PAS.gr Forum
About PAS => Προηγούμενες αγωνιστικές σεζόν => Πρωτάθλημα - Κύπελλο 2016-2017 => Μήνυμα ξεκίνησε από: ΠΑΣΟΛΕΣ στις Σαβ 26 Νοέ 2016 18:13
-
(http://oi64.tinypic.com/2n7e1ph.jpg)
Θύμησες παλιές από κάτι γ και β εθνικές αυτή η έδρα στον ευοσμο με τα τρακτερια. Άνοιξα το θέμα γιατί... Πρόλαβα :P
Πάμε για χαλαρή διπλαρα με 0-4.
-
Με νίκη εξασφαλίζουμε την 1η θέση στον όμιλο ότι και να γίνει την τελευταία αγωνιστική που πάμε Μυτιλήνη*.
Ας την πάρουμε τη γαμημένη τη νίκη γιατί στη Μυτιλήνη θα πάμε Πέμπτη 15 Δεκ μεταξύ γαύρου μέσα και αεκ έξω. Μακρινό ταξίδι και κουραστικό που πέφτει ανάμεσα σε 2 ματς φωτιά. Με εξασφαλισμένη 1η θέση μπορούμε να στείλουμε τα τσικό να πα να παίξουνε.
*Εκτός αν νικήσει η Κακονή ντγκζανθ οπότε με νίκη εναντίον μας βγαίνει αυτή 1η. Περισσότερα για τις ισοβαθμίες στο κύπελλο θα σας εξηγήσω μετά από τα μεθαυριανά ματς. :))
-
Δεν υπαρχει ξανθη-καλλονη διπλο
Χρειαζομαστε νικη απαραιτητα για την πρωτη θεση και για να κανουμε οπως λες πολλες αλλαγες με την καλλονη
Αγροτικος αστερας καλος φετος και μας εχει κανει κατι ασχημες κηδειες εκει
Μιας και παιζουμε με ηρακλη την δευτερα νομιζω οτι μπορουν να παιξουν οι περισσοτεροι βασικοι
Οποτε δεν πιστευω οτι θα εχουμε σοβαρο προβλημα να κερδισουμε
:pas: :pashat: :joker:
-
Ο Αγροτικός Αστέρας είναι πρώτος και αήττητος μέχρι στιγμής σε αυτές τρεις πρώτες αγωνιστικές της Football league.
-
Ροτεισον οπωσδηποτε γιατι 4 ματς σε δυο εβδομαδες ειναι υπεραρκετα.....
Και οτι βρεξει ας κατεβασει
-
άχ! :-? :mono:
-
Ειναι τοσο μικρό το γ'ηπεδο που ο Billy Stam λεει οτι θα βαλει γκόλ ο Πασχαλάκης με βολέ απο τερμα σε τερμα :joker:
:mono:
-
Mπορούν και πρέπει να δοκιμαστούν και νέοι παίχτες, θαρρώ.
Όχι χαριστικά φυσικά, αλλά γιατί κάποια στιγμή είναι πιθανό να χρειαστούν (πχ. Γαρουφαλιάς - Αγρίνιο).
Δε θα πρέπει να ξέρουν το ρόλο τους ;
Και εν πάσει περιπτώσει, αμελητέα ποσότητα είναι φέτος τα "δευτερά" μας ;
Το πληρέστερο ρόστερ έβερ.
-
Η ομαδα ειναι σε φορμα πιστευω πως ειναι στο χερι της να παρει την νικη ο Αγροτικος μπορει να εκανε σχετικα καλο ξεκινημα στην Β Εθνικη αλλα δεν αποτελει φοβητρο παμε δυνατα για το διπλο :mono: :pas:
-
Ωραιος ο Ραφαηλ(κλασικο Λεσβιωτικο ονομα,λιγο με το επιθετο μας την χαλασες που δεν τελειωνει σε ελης αλλα χαλαλι)...............
Λοιπον ερχεσαι πανω και κερνας κανα Ουζακι Πλωμαριτικο,δεν εχει ου?
Απο εμενα μην με περιμενεις κερασμα(ειμαι και μισοχαμουντζης ντε,λαμογιο),χρωσταω αρκετα μπουκαλια εδω μεσα,ενα στον παγουρενκο και ενα στο κριμσον :)
Καλως ηρθες φιλαρακι
p.s Λαθος εποχη ρε γαμωτο...Αν παιζαμε κανενα κυπελλο μεσα Αυγουστου ειχαμε ελπιδες να φαμε και κανενα συκο απο την ριζωμενη συκια που βγαινει απο τις χαραμαδες του πεταλου του γηπεδου του Ευοσμου.......Μονο στο ελλαδισταν αυτα :))
-
Οι πιο γνωστοί παίχτες τους: Γιακουμής, Αργυρίου, Μπουτζίκος, Χατζής, Τεγούσης, Δεινόπαπας, με θητεία κυρίως στις μικρότερες κατηγορίες.
Με νίκη παιρνάμε στην επόμενη φάση.
Υ.Γ. Θυμάμαι τη ζωη μου σε τσιμέντα και κλουβιά.......
-
Καλησπέρα φίλε ayuto1966 απο Μυτιλήνη είμαι (Λουτροπολη Θέρμης) να είσαι καλά :mono: ουζο Μυτιλήνης, τσίπουρο απο Γιάννινα ;)
-
χωρίς 7 πάμε πάνω
από γκαζέτα
Χωρίς επτά ο ΠΑΣ
Χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς αναπληρωματικούς του παίκτες θα δώσει ο Πετράκης στο ματς Κυπέλλου με τον Αγροτικό. Ο κόουτς του ΠΑΣ άφησε στα Γιάννινα τους Περιστερίδη, Κόντε, Ναδάλες, Τζημόπουλο, Λίλα, Κοζορώνη και Κούτρη, ώστε να πάρουν «ανάσες». Η αποστολή του ΠΑΣ είναι η εξής:Ακόστα, Μασούρας, Ζάιρο, Κολιοφούκας, Μαμπούλου, Βιδάλ, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Δώνης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μπέριος, Μπουκουβάλας, Πασχαλάκης, Μαυροπάνος, Νικολιάς, Φερφελής και Σκόνδρας.
Με αυτό το δεδομένο περιμένω την 11άδα που θα κατεβάζατε αύριο αν είσασταν Πετράκης
-
Με Κούτρη και Ναδάλες εκτός, ποιος θα παίξει αριστερά;
-
ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΗΛ
ΜΠΕΡΙΟΣ
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ
ΓΙΑΚΟΣ
ΑΚΟΣΤΑ
ΦΕΡΦΕΛΗΣ
ΜΑΜΠΟΥΛΟΥ
ΖΑΙΡΟ
ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ
Για να μην εχουμε παρατραγουδα και να τελειωνει η προκριση καπως ετσι θα ξεκινησουμε
Εβαλα καρανικα αριστερο μπακ γιατι δεν ξερω αν εχουμε τριτο
Ισως ξεκινησει ο γαρουφαλιας στα αμυντικα χαφ
:pas: :pashat: :joker:
-
ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ
μπεριος
σκονδρας
ΜΙΧΑΗΛ
μπουκουβαλας
γαρουφαλιας
βιδαλ
ακοστα
μαμπουλου
νικολιας
καρανικας
-
Ο Πασχαλάκης θα είναι στο τέρμα. Ο Μαυροπάνος κεντρικός της τριάδας (είναι σε φουλ φόρμα ο μικρός, καιρός για ντεμπούτο να ξεκουραστεί κι ο Μπέριος) με τον Μιχαήλ αριστερό στοπερ και τον Σκονδρα δεξιό. Καρανίκας και Ακόστα στα άκρα (πάντα ο Νόε παίζει το αριστερό άκρο όταν λείπουν οι δύο βασικοί μας). Ο Γαρουφαλιάς αμυντικός χαφ, με τον Δώνη δεξί χαφ και έναν εκ των Βιδάλ-Νικολιά δίπλα του (και οι δύο δεν είναι έτοιμοι για πάνω από 60 λεπτά). Μαμπουλού και Φερφελής στην επίθεση.
Το rotation θα ανοίξει.
Ζάιρο, Γιάκος, Μπουκουβαλας σε περίπτωση ανάγκης. Ο Μασούρας ακόμα δεν είναι έτοιμος για τα standards του Πετράκη, έπαιξε και με την Κ20 προχθές (σε αντίθεση με τον Μαυροπάνο που προφυλάχθηκε).
Προπόνηση τακτικής δεν γίνεται όταν υπάρχουν ματς ανά τρεις μέρες για να είμαστε σίγουροι για τα πλάνα, αυτό το σχήμα λέει όμως η διαίσθηση μου αποκωδικοποιώντας την λογική του coach.
-
Ο Μαυροπάνος από πέρσι βγάζει μάτια στις προπονήσεις. Πιστεύω οτι ήρθε η ώρα να παίξει και παράλληλα να ξεκουραστεί ο Μπέριος. Να προφυλαχθεί καλύτερα ο ΤΙΤΑΝΑΣ ο Μπέριος μην και τραυματιστεί γιατί ποιος ξέρει τι λυκοκρίαρα επιθετικούς έχει ο αγρότης.
Μαυροπάνος ή αλλιώς Blackpeter ή αλλιώς the next big thing. Ήρθε η ώρα σου. Εάν όχι τώρα, πότε;
Φερφελή θα έβαζα επίσης απ την αρχή. Φερφελής ή αλλιώς θωρηκτό ή αλλιώς ο Χρούμπες της Αετομηλίτσας.
-
Ο Μαυροπάνος όντως βγάζει μάτια και κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερος από τον Οικονόμου στην ηλικία του (αν και κάπως διαφορετικού τύπου παίχτες). Παίζει όμως σε μια θέση που θα κάνει γκέλες που μπορεί να κοστίσουν μέχρι να αποκτήσει εμπειρίες και χρειάζεται προσοχή από όλους μας η διαχείρισή του. Αναφέρομαι κυρίως στον κόσμο.
Ο Φερφελής που επίσης ανέφερες, αν κρατούσε κανείς από τον Ιούλιο ως τώρα πίνακα σκόρερ των οικογενειακών διπλών, θα ήταν σίγουρα πρώτος με διαφορά από τον δεύτερο και περίπου διπλάσια από τον Κόντε. Το αυριανό ματς σε γήπεδο κλουβί όπου η μπάλα θα σηκωθεί ψηλά στην περιοχή αρκετές φορές είναι ιδανικό για αυτόν. Σε αντίθεση με τα Ευρωπαικά παιχνίδια που το -αποκλειστικά- παιχνίδι αντεπιθέσεων που παίζαμε δεν του ταιριάζει και τον αδίκησε. Προσωπικά αυτόν περιμένω κυρίως να δω αύριο.
-
ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ
ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
ΜΑΥΡΟΠΑΝΟΣ
ΝΙΚΟΛΙΑΣ
ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ
ΔΩΝΗΣ
ΒΙΔΑΛ
ΜΑΣΟΥΡΑΣ
ΦΕΡΦΕΛΗΣ
ΖΑΪΡΟ
-
Λιγο το δυσκολο προγραμμα στην συνεχεια, λιγο η νικη με την ξανθουλα, λιγο το οτι εχει ενα ακομα ματς ο ομιλος ο κοουτς εχει την ευκαιρια για ενα γεναιο rotation. Θελω να δω Μαυροπανο και Μασουρα μιας και ακουω απο πολυ κοσμο τα καλυτερα για αυτα τα παιδια.
Καλο θα ειναι τα το σχολασουμε απο αυριο για να μην τρεχουμε στο τελευταιο ματς στις σαρδελες. Αν και απο οτι πιστευω ακομη και με ηττα η προκριση ειναι δυσκολο να χαθει. Πρεπει να αυτοκτονησεις... Αριστερα μαλλον ο Ακοστας θα παιξει ολη την πλευρα...
-
(http://www.agrotikosasterasfc.gr/sites/default/files/styles/mainimage/public/agrotikos_50.jpg?itok=eSy2T_Bi)
Με την τελευταία προπόνηση να πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Ωραιοκάστρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα (29/11, 15.00) για το κύπελλο με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα. Μετά το τέλος της το προπονητικό επιτελείο ανακοίνωση την αποστολή που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές και την αποτελούν οι: Γιακουμής, Γουναρίδης, Μπουτζίκος, Ουνγιαλίδης, Αργυρίου, Βαφέας, Θεοδωρίδης, Κουκόλης, Τριανταφυλλάκος, Χατζής, Τάι, Τεγούσης, Φιλίπε, Γκέσιος, Πάλλας, Δεινόπαπας, Πάτο, Έππας.
Εκτός αγώνα έμειναν οι Κυριακίδης, Γκέκας, Παπαδημητρίου, Γκότοβος και Κάμπας.
agrotikosasterasfc.gr
Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ενημερώνει το φίλαθλο κοινό για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της 2ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα στο «Δ. Κοντικάκης» (29/11, 15.00).
Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ.
Τα εισιτήρια του αγώνα για τους φιλάθλους του Αγροτικού Αστέρα θα διατίθενται σήμερα από τα γραφεία της ομάδας μέχρι τις 16.30 ενώ αύριο η διάθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 11.00 έως και τις 15.00 από το εκδοτήριο που βρίσκεται στην είσοδο της Θύρας 1 (επί της οδού Διγενή Ακρίτα).
Παράλληλα στη διάθεση του κοινού υπάρχουν και τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής αγωνιστικής περιόδου τα οποία τιμώνται:
Ενιαία τιμή για όλους: 50 €
Εισιτήρια αριθμημένων θέσεων: 60 €
GOLD – Θέσεις επισήμων: 300 €
agrotikosasterasfc.gr
το παιχνιδι θα το μεταδοσει το cosmote sport 1
(https://www.cosmote.gr/portal/image/journal/article?img_id=12528672&t=1479076521567)
-
χωρίς 7 πάμε πάνω
από γκαζέτα
Χωρίς επτά ο ΠΑΣ
Χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς αναπληρωματικούς του παίκτες θα δώσει ο Πετράκης στο ματς Κυπέλλου με τον Αγροτικό. Ο κόουτς του ΠΑΣ άφησε στα Γιάννινα τους Περιστερίδη, Κόντε, Ναδάλες, Τζημόπουλο, Λίλα, Κοζορώνη και Κούτρη, ώστε να πάρουν «ανάσες». Η αποστολή του ΠΑΣ είναι η εξής:Ακόστα, Μασούρας, Ζάιρο, Κολιοφούκας, Μαμπούλου, Βιδάλ, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Δώνης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μπέριος, Μπουκουβάλας, Πασχαλάκης, Μαυροπάνος, Νικολιάς, Φερφελής και Σκόνδρας.
Με αυτό το δεδομένο περιμένω την 11άδα που θα κατεβάζατε αύριο αν είσασταν Πετράκης
Διαβάζω στο site της ΠΑΕ ότι ο Κούτρης θα είναι στην αποστολή, οπότε αυτός θα αναλάβει λογικά την αριστερή πλευρά.
Τον Φερφελή βλέπω εκτός αποστολής
Συνέπεια στην σωστή ενημέρωση τα αθηναικά μέσα !!!!!!!!!!
-
Το site της ΠΑΕ χθες ανέβασε την 18άδα με τον Φερφελή μέσα και τον Κούτρη έξω. Ξαφνικά σήμερα την άλλαξε και έβαλε τον Κούτρη. Δεν φταίει το gazzeta, ούτε και κανένα άλλο μέσο που χρησιμοποιεί το επίσημο site της ΠΑΕ θεωρώντας το έγκυρο. Copy/paste κάνουν την αποστολή και δεν μπορούν να κάθονται στη συνέχεια να κάνουν ανανεώσεις για να δουν μήπως αλλάξει. Η ευθύνη είναι της ΠΑΕ, που δεν μπορεί να γράψει σωστά μια 18άδα και μάλιστα αντί να βγάλει δεύτερη διευκρινιστική ανακοίνωση για να διορθώσει το λάθος, έκανε απλά ένα edit στο αρχικό της κείμενο. Αστεία πράγματα.
Προφανώς αλλάζουν και οι προβλέψεις για την 11άδα τώρα. Ο Κούτρης θα πάει αριστερά, ο Ακόστα αριστερός χαφ δίπλα στον Δώνη και μένει να δούμε αν κάποιος εκ των Νικολιά ή Βιδάλ παίξει περιφερειακός επιθετικός δίπλα στον Μαμπουλού. Αλλιώς Ζάιρο.
-
Από gazzetta 18:25…
Από ΠΑΕ Πετράκης 12:57 / 14:36…
Η αξιόπιστη και ο αναξιόπιστος...
Και θέλει και 11αδες ο lemo...
Η ευθύνη είναι της ΠΑΕ, που δεν μπορεί να γράψει σωστά μια 18άδα και μάλιστα αντί να βγάλει δεύτερη διευκρινιστική ανακοίνωση για να διορθώσει το λάθος, έκανε απλά ένα edit στο αρχικό της κείμενο. Αστεία πράγματα.
Δηλ., ο Κόουτς δεν έχει δικαίωμα να τροποποιεί αποφάσεις του για χ λόγους που κρίνει αυτός και κατά συνέπεια τα ανακοινωθέντα επειδή η gazzetta κ.τ.λ., κ.τ.λ., ...?
Δεν το καταλαβαίνω αυτό...
Δημοσίευση: Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2016 12:57 -
Τελ. ανανέωση: Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2016 14:3
-
Δεν το είχα δει χθες και θεώρησα ότι δεν είχε γίνει τροποποίηση
αν είναι δυνατόν .... ::)
-
Δικαίωμα του Πετράκη είναι να αλλάξει και ολόκληρη την 18άδα αν θελήσει. Ως Π.Α.Ε. όμως, δεν κάνεις edit στο κείμενο, βγάζοντας "τρελά" όλα τα Μ.Μ.Ε. (τοπικά και πανελλαδικά) που έχουν σήμερα ρεπορτάζ με τον Φερφελή εντός και τον Κούτρη εκτός. Αν η αλλαγή οφείλεται σε κάποιον απρόσμενο λόγο (π.χ. κάποιον τραυματισμό ή κάποια ίωση του Φερφελή), ένας λόγος παραπάνω η ΠΑΕ να βγάλει δεύτερη ανακοίνωση και να πει ότι κάναμε αυτή την αλλαγή λόγω του τάδε γεγονότος.
Οι επίσημες ανακοινώσεις μιας ΠΑΕ θα πρέπει να είναι έγκυρες και να μην αλλάζουν για να τις παίρνει στα σοβαρά αυτός που τις διαβάζει. Αν τυχόν υπάρχουν λάθη ή απρόσμενες αλλαγές, πρέπει να βγαίνει δεύτερη ανακοίνωση.
Δε νομίζω να λέω κάτι παράλογο ή μη κατανοητό.
-
Είναι τακτική να μπερδέψουμε τον αντίπαλο ώστε να μην ξέρει ποιους θα βάλουμε μέσα. :P
-
Να μας πουν πάντως γιατί δεν παίζει ο Φεφελής. Αν όχι σήμερα, πότε;
-
Πλησιάζει η ώρα και θυμήθηκα ένα ματς πριν 11 χρόνια (νομίζω ήταν ίδια εποχή, τέλη Νοεμβρίου, δεν είμαι σίγουρος) που ήμουν στη Θεσσαλονίκη και πήγα στο γήπεδο του Θερμαϊκού για το ματς.
300-400 άτομα, στριμωγμένα σε μια κερκίδα ήμασταν συνολικά.
Τέτοια μέρα, Τετάρτη, ίδια ώρα πάλι, μεσημέρι, κρύο, βροχή και απεργία των δημοσιογράφων και πρόβλημα με το ιντερνετ στο συνδεσμιακό BV φόρουμ που τότε υπήρχε.
Στο ένα χέρι την ομπρέλα, στο άλλο την κάμερα για να βγάζω φωτογραφίες και στο παράλλο το κινητό για να αναμεταδίδω τηλεφωνικά τι γίνεται στο ματς.
Στην άλλη άκρη της γραμμής, ο ΛΟΚΟ, αν θυμάμαι καλά.
Εμβόλιμα, μιλούσα και με κάναν άλλο που αγωνιούσε να μάθει τι γίνεται.
Ήμασταν πρώτοι στη βαθμολογία και μας κυνηγούσε ο Αγροτικός Αστέρας.
Τότε είχε σπάσει το ρεκόρ συνδεδεμένων χρηστών κι επισκεπτών στο φόρουμ.
Ευτυχώς, έσπασε κι άλλες φορές έκτοτε.
Το ματς, νομίζω 1-1 με τον Μιχαήλ να κάνει καλή εμφάνιση και λέγαμε ότι το γενικώς το βρεγμένο τερέν του πάει.
Σα να παίζει καλύτερα με τα βρόχινα λάστιχα...
Ποιος να μας το'λεγε τότε ότι 10 χρόνια μετά,
αυτός ο πιτσιρικάς θα φορούσε το περιβράχιονιο του αρχηγού της πιο πετυχημένης ομάδας στην 50χρονη ιστορία του ΠΑΣ και ότι θα σκόραρε το πρώτο, ιστορικό γκολ του ΠΑΣ σε Ευρωπαϊκό ματς...
Πώς τα φέρνει η πουτάνα η ζωή...
:mono:
-
Ψόφος αναμένεται την ώρα του αγώνα αφού χιονίζει στους λόφους περιφερειακά του Ευόσμου...
Στα ορεινά του νομού Θεσσαλονίκης, από νωρίς το πρωί της Τρίτης έχει αρχίζει να χιονίζει. Σε Χορτιάτη, Φίλυρο, Μελισσοχώρι, Πανόραμα και Ωραιόκαστρο, η χιονόπτωση είναι εντονότερη.
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500117695
-
Να μας πουν πάντως γιατί δεν παίζει ο Φεφελής. Αν όχι σήμερα, πότε;
Είναι συναχωμένος :P.
-
Αγροτικός Αστέρας: Γιακουμής, Γκέτσιος, Βαφέας, Ουνγιαλίδης, Κοκόλης, Τεγούσης, Χατζής, Τριανταφυλλάκος, Φελίπε, Δεινόπαπας, Πάτο.
Γουναρίδης, Έππας, Τάι, Μπουζίκος, Πάλλας, Αργυρίου, Θεοδωρίδης.
ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης, Νικολιάς, Δώνης, Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Μαμπουλού, Ακόστα, Γαρουφαλιάς, Σκόνδρας, Βιδάλ, Καρανίκας.
Κολιοφούκας, Γιάκος, Μπέριος, Ζάιρο, Μπουκουβάλας, Κούτρης, Μασούρας.
-
Τέσσερις ηρωικοί οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα στις εξέδρες!
-
11!
Ζούμε μεγάλες στιγμές, ξανά!
Νικολιας αριστερό μπακ
-
1-0 ο ΠΑΣ
Δώνης!!!
-
Δωνης το 0-1
Κεφαλια από σέντρα από αριστερά , ατομική ενέργεια Βιδαλ
-
Σέντρα του ΒΙΔΑΛ ( ΑΚΟΣΤΑ ?) από αριστερά, ο αμαρκάριστος Δώνης παίρνει την κεφαλιά και ανοίγει το σκορ στον Εύοσμο.
40': ΓΚΟΛ! Αγροτικός Αστέρας - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1
-
GGGGGGGGGGOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLL LLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΩΝΗΣ!ΟΥΑΟΥ!
-
0-1 Δώνης στο 40'
-
Ο Βιδάλ μερικές φορές μοιράζει σακούλες
-
Σχετικός βαρετό ματς μέχρι τώρα κάτι που περιμέναμε και λόγω διαφοράς δυναμικότητας και λόγω ελαφριάς "βαρεμάρας"...
Ο Ακόστα έχει λείψει και δείχνει ότι βρίσκει ρυθμό σιγα σιγα...ορισμένες κινήσεις από Μαμπουλού και Βιδάλ δείχνουν μια σχεδόν χαοτική διαφορά ποιότητας!
-
σημασια εχει το τριποντο σημερα...
ΠΑΜΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ...
πρωταθλημα και κυπελλο στην Ηπειρο
-
Μην ξεχναμε ομως οτι αυτη η ομαδα ειναι 1η στη Β.. και εμεις παιζουμε σχεδον με 2η ομαδα..
Μια χαρα στεκεται η ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ.. εμενα μ αρεσε!
Μπραβο στα 10-12 αλανια, στην κερκιδα!!!
-
Το γκολ
https://streamable.com/16qj?t=9.693152
-
Μετά τον Γιούρκα και τον πατέρα του, το δεύτερο δίδυμο πατήρ-υιός που σκοράρει με την φανέλα της Ομάδας μας.
-
Βρέξει - χιονίσει ο ΠΑΣ θα σας.....νικήσει!
-
60ό λεπτό
Ελαφριά χιονόπτωση, μουδιασμένα μπήκαμε.
Οι αγρότες έχουν πάρει την κατοχή της μπάλας και πιέζουν.
Θα ήθελα να δω τον Μασούρα να παίρνει χρόνο συμμετοχής.
61ο λεπτό
Πρώτη καλή στιγμή, με τον Νικολιά σε θέση τετ-α-τετ και πλάγια, να πλασάρει με το αριστερό, η μπάλα κόρνερ.
-
Για Μασούρα δύσκολο το βλέπω στο 1-0.Κάποιος από την τριάδα στην άμυνα ή Γαρουφαλιάς.Ίσως προς το τέλος για έναν ακόμα αμυντικογενή.
-
Τι είναι αυτός ο σπίκερ ρε παιδί μου ξέρει όλους του αγροτικού και κανένα δικό μας
Έχουν και αυτοί βούρκο πάντως
Ο Χριστόφορος βαριέται τη ζωή του
10 λεπτά ακόμα, άντε να σχολάμε
-
Σαλονικιός, τι περίμενες.
85ο λεπτό
Ο Μπουκουβάλας πήρε τη θέση του Καρανίκα και ο Μασούρας τη θέση του Βιδάλ.
90ό λεπτό
Ο Μασούρας είχε συρτό σουτ που έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Γιακουμή.
-
Τελευταία φάση, κόρνερ για ΠΑΣ, θα γίνει καθυστέρηση στο σημαιάκι.
Λήξη 0-1, πολύτιμη νίκη, με σκόρερ τον Δώνη.
Σοβαρή η ομάδα όταν έπρεπε, ο Γαρουφαλιάς μου άρεσε αρκετά, δοκιμάζοντας και το πόδι του 3 τουλάχιστον φορές, φαίνεται ότι φέτος έχει αυτοπεποίθηση και είναι πολύ δυναμικός, καμία σχέση με όσα θυμόμαστε τα περασμένα χρόνια.
-
Επαγγελματική νίκη με μετρία εμφάνιση
Βέβαια παίζαμε με ενδεκάδα που δεν εχει παίξει ποτε μαζί
Προκριθήκαμε πρώτοι, και πάμε παρακάτω
-
"Επαγγελματική" νίκη ;), κάναμε αυτό που έπρεπε.
Χαώδης η διαφορά ποιότητας με την παρακάτω κατηγορία.
Και όσο σκέφτομαι ότι σχετικά πρόσφατα υπήρχαν φωνές να πέσει η Ομάδα στη Γ,
με πιάνουν τα διαόλια μου... :stop:
Τέλος πάντων,
:mono:
-
Να πούμε λίγο και για την εχθρική διαιτησία
Καμιά τις κίτρινες κάρτες που μας έδειξε δεν ήταν σωστή, αντιθέτως τους χάρισε μια σε τράβηγμα από πίσω του Βινταλ στο πρωτο
Τες πα
Πάμε παρακάτω :mono:
-
Όσο σκέφτομαι ότι πριν λίγα χρονάκια κοντραριζόμασταν με το σημερινό μας αντίπαλο στην ίδια κατηγορία...
Και να περασουμε απ αυτή την έδρα και άγχος και δε συμμαζεύεται....
Και σήμερα στις δηλώσεις τους να ακούς κάναμε το καλύτερο αλλά παίζαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της Σούπερ λίγκ...
....αρχίζω να φοράω και το δεύτερο μανικάκι.....τρελόγιατρέεεεε μουυύυυυ ..... :pashat: :mono: :pas:
-
Παίξαμε όσο ακριβώς χρειαζόταν, γεγονός απολύτως φυσικό με αυτή την ενδεκάδα. Ματς για να ξεσκουριάσουν ρεζέρβες και να πάρουν χρόνο οι τραυματίες υπό ανάρρωση. Καλή συνέχεια και τα μυαλά ..... στο Καυτατζόγλειο.
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:
-
Κρατάμε αρκετά θετικά σήμερα:
- Τη νίκη, την πρόκριση και την 1η θέση
- Ξεκουράστηκαν πλην Μιχαήλ, όπως αναμενόταν, όλοι οι βασικοί παίχτες
- Η ομάδα με όποια συνθεση και να παίζει, δείχνει αμυντικά απροσπέλαστη και η περιοχή μας θυμίζει ναρκοπέδιο για τον αντίπαλο. Δεν κατάφερε να την πατήσει ο Αγροτικός.
- Άριστος ο Μαυροπάνος στο ντεμπούτο του. Άψογες τοποθετήσεις και μαρκαρίσματα, που είναι και τα δυνατά του σημεία. Αυτό που με ικανοποίησε όμως περισσότερο είναι πώς έβγαζε την πρώτη πάσα. Είναι το αδύνατό του σημείο, το δουλεύει και τα αποτελέσματα φαίνονται ήδη.
- Κορυφαίος της ομάδας και του γηπέδου συνολικά ο Γαρουφαλιάς. Συνέχισε από εκεί που έμεινε στο Αγρίνιο. Το ερώτημα "Λίλα ή Γαρουφαλιάς" στα προσεχή παιχνίδια, αν συνεχίσει έτσι, θα υπάρχει ολοένα και πιο έντονα.
- Πολύ καλός κι ο Δώνης. Στο γκολ βγάζει μια φάση που του την ζητάει ο Πετράκης συχνά.
Διπλό στον Ηρακλή!
:mono:
-
Γκολλλλλασσοοοοο σέντρα διαβήτη ακοστα και κεφαλιά του δωνη
Τρακτέρια Ευόσμου - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0-1
Το γκολακιι το πανηγύρισα πριν καν σεντραρει ο ακοστα.
Όταν ξεκίνησε η φάση από την άμυνα μην σας πω κιόλας.. .
Η επίθεση ήταν για σεμινάριο μια ακόμα φορά.
Όχι μόνο περάσαμε στην επόμενη φάση... Αλλά τερματισαμε πρωταθλητές ομίλου που σημαίνει ότι στην συνέχεια θα ευνοηθουμε από εύκολο αντίπαλο... Όσο το επιτρέπει ο θεσμός του κυπέλλου βέβαια.
Πάμε στην καλλονή να κατεβάσουμε την Κ20.
-
Επαγγελματική νίκη με μετρία εμφάνιση
Βέβαια παίζαμε με ενδεκάδα που δεν εχει παίξει ποτε μαζί
Προκριθήκαμε πρώτοι, και πάμε παρακάτω
Δεν εχουμε προκριθει ακομα,ουτε ως πρωτοι ουτε ως δευτεροι.
-
Θα βγω λιγακι off topic αλλα για να πω την μαυρη μου αληθεια ξεπονεσα σημερα.
Λιγο το μεσοβδομαδα,λιγο το ονομα του αντιπαλου,λιγο η δουλεια που δεν μ επέτρεψε να το δω στην τηλεοραση μου εφεραν στο μυαλο εκεινες τις τεταρτες στην Γ Εθνικη. Τοτε στα τελευταια μου μαθητικα χρονια γυρνουσα απ το σχολειο κατα τις 2:30 και ανοιγα το ραδιο και περιμενα καρτερικά τον Σηφη Βοτζακη να κανει μια συνδεση στο γηπεδο που παίζαμε για να ακουσω τι διαολο γίνετε. Ετσι και σημερα.
Πως περναν ετσι τα χρονια ρε πουστη μου (μιλαμε για μια 12ετια πισω)
Για το ματς η ομαδα πηρε αυτο που ηθελε και τελος. Αν παιξαμε η δεν παιξαμε καλα δεν ξερω σημασια εχει η προκριση στους 16.
Καλο απογευμα σε ολους
-
Έζησα στιγμές περασμένης δεκαετίας και πολύ το γούσταρα.
Καμιά 400αρια άτομα στην κερκίδα, διάσπαρτα με τους "φανατικούς" στην άκρη να φωνάζουν -μεταξύ άλλων-
"ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΑΑΑ"
"ΚΥΠΕΛΟΟΟ"
Κάτι κοψίδια κυκλοφορούσαν αριστερά και δεξιά,
κάνα - δυο γκόμενες ποδοσφαιριστών με πολύ ελαφρύ ντύσιμο,
τα κλασικά παππούδια που βλέπουν μπάλα όλη τους τη ζωή,
συγγενείς παικτών,
μΠαοκτσάκια που βρίζαν το 88 και τον προπονητή γιατί είναι Αρειανά,
χιόνι (!),
σκοτάδι,
γήπεδο βαρύ και δύσκολο,
τσιμεντόλιθοι
μια ωραία ατμόσφαιρα.
Κατά τις 16.30 δεν βλέπαμε καλά. Λίγο ακόμα και θα το διέκοπτε.
Σηκώθηκε ο Μασούρας και νόμιζα πως θα έβαζε το Ζάιρο.
Θετικότατος ο Μασούρας!
Δεν τον είχα ξαναδεί.
Χαωτική διαφορά επιπέδου, συνολικά.
Ο χειρότερος μας παίκτης έπαιζε σε αυτούς χωρίς να προπονείται καν, με τη φανέλα στο σπίτι.
Όποιος κι αν ήταν ο χειρότερος μας παίκτης.
Πριν 10 χρόνια παλεύαμε με αυτή την ομάδα για την πρώτη θέση στο Βόρειο Όμιλο της Γ Εθνικής...
Χαίρομαι για τη σοβαρότητα και την πειθαρχημένη εικόνα που έδειξε η ομάδα, παρά τις συνθήκες που δεν ευνοούσαν.
Πήραμε την πρόκριση και αυτό μετράει.
Αν δεν μπορέσουμε να πάρουμε τελικά το πρωτάθλημα, τουλάχιστον ας πάρουμε το κύπελλο. B-)
:mono:
-
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ:
Ένα- ένα, τα "κάστρα" στα πόδια σου πέφτουν...
σου παραδίνονται!!
-
Δεν εχουμε προκριθει ακομα,ουτε ως πρωτοι ουτε ως δευτεροι
Έχουμε προκριθεί και αν η Καλλονή δεν κερδίσει την πρώην Σκόντα στο άλλο παιχνίδι, έχουμε προκριθεί σαν πρώτοι, χωρίς να χρειάζεται το επόμενο ματσάκιον.
Y.Γ.
Μπαγασάκο ΧΒ, αυτά τα γήπεδα-παλάτια θυμόμαστε και σιγά σιγά χλωμιάζουν στο κεφάλι μας οι όχλοι και η έλλειψη δίευρων για ρέστα. Να φύγουν δεν πρόκειται αλλά ...χλωμιάζουν.
Κοίτα να καταχλωμιάσει και το δικό σου αγαπημένο σπορ. Το χύσιμο της μετά πολλού κόπου γεμίζουσας με γάλα καρδάρας.
-
Δεν εχουμε προκριθει ακομα,ουτε ως πρωτοι ουτε ως δευτεροι
Έχουμε προκριθεί και αν η Καλλονή δεν κερδίσει την πρώην Σκόντα στο άλλο παιχνίδι, έχουμε προκριθεί σαν πρώτοι, χωρίς να χρειάζεται το επόμενο ματσάκιον.
Y.Γ.
Μπαγασάκο ΧΒ, αυτά τα γήπεδα-παλάτια θυμόμαστε και σιγά σιγά χλωμιάζουν στο κεφάλι μας οι όχλοι και η έλλειψη δίευρων για ρέστα. Να φύγουν δεν πρόκειται αλλά ...χλωμιάζουν.
Κοίτα να καταχλωμιάσει και το δικό σου αγαπημένο σπορ. Το χύσιμο της μετά πολλού κόπου γεμίζουσας με γάλα καρδάρας.
Ξανθη-Καλλονη0-2
Καλλονη-ΠΑΣ 2-0
Αστερας- Ξανθη 2-0
κανε την βαθμολογια
-
227,27] ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ [/player]
Κι ενώ είχα μπει στο πετσί του Πετράκη … λίγο η πρεμούρα του Κόουτς για Φερφελή, λίγο το πλημμελές των ανακοινώσεων που εκθέτουν τα έγκριτα και έγκυρα “σάιτ” του ΠΟΚ***… 7/11 έφτασε η πιθανή 11αδα μου.
Του Κόουτς…
Πασχαλάκης, Μαυροπάνος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Καρανίκας (78' Μπουκουβάλας), Γαρουφαλιάς, Δώνης, Νικολιάς, Ακόστα, Μαμπουλού, Βιντάλ (87' Μασούρας).
Στο ματς
Ωραίο ζωσιμαδικό το τερέν, αλλά οι διαστάσεις δεν κάνουν για S.L.,
Σύμφωνα με το άψογο “μπερδροτέσιον” του Κόουτς, τα παιδιά έπαιξαν καλό – δυναμικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι όλα προπόνηση και διαβήτης αν αυτό νομίζει κάποιος…
Ο παίκτης, πέρα από συστήματα και τακτικές ασκείται να εφαρμόσει, έχει ποδοσφαιρική προσωπικότητα και αυτήν ενισχύει ο Πετράκης…
Ο ΠΑΣ δεν παίζει κονσέρβα...
*** Μπάμπη, αρκετοί που εποφθαλμιούν τη θέση σου…
:mono: 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ... σκεφτείτε για αφίσα εκεί στο ΠΕΑΚΙ.
-
Έζησα στιγμές περασμένης δεκαετίας και πολύ το γούσταρα.
Δεύτερο σερί against modern football ποστάρισμα. Σε λίγο θα βγάλεις την pochette κ θα σκουπίσεις κανά κάθισμα.
[edit]
Το επόμενο σχόλιο που θα είναι off topic και επί προσωπικού θα διαφραφεί.
[/edit]
-
ΠΑΣΤάκ> Πήγα να το εντιτιάσω σε "εκτός κι αν η Καλλονή κερδίσει τη πρώην Σκόντα κι εμάς με 2+ γκολ κι ο Αγροτικός τον Πανόπλο", αλλά αντέδρασε μέχρι και η σύνδεση και με πέταξε όξω, πριν προφτάσω να το κάμνω :P
-
Θα μας φαει η αγωνια μεχρι μεθαυριο :)
-
(...)
Y.Γ.
Μπαγασάκο ΧΒ, αυτά τα γήπεδα-παλάτια θυμόμαστε και σιγά σιγά χλωμιάζουν στο κεφάλι μας οι όχλοι και η έλλειψη δίευρων για ρέστα. Να φύγουν δεν πρόκειται αλλά ...χλωμιάζουν.
(...)
Τς τς τς...με τρομάζεις με την αυστηρότητά σου...
Σαν τις (γ)καμήλες κάνεις...
-
Έζησα στιγμές περασμένης δεκαετίας και πολύ το γούσταρα.
Δεύτερο σερί against modern football ποστάρισμα. Σε λίγο θα βγάλεις την pochette κ θα σκουπίσεις κανά κάθισμα.
Ε, βέβαια!
Αυτές ήσαν εποχές, κύριοι!
Όχι σαν και τώρα που έγινα Πανιώνιος και βλέπω τα ματς από την VIP σουίτα του Ζωσιμάδες, τρώγοντας χαβιάρι και πίνοντας σαμπάνια και μετρώντας τα 500ευρω μου για να μη βαριέμαι στο ημίχρονο...
Άσε που τότε δεν είχα και την προσωπική μου groupie στο forum να σχολιάζει κάθε ποστ που γράφω και να χει και υπογραφή προφίλ, για πάρτι μου.
Ούτε facebook είχαμε τότε, να σε κάνουν stalking για να βλέπουν τι φοράς και να το σχολιάζουν, οι Σταζίτες απ τις "ζωές των άλλων".
Χρυσές εποχές!
Τότε η μόνη καψούρα που ήξερα ήταν αυτή για τον ΠΑΣ.
Τώρα βλέπω και καψούρα από μέλος του φόρουμ, σε μέλος του φόρουμ.
Πολύ meta, η φάση, τεράστιε!
B-)
-
Ηρεμήστε ρέ!
-
Πολλά μπραβο στην ομάδα μας που πήρε το διπλό στην Θεσσαλονίκη με γκολ του νεαποκτηθεντα Δωνη και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια της.θετικό το ροτεισον του Πετράκη με πολλά πρωσοπα που δεν είχαν πολλές παρουσίες στο πρωτάθλημα να περνούν χρόνο συμμετοχής στο κύπελλο και να εχουν την ευκαιρία να αποδειξουν οτι αξιζουν περισσότερο χρόνο. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ :mono:
-
Επειδή ανέφερα ότι το γκολ του Δώνη είναι μια φάση που του την ζητάει συχνά ο coach, έψαξα το γκολ από την αρχή και για καλή μου τύχη το βρήκα. Εξηγούμαι λοιπόν τι εννοώ:
Ο κεντρικός αμυντικός (Μιχαήλ) κερδίζει τη μπάλα. Το 6άρι (Γαρουφαλιάς, 1ο σκαλί) αμέσως την ζητάει, τριπλάρει 2 και την προωθεί στον εσωτερικό χαφ (Δώνη, 2ο σκαλί). Ο περιφερειακός επιθετικός (Βιδάλ, 3ο σκαλί) έχει τραβηχτεί πίσω για να περιμένει την μπάλα, να την κουβαλήσει και να την μοιράσει τραβώντας τον έναν αμυντικό μαζί του (που τον χορεύει). Ο άλλος εσωτερικός χαφ (Ακόστα) έχει ανοιχτεί στο άκρο για να σεντράρει, ενώ ο Δώνης μπαίνει στην περιοχή για να εκμεταλλευτεί την απουσία του αμυντικού που τράβηξε ο Βιδάλ. Σέντρα, κεφαλιά, γκολ.
Λες και βλέπεις σε επανάληψη τον coach να κάνει ασκήσεις σε προπόνηση.
Γιατί στον φετινό ΠΑΣ τίποτα δεν έτυχε, αλλά ΠΕΤΥΧΕ.
-
Για Μασούρα δύσκολο το βλέπω στο 1-0.Κάποιος από την τριάδα στην άμυνα ή Γαρουφαλιάς.Ίσως προς το τέλος για έναν ακόμα αμυντικογενή.
Ναι ρε κόουτς ΝΑΙ!!!!!
Άντε να μπαίνουν σιγά σιγά παιδιά της Κ-20!!!!! :) :) :) :) :) :) :) :)
-
ΓΚΟΛ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ!
-
Στον Εύοσμο Βελλίδης, Χαρίσης και Κοροβέσης
Οι παλιές αγάπες και η οικογένεια του ΠΑΣ δεν ξεχνιούνται εύκολα για τους παίκτες που φεύγουν από τα Γιάννενα και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα από την παρουσία στον Εύοσμο των Βελλίδη, Χαρίση και Κοροβέση.
Οι τρεις πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ που αγωνίζονται πλέον στον ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο γήπεδο "Δημήτρης Κοντικάκης" του Εύοσμου και παρακολούθησαν μαζί την αναμέτρηση της ομάδας της Ηπείρου με τον Αγροτικό Αστέρα.
Μάλιστα μετά το τέλος του παιχνιδιού κατέβηκαν στα αποδυτήρια και συναντήθηκαν μέσα σε εξαιρετικό κλίμα με τους πρώην συμπαίκτες τους. Το κλίμα στον ΠΑΟΚ είναι αρνητικότατο μετά την χτεσινή ήττα στην Τούμπα από τον Ατρόμητο, τελείως αντίθετο δηλαδή με αυτό στον ΠΑΣ που πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στο κύπελλο και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση.
ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ
passports.gr
-
Αφού σηκώθηκε από την γλίστρα ο τζ33ς... περπάτησε η φάση.
Τέλεια φάση... και ανακλαστικά στην τσίτα ο μικρός.
Το τόπι ξεκινάει από κόρνερ...Γαρουφαλιάς ανεβάζει έξυπνα για Δώνη, Δώνης αλλάζει σε Βιδάλ... Βιδάλ παίζει μάτι δεξιά και ψάχνει Μαμπουλού που κάνει κίνηση... ο Βιδάλ πέφτει - ανακτά αμέσως το παιδί και αναγκαστικά αλλάζει ρότα αριστερά... Ακόστα ο αμαρκάριστος, θα σεντράρει σαν από στημένο... ο Δώνης στο διάστημα αυτό κινήθηκε κάθετα κανονικά και έπεσε την κατάλληλη στιγμή πάνω στη φάση (στην αλλαγή της ρότας, ενώ ο Μαμπουλού είχε κόψει νήμα νωρίς...) και με "γλάλειο άλμα" την κάρφωσε...
Αυτά είδα... 100 96 μ. φάση
-
Ρε πως ειναι ετσι οι πανω γωνιες στο τερμα τους :joker: :joker: :joker:
Αυτά είδα... 100 96 μ. φάση
Σιγά μην ειναι το γηπεδο τους 100 μετρα :joker:
Σε μια φαση στο πρωτο απο τον Πασχαλάκη εφτασε στον τερμα τους
-
Έχω την αίσθηση αν και είναι γρήγορα, οτι ο Πετρακης ετοιμάζει τον Δώνη για μια θέση σαν του Τσουκαλα(box to box). Και ο πρόεδρας θέλει να τον πάρει μπέχο. Το γκολάκι το κάρφωσε, οπότε να λαρώσουν λίγο οι αντι-δώνηδες. Όπως λάρωσαν και οι αντι-γιακοι(ένας από αυτούς κι εγώ).
-
Ύψιστη κάβλα το να έχεις 22 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές με καλή χημεία.
Ουδέποτε στην ιστορία μας συνέβαινε κάτι ανάλογο.
Χρυσή ευκαιρία φέτος με τόσες έριδες στους άλλους.
Θέλει όμως σκληρή δουλειά και αυτοβελτίωση.
Συν τύχη συν διαιτησία 50-50, φυσικά.
-
"ΓΚΑΛΕΙΟ"
Αυτά είδα...
... με τα μάτια του Πετράκη.
-
Πολλοί θυμούνται πόσο ανταγωνιστική ήταν αυτή η ομάδα όταν έπαιζε με τον ΠΑΣ κατά το παρελθόν.
Χθες με πολλές αλλαγές και συμπεριφερόμενος αυτοκρατορικά ο ΠΑΣ πήρε αυτό που ήθελε χωρίς φανφάρες,
δείχνοντας τη μεγάλη διαφορά επιπέδου που έχει πια.
Το θετικό συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει μαγιά και για την επόμενη 5ετία ώστε να συνεχίσε η ομάδα τις υψηλές πτήσεις.
Το ακόμα πιο θετικό είναι ότι η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο συνεχώς, μέρα με τη μέρα, αγώνα με τον αγώνα, αντίπαλο με τον αντίπαλο
και αυτό όχι απλά φαίνεται αλλά φωνάζει!
Πρέπει όλοι να βοηθήσουν, από την πλευρά του ο καθένας, ώστε αυτή η άνοδος... να μην έχει ταβάνι,
ώστε να δούμε να γίνεται πραγματικότητα αυτό που έχουμε στην καρδιά και το νου μας
όλοι οι ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ...ενεργοί, ανενεργοί, ημιενεργοί και ημιανενεργοί.
;)
-
το πιο θετικο αυτο το μηνα ειναι η διαπιστωση.....οτι "ΥΠΑΡΧΟΥΝ"....αυτοι που το προηγουμενο χρονικο διαστημα κραζαμε....μαλλον να μιλησω μονο για μενα.....εκραζα οτι δεν "υπηρχαν"...........
δεν ξερω στα μεγαλα ματς τι θα κανουν αυτοι οι καποιοι που εκραζα....αλλα ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι εχουν κανει αλματα προοδου
μπραβο σε αυτους ....μπραβο στους προπονητες που τους εχουν εξελιξει.....και "βουλωστο" στην παρτη μου που εκραζα
:pashat: :pashat: :mono:
-
Μπείτε στο google earth να δείτε το γήπεδο των τρακτερίων!Είναι 96 μέτρα αλλά είναι παράγωνο,καμμία ορθή γωνία!!!
-
μπραβο σε αυτους ....μπραβο στους προπονητες που τους εχουν εξελιξει.....και "βουλωστο" στην παρτη μου που εκραζα
Δεν είναι κακό να υπάρχουν φίλαθλοι που δεν έχουν καλή άποψη για κάποιους παίχτες, αλλά διατηρούν τα μάτια και τα μυαλά τους ανοιχτά ώστε να αλλάξουν γνώμη όταν δούνε κάτι να αλλάζει. Οι κορυφαίοι επαγγελματίες scouters του κόσμου πέφτουν συχνά έξω, δεν θα πέσουμε εμείς;
Αυτοί που δεν αντέχω όμως είναι όσοι έχουν σχηματίσει μια γνώμη για έναν παίχτη από τις πρώτες 2-3 φορές που τον βλέπουν κι από εκεί και πέρα ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα δεν αλλάζουν γνώμη από εγωισμό και μόνο. Αντί να βλέπουν τα δεδομένα ώστε να προσαρμόζουν την άποψή τους, προσαρμόζουν τα δεδομένα όπως αυτοί θέλουν ώστε να επιβεβαιώνουν την ήδη σχηματισμένη άποψή τους. Είναι απίθανοι τύποι.
Ας μειωθούν οι φίλαθλοι της 2ης κατηγορίας, κι ας υπάρχουν αμέτρητοι της πρώτης να συζητάμε όλη μέρα κι ας διαφωνούμε. Και φυσικά η πείρα που αποκτούμε για το τι σημαίνει εξέλιξη παιχτών τα τελευταία χρόνια ας μας χρησιμεύσει στο μέλλον ώστε να είμαστε πιο υπομονετικοί πριν αποφανθούμε.
Και κάτι τελευταίο: "Επένδυση" σε έναν νέο και ταλαντούχο παίχτη, δεν σημαίνει μόνο να πληρώσεις για να τον πάρεις. Σημαίνει κυρίως, εφόσον διαβλέπεις προοπτική σε αυτόν, να τον βάζεις να αγωνίζεται, να σου στοιχίζει αγωνιστικά μερικές φορές η ανετοιμότητά του (=επένδυση) ώστε μελλοντικά να καρπωθείς πολλαπλάσια αγωνιστικά οφέλη (=απόδοση επένδυσης). Αυτό κάνουμε σαν ομάδα. Ας είμαστε λίγο πιο υπονονετικοί στο διάστημα πριν αρχίσει η απόσβεση...
:mono:
-
Μπείτε στο google earth να δείτε το γήπεδο των τρακτερίων!Είναι 96 μέτρα αλλά είναι παράγωνο,καμμία ορθή γωνία!!!
(http://oi63.tinypic.com/xg00tf.jpg)
(http://oi66.tinypic.com/1iehae.jpg)
(http://oi67.tinypic.com/9ko8lk.jpg)
Σχεδον 5 μετρα διαφορα βγαζει στις διαγωνιες το google earth
αντε εγω σας λεω οτι δεν τα σημαδεψα καλα και ειναι 2-3 μετρα
και παλι πολυ ειναι..
αρα σωστος ο τασος... ορθογωνιο παραλληλογραμμο δε το λες με τιποτα
-
Εκείνη η τελική γραμμή από το γήπεδο της Καρδίτσας που είναι;
-
Τσ τσ τσ....
Πώς κάνετε έτσι?
Άμα παίξουν στον 3ο ευρωπαϊκό γύρο εκεί το ...Περιστέρι.... :P :P :P :P
-
Συγγνώμη αλλά οι μετρήσεις αυτές δεν μπορεί να είναι αξιόπιστες αφού δεν λαμβάνεται υπόψιν η προοπτική της φωτογραφίας (δηλαδή αν είναι κάθετη και κεντραρισμένη στο κέντρο του γηπέδου...)
Υ.Γ. θα μου πείτε βέβαια από το διάστημα η απόσταση είναι αρκετά μακριά αλλά όταν κάνει ζουμ να ξέρετε μετράει αυτό που λέω.
-
Εκείνη η τελική γραμμή από το γήπεδο της Καρδίτσας που είναι;
(https://s17.postimg.org/gxkmt8g7j/karditsa.jpg)
στην αφιερώνω ! ενδιαφέρον θα είχε η εφαρμογή της νέας τεχνολογίας goal line technology
-
goal line technology στο karditsa fc arena :
(https://s21.postimg.org/pmdvyym3b/g_l_t.jpg)
-
5 πόντους στο πλάι... γκολ :takataka: