PAS.gr Forum

About PAS => ΠΑΣ Clubs => Μήνυμα ξεκίνησε από: fadomas στις Σαβ 24 Φεβ 2018 12:24

Τίτλος: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fadomas στις Σαβ 24 Φεβ 2018 12:24
Παράθεση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

8 Ιουλίου 1966. Η ημέρα που γεννήθηκε η ιδέα που λέγεται ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. 51 χρόνια ζωής που ο σύλλογος αυτός υπηρετήθηκε από χιλιάδες οπαδούς κάθε ηλικίας εντός κι εκτός των τσιμέντων του "Ζωσιμάδες". Τα τελευταία χρόνια που έμμελε να είναι αυτά που γράφτηκαν οι πιο χρυσές σελίδες στην ιστορία της ομάδας, η εικόνα στις κερκίδες δυστυχώς ακολούθησε αντιστρόφως ανάλογη πορεία. Εποχές που ο κόσμος κρεμόταν από τα κάγκελα της 7 στο πέταλο έχουν μείνει απλά ιστορίες για να διηγούνται οι μεγαλύτεροι στους λιγοστούς πιτσιρικάδες που κόλλησαν το μικρόβιο και κρατάνε ζωντανή την σπίθα της αναγέννησης ενός οπαδικού κινήματος. Τεράστιες οι ευθύνες των παλαιότερων" που αφήσανε ολομόναχους πιτσιρικάδες με όρεξη και πάθος για να ξαναγίνει το γήπεδό μας η έδρα που έτρεμαν και γονάτιζαν ιστορικοί σύλλογοι.

Ο σοφός λαός όμως λέει, " ουδέν κακό αμιγές καλού ". Οι συνιστώσες αυτές, το μείγμα του παλιού με το νέο ανακοινώνουν σήμερα επίσημα την ίδρυση του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Μιας μεγάλης παρέας απαλλαγμένης από λάθη του παρελθόντος, έξω από πολιτικές δεσμεύσεις και νοοτροπίες που παραπέμπουν σε πόλεμο με στρατούς. Η νέα αυτή προσπάθεια θα έχει μοναδικό στόχο να ΥΠΗΡΕΤΕΙ την ιδέα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ σε όποιο άθλημα αυτός δηλώνει παρόν και στο μέτρο του δυνατού να αναπτύξει και πολιτιστική δραστηριότητα μέσα από κοινωνικές δράσεις που θα προσελκύσουν νέο κόσμο στα γήπεδα που αγωνίζεται ο σύλλογος.

Καλούμε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ νομίζει ότι μπορεί να συνεισφέρει με οποιοδήποτε τρόπο στο να ξαναζήσουμε τα μεγαλεία του παρελθόντος να γίνει αρωγός στο εγχείρημα. Επιδίωξη μας είναι να μην υπάρχουν αρχηγικές φυσιογνωμίες παρά μόνο άνθρωποι που θα συντονίζουν τις δράσεις που όλα τα μέλη θα συναποφασίζουμε με δημοκρατικές διαδικασίες. Αποκηρύσσουμε de facto κάθε παράνομη πράξη μέσα και έξω από τα γήπεδα που θα αγωνίζεται ο σύλλογος και ενδέχεται να δημιουργήσει πρόβλημα σε αυτόν. Η πρωτοβουλία αυτή γίνεται με γνώμονα την συσπείρωση του φίλαθλου κόσμου που υποστηρίζει τη φανέλα με τον ταύρο στο στήθος κι έχει γράψει άπειρα χιλιόμετρα εντός και εκτός συνόρων για να την βλέπει ψηλά.

Είμαστε καταδικασμένοι να πετύχουμε γιατί χρωστάμε στους εαυτούς μας και σε κάποια αδέρφια μας που δυστυχώς σήμερα μας βλέπουν από ψηλά άλλα είμαστε σίγουροι πως μας κλείνουν το μάτι, χαμογελώντας για τα καλύτερα που έρχονται.....

ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ...
Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

(https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/28166325_1781097532186658_5448117979165721344_n.jpg?oh=69f2d9f3be94b64d4f795828cb865425&oe=5B036662)

Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: KASABIAN στις Σαβ 24 Φεβ 2018 19:01
μου αρεσατε.ειδα περισσοτερο κοσμο, σημαιες,παλμο....καλη αρχη κανατε ευχομαι σιδερενιοι ,περισσοτεροι και παντα μια γροθια
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Σαβ 24 Φεβ 2018 19:07
Είναι ένα στοίχημα.Να δούμε κάτι καινούριο.Κάτι φρέσκο.Κάτι διαφορετικό.Μακριά από κακοτοπιές που έχουμε δει στο παρελθόν.Μακριά από την οπαδική βία.
Μακάρι να βγει κάτι καλύτερο μέσα από αυτήν την κίνηση.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: born_in_drakolimni στις Τρι 27 Φεβ 2018 16:28
Μου αρεσει το ονομα
Μου θυμιζει αυτο που ειχα πει καποια στιγμη για παγκοσμιο συνδεσμο φιλαθλων ΠΑΣ
Υπαρχει εδρα καπου?

 :pas: :pashat: :joker:
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: RASTA στις Τρι 27 Φεβ 2018 18:15
μπλουζάκια θα βγάλετε?  :P
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: vourbiani στις Κυρ 04 Μάρ 2018 14:46
Kαι μιας και ο 2.45 παραμενει αφαντος για τις ανακοινωσεις που θα συνταραξουν τα θεμελια του ελληνικου ποδοσφαιρου...
Και μιας και εμφανιστηκαν και οι "φρουροι του ΠΑΣ" προσφατως στα Γιαννενα που και αυτοι μιλουν για αποκαλυψεις και που αναμενουμε να λαμψουν με την απουσια τους απο την πρωτη προπονηση της ομαδας μετα το ματς στη Κερκυρα (παρεπιπτοντως για τους συγκεκριμενους και για το γεγονος οτι εχουν χρησιμοποιησει το σημα του ΠΑΣ, υπαρχει εννομο συμφερον της ΠΑΕ να κινηθει νομικα εναντιον τους, για να αναλαβει ο καθε βαλτος κουφιοκεφαλος τις συνεπειες των πραξεων του).

Ας πουμε και κατι που δε ειναι λογια του αερα και που πραγματι υπαρχει συμβολαιογραφικη πραξη μεταβιβασης

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=718692401852130&id=289742361413805

Με λιγα λογια ο παλαιοτερος συνδεσμος φιλαθλων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ στην πρωτευουσα (πολλοι παλια μελη του φορουμ εδω μεσα ειχαν γινει και μελη του) περασε στα χερια μιας ομαδας ΠΑΣΟΛΕΔΩΝ που ειναι ετοιμοι να τον επαναλειτουργησουν και ολοι οι υγιεις σκεπτομενοι φιλοι του ΠΑΣ ευχομαστε να τον εξελιξουν και να καταφερουν να ξεπερασουν και τους προκατοχους του.
Το εργο ειναι ιδιαιτερως δυσκολο σε εποχες που εχουν περασει ανεπιστρεπτει αλλα η ορεξη η διαθεση και η αγαπη για τουν ΤΑΥΡΟ ολα τα νικα...

Καλη επιτυχια και καθε καλο ευχομαι....
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: PAS and stale bread στις Τρι 06 Μάρ 2018 23:04
http://www.dailymotion.com/video/x6frz57

Στη Λακκούβα με τον Σύνδεσμο Φιλάθλων ΠΑΣ Γιάννινα 6-3-18
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: Serpents on paradise στις Παρ 09 Μάρ 2018 15:59
Ωραία συνέντευξη και τα παιδιά τα παν πολυ καλά.

Οι φρουροί της πόλης καταφεραν να βγάλουν τον μάστορα απ το χωριό δίπλα στην Πυρσογιαννη εκτός εαυτού?Τρομερά πράγματα!
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: pagourenko1966 στις Πεμ 19 Απρ 2018 13:31
ΕΓΚΑΙΝΙΑ Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Την Κυριακή 22 Απριλίου απο τις 11:00 πμ έως και τις 23:00 μμ θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία μας επί της οδού Φ. Τζαβέλλα 25 τα εγκαίνια του Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα.
Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους μέλη του Ερασιτέχνη και αθλητές όλων των τμημάτων του ενιαίου και αδιαίρετου ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Επίσης το παρόν θα δώσουν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει το όνομά τους με χρυσά γράμματά στην 52χρονη ιστορία του συλλόγου.
 Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως όλους όσους, επώνυμους και μη, έχουν συνεισφέρει καταβάλλοντας προσωπικό χρόνο, κόπο και χρήματα στο να λάβει σάρκα και οστά το εγχείρημα που ξεκινήσαμε πριν από περίπου 2 μήνες. Πλέον είναι διαθέσιμα και θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα μπλουζάκια του συνδέσμου που προκρίθηκαν με δημόσια ψηφοφορία μέσω της σελίδας μας. Επειδή είναι το πρώτο προϊόν που θα διαθέσει ο σύνδεσμος επιλέχθηκε η τιμή να είναι ενιαία και για τα μέλη και για τα μη μέλη και να υπάρχει μια σχετική έκπτωση στα μεγέθη που αφορούν τους μικρούς ΠΑΣολέδες. Δίνουμε ραντεβού απέναντι από τη θύρα 3 με την ευχή αυτό που ξεκινήσαμε με τόση αγάπη και αφοσίωση για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας μέρα με τη μέρα να γίνεται ακόμα πιο δυνατό και να προσελκύσει κι αυτούς που τα προηγούμενα χρόνια γύρισαν την πλάτη δικαιολογημένα ή όχι.

ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ

Σ.Φ. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: pagourenko1966 στις Πεμ 26 Απρ 2018 13:02
Παράθεση
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΩΓΩΝΙΑΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ !

Σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία του συνδέσμου μας επισκέφθηκε το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού στην Πωγωνιανή μοιράζοντας χαμόγελα και δώρα στα παιδάκια που περίμεναν να τηρήσουμε την υπόσχεση που δώσαμε στους ιθύνοντες τις προηγούμενες ημέρες.Τους υποσχεθήκαμε μάλιστα πως θα χαρούμε ιδιαίτερα να τους εξασφαλίσουμε εισιτήρια για το επόμενο εντός έδρας παίχνιδι στους Ζωσιμάδες.
Να είστε βέβαιοι πως θα συνεχίσουμε και στο μέλλον να είμαστε παρόντες δίπλα σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


(https://i.imgur.com/5r2Hxi8.jpg)
Στη σελίδα του ΣΦ στο facebook μπορείτε να δείτε και αλλες φωτο



Παράθεση
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :
Ο Σ.Φ. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους ΠΑΣολέδες που μας έκαναν την ιδιαίτερη τιμή να παρεβρεθούν στα εγκαίνια του συνδέσμου που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 22/04/2018. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτης της ενωτικής γιορτής, είτε μέσα από προσφορές προς τον σύνδεσμο, είτε με προσωπικό κόπο, ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες πρέπει να δωθούν προς τον Ερασιτέχνη Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, την πρωταθλήτρια ομάδα μπάσκετ ανδρών, τους βετεράνους ποδοσφαιριστές της ομάδος και τα υπόλοιπα τμήματα του Συλλόγου που παρεβρέθηκαν στην εκδήλωση μας, διατυμπανίζοντας πως ο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι ένας και αδιαίρετος.
Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων στον χώρο του συνδέσμου, τον οποίο παραχωρήσαμε με μεγάλη χαρά, πραγματοποιήθηκε η συμβολική βράβευση των φιλάθλων του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ από την Π.Α.Ε., στο πρόσωπο του φιλάθλου της ομάδας, Δημήτρη Βελλή. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να ευχηθούμε στον φίλο μας Δημήτρη, να συνεχίσει να είναι δυνατός και να μας μεταδίδει την αστείρευτη αγάπη του για την φανέλα με τον Ταύρο.
Εκτός των άλλων, ο Σ.Φ. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ θέλει να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας, οτι λόγω γραφειοκρατικών διαδικάσιων τα γραφεία του συνδέσμου θα παραμείνουν κλειστά, μέχρις ότου λύσουμε τα εμπόδια που παρουσιάζονται μπροστά μας. Παρ΄ όλα αυτά, τα μέλη του συνδέσμου θα βρίσκονται καθημερινά έξω από τα γραφεία για ΠΑΣολεδικη κουβέντα, εφ όλης της ύλης.
Προς αποφυγή διαφόρων παρερμηνειών από διάφορους καλοθελητές, θα ξεπεράσουμε τα εμπόδια αυτά και θα παραμείνουμε δυνατοί ενωμένοι, έτσι όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας αλλα και έτσι όπως επιτάσσει το μέλλον αυτού του Συλλόγου, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε όλα τα τμήματα του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ και να μεταδώσουμε την ΙΔΕΑ που αντιπροσωπεύει το έμβλημα και τα χρώματα της ομάδος.

ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ

Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

(https://i.imgur.com/Xt4RWn1.jpg)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: KASABIAN στις Πεμ 26 Απρ 2018 14:01
ομολογώ οτι έχουν δώσει άλλο αέρα στην κερκίδα με τον παλμό τις σημαίες τους και τα πολύ ωραία νεα συνθήματα...καλή αρχή και ευχομαι ανάλογη συνέχεια
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: pagourenko1966 στις Πεμ 26 Απρ 2018 16:04
Παράθεση
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :

Μετά απο την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Σ.Φ ΠΑΣ Γιάννινα στις 22 Απριλίου τα μέλη του Σ.Φ ΠΑΣ Γιάννινα και τα μέλη του West side squad με μεγάλη χαρά και συγκίνηση ανακοινώνουμε σήμερα την πλήρη ένωση μας σε ενα και αδιαίρετο κομμάτι!Το West side squad μετά απο 8 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας αναστέλλει μέσα απο αυτήν την ανακοίνωση την αυτόνομη λειτουργία του group και τα μέλη του γίνονται μέλη του Σ.Φ ΠΑΣ Γιάννινα ενισχύοντας την δύναμη του κεντρικού φορέα στην πρωτεύουσα.

Σαν ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς των παιδιών απο την Αθήνα ολα αυτά τα χρόνια αποφασίστηκε απο κοινού να υπάρξει θέση για εναν εκπρόσωπο τους στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Σ.Φ ΠΑΣ Γιάννινα που θα δημιουργηθεί.

Τα πανό,τα εμβλήματα και το ιστορικό καταστατικό του πρώτου συνδέσμου του ΠΑΣ στην Αθήνα με την ονομασία ΑΓΙΑΞ Σ.Φ θα παραμείνουν στην κατοχή των μελών του West ενω το group με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα θα ανακοινώσει την αναστολή της αυτόνομης λειτουργίας του και θα προχωρήσει στην μετονομασία της σελίδας του σε Σ.Φ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΘΗΝΩΝ.

Ενωμένοι σαν μια γροθιά προχωράμε ολοι μαζί αφήνοντας στην άκρη προσωπικές φιλοδοξίες για το καλό της κοινής μας αγάπης και τα καλύτερα ειναι μπροστά μας.

ΖΗΤΩ Ο ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ.

26/4/18

Σ.Φ ΠΑΣ Γιάννινα - West side squad
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: Serpents on paradise στις Παρ 18 Μάι 2018 13:36
Καλησπέρες!Οι φίλοι του Π.Α.Σ που μένουν στην Αθήνα μπορούν να προμηθευτούν τα νεα μπλουζάκια του Σ.Φ ΠΑΣ Γιάννινα μέσω της σελίδας του Σ.Φ ΠΑΣ Γιάννινα Αθηνών στο fb.Οι παραγγελίες γίνονται με pm στην σελίδα και η τιμή ειναι 10 ευρώ.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: vourbiani στις Παρ 18 Μάι 2018 14:39
Μπορω να παρω περισσοτερα απο ενα???

Θελω να κανω και δωρο καποια....

Ενα στο φιλο μου το Τζιμακο... ;)

Ενα στο Λοκο...... ;)

Και δυο στο φιλο μου τον Ayouto.... Δεν θελω να αποχωριστει λεπτο απο πανω του το μπλουζακι...
Με το που θα βγαζει το ενα για πλυσιμο, θα φοραει το αλλο...  :P :P
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: jimakos στις Παρ 18 Μάι 2018 15:49
Όλα σε αντισυστημικούς θα τα δώσεις φιλαράκι; Θα σε παρεξηγήσουν στο τέλος, να δεις...
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: Serpents on paradise στις Παρ 18 Μάι 2018 16:00
Να κάνεις οσα δώρα θέλεις αλλα να μας πεις να τα κρατήσουμε νωρίς γιατί τα κομμάτια είναι λιγα πλέον.Δεν είμαστε τρεις κ ο κούκος σαν τους Βουρμπιανιτες εμεις.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: vourbiani στις Παρ 18 Μάι 2018 21:48
@Jimakos

Φιλε μου καλε, αν και αντισυστημικος ολοι ΠΑΣ ειμαστε... Και η μπλουζα των παιδιων ειναι πολυ ωραια.
Γινεται μια νεα προσπαθεια να ενωθουν απαντες οποτε ειναι ευκαιρια ενας συστημικος με ενα αντισυστημικο να κανουν την αρχη κια να δωσουν το καλο παραδειγμα...At the end of the day που λεν και στην Vourbiani, ολοι ΠΑΣ ειμαστε

@Serpents εσυ που εισαι και Βουρμπιανιτης τι εισαι... Ενας απο τους τρεις ή ο κουκος....
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: jimakos στις Σαβ 19 Μάι 2018 18:36
Πάρε μου μία φίλε και όποτε βρεθούμε...
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: ayuto1966 στις Κυρ 20 Μάι 2018 00:44
Θα φορεσω φανελα συνδεσμιακια μολις  αναγραφει ''αι σιχτηρ Χριστοβασιλη και οι παρατρεχαμενοι σου''
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Κυρ 20 Μάι 2018 01:18
Θα φορεσω φανελα συνδεσμιακια μολις  αναγραφει ''αι σιχτηρ Χριστοβασιλη και οι παρατρεχαμενοι σου''

Και μια δεύτερη "αι σιχτιρ 3.27 και τα προβατά σου"
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: Serpents on paradise στις Τρι 29 Μάι 2018 22:22
https://www.facebook.com/%CE%A3%CE%A6-%CE%A0%CE%91%CE%A3-%CE%93%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CE%91%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD-627599054241815/ (https://www.facebook.com/%CE%A3%CE%A6-%CE%A0%CE%91%CE%A3-%CE%93%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CE%91%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD-627599054241815/)

Παράπανω η σελίδα του Συνδέσμου Φιλάθλων Αθηνών στο fb.
Οι μπλούζες εχουν τελειώσει!Ευχαριστούμε τον κόσμο του ΠΑΣ για την ανταπόκριση.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: vourbiani στις Σαβ 16 Ιούν 2018 11:19
Eπίσκεψη του Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΘΗΝΩΝ στις ακαδημίες του ΠΑΣ στην Αθήνα


https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=645408489127538&id=627599054241815


Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: pagourenko1966 στις Δευ 02 Ιούλ 2018 17:54
Παράθεση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Ο Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα έπειτα από ένα δίμηνο απραξίας κατά το οποίο έπρεπε να προσπεραστούν κάποια εμπόδια νομικής φύσεως και μετά τον πόλεμο που δέχτηκε από συγκεκριμένο θεσμικό παράγοντα της πόλης που δεν είναι της παρούσης να επεκταθούμε, ανακοινώνει την επίσημη λειτουργία των γραφείων του επί της οδού Τζαβέλλα 25 (έναντι θύρας 3). Οι ώρες λειτουργίας του συνδέσμου για τη θερινή περίοδο θα είναι 19:00 έως 22:30 τις μέρες Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή. Ανοίγουμε τις πόρτες στο διάλογο και στις διαφορετικές απόψεις, πάντοτε όμως με σεβασμό στις αρχές που διέπουν τη σύστασή μας. Καλούμε τον κόσμο που ζει και αναπνέει ακόμα για την ιδέα που λέγεται ΠΑΣ Γιάννινα να προσχωρήσει στις τάξεις μας και να βοηθήσει για να τη μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: thodoris στις Τρι 04 Σεπ 2018 21:06
τι ειπε στα παιδια του σφ ο νιαρχακος κ ο πετρακης που μιλησαν μαζι για την ομαδα?ξερει κανενας?






Παράθεση
Συνάντηση με φιλάθλους μετά το κακό ξεκίνημα

Όπως ανέφερε σε δελτίο τύπου η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, πριν την έναρξη της προπόνησης, αντιπροσωπεία φιλάθλων του Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ συναντήθηκε με τον τεχνικό της ομάδας κ.Πετράκη και το Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο, κάνοντας συζήτηση για την πορεία της ομάδας. Σημειώνεται ότι η συνάντηση έγινε σε πολύ ευχάριστο κλίμα, όπου απλώς συζητήθηκαν τα αίτια της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας, που δεν έχει εμφανίσει ικανοποιητική εικόνα.

http://super-fm.gr/37286/proti-gia-eyaggeloy-me-ton-pas-synantisi-opadon-me-petraki-kai-niarchako/


Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: FanaticPaS στις Τρι 04 Σεπ 2018 23:04
Τα ευσημα θα έδωσαν, Ειδικά αμα παιξουμε 6 εκτος εδρας παιχνιδια θα ειναι ρεκορ και θα το γιορτάσουν
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: Fontas84 στις Τετ 05 Σεπ 2018 10:17
http://super-fm.gr/37294/anakoinosi-ton-opadon-gia-ti-synantisi-me-petraki-kai-niarchako/

Μπράβο στα παιδιά για την πρωτοβουλία.
Πρέπει ο κόσμος να γίνει πιο ενεργός και να είναι κοντά στην ομάδα και να υπάρχει πίεση προς διοίκηση και παίχτες αλλιώς θα είναι όλοι αδιάφοροι, αλλά για ποιο λόγο δεν πρέπει να μάθουμε τι ειπώθηκε;
Συμβαίνουν πράγματα στην ομάδα που δεν φαίνονται πιο έξω;
Ας πουν στον κόσμο τι γίνεται μήπως και ηρεμήσει.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: sellos στις Τετ 05 Σεπ 2018 10:39
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :

Σήμερα το απόγευμα αντιπροσωπεία του συνδέσμου συναντήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ με το γενικό αρχηγό της ομάδας κ. Νιαρχάκο και τον προπονητή κ. Πετράκη. Για να μην υπάρξουν παρερμηνείες από κανέναν καλοθελητή η πρωτοβουλία μας πάρθηκε με γνώμονα το παρατεταμένο άσχημο αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα μας από τις αρχές του 2017, λίγους μόνο μήνες μετά την μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία της τη συμμετοχή στο Εuropa League. Θεωρούμε ότι δεν είναι της παρούσης να επεκταθούμε σε λεπτομέρειες της ιδιωτικής συνομιλίας ειδικά τη στιγμή που η ομάδα πρέπει πάση θυσία να σηκώσει κεφάλι και να θυμίσει σε όλους για ποιο λόγο επονομάστηκε Άγιαξ της Ηπείρου μέσα στο γήπεδο. Ελπίζουμε κι ευχόμαστε η επόμενη συνάντηση μας με τους ιθύνοντες να μην είναι σε ευχάριστο κλίμα όπως σήμερα άλλα σε πανηγυρικό.

ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ

Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: Serpents on paradise στις Κυρ 16 Σεπ 2018 14:47
Αποχαιρετήσαμε εχθές στον Χολαργό Αττικής τον Γκόμεζ ντε Φαρία.Η πόλη του ΠΑΣ ήταν και πόλη δική του.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=749574155377637&id=627599054241815
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: always proud 1966 στις Πεμ 20 Σεπ 2018 23:48
Παράθεση
Αναγνωρίζοντας το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από το άναμμα πυρσού από οπαδούς της ομάδας μας στο γήπεδο της Ριζούπολης επιβάλλεται να επισημάνουμε μερικές σκέψεις που δε θα έπρεπε να αφήνουν αδιάφορο κανέναν ο οποίος θέλει να λέγεται οπαδός.

Τα καπνογόνα και τα βεγγαλικά ουδέποτε αποτέλεσαν, ούτε αποτελούν κίνδυνο όταν δεν στοχεύουν δολοφονικά συνανθρώπους μας και δεν εκτοξεύονται άνευ λογικής εντός των αγωνιστικών χώρων. Αυτό το γελοίο νομικό πλαίσιο της πολιτείας που επέλεξε να τιμωρεί τις ΠΑΕ για ψύλλου πήδημα ενώ δεν τιμωρεί εξοντωτικά συμπεριφορές ακόμα και παραγόντων που το επόμενο στάδιο είναι να μπουν με Καλάσνικοφ στο γήπεδο, δε θα το αφήσουμε να υποτιμά περαιτέρω τη νοημοσύνη μας.

Δεν θα αναφερθούμε εκτενώς σε αυτήν εδώ την ανακοίνωση στο παράλογο και το άδικο του εν λόγω νόμου διότι οι θέσεις μας γύρω από το θέμα έχουμε φροντίσει να είναι ξεκάθαρες στο πρόσφατο παρελθόν μέσα από συγκεκριμένες δράσεις στις οποίες πήραμε συλλογικά μέρος.
Τις τελευταίες μέρες υπέπεσε στην αντίληψή μας περιστατικό στο οποίο θεσμικός παράγοντας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα απειλεί κουνώντας το δάχτυλο σε συνοπαδούς μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μη διστάζοντας να τους "φωτογραφίζει" για το "έγκλημα" που διέπραξαν να κρατήσουν έναν αναμμένο πυρσό, δίνοντας πανηγυρικό τόνο μετά από εκτός έδρας νίκη της αγαπημένης μας ομάδας. Αυτό όπως γίνεται αντιληπτό είναι κάτι που ξεπερνά τις δικές μας κόκκινες γραμμές.

Θέλουμε να καλέσουμε άπαντες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να σοβαρευτούν διότι οι πάσης φύσεως απειλές όταν εκτοξεύονται εναντίον οποιουδήποτε υποστηρίζει τον Πανηπειρωτικό μας, για τον Σ.Φ ΠΑΣ Γιάννινα είναι σαν να εκτοξεύονται στο σύνολο των μελών του.

Όσοι λοιπόν δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα αυτονόητα υπάρχει και ο δρόμος της παραίτησης ή έστω της συγγνώμης. Αποτελεί τουλάχιστον υποκρισία το να ευαγγελίζεσαι το ρόλο της αστυνομίας που έχει επιληφθεί του ζητήματος με μια τόσο ασήμαντη αφορμή. Πόσο μάλλον όταν έχεις τσαλακωθεί ανεπανόρθωτα στο περσινό φιάσκο της εισβολής στο "Ζωσιμάδες".

Με την ελπίδα πως δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε...

Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

(https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/42195878_1905914689704941_5171006428130836480_n.jpg?_nc_cat=106&oh=36088c532d846aad6217456721efb297&oe=5C5EDCF0)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: dk στις Παρ 21 Σεπ 2018 08:59
Θα συμφωνήσω με τον τρόπο διατύπωσης και τα καταγγελλόμενα για το ρόλο και τις συμπεριφορές των θεσμικών παραγόντων (διαχρονικά και όχι μόνο τώρα). Επίσης παρατηρώ μία νέα πνοή και ποιοτικότερη έκφραση στα οπαδικά του ΠΑΣ από τον Σ.Φ.ΠΑΣ... (πολύ χαμηλό το μέτρο σύγκρισης ούτως ή άλλως)

Πέρα από αυτό όμως   και πέρα από το "παράλογο και το άδικο του εν λόγω νόμου" δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ψηφισμένος νόμος και η παραβίασή του θα επιφέρει συνέπειες στην ομάδα (ακόμα και στους ίδιους τους φιλάθλους αν τιμωρηθούμε με τις προβλεπόμενες ποινές).
Άρα αδυνατώ να καταλάβω σε τι εξυπηρετεί το να υπάρχουν πυρσοί στο γήπεδο ...  Υπάρχουν τόσοι άλλοι τρόποι υποστήριξης της ομάδας που δημιουργούν αντίστοιχο (να μην πω και καλύτερο - σίγουρα υγιέστερο) κλίμα.  Παράλληλα μπορεί κανείς εφόσον το πιστεύει , να προσπαθεί να αλλάξει ο "παράλογος και άδικος νόμος".
 
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: OV1950 στις Παρ 21 Σεπ 2018 09:19
Ο νόμος για τα βεγγαλικά και τα καπνογόνα είναι συγκεκριμένος. Αν κάποιος στις κερκίδες ανάψει τέτοια πράγματα ωφελεί την ομάδα; Αυτό είναι το μείζον. Θεωρώ πως το να πέφτουν πρόστιμα στην ομάδα ή τιμωρία έδρας επειδή κάποιος κάνει "ότι γουστάρει" δεν ωφελεί κατά κανένα τρόπο την ομάδα.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: GIWRGIS στις Παρ 21 Σεπ 2018 10:40
Παράθεση
Τα μαχαίρια και τα λοστάρια ουδέποτε αποτέλεσαν, ούτε αποτελούν κίνδυνο όταν δεν στοχεύουν δολοφονικά συνανθρώπους μας και δεν εκτοξεύονται άνευ λογικής εντός των αγωνιστικών χώρων.
;)

Ο Φώντας απάντησε επωνύμως και δημόσια σε αυτή την ανακοίνωση.

Ο νόμος είναι νόμος.
Μέχρι να αλλάξει, όποιος τον παραβαίνει, κάνει κακό στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εν γνώση του.
Έχει κάθε δικαίωμα, λοιπόν, η ΠΑΕ να προστατεύσει τα συμφέροντά της.

Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: pagourenko1966 στις Παρ 21 Σεπ 2018 11:22
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: Siatrovouni στις Παρ 21 Σεπ 2018 11:42
Μιας και ειναι γνωστο πως οι νομοι αλλαζουνε χωρις αγωνες, δια μαγειας.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: OV1950 στις Παρ 21 Σεπ 2018 13:22
Μιας και ειναι γνωστο πως οι νομοι αλλαζουνε χωρις αγωνες, δια μαγειας.
Δεν είπε κανείς σε κανέναν να μην αγωνιστεί. Να αγωνιστεί όσο μπορεί κι ακόμα πιο πολύ. Άλλο αυτό κι άλλο να κάνει κακό στο σύλλογο
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: PASkal στις Παρ 21 Σεπ 2018 17:22
Το κακο στον σύλλογο ειναι το πρόστιμο που θα φαει 3-4 φορές το χρόνο??
Συγνώμη αν κανω λάθος αλλα πριν καποια χρόνια τα πρόστιμα δεν γυρναγαν πισω στις ομαδες στο τέλος της χρονιάς?? Δεν ξέρω αν γίνεται ακομα.
Αυτοι οι νόμοι ειναι τραγικοι κ μονο σκοπό έχουν να στοχοποιουν τους οπαδους, να διχάζουν τον κοσμο και να θεατρικοποιησουν τα γηπεδα.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: pagourenko1966 στις Παρ 21 Σεπ 2018 17:55
Παράθεση
Το περασμένο Σάββατο είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε τους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα στη θύρα 6 της Ριζούπολης.
Η συμπεριφορά τους τόσο απέναντι σε εμάς όσο και στον χώρο του γηπέδου ήταν υποδειγματική και τους ευχαριστούμε για αυτό.
Έδωσαν χρώμα και έστησαν το δικό τους πάρτυ στο πέταλο της θύρας 6, κάτι που μας χαροποιησε ιδιαίτερα.
Δυστυχώς όμως σήμερα μάθαμε πως κάποιοι"υπευθυνοι" της ομάδας των Ιωαννίνων δεν συμμερίζονται την χαρά μας.
Ως αποτέλεσμα αυτού οι οπαδοί του ΠΑΣ να είναι δάκτυλοδεικτουμενοι για ένα καπνογόνο.
Το ελάχιστο λοιπόν που μπορούμε να πράξουμε ως Basso Rango είναι να δηλώσουμε ανοιχτά ότι στεκόμαστε δίπλα στους οπαδούς του Άγιαξ της Ηπείρου.
Εξάλλου η μνήμη μας δεν μας έχει εγκαταλείψει ακόμα και στη θέση τους μπορούμε να διακρίνουμε τα δικά μας πρόσωπα.
Σήμερα οι Γιαννιώτες, αύριο εμείς.

Keep the fire burning
Basso Rango Ultras
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: thodoris στις Παρ 21 Σεπ 2018 18:39
Ότι να ναι

Μπερδεύετε το αν μας αρέσει να ανάβουμε καπνογόνα με το ότι ανάβουμε κ πέφτουν πρόστιμα

Άλλο το ένα άλλο το αλλο
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: LOYZETSNOS στις Παρ 21 Σεπ 2018 19:45
Νομίζω πως το έχουμε κάνει τεράστιο θέμα χωρίς λόγο... Δε γίνεται σε κάθε ματς... Έγινε σε ένα ματς... Τι πειράζει... Δε νομίζω ότι ξοδεύτηκε τόσο πολύ η διοίκηση... Στο θέμα ότι στοχοποιηθηκε το παιδί... Ένα σχόλιο στο facebook από έναν άνθρωπο της ΠΑΕ που νομίζω ότι δεν προκαλεί ούτε δίνει δικαιώματα... Ήταν όντως προκλητικό σχόλιο, αλλά και πάλι υπερβάλλουμε νομίζω... 5 ανακοινώσεις σε ένα βράδυ... Αύριο έχουμε σημαντικό παιχνίδι... Κακώς ασχολούμαστε ακόμα...
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: papari7 στις Σαβ 22 Σεπ 2018 17:25
Αυτοι οι νόμοι ειναι τραγικοι κ μονο σκοπό έχουν να στοχοποιουν τους οπαδους, να διχάζουν τον κοσμο και να θεατρικοποιησουν τα γηπεδα.

Τα είπες όλα!
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: pAg0uRiNh0.7. στις Παρ 18 Ιαν 2019 10:31
https://www.facebook.com/sfpasgiannina/photos/a.1781109965518748/1967348786894864/?type=3&theater
OΛΟΙ ΕΚΕΙ..

(https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/49269887_1967348793561530_8343627451754086400_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&oh=6f3fb8356335c7d392d7ae5e4db2d418&oe=5CC63C35)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: PizzAS στις Πεμ 01 Αύγ 2019 10:55
ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΆΝΝΙΝΑ

Έχοντας τηρήσει σιγή ιχθύος όλον αυτόν τον καιρό,μόνο και μόνο για το καλό της ομάδος, αλλά και για να δούμε τα πεπραγμένα της διοίκησης, ήρθε η στιγμή να γράψουμε όλα αυτά που νιώθουμε.

Η ανυπαρξία της διοίκησης καθ' όλη τη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής σεζον, αλλά κυρίως τις τελευταίες αγωνιστικές, όπου μαζί με τον προπονητή και τους παίχτες, υποβιβασαν αμαχητί την ομάδα, μόνο οργή μπορεί να μας γεμίσει.

Παρατηρούμε την προσπάθεια της διοίκησης να μαζέψει τα ασυμμαζευτα ψάχνοντας και γράφοντας δικαιολογίες για την αναδιάρθρωση όπου η ίδια ψήφισε πρώτη. Τόλμησε δε, να προσλάβει για δικηγόρο πρόεδρο άλλης ΠΑΕ που όλα αυτά τα χρόνια συκοφαντεί την ομάδα μας, μηδέν τσίπα!!!

Περισσότερο από όλα, μας εξοργίζει ο πολιτικός αγώνας που έκανε ο πρόεδρος κατά της προηγούμενης κυβέρνησης, όταν άρχισε να διαφαίνεται η μη τήρηση των τηλεοπτικών. Από ότι αποδεικνύεται, δεν στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα για τον υποβιβασμό της ομάδος καθώς τα κέρδη θα ήταν ίδια. Αραγε, πόσο περήφανος νιώθει σήμερα, που η κυβέρνηση που τάχθηκε υπέρ μέσω της ομάδος, τον πρόδωσε; Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να πραγματοποιεί πολιτικό αγώνα μέσω του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

ΥΓ. Δε μπορεί η ΠΑΕ να πανηγυρίζει για τις σταθερές τιμές των διαρκείας όταν με τα νέα δεδομένα της αναδιάρθρωσης, η τιμή ανά αγώνα αυξάνεται.

ΥΓ1. Καλωσορίζουμε τον νέο προπονητή της ομάδας και τον συμβουλεύουμε να μην ακολουθήσει τον προκάτοχό του και να προσέξει τα λαμόγια που κάθονται στον πάγκο.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: pastakis στις Πεμ 01 Αύγ 2019 12:20
Ρανταπλαν ο συνδεσμος
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: PizzAS στις Πεμ 01 Αύγ 2019 14:27
Ρανταπλαν ο συνδεσμος

Τι εννοείς?
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: pastakis στις Πεμ 01 Αύγ 2019 14:52
Ρανταπλαν ο συνδεσμος

Τι εννοείς?

Οτι αντεδρασε πολυ γρηγορα.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: PizzAS στις Πεμ 01 Αύγ 2019 14:59
Ο συνδεσμος ειναι ο μονος ο οποιος αντεδρασε μεσα στην χρονια με αρκετες επισκεψεις στο ΠΕΑΚΙ.
Γραφει η ανακοινωση νομιζω τους λογους που δεν βγηκε νωριτερα κατι
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: pastakis στις Πεμ 01 Αύγ 2019 15:02
Περιμενε να την σωσει ο θειος απο την Ρωσια.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: mpif στις Πεμ 17 Οκτ 2019 01:24
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: PizzAS στις Πεμ 02 Ιαν 2020 09:30
http://www.sport24epirus.gr/stin-paidiatriki-kliniki-meli-toy-s-f-pas-giannina/?fbclid=IwAR3d1pnvbrnKxiT9OeM4FkfYEJ8oeEbWojLkDkbTBKUscGcYa94Jl-X1Zz4
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: arispas στις Πεμ 09 Ιούλ 2020 20:27
Όπως είχα ξαναναφέρει παρακολουθώ σχεδον 10 χρόνια πολύ στενά το φόρουμ καθώ ενημερώνομαι από αυτό όμως πολύ σπάνια γράφω. Με αφορμή όμως τη χθεσινή εκδήλωση του συνδέσμου θα ήθελα να αναφέρω μερικούς προβληματισμούς για το οπαδικό κίνημα στην πόλη μας.
Μετά από πάρα πολλά χρόνια έκλεισε και ο σύνδεσμος Blue Vayeros με αποτέλεσμα να έχουμε μόνο τον ΣΦ ΠΑΣ Γιάννινα ως ενεργό σύνδεσμο. Χθες στην εκδήλωση που έκανε και στην οποία με μεγάλη χαρά πήγα, παρατήρησα ότι υπήρχαν πάρα πολλά νεαρά παιδιά ηλικίας γυμνασίου και λυκείου, το οποίο είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, καθώς μία νέα γενιά ΠΑΣολέδων γεννιέται.
Από την άλλη μεριά όμως, παρατήρησα ότι ελάχιστοι ήταν οι “παλιοί” (καμιά 20αριά) οι οποίοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή για την τα γενέθλια της αγαπημένης μας ομάδας κάτι το οποίο μου έκανε κακή εντύπωση καθώς όσο τα χρόνια περνάνε όλο και λιγότεροι 25αρηδες και ανω απο τους συνδεσμίτες πηγαίνουν γήπεδο.
Οι ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ (από τους πιο δραστήριους) έκλεισαν εδώ και χρόνια οι BLUE VAYEROS (οι πιο παλιοί) έκλεισαν φέτος. Θα πρέπει για μια φορά να αφήσουμε όλα τα άλλα στην άκρη και να γεμίσουμε το γήπεδο δείχνοντας ότι αυτή τη φορά ήρθαμε όχι μόνο για να μείνουμε, αλλά για να κάνουμε και το βήμα παραπάνω. Γνωρίζω ότι πολλοί έχουν κόψει το γήπεδο για διάφορους λόγους (κυρίως λόγω Χριστοβασίλη άλλα και για πολλούς άλλους) όμως είναι ευκαιρία μαζί με αυτή τη νέα γενιά ΠΑΣολέδων να γυρίσουν και οι παλιοί. Γιατί ας μη γελιόμαστε, άλλη η αίγλη με “βετεράνους” οπαδούς (ακόμα και 30άρηδες) συν τη νέα γενιά και άλλο 3-4 παλιοί και 50 παιδιά.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 09 Ιούλ 2020 23:17
Τα θέματα πολλά και διαχρονικά.Δεν θα λυθούν μαγικά ούτε εξ ουρανού.Εκτός όλων των άλλων θεμάτων πάρα πολλοί έχουν ξενερώσει με την ομάδα.Επίσης ρόλο παίζει και το οικονομικό.Για να κρατάς έναν σύνδεσμό πρέπει να βάζεις και το χέρι στην τσέπη.
Πολύ πιο εύκολα χάνεις τον κόσμο από ότι τον κερδίζεις.Ισχύει παντού αυτό.Οπότε για να τον κερδίσεις πρέπει να προσπαθήσεις σκληρά και να έχεις διάρκεια μέσα στον χρόνο.Πρέπει να αποφύγεις τις όποιες κακοτοπιές προκύψουν.Καλό θα ήταν να βοηθούσε και η ομάδα με την πορεία της αλλά δεν βοηθάει.Περισσότερο σε ξενερώνει παρά σε ανεβάζει.
Τρανό παράδειγμα πως ξεκίνησε το γυναικείο στο μπάσκετ.Από τους λίγους που ξεκίνησαν και που έχει φτάσει πλέον και ασχολείται μεγάλο μέρος του κόσμου με την ομάδα.Βοηθάει και η ίδια η ομάδα βέβαια.Οπότε είναι το τμήμα οδηγός για τον υπόλοιπο ΠΑΣ.Δουλειά και διάρκεια πετυχαίνοντας στόχους.Κάπως έτσι ίσως πρέπει να γίνει και στα οπαδικά.Βέβαια το βαρύ πυροβολικό του ΠΑΣ,το ποδόσφαιρο,είναι έτσι όπως είναι.
Να υπάρχει μια διάρκεια.Πόσοι σύνδεσμοι έγιναν τα τελευταία χρόνια και διαλύθηκαν;Κάθε φορά φτου και από την αρχή.Να λύνονται τα όποια προβλήματα.

Ας πουν και άλλοι την γνώμη τους αν θέλουν.Ας πουν και καμιά ιδέα αν έχουν.Καλό κάνει το brainstorming.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: arispas στις Παρ 10 Ιούλ 2020 01:08
Πάντως πιστεύω ο σύνδεσμος αυτός είναι μια καλή προσπάθεια. Βοηθάνε πολύ τα νεαρά παιδιά. Χθες οι κρατήσεις για προϊόντα ήταν 2 σελίδες οπότε υπάρχουν κάποια έσοδα. Παρόλα αυτά και χωρίς σύνδεσμο θα ήταν ωραίο μια επιστροφή των παλιων και των ξενερωμενων έστω στην πρώτη προπόνηση της ομάδος. Αφορμή για κουβέντα. Συμφωνώ ότι η πορεία της ομάδας δε βοηθάει αλλά η επιστροφή στην Α θα ήταν μια ελπίδα. Ας θυμηθούμε την πρώτη χρονιά που ανεβήκαμε το 2009 αλλά και το 2011 που ξανανεβηκαμε. Πολλές οι διαφορές μεταξύ οπαδών, μεγάλη ξενερα για διάφορα άλλα είναι λυπηρό να μη μαζεύουμε ούτε 2000 άτομα. Μακάρι να διορθωθεί γιατί θα μας λείψουν πολυ εποχές β Εθνικής με Κούγια πρόεδρο και 20 ευρώ εισητηρίο 5000 άτομα με Καβάλα
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: Mpakoulieros στις Παρ 10 Ιούλ 2020 01:30
Όπως είχα ξαναναφέρει παρακολουθώ σχεδον 10 χρόνια πολύ στενά το φόρουμ καθώ ενημερώνομαι από αυτό όμως πολύ σπάνια γράφω. Με αφορμή όμως τη χθεσινή εκδήλωση του συνδέσμου θα ήθελα να αναφέρω μερικούς προβληματισμούς για το οπαδικό κίνημα στην πόλη μας.
Μετά από πάρα πολλά χρόνια έκλεισε και ο σύνδεσμος Blue Vayeros με αποτέλεσμα να έχουμε μόνο τον ΣΦ ΠΑΣ Γιάννινα ως ενεργό σύνδεσμο. Χθες στην εκδήλωση που έκανε και στην οποία με μεγάλη χαρά πήγα, παρατήρησα ότι υπήρχαν πάρα πολλά νεαρά παιδιά ηλικίας γυμνασίου και λυκείου, το οποίο είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, καθώς μία νέα γενιά ΠΑΣολέδων γεννιέται.
Από την άλλη μεριά όμως, παρατήρησα ότι ελάχιστοι ήταν οι “παλιοί” (καμιά 20αριά) οι οποίοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή για την τα γενέθλια της αγαπημένης μας ομάδας κάτι το οποίο μου έκανε κακή εντύπωση καθώς όσο τα χρόνια περνάνε όλο και λιγότεροι 25αρηδες και ανω απο τους συνδεσμίτες πηγαίνουν γήπεδο.
Οι ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ (από τους πιο δραστήριους) έκλεισαν εδώ και χρόνια οι BLUE VAYEROS (οι πιο παλιοί) έκλεισαν φέτος. Θα πρέπει για μια φορά να αφήσουμε όλα τα άλλα στην άκρη και να γεμίσουμε το γήπεδο δείχνοντας ότι αυτή τη φορά ήρθαμε όχι μόνο για να μείνουμε, αλλά για να κάνουμε και το βήμα παραπάνω. Γνωρίζω ότι πολλοί έχουν κόψει το γήπεδο για διάφορους λόγους (κυρίως λόγω Χριστοβασίλη άλλα και για πολλούς άλλους) όμως είναι ευκαιρία μαζί με αυτή τη νέα γενιά ΠΑΣολέδων να γυρίσουν και οι παλιοί. Γιατί ας μη γελιόμαστε, άλλη η αίγλη με “βετεράνους” οπαδούς (ακόμα και 30άρηδες) συν τη νέα γενιά και άλλο 3-4 παλιοί και 50 παιδιά.
Καλά όχι και βετεράνος ο 30αρης.

Βετεράνος είναι ο 45αρης μην πω 50 φεύγα.

30αρης και βετεράνος δεν γίνεται.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: PizzAS στις Παρ 10 Ιούλ 2020 09:24
Στον Σ.Φ. γίνεται μια πολύ σοβαρή προσπάθεια απο όλους για να κρατηθεί ενεργό το υπάρχον οπαδικό κομμάτι της ομάδας και να δημιουργηθούν νέοι οπαδοί.
Το οτι στο πάρτυ γενεθλίων το 80% ήταν νέα παιδιά είναι το πιο ενθαρυντικό όλων,γιατί δείχνει οτι η φλόγα δεν έσβησε.
Σίγουρα πρέπει να μας προβληματίσει όλους οτι οι μεγαλύτεροι έχουν κόψει,αλλά με το ζόρι δεν μπορείς να φέρεις κανεναν.
Έχει παίξει σίγουρα ρόλο η πολιτική Χρηστοβασίλη στην εικόνα της κερκίδας,αλλά θα ήταν πιο όμορφο να βάλουμε τον εγωισμό μας για καλό σκοπό. Δηλαδή να πούμε <όχι,δεν θα μου κόψει αυτός το γήπεδο>.
Στο γυναικείο μπάσκετ όπως σωστά αναφέρθηκε, ο κόσμος πηγαίνει με πολυ μεγάλη χαρά και αυτό πιστεύω συμβαίνει γιατί βλέπει οτι σε σέβονται όλοι εκει,παίχτριες και διοίκηση.Αποπνέει μια υγεία αυτό το τμήμα,μακάρι να ακολουθήσει και το ποδόσφαιρο στην ίδια λογική...
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: pasoles07 στις Παρ 10 Ιούλ 2020 13:02
Οτι εχει ο ΠΑΣ να καφιεται ειναι ο κοσμος του. Κακα τα ψεματα ποτε δεν ειμασταν η ομαδα που θα εβγαζε ματια στο γηπεδο ή η ομαδα της πενταδας. Οτι εχουμε και οτι μας εχει κανει γνωστους σε ολη την ελλαδα ειναι ο κοσμος μας. Τι να πουμε σαν ομαδα στον οφη τη λαρισα τον πανιωνιο ακομα και στην τριπολη ή τον ατρομητο, αλλα και τι να μας πουν για αγαπη για την ομαδα εκδρομες και τρελα. Οποιος δεν το καταλαβαινει οτι η ταυτοτητα του πας ειναι οι οπαδοι του και οχι το αγωνιστικο κομματι μαλλον δεν ειναι αντικειμενικος. Αν ο ΧΒ και ο καθε ΧΒ καταφερει να κοψει το γηπεδο στους περισσοτερους τοτε ο μονος κερδισμενος θα ειναι ο ιδιος. Καμια αποχη δεν θα τον διωξει. Εμεις πρεπει να ειμαστε εκει και το χρωσταμε στην ιστορια της ομαδας γιατι πρεπει να το δωσουμε στους επομενους ετσι οπως το πηραμε εμεις. Ο ΧΒ ειναι περαστικος οπως και οι αυλικοι του. Δικια μας υποχρεωση ειναι ομως να μην τιν αφησουμε να καταστρεψει τοσα χρονια ιστοριας και περιφανειας γιατι αμα σπασει η αλυσιδα δυσκολα ξανακολλαει και δυσκολα νεες ωενιες θα εμπνευστουν απο κατι για να ξανα αγκαλιασουν την ομαδα.
Ολοι οι πιο παλιοι που εχουνε κοψει το γηπεδο πρεπει να ερθουν εστω στην πρωτη προπονηση οπως σωστα ειπε ο συνταυρος απο πανω μπας και αισθανθουν αυτο το αισθημα που βλεπεις πρωην καψουρα που ποτε δεν ξεπερασες και θες να γυρισεις σαν τρελος. Να δουμε ξανα 7 χιλιαδες κοσμο στο γηπεδο και δεν με νοιαζει να παιζουμε με τον αγροτικο ανω καλαμα. Στο κατω κατω η τελετουργια του γηπεδου την κυριακη ειναι ιερη και κανενας δεν πρεπει να μας την παρει
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: Crimson Glory στις Παρ 10 Ιούλ 2020 14:25
(...)
Εμεις πρεπει να ειμαστε εκει και το χρωσταμε στην ιστορια της ομαδας γιατι πρεπει να το δωσουμε στους επομενους ετσι οπως το πηραμε εμεις. Ο ΧΒ ειναι περαστικος οπως και οι αυλικοι του. Δικια μας υποχρεωση ειναι ομως να μην τιν αφησουμε να καταστρεψει τοσα χρονια ιστοριας και περιφανειας γιατι αμα σπασει η αλυσιδα δυσκολα ξανακολλαει και δυσκολα νεες ωενιες θα εμπνευστουν απο κατι για να ξανα αγκαλιασουν την ομαδα.
Ολοι οι πιο παλιοι που εχουνε κοψει το γηπεδο πρεπει να ερθουν εστω στην πρωτη προπονηση οπως σωστα ειπε ο συνταυρος απο πανω μπας και αισθανθουν αυτο το αισθημα που βλεπεις πρωην καψουρα που ποτε δεν ξεπερασες και θες να γυρισεις σαν τρελος. Να δουμε ξανα 7 χιλιαδες κοσμο στο γηπεδο και δεν με νοιαζει να παιζουμε με τον αγροτικο ανω καλαμα. Στο κατω κατω η τελετουργια του γηπεδου την κυριακη ειναι ιερη και κανενας δεν πρεπει να μας την παρει
Από τα πιό ΠΑΣολέδικα κομμάτια που διάβασα εδώ και πολύ καιρό εδώ μέσα. Μπράβο σου σύνταυρε!

Θα μου επιτρέψεις όμως στο παρακάτω κομμάτι του κειμένου σου να διαφωνήσω.
Παράθεση
Κακα τα ψεματα ποτε δεν ειμασταν η ομαδα που θα εβγαζε ματια στο γηπεδο ή η ομαδα της πενταδας.
Υπήρξε κάποτε εποχή που ο ΠΑΣ έβγαζε μάτια στο γήπεδο!
Την εποχή εκείνη ο κόσμος είχε ήδη διαλέξει ομάδες.
Ναι, ακόμη και τότε είχαμε πολλούς βάζελους, γάβρους νότιους και βόρειους, χανούμια στην πόλη μας...
Βλέπεις, οι παραπάνω ομάδες προϋπήρχανε του ΠΑΣ και μοιραία ο κόσμος ταυτίστηκε με κάποια από αυτές...
ΟΜΩΣ! στο πέταλο στην "7" τα παραπάνω χρώματα με έναν μαγικό τρόπο γινόντουσαν ξαφνικά ΜΠΛΕ και τα παληκάρια εκεί δεν καταλάβαιναν Χριστό και ακολουθούσαν τον ξέφρενο και χωρίς φρένα ρυθμό της μεγάλης εκείνης Ομάδας!
ΜΟΝΟ ΠΑΣ! Εκείνος ο ΠΑΣ ήταν κάτι το μαγικό! Στα εκτός έδρας πήγαιναν οπαδοί άλλων ομάδων για να τον απολαύσουν! Κάτι το οποίο συνέβαινε μόνο με δύο ομάδες στην Ελλάδα: με τον Άγιαξ της Ηπείρου και τον Ηρακλή του Βάσια! Όλα αυτά μέχρι το '84...

Ο Γιαννιώτης έμαθε μπάλα από τον Αντώνη Γεωργιάδη και τον Γκμοχ. Οι παλιοί λένε ότι ο ΠΑΣ έπαιξε πρώτος στην Ελλάδα το πρέσινγκ σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου! Τα ΠΟΘ ΠΟΚ ήταν ήδη ηττημένοι μόλις περνούσαν το Τέροβο! "Άντε να δούμε πόσα θα φάμε σήμερα", ήταν η κουβέντα μεταξύ των παικτών των αντιπάλων! ΟΜΑΔΑΡΑ με ΘΕΜΑΤΑΡΑ όμως στα εκτός έδρας... Χαιρόσουν όμως να τη βλέπεις!

Πέρασαν χρόνια αρκετά για δούμε ξανά καλή μπάλα στα Γιάννενα. Η Ομάδα του Μουφ, του Μιλόγιεβιτς και του Μπελά ήταν πολύ καλή. Η Ομάδα του Κολέμπα με τον Κορμαρή, τον Έλντερ, τον Τάτση και την μεγάλη παικτούρα Λιπάτιν (είχε θεματάρα ο Παράσχος μαζί του...) που υποβιβάστηκε έπαιξε επίσης πολύ καλή μπάλα. Θυμίζω τα 17 δοκάρια του γκαντέμη Παράσχου! Ο Όγιος μετά από χρόνια μας έβγαλε τις τσίμπλες! Η Ομάδα του Χριστόπουλου ήταν εξαιρετική. Όπως επίσης και κάνα δυο υπέροχες χρονιές του Πετράκη.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fadomas στις Παρ 10 Ιούλ 2020 14:28
Την τελευταία φορά που μαζεύτηκαν και οι παλιές καραβάνες ήταν στα ευρωπαϊκά ματς κι αυτό λέει κάτι. Ο κόσμος έχει όρεξη όχι για επιτυχίες (κι αυτό λογικό) αλλά να βλέπει την ομάδα να λειτουργεί με στόχο και προσωπικότητα έστω και μόνο στο αγωνιστικό τμήμα. Αυτό έγινε το 16. Και τότε ΧΒ είχαμε κι ο κόσμος έκανε για λίγο άκρη τις διαφωνίες μαζί του γιατί κατάλαβε πόσο ιδιαίτερες ήταν εκείνες οι εβδομάδες. Αυτό βέβαια ο πρόεδρος δε το εκμεταλευτηκε ποτέ κάτι που είναι πολύ λογικό με την όλη άγνοια που έχει με το πως προωθείς το προϊόν σου. Όσο λοιπόν υπάρχει έλλειψη οράματος και αξιοπρέπειας /προσωπικότητας στην ομάδα τόσο πιο δύσκολα θα σκάνε μύτη όσοι έχουν φάει και καμιά 20αρια χρόνια ίδιου σκηνικού.

Μία καλή ιδέα που είχαν κάνει οι ΑΡ ήταν το καλοκαιρινό φεστιβάλ όπου και με ευκαιρία του 15αυγουστου έσκαγε κόσμος κι από Αθήνα και μπορούσες να κάτσει με μπύρες να συζητήσεις όλα τα θέματα του οπαδικου στα Γιάννενα... Τώρα δε ξέρω τι μπορεί να είναι αυτό που θα ζεστάνει τον κόσμο να επιστρέψει και σίγουρα δεν είναι κινήσεις όπως η αποπομπή ντασιου ή τα κοπρεμι με τον γαυρο.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: arispas στις Παρ 10 Ιούλ 2020 15:03
Γενικά, όπως είπε και ο σύνταυρος από πάνω θα πρέπει να είμαστε πιο δραστήριοι σαν οπαδοί. Ελπίζω τώρα με την επιστροφή στην Α και αν έρθουν στην αρχή μερικά καλά αποτελέσματα ο κόσμος να ξαναζεσταθεί. Η πρώτη ευκαιρία για συσπείρωση με αφορμή τα 54 χρόνια χάθηκε. Το μόνο που κερδίσαμε ήταν αυτά τα 100 νέα παιδιά (ναι ήταν τόσα) που έχουν όρεξη να ασχοληθούν με την ομάδα της πόλης τους. Δεύτερη ευκαιρία είναι η πρώτη προπόνηση της ομάδος (αν είναι ανοιχτή). Να κάνει η ΠΑΕ (ανύπαρκτη επικοινωνιακά) ένα κάλεσμα στον κόσμο, να οργανωθούν συναντήσεις ή να γίνει κάλεσμα εδώ μέσα από το φόρουμ. Ακόμα και ο ΣΦ ο οποίος το πάει πολύ καλά θα μπορούσε να διοργανώσει ένα φεστιβάλ όπως οι ΑΠ που είπε και ο φίλος ή κάτι άλλο. Όσο περνάνε τα χρόνια και ο κόσμος δεν επιστρέφει η νέα γενιά απομακρύνεται από την ομάδα και αν συνεχιστεί η κατάσταση θα είναι όντως πολύ δύσκολο να αντιστραφεί. Το καλοκαίρι είναι ευκαιρία για να διοργανωθεί κάποια μεγάλη εκδήλωση, ας γίνει κάτι.

Υ.Γ1 Α και οι δημοσιογράφοι της πόλης ας είναι και αυτοί λίγο πιο ενεργοί
Υ.Γ2 Οργανωμένα βιντεάκια βοηθάνε. Η δικιά μας ΠΑΕ γιατί δεν μπορεί τουλάχιστον σε κάθε εντός έδρας ματς να έχει ΕΝΑΝ, ΕΝΑΝ άνθρωπο να βιντεοσκοπεί κόσμο, εξέδρα και πάγκους ώστε να γίνει μια προσπάθεια γι τη δημιουργία βίντεο τύπου Παρακάμερα Αγώνα όπως κάνει σχεδόν ΚΑΘΕ ομάδα πια στον κόσμο. Δεν είναι δύσκολο και έχει ενδιαφέρον ΑΛΛΑ ΠΟΥ...
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: arispas στις Παρ 10 Ιούλ 2020 15:10
Παράθεση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

8 Ιουλίου 1966. Η ημέρα που γεννήθηκε η ιδέα που λέγεται ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. 51 χρόνια ζωής που ο σύλλογος αυτός υπηρετήθηκε από χιλιάδες οπαδούς κάθε ηλικίας εντός κι εκτός των τσιμέντων του "Ζωσιμάδες". Τα τελευταία χρόνια που έμμελε να είναι αυτά που γράφτηκαν οι πιο χρυσές σελίδες στην ιστορία της ομάδας, η εικόνα στις κερκίδες δυστυχώς ακολούθησε αντιστρόφως ανάλογη πορεία. Εποχές που ο κόσμος κρεμόταν από τα κάγκελα της 7 στο πέταλο έχουν μείνει απλά ιστορίες για να διηγούνται οι μεγαλύτεροι στους λιγοστούς πιτσιρικάδες που κόλλησαν το μικρόβιο και κρατάνε ζωντανή την σπίθα της αναγέννησης ενός οπαδικού κινήματος. Τεράστιες οι ευθύνες των παλαιότερων" που αφήσανε ολομόναχους πιτσιρικάδες με όρεξη και πάθος για να ξαναγίνει το γήπεδό μας η έδρα που έτρεμαν και γονάτιζαν ιστορικοί σύλλογοι.



Να θυμήσω και αυτή την παράγραφο από την μέρα ίδρυσης του ΣΦ και την πρώτη ανακοίνωση του. Ειπώθηκαν από την πρώτη μέρα, ας μη γίνει το λάθος τώρα
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: Mpakoulieros στις Παρ 10 Ιούλ 2020 20:14
Ο Π.Α.Σ., έχει ακόμη πάρα πολύ κόσμο που ασχολείται με την ομάδα.

Αυτό το ξέρουν πάρα πολύ καλά οι εμπορικές εταιρείες, οι διαφημιστικές, τα αθλητικά κανάλια κτλ.. Ξέρουν ότι μόλις παίξει ο Π.Α.Σ. θα ανοίξουν χιλιάδες δέκτες τηλεόρασης. Ξέρουν ότι είμαστε από τις πιο εμπορικές ομάδες της ελληνικής επαρχίας και κατά διαστήματα στην πρώτη εξάδα.

Όλος αυτός ο κόσμος είναι πραγματικός. Δεν είναι εικονικός επειδή βλέπει τον Π.Α.Σ. από την τηλεόραση.

Επομένως το πρόβλημα δεν είναι ότι έχει πάψει το ενδιαφέρον ούτε ότι έχουν μειωθεί οι Πασολέδες (κατά τη γνώμη μου είναι πολλοί περισσότεροι από κάθε άλλη φορά στην ιστορία της ομάδας, μετά το 1984) αλλά ότι δεν έρχονται γήπεδο.

Υπάρχει κάτι που δεν τους ελκύει στο να έρθουν;
Υπάρχει κάτι που τους διώχνει;
Και τα δύο;

Κατά τη γνώμη μου, το μεγαλύτερο πρόβλημα λέγεται Χρηστοβασίλης. Ξέρω πολύ, πάρα πολύ κόσμο, που για πολλά χρόνια ήταν βαμμένοι, που μου έχει πει ότι με αυτόν τέρμα το γήπεδο ή ότι εξαιτίας του επιλέγει ματς ή ότι πάει όποτε γουστάρει.
Τα απίστευτα πράγματα που έχει κάνει η διοίκηση του Χρηστοβασίλη, καλά και κακά, στα μάτια της πλειονότητας του κόσμου της ομάδας μας, στα μάτια του Αθηναίου Ηπειρώτη, που πάει Νέα Σμύρνη ή Ριζούπολη και κρεμάει ένα μπλε πανό που γράφει το όνομα της ιδιαίτερης πατρίδας του, υπονομεύουν την έλευση του κόσμου αν δεν την σαμποτάρουν.

Όπως είπατε ο Π.Α.Σ. εκτός από μπάλα ήταν και λαοθάλασσα, κοσμοσυρροή που την αντιλαμβανόσουν κυρίως στην Αθήνα όταν κατά χιλιάδες οι Ηπειρώτες γέμιζαν τα γήπεδα. Εκεί καταλάβαινες ότι ο Π.Α.Σ. δεν είναι μια ομάδα με αφετηρία μια πόλη αλλά ένας υπερτοπικός αθλητικός σύλλογος, που στα χέρια μιας οραματικής διοίκησης ενδεχομένως να έπαιρνε και πανελλήνια διάσταση. Ο Π.Α.Σ. ήταν και είναι η θρησκεία του Ηπειρώτη.

Αυτή είναι η ψυχή της ομάδας. Και αυτή η ψυχή υπονομεύθηκε μεθοδικά από τον κύριο Χρηστοβασιλή, με τέτοιο τρόπο που κάποιοι ακόμη και εδώ αναρωτιούνται τι απέγιναν όλοι αυτοί που κάποτε γέμιζαν τις κερκίδες.

Εδώ είναι, εδώ είμαστε.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: Mikkael_Sin στις Σαβ 19 Σεπ 2020 23:19
Συγνώμη, μου είχε διαφύγει (όπως και πολλά άλλα)...

30άρης βετεράνος προφανώς και δεν υπάρχει.

Τα φρικιά που είχε ο ΠΑΣ δεν έχουν ξαναπεράσει από ομάδα της επαρχίας. Και τελευταία φορά που βρέθηκαν στο γήπεδο
πολλοί απ' αυτούς, δεν ήταν στα ευρωπαϊκά ματς. Ήταν στον ημιτελικό κυπέλου στο Αλκαζάρ το 2007.

Τι πάρτυ είχε σήμερα σήμερα στο γήπεδο; 
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: Crimson Glory στις Σαβ 19 Σεπ 2020 23:23
...Τα φρικιά που είχε ο ΠΑΣ δεν έχουν ξαναπεράσει από ομάδα της επαρχίας.
Τεράστια ΑΛΗΘΕΙΑ!!  (y)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: PizzAS στις Δευ 21 Σεπ 2020 15:41
‼️ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :

Λόγω της έκτακτης κατάστασης στην Καρδίτσα, ο Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης (νερά, ζυμαρικά-όσπρια, γάλατα μακράς διάρκειας, δημητριακά , πελτέδες, κονσέρβες, λάδι, καφέδες, πετσέτες κ.α.)
Η συγκέντρωση θα γίνεται Δευτέρα - Τρίτη  (20:00-23:00). Τα πράγματα θα αποσταλούν άμεσα  στους πληγέντες.
Τα γραφεία μας στεγάζονται στην οδό Φ. Τζαβελλα 25 έναντι της θυρας 3 του Εθνικού Σταδίου Ζωσιμάδες. Ας δείξουμε όλοι την ανθρωπιά μας. Καλούμε τους συμπολίτες μας να στηρίξουν αυτήν την ενέργεια.

Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: PAS and stale bread στις Δευ 02 Νοέ 2020 16:17
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :
Λόγω της έκτακτης κατάστασης στην ΣΑΜΟ, ο σύνδεσμος μας θα ανοίξει εκτάκτως ώστε να  συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης (μάσκες, ρουχισμός,νερά, ζυμαρικά-όσπρια, γάλατα μακράς διάρκειας, δημητριακά , πελτέδες, κονσέρβες, λάδι, καφέδες, πετσέτες κ.α.)
Γνωρίζουμε πως όλοι περνάμε δύσκολες καταστάσεις τις ημέρες αυτές ,δεν μπορούμε όμως να εθελοτυφλουμε και να αγνοήσουμε πως κάποιοι συνάνθρωποι μας,ίσως να περνάνε και χειρότερα από εμάς.Απ'ότι μαθαίνουμε στην Σάμο πάνω από 300 σπίτια έχουν κριθεί ακατάλληλα και οι συμπολίτες μας ζούνε σε σκηνές στους δρόμους. Ας δείξουμε λοιπόν, όλοι την ανθρωπιά μας βοηθώντας ο καθένας από λίγο με τον δικό του τρόπο.
Η συγκέντρωση θα γίνει σήμερα και αύριο από τις 18:00 έως τις 22:00 . Καλούμε τους συμπολίτες μας να στηρίξουν αυτήν την ενέργεια.Τα πράγματα θα αποσταλούν την Τετάρτη 4/11 στους πληγέντες.
Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται και καθόλη την διάρκεια της σημερινής και της αυριανής ημέρας στην καφετέρια "Εντός Εδρας" στην οδό Φ.Τζαβελα.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ

https://www.facebook.com/sfpasgiannina
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: PizzAS στις Τρι 05 Ιαν 2021 11:49
Σήμερα το μεσημέρι αντιπροσωπεία του συνδέσμου μας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ και είχε συνομιλια με τους αρχηγούς της αγαπημένης μας ομάδας και τον προπονητή. Εκφράσαμε δια ζώσης την απόλυτη στηριξή μας στον προπονητή και το έργο του,ενώ σταθήκαμε στην εμψύχωση των παικτών για τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται, αφού δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη φυσική μας θέση στα τσιμέντα των Ζωσιμάδων.
Ως το μοναδικό ζωντανό κύτταρο που έμεινε να θυμίζει κάτι από την ιστορική μας έδρα, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να ζητήσουμε ευθύνες για τα μέτρια (μέχρι στιγμής) αποτελέσματα της ομάδας από παίχτες, που τίμησαν τη φανέλα αγωνιζόμενοι σε κάθε βοσκοτόπι της Β εθνικής και μας επανέφεραν στην κατηγορία που μας αρμόζει. Πολύ περισσότερο απ' τον άνθρωπο ο οποίος έχει ταιριάξει απόλυτα με τη νοοτροπία του περήφανου Ηπειρώτη, που θέλει την ομάδα του να αγωνίζεται με τον ίδιο τρόπο ανεξάρτητα ποιός είναι ο αντίπαλος.
Στο αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει επικεφαλής. Για όλα τα υπόλοιπα, εάν υπάρχει κάποιος, να κάνει αυτά που πρέπει και να σωθεί η παρτίδα μια ώρα αρχίτερα.... γιατί αν πέσουμε, δε θα χει καμιά σημασία αν γλιστρήσαμε ή μας έσπρωξαν.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: PAS and stale bread στις Δευ 08 Μάρ 2021 16:11
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :
Λόγω της έκτακτης κατάστασης στην ΘΕΣΣΑΛΙΑ ο σύνδεσμος μας ανοίγει εκτάκτως σήμερα 14:00 με 20:00 και αύριο την ίδια ώρα,  με σκοπό την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης (ΤΑ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ.
 Κουβέρτες, σεντόνια , μαξιλάρια, παπλώματα και κλινοσκεπάσματα
• Απολυμαντικά, καθαριστικά και είδη προσωπικής υγιεινής
• Ατομικές συσκευασίες με μέλι, μαρμελάδα και βούτυρο
• Ατομικές συσκευασίες σε κρουασάν, τσουρεκάκια, κριτσίνια και κουλούρια
• Ατομικοί μικροί χυμοί- σοκολατούχα γάλατα
• Μεγάλες συσκευασίες σε εμφιαλωμένα νερά)
Απ'ότι μαθαίνουμε στον νομό Λάρισας πάνω από 900 σπίτια έχουν κριθεί ακατάλληλα και οικογένειες ζούνε σε σκηνές στους δρόμους.
 Καλούμε όλους τους ανθρώπους της πόλης των Ιωαννίνων να στηρίξουν αυτήν την ενέργεια.Τα πράγματα θα αποσταλούν την Τετάρτη 10/03 στους πληγέντες.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ‼️

https://www.facebook.com/sfpasgiannina
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 10 Μάρ 2021 18:04
Ευχαριστούμε θερμά για ακόμα μια φορά την περιφέρεια Ηπείρου που με την βοήθεια της τα πράγματα θα φτάσουν άμεσα στον νομό Λάρισας, αλλα και όσους πολίτες των Ιωαννίνων στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία.Απο την πλευρά μας θα θέλαμε να εκφράσουμε την αμέριστη στήριξη μας στους πληγέντες και ευχόμαστε σε αυτή την δύσκολη περίοδο να βρούνε γρήγορα τα πατήματα τους.
Υ.Γ. Όσα προϊόντα δεν χώρεσαν στο βαν παραδόθηκαν στο ΚΕΠΑΒΙ, στο οποίο ο Δήμος Ιωαννιτών συγκεντρώνει και αυτός είδη πρώτης ανάγκης για την Θεσσαλία.

(https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/159460510_2543060279323709_6309344385353364333_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-3&_nc_sid=110474&_nc_ohc=0nfoCTHoHY0AX9ozMzE&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=a84180db8369a0adcda7b6feb0566311&oe=606E43B6)
(https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/159177658_2543060315990372_6465204930908168838_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-3&_nc_sid=973b4a&_nc_ohc=j8kjU_QigxkAX-IyHVg&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=539c83fc13e7538428fdd3afea6723f4&oe=606CCCC0)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Παρ 02 Απρ 2021 17:25
Για την ΠΟΛΗ , για την ΦΑΝΕΛΑ , για τον ΛΑΟ σου !
(https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/168162645_2558212114475192_6275686958031027309_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-3&_nc_sid=973b4a&_nc_ohc=WCgsliSMp-kAX_QNyzD&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=d43f56bd94cf8828ba1913eb4cc1f2fb&oe=608D0718)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: ltz στις Παρ 02 Απρ 2021 18:27
Μπράβο σύνταυροι.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: dk στις Σαβ 03 Απρ 2021 01:07
ακόμα καλύτερο θα ήταν
"Ajax εσύ έχεις ήδη προκριθεί...
                    στις καρδιές μας"

Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: lemorsero στις Σαβ 03 Απρ 2021 16:03
Μπράβο στα παιδιά μας!  :flag:
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 15 Απρ 2021 19:21
Παράθεση
Making of / Zdenko Muf /
(https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/s960x960/173577887_2566112983685105_4726072229702149922_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-3&_nc_sid=cdbe9c&_nc_ohc=RnBzDe3K3rQAX9cqG5y&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&tp=7&oh=12ebbdeed17a3c5b46e950190ec27191&oe=609C249A)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα

Παράθεση
Making of
(https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/172937950_2565460303750373_9214820191392534713_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-3&_nc_sid=973b4a&_nc_ohc=IUX7YTUh5LsAX888YJ2&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=9541ff0e45ecaabeafd0d1d2fcf8cc63&oe=609E7C27)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: PAS and stale bread στις Τετ 04 Αύγ 2021 14:57
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα

‼️Λόγω της έκτακτης κατάστασης σε Βόρεια Εύβοια και Δήμο Αχαρνών ο σύνδεσμος μας θα παραμείνει ανοιχτός εκτάκτως από σήμερα έως την Παρασκευή σε ωράριο λειτουργίας 18:00 με 23:30  με σκοπό την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης.
ΤΑ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΕΙΝΑΙ :
• Τροφές μακράς διάρκειας
• Μεγάλες συσκευασίες σε εμφιαλωμένα νερά
• Ζωοτροφές
•Γάζες
•Pulvo
•Επιδεσμους
•Αλοιφές εγκαυμάτων
•Πετσέτες
 Η λίστα θα ανανεώνεται για ότι νεότερο μαθαίνουμε πως χρειάζεται.
 Καλούμε όλους τους ανθρώπους της πόλης των Ιωαννίνων να στηρίξουν τους συνανθρώπους μας. Τα πράγματα θα αποσταλούν το Σάββατο 07/08 στους δήμους των  πυροπληκτων περιοχών.
Παρακαλούμε ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ‼️

https://www.facebook.com/sfpasgiannina/posts/2643072242655845 
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Παρ 06 Αύγ 2021 19:30
Παράθεση
🆘‼️Μεγάλη ανάγκη για φαρμακευτικά είδη :
• Pulvo
• Tobrex
• Salospir
• Φυσικά δάκρυα
• Παυσίπονα
• Ασπιρίνη
• Οξυγόνο μιας χρήσης
• Αντιβιοτικές κρέμες
• Μάσκες ΚΝ95
• Βαζελινουχες γάζες
• Κρέμες για εγκαύματα
• Betadine
• Επιδέσμους
Συλλογή ειδών Φ.ΤΖΑΒΕΛΛΑ 25 ( έναντι της θύρας 3 του σταδίου ) στα γραφεία του συνδέσμου μας.
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα

(https://scontent.fskg4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/231349139_2644630442500025_8912318797227922642_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-4&_nc_sid=36a2c1&_nc_ohc=mqzqPJHAjaQAX-Gp4pi&_nc_ht=scontent.fskg4-1.fna&oh=8f697c7dcbb2791815ad9c8c142ef497&oe=61325666)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Σαβ 07 Αύγ 2021 09:22
‼️🆘Η μέχρι στιγμής ανταπόκριση των συμπολιτών μας είναι  πρωτοφανής και συγκινητική. Λόγω της αντικειμενικής δυσκολίας αποστολής βοήθειας στην αποκομμένη Β.Εύβοια άμεσα, ο σύνδεσμος θα παραμείνει ανοιχτός ΟΛΟ το ΣΑΒΒΑΤΟΚΎΡΙΑΚΟ από τις 10:30 το ΠΡΩΙ ως τις 23:00 το ΒΡΑΔΥ για περαιτέρω συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης. Αυτή η καταστροφή και η απελπισία που παρακολουθούμε στα τηλεοπτικά "παράθυρα" εδώ και 4 μέρες, την επόμενη στιγμή μπορεί να βρισκεται έξω απ' το δικό μας παράθυρο,οφείλουμε να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους κατοίκους των περιοχών που περνούν δύσκολες ώρες.
Την Δευτέρα 09/08 το πρωί θα γίνει η αποστολή όλων όσων συλλέξαμε.
Ευχόμαστε στους συνανθρώπους μας κουράγιο και δύναμη!

ΥΓ: Οι ανάγκες σε εμφιαλωμένο νερό έχουν καλυφθεί.
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: tzesIOA στις Σαβ 07 Αύγ 2021 12:06
Επειδή χθες πέρασα για λίγο από το σύνδεσμο ώστε να βοηθήσω και εγώ στο πακετάρισμα των πραγμάτων έχω να πω ότι ήταν όντως συγκινητικό όλο αυτό που συνέβαινε. Τα γραφεία του συνδέσμου ήταν τόσο γεμάτα με προϊόντα όλων των ειδών όπου το πακετάρισμα αναγκαστικά γινόταν έξω για να υπάρχει χωρος να δουλεύουν τα παιδιά.

Πραγματικά ανταποκρίθηκε όλη η πόλη και έβλεπες ανθρώπους που δεν είχαν καμία σχέση με τον ΠΑΣ να έρχονται να αφήνουν ότι μπορούν και να φεύγουν.

Τα πράγματα είναι τόσα πολλά που εν τέλει θα χρειαστεί νταλίκα ή νταλίκες για να μεταφερθούν.
Θα βοηθηθεί πολύς κόσμος να είστε σίγουροι.
Η αλληλεγγύη το όπλο μας...
Μπράβο στα παιδιά του συνδέσμου.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: Crimson Glory στις Τρι 10 Αύγ 2021 14:49
Παράθεση
Αποστολή αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους με σοβαρές αιχμές κατά της Περιφέρειας Ηπείρου

Για τη Βόρεια Εύβοια και τους πυρόπληκτους έφυγαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσε ο Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος σε ανακοίνωσή του ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν να συγκεντρωθεί όλο αυτό το υλικό, ωστόσο άφησε αιχμές για την Περιφέρεια Ηπείρου που δεν αντιμετώπισε την προσπάθεια αυτή με τη δέουσα προσοχή, αφού ακόμα και το φορτηγό που διέθεσε ήταν ακατάλληλο για τη μεταφορά των ειδών που είχαν συγκεντρωθεί.

Η ανακοίνωση

Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

Κάποιες φορές οι λέξεις είναι φτωχές και μηδαμινές όταν θέλουν να περιγράψουν κάτι τόσο μεγαλειώδες, όπως αυτό που συνέβη στον σύνδεσμο μας τις τελευταίες πέντε ημέρες. Από επιλογή δε θα σταθούμε καθόλου σε εκείνους τους μεγαλοσχήμονες δήθεν ευεργέτες που θα περίμενε κανείς να βοηθήσουν αλλά τελικά δεν το έπραξαν, γιατί πιστεύουμε πως έτσι θα μειώσουμε όλους εκείνους που άπλωσαν το χέρι για να προσφέρουν αγάπη και αλληλεγγύη. Όπως για παράδειγμα την Κωνσταντίνα που μέχρι πριν λίγες ημέρες ούτε καν τη γνωρίζαμε και που έτρεχε ένα ολόκληρο απόγευμα στις ανακυκλώσεις της γειτονιάς για να μαζέψει κούτες, όπως την παρέα των πιτσιρικάδων που έβαλαν ρεφενέ το χαρτζιλίκι τους ώστε να αγοράσουν μπισκότα και μακαρόνια, όπως την κυρία που δεν ήξερε πως μαζεύουμε και ρούχα και που μόλις το εμαθε έτρεξε στο σπίτι, έβαλε πλυντήριο σιδέρωσε, δίπλωσε και μάς τα έφερε αφράτα και με αγάπη, όπως τους πραγματικά εκατοντάδες κόσμου που βοήθησε συγκινημένος.

Εμείς από την άλλη, από την πρώτη κιόλας στιγμή, νιώσαμε πηγαία ανάγκη και υποχρέωση να βάλουμε πλάτη σε όλο αυτό, φροντίζοντας να χαράξουμε έστω κι ένα μικρό χαμόγελο στα χείλη όλων όσων υποφέρουν έχοντας χάσει τα πάντα μέσα σε λίγα λεπτά, παρατημένοι από το κράτος και την κυβέρνηση.

Δεν είναι ώρες για κατάρες και για μοιρολατρεία, αλλά για έμπρακτη βοήθεια από όλους μας, με κάθε τρόπο και από κάθε πόστο προς όλους τους πυρόπληκτους. Ενημερωτικά και για «παραδειγματισμό» να πούμε πως αυτές τις πέντε ημέρες καταφέραμε και συγκεντρώσαμε -εμείς και όλη η πόλη μας- αρκετούς τόνους(!) τροφίμων, φαρμάκων, ζωοτροφών, ρουχισμού και νερών. Αξιοσημείωτο και άξιο τεράστιου «μπράβο» ήταν η αποστολή υλικών και από άλλες πόλεις μέσω ΚΤΕΛ και μεταφορικών εταιρειών.

Το «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» το δικό μας είναι τεράστιο και δυνατό για να ακουστεί από την άκρη του κόσμου μέχρι του κόσμου τη γωνιά, ενώ αυτό που θελουμε να πούμε είναι «ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ»

Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ!!

Υγ1. Νιώθουμε πως πρέπει να πούμε ένα έξτρα μεγάλο μπράβο στις κοπέλες του ΚΙ.ΔΙ.ΖΩ Ιωαννίνων, οι οποίες ήταν από την πρώτη στιγμή κοντά μας και η βοήθεια τους ήταν τρομερά σημαντική για όλο το εγχείρημα.

Υγ2. Συνειδητά επιλέξαμε να μην αναφερθούμε στο κύριο κομμάτι της ανακοίνωσης στους ανίκανους και «λίγους» τοπικούς αξιωματούχους και λοιπούς παρατρεχάμενους της Περιφέρειας που μας κορόιδεψαν, μας ειρωνεύτηκαν και τέλος μας απείλησαν κιόλας. Το μόνο που θα σχολιάσουμε είναι πως η ιστορία του κόσμου και της αλληλεγγύης όχι απλά δεν τους χωράει, αλλά τους φτύνει και στα μούτρα. Νιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε μια σύντομη αναφορά για να ξέρει ο κόσμος τί έχει συμβεί και αν στο τέλος ντραπούν έστω και λίγο (πράγμα απίθανο) ας βγουν να ζητήσουν συγγνώμη, πάντα προς τον κόσμο και όχι προς εμάς. Εξάλλου, αυτοί έχουν και τα κανάλια και τα ραδιόφωνα δικά τους… θα τη βρουν την άκρη.

Η συλλογή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και η προγραμματισμένη για το Σαββατο -μέσω συνεννόησης με την Περιφέρεια Ηπείρου- αποστολή των ειδών πρώτης ανάγκης στη Β. Εύβοια ακυρώθηκε και μετατέθηκε για τη Δευτέρα (πάντα με υπαιτιότητα της Περιφέρειας). Μετά από πιέσεις μας την Κυριακή το βράδυ, έχοντας πλήρη εικόνα για το μέγεθος της αποστολής, η Περιφέρεια διέθεσε το ακατάλληλο «ανοιχτό» φορτηγό της φωτογραφίας, για να ταξιδέψουν επί 10 ώρες τρόφιμα, εμφιαλωμένο νερό και φάρμακα, υπό τις παρούσες καιρικές συνθήκες που βιώνουμε. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον συντονιστή της Πολιτικής Προστασίας κ. Μαυρογιώργο, ο οποίος θίχτηκε όταν επικαλεστήκαμε την ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού να συνεισφέρει, κι έπειτα από απερίγραπτες τηλεφωνικές ατάκες αλαζονείας από τον περιφερειάρχη, η αποστολή μέσω Περιφερειας ματαιώθηκε οριστικά. Αυτό που είχαμε αναλάβει να πραγματοποιήσουμε ηταν πολύ σοβαρό για να παίζουμε με αδιάφορους. Το μόνο σίγουρο εκείνη τη στιγμή ήταν αυτό που όλοι/ες είχαμε υποσχεθεί πρώτα στους εαυτούς μας και έπειτα ο ένας στον άλλον: τα υλικά θα έφταναν στους πληγέντες ακόμη και αν χρειαζόταν να τα πάμε με τα προσωπικά μας αυτοκίνητα. Ο σύνδεσμος, εν τέλει, βρήκε και κάλυψε με δικά του έξοδα τη μίσθωση φορτηγού με οδηγό τον «μαύρο» τον Γιώργο, ο οποίος ξεκίνησε τα μεσάνυχτα το ταξίδι για τα Λουτρά Αιδηψού, όπου μεταφέρθηκε το συγκεντρωθέν υλικό με σκοπό τη διανομή στους πυρόπληκτους. Με απόλυτο σεβασμό στον καθένα που ήρθε και άφησε έστω κι ένα μπουκαλάκι νερό απ’ το υστέρημά του, καταλήγουμε να πούμε ότι «αποστολή εξετελέσθη». Ελπίζουμε σε μια συγγνώμη στους συμπολίτες μας από κάθε γωνιά της Ηπείρου που έσπευσαν να βοηθήσουν από όποιον «υπεύθυνο» αντιλαμβάνεται ότι, τουλάχιστον αυτή τη φορά, η Περιφέρεια Ηπείρου αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων.

Υγ3: Ο σύνδεσμος επ ουδενί δε θα δεχτεί οικονομική χορηγία για την κάλυψη των οδοιπορικών της αποστολής.

https://super-fm.gr/74317/apostoli-allileggyis-gia-toys-pyropliktoys-me-sovares-aichmes-kata-tis-perifereias-ipeiroy/

Mπράβο μάγκες!!

Όσο για τους... αλαζόνες, ας τους κρίνει ο κόσμος.
Έτσι κι αλλιώς μόνο για φωτογραφίες είναι.
Την έχουνε δει Αλή πασάδες γιατί εμείς τους το επιτρέψαμε...
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: tzesIOA στις Τρι 10 Αύγ 2021 14:52
Μπράβο σε όλους!
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 11 Αύγ 2021 17:43
Πρωθυπουργικό σύνθημα που ακούγεται έντονα τελευταία μάλλον πρέπει να προσαρμοστεί και για τοπικούς.Ντροπή.

