μέλος μέχρι το καλοκαίρι».

Τέλος, σε ερώτηση που προτιμάει να αγωνίζεται ο αδερφός του 22χρονου άσου τόνισε ότι με την ίδια ευκολία παίζει και στις τρεις θέσεις της μεσαίας γραμμή. «Ο Ορελιάν δεν έχει κανένα πρόβλημα που θα αγωνιστεί, μπορεί να καλύψει και τις τρεις θέσεις με επιτυχία. Όποτε αγωνιζόταν αριστερά ή καθαρά στο κέντρο έβγαζε πολλές ασίστ, ενώ όταν οι προπονητές του τον χρησιμοποιούσαν δεξιά σκόραρε πιο συχνά. Δεν είναι τυχαίο ότι πέρυσι είχε βγει καλύτερος νέος παίκτης στην Ρουμανία».
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτου
Αποστολή από: GIWRGAKIS99 στις Τρι 28 Ιαν 2014 18:09
Ο παίκτης πήγε στη Γαλλία με στόχο να καθιερωθεί στην ομάδα και να πάρει μεταγραφή σε μεγαλύτερο σύλλογο.
Φέτος, όμως, ήταν άτυχος, τραυματίστηκε μέσα Οκτωβρίου και ξανά τώρα, μέσα Ιανουαρίου.

Προφέρεται Κίτσου, καθώς υπάρχει υπογεγραμμένη (cedille) κάτω από το "τ'".
Είναι ταχύς και ντριμπλαδόρος, πέρυσι όντως βγήκε καλύτερος νέος παίκτης της εγχώριας λίγκας, έπαιξε σε μία ομάδα που πάλευε για την παραμονή της.

Στο 4-2-3-1 μου κάνει περισσότερο στη θέση του Κοροβέση και λιγότερο του Ντε Βινσέντι, παρόλα αυτά θεωρώ ότι από τον Ακόστα θα τα πάει πολύ καλύτερα (δεν τον αντέχω τον Ισπανό, είναι πολύ light).
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: Siatrovouni στις Τετ 29 Ιαν 2014 12:20
(http://oi58.tinypic.com/296d4qc.jpg)


(http://oi58.tinypic.com/2yy6pl3.jpg)

https://www.facebook.com/aurelianionut.chitu (https://www.facebook.com/aurelianionut.chitu)
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: spyros_porsche στις Τετ 29 Ιαν 2014 14:04
Mια ερώτηση.
Το αεροπλάνο που ήταν μέσα ο Κίτου χθες το μεσημέρι οπως ειπε ο αδερφός του εφτασε;
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: New στις Τετ 29 Ιαν 2014 18:17
Ο προπονητής του περίμενε περισσότερα από τον Κίτσο, αλλά δεν πείσθηκε... τελευταίο ματς-τεστ και μετά στη λίστα των δανεικών...
 http://uk.eurosport.yahoo.com/football/ligue-1/2013-2014/valenciennes-saint-etienne-616198.html (http://uk.eurosport.yahoo.com/football/ligue-1/2013-2014/valenciennes-saint-etienne-616198.html)
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτου
Αποστολή από: New στις Τετ 29 Ιαν 2014 23:26
Προφέρεται Κίτσου

Chițu…  -țu (-τσου) σε αντιδιαστολή με το -escu (-έσκου) των ρουμάνικων επωνύμων.

"Ρουμανόβλαχος"  βοβουσιώτης φίλος (πασολές) κάνει λόγο για... Κίτσου Aυρήλιος,  απόγονος  ελληνοβλάχων  (Γράμμουστας) που αρχικά διαχείμαζαν στις παραδουνάβιες χώρες  και  αρχές του 20ου αι., εγκαταστάθηκαν μόνιμα κυρίως στην  Κωστάντζα, αλλά και στο Βουκουρέστι.

Αν είναι έτσι... θα μας εκπλήξει θετικά. :P 
 
Υ.Γ.:
Παράθεση
Κίτσου: "Ένιωθα πεσμένος καθώς νόμιζα ότι η επιστροφή στη Ρουμανία ήταν πισιγύρισμα, ωστόσο όμως πιστεύω ότι στα Γιάννινα θα πάρω επάνω μου σωματικά και ψυχικά"


Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτου
Αποστολή από: PAS-o-media στις Τετ 29 Ιαν 2014 23:40
Παράθεση
Στα Γιάννινα ο Κίτου περνά από ιατρικές εξετάσεις
Τετάρτη, 29 Ιανουάριος 2014 18:10 | PostAuthorIconΣυντάχθηκε απο τον/την gianninasports | PDF | Εκτύπωση | E-mail

Στα Γιάννινα ο ΚίτουΣύμφωνα με πληροφορίες στα Γιάννινα βρίσκεται ο 22χρονος διεθνής Ρουμάνος Ορελιάν Κίτου και δεν αποκλείεται μέχρι βράδυ να υπογράψει το συμβόλαιό του στον ΠΑΣ και να ανακοινωθεί επίσημα.
Ο Κίτου πέρασε σήμερα στα Γιάννινα τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπό την επίβλεψη του επικεφαλής του ιατρικού τημ της ΠΑΕ Χρήστου Παπαγεωργίου. Αν όλα πάνε καλά, θα υπάρχουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Σημερινά δημοσιεύματα (sporday) παρουσιάζουν τον Κίτου σαν ποδοσφαιρικό παιδί του μεγάλου Χάτζι, αφού βγήκε από τις δικές του ακαδημίες και έρχεται στα Γιάννινα διψασμένος για διάκριση προκειμένου να κληθεί και πάλι στην εθνική Ρουμανίας. Στον ΠΑΣ θα υπογράψει για έξι μήνες, δανεικός από την Βαλανσιέν, ομάδα Α’ κατηγορίας της Γαλλίας.

Τελευταία Ενημέρωση (Τετάρτη, 29 Ιανουάριος 2014 18:13
gianninasports.gr
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: PasGianninaPreveza στις Πεμ 30 Ιαν 2014 00:18



(http://oi58.tinypic.com/2yy6pl3.jpg)

Λιγο σαπάκι στα attributes, αλλα έχει πολύ καλά CA και PA, που ειναι και το σημαντικότερο. Οσοι δεν καταλαβατε τι ειπα, σας έυχομαι να μην μάθετε ποτε :P
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: dreven στις Πεμ 30 Ιαν 2014 00:58
Αναλαμβάνοντας το ρίσκο να τον βγάλουν να το διαψεύσει  :joker:

Θα πω πως ο συγκεκριμένος είναι εισήγηση Τσιώλη  :)
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: jimakos στις Πεμ 30 Ιαν 2014 10:14
Ο ΚιτσιοΜπιλ πήρε τον Κίτσιου... και τη μάνα του μαζί!

Μύλος γίνκαμαν! :P :P :P
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 30 Ιαν 2014 16:39



(http://oi58.tinypic.com/2yy6pl3.jpg)

Λιγο σαπάκι στα attributes, αλλα έχει πολύ καλά CA και PA, που ειναι και το σημαντικότερο. Οσοι δεν καταλαβατε τι ειπα, σας έυχομαι να μην μάθετε ποτε :P

για να πιάσει το pa του όμως πρέπει να έχεις εγκαταστάσεις και προπονητές....είναι και 23... :P :P :P :P
Άσε δε μένουν στάσιμοι άλλοι νεαροί παίχτες που δεν παίζουν...πρέπει να πιάσουν όλοι το pa τους... :P :P :P
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: Siatrovouni στις Πεμ 30 Ιαν 2014 17:18
2 αστερια δινει σε scouting για την West Brom (αυτην μανατζαρω). Στον ΠΑΣ θα δινει σιγουρα 3,5-4 αστερια.  ;)

ΥΓ: ειμαστε οφ-τοπικ.  :P
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Πεμ 30 Ιαν 2014 17:56
Παράθεση
Ανακοίνωσε Κίτου ο ΠΑΣ

Όπως ήταν αναμενόμενο η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασία της με τον 22χρονο διεθνή Ρουμάνο Αουρέλιαν Κίτου.

Ο Κίτου πέρασε με επιτυχια τις ιατρικές εξετάσεις ενώ συμμετείχε και στην πρωινή προπόνηση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή, μεσοεπιθετικό, Ρουμάνο ποδοσφαιριστή Aurelian Chițu

Ο Αουρέλιαν Κίτου  μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων, παρουσία του αντιπροέδρου και υπευθύνου του ιατρικού team της ομάδας μας κου Χρήστου Παπαγεωργίου, υπέγραψε το συμβόλαιό του και  δήλωσε στο pasgiannina.gr:

Γνωρίζοντας και από κοντά,  τους ανθρώπους του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ,  είμαι σίγουρος ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Πρωταρχικός μου στόχος είναι να παίξω γρήγορα και να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα. Στέλνω τους χαιρετισμούς μου σε όλους τους φιλάθλους μας.

Ο Aurelian Chițu, γεννήθηκε στις 25-3-1991 και έχει ύψος 1,83. Προηγούμενες ομάδες: Unirea Slobozia,Viitorul Constanta, Valenciennes. Είναι διεθνής με την ομάδα της Ρουμανίας.

από PASsports.gr
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 30 Ιαν 2014 18:44
πρώτος ρουμάνος στον ΠΑΣ αν δεν κάνω λάθος...
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτου
Αποστολή από: New στις Πεμ 30 Ιαν 2014 21:14
Προφέρεται Κίτσου
Chițu…  -țu (-τσου)

Τελικά... Τσίτος λέγεται (από Βελτσίστα).

Παράθεση
Δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Τσίτου
http://www.naftemporiki.gr/story/759750 (http://www.naftemporiki.gr/story/759750)

ΦΩΤΟ: passports.gr
http://www.passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=10220:%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%AF%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%83-video%20photos&Itemid=138 (http://www.passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=10220:%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%AF%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%83-video%20photos&Itemid=138)

Υ.Γ.:

Κι όμως... τον λένε Χίτο!

Παράθεση
Ανακοίνωσε και ο ΠΑΣ τον Xίτου
http://www.gazzetta.gr/football/article/582914/anakoinose-kai-o-pas-ton-xitoy (http://www.gazzetta.gr/football/article/582914/anakoinose-kai-o-pas-ton-xitoy)
Τον ανακοίνωσαν κι άλλοι gazzetta?
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: thodoris στις Πεμ 30 Ιαν 2014 21:32
Παράθεση
Δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Τσίτου

εμεις παντως φετος ειμαστε τσιτου....μονιμως...οχι δανεικως
βγαλε μας απ το τσιτου....γιατι εχουμε παρατσιτουθει
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: davelis στις Παρ 31 Ιαν 2014 09:11
Ρε μηπως τον εφερε η Οικογένεια Χήτου?????
  :P :P :P :P :P
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: paspaliars στις Παρ 31 Ιαν 2014 10:17
Παράθεση
Δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Τσίτου

εμεις παντως φετος ειμαστε τσιτου....μονιμως...οχι δανεικως
βγαλε μας απ το τσιτου....γιατι εχουμε παρατσιτουθει
μωρε να  τσιτως κανα γκολακι μηπως και βγουμε απ την τσιτα και οπως θελ να τον φωναζουμε θα τον φωναξουμε...
Προφέρεται Κίτσου
Chițu…  -țu (-τσου)

Τελικά... Τσίτος λέγεται (από Βελτσίστα).


αν  παιζει κανα  οργανο ισως ειν απ τ βελτσιστα :)


οπως και να χει το πραμα,εστω και με καθυστερηση κ χωρις τον ενθουσιασμο που ισως περιμενε,μιας και μας βρισκ στις μαυρες μας τον καλωσοριζουμε στν πατριδα των προγονων του ..


Σκάρος Ηπειρώτικο - Κίτσος Χαρισιάδης 1930 (http://www.youtube.com/watch?v=g4vHPXLxwRQ#)


φαινεται οτι γνωριζ για τις ριζες του μιας και βρισκω το χαιρετισμο προς τους φιλαθλους λιτο μεν αλλα πολυ ενθερμο,οπως ταιριαζ στν Ηπειρωτικη κουλτουρα ..
ελπιζω να μας δωσ τν ευκαιρια συντομα ν ανταποδωσουμε το χαιρετισμο, μ αυτα π θα δουμε στο γηπεδο...
 :pas: :pas: :pas:
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: thodoris στις Τετ 05 Φεβ 2014 13:02
κιτσο....τον κιτσου τι τον πηρες???

τον παιρνεις τελη ιανουαριου......2-3 αγωνιστικες δεν παιζει γιατι δεν ηρθε το δελτιο.......αλλες 2-3 για να πατησει χορταρι και να εγκλιματιστει(αν ειμαστε τυχεροι δηλαδη να εγκλιματιστει τοσο γρηγορα).......για ποτε τον πηρες??? για τους τελευταιους 6 αγωνες???

αλλος παλευει να εγκλιματιστει και αλλος για να εγκληματιστει
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: ΠΑΣ παντου στις Κυρ 09 Φεβ 2014 21:45
δεν θα πω οτι το χρειαζοταν αυτο το γκολ, σιγουρα αλλα θα σταθω στο ποσο ωραια πρεπει να ενοιωσε, αντε για να πηγαινουμε μπροστα.
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: my8os στις Κυρ 09 Φεβ 2014 21:51
Σίγουρα ένοιωσε ωραία για τον εαυτό του και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα, αλλά κάποιος να του πει να αφιερώνει το γκολ στην ομάδα και όχι στον εαυτό του μόνο, γιατί και οι άλλοι εργάζονται πραγματικά...  :P
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: drakos στις Δευ 10 Φεβ 2014 09:48
Σίγουρα εἶναι Βλάχος ὁ Κίτσου ἀφοῦ  ὡς γνωστὸν, εὐχαριστῶ δὲν ὑπάρχει στὰ βλάχικα !
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: mike71 στις Δευ 10 Φεβ 2014 09:59
Σίγουρα ένοιωσε ωραία για τον εαυτό του και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα, αλλά κάποιος να του πει να αφιερώνει το γκολ στην ομάδα και όχι στον εαυτό του μόνο, γιατί και οι άλλοι εργάζονται πραγματικά...  :P
Συμφωνώ αλλά εκτιμώ την ειλικρίνεια περισσότερο από την ανειλικρίνεια.
Ας βάζει αυτός γκολ όσο κάτσει κ ας τα αφιερώνει κ στον βούδα ;)
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: paspaliars στις Δευ 10 Φεβ 2014 11:10
ρε παιδια , ο παιχτης ηρθε απο μια ομαδα που ζεσταινε τον παγκο κι εχασε και τη θεση του στν εθνικη γι αυτο το λογο
ειν λογικο να θελει να δωσει απαντησεις σ αυτους πρωτα πρωτα και νομιζω οτι προς τα κει απευθυνονταν αυτα τα λογια...
  εχουμε καιρο να βρουμε feeling μεταξυ μας..
ηρεμηστε δευτεριατικα...
αφησαμε τον Πηδα απ το Ευριπιδας :P και πιασαμε το Ρελο (απ το Αυρηλιος) :joker:

ηρεμηστε ,χαλλαρωστε, πως το λεν κι απολαψτε το τζγαρακ σας μ original vergin (ωρε γι αυτο ηταν τοσο σφιχτοι εφετος) tobakos αγρινννιου....

 :pas: :joker: :pashat:
Σίγουρα ένοιωσε ωραία για τον εαυτό του και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα, αλλά κάποιος να του πει να αφιερώνει το γκολ στην ομάδα και όχι στον εαυτό του μόνο, γιατί και οι άλλοι εργάζονται πραγματικά...  :P
απο ανθρωπους που εζησαν και δουλευαν σ ανατολικα,πρωην κομμουνιστικα κρατη κυκλοφορουσε μια ιστορια -πραγματικοτητα...
ελεγαν λοιπον μεταξυ τους στα εργοστασια που <δουλευαν>,απευθυνομενοι στ νομεκλατουρα που το παιζαν διευθυνταδες κ αφεντικα <αυτοι νομιζουν οτι δουλευουμε κι εμεις νομιζουμε οτι μας πληρωνουν>
εκει κολλαει νομιζω η κβεντα αυτη :P :joker: :pas:

 :mono:
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: fadomas στις Δευ 10 Φεβ 2014 11:15
Παράθεση
Κίτου: «Δικαιωμένος που ήρθα στον ΠΑΣ»

Καλύτερο ντεμπούτο δεν μπορούσε να φανταστεί ο Ορελιάν Κίτου. Ο Ρουμάνος άσος μιλώντας στο gazzetta.gr μίλησε για το ματς με τον Παναιτωλικό, τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τις πρώτες του εντυπώσεις από την Ελλάδα.

 
Ο Ορελιάν Κίτου αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του ΠΑΣ Γιάννινα αποφασισμένος να δώσει απαντήσεις και να δείξει γιατί ήταν ο καλύτερος Ρουμάνος παίκτης της γενιάς του. Ο 23χρονος άσος έδωσε με το καλημέρα τα διαπιστευτήριά του αφού στο ντεμπούτο του κατάφερε να γίνει ο νέος ποδοσφαιρικός ήρωας της πόλης με το νικηφόρο του γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Παναιτωλικό και μιλώντας στο gazzetta.gr αναφέρθηκε στο χθεσινό παιχνίδι, τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και τις πρώτες του εντυπώσεις από την Ελλάδα. 

Ιδανικότερο ντεμπούτο δεν μπορούσες να φανταστείς. Στην τελευταία φάση του αγώνα σημειώνεις το γκολ που δίνει τη νίκη στην ομάδα.

«Είναι αλήθεια ότι δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο ντεμπούτο. Περίμενα πως και πως να αγωνιστώ με τη νέα μου ομάδα και να την βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου. Το ευχάριστο ήταν ότι κατάφερα να συνδυάσω το ντεμπούτο με γκολ, ένα γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα».

Το πανηγύρισες με την ψυχή σου πάντως.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για το γκολ γιατί εκτός του ότι ήταν στο ντεμπούτο μου, ήταν ένα γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα μου. Είχα ενημερωθεί ότι το παιχνίδι είναι ντέρμπι και ότι υπάρχει αντιπαλότητα με τον Παναιτωλικό και γι αυτό το πανηγύρισα έντονα».

Αισθάνεσαι ότι δίνεις απαντήσεις;

«Ακόμα είναι νωρίς. Αυτή ήταν η πρώτη μου εμφάνιση με τον ΠΑΣ κι ελπίζω η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη και να βοηθήσω κι εγώ με την παρουσία μου ο ΠΑΣ να πετύχει τους στόχους του. Το σίγουρο είναι ότι το γκολ αυτό θα μου δώσει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια ώστε να μπορέσω να δείξω ακόμα περισσότερα πράγματα».

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα που δείχνει σε τρομερή κατάσταση.

«Από την πρώτη μέρα κατάλαβα ότι έκανα την καλύτερη επιλογή με το να έρθω στον ΠΑΣ. Χαίρομαι κι αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί εδώ είναι όλα ιδανικά. Από τον πρόεδρο, τον προπονητή, τους συμπαίκτες, αλλά και το κόσμο που με έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην ομάδα. Το ευχάριστο είναι ότι η ομάδα πάει καλά κι ελπίζω και με την παρουσία μου να συνεχιστούν οι νίκες». 

Είσαι λίγες ημέρες στην ομάδα. Πως είναι το κλίμα;


«Πραγματικά δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο κλίμα. Αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Οι συμπαίκτες μου από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασαν, είμαστε όλοι ενωμένοι σαν μία οικογένεια και όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές, αλλά και ο προπονητής καθώς και ο πρόεδρος».

Εκτός από τον ΠΑΣ οι πρώτες σου εντυπώσεις από την Ελλάδα, την πόλη;

«Αισθάνομαι ωραία. Το ευχάριστο είναι ότι βρίσκεται ο αδερφός μου μαζί μου στην πόλη και η προσαρμογή είναι ευκολότερη. Η πόλη μου αρέσει είναι ωραία, έχω βγει έξω έχω κάνει βόλτες στην λίμνη. Ο κόσμος είναι ιδιαίτερα ζεστός μου μιλάει και δείχνει ότι με στηρίζει και περιμένει πράγματα από εμένα. Πραγματικά δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή για την επιλογή μου».   
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: lemorsero στις Δευ 10 Φεβ 2014 11:20
Εκείνο το ματς που σιγήσανε τα σοβιετικά μινγκ του γαύρου στο κολαστήριο των ζωσιμάδων το θυμάστε?
Μιλάω για αυτό εδώ το 0-0 του 90-91

1990-91 PAS - OLYMPIACOS 0-0 (http://www.youtube.com/watch?v=zcut7yv3grU#)

Ξέρετε τι έγινε εκείνη τη μέρα? Θα σας πω εγώ:

Εκείνη τη μέρα 24-25/3/91 γεννήθηκε ο μεγάλος Αουρελιάν Κίτσου. Ο νέος Χάτζι! Ο νέος Δράκουλας των Καρπαθίων! Ο Μαραντόνα της Κωνσάντζα!
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: thodoris στις Δευ 10 Φεβ 2014 12:08
..... ο ροναλντο του βασλουι.......ο σουαρεζ της τιμισοαρα.......ο λαμπαρντ του βουκουρεστιου.....ο κακα της κραιοβα....ο ουγκο σαντζες του πλοεστι........

μια χωρα ενας παιχτης 11 θεσεις ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

στο 89...."τι τον πηρε ωρε τελη ιανουαριου για να παιξ 5 αγωνες στο τελος???αυτος μεχρι να μαθ ποσο εχ ο καφες στα γιαννενα θα τ πουν αστο κερασμενος"............

στο 93.10........ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: nick στις Δευ 10 Φεβ 2014 12:25
Σίγουρα εἶναι Βλάχος ὁ Κίτσου ἀφοῦ  ὡς γνωστὸν, εὐχαριστῶ δὲν ὑπάρχει στὰ βλάχικα !

http://www.vlahoi.net/greek-vlach-dictionary/epsilon.html (http://www.vlahoi.net/greek-vlach-dictionary/epsilon.html)

Καλή συνέχεια με τον ταύρο στο στήθος A. Chitu !
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: horizonz4 στις Δευ 10 Φεβ 2014 23:06

αξίζει νομίζω να αναφερω ότι μου έκαναν εντύπωση η ταχύτητα εκτέλεσης - τελειώματος της φάσης και η ψυχραιμία του,
στο 94' και στην 1η του συμμετοχή, να σημαδέψει με ακρίβεια χαμηλά και αριστερά ώστε να μην έχει περιθώριο αντίδρασης ο ΜΠΡΟΚΟΛΙΣ .
άλλος στη θέση του θα έκλεινε τα μάτια και όπου πάει.
Πρόκειται για πολύ ποιοτικό παίκτη με τρομερή εμπιστοσύνη στον εαυτό του.
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: αντι-ΟΦΗ στις Τρι 11 Φεβ 2014 00:13

αξίζει νομίζω να αναφερω ότι μου έκαναν εντύπωση η ταχύτητα εκτέλεσης - τελειώματος της φάσης και η ψυχραιμία του,
στο 94' και στην 1η του συμμετοχή, να σημαδέψει με ακρίβεια χαμηλά και αριστερά ώστε να μην έχει περιθώριο αντίδρασης ο ΜΠΡΟΚΟΛΙΣ .
άλλος στη θέση του θα έκλεινε τα μάτια και όπου πάει.
Πρόκειται για πολύ ποιοτικό παίκτη με τρομερή εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

ναι η αλήθεια είναι ότι η εκτέλεση θύμισε λίγο Marco Van Basten ... ρε χαλαρώστε λίγο , δε λέω μπορεί να είναι καλός ο Ρουμάνος αλλά να τον δούμε πρώτα , σε κενή εστία ήταν απ τα τρία μέτρα τι άλλο μπορούσε να κάνει δε γίνεται να αστοχήσει από κει , δε χρειάζεται ούτε ταχύτητα εκτέλεσης ούτε ψυχραιμία , να βρεθείς εκεί τη σωστή στιγμή μόνο αυτό χρειάζεται !   
Θυμάμαι κάτι αντίστοιχα σχόλια στο ντεμπούτο του Κίροφ όταν σκόραρε στο Βύρωνα με κεφαλιά σε άδεια εστία , κάτι τέτοια λέγαν και τότε !
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: thodoris στις Τρι 11 Φεβ 2014 20:44
αλλο ενα στη ν.σμυρνη και θα κανω συγκροτημα....new kits on the block   :P :P :P :pashat: :pashat:
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: john-PAS στις Τετ 26 Μάρ 2014 20:43
Τι τραυματισμο εχει το παλικαρι και ειναι παλι εκτος αποστολης ?   8)
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: john-PAS στις Σαβ 29 Μάρ 2014 22:13
Παράθεση
Χωρίς τον Αουρέλιαν Κίτσου, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα από ιογενή γαστρεντερίτιδα, ταξίδεψε η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα στο Ηράκλειο για την αναμέτρηση του Παγκρητίου με τον Εργοτέλη.


Πολλες μερες τον εχει κρατησει αυτη η ιωση μακρια απο την ομαδα....  ;)
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: New στις Σαβ 29 Μάρ 2014 23:06
Τέλος... αν με πληροφόρησαν καλά τα παπαγαλάκια μου… ο Κίτσου θα απουσιάσει για πολλές μέρες… (?) ή να τους κόψω τα  love bird τους?

Χωρίς τον Αουρέλιαν Κίτσου, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα από ιογενή γαστρεντερίτιδα...

Φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν... αν δεν έβαζε το γκολ με τον Πανέτο 90+4' και μέναμε στο Χ... δεν θα χάναμε από τη Βέροια 90+1', θα μέναμε στο Χ... γι' αυτό σήμερα Πανέτος - Βέροια 0-0 στα καθαρά... και στον Πανιώνιο (ενδιάμεσα) μας το ματαίωσαν το Χ με Ι (0-2) ... έτσι ο Πανέτος έδωσε σήμερα τον βαθμό που "προσθαφαιρούνταν"  στη Βέροια και πήρε ο Πανιώνιος την Τρίπολη (με άλλοθι την προϊστορία) για να έχει την άνεση να προσφέρει στη Βέροια 3 πολύτιμους., ... φαύλος ο κύκλος αποκατάστασης της αστοχίας του Κίτσου... τον πλάκωσαν στις ιώσεις. 
 :P

Θα τον ξαναδούμε με το Γαύρο στο 1-0
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: New στις Πεμ 10 Απρ 2014 11:01
Αδειούχος

 
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: my8os στις Πεμ 10 Απρ 2014 12:32
Ἐπαιξε σε 3 ματς για 71 λεπτά και έβαλε ένα συγκλονιστικό γκολ.
Κρίμα για τις μεγάλες δηλώσεις του να δείξει την αξία του αλλά δεν τον ματαείδαμαν.
Χαλάλι όμως τουλάχιστον για εκείνο το γκολ.


Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Παρ 19 Σεπ 2014 08:50
Παράθεση
Σκόραρε στο Europa League o Chitu (Video)

Μπορεί να πέρασε και να μην...ακούμπησε από στον ΠΑΣ ο Αουρέλιαν Κίτσου ωστόσο ο Ρουμάνος σκόραρε χτες για την πρώτη αγωνιστική του Europa League.

Συγκεκριμένα ο τέως παίκτης του ΠΑΣ πέτυχε το γκολ της τιμής στην αναμέτρηση της Ντιναμό Ζάγκρεπ με την Astra Giurgiu η οποία έληξε με σκορ 5-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Οι φίλοι του ΠΑΣ τον θυμούνται από το μοναδικό τέρμα  που πέτυχε στις καθυστερήσεις , κόντρα στον Παναιτωλικό
Στην ίδια ομάδα αγωνίζεται και ο Βασίλης Πλιάτσικας.

από Sportsioannina.gr

http://www.dailymotion.com/video/x267shq_goal-chitu-d-zagreb-4-1-astra-18-09-2014_sport#from=embediframe (http://www.dailymotion.com/video/x267shq_goal-chitu-d-zagreb-4-1-astra-18-09-2014_sport#from=embediframe)
Τίτλος: Απ: Αουρέλιαν Kίτσου
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Δευ 31 Αύγ 2015 18:05
Στη Ρουμάνικη Βίτορουλ Κονστάντα βρίσκεται ο Αουρέλιαν.

Τα ακούτε καπνά;