PAS.gr Forum
About PAS => Προηγούμενες αγωνιστικές σεζόν => Πρωτάθλημα - Κύπελο 2013-2014 => Μήνυμα ξεκίνησε από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Τετ 19 Μάρ 2014 13:28
-
Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 15:00 NS2
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ 17:15 NS1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 19:30 NS2
Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 15:00 NS2
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 17:15 NS7
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - Ο.Φ.Η. 17:15 NS4
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 17:15 NS2
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 17:15 NS3
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30 NS1
-
Τι μας συμφέρει να έρθουν τα αποτελέσματα:
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ 2
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 1
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ X
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - Ο.Φ.Η. X
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ X
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2
-
Τι μας συμφέρει να έρθουν τα αποτελέσματα:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 1
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - Ο.Φ.Η. X
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1
αν και εκτιμώ ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο να κινδυνεύσουμε (ούτε μαθηματικά) και αντίστοιχα δεν υπάρχει πιθανότητα να επιτρέψουν η ιδιοκτησία και η (παρα)διοίκηση να μπούν στη δύσκολη θέση να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα αν βρεθούμε από σπόντα σε θέση Ευρώπης (χωρίς βέβαια αδειοδότηση) ...
θα διαφωνήσω στα παραπάνω διορθώνοντας:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ Χ
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - Ο.Φ.Η. 1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Χ
-
Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης 0-1 (Σανκαρέ 64')
-
Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης 0-1 (Σανκαρέ 64')
Παναιτωλικός - Αστέρας...............2
Εβίβα το 1ο... Παναιτωλικός 37 ... 40 με Τσάτσο.
-
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ 2 - 1 (Μολίνα, Ιγκόρ - Κύργιας)
-
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 3 - 1 (Μπέργκ (2) - Παντελιάδης (αυτ.) - Αμπρόουζ)
-
ΧΘΕΣ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-1
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ 2-1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 3-1
ΣΗΜΕΡΑ
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-1
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 0-0
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - Ο.Φ.Η. ΗΜΙΧΡΟΝΟ 0-0
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-0
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 0-0
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟΨΕ 19.30
-
ΤΕΛΙΚΑ
ΞΑΝΘΗ-ΝΙΟΝΙΟΣ 2-0 ΣΟΛΤΑΝΙ ΤΡΙΑΔΗΣ
ΚΑΛΛΟΝΗΣ - Ο.Φ.Η. 1-0 ΛΕΟΖΙΝΙΟ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 3-0 ΝΑΠΟΛΕΟΝΙ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 2-0 ΚΟΝΕ ΜΑΝΤΖΙΟΣ
-
2-0 ο Λεβαδειακός με γκολ του Μάντζιου στην εκπνοή του αγώνα.
-
το διορθωσα κι εγω.
τραγικοι στο σαιτ της SL
το εδειξαν 1-0 τελικο!
-
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1 - 4 (Ιμπραήμ - Βαλντέζ (3), Κάμπελ)
-
Τα γκολ του Βαλντεζ στο 3', 9', 13'
χατ-τρικ σε 13 λεπτα...
το πιο γρηγορο? θυμαται κανεις κατι παρομοιο?
-
Τι μας συμφέρει να έρθουν τα αποτελέσματα:
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ 2
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 1
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ X
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - Ο.Φ.Η. X
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ X
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2
4/9! Ανεβαίνω! Ανεβαίνω!
-
Δημήτρης Μαλισιώβας
(http://www.karditsalive.net/images/thumbnails/images/stories/sports/malisiovas_dimitris-131x90.jpg)
Μπήκαμε στις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος και η αγωνιστική που ολοκληρώθηκε, δεν μας έκανε σοφότερους για τη μάχη των πλει οφ και την ουρά της βαθμολογίας.
Ο Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό του αντέδρασε άμεσα περνώντας «αέρα», από την έδρα του Εργοτέλη, ενός Εργοτέλη που αλλιώς μας είχε συνηθίσει τον τελευταίο μήνα. Η εμφάνιση των παικτών του Ουζουνίδη έδωσε τροφή για σχόλια ,με δεδομένες τις καλές σχέσεις των δυο ομάδων. Εντύπωση προκάλεσε επίσης το λάθος του διαιτητή να δώσει ανύπαρκτο πέναλτυ στους πρωταθλητές, οι οποίο είχαν σε εκπληκτική μέρα τον Βαλντέζ.
Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσλάβει έναν ψυχολόγο για τα νεύρα του Τζαβέλα, ένα ψυχοθεραπευτή για την απαράδεκτη ενέργεια του αποβληθέντα Βίτορ και έναν ψυχαναλυτή για την ενέργεια του Λούκας να σφιχταγκαλιάσει με τη λήξη το διαιτητή Βοσκάκη που εναντίον του έπνεε μένος το πλήθος της Τούμπας. Οι Θεσσαλονικείς νίκησαν με ανατροπή ,είναι φενερό όμως ,πως δεν πείθουν ,και οι ημιτελικοί με τον Ολυμπιακό θα κρίνουν τη φετινή χρονιά.
Ο Παναθηναικός καθοδηγούμενος από τον Μπέργκ δείχνει έτοιμος να δώσει τη μάχη στα πλει- οφ με φόντο τη δεύτερη θέση. Η ομάδα έχει βρει την ηρεμία της και πλέον η διοίκηση καλείται να βρει λύση για τη μάχη της αδειοδότησης, που αρχίζει την ερχόμενη εβδομάδα. Στο ίδιο αγωνιστικό μήκος κύματος και ο Ατρόμητος που μπορεί ο πρόεδρός του να βρίσκεται προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό, οι ποδοσφαιριστές δείχνουν αξιοθαύμαστη σταθερότητα και απέναντι σε ΠΑΟΚ, Παναθηναικό παρουσιάζονται «ατρόμητοι». Η πεντάδα των πλει- οφ κλείνει δίκαια με τον Αστέρα ,αφού με το διπλό στο Αγρίνιο φίξαρε το γκρούπ των ομάδων για τα πλει- οφ .
Στην ουρά Βέροια, Πλατανιάς και Απόλλων μάχονται για μια θέση στον ήλιο της σούπερ λίγκα και μία στα μπαράζ ,αφού ο ΑΡΗΣ παρέδωσε «πνεύμα» μετά την ήττα στην Κομοτηνή. Πρόβλεψή μου είναι πως ο Πλατανιάς θα παραμείνει, η Βέροια θα πάει στα μπαράζ, ενώ ο Απόλλων θα υποβιβαστεί. Η πρόβλεψή μου προέρχεται από τα ..άστρα συνεπικουρούμενη από τη νεα ανακοίνωση της Σκόντα Ξάνθης η οποία ..προσκάλεσε δέκα διαιτητές για να τους βραβεύσει!
Είναι φανερό πως και σε αυτή τη σαιζόν έχουμε «ομορφιές». Την Παρασκευή η ΟΠΑΠ αναγκάστηκε να «κλειδώσει» τον αγώνα Καλλονή -ΟΦΗ σχεδόν με τη δημοσιοποίηση του κουπονιού, βυθίζοντας σε λύπη τους απανταχού παίκτες του στοιχήματος, αφού ο άσσος πλήρωνε 1.80. Η ένεργεια της ΟΠΑΠ μοιάζει σαν ...κεφαλοκλείδωμα της αξιοπιστίας.
Ένα πρωτάθλημα που ξέρουν όλοι από τον Αύγουστο τον πρωταθλητή, ψυλλιάζονται τι θα γίνει στην ουρά, και τη δευτέρα το πρωί όλα τα αθλητικά sites ασχολούνται με το ισπανικό clasico χρειάζεται αναδόμηση. Το ενδιαφέρον πλέον πέφτει στο Κύπελλο. Έναν θεσμό της ΕΠΟ η οποία «λιθοβολείται» για μια σειρά πραγμάτων και αναμένεται να είναι το πεδίο αντιπαράθεσης το επόμενο διάστημα. Πάντως μόλις αποκλείστηκε και η τελευταία ομάδα μας από την Ευρώπη δυστυχώς επιστρέφουμε άπαντες στην εσωστρέφεια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
karditsalive.net
-
Υποψήφιο το γκόλ του Λίλα για καλύτερο της αγωνιστικής! Ψηφίστε το!
http://www.novasports.gr/MVP_BestGoal_BestGoalpage.aspx?a_id=299159 (http://www.novasports.gr/MVP_BestGoal_BestGoalpage.aspx?a_id=299159)