Μπράβο στα παιδιά που οργάνωσαν όλο αυτό και σε όσους βοήθησαν.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: apnea73 στις Κυρ 15 Αύγ 2021 14:50
Δεν είχε προσωπικό συμφέρον ο περιφέρεια ράχης.. Πχ κανένα ακόμα ξενοδοχείο στην Σιαραβα..
Αλλά ας είναι καλά οι δρόμοι προς τα πτηνοτροφεια...
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: tzesIOA στις Σαβ 28 Αύγ 2021 13:43
https://super-fm.gr/74908/oi-organomenoi-entysan-toys-zosimades-me-entyposiaka-gkrafiti-pics/

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΜΠΡΑΒΟ!
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Παρ 10 Σεπ 2021 17:17
Έχουν περάσει 551 ημέρες από την τελευταία φορά που πήραμε το κασκόλ μας και ανέβηκαμε παθιασμένοι τα σκαλιά της ΘΥΡΑΣ 10, για να καταθέσουμε την ψυχή μας στηρίζοντας την ομάδα.

Σήμερα με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε, πως μετά από χωροταξικές παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα, η ΘΥΡΑ 10 οριοθετείται (όπως αρμόζει σε κάθε οπαδικη κερκίδα) και είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους οπαδούς μας, θυμίζοντας σε όλους τους παλιότερους την μέχρι τώρα μοναδική οργανωμένη κερκίδα στην ιστορία μας, την παλιά και ένδοξη θύρα 7 η οποία μεγάλωσε γενιές οπαδών του συλλόγου.

Η ΘΥΡΑ 10 αποκτά ξεκάθαρο οπαδικο χαρακτήρα και θέση σ' αυτή έχουν ΜΟΝΟ όσοι θα κάνουν κατάθεση της φωνής τους.
Από εδώ και στο εξής ΘΥΡΑ 10 σημαίνει ΠΑΛΜΟΣ, ΣΗΜΑΙΕΣ στον αέρα και ΦΩΝΗ για 90' λεπτά !

Οι καταστάσεις είναι πρωτόγνωρες για όλους μας, αλλά οι αρχές του συνδέσμου μας επιβάλλουν να είμαστε δίπλα στην ομάδα, διότι αυτό κάνουμε απ' την πρώτη μέρα της ίδρυσης μας. Τα γραφεία μας θα είναι ανοιχτά για περισσότερες λεπτομέρειές.
Όποιος αντέχει όλα τα παραπάνω τον καλούμε να πάρει την θέση του δίπλα μας.

ΘΥΡΑ 10 ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΠΑΛΜΟΣ

Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(https://i.imgur.com/DwJEeDo.jpg)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: tzesIOA στις Σαβ 11 Σεπ 2021 14:31
Επιτέλους μια κίνηση που έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό, έγινε.
Μια κίνηση για μια πιο οργανωμένη κερκίδα, για μια καλύτερη ατμόσφαιρα στους αγώνες και για την δημιουργία ενός ισχυρού πυρήνα οπαδών.
Όλοι οφείλουμε να στηρίξουμε..
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 27 Οκτ 2021 18:46
Μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, τα τμήματα του συλλόγου μας χρείαζονται την τεράστια βοηθειά μας απ' την κερκίδα για να επιστρέψουμε μαζί στις επιτυχίες.

Δίνουμε βροντερό παρών στο Νέο Κλειστό ( 14:00 ) και μετά στους Ζωσιμάδες ( 19:30 ) για μια Κυριακή γεμάτη από ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Η συμμετοχή ΟΛΩΝ είναι δεδομένη !
Ο ενιαίος κι'αδιαίρετος σύλλογος μας δεν έχει μείνει μόνος ποτέ.
ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ !

Τα γραφεία του συνδέσμου μας θα είναι ανοιχτά από σήμερα έως και το Σάββατο 20:00 - 22:00, για τον καλύτερο δυνατό συντονισμό στις κερκίδες του Νέου κλειστού και της Θύρας 10.

STRONG WILL CONTINUE

Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/p960x960/248898183_2702299246733144_2954466241471767264_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-5&_nc_sid=36a2c1&_nc_ohc=Er_dv9_lo3wAX-tM7nd&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&oh=045ce19b16153449fdb8c82c38e1f79f&oe=619F9EFB)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Δευ 29 Νοέ 2021 22:41
Making of | 17.10.21 - 27.11.21 | Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (φωτογραφίες) (https://el-gr.facebook.com/sfpasgiannina/posts/2724942787802123?__tn__=-R)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Δευ 20 Δεκ 2021 22:26
Σε λίγες ημέρες θα γιορτάσουμε μαζί με τις οικογένειές μας και θα ετοιμάσουμε το ζεστό Χριστουγεννιάτικο καθιερωμένο τραπέζι.
Θα αποχαιρετήσουμε έναν ακόμη παράξενο και δύσκολο χρόνο και θα υποδεχτούμε αγκαλιασμενοι το 2022.
Μέσα σε όλα αυτά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μας, υπενθυμίζοντας στους εαυτούς μας πως υπάρχουν πολλοι μικροί μας φίλοι εκεί έξω, οι οποίοι δεν έχουν αυτά που εμείς θεωρούμε αυτονόητα.

Από αύριο (21/12) έως την Παρασκευή (24/12) συλλέγουμε στα γραφεία του συνδέσμου μας, στην οδό Φώτου Τζαβέλα 25, παιχνίδια ( είτε παλιά δικά μας, είτε καινούργια ) για τους μικρούς μας φίλους, κάνοντας το λιγότερο που μπορούμε για να φέρουμε ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη τους.

Όλα τα παιχνιδάκια που θα μαζευτούν θα μοιρασθούν με τα προσωπικά μας αυτοκίνητα σε όσα περισσότερα ιδρύματα φιλοξενούν παιδάκια σε ολόκληρη την Ήπειρο.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να σταθούν δίπλα μας σε αυτήν την όμορφη κίνηση και ευελπιστούμε για ακόμη μια φορά ο χώρος του συνδέσμου να αποδειχθεί μικρός για να χωρέσει όλη αυτή την προσφορά αγάπης.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ !

Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(https://scontent.fath4-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/269825301_2739110033052065_348796735920358776_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=973b4a&_nc_ohc=GvTv11nnfMYAX8oz4cg&_nc_ht=scontent.fath4-2.fna&oh=00_AT_TiahcacnOiCoYbSls933NKVDpVCucEQJMn4MH7pumjg&oe=61C52E67)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://el-gr.facebook.com/sfpasgiannina/photos/a.1781109962185415/2739110036385398/?type=3&theater)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: Crimson Glory στις Δευ 20 Δεκ 2021 22:42
Ρε παιδιά, είναι πολύ συγκινητικό και πολύ όμορφο αυτό που κάνετε.
Μπράβο σας!  :)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 23 Δεκ 2021 18:36
Με μεγάλη μας χαρά βλέπουμε σιγά σιγά τον χώρο μας να γεμίζει με όλη αυτή την προσφορά αγάπης που δίνετε για τους μικρούς μας φίλους.

Η συλλογή παιχνιδιών συνεχίζεται και σήμερα από τις 20:00 έως τις 22:00. Ορισμένα ιδρύματα μας ενημέρωσαν πως υπάρχει έλλειψη σε ρουχισμό για παιδάκια από 5 έως 15 ετών ( λόγω covid καλό θα ήταν να αποφύγουμε τα μεταχειρισμένα ρούχα), ξύλινα η κανονικά παζλ, παιχνίδια μινιατούρες (αμαξια, ζωάκια κλπ),
ακουστικά ( hands free ), mp3 player, είδη ζωγραφικής και μπάλες.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ !

Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(https://scontent.fath4-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/269808409_2740908922872176_7613930136621683518_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-5&_nc_sid=973b4a&_nc_ohc=PYjBFz76pdUAX8m62uE&_nc_ht=scontent.fath4-2.fna&oh=00_AT_YYrKcb9Q9VtV4E_pJnL3_L5UbziQ55eoHNcNgFVfmLQ&oe=61C910DA)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://el-gr.facebook.com/sfpasgiannina/photos/a.1781109962185415/2740908869538848/?type=3&theater)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 29 Δεκ 2021 17:24
Ολόκληρη την προηγούμενη εβδομάδα ο σύνδεσμος μας έκανε συλλογή παιχνιδιών για παιδάκια που φιλοξενούνται σε διάφορα ιδρύματα της Ηπείρου.

Στόχος μας ήταν να καλύψουμε τις ανάγκες όσων περισσότερων ιδρυμάτων μπορούμε, κάτι που με την τρομερή βοήθεια και συμπαράσταση όλων των συμπολιτών μας πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία.

Γεμάτοι συγκίνηση και χαρά, μπήκαμε σήμερα στα αυτοκίνητα μας και μοιράσαμε όσα παιχνίδια συλλέχθηκαν στα παρακάτω σημεία :
- Κιβωτός του κόσμου :
• Πωγωνιανή
- Κέντρο Προστασίας του παιδιού :
• Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Φιλιατών Θεσπρωτίας
• Μονάδα Προστασίας του Παιδιού Ιωαννίνων
• Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Κόνιτσας
- Ορφανοτροφείο Ιεράς Μονής Ντουραχανης
- Παιδιατρική κλινική Πανεπιστημιακού νοσοκομείου
- Παιδιατρική κλινική νοσοκομείου Χατζηκώστα
- Διεθνές Κέντρο Βιώσιμης Ανάπτυξης ICSD
• Δομή ασυνοδευτων ανηλίκων Ιωάννινα
• Δομή ασυνοδευτων ανηλίκων Πέραμα Ιωαννίνων
• Δομή ασυνοδευτων ανηλίκων Γραικοχωρι Ηγουμενίτσας
• Πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ
• Κοινωνικό παντοπωλείο Άρτας

Σε αυτές τις παράξενες ημέρες που ζούμε δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχνάμε την ανθρωπιά μας. Το να μοιράζεις χαμόγελο και αγάπη σε ανθρώπους που το έχουν πραγματική ανάγκη είναι ότι πιο όμορφο μπορεί να κάνει ο καθένας μας. Ευχή όλων μας είναι αυτό το πηγαίο χαμόγελο στο αντίκρισμα των δώρων, να το έχουν πιο συχνά από εδώ και πέρα και να είναι γεμάτοι υγεία.

Θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους της πόλης μας, που για ακόμη μια φορά περάσανε την πόρτα του συνδέσμου μας, για να προσφέρουν και αυτοί το οτιδήποτε. Η στήριξη όλων σας ήταν συγκινητική.

Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους καλή Πρωτοχρονιά με υγεία, αγάπη, ευτυχία και εκπλήρωση στόχων !

ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ

Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/270179706_2744458575850544_3972063588920293443_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=04fJkofI0kMAX_qJS6n&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&oh=00_AT_0mpOvb0mcv_JsaSsyVUAsHX6DbgR03td1RR2Y2RIHMw&oe=61D926B5)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://el-gr.facebook.com/sfpasgiannina/photos/a.1781109962185415/2744458469183888/?type=3&theater)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: ΟΥΛΤΡΑΣ [i] στις Τρι 11 Ιαν 2022 17:52
ΣΚΟΥΦΟΣ ΣΕ ΔΥΟ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟ Σ.Φ. ΜΕΡΙΑ.

ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ:
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
20:00 - 22:00
Φ.ΤΖΑΒΕΛΛΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 1

Ή ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Σ.Φ.: https://www.facebook.com/sfpasgiannina (https://www.facebook.com/sfpasgiannina)

ΤΙΜΗ: 10e

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ, ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ Θ10!

(https://i.ibb.co/tHwX5WG/271214275-2749116005384801-5622761458077845809-n.jpg)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: RASTA στις Τρι 11 Ιαν 2022 19:31
ΣΚΟΥΦΟΣ ΣΕ ΔΥΟ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟ Σ.Φ. ΜΕΡΙΑ.

ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ:
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
20:00 - 22:00
Φ.ΤΖΑΒΕΛΛΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 1

Ή ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Σ.Φ.: https://www.facebook.com/sfpasgiannina (https://www.facebook.com/sfpasgiannina)

ΤΙΜΗ: 10e

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ, ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ Θ10!

(https://i.ibb.co/tHwX5WG/271214275-2749116005384801-5622761458077845809-n.jpg)
κ για μας τους εξόριστους τι γίνεται; καμιά αντικαταβολή κλπ;
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Παρ 28 Ιαν 2022 22:18
Παράθεση
Τα ημερολόγια του συνδέσμου μας είναι έτοιμα, γεμάτα με εικόνες που έγιναν κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου και έμειναν χαραγμένες στην καρδιά μας.
Θα διατίθενται από σήμερα για όλους τους φίλους της ομάδας μας, στην τιμή των 5 ευρώ.
Τα γραφεία μας θα λειτουργούν Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή ( 20:00 - 22:00 ).
Τα εξαφανίζουμε !
Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/s960x960/272899496_2765062227123512_4161265434113879391_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=gfNXLe4YW5oAX_b2n2f&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&oh=00_AT9RimvK9KGehPMH5WqUbplx3VwrXfsKO08u-NQSIKPvTg&oe=61F8D3FE)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/sfpasgiannina/posts/2765062197123515)

Παράθεση
Την Κυριακή που πλησιάζει θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Καλούμε όλα τα αδέρφια μας, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα της ομάδας μας, να δώσουν το παρών.
Θα υπάρξει ψηστηρι και μπάρ για την οικονομική ενίσχυση του συνδέσμου.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ
Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272327316_2764457473850654_2617106106201467816_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=ChNvXV7uMDcAX8WoJ8L&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&oh=00_AT_ee0UMlXrlQi2CDaJ9soiGAm2aI7NQHYFL0wex0nQbJw&oe=61F91812)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/sfpasgiannina/posts/2764457437183991)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Παρ 11 Φεβ 2022 16:01
Σφραγίστηκαν Λέσχες του ΠΑΣ, του ΠΑΟ και της ΑΕΚ στα Γιάννινα

Έφοδο σε λέσχες φιλάθλων στην πόλη των Ιωαννίνων πραγματοποίησε το τελευταίο 224ωρο δύναμη της Αστυνομίας και εξονυχιστικές έρευνες παρουσία και δικαστικού λειτουργού.

Η τοπική αστυνομία είχε ξεκινήσει τους ελέγχους από τα τέλη του προηγούμενου χρόνου και μετά τα δραματικά γεγονότα της Θεσσαλονίκης οι έλεγχοι αυτοί εντείνονται.

Κατά το τελευταίο 24ωρο και σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις προχώρησε σε τρεις συλλήψεις και σε σφράγισμα των χώρο ενώ οι δικογραφίες θα σταλούν στον εισαγγελέα.

Στο πλαίσιο των ερευνών, οι οποίες διενεργήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού, συνελήφθησαν σε όλες τις περιπτώσεις, ημεδαποί, που βρέθηκαν να λειτουργούν τους παραπάνω χώρους χωρίς την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Λέσχες φιλάθλων που σφραγίστηκαν ανήκουν στον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και μία στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι έλεγχοι της Αστυνομίας αναμένεται να είναι σχολαστικοί και το επόμενο διάστημα σε ανάλογους χώρους είτε λειτουργούν νόμιμα, είτε χωρίς τις προβλεπόμενες άδειες.
epiruspost.gr

Τι έγινε;;;;
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: Siatrovouni στις Παρ 11 Φεβ 2022 18:12
Θα ξανανοιξουν ολοι.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: Kun στις Παρ 11 Φεβ 2022 19:15
Μιλάμε για τον ΣΦ? Γιατί εγώ όταν ακούω λέσχη το μυαλό μου πάει αλλού.  :P :P
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: PAS and stale bread στις Παρ 11 Φεβ 2022 20:28
Μιλάμε για τον ΣΦ? Γιατί εγώ όταν ακούω λέσχη το μυαλό μου πάει αλλού.  :P :P


Τώρα η λαίσχη;  Οι 10 γίναν 5 μετά 3 που τελικά ήταν ένας. Έκλεισε μόνος του το μαγαζί.


Για τον ΣΦ είναι απ' ότι λένε και οι άλλοι 2 στο ράδιο. Δεν γράψανε και τα παιδιά από τον σύνδεσμο κάτι στο FB ακόμα.

Θα βγάλουν νέες άδειες πάλι μέσω των ΠΑΕ όπως πριν κάποια χρόνια για τις "λέσχες" για να είναι και καλά καθαροί και οκ με το νόμο οι σύνδεσμοι.


Σε μια νορμάλ χώρα θα κλείνανε ότι υπάρχει από τους σμολ φορ, συνδέσμους, κανάλια, εκπομπές, θα τρώγανε έναν βαρβάτο αποκλεισμό- τιμωρία από τους ευρωπαϊκούς αγώνες από το ίδιο το κράτος και κανας υποβιβασμός για μερικά χρόνια να ξεβρωμίσει η σκατίλα από τα τσογλανάκια των προέδρων μια και καλή.


Εδώ παριστάνουν τώρα ότι επιτελούν έργο με το να μπουκάρουν σε ότι υπάρχει ακόμα και σε λέσχη φίλων παλιών αυτοκινήτων για να δει στις ειδήσεις ο Νεάντερταλ ότι κάτι γίνετε επιτέλους με την βία εντός και εκτός γηπέδων και ότι τελικά κάτι πάει να αλλάξει αυτή την φορά.   



Γνωστοί μαχαιροβγάλτες οι Γιαννιώτες οπαδοί του ΠΑΣ χρόνια τώρα.  :stop:
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Παρ 11 Φεβ 2022 22:01
Τσουβάλιασμα όλων με ποκποθίτες.Τι να πεις.Μια ζωή τα ίδια.Όταν δεν υπάρχει θέμα κάνουν ελέγχους και το παίζουν αυστηροί και όταν χρειάζεται όντως έλεγχος τότε εξαφανίζονται.Ξεφτίλες.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: tzesIOA στις Σαβ 12 Φεβ 2022 05:29
Γιατί ως γνωστών αν αναγκάσεις τους συνδέσμους των γαυροβαζελων να κλείσουν και να ξανανοίξουν με νέες τζιφρες, τα μαχαιρώματα και οι δολοφονίες στο δρόμο θα σταματήσουν.

ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ.

Και μαζί με τους δολοφόνους μαχαιροβγάλτες των 5 παίρνει η μπάλα και τους οπαδούς της επαρχίας που κάνουν κόπο να παραμείνουν ζωντανοί και ενεργοί μέσα στην όλη σαπιλα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: apnea73 στις Σαβ 12 Φεβ 2022 08:23
Στον γαυροτηγανο στην Μετσόβου τίποτα??? Πως και δεν έκαναν εκεί έφοδο??? Η δεν ήξεραν που είναι?
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: Crimson Glory στις Σαβ 12 Φεβ 2022 10:37
Στον γαυροτηγανο στην Μετσόβου τίποτα??? Πως και δεν έκαναν εκεί έφοδο??? Η δεν ήξεραν που είναι?

Μα

(https://i.postimg.cc/RFy9mhsT/marinakis-mikis.jpg)

Αφού...
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: PASiopulo στις Σαβ 12 Φεβ 2022 10:53
Είναι ήσυχα αυτά τα παιδιά και διαβάζουν τώρα για την εξεταστική αφού είναι να γίνουν επιστήμονες.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: Siatrovouni στις Σαβ 12 Φεβ 2022 15:02
Ειναι κλειστος ο συνδεσμους του γαυρου απο πιο πριν. Αυτη τη στιγμη στην πολη δεν υπαρχει κανενας συνδεσμος ανοιχτος απο οποιαδηποτε ομαδα.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Σαβ 12 Φεβ 2022 19:47
Μεγαλοψυχίη το φέρειν πραέως πλημμέλειαν !
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους οπαδούς της ομάδας μας, πως η λειτουργία των γραφείων μας αναστέλλεται μέχρι νεοτέρας.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ και θα ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ να ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ως ΑΣΠΙΔΑ της ομάδας, συνεχίζοντας να κάνουμε πράξη όσα είχαμε υποσχεθεί, πρώτα στους εαυτούς μας και ύστερα σε όλους τους υπόλοιπους, την πρώτη ημέρα της ίδρυσης μας, τον Φλεβάρη του '18.
Για κάθε συλλογική δράση θα υπάρχει ενημέρωση από την επίσημη σελίδα του συνδέσμου.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ
Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273822913_2775442659418802_7248010562164877587_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-5&_nc_sid=973b4a&_nc_ohc=HNmgO2poPYwAX-bAnPy&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&oh=00_AT-45pxQwQxhbLW5CRdq-X72LHVJsXBN7NI_bQLcW37zYg&oe=620D774A)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/sfpasgiannina/photos/a.1781109962185415/2775442662752135/?type=3&theater)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: dk στις Κυρ 13 Φεβ 2022 20:16
2 ερωτήσεις:

- Τι χρειάζεται για να πάρει σχετική άδεια ο σύνδεσμος;
- Μπορεί να ετοιμαστεί ένα πακέτο με δράσεις του συλλόγου και αποδείξεις ότι δεν έχει καμία εμπλοκή σε επεισόδια η οποία να δημοσιοποιηθεί και να προωθηθεί από όλους μας;

DK 
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: Tsimendos στις Κυρ 13 Φεβ 2022 20:44
Το βίντεο από τον περσινό ημιτελικό, με το λεωφορείο του γαβρου να ανέβει σε μία διαφήμιση του ΣΦ και μία σύγκριση με τους κάφρους των άλλων, φτάνει νομίζω και περισσεύει.
Υπάρχουν και όλες οι υπόλοιπες δράσεις που δεν νομίζω να ευαισθητοποιήσουν κανένα από τους καμένους που αποφάσισαν να τους βάλουν όλους στο ίδιο τσουβάλι.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: pastakis στις Κυρ 13 Φεβ 2022 20:52
2 ερωτήσεις:

- Τι χρειάζεται για να πάρει σχετική άδεια ο σύνδεσμος;


DK

Άρθρο 8 Λέσχες Φιλάθλων – Τροποποίηση του άρθρου 41Β του ν. 2725/1999
 

Στο άρθρο 41Β του ν. 2725/1999 (Α’ 121) τροποποιούνται οι παρ. 1, 3, 4, 6, 7, 8 και 11 προστίθεται παρ. 12 και το άρθρο διαμορφώνεται ως εξής:
«Άρθρο 41Β
Λέσχες Φιλάθλων των Αθλητικών Σωματείων, ΤΑΑ ή ΑΑΕ
1. ΣΚΟΠΟΣ – ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΑ ΑΡΧΗ. Λέσχη φιλάθλων (εφεξής «λέσχη») αθλητικού σωματείου, Τμήματος Αμειβομένων Αθλητών (Τ.Α.Α.) ή Ανώνυμης Αθλητικής Εταιρίας (Α.Α.Ε.), είναι η κατά τις διατάξεις του παρόντος και των άρθρων 78 επ. του Αστικού Κώδικα (Α.Κ., π.δ. 456/1984, Α’ 164), ένωση φυσικών προσώπων που αποβλέπει στη με κάθε νόμιμο τρόπο ενίσχυση ή υποστήριξη του αθλητικού σωματείου, του Τ.Α.Α. ή της Α.Α.Ε.. Οι λέσχες οφείλουν να καλλιεργούν και να προάγουν τις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι» και του φίλαθλου πνεύματος. Τα οικεία αθλητικά σωματεία, τα Τ.Α.Α. ή οι Α.Α.Ε., υποχρεούνται να ασκούν με εκπρόσωπό τους εποπτεία και έλεγχο στις λέσχες που έχουν αναγνωρίσει κατά τα αναφερόμενα στην παρ. 3. Εποπτεύουσα κρατική αρχή για τις λέσχες είναι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.). Τα οικεία αθλητικά σωματεία, τα Τ.Α.Α. ή οι Α.Α.Ε., ευθύνονται εις ολόκληρον για πράξεις βίας κατά προσώπων και πραγμάτων που τελούνται στον εν γένει χώρο μίας αθλητικής εγκατάστασης, από μέλη των αναγνωρισθεισών λεσχών τους, κατά τις οργανωμένες μετακινήσεις τους, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη αθλητικών εκδηλώσεων, όπως οι μετακινήσεις αυτές ορίζονται και ρυθμίζονται στο άρθρο 41Δ. Για τους σκοπούς της παρούσας: α) «πριν την αθλητική εκδήλωση» νοείται ο χρόνος μεταξύ της άφιξης της αποστολής της μίας έστω από τις διαγωνιζόμενες ομάδες εγγύτατα στην περιμετρική εξωτερική περίφραξη ή τον εξωτερικό τοίχο του εν γένει χώρου της αθλητικής εγκατάστασης και της έναρξης της αθλητικής εκδήλωσης, β) «μετά τη λήξη αθλητικής εκδήλωσης» νοείται ο χρόνος μεταξύ της λήξης της εκδήλωσης και της αναχώρησης των αποστολών όλων των διαγωνισθεισών ομάδων από τα όρια του εν γένει χώρου της αθλητικής εγκατάστασης, και γ) «εν γένει χώρος αθλητικής εγκατάστασης» νοείται η εγκατάσταση και ο περιβάλλων χώρος της που χρησιμοποιείται για τη στάθμευση αυτοκινήτων ή την εκμετάλλευση εμπορικών δικαιωμάτων. Με κοινή απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και του αρμόδιου για τον αθλητισμό Υπουργού ρυθμίζεται κάθε αναγκαία λεπτομέρεια για τους όρους, το περιεχόμενο και τη διαδικασία του ελέγχου και της εποπτείας των αθλητικών σωματείων, Τ.Α.Α. και Α.Α.Ε. επί των λεσχών τους.
2. ΜΕΛΗ – ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕΛΟΥΣ. Μέλος λέσχης μπορεί να είναι όποιος έχει μόνιμη κατοικία ή σταθερή διαμονή στην Ελλάδα, έχει συμπληρώσει το δέκατο έκτο έτος της ηλικίας του και δεν συντρέχει στο πρόσωπο του κάποιο από τα κωλύματα των περ. β΄, γ΄ και δ` της παρ. 1 του άρθρου 3 του παρόντος. Η λέσχη εκδίδει υποχρεωτικά δελτίο ταυτότητας για κάθε μέλος της, το οποίο ισχύει για ένα έτος.
3. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ. Προκειμένου το αρμόδιο δικαστήριο να προβεί στην αναγνώριση λέσχης ως σωματείου, απαιτείται, πλέον των όσων προβλέπονται από τον Α.Κ.
α) να επισυναφθούν στην αίτηση αναγνώρισης:
αα) γραπτή συναίνεση ενός αθλητικού σωματείου ή του αντίστοιχου Τ.Α.Α. ή της αντίστοιχης Α.Α.Ε.,
ββ) απόσπασμα ποινικού μητρώου των ιδρυτικών μελών, από το οποίο προκύπτει ότι δεν συντρέχει κάποιο από τα κωλύματα των περ. β` και γ` της παρ. 1 του άρθρου 3,
γγ) υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 (Α` 75) κάθε ιδρυτικού μέλους, ότι δεν εκτίει ποινή βάσει των παρ. 2 και 3 του άρθρου 130,
β) να προβλέπεται σε διατάξεις του καταστατικού ότι:
αα) η λέσχη διαθέτει την έγγραφη συναίνεση του οικείου αθλητικού σωματείου, Τ.Α.Α. ή Α.Α.Ε.,
ββ) δεν μπορεί να είναι μέλος της λέσχης πρόσωπο στο οποίο συντρέχουν τα κωλύματα της περ. β` της παρ. 1 του άρθρου 3 ή πρόσωπο που εκτίει ποινή που του επιβλήθηκε κατά τις παρ. 2 και 3 του άρθρου 130, και
γγ) επιβάλλονται πειθαρχικές κυρώσεις αποβολής από τη λέσχη σε όποιο μέλος διαπράττει αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.
4. ΒΙΒΛΙΑ. Κάθε λέσχη τηρεί υποχρεωτικά βιβλίο μητρώου μελών, το οποίο θεωρείται από τον οικείο Περιφερειάρχη ή από άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτόν όργανο. Όταν αποκτά εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα οφείλει να τηρεί απλογραφικό λογιστικό σύστημα (βιβλίο εσόδων – εξόδων), σύμφωνα με την παρ. 12 του άρθρου 3 του ν. 4308/2014 (Α’ 251).
5. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ. Η λέσχη μπορεί να διατηρεί κατά τόπους παραρτήματα, εφόσον: α) προβλέπεται από το καταστατικό της, β) υπάρχει σχετική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου ή της γενικής συνέλευσης της λέσχης σύμφωνα με το καταστατικό, γ) έχει οριστεί υπεύθυνος λειτουργίας του παραρτήματος και έχει γνωστοποιηθεί στην εποπτεύουσα και στην οικεία αστυνομική αρχή.
6. ΓΡΑΦΕΙΑ-ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΑ. Η λέσχη ή τα παραρτήματά της μπορούν να έχουν γραφεία ή εντευκτήρια, ύστερα από άδεια της αρμόδιας αστυνομικής αρχής, η οποία χορηγείται, εφόσον προσκομισθεί σε αυτήν αντίγραφο του εγκεκριμένου καταστατικού, πρόσφατο πιστοποιητικό εγγραφής της λέσχης στο βιβλίο σωματείων του οικείου δικαστηρίου και έχει ορισθεί υπεύθυνος για τη λειτουργία του γραφείου ή εντευκτηρίου. Για τα γραφεία της έδρας της λέσχης υπεύθυνος είναι ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) αυτής χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε άλλη διατύπωση. Η άδεια εκδίδεται στο όνομα του υπεύθυνου για τη λειτουργία του γραφείου ή εντευκτηρίου, ισχύει για δύο (2) χρόνια και ανανεώνεται με τους ίδιους όρους με τους οποίους χορηγείται. Η αστυνομική αρχή προβαίνει υποχρεωτικά στη σφράγιση κάθε χώρου που, χωρίς την ανωτέρω άδεια, στεγάζει με οποιονδήποτε τρόπο τη λειτουργία γραφείων ή εντευκτηρίων λέσχης ή άλλες δραστηριότητες ενίσχυσης ή υποστήριξης αθλητικού σωματείου, του Τ.Α.Α ή της Α.Α.Ε. από ομάδες ή ενώσεις φυσικών προσώπων που δεν αποτελούν σωματείο, κατά το άρθρο 107 Α.Κ., έστω και αν ο χώρος λειτουργεί στο όνομα τρίτου προσώπου. Όποιος λειτουργεί τα ως άνω γραφεία ή εντευκτήρια χωρίς άδεια της αρμόδιας αστυνομικής αρχής ή παραβιάζει τη σφραγίδα που έθεσε η αστυνομική αρχή στους χώρους αυτούς, τιμωρείται με την ποινή που προβλέπεται από το άρθρο 178 του Ποινικού Κώδικα (Π.Κ., ν. 4619/2019, Α’ 95).
7. ΕΤΗΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. Κάθε λέσχη υποχρεούται από την 1η Ιουλίου έως την 20ή Αυγούστου κάθε έτους να υποβάλει στη Γ.Γ.Α. ή σε άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτήν όργανο της κεντρικής διοίκησης ή της οικείας Περιφέρειας:
α) επίσημο αντίγραφο του μητρώου μελών της,
β) υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του ν. 1599/1986, των νόμιμών εκπροσώπων της για το εάν διαθέτει παραρτήματα, γραφεία και εντευκτήρια, τις διευθύνσεις και τους υπεύθυνους λειτουργίας αυτών,
γ) αντίγραφα ποινικών μητρώων των μελών του Δ.Σ. της λέσχης τα οποία να έχουν εκδοθεί το πολύ εντός εξήντα (60) ημερών πριν την υποβολή τους,
δ) υπεύθυνες δηλώσεις του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 των μελών της, ότι στο πρόσωπο τους δεν συντρέχει κάποιο από τα κωλύματα των περ. β` και γ΄ της παρ. 1 του άρθρου 3 και ότι δεν εκτίουν ποινή που τους έχει επιβληθεί κατά τις παρ. 2 και 3 του άρθρου 130. Με απόφασή του ο αρμόδιος για τον αθλητισμό Υπουργός αναθέτει τον έλεγχο της τήρησης της παραπάνω υποχρέωσης των λεσχών στο αρμόδιο τμήμα λεσχών της Διεύθυνσης Επαγγελματικού Αθλητισμού και Επαγγελμάτων Αθλητισμού της Γ.Γ.Α.,
ε) γραπτή ανανέωση της συναίνεσης του οικείου αθλητικού σωματείου, Τ.Α.Α. ή της Α.Α.Ε. για τη λειτουργία της λέσχης. Την παραπάνω γραπτή ανανέωση της συναίνεσης μπορεί να χορηγεί και έτερο νομικό πρόσωπο ή τμήμα που τελεί σε σχέση ιδρυτικού προς ιδρυθέν και αντιστρόφως, με αυτό που παρείχε την αρχική συναίνεση για τη σύσταση της λέσχης.
8. Η Α.Α.Ε., το Τ.Α.Α. ή το σωματείο που έχουν παράσχει τη συναίνεσή τους, έχουν το δικαίωμα να ζητούν οποτεδήποτε κατά τη διάρκεια του έτους από τη λέσχη ή από τη Γ.Γ.Α. αντίγραφα των στοιχείων των περ. α` και β` της παρ. 7.
9. ΔΙΑΛΥΣΗ. Με την επιφύλαξη των άρθρων 103 επ. Α.Κ.:
α) τη διάλυση λέσχης μπορούν να ζητήσουν από το αρμόδιο δικαστήριο το οικείο αθλητικό σωματείο, το Τ.Α.Α. ή η Α.Α.Ε. και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού,
β) λόγους διάλυσης αποτελούν ιδίως:
αα) η παραβίαση των υποχρεώσεων που απορρέουν από το παρόν, καθώς και από τις διατάξεις σχετικά με τη διάθεση εισιτηρίων αθλητικών συναντήσεων και την οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων,
ββ) η λειτουργία γραφείων ή παραρτημάτων ή εντευκτηρίων χωρίς την προβλεπόμενη άδεια στην παρ. 6 του παρόντος,
ΥΥ) η γραπτή ανάκληση ή η μη ανανέωση της συναίνεσης του οικείου αθλητικού σωματείου, του Τ.Α.Α. ή της Α.Α.Ε. για τη λειτουργία λέσχης και η ταυτόχρονη μη χορήγηση γραπτής ανανέωσης της συναίνεσης κατά τα προβλεπόμενα στο εδάφιο β΄ της περ. ε΄ της παρ. 7 του παρόντος.
10. Λέσχες φίλων εθνικών ομάδων υπάγονται στους όρους και τις προϋποθέσεις του παρόντος. Όπου αναφέρεται αθλητικό σωματείο, Τ.Α.Α ή Α.Α.Ε., εφόσον πρόκειται για λέσχες φίλων εθνικών ομάδων, νοείται η οικεία αθλητική ομοσπονδία.
11. Με κοινή απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και του αρμόδιου για τον αθλητισμό Υπουργού ρυθμίζονται ειδικότερα θέματα για τους όρους και τη διαδικασία της αδειοδότησης των λεσχών, τη λειτουργία και τον έλεγχο τους.
12. Δύναται να ιδρυθεί μια (1) μόνο αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, φέρουσα την επωνυμία «Πανελλήνιος Σύνδεσμος Λεσχών Φιλάθλων», με μέλη τουλάχιστον δέκα (10) λέσχες, φιλάθλων αναγνωρισμένες από διαφορετικά μεταξύ τους αθλητικά σωματεία, Τ.Α.Α. ή Α.Α.Ε.. Εποπτεύουσα κρατική αρχή για τον παραπάνω πανελλήνιο σύνδεσμο είναι η Γ.Γ.Α.. Με κοινή απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και του αρμόδιου για τον αθλητισμό Υπουργού ρυθμίζονται τα ειδικότερα θέματα για τους όρους και τη διαδικασία έγκρισης, την εποπτεία της λέσχης αυτής από τη Γ.Γ.Α., καθώς και κάθε άλλο αναγκαίο ειδικότερο ζήτημα για τη λειτουργία της».

http://www.opengov.gr/cultureathl/?p=8384
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: dk στις Κυρ 13 Φεβ 2022 20:56
Το βίντεο από τον περσινό ημιτελικό, με το λεωφορείο του γαβρου να ανέβει σε μία διαφήμιση του ΣΦ και μία σύγκριση με τους κάφρους των άλλων, φτάνει νομίζω και περισσεύει.
Υπάρχουν και όλες οι υπόλοιπες δράσεις που δεν νομίζω να ευαισθητοποιήσουν κανένα από τους καμένους που αποφάσισαν να τους βάλουν όλους στο ίδιο τσουβάλι.
Διαφωνώ αυτά τα οποία πρέπει να προβάλει είναι κυρίως οι δράσεις:
- ενίσχυσης με "εράνους" για τις πλημμύρες στην Καρδίτσα,   
- ενίσχυσης των  πυρόπληκτων της Βόρειας Εύβοιας και
η προσφορά των παιχνιδιών για παιδάκια στα παρακάτω σημεία :
- Κιβωτός του κόσμου :
• Πωγωνιανή
- Κέντρο Προστασίας του παιδιού
• Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Φιλιατών Θεσπρωτίας
• Μονάδα Προστασίας του Παιδιού Ιωαννίνων
• Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Κόνιτσας
- Ορφανοτροφείο Ιεράς Μονής Ντουραχανης
- Παιδιατρική κλινική Πανεπιστημιακού νοσοκομείου
- Παιδιατρική κλινική νοσοκομείου Χατζηκώστα
- Διεθνές Κέντρο Βιώσιμης Ανάπτυξης ICSD
• Δομή ασυνόδευτων ανηλίκων Ιωάννινα
• Δομή ασυνόδευτων ανηλίκων Πέραμα Ιωαννίνων
• Δομή ασυνόδευτων ανηλίκων Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας
• Πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ
• Κοινωνικό παντοπωλείο Άρτας

Αυτά είναι που σε διαφοροποιούν από τους άλλους συνδέσμους και όχι η υποδοχή πούλμαν ...

ΟΣΟ για τα νομικά και τις προϋποθέσεις που ανάρτησε ο pastakis πέρα από τον όγκο των εργασιών για την προετοιμασία δεν διαβάζω κάτι που να αποτρέπει από τη δημιουργία και έγκριση λειτουργίας του. Και κακώς δεν έχουν γίνει έως τώρα ενέργειες με τη βοήθεια όσων έχουν/έχουμε ανάλογη εμπειρία (λόγω επαγγελματικής ιδιότητας κυρίως) 
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: Tsimendos στις Κυρ 13 Φεβ 2022 22:04
Φιλε dk συμφωνώ στην προσέγγιση σου, αλλά θεωρώ οτι αυτά που παραθέτεις μπορούν να συγκινήσουν ανθρώπους, όχι τα ζώα που τσουβαλιάζουν όλους και τους κάνουν να φαίνονται ίδιοι. Γιατί έτσι τους βολεύει. Γιατί αν εκτιμούσαν μία από όλες αυτές τις δράσεις, θα προσπαθούσαν και να τις στηρίξουν. Θα προσπαθούσαν και να τις ενισχύσουν. Δεν θυμάμαι να έγινε ποτέ καμία τέτοια προσπάθεια από αυτούς. Απαρατήρητο θα περάσει γιατί δεν είναι στην κουλτούρα τους. Δε νομίζω να υπάρχει ανάγκη να αποδείξει κάτι ο σύνδεσμος στους νοήμονες ανθρώπους.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 09 Μάρ 2022 21:16
Έπειτα από ένα μήνα αυτοσυγκράτησης και αναμονής αισθανόμαστε πως ήρθε η ώρα να τοποθετηθούμε σχετικά με όσα εκτυλίχθηκαν φέτος στα γήπεδα που αγωνίστηκε ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, στις δικαστικές αίθουσες και όχι μόνο.
Από την ίδρυσή μας έως σήμερα έχουμε αποδείξει περίτρανα ότι αποδίδουμε τα του Καίσαρως τω Καίσαρι και δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο αλλά υπάρχει και το γκρί. Θα επιδιώξουμε με τις παρακάτω κουβέντες να αποδώσουμε τις ευθύνες εκεί που πρέπει και να απονείμουμε τα εύσημα σε αυτούς που το αξίζουν.
Ξεκινάμε με τον άνθρωπο που ξέρει όσο κανένας άλλος κάθε φορά να χύνει την καρδάρα με το γάλα και λέγεται Γεώργιος Χριστοβασίλης. Γνωρίζουμε, αλλά κυρίως ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ την τεράστια προσφορά του στην ομάδα γιατί επί θητείας του έχουμε πανηγυρίσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία μας και ουδείς το αμφισβητεί αυτό. Δυστυχώς όμως επικοινωνιακά, έχει βάλει ως επικεφαλής της ΠΑΕ αμέτρητα αυτογκόλ τα οποία έδιωξαν μεγάλη μερίδα του κόσμου από τους «Ζωσιμάδες». Όπως με αυτό το τελευταίο, που επέτρεψε σ’ έναν κομπλεξικό  (γιατί δε θα το χωνέψει ποτέ ότι τον έδιωξε η πόλη) να μας πιάνει στο στόμα του εδώ και ένα χρόνο και η ΠΑΕ να σφυρίζει αδιάφορα. Αν δικαιωθήκαμε στην έφεση λόγω παραγραφής αισθανόμαστε προδομένοι. Αν αθωωθήκαμε γιατί δεν έπρεπε καν να δικαστούμε σε πρώτο βαθμό στεκόμαστε αλληλέγγυοι. Και πάλι όμως δε θα είμαστε σίγουροι, γιατί δεν έχουμε την παραμικρή εμπιστοσύνη στην αθλητική δικαιοσύνη σε οποιαδήποτε μορφή της.
Δεν είμαστε απέναντι, είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο και δε λες με τίποτα να το καταλάβεις. Δε θα δώσουμε κανένα συγχωροχάρτι για τις φορές που βγήκαμε με την αξία μας σε θέση που οδηγούσε στην Ευρώπη και εξαιτίας των λανθασμένων χειρισμών απογοητευτήκαμε.
Δε ζητάμε να τα παρατήσεις, δε σου λέμε «πούλα και φύγε». Σου ζητάμε να ασχοληθείς σοβαρά με την ιδέα που λέγεται ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, διότι το μεγαλείο και η δυναμική αυτής της ομάδας ξεπερνά κι εσένα και εμάς. Έχεις για άλλη μια φορά την ευκαιρία να συσπειρώσεις τον κόσμο και να επαναπροσελκύσεις όσους σου γύρισαν την πλάτη. Φτάνει να ασχολείσαι και λίγο παραπάνω με αυτούς που δίνουν και την ψυχή τους κάθε βδομάδα, για να μη νιώσει η ομάδα μόνη της, απολαμβάνοντας την εκτίμηση και το σεβασμό ακόμα και από αντιπάλους ή ορκισμένους εχθρούς.
Όπως έγινε με το σφύριγμα της λήξης στο Βόλο. Εκεί που η ομάδα-σανατόριο (όπως πολύ εύστοχα δήλωσε ο προπονητής μας) σ΄ έναν αγώνα που παίχτηκε ΣΤΑ ΙΣΑ, δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και να ξεφτιλίσει τους πάντες για άλλη μια φορά μέσα στις 4 γραμμές. Οι παίχτες λύγισαν, γιατί νιώσανε ότι τους στερήσαν βίαια και με το έτσι θέλω τις δάφνες για τη φετινή πορεία-όνειρο. Εμείς όμως που έχουμε νιώσει άπειρες φορές στο πετσί μας την αδικία σταθήκαμε όρθιοι και τους αποθεώσαμε λες και είχαν πάρει το πρωτάθλημα. Η περηφάνεια μας ήταν ακόμα μεγαλύτερη γιατί απ’ το πρωί στα ραδιόφωνα ακούγαμε για τον αδιάφορο Βόλο, που θα άνοιγε τα πόδια και ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Για τη διορισμένη Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία απέδειξε ότι απαρτίζεται από ανθρωπάκια, θα πούμε μόνο ότι τους φτύνουμε στα μούτρα, όπως και τον πολιτικό τους προϊστάμενο κύριο (;;;) Αυγενάκη, ο οποίος αγνοώντας επιδεικτικά τον θεσμικό του ρόλο μοίραζε από την Κυριακή το βράδυ συγχαρητήρια δημοσίως στη μέχρι χθές το πρωί 6η ομάδα της βαθμολογίας. Κάτι το οποίο έκανε ακόμα και τους οπαδούς της ομάδας του να αναρωτιούνται για το μέγεθος του ατοπήματος. Τον καλούμε δε να παραιτηθεί ή εάν δεν έχει την ευθιξία να το κάνει ας τον «παραιτήσει» ο πρωθυπουργός, για να μας απαλλάξει μια ώρα αρχίτερα από την παρουσία του στα αθλητικά δρώμενα.
Αποδίδουμε ΤΕΡΑΣΤΙΟ RESPECT στον προπονητή της ομάδας του ΟΦΗ, ΚΥΡΙΟ ΝΙΟΠΛΙΑ,  για τις δηλώσεις του, με τις οποίες έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους βάση (χωρίς να ερωτηθεί) και αναγνώρισε ότι οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών δεν πρέπει να κρίνονται στα δικαστήρια.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο μας ζητήθηκε με πρωτοβουλία του κ. Μεταξά (για πρώτη φορά στα χρονικά) μια συνάντηση, ώστε να καταθέσουμε εκατέρωθεν τις απόψεις μας για το τι περιμένουμε να δούμε μέσα στο γήπεδο από την ομάδα. Εμείς αποκριθήκαμε ότι θέλουμε η ομάδα να δίνει σε κάθε αγώνα το 110% όσον αφορά το πάθος και την προσπάθεια κι ας μην είναι κάθε φορά νικητές. Φτάνοντας στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος βγάζουμε το καπέλο στον προπονητή και το τεχνικό επιτελείο, γιατί στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και τήρησαν στο έπακρο όσα μας υποσχέθηκαν. Αυτό έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία γιατί υπήρξαν φορές που ακόμα και η κατάρτιση της 11αδας αποτελούσε άλυτο γρίφο.
Υποσχόμαστε πως θα βοηθήσουμε με όλη μας την ψυχή τα παλικάρια στα εναπομείναντα παιχνίδια να πετύχουν το στόχο της Ευρώπης. ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ μέσα απ’ την καρδιά μας για την αυταπάρνηση και το πάθος που έδειξαν καθόλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, με την ευχή τα δάκρυα στο Πανθεσσαλικό να αποτελέσουν απλώς  μια στενάχωρη ανάμνηση.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ
Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: arispas στις Πεμ 10 Μάρ 2022 00:36
Μπράβο στον ΣΦ πολύ ωραία ανακοίνωση. Έχουμε κάτι σταθερό. Το θεμα είναι να διορθωθεί και να μάθει να χειρίζεται σωστά την ομάδα και όχι να τον διώξουμε. Ας σεισπειρωθουμε. Ας γίνει μια κουβέντα με τον ΧΒ σε ήρεμους τόνους και σε φιλικό κλίμα. Να του εξηγήσουμε και όχι να τον βρίσουμε. Να του δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία γιατί έχω μια ελπίδα ότι αλλάζουν τα πράγματα. Οι οργανωμένοι μας έχουν αλλάξει σκεπτικό και συμπεριφορά. Ας αλλάξουν και όλοι οι υπόλοιποι

Επίσης τη δικαιολογία ότι εγώ δεν έρχομαι γήπεδο γιατί είναι πρόεδρος ο ΧΒ δεν την δέχομαι. Δεν έχουμε τον Κούγια πρόεδρο να μας ξεφτυλιζει με κάθε τρόπο για να κάνουμε αποχή. Ούτε συμφωνώ με την αποχη. Αν θες να διώξεις κάποιον έλα γήπεδο και φώναξε να ακουστεις. Όσοι ακόμα αγαπάνε αυτή την ομάδα πραγματικά θα πρέπει επιτέλους να επιστρέψουν γήπεδο. Δεν είπα να πάνε στη 10 να φωνάξουν. Να πάνε στην 9 να δούνε μπαλιτσα, να πάνε στην σκεπαστή να γιουχαρουν να κάνουν κάτι
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Δευ 14 Μάρ 2022 22:56
Σύμφωνα με το νέο "περίφημο" νομοσχέδιο της κυβέρνησης ως μέτρο αντιμετώπισης της οπαδικης βίας, απαγορεύτηκε η πώληση μεμονωμένων εισιτηρίων στις θύρες οργανωμένων οπαδών.
 Κατόπιν τούτου η πρόσβαση στη θύρα 10 για τα 5 παιχνίδια των play off, θα γίνεται μόνο με κάρτες διαρκείας.
Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, ενημερώνουμε όλους εκείνους που φέτος στάθηκαν δίπλα μας στα τσιμέντα της 10, πως την Τετάρτη 16/3 και την Παρασκευή 18/3, αντιπροσωπεία του συνδέσμου μας θα βρίσκεται έξω απ' τα εκδοτήρια των Ζωσιμάδων, τις ώρες 18:00 έως 21:00 για όλες τις ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με τα διαρκείας της θύρας 10, καθώς και συζήτηση πάνω σε θέματα που απασχολούν.
Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275867835_2796233337339734_6954356905271536135_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=8n2_3j59LFkAX9Fk4qq&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&oh=00_AT_GSa0BgKnVcMWYomIqKlls3QwYhEFDaW67v4jajy4g_A&oe=6235283A)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/sfpasgiannina/photos/a.1781109962185415/2796233350673066/)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: ΟΥΛΤΡΑΣ [i] στις Παρ 20 Μάι 2022 17:26
Παράθεση
(https://i.ibb.co/34WHkvv/281623780-2844138079215926-9136622554794239442-n.jpg)

Νέο polo μπλουζάκι από τον σύνδεσμο μας, μόνο με ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ !
Από σήμερα έως και την Τρίτη 24/05, θα δεχόμαστε παραγγελίες μέσω μηνυμάτων, στις επίσημες σελίδες του συνδέσμου.
Η τιμή της μπλούζας είναι 20€.

Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

πηγή: https://www.facebook.com/sfpasgiannina/photos/a.1781109962185415/2844137985882602

Μόνο με προπαραγγελία με μήνυμα στην σελίδα του ΣΦ στο facebook.
Στηρίξτε !
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: PizzAS στις Τετ 05 Οκτ 2022 15:10
Αν και δε συνηθίζουμε μέχρι σήμερα να απαντάμε σε Αθηναικά βοθροsite των post του 10εύρου, θα γράψουμε 2 κουβέντες για τα γεγονότα της Δευτέρας, μόνο και μόνο γιατί θα βρεθούν (ήδη ξεκίνησαν) και οι γνωστοί γενίτσαροι της πόλης να μας πιάσουν στο στόμα τους παραποιώντας, ως συνήθως, τα γεγονότα. 
Τα λαϊκά «δικαστήρια» λοιπόν είναι σύνηθες φαινόμενο στα γήπεδα της υφηλίου μετά από ήττες…εκτός απο το «Ζωσιμάδες».
Προς απογοήτευση των καταστροφολόγων χθές στην κερκίδα των οργανωμένων, παρά την πίκρα μας και τη στενοχώρια μας για το απροσδόκητο αποτέλεσμα απέναντι στα καπνά, χειροκροτήσαμε τους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια.
Οι οπαδοί του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν ζητάνε την «άδεια» από κανέναν, για πράξεις οι οποίες αφορούν την προστασία και το καλό της ομάδας.
Πάντοτε ήμασταν η μόνη ασπίδα της γιατί ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανήκει μόνο στους οπαδούς του και στην πόλη και όχι σε περαστικούς.
Μετά την λήξη του αγώνα, δεν θα αποχωρούσαμε εάν δεν κάναμε μια κουβέντα με τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, ώστε να τους υπενθυμίσουμε κάποια πράγματα που μάλλον "ξεχάστηκαν" στην διαδρομή, ακριβώς για να προστατέψουμε τυχόν λαϊκά δικαστήρια από καλοθελητές εξωτερικά και πέριξ του γηπέδου.
Για αυτούς που θεωρούν ότι με τον πρόεδρο παρόντα, τόσο η λειτουργία όσο και η εικόνα της ομάδας θα ήταν τελείως διαφορετική (ετσι αναφέρει το site)….θα τους ρωτήσουμε εάν πιστεύουν ότι θα ήταν προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο.
 Διαβεβαιώνουμε όμως τον συντάκτη του επίμαχου άρθρου, ότι αν δεν υπήρχε το πρόβλημα υγείας, ο πρόεδρος δε θα πέρναγε πολύ ευχάριστα σ’ αυτές τις πρώτες αγωνιστικές αν εμφανιζόταν στο « Ζωσιμάδες», γιατί η πόλη βράζει με τις επιλογές να ξηλωθεί η ομάδα μοντέλο της περσινής περιόδου και τα λεφτά των πωλήσεων βασικών ποδοσφαιριστών,  να παντελονιαστούν για ακόμα μία φορά.
Όσες φορές χρειάστηκε να γίνει «ντου» και να σπάσουν λουκέτα εμείς ήμασταν εκεί, για να μη φιμωθεί η φωνή μας και νιώσει η ομάδα μόνη της.
Σε δεκάδες γήπεδα ανά την Ελλάδα που δε μας επιτρεπόταν η είσοδος για διάφορους λόγους, εμείς δηλωναμε παρών με σκοπό να είμαστε πάντα δίπλα στο σύλλογο.
Την Δευτέρα δε χρειάστηκε κάτι τέτοιο οπότε μόνο εκ του πονηρού θεωρούμε ότι χρησιμοποιήθηκαν οι λέξεις στο βόθροsite.
Όσο για τον γενικό αρχηγό, με τον οποίο αρκετές φορές έχουμε έρθει σε αντιπαράθεση για άλλα ζητήματα που δεν είναι της παρούσης, εκτιμήσαμε τη στάση του, γιατί είναι χρόνια στην ομάδα και αντιλαμβάνεται τι σημαίνει να τρώει 4 γκόλ ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο Ζωσιμάδες από ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ομάδα (και όχι μόνο από «μεγάλη» ομάδα, όπως πολύ ΑΣΤΟΧΑ δήλωσε ο κ. Στάικος στους ρεπόρτερ).
Κατά την είσοδό μας σε χώρο του γηπέδου υπήρξε  ποδοσφαιριστής του συλλόγου, ο οποίος χωρίς να του απευθύνει κανένας το λόγο ρώτησε «what’s the problem?». Δεν αναφέρουμε το όνομά του για ευνόητους λόγους. Δεν απαντήθηκε η πρόκληση γιατί δεν ήταν το νόημα της επίσκεψης να τραβήξουμε αυτιά ή να «μαλώσουμε» κανέναν. Όποιος ποδοσφαιριστής ήθελε ήταν ευπρόσδεκτος ν’ ακούσει τι είχαμε να πούμε.
Παρέμειναν μόνο οι αρχηγοί και ο κ.Σταικος, στους οποίους τονίστηκε αυτό που έχουμε πει κατ’ επανάληψη, ότι ζητάμε πάθος και αξιοπρέπεια στις εμφανίσεις κι ας μην είναι το αποτέλεσμα το επιθυμητό.
Αυτοί που γνωρίζαν σε ποια ομάδα παίζανε δυστυχώς φέτος είναι σε άλλα λημέρια με τις ευλογίες της τωρινής διοίκησης. Ζητήθηκε λοιπόν απ’ τον κόουτς κι απ’ αυτούς που μείνανε από πέρσι, να μεταφέρουν το κλίμα και στους νέους παίχτες του φετινού ρόστερ και στους νεότερους ηλικιακά, τονίζοντας τους τι σημαίνει το σήμα που φοράνε στις εμφανίσεις τους για ολόκληρη την πόλη.
  Όλες τις προηγούμενες ημέρες είχαμε προετοιμαστεί για ένα ματς, που αισθανόμασταν ότι θα τρώγαμε σίδερα για να μην αφήσουμε περιθώριο στον αντίπαλο κι αντ’ αυτού παρακολουθήσαμε ένα άνευρο και νυσταγμένο πρώτο 25 λεπτο, όπου χαρίσαμε 2 γκολ και μετά κυνηγούσαμε μάγισσες.
 Επισημάναμε ότι η ομάδα είναι πολύ χαλαρή κι αυτό το μαρτυρούν και τα στατιστικά των πρώτων αγωνιστικών, ειδικά με τις 3 ομάδες του κέντρου όπου για να επιβιώσεις πρέπει να ρίξεις και καμιά "κλωτσιά". Και η κλωτσιά είναι θέμα όρεξης, δεν είναι θέμα ούτε τεχνικής ούτε ποιότητας που βγάζει μάτι ότι λείπει απ’ το φετινό ρόστερ.
Το γιατί έγινε αυτό και έπρεπε να χτυπηθεί το καμπανάκι τόσο νωρίς, θα παραπέμψουμε τους πάντες σε εκείνη την αντίστοιχη επίσκεψη μετά το 0-4 με την αεκ, το Γενάρη του '19, όπου κάποιος άλλος λεβέντης «καπετάνιος» μας υποσχόταν ότι η ομάδα δε θα κινδύνευε κι ότι στο τέλος θα ζητάγαμε και συγγνώμη.
Το αποτέλεσμα εκείνης της χρονιάς το θυμόμαστε όλοι.
Το συγγνώμη δεν προλάβαμε να του το  ζητήσουμε, μιας και μόλις υποβιβάστηκε η ομάδα έγινε Λούης από τα Γιάννενα.
Ευτυχώς χθές δεν ξεστομίστηκε καμιά τέτοια κουταμάρα από κανέναν, τρανό δείγμα ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει πρόβλημα μέχρι στιγμής και ότι πρέπει να σταθούνε στο ύψος των περιστάσεων, όπως κάνει για μια ακόμα χρονιά ο κόσμος που έχει απομείνει να δίνει την ψυχή του στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ.
Το ευχάριστο είναι ότι τα αποδυτήρια αποπνέουν ακόμα υγεία, οπότε ευχόμαστε σύντομα αυτό να εξαργυρωθει και στον αγωνιστικό χώρο.
Όσο για τα προβλήματα και την φύση τους, έχουν γνώση οι φύλακες στα Γιάννενα.
Μαθημενοι είμαστε χρόνια τώρα σε όλα αυτά και στην λάσπη που κατά καιρούς εκτοξεύεται από μερίδα του Αθηναϊκού τύπου.
Μιας και μιλάμε όμως για καπετάνιους θα πούμε μόνο το εξής και όποιος κατάλαβε κατάλαβε :
Αν ο τροφοδότης όλων αυτών των <<ειδήσεων>> στο συγκεκριμένο σάιτ ( από εποχής Γιαννικη ), βρήκε εμάς για να καλύψει την ανυπαρξία και την ανικανότητα του να κουμαντάρει το καράβι, τώρα που ήρθαν τα δύσκολα και μπαζει νερά, λάθος πόρτα χτύπησε.
Του προτείνουμε μάλιστα να φυλαχτεί γιατί η μουράβια δεν θα τον σώσει.
Καμία προπέλα τον βλέπουμε να χρειάζεται και όπου φύγει φύγει..... ελπίζουμε οικογενειακώς.
Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 15 Δεκ 2022 19:37
Την εβδομάδα που έρχεται θα πρέπει η αντεπίθεση των τμημάτων του συλλόγου, να ξεκινήσει από τις γεμάτες κερκίδες, σε Ζωσιμάδες και Νέο Κλειστό.
Την ΤΕΤΑΡΤΗ 21/12, η θύρα 10 γεμίζει ασφυκτικά από νωρίς και γκρεμίζει το Ζωσιμάδες με τη φωνή της. ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ των 10€ για τη θύρα 10, θα διατίθενται ΜΟΝΟ την Κυριακή και τη Δευτέρα, από τις 20:00 έως τις 22:00, έξω από τα εκδοτήρια του Ζωσιμάδες. Τονίζουμε πως ΔΕΝ θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια την ημέρα του αγώνα.
Την ΠΕΜΠΤΗ 22/12 οι γυναίκες του ΠΑΣ δίνουν το σημαντικότερο και πιο ιστορικό αγώνα της ιστορίας του συλλόγου μας, καθώς με νίκη εξασφαλίζουμε την είσοδο στο final 4 του κυπέλου, φέρνοντας το όνειρο ενός τελικού, ένα βήμα πιο κοντά. Αγκαλιάζουμε το πάθος τους, το κάνουμε ακόμη μεγαλύτερο και γεμίζουμε κάθε σπιθαμή του γηπέδου, ώστε η ομάδα να βγει από αυτό με μια τεράστια πρόκριση.
Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/319095806_463656992606927_2757693298788989272_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=vhCHAx-x9W4AX9tQ3Ej&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&oh=00_AfAhL-SoGSl-DNjibM100UR6Dmm1gltB5B7me0QPlhFW_A&oe=63A0E946)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/sfpasgiannina/photos/a.1781109962185415/3006858126277253/)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: thodoris στις Σαβ 31 Δεκ 2022 13:57
Respect στη νέα ανακοίνωση του ΣΦ που μόλις διάβασα για τα τεκταινόμενα με το γαύρο

Μπράβο μαγκες
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: PAS and stale bread στις Σαβ 31 Δεκ 2022 14:06
Respect στη νέα ανακοίνωση του ΣΦ που μόλις διάβασα για τα τεκταινόμενα με το γαύρο

Μπράβο μαγκες


ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ !

σχετικά με τα γεγονότα στο ματς ΠΑΣ-οσφπ, 21/12/2022
Αλλόκοτοι; Αλλοπρόσαλλοι; Ισχνή μειοψηφία; “Τρελοί”; Ανακόλουθοι; Ένα μάτσο ηλίθια παιδιά; Και τι δεν γράφτηκε τις ημέρες που ακολούθησαν τη δίκαιη αντίδραση των οπαδών του ΠΑΣ στο ματς με τον οσφπ. Όλοι κοιτάξανε τη λάβα, αλλά ουδείς ασχολήθηκε με το ηφαίστειο που έβραζε τόσο καιρό.

Μας έφερε η τρέλα και η εντοπιότητα να υποστηρίζουμε μια ομάδα, ο ιδιοκτήτης της οποίας έχει βάναυσα τσαλαπατήσει την αξιοπρέπεια μας ανάλογαμε τις επιχειρηματικές του κολλεγιές. Κάποτε γέμιζε καραβιές το γήπεδο μας με οπαδούς του παοκ διότι αυτό συμφώνησε κάποιες μέρες νωρίτερα με τον πιστολέρο της Τούμπας στην κατ' ιδίαν συνάντηση τους στο Makedonia Palace. Τώρα, που αποφάσισε ότι τα συμφέροντα του συμβαδίζουν με αυτά του πλοιοκτήτη του Noor 1, μπορεί άνετα να ανοίγει διάπλατα το ταρτάν και το τερέν των Ζωσιμάδων για τους διαπιστευμένους υπαλλήλους, χρησιμοποιώντας ως άλλοθι τη συνειδητή μας δηλωμένη θέση για τις ελεύθερες μετακινήσεις οπαδών. Αύριο; Αύριο, ποιος ξέρει κατά που θα του καπνίσει να στρίψει το τιμόνι... με εμάς πάντοτε σε στάση αναμονής κι απόγνωσης, να μη γνωρίζουμε εάν πρέπει να φουντάρουμε από το πούλμαν ή εάν θα πρέπει να το σώσουμε.

Επί χρόνια αντιμετωπιζόμαστε ως παραπαίδια. Ενώ προσπαθούμε να έχουμε επαφές για διάλογο με την ΠΑΕ τόσο για θέματα κερκίδας όσο και για λειτουργικά του ποδοσφαιρικού τμήματος, δεχόμαστε διαρκείς αρνήσεις σε απλά αιτήματα -που σε άλλες ομάδες είναι λυμένα εδώ και δεκαετίες-, πετιόμαστε από τον Άνα στον Καϊάφα, μάς αρνούνται ή μάς ακυρώνουν συναντήσεις, μπουκωνόμαστε με αερολογίες ανευθυνο-υπέυθυνων, απειληθήκαμε από το fb στελέχους της ΠΑΕ για κατάδοση στην αστυνομία για δυο πυρσούς στη Ριζούπολη το 2017 κ.α. Αποκορύφωμα αυτών ήταν το περυσινό ματς στον Βόλο, όπου η παρουσία των οπαδών μας εκεί -εν μέσω απαγορεύσεων- υπήρξε η αφορμή για να μας ξεστομίσουν το επικό: “τι μου ήρθατε τώρα εδώ εσείς;”, ενώ στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων δε μεριμνά για εισιτήρια και οργανωμένη παρουσία Γιαννιωτών στις αντίπαλες έδρες.

Από κοντά και ο συνεταιρισμός της Superleague, στον οποίο ισότιμα συμμετέχει και διαμορφώνει τους κανόνες της διοργάνωσης και η δικιά μας ΠΑΕ. Μας βγάζει την πίστη για να κρεμάσουμε ένα πανό, μας απαγορεύει τα καπάκια απ'τα νερά ή παλιότερα την ομπρέλα στο γήπεδο, ενώ την ίδια ώρα δεν βλέπει, δεν ακούει και δε μιλάει για αυτούς που σουλατσάρουν στο γήπεδο μοστράρωντας τα δικά της καρτελάκια διαπίστευσης. Το πιο απίστευτο δε , έγινε όταν κλείδωσε τις πόρτες της θύρας δέκα….της θυρας μας , την ώρα που ο κόσμος έτρεξε να μπει στο γήπεδο να το υπερασπιστει .Για όσους δεν “αντιλήφθηκαν”, να τους ενημερώσουμε πως έχουμε στην κατοχή μας φωτογραφικά ντοκουμέντα με έναν εκ των παρατηρητών του αγώνα να αράζει σε πηγαδάκια με τους διαπιστευμένους μετά τα επεισόδια, στο ταρτάν μπροστά από τη θύρα των φιλοξενουμένων...
Η παραδοσιακή τελετουργία της προετοιμασίας της χορογραφίας του συγκεκριμένου ματς, επιβεβλημένη στους χρόνους της από την ξεροκεφαλιά της Superleague και τις απαγορεύσεις της αστυνομίας και της ΠΑΕ, μας έφερε στη δυσμενή -αλλά ταυτόχρονα και αφελή απ'την πλευρά μας- θέση, να βρεθούμε ελάχιστοι εντός γηπέδου κατά την απόθεση του πανό. Την αβλεψία μας εκμεταλλεύτηκαν οι διαπιστευμένοι σουλατσαδόροι του γηπέδου, για να επιτεθούν και να κλέψουν μετά κόπων και βασάνων -εν τέλει- ένα μόνο γράμμα από ένα πανό 25 μέτρων.

Δεν είμαστε αλάνθαστοι, ούτε διεκδικούμε δάφνες. Όλη η εγχώρια οπαδική σκηνή γνωρίζει τα “κυβικά” μας. Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Αλλά ξέρουμε καλύτερα πώς δε θέλουμε να καταντήσουμε. Δε θέλουμε να σηκώνουμε τα τηλέφωνα για “ντόμπρα κι εξηγημένα” κανονίσματα ανταλλαγής εισιτηρίων τον περασμένο Απρίλη -εν μέσω απαγορεύσεων- και τον Δεκέμβρη να δικαιολογούμε με την καφρίλα μας τις κρατικές αποφάσεις περί απαγορεύσεων. Δε θέλουμε να χρησιμοποιούμε τη δολοφονία του Άλκη στα προφίλ στα σοσιαλμίντια για να δικαιολογήσουμε -εν τέλει- το δικό μας μαχαίρι ή τα δικά μας λερωμένα χέρια. Δε θέλουμε να κρεμάμε πανό υπέρ των μετακινήσεων και με τις πράξεις μας να αναιρούμε το μήνυμά του. Δε θέλουμε τα καρτελάκια, τα γιλεκάκια, τα πενηντάευρα και τα μεροκάματα να βρωμίζουν τον αγνό οπαδισμό. Δε θέλουμε η αγάπη μας για την ομάδα να μεταφράζεται σε εργασία στις επιχειρήσεις του προέδρου ή στον τοπικό Δήμο. Δε θέλουμε να υποκρινόμαστε. Θέλουμε να είμαστε από αυτούς που κοπιάζουν για να γυρίσει η σελίδα στα οπαδικά.

Όλοι μας το θέλουμε αυτό κι όλοι μας γι' αυτό παλεύουμε. Αλλά “αυτό” μπορεί να παίρνει διαφορετική μορφή στα μυαλά του καθενός. Για την αξιοπρέπεια που μας ξεφτιλίσανε, κάποιοι μπορεί να θεωρούν ότι οφείλουν να παρατήσουν την ομάδα όσο είναι στο τιμόνι ο ΧΒ, άλλοι πως πρέπει να κάνουνε υπομονή, άλλοι πως δεν πρέπει να πάρουν διαρκείας, άλλοι πως πρέπει να “ουρλιάξουν” κι άλλοι πως πρέπει να “λουφάξουν”. Όλα σεβαστά. Σεβασμός, όμως, και σε αυτούς που γυάλισε το μάτι τους, που είπαν “ως εδώ και μη παρέκει”, που επιζήτησαν να συγκρουστούν με το σύστημα ΧΒ, που βγάλανε την οργή τους κατά παντός υπευθύνου. ΣΕΒΑΣΜΟΣ!

Αυτοί ΔΕΝ είναι αλλόκοτοι, αλλοπρόσαλλοι, ισχνή μειοψηφία, “τρελοί”, ανακόλουθοι ή ένα μάτσο ηλίθια παιδιά. Είναι τα παιδιά του πετάλου που φωταγωγούν το παραλίμνιο με την ODD, που περιμένουν τα χαράματα τους παίκτες στο ΠΕΑΚΙ, που διοργανώνουν φιέστα σε όλη την πόλη  στον ημιτελικό με τον οσφπ, που ομορφαίνουν την πόλη με μπλε χρώμα, που πηγαίνουν εκδρομές, που στήνουν φεστιβάλ, που χαρίζουν χαμόγελα στα παιδάκια των δομών και των νοσοκομείων, που συμπαραστέκονται σε πυρόπληκτους, που, που, που... Είναι η καρδιά αυτής της ομάδας! Κι όταν πράττουν προς τη χ ή την ψ κατεύθυνση καλό θα είναι, πριν τους δικάσουμε, να αναρωτηθούμε για τους λόγους τους...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
ΖΟΥΜΕ ΚΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
κι όπως συνηθίζουμε να λέμε... ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙΣ !
Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / 31.12.2022

https://www.facebook.com/sfpasgiannina
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 09 Φεβ 2023 20:52
Το Σάββατο που πλησιάζει η ομάδα μας θα αγωνιστεί με στόχο την πιο σημαντική νίκη της φετινής σεζόν και ο κόσμος μας οφείλει να γεμίσει τις κερκίδες, σπρώχνοντας την ομάδα κατευθείαν στο στόχο της !
Εισιτήρια θα διατίθενται αύριο 10/02, από τα εκδοτήρια του γηπέδου και ώρα 20:00 έως 21:00.
Πριν την αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες, ακόμη ένα νεοσύστατο τμήμα του συλλόγου μας, δίνει τον πρώτο και ιστορικό εντός έδρας αγώνα της ιστορίας του.
Πρόκειται για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου, όπου αγωνίζεται στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ, στις 15:15 με ελεύθερη είσοδο.
Ο σύνδεσμος θα δώσει το παρών. Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο να σταθεί στο πλευρό των κοριτσιών, στην ιστορική πρεμιέρα ακόμη ενός τμήματος του Πανηπειρωτικου μας !
Υ.γ. Το Σάββατο στην θύρα 10 θα υπάρχουν όλες οι εναπομείναντες λαιμουδιερες, για όποιον θέλει να προμηθευτεί.
Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/328837163_840544657041772_5893843848529597696_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=OnoUjUHjkHYAX-ABaR4&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&oh=00_AfBIlv34NwaMv_HLAF5kZGNVA3UpD6hJp4kFCnBbK5Cm7A&oe=63EA5287)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/photo/?fbid=572904174878675&set=a.561470526022040&locale=el_GR)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 22 Φεβ 2023 17:28
Καλούμε τους οπαδούς της ομάδας μας σε ΈΚΤΑΚΤΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, η οποία θα λάβει μέρος ΣΗΜΕΡΑ στο Άλσος και ώρα 17:00.
Η παρουσία όλων κρίνεται απολύτως απαραίτητη.
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: LOYZETSNOS στις Παρ 19 Μάι 2023 12:25
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Η Καρδιά της Πόλης

Σχετικά με τα γεγονότα της 7ης Απριλίου και τα όσα ακολούθησαν

Μετά την δολοφονία του Άλκη και αφού ξεπεράσαµε το µούδιασµα και την παγωµάρα, βρεθήκαµε όλοι σε µια θέση να θέλουµε να κάνουµε την αλλαγή που κατά καιρούς συζητούσαµε.

Η αυτοκριτική, και το να έρθουµε αντιµέτωποι µε τις ίδιες µας τις παθογένειες,  ήταν πρώτη στην ατζέντα των συζητήσεων. Το να βγούµε µε θάρρος, και να πούµε όλα όσα µας «έτρωγαν», ήταν µία από τις δυσκολίες µας. Παρόλα αυτά, και έπειτα από ατέλειωτες συζητήσεις, δυνατές ζυµώσεις και ψυχικό σθένος, δηλώσαµε παρόντες, µε το τεράστιο σε διαστάσεις πανό µας, και ζητήσαµε ένα µεγάλο και ειλικρινές «συγγνώµη». Αυτή µας η συγγνώµη ακούστηκε από τον Έβρο µέχρι την Κρήτη και από τα Γιάννινα ως το Χαριλάου. Και ήταν µια συγγνώµη που την φωνάξαµε συνολικά και συλλογικά. «Να γίνουµε η αλλαγή που θέλουµε», λέγαµε µεταξύ µας τότε, και καταλαβαίναµε πως οι συλλογικές αποφάσεις και οι δηµόσιες δηλώσεις, πρέπει να συνοδεύονται στα σοβαρά και στ’ αλήθεια από αντίστοιχες πράξεις.

Ακόµα και όταν όλα τα Μ.Μ.Ε. µας αφιέρωναν άρθρα θαυµασµού για την κίνηση µας, καταλαβαίναµε πως το «βάρος» της ευθύνης µεγάλωνε, και πως όλοι µας θα έπρεπε να δείξουµε την απαιτούµενη σοβαρότητα. Σε µία οπαδική σκηνή που εδώ και χρόνια έχει προσανατολισµό από το τσιµέντο προς το διπλανό τσιµέντο, και από το πεζοδρόµιο προς το απέναντι πεζοδρόµιο, εµείς αποφασίσαµε να γυρίσουµε τις πυξίδες µας ώστε να δείχνουν από το τσιµέντο της κερκίδας µας προς το χορτάρι. Αµέτρητα τα πανό µας, οι εκδηλώσεις µας, οι φιέστες, οι φωνές µας για να εκπληρώσουν αυτό το σκοπό, για να γίνουµε στ’ αλήθεια ένα παράδειγµα αλλαγής.

Μεγαλώσαµε στα Γιάννινα. Σ’ αυτή την πόλη ζούµε, κυκλοφορούµε, ερωτευόµαστε, δουλεύουµε και πασχίζουµε. Σ’ αυτή την πόλη, µε τα καλά και τα στραβά µας, µε τα σωστά και µε τα λάθη µας, καταφέραµε να µας κοιτάζει ο κόσµος και να λέει «Τα παιδιά του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ», «Τα παιδιά της οµάδας µας», «Τα παιδιά της πόλης µας». Καταφέραµε να δηµιουργούµε µποτιλιάρισµα στον δρόµο του συνδέσµου µας, κάθε φορά που το αίσθηµα της αλληλεγγύης µας οδηγούσε να συλλέγουµε βοήθεια για όποιον τη χρειαζότανε. Καταφέραµε να χαρίζουµε χαµόγελα στα πρόσωπα των παιδιών σε νοσοκοµεία και σε ιδρύµατα µε τις επισκέψεις µας. Καταφέραµε να οµορφύνουµε την πόλη µας, και να την εµποτίσουµε µε τις αξίες και τις αρχές της Αξιοπρέπειας και του Σεβασµού, οι οποίες είναι καταστατικές αρχές της σχέσης µας µε την οµάδα µας, αλλά και του τρόπου λειτουργίας του Συνδέσµου µας.

Κατά καιρούς, πολλές από τις κινήσεις µας, σκόπιµα παρερµηνεύτηκαν. Πολλές από τις κινήσεις µας ερµηνεύτηκαν από κάποιους -το όνοµα των οποίων δεν θέλουµε να αναφέρουµε- ως «στρατολόγηση». Θέλουµε να διαβεβαιώσουµε τους πάντες, πως όλες αυτές οι κινήσεις µας, έγιναν µε ανιδιοτέλεια και αγάπη. Πρώτα απ’ όλα διότι, ΚΑΝΕΙΣ στην πόλη µας δεν χρειάστηκε «στρατολόγηση» για να γίνει ΠΑΣ Γιάννινα. Όλοι µας, από µικρά παιδιά, περάσαµε το κατώφλι του γηπέδου, µε ένα µπλουζάκι και ένα κασκόλ και φυσικά µε έναν µεγαλύτερο να µας κρατάει απ’ το χέρι. Και δευτερευόντως διότι ΌΛΟΙ στην πόλη µας µπορούνε πάντα να ακούνε τις φωνές µας απ’ το γήπεδο, να µυρίσουν τους καπνούς απ’ τους πυρσούς µας, να θαυµάσουν τις ζωγραφιές και τη δηµιουργικότητά µας να ξεδιπλώνεται στην πόλη, να δουν απ’ το µπαλκόνι τις πορείες συνοδείας της οµάδας µας, και φυσικά στις βόλτες τους, να ακούσουν τις µουσικές από τα φεστιβάλ µας.

Από την άλλη, ΟΛΟΙ µα ΟΛΟΙ οι γιαννιώτες γνωρίζουν τι γίνεται και παραέξω. Δεν χρειάζεται να ψάξουν στο YouTube, αλλά ούτε να βρεθεί κάποιος να τους µεταφέρει, εξηγήσει και γαλουχήσει για το πόσο «τροµερά» περνάνε στον Πειραιά, στην Τούµπα, στη Φιλαδέλφεια, στη Λεωφόρο· το πόσο «γ@μ..νε και δέρνουν»· το πόσο «µετράει» αν ανοίξεις κεφάλι «αλλόθρησκου»· το πόσο αυξάνεται η «µαγκιά» ανάλογα µε το πόσο µεγάλο µαχαίρι κουβαλάς· το πόσο «φλώρικα» είναι αυτά που κάνουν στα Γιάννινα. ΟΛΟΙ µα ΟΛΟΙ οι γιαννιώτες γνωρίζουν, ότι για όλους αυτούς -και ειδικά για τους ντόπιους υποστηρικτές τους-, το µόνο που µετράει γύρω απ’ το ποδόσφαιρο και τον οπαδισµό, είναι να µοιράζεις «πακέτα» και «πακετάρες».

Εµείς, λοιπόν, σε όλο αυτό το παιχνίδι, µπορούµε να συζητήσουµε αν αντέχουµε να παίξουµε, αλλά δεν συζητάµε καν αν θέλουµε να παίξουµε. Γιατί; Γιατί πολύ απλά η απόφαση µας έχει παρθεί εδώ και καιρό, είναι συλλογική, και είναι… ΌΧΙ!

Από την πρώτη στιγµή της δολοφονικής επίθεσης στον Δηµήτρη µίλησαν πολλοί. Ακούσαµε βαρύγδουπες κουβέντες και πολλά αισχρά ψέµατα. Εµείς επιλέξαµε να κρατήσουµε για λίγο το στόµα µας κλειστό, διότι είχαµε πιο σηµαντικά πράγµατα να κάνουµε.

Πρώτα απ’ όλα, να επαγρυπνούµε µε την καρδιά και το µυαλό στραµµένο προς την µάχη που έδινε ο Δηµήτρης.

Δεύτερον, να βγούµε στην πόλη, και µε τη φωνή µας, να µην επιτρέψουµε σε κανέναν να κουκουλώσει την επίθεση της 7ης Απριλίου.

Τρίτον, να ξεπεράσουµε το σοκ του να βλέπουµε την ίδια µας την πόλη να ξεχαρβαλώνεται από εισαγόµενους κάφρους, εισαγόµενη ηθική και εισαγόµενες πρακτικές ψευτοµαγκιάς.

Τέταρτον, να χαλιναγωγήσουµε τους εαυτούς µας, και µέσα από συζητήσεις ωρών, επιχειρήµατα και συλλογικές αποφάσεις, να καταφέρουµε να συγκρατήσουµε το αίµα όσων δικαίως έβραζε και εξακολουθεί να βράζει. Γιατί πολύ απλά, κάθε φωνή που πνιγόταν απ’ το αίσθηµα της αδικίας και µιλούσε για αντίποινα δεν διέφερε σε τίποτα από τους επίδοξους δολοφόνους που επιτέθηκαν στον Δηµήτρη και την παρέα του. Εµείς ποτέ δεν θέλαµε να γίνουµε σαν κι αυτούς. Άλλα είναι τα πρότυπα, άλλες οι αξίες και άλλα τα πιστεύω που µας ώθησαν να ασχοληθούµε µε τον οπαδισµό και µε την οµάδα της πόλης µας. Ποτέ δεν θέλαµε να υιοθετήσουµε τις τακτικές των έµµισθων υπαλληλοοπαδών κάθε άλλης «µεγάλης» οµάδας.

 
Πέµπτον, φροντίσαµε να είµαστε δίπλα, βοηθώντας έµπρακτα στις ανάγκες του Δηµήτρη και των υπόλοιπων αδερφών µας που δέχτηκαν την επίθεση.

Η πρώτη µας νίκη, δεν άργησε να έρθει όταν µε πείσµα και λύσσα καταφέραµε να ξεκουκουλώσουµε τα χοντροκοµµένα ψέµατα, βοηθώντας την αλήθεια να λάµψει. Η κοινή αλήθεια όλων των γιαννιωτών, αυτό που όλη η πόλη γνωρίζει, έκανε τους πάσης φύσεως δηµοσιογράφους και δηµοσιοκάφρους να παύσουν την συγκάλυψη. Έτσι οι ιστορίες για αγρίους περί «ραντεβού θανάτου» έγιναν ορθώς «δολοφονική ενέδρα» και φυσικά το εσκεµµένα αόριστο «οπαδοί» έγινε «οπαδοί του Ολυµπιακού».

Η δεύτερη νίκη ήρθε όταν ο κόσµος της πόλης δήλωσε «παρών» στην προσπάθειά µας να βοηθήσουµε έµπρακτα τις ανάγκες των παιδιών που δέχτηκαν την επίθεση. Ένα σεβαστό ποσό συγκεντρώθηκε και κάλυψε ένα µέρος των δύσκολων και αφόρητων ιατρικών και νοµικών αναγκών που βαραίνουν τους αδερφούς µας. Αντιλαµβανόµαστε αυτές τις κινήσεις σαν αναγνώριση της πόλης προς το πρόσωπο µας και προς τις προθέσεις µας. Στεκόµαστε µε απεριόριστο θαυµασµό και σεβασµό απέναντι στον καθένα και στην καθεµία που βοήθησε έµπρακτα. Όλοι και όλες µας δώσατε και µας δίνεται δύναµη.

Η τρίτη µας νίκη αφορά το κοµµάτι της υγείας του αδερφού µας, αλλά αυτό οφείλεται αποκλειστικά στην παλικαρίσια του ψυχή!

Η τέταρτη και τελευταία µας νίκη αφορά όλη την πόλη. Μιλάµε για το γεγονός ότι από τις 7 Απριλίου µέχρι σήµερα δεν χρειάστηκε να πούµε δηµόσια το παραµικρό, διότι ΌΛΟΙ στα Γιάννινα ξέρουν πολύ καλά τι έχει γίνει. ΟΛΟΙ ξέρουν την αλήθεια, και ο χρόνος που έρχεται θα την φανερώσει ξανά και ξανά.

Και φυσικά η πόλη µας έχει µνήµη και θυµάται: Η κοινή συνείδηση της πόλης γνωρίζει ΠΟΙΟΙ το παίζουν εδώ και χρόνια νταβατζήδες· ΠΟΙΟΙ είναι ρουφιάνοι και διατηρούν σχέσεις µε την αστυνοµία· ΠΟΙΟΙ σπάνε µαγαζιά για να βγάλουν βίντεο και ανακοινώσεις «µαγκιάς», ποιοι επιτίθονται 15 και 20 άτοµα σε 2, ποιοι ανοίγουν τις τσάντες των πιτσιρικάδων έξω από τα σχολεία τους. ΟΛΗ η πόλη γνωρίζει ότι αυτοί που τα κάνουν αυτά δεν είναι οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα. Γιατί πολύ απλά οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα δεν είχαν ποτέ την ανάγκη να κάνουν τίποτα από όλα αυτά.

Τα 7 καθίκια που στις 7 Απριλίου µπήκαν στα αυτοκίνητά τους, φόρτωσαν σκύλες, σίδερα και καπνογόνα και επιτέθηκαν στους φίλους µας προσπαθώντας να τους δολοφονήσουν µπορεί και να συνετίστηκαν πρόωρα. Μάθαµε ότι αφού κατέδωσαν ο ένας τον άλλο για τις πράξεις τους, προφανώς σε µία προσπάθεια να επιβάλλουν άµεση δικαιοσύνη έπαιξαν και ξύλο µεταξύ τους στα κρατητήρια (γιατί άραγε;). Όλοι όσοι επιµένουν παρόλαυτά να τους υποστηρίζουν θα πρέπει να το σκεφτούν διπλά και τριπλά.

Το λέµε για πολλοστή φορά: Η πόλη µας δεν θα γίνει Ροντέο και δεν θα χωρέσει δολοφόνους. Εµείς θα είµαστε το «τείχος» απέναντι σε αυτές τις νοοτροπίες και καλούµε, έστω και τώρα, και τους υπόλοιπους οπαδούς να το καταλάβουν και να το υιοθετήσουν.

Η κάλυψη που µπορεί να έχουν κάποια καλόπαιδα από τους επισήµους δικηγόρους των ΠΑΕ που προσκυνάνε, δεν σηµαίνει πως θα την έχουν και στην ενσωµάτωση τους στην πόλη. Η πόλη αποβάλλει αυτές τις πρακτικές και αν δεν µπορούν τα καλόπαιδα να τις αφήσουν πίσω, τότε η πόλη µας θα αποβάλλει και τους ίδιους.

Όλοι όσοι πιστεύουν και νοιώθουν ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι η καρδιά της πόλης, τότε να ξέρουν ότι εµείς είµαστε το αίµα που την κάνει να χτυπάει δυνατά!

Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02in63KdtAK5a8hkXQSA5LT1WWNHFmjbgrdBrLcnAnuQJKF5GN1B5hMZtK95xsKt67l&id=100064772916845
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Σαβ 12 Αύγ 2023 17:39
Κεντήσαμε στο δέρμα μας το μίσος και τη βία και πλέον έγινε φορεσιά μας.
Θέλετε να πούμε πως ο Μιχάλης θα είναι ο τελευταίος ;;;  Ε λοιπόν δεν θα είναι, δεν έχουμε καμία ελπίδα πως θα είναι ο τελευταίος και αυτό μας τσακίζει.
Μας τσακίζει για τα νιάτα που χάνονται, για τις μανάδες που κλαίνε και για τις προσπάθειες μας όλα αυτά τα χρόνια που δεν έπιασαν τόπο.
Εμείς θα σταθούμε απέναντι και θα ζητήσουμε ξανά μια τεράστια ΣΥΓΓΝΩΜΗ και στον Μιχάλη, όμως εμείