PAS.gr Forum
Διάφορα => Ρε δεν ΠΑΣ καλα! => Μήνυμα ξεκίνησε από: Crimson Glory στις Τετ 21 Οκτ 2015 16:48
-
Εν μέσω αναζωπύρωσης της εβραιο-παλαιστινιακής διαμάχης, ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου αποφάσισε να προχωρήσει στην καινοφανή δήλωση ότι αρχικά ο Αδόλφος Χίτλερ δε σχεδίαζε να εξοντώσει τους Εβραίους αλλά μόνο να τους απελάσει αλλά πείστηκε να προχωρήσει στις θηριωδίες από ένα μουσουλμάνο αξιωματούχο.
Μιλώντας στο παγκόσμιο συνέδριο Σιονιστών, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ισχυρίστηκε ότι «ήταν ο Μουφτής της Ιερουσαλήμ, Χατζ Αμίν αλ-Χουσεϊνί, αυτός που φύτεψε την ιδέα της εξόντωσης των Εβραίων της Ευρώπης στο μυαλό του Αδόλφου Χίτλερ».
Ο αλ-Χουσεϊνί ήταν ο Μεγάλος Μουφτής της Ιερουσαλήμ, η υψηλότερη εκκλησιαστική εξουσία, αφορούσε τη μουσουλμανική κοινότητα και τους ιερούς τόπους κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1920 και του '30, όταν η Παλαιστίνη βρισκόταν υπό βρετανική κυριαρχία.
Στην ομιλία του, ο Νετανιάχου υποστηρίζει ότι ο Αλ-Χουσεϊνί «είχε κεντρικό ρόλο στην υποδαύλιση της λεγόμενης τελική λύσης. Πήγε στο Βερολίνο. Ο Χίτλερ δεν ήθελε να εξοντώσει τους Εβραίους την εποχή εκείνη, ήθελε να εκδιώξει τους Εβραίους. Και ο Χατζ Αμίν αλ-Χουσεϊνί πήγε στον Χίτλερ και του είπε: «Αν τους απελάσεις, όλοι θα έρθουν εδώ. '' Λοιπόν, τι πρέπει να κάνω με αυτούς;» ρώτησε ο Χίτλερ. «Κάψτε τους! του είπε ο Μουφτής», είπε ο Νετανιάχου.
http://www.koutipandoras.gr/article/153560/proklitikos-netaniahoy-o-hitler-den-ithele-na-exontosei-toys-evraioys-mono-na-toys (http://www.koutipandoras.gr/article/153560/proklitikos-netaniahoy-o-hitler-den-ithele-na-exontosei-toys-evraioys-mono-na-toys)
-
Μάθημα προπαγάνδας.
Μάθημα για το πως πυροδοτείται ένας πόλεμος και υπονόμευεται η όποια ειρήνη.
-
κατά το δοκούν,ξαναγράφεται η ιστορία,από κείνους που γλύφουν εκεί που φτύνανε....
-
Μάθημα προπαγάνδας.
Μάθημα για το πως πυροδοτείται ένας πόλεμος και υπονόμευεται η όποια ειρήνη.
+ το ότι δεύτερος προορισμός διακοπών για τους Εβραίους,
μετά την Αμερική,είναι η Γερμανία κλπ κλπ. ;)
+ οι συμμαχίες. ;)
Και ξαφνικά θυμήθηκα τον...συνοστισμό στη Σμύρνη
της...κυρίας Ρεπούση...
Ο RASTA κάτι λέει παραπάνω για το γράψιμο της Ιστορίας.