PAS.gr Forum
About PAS => Προηγούμενες αγωνιστικές σεζόν => Πρωτάθλημα - Κύπελλο - ΕΥΡΩΠΗ 2015-2016 => Μήνυμα ξεκίνησε από: dreven στις Δευ 18 Μάι 2015 14:37
-
Το ρόστερ όπως έχει τώρα
2016
1. Τσάβες
2. Ίλιτς
3. Μανιάς
4. Στρούνα
5. Τζημόπουλος
6. Γιάκος
7. Ηλιάδης
8. Κρητικός
9. Νάκος
10 Σαπαλίδης
2017
11 Λίλα*
12 Μπέριος
13 Τσουκαλάς
2018
14 Μουσκάί*
15 Βελλίδης
16 Ναδάλες
Αγνωστο
17 Γαρουφαλιάς
18 Σκόνδρας
* Λίλα-Μουσκάϊ δανεικοί
-
3 βδομάδες μετά, το ρόστερ όπως έχει τώρα
2016
1. Τσάβες
2. Ίλιτς
3. Μανιάς
4. Στρούνα
5. Τζημόπουλος
6. Γιάκος
7. Ηλιάδης
8. Κρητικός
9. Νάκος
10 Σαπαλίδης
11 Αυγενικού
2017
12 Λίλα*
13 Μπέριος
14 Τσουκαλάς
15 Ακόστα
2018
16 Μουσκάϊ*
17 Βελλίδης
18 Ναδάλες
19 Μιχαήλ
2020
20 Κολιοφούκας
Αγνωστο
21 Σκόνδρας
22 Γαρουφαλιάς**
* Λίλα-Μουσκάϊ δανεικοί( ; )
** Μπορεί και να έχει λήξει
-
Μουσκάι και Νάκος χαιρέτησαν
-
Ορίστε... Εδώ κάνουμε αγώνα δρόμου να συμμαζέψουμε τα επίσημα γραπτά τς Κιτσιομπιλάρας
κι ενώ δεν ξέρουμε καλά καλά αν είναι επίσημα γραπτά αλλά στο προφορικό μόνο, τσουπ, πετάγονται
οι οχτροί να πουν και τα ανεπίσημα για να δείξουν ότι συπληρώνουμε δεν συμπληρώνουμε 18δα
:P
-
Το ρόστερ ως έχει τώρα επίσημα
(οι λήξεις συμβολαίων είναι όλες καλοκαίρι)
2016
1. Τσάβες
2. Ίλιτς
3. Μανιάς
4. Στρούνα
5. Τζημόπουλος
6. Γιάκος
7. Ηλιάδης
8. Κρητικός
9. Σαπαλίδης
10 Αυγενικού
11 Περιστερίδης
12 Ιωάννου
2017
13 Λίλα (?)
14 Μπέριος
15 Τσουκαλάς
16 Ακόστα
2018
17 Βελλίδης
18 Ναδάλες
19 Μιχαήλ
20 Φερφέλης
21 Γαρουφαλιάς
22 Καρανίκας
23 Κοζορώνης
2020
24 Κολιοφούκας
Αγνωστο
25 Σκόνδρας
-
Τα λέγαμαν με τους Φίλους ψε, στο Φραπεδίξ.
Έχουμε εδώ και καιρό (δε θα κάτσω ν ασχοληθώ με το πως έκατσε) ένα πολύ καλό ρόστερ κι ίσως το μικρότερ αριθμητικά της κατηγορίας.
Η ποιότητά του δεν προσφέρεται για μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Με λίγες προσθήκες, είναι (και πολύ περισσότερο ήταν τις προηγούμενες σεζόν) ικανό για πολύ μεγάλα πράγματα.
Π.χ. Ευρώπες, ή ακόμη ακόμη και "Σεντόνι".
Έλα που ξέρουμε και το χειρότερο ξέρουν ΚΑΙ οι παιχταράδες μας, ότι κάτι τέτοιο είναι όνειρο μακρινό και μάλιστα λόγω ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ θεμάτων.
Πως μπορρούν όλοι αυτοί να παίζουν το λοιπόν, χωρίς σκοπό, πως να δείξουν πάθος μέσα στο γήπεδο ...πως πως πως, όταν δεν υπάρχει κάποιος στόχος να βάλουν στο κυνήγι;
Τους βγάζω σε όλους αλλά και στο εκάστοτε τεχνικό τιμ το καπέλο για τα (όσο τους επιτρέπεται) κατορθώματά τους.
Ειδική μνεία, για τους υπεύθυνους φυσικής κατάστασης. Είναι εξωπραγματικό το ότι βγήκαν χρονιές και χρονιές με 14 βαριά 15 άτομα και βγήκαν τόσο μα τόσο καλά.
-
Αν είχαμε ένα αριστερό χαφ ακόμα, θα ήμασταν κομπλέ για τα δεδομένα της εποχής.
-
Σαλπιγγίδη και σεντερ μπακ κορυφή θες και ΠΑΣ για πρωτάθλημα!
-
Στο κύπελλο είναι υποχρεωτική η συμμετοχή 2 ποδοσφαιριστών 19χρονων στην 18αδα.Εμείς στο ρόστερ έχουμε μόνο 2(Κολιοφούκα και Μασούρα),νομίζω οτι λογικό θα είναι να ανέβουν τουλάχιστον 2 ακόμα ποδοσφαιριστές στην επαγγελματική ομαδα.
-
Δεν είμαι σίγουρος αν μπορούν να κάνουν επαγγελματίες κάθε στιγμή.
Επίσης πρέπει να προσέξουμε και για την επόμενη χρονιά και να το έχουν στο νου τους εκεί στην ΠΑΕ κάτι ακόμα.
Άρθρο 9: Συμμετοχή ποδοσφαιριστών
Η αναγραφή στο Φύλλο Αγώνα, στη 18άδα για τις ομάδες της Α΄ και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας δύο (2) ποδοσφαιριστών ηλικίας κάτω των δεκαεννιά (19) ετών είναι υποχρεωτική, από την πρώτη φάση μέχρι και τον Τελικό Αγώνα, ανεξάρτητα από τον αριθμό των δηλούμενων ποδοσφαιριστών.
Για τον υπολογισμό της ηλικίας των ποδοσφαιριστών θα λαμβάνεται υπόψη η 1η Ιανουαρίου του έτους γεννήσεώς τους. Για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 εντάσσονται στην κατηγορία αυτή οι γεννηθέντες από 01.01.1996 ( και όχι από 01.01.1997) και εντεύθεν.
Σημειώνουμε ότι για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 η αναγραφή στο Φύλλο Αγώνα, στη 18άδα για τις ομάδες της Α΄ και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας δύο (2) ποδοσφαιριστών ηλικίας κάτω των δεκαεννιά( 19) ετών θα εντάσσονται στην κατηγορία αυτή οι γεννηθέντες από 01.01.1998 και εντεύθεν.
Ο έλεγχος γίνεται από τον διαιτητή του αγώνα.
http://www.epo.gr/Default.aspx?a_id=22584 (http://www.epo.gr/Default.aspx?a_id=22584)
Ο Μασούρας περνάει και για του χρόνου.Θα χρειαστεί και δεύτερος.
Για φέτος μιλάμε για 3 αγώνες.Άντε 4 αν γίνει ο πρώτος αγώνας της επόμενης φάσης.Μέχρι τον Ιανουάριο.
ΥΓ:Θα περάσουμε τους ομίλους έτσι....
-
Τουλάχιστον τον πρόεδρο δεν τον πήρε ο ύπνος και δουλεύει για του χρόνου.
Μιά εντεκάδα συμβόλαια του λήγαν για του χρόνου του καλοκαίρι...
αλλά με αστραπιαίες κινήσεις ανανέωσε κανά δυό αντί μεταγραφών, έδιωξε άλλους τόσους
άλλη μία από τα ίδια το γενάρη συν καμμιά πώληση κι έτσι όταν με το καλό
έρθει το πλήρωμα του χρόνου και άδεια, ως απολύτως λογικό, να μην έχει πάρει,
ε, δεν θα έχει πρόβλημα, όσοι λίγοι θα έχουν απομείνει, κάπως θα τα βολέψει.
Να λέμε και κάνα θετικό :P
-
Δηλαδη αυτη τη στιγμη σε διαταξη 4-2-3-1 εχουμε τα εξης
βελλιδης
στρουνα τζημοπουλος μιχαηλ ναδαλες
τσουκαλας λιλα
τσαβες ακοστα ιλιτς
μανιας
Και οταν λειπει ενα απο τα 2 αμυντικα χαφ θα προωθειται ο τζημο για να παιζει στοπερ μπεριος ή σκονδρας
Ποσο θα αντεξουνε αυτοι οι 11?
Απο πισω υπαρχουνε οι εξης για να κλεισει η 18αδα
γιακος,σαπαλιδης,φερφελης,κοζορωνης,μπεριος σκονδρας,περιστεριδης
Αυτοι συν καποιον που μπορει να ξεχναω δεν ξερω κατα ποσο μπορουνε να ανταποκριθουνε σε επιπεδο σουπερ λιγκ
Επομενως για φετος θα εχουμε μια απο τα ιδια
Σχεδον ανετη παραμονη,αγωνιστικοτητα και σχετικα καλο ποδοσφαιρο,παιχνιδια που θα χαθουνε απροσμενα,παιχνιδια που θα κερδηθουνε εναντι μεγαλων αντιπαλων
Και καποια στιγμη θα ερθει η ωρα να χτυπησει το καμπανακι της αδειοδοτησης που ειναι ολα τα λεφτα για τη σαιζον 2016-17
Τωρα για ευρωπες και σχετικα εγω προσωπικα εχω κουραστει να συζηταω γιατι νιωθω οτι καποιος με κοροιδευει
Μακαρι καποια στιγμη να κατσει η τριτη και φαρμακερη, αλλα δεν βοηθανε πολλες καταστασεις προς αυτη την κατευθυνση
:pas: :joker: :pashat:
-
Πως μπορούν όλοι αυτοί να παίζουν το λοιπόν, χωρίς σκοπό, πως να δείξουν πάθος μέσα στο γήπεδο ...πως πως πως, όταν δεν υπάρχει κάποιος στόχος να βάλουν στο κυνήγι;
Τους βγάζω σε όλους αλλά και στο εκάστοτε τεχνικό τιμ το καπέλο για τα (όσο τους επιτρέπεται) κατορθώματά τους.
Ειδική μνεία, για τους υπεύθυνους φυσικής κατάστασης. Είναι εξωπραγματικό το ότι βγήκαν χρονιές και χρονιές με 14 βαριά 15 άτομα και βγήκαν τόσο μα τόσο καλά.
Και οταν λειπει ενα απο τα 2 αμυντικα χαφ θα προωθειται ο τζημο για να παιζει στοπερ μπεριος ή σκονδρας
Ποσο θα αντεξουνε αυτοι οι 11?
Η φυγή κυρίως του Χαρίση και μετά Κοροβέση και η μή αντικατάστασή τους (τουλάχιστον επαρκώς) εκτός από την τεράστια αδιαφορία του βοσκού
Ομάδα χωρίς στόχους, χωρίς κίνητρο δεν γίνεται, γίνεται;
Προβλήματα στο roster. Stop. Στον πάγκο χωρίς αμυντικό χαφ. Αν πουλήσεις και Βελλίδη δεν θα έχεις και δεύτερο τερματοφύλακα.
Και φυσικά δεν είναι εξαιτίας του coach ή των συνεργατών του. Οι παίχτες είναι στα όρια τους.
Αυτους εχουμε με αυτους παιζουμε,τι να κανουμε τωρα
ταν αναμενόμενο κάποια στιγμή, να αρχίσει να πληρώνει τη χρόνια διοικητική του ανυπαρξία, που το μόνο που κάνει από χρονιά σε χρονιά είναι να αποδυναμώνει την ομάδα
Στη ζωη οτι σπερνεις θεριζεις
αυτα που εσπειρε ο χριστοβασιλης με τη στηριξη των αυλικων του 5 χρονια
(πωλησεις παιχτων χωρις να καλυπτεται το ροστερ, μεταγραφες με το σταγονομετρο μονο ελευθερων και νεαρων, συνεχομενες εναλλαγες προπονητων με αποτελεσμα να καταληξει σε εναν με πολυ μιζερες φιλοσοφιες εντος αγωνιστικου χωρου, διωξιμο των φιλαθλων απο το γηπεδο, αδειοδοτησεις γιοκ, χρεη σε οποιον μιλαει λληνικα κτλ)
αυτα θεριζουμε ολοι οι οπαδοι-φιλαθλοι και φιλοι του Αγιαξ της Ηπειρου αυτη τη σεζον
δεν έδιωξε, κράτησε και κλωνοποίησε εκείνους που έδιωξαν
Και ευχομαστε να μην λειψει κανεις βασικος γιατι δεν υπαρχουνε αντικαταστατες
Φυσικα και η ομαδα εχει προβλημα αγωνιστικο αλλα το μεγαλυτερο προβλημα για μενα ειναι η ελλειψη κινητρου
Ομάδα παρατημένη απο τον πρόεδρο, χωρίς αδειοδότηση (οχι οτι θα άλλαζε κάτι αφού δεν αγόρασε και κάποιον παίκτη....ολο ελεύθερους εφερνε), και κάθε χρόνο πουλώντας για την κονόμα να αποδυναμώνεται η φυσιολογική πορεία είναι αυτή που βιώνουμε φέτος
Έμασα μερικά, έτσι για να καταλάβουμε όλοι όταν τσακωνόμαστε, ότι τσακωνόμαστε ενώ συμφωνούμε στα περισσότερα και κυρίως ...στη ρίζα του κακού.
Ίσως και να τσακωνόμαστε για να ξεσπάσουμε, αφού είναι γνωστό ...Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΑΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ.
Κάπου διάβασα για "Βιονικό Τσουκαλά".
Ποιός από τους παίχτες μας δηλαδή δεν είναι Βιονικός;
Μάγγες, αυτούς έχουμε, ΑΥΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ, ΑΥΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την προσπάθεια, που κάνουν και εν πολλοίς ΜΟΝΟΙ, γιατί τις κερκίδες καταφέραν και τις αδειάσανε.
Για να σκεφτούμε πριν τα βάλουμε (δικαιολογημένα πολλές φορές) με την απόδοση ενός...
Έχει το δικαίωμα αυτός ο ένας να ντεφορμαρίζεται, να μην είναι στην καλύτερη φυσική κατάσταση, νάχει τα ψυχολογικά του ρε φίλε ξέρω γω;
Όχι μ' αυτό το ρόστερ ΔΕΝ το έχει, σφίγγει τα δόντια κι όσο (ελπίζω) μπορεί, παίζει.
Αλλού είναι οι ένοχοι και τους ξέρουμε όλοι.
Εμείς όσο αντέχουμε, ας μην αφήνουμε μόνα αυτά τα παιδιά στο χορτάρι.
-
H περιληψη που εχεις κανει σε ολα τα χθεσινα post ειναι πετυχημενη!!!
Ο προπονητης και αυτοι οι 13 ποδοσφαιριστες κανουν υπερπροσπαθεια να βγαλουν την χρονια και σε αυτους ωφειλονται απειρα μπραβο ακομα και σε ποδοσφαιριστες που κανουνε τα λαθη τους σε καθε αγωνα.....Η ευθυνη δεν βαραινει κανεναν τους
Μπορει πανω στην ενταση της στιγμης να κατηγορουμε Μπεριο,Ιλιτς,Σκονδρα,Στρουνα αλλα κανεις ουσιαστικα δεν θα ριξει τα βαρη πανω τους για τα φετινα χαλια ,γιατι γνωριζουμε πως ο μοναδικος υπευθυνος για την κατασταση αυτη ειναι ο προεδρος τελεια και παυλα
-
Θα τη σώσουμε την Ομάδα?
Πριν 2 χρόνια είχα γράψει (δεν το βρίσκω)... "Αν δεν γνώριζα ποιός είναι ο Μπέριος, θα νόμιζα ότι τα παίρνει..."
-
Πολλή κριτική στον Γαρουφαλιά που τον σακάτεψαν οι Αγρινιώτες το παιδί και με μόλις 350΄ συμμετοχής, το ίδιο για Ηλιάδη 110' και Καρανίκα πολλές φορές, άσε για τον Πίδα... ενώ για την Αρχηγάρα του προεδράρα που με άλλες 2-3 βαριές φανέλες ευθύνονται για 3-4 ήττες μυστήριες... μόκο.
Τελικά ποιοι είναι οι προεδρικοί... ?
Όσο για τη σχέση ΄Αδεια=μπάτζετ + ρόστερ... άλλοι είναι εκείνοι που θέλουν και τον Χριστοβασίλη και την Ευρώπη...
Για το αν θα γίνει άμεσα η μεταγραφική ενίσχυση:
ΠΕΤΡΑΚΗΣ (ΠΑΣ-Ξάνθη): «Το ξέρουμε κι εμείς και ο πρόεδρος τι χρειάζεται ακριβώς η ομάδα, θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε, αλλά εξαρτάται και απ' αυτούς που θέλουμε. Δεν είμαστε μόνοι, πρέπει να έχουμε και τη συναίνεση της άλλης πλευράς. Ξέρουμε τι χρειάζεται, θα κινηθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».
... %-|
-
Δεν είμαστε μόνοι, πρέπει να έχουμε και τη συναίνεση της άλλης πλευράς.
Τον αγοραστή εννοεί!!!
Ε, μια ενίσχυση με τον Κοροβεση, ισως και κάναν αλλον θα την εχουμε!!
-
ΠΑΣ Γιάννινα: Το όνειρο έγινε στεναχώρια!
Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015
Μια χρονιά που ξεκίνησε με χαρές, αλλά στην πορεία επανέφερε άσχημες μνήμες (η μη αδειοδότηση με τις όποιες συνέπειες) χαρακτηρίζουν το 2015 για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το gazzetta.gr κάνει την ανασκόπηση της χρονιάς για τον «Άγιαξ» της Ηπείρου.
http://www.gazzetta.gr/football/article/848755/pas-giannina-oneiro-egine-stenahoria (http://www.gazzetta.gr/football/article/848755/pas-giannina-oneiro-egine-stenahoria)
Μια χρονιά που ξεκίνησε εντυπωσιακά αλλά δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο ήταν το 2015 για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες στο πρώτο εξάμηνο του χρόνου συνέχισαν τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις, εμφανίσεις που τους έφεραν μια ανάσα από την ευρωπαϊκή έξοδο. Κάπου εκεί τον Απρίλιο ήρθαν τα άσχημα μαντάτα από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ κάτι που σήμαινε και τέλος στα όποια ευρωπαϊκά όνειρα.
Βαθιά επηρεασμένη από αυτό το γεγονός και με περιορισμό στις μεταγραφές ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη νέα σεζόν με την ομάδα να δείχνει αστάθεια τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας ματς.
Πλέον ο «Άγιαξ» ελπίζει το 2016 να ξεκινήσει όπως το 2015 και να οδηγήσει την ομάδα σε μια ανάλογη πορεία με αυτή της χρονιάς που μας αποχαιρετά γεμίζοντας ξανά χαρά και περηφάνια όλους τους Ηπειρώτες.
-Τι κρατάνε: Το εντυπωσιακό ποδόσφαιρο που έπαιξε στο πρώτο μισό του 2015, ένα ποδόσφαιρο που συνδυάστηκε με αποτελέσματα που έκαναν περήφανους όλους τους Ηπειρώτες. Ο Γιάννης Πετράκης και οι παίκτες του κοίταξαν όλους τους αντιπάλους στα μάτια ανεξαρτήτου έδρας φέρνοντας την ομάδα στην έκτη θέση.
-Τι αφήνουν: Την απόρριψη για άλλη μια φορά του φακέλου της ομάδας για την άδεια συμμετοχής με συνέπεια τα διαβατήρια για την Ευρώπη να παραμείνουν στο συρτάρι. Επίσης, το θέμα με τον Λίλα και τον πανηγυρισμό του, το οποίο δύο φορές πήγε να βάλει μπουρλότο στο εσωτερικό της ομάδας.
-Παίκτης που ξεχώρισε: Αν σκεφτεί κανείς ότι δύο εκ των κορυφαίων παικτών σου το καλοκαίρι έκαναν το μεγάλο βήμα μετακομίζοντας στον ΠΑΟΚ γεμίζοντας παράλληλα τα ταμεία του ΠΑΣ. Ο λόγος για τους Χρήστο Χαρίση και Νίκο Κοροβέση οι οποίοι εξαργύρωσαν την εντυπωσιακή τους σεζόν με μεταγραφή. Στους κορυφαίους μπαίνει και ο Μιχάλης Μανιάς ο οποίος στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα είχε είχε οκτώ γκολ και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.
-Η καλύτερη στιγμή: Με την πορεία του ειδικά στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος έφτασε να βρίσκεται μέσα στην πρώτη πεντάδα στις ευρωπαϊκές θέσεις και να αγγίζει το πολυπόθητο όνειρο. Επίσης, μέσα στο 2015 οι Ηπειρώτες επικράτησαν σχεδόν όλων των μεγάλων αντιπάλων, αφού μέσα στους Ζωσιμάδες υπέκυψαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, ενώ και ο Παναθηναϊκός έμεινε στην ισοπαλία.
-Η χειρότερη στιγμή: Η απόρριψη του φακέλου αδειοδότησης με αποτέλεσμα το ευρωπαϊκό εισιτήριο να αποτελέσει για άλλη μια φορά ένα όνειρο. Μόλις έγινε γνωστό ότι ακόμα και να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα δεν θα αγωνιστεί στην Ευρώπη, η ομάδα του Πετράκη αγωνίστηκε στα τελευταία ματς χωρίς κίνητρο και χωρίς νίκη βγήκε από την πρώτη πεντάδα.
-Η δήλωση του 2015: Ανήκει στον Γιάννη Πετράκη μετά την εντός έδρας ήττα από τον Λεβαδειακό στις 6 Δεκεμβρίου. «Επειδή πήγαμε καλά πέρυσι, νομίζαμε ότι με λιγότερη προσπάθεια θα πηγαίναμε καλά και φέτος. Θεωρήσαμε ότι ανεβήκαμε επίπεδο. Πρέπει πάντα να είμαστε μετρημένοι και σεμνοί», ανέφερε ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός μιλώντας για την νοοτροπία της ομάδας του.
Θοδωρής Βασίλης... Χάρης Χαρίσης
Απόψε ανακοινώνει παίκτες
-
Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015 | Ηπειρωτικός Αγών
Λαβράκια αλλά και «παλτά» βρήκε ο ΠΑΣ
http://www.agon.gr/news/119/ARTICLE/31762/2015-12-31.html (http://www.agon.gr/news/119/ARTICLE/31762/2015-12-31.html)
(...)
Αφενός μεν υπάρχει ο περιορισμός των μεταγραφών (μπορεί να πάρει μόνο ένα έλληνα άνω των 24 ετών και όσους θέλει κάτω του ηλικιακού αυτού ορίου) και αφετέρου δεν είναι πολλοί παίκτες ελεύθεροι αυτή την εποχή.
(...)
Ξεχώρισε μόνο ο Ακόστα
Τον Ιανουάριο 2014 η μοναδική μεταγραφή που βοήθησε ήταν του Νόε Ακόστα που συνεχίζει και σήμερα στον ΠΑΣ. Οι υπόλοιποι παίκτες Κίτσου, Λεάντρο, Σονγκό, Καμπέρης, Κυβελίδης δεν βοήθησαν. Πέρσι (2015) δεν έγινε καμία μεταγραφή και ο ΠΑΣ έβγαλε τη σαιζόν με τους παίκτες που είχε από το καλοκαίρι.
-
Μετά την ένταξη Μαυροπάνου, Νικολιά στο ρόστερ και ο Χουχούμης Μπακ στα πρόθυρα...
Τι θα γίνει με τους δανεικούς... 1 Νικ Κλητσιώτη και 1 Γιαννιώτη είχαμε και το παραμιλάνε ακόμη... %-|
Και ο Πετράκης που τα είχε βροντήξει με τον Τέλη στην ατάκα "Με δανεικούς δεν γίνεται ποδόσφαιρο."...
-
Βελλίδης
Τσουκαλάς
Ακόστα
Μανιάς
Μιχαήλ
Ναδάλες
Ίλιτς
Τζημόπουλος
Τσάβες
Στρούνα
Μπέριος
Καρανίκας
Κοζορώνης
Γιάκος
Γαρουφαλιάς
Σκόνδρας
Λίλα
Ηλιάδης
Φερφελής
Σαπαλίδης
Περιστερίδης
Κολιοφούκας
Μαυροπάνος
Ιωάννου
Μασούρας
Νικολιάς
Αυγενικού
Κρητικός
-
Πήρε φόρα το μπλάνκο κι έσβησε τη μισή ομάδα ή έχω χάσει τόσα επεισόδια;
-
Τον Λίλα γιατί δεν τον διεγραψες;
-
Τον Λίλα γιατί δεν τον διεγραψες;
Δεν πιάνει το στυλό... λάδια έχει, τι έχει, δεν ξέρω τι... ???
-
Ο Εργοτέλης διαλύθηκε. Ο Βόλος διαλύεται σήμερα αύριο. Μήπως έχει κάποιο καλό παικτάκι να πάρουμε; Ξέρετε τίποτε;
-
Κατι θα βρει ο τσαμπας μην ανυσηχες
Λοιπον να κανουμε μια σουμα απο το 13 μεχρι και σημερα να δουμε ποσοι ποδοσφαιριστες σημαντικοι εχουν φυγει και ποσοι εχουν ερθει
Το καλοκαιρι του 13 φευγουν
Φεργκρους
Κολοβετσιος
Οικονομου
Γεωργιου
(Δεν βαζω Παντους και Νικλητσιωτηδες στην λιστα,οπως και στις παρακατω λιστες)
Τον γεναρη του 14
Ντεβινσεντι
Κειτα
Το καλοκαιρι του 14
Βιλα
Τον γεναρη του 15
Λιλα
Το καλοκαιρι του 15
Χαρισης
Κοροβεσης
Τον Φλεβαρη του 16
Βελλιδης
Τσαβεζ(Κατα πασα πιθανοτητα)
Δηλαδη ο ανθρωπος μεσα σε δυομιση χρονια εχει διωξει 12 εντεκατους ποδοσφαιριστες του ΠΑΣ!!!ο ανθρωπος δεν εχει τον θεο του
Και τι αγορες εχει κανει
Βελλιδης
Στρουνα
Τσαβεζ(Ουσιαστικα ο μοναδικος που θα παιρνει το κατιτις παραπανω)
Ακοστα
-
ΡΟΣΤΕΡ 26ης Ιανουαρίου 2016
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ (3)
Πασχαλάκης
Περιστερίδης
Κολιοφούκας
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ (10)
Μιχαήλ
Τζιμόπουλος
Λίλα
Μπέριος
Ναδάλες
Καρανίκας
Στρούνα
Σκόνδρας
Μαυροπάνος
Κούτρης
ΜΕΣΟΙ (9)
Γαρουφαλιάς
Κοζορώνης
Ακόστα
Ηλιάδης
Τσουκαλάς
Κοζορώνης
Ιωάννου
Νικολιάς
Τσάβες
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ (5)
Μανιάς
Γιάκος
Ίλιτς
Φερφελής
Μασούρας
ΕΦΥΓΑΝ
Ιανουάριο:
Βελλίδης (μετ)
Σαπαλίδης (ελε)
Αύγουστο:
Σωτηρίου (ελε)
Γιαννιώτης (γαυροδαν)
Ντάσιος (ελε)
Χαρίσης (μετ)
Κοροβέσης (μετ)
Κρητικός (ελε)
Αυγενικού (ελε)
Νάκος (ελε)
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:
Κόουτς
-
Εχεις 2 φορές τον Κοζορώνη
-
Μασουρας αμυντικο χαφ και οχι στραικερ ολκης.... :mono:
-
Ο Κούτρης θα έλεγα αντί Κοροβέσης ίσως.
-
Εχεις 2 φορές τον Κοζορώνη
… για το μονόβολο στον Γαύρο ;)
(http://oi64.tinypic.com/nq68vr.jpg)
Οι κανονικές θέσεις παικτών (αυτοπροσδιοριστικές) και με εναλλακτικές οι περισσότεροι... ελπίζω οι τερματοφύλακες να παίζουν μόνο ως τερματοφύλακες.
-
Τα συμβόλαια των δύο ποδοσφαιριστών λήγουν τον Ιούνιο – όχι του 2017 όπως έχουν μπερδευτεί μερικά «δημοσιογραφικά αλάνια» των Ιωαννίνων- αλλά του 2016 και ήδη οι δύο παίκτες – βαρόμετρα της ομάδας έχουν στο μυαλό τους και κάτι άλλο εκτός από τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Η μήπως όχι; Πάντως οι σύλλογοι ήδη κάνουν… ουρά για την πάρτη σας κ.κ Ίλιτς και Μανιά.
Σωστά; Σωστά…
O para…σκηνιολόγος
joinsports.gr
-
Τα συμβόλαια των δύο ποδοσφαιριστών λήγουν τον Ιούνιο – όχι του 2017 όπως έχουν μπερδευτεί μερικά «δημοσιογραφικά αλάνια» των Ιωαννίνων- αλλά του 2016 και ήδη οι δύο παίκτες – βαρόμετρα της ομάδας έχουν στο μυαλό τους και κάτι άλλο εκτός από τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Η μήπως όχι; Πάντως οι σύλλογοι ήδη κάνουν… ουρά για την πάρτη σας κ.κ Ίλιτς και Μανιά.
Σωστά; Σωστά…
O para…σκηνιολόγος
joinsports.gr
super... δεν λέει για μας joinsports. Για άλλους σαν εμάς... όλοι εμπριμέ.
Βαρόμετρο με ? γκολ... %-|
Λήγουν το 2016
33) Μιχάλης Μανιάς-30/6/2016
9) Μπράνα Ίλιτς-30/6/2016
http://www.super-fm.gr/articles/pas_giannina/oi_emeromenies_lexes_ton_sumbolaion_ston_pas (http://www.super-fm.gr/articles/pas_giannina/oi_emeromenies_lexes_ton_sumbolaion_ston_pas)
-
ΗΡΘΑΝ: Κωνσταντίνος Μαυροπάνος (Α, 21 ετών)
Αλέξανδρος Νικολιάς (Μ, 21 ετών)
Αλέξανδρος Πασχαλάκης (Τ, 26 ετών)
Λεονάρντο Κούτρης (Α, 21 ετών).
ΕΦΥΓΑΝ: Σταμάτης Σαπαλίδης (Ε, 25 ετών)
http://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/to-metagrafiko-pazari-toy-ianoyarioy-2016.3852726.html (http://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/to-metagrafiko-pazari-toy-ianoyarioy-2016.3852726.html)
Δεν τους είπα για Βελλίδη... 8)
-
Μιας και πιάσαμε το σάιτ της ΠΑΕ που ακόμα θέλει πολύ δουλειά για να ανταποκριθεί στην αποστολή του.
Το ότι κάποιοι παίχτες έφυγαν δεν σημαίνει ότι τους εξαφανίζουμε.Κάπου κάνουμε αναφορά ότι υπήρχαν και αυτοί οι παίχτες.Είναι κομμάτι της ιστορίας άλλωστε.
Ωραία η φωτογράφηση του παίχτη δίπλα στον ταύρο με την φανέλα και γενικά της ομάδας.Σωστό και να το κρατήσουμε.Με μια μικρή διαφορά όμως.Τα χρώματα της ομάδας είναι κυανόλευκα.Όχι μωβ.Καλή η φανέλα αλλά είναι τρίτη φανέλα.Όχι πρώτη.Όχι στα χρώματα του ΠΑΣ.Ας ελπίσουμε από την νέα χρονιά σε διόρθωση αυτού του ατοπήματος.
Το ίδιο και με τις ομάδες Κ-20/17/15.Έφυγαν αυτοί.Δόθηκαν δανεικοί αυτοί κτλ.
Οργανωθείτε επιτέλους.
-
Η επιτομη του συγχρονου ποδοσφαιρου ειναι το αμυντικο χαφ...
Με ενα καλο αμυντικο χαφ κανεις μια αξιοπρεπη πορεια με δυο καλα αμυντικα χαφ πας για το κατι παραπανω...
Απο την αρχη της σεζον αυτο το πραγμα ουρλιαζει στον ΠΑΣ...
Εφυγε ο Χαρισης, ο Λιλα εχει το προβλημα που δεν μπορει να βγαλει 90λεπτο ποσο μαλλον στη θεση του αμυντικου χαφ που θελει πολλα τρεξιματα και ειδου το αποτελεσμα.
Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...Το βαζω με κεφαλαια για να καταλαβουμε την σοβαροτητα της καταστασης.
Τι εχουμε φετος στα αμυντικα χαφ....
Εναν Τσουκαλα που παιζει πλεον περισσοτερο σαν 8αρι παρα σαν 6αρι (αν και πολλες φορες λογω αγωνιστικης ανυπαρξιας στο 6αρι, παει εκει ο πασπαρτου Σταυρος) και μετα τι???
Ενας Κοζορωνης που πολυ απλα δε το εχει...Δεν ξερω αυτο το παλικαρι ποια ειναι η θεση του τελικα...Ακομη ψαχνεται μεσα στη ομαδα να βρει ρολο και μπερδευει και τους αλλους...6αρι τυπου Χαριση δεν ειναι, 8αρι τυπου Γιακου δεν το λες...Ουτε καριερα μπορεις να κανεις με ψευτο8αρια ή ψευτο6αρια.
Ο Γαρουφαλιας, φιλοτιμος μεν, λιγος δε...Φετος πηρε συμμετοχες, ερχεται απο σοβαρο τραυματισμο αλλα φαινεται οτι ακομη δε ειναι σε θεση να κρατησει μονος του την θεση του αμυντικου χαφ...
Ο Γιακος πιο πολυ για ψευτο8αρι τον λες παρα για 6αρι και με τοσα ψευτοεξαροχταρια δε εχουμε καταφερει να εχουμε ενα οριτζιναλ αμυντικο χαφ.
Βαλτε στα συν οτι Τζιμο κανει κατι υπερατλαντικα ταξιδια που κουραζουν και μαζι με τον Μιχαηλ φορτωσε αλλο ενα χρονο στην πλατη, πραγμα που σημαινει οτι κερδιζεις σε εμπειρια και χανεις σε ταχυτητα, βαλε και την αλλαγη του τερμα (ο Περιστεριδης παραδοξως παει καλυτερα απο οτι το περιμενα), βαλε και ενα Στρουνα που κοροιδευει απο την αρχη της σεζον (λες και περιμενει να τελειωσει η σεζον για να αριβαρει) και ερχεται το τραγικο αποτελεσμα στην αμυνα.
Στη παρουσα φαση μονο αλχημιες ή αποφασεις που επεχουν ρισκα μπορεις να κανεις να σωσεις την κατασταση...
Η επενδυση με αρκετο ρισκο λεγεται Μασουρας... Του δινεις σιγα σιγα παιχνιδια και τον ετοιμαζεις για του χρονου...Μεγας δασκαλος ο Σταυρος για να μαθει την θεση ο μικρος...
Τα ρισκα τα καταλαβαινετε ολοι...Μπορει πολυ ευκολα να καψεις ενα πολυ καλο ταλεντο μιας και η χρονια παει απο το κακο στο χειροτερο φετος.
Η αλχημεια ακουει στο ονομα Καρανικας....Δινεις συμμετοχες στο μικρο που πηραμε απο τον τελη και τραβας Καρανικα πιο μεσα...Τρεξιματα εχει, απο τεχνικη καλα παει, βαραει και στο ψαχνο οποτε χρειαστει και δε παιζει σαν κυρια...Θα μπορουσε να δωσει λιγο περισσοτερη σκληραδα στη θεση που εχουμε γινει τιτικες απο την αρχη της σεζον...
Κατα τα αλλα, μια σεζον χαμενη απο Νοεμβρη μηνα... Το καλοκαιρι ή αλλαζουμε ή βουλιαζουμε...Δεν υπαρχει τριτος πολος..!
-
Η επιτομη του συγχρονου ποδοσφαιρου ειναι το αμυντικο χαφ...
Με ενα καλο αμυντικο χαφ κανεις μια αξιοπρεπη πορεια με δυο καλα αμυντικα χαφ πας για το κατι παραπανω...
Απο την αρχη της σεζον αυτο το πραγμα ουρλιαζει στον ΠΑΣ...
Εφυγε ο Χαρισης, ο Λιλα εχει το προβλημα που δεν μπορει να βγαλει 90λεπτο ποσο μαλλον στη θεση του αμυντικου χαφ που θελει πολλα τρεξιματα και ειδου το αποτελεσμα.
Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...Το βαζω με κεφαλαια για να καταλαβουμε την σοβαροτητα της καταστασης.
Τι εχουμε φετος στα αμυντικα χαφ....
Εναν Τσουκαλα που παιζει πλεον περισσοτερο σαν 8αρι παρα σαν 6αρι (αν και πολλες φορες λογω αγωνιστικης ανυπαρξιας στο 6αρι, παει εκει ο πασπαρτου Σταυρος) και μετα τι???
Ενας Κοζορωνης που πολυ απλα δε το εχει...Δεν ξερω αυτο το παλικαρι ποια ειναι η θεση του τελικα...Ακομη ψαχνεται μεσα στη ομαδα να βρει ρολο και μπερδευει και τους αλλους...6αρι τυπου Χαριση δεν ειναι, 8αρι τυπου Γιακου δεν το λες...Ουτε καριερα μπορεις να κανεις με ψευτο8αρια ή ψευτο6αρια.
Ο Γαρουφαλιας, φιλοτιμος μεν, λιγος δε...Φετος πηρε συμμετοχες, ερχεται απο σοβαρο τραυματισμο αλλα φαινεται οτι ακομη δε ειναι σε θεση να κρατησει μονος του την θεση του αμυντικου χαφ...
Ο Γιακος πιο πολυ για ψευτο8αρι τον λες παρα για 6αρι και με τοσα ψευτοεξαροχταρια δε εχουμε καταφερει να εχουμε ενα οριτζιναλ αμυντικο χαφ.
Βαλτε στα συν οτι Τζιμο κανει κατι υπερατλαντικα ταξιδια που κουραζουν και μαζι με τον Μιχαηλ φορτωσε αλλο ενα χρονο στην πλατη, πραγμα που σημαινει οτι κερδιζεις σε εμπειρια και χανεις σε ταχυτητα, βαλε και την αλλαγη του τερμα (ο Περιστεριδης παραδοξως παει καλυτερα απο οτι το περιμενα), βαλε και ενα Στρουνα που κοροιδευει απο την αρχη της σεζον (λες και περιμενει να τελειωσει η σεζον για να αριβαρει) και ερχεται το τραγικο αποτελεσμα στην αμυνα.
Στη παρουσα φαση μονο αλχημιες ή αποφασεις που επεχουν ρισκα μπορεις να κανεις να σωσεις την κατασταση...
Η επενδυση με αρκετο ρισκο λεγεται Μασουρας... Του δινεις σιγα σιγα παιχνιδια και τον ετοιμαζεις για του χρονου...Μεγας δασκαλος ο Σταυρος για να μαθει την θεση ο μικρος...
Τα ρισκα τα καταλαβαινετε ολοι...Μπορει πολυ ευκολα να καψεις ενα πολυ καλο ταλεντο μιας και η χρονια παει απο το κακο στο χειροτερο φετος.
Η αλχημεια ακουει στο ονομα Καρανικας....Δινεις συμμετοχες στο μικρο που πηραμε απο τον τελη και τραβας Καρανικα πιο μεσα...Τρεξιματα εχει, απο τεχνικη καλα παει, βαραει και στο ψαχνο οποτε χρειαστει και δε παιζει σαν κυρια...Θα μπορουσε να δωσει λιγο περισσοτερη σκληραδα στη θεση που εχουμε γινει τιτικες απο την αρχη της σεζον...
Κατα τα αλλα, μια σεζον χαμενη απο Νοεμβρη μηνα... Το καλοκαιρι ή αλλαζουμε ή βουλιαζουμε...Δεν υπαρχει τριτος πολος..!
Σωστός είσαι στα περισσότερα. Μια-δυο διορθώσεις. Ο Λίλα δεν έχει κάποιο πρόβλημα και δεν μπορεί να βγάλει 90λέπτο. Μια χαρά βγάζει 90λεπτο. Δεν γουστάρει να παίζει στο 6, επειδή στην εθνική του παίζει στα δεξιά οπότε και απαιτεί να παίζει εκεί. Έτσι έχει μια ομάδα, έναν προπονητή και έναν πρόεδρο να του βαράνε προσοχές και να του παίρνουν @πες, μπας και πάει στην Γαλλία και βγει κανά φράγκο.
Ο Γιάκος 10ρι θεωρεί τον εαυτό του, και σαν ψευτό-8άρι χρησιμοποιείται, ενώ ο Τσουκαλάς 8άρι είναι και στα Γιάννενα χρησιμοποιειται σαν ψευτο-6άρι.
Κάποτε ο Γεωργίου είχε πει μια τεράστια αλήθεια που δυστυχώς στα Γιάννενα με τους φωστήρες σε παε πας, στο αγωνιστικό τμήμα, σε παραδιοικήσεις, στα διάφορα forum και καφενεία, την έχουν-με ξεχάσει. ''Δείξε μου τα αμυντικά χαφ σου, να σου πω τι ομάδα έχεις''. Στα Γιάννενα έχουμε τον Γαρουφαλιά και νομίζουμε οτι έχουμε τον Καρντόσο, τον Σιμόες, τον Κάκο, τον Γκατούζο κλπ...τα λέμε εδώ και καιρό και κάποιοι μας λοιδωρούν. ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΧΗΜΕΙΑ, ΤΡΕΧΕΙ, ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ.
-
Το υλικό του ΠΑΣ έχει ελλείψεις καραμπινάτες αλλά νομίζω ότι είναι υπερβολικό να μιλά κανείς για "χειρότερο στην κατηγορία".
Βέβαια μιλάμε για εναπομείναν υλικό, αφού με το ρυθμό που ακολουθεί η αποψίλωση...
Ασφαλώς η θέση του αμυντικού χαφ είναι η πιο σημαντική στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και εκεί υστερούμε.
-
Το υλικό του ΠΑΣ έχει ελλείψεις καραμπινάτες αλλά νομίζω ότι είναι υπερβολικό να μιλά κανείς για "χειρότερο στην κατηγορία".
Βέβαια μιλάμε για εναπομείναν υλικό, αφού με το ρυθμό που ακολουθεί η αποψίλωση...
Ασφαλώς η θέση του αμυντικού χαφ είναι η πιο σημαντική στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και εκεί υστερούμε.
Ατομικά και πάντα τεχνικά αν τους πάρεις έναν προς έναν είναι το χειρότερο. Τα βασικά δηλαδή...κοντρόλ, ντρίμπλα, πάσα και μακρινή πάσα, τελείωμα. Εκεί που είναι πάρα πολύ καλοί, είναι στην κίνηση στον χώρο και στα ταχυδυναμικά.
-
Νομίζω ότι οι περισσότερες ομάδες έτσι είναι στην Ελλάδα.Απλά τώρα πόσες ποιοτικές μονάδες έχουν για να ξεχωρίσουν από τον σορό.
-
Εκεί που είναι πάρα πολύ καλοί, είναι στην κίνηση στον χώρο και στα ταχυδυναμικά
Λίγο να βελτιωθούν και στα νευρομυϊκά.. :)
-
Ντροπη ειναι το σωματειο που λεγεται ΠΑΣ, να εχει αυτη τη στιγμη που μιλαμε ενα ροστερ-παρωδια
Παιζοντας στην α εθνικη και οχι σε κατωτερη κατηγορια
Το να τρωει αυτο το ροστερ γκολ παντου και να χανει δεν ειναι ντροπη ,ειναι φυσικο επακολουθο
Δεν μπορουμε να κατι αλλο προς το παρον
Ετσι θα τελειωσει η χρονια με ρεζιλικια
Αναμενουμε αδειοδοτηση και επιφοιτηση του αγιου πνευματος
:pas: :joker: :pashat:
-
sdna.gr
ΠΑΣ Γιάννινα: Ανανεώνουν Περιστερίδης και Σκόνδρας
Νέα συμβόλαια με τον ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να υπογράψουν οι Κώστας Περιστερίδης και Απόστολος Σκόνδρας.
Ανεξάρτητα από το αν αδειοδοτηθεί η ομάδα, οι Ηπειρώτες φαίνεται ότι είναι αποφασισμένοι να προχωρήσεις σε τουλάχιστον δύο ανανεώσεις.
Ο λόγος για τον Περιστερίδη, ο οποίος σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν κλήθηκε να καλύψει το κενό του Βελλίδη μετά την πώλησή του στον ΠΑΟΚ και υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για τις εμφανίσεις του.
Ο δεύτερος σύμφωνα με το «Goal» είναι ο Σκόνδρας, ο οποίος θεωρείται ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει πολύτιμες βοήθειες στην αμυντική γραμμή. Τα συμβόλαια αμφότερων λήγουν το καλοκαίρι μαζί με εκείνα των Ίλιτς, Μανιά, Στρούνα, Ηλιάδη και Ιωάννου.
-
...ανεξάρτητα από το αν αδειοδοτηθεί η ομάδα... :-?
-
Ειμαστε large,δεν το κρυβομαι αλλωστε ::)
-
Στατιστικά..………..….ΛΕΠΤΑ………..ΜΑΤΣ…………..ΓΚΟΛ…..ΜΟ…………………..
…….ΒΕΛΛΙΔΗΣ…………1693……………..18………………..29.…..1,6
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΔΗΣ………….835……………….8…………………..9…..…1,1 (26η Αγωνιστική)
Ο ΜΑΡΚΟΣ στα 835΄ θα μάζευε 14 γκολ... στατιστικά.
Ο ΚΩΣΤΗΣ αναμένεται να μαζέψει ακόμη 4,5 (368΄)... στατιστικά (σύνολο 13 σε 1205΄)
Άλλες όμως τότε οι συνθήκες και τα χαρτιά... και το 1-4-4-1-1 και άλλες τώρα με τα χαρτιά και με το 0-3-5-2
-
Κάρτες...
Μανιάς- Σκόντα
Σκόνδρας - Σουβλάκι
-
2016
Λήγουν 7 συμβόλαια...
http://oi64.tinypic.com/nq68vr.jpg (http://oi64.tinypic.com/nq68vr.jpg)
2 ανανέωσαν (Περιστερίδης, Σκόνδρας)
5 υπόλοιπο
-
Στην Τροπολιτσά φαίνεται αρέσουν οι ψευτο μαγκιές κι οι τσαμπουκάδες.
Δύσκολα να φτάσει το Νίκο Λιάκο στα 18 πχιά, ένα ματς τούμνε.
-
2016
Λήγουν 7 συμβόλαια...
Άδεια...
Απεριόριστο αριθμό 18 ετών άνω* παικτών ελληνικής υπηκοότητας ή κράτους- μέλους της ΕΕ ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού τομέα (Έλληνες - Κοινοτικοί)
* γονική συναίνεση πριν το 18ο έτος
Περιορισμένο αριθμό (5) αλλοδαπών παικτών 18 ετών άνω, από κράτη μη μέλη της ΕΕ ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού τομέα που θα μπορούν να παίζουν και οι 5 κατά αγώνα (Ξένοι).
Ομογενείς παίκτες 18 ετών άνω (οι ομογενείς δεν υπάγονται στην κατηγορία των αλλοδαπών).
Συμβόλαια σύμφωνα με FIFA-ΕΠΟ και αμοιβές όχι κατώτερες των ΕΣΣΕ.
Έλληνες (-) 22
Πασχαλάκης
Περιστερίδης
Κολιοφούκας
Μιχαήλ
Τζιμόπουλος
Μπέριος
Ναδάλες
Καρανίκας
Σκόνδρας
Μαυροπάνος
Κούτρης
Γαρουφαλιάς
Κοζορώνης
Ηλιάδης
Τσουκαλάς
Κοζορώνης
Ιωάννου
Νικολιάς
Μανιάς
Γιάκος
Φερφελής
Μασούρας
…
Κοινοτικοί (-) 3
Στρούνα
Ακόστα
Ναδάλες
...
Ξένοι (5) 2
Λίλα
Ίλιτς
_
_
_
…Τσάβες
μη Άδεια...
- απεριόριστες μεταγραφές ποδοσφαιριστών γεννημένων μετά τις 1/1/1993,
1 ποδοσφαιριστή ανεξαρτήτως εθνικότητας και όριου ηλικίας την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, από τον Ιούλιο μέχρι τον Αύγουστο του 2016 δηλαδή (μεταγραφή, ανανέωση ή δανεισμό)
1 Έλληνα χωρίς όριο ηλικίας τον Γενάρη του 2017
2 ανανεώσεις ή επεκτάσεις άνω των 23 ετών (μετά την 1/1/1993), ανεξαρτήτως εθνικότητας
-
Δεν είμαι σίγουρος αν οι αλβανοί πιάνουν θέση ξένου στην Ελλάδα ή έχουν ειδικό καθεστώς.
Επίσης δεν ισχύει ο κοινοτικός για τον ευρωπαικό οικονομικό τομέα (συνθήκη Κοτονού).
-
Άδεια...
ΝΕΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ
Άρθρο 8
Δελτίο αθλητικής ιδιότητας-Πιστοποίηση της υγείας του αθλητή-Συμμετοχή ομογενών ή αλλοδαπών αθλητών σε αγώνες
3. Στις αγωνιστικές διοργανώσεις των αθλητικών φορέων επιτρέπεται να συμμετέχουν ομογενείς ή αλλοδαποί αθλητές, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στα καταστατικά των οικείων ομοσπονδιών, υπό την επιφύλαξη των διατάξεων της ενωσιακής και ελληνικής νομοθεσίας.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
Διατάξεις Εφαρμογής Κανονισμού για τους Ερασιτέχνες Ποδοσφαιριστές
ΙΟΥΝΙΟΣ 2015
Άρθρο 1 Απόκτηση ιδιότητος - Αριθμός ποδοσφαιριστών
4. β) Κάθε ομάδα δύναται να διατηρεί στη δύναμή της μέχρι πέντε (5) αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές άνω των 18 ετών. Η ομάδα δύναται να αποδεσμεύει τους υπεράριθμους των πέντε αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές, άνω των 18 ετών, που εντάσσονται στην κατηγορία του παρόντος εδαφίου, από την ενηλικίωση τους, αμέσως μετά την συμπλήρωση του δέκατου όγδοου (18) έτους της ηλικίας του αλλοδαπού ποδοσφαιριστή που επιθυμεί να αποδεσμεύσει, με αίτησή του στην Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών.
Οι κατά τα ανωτέρω υπεράριθμοι ποδοσφαιριστές που δεν θα αποδεσμευτούν, δύνανται να παραμείνουν στη δύναμη της ομάδας μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου εντός της οποίας ενηλικιώνονται, χωρίς δικαίωμα συμμετοχής σε επίσημους αγώνες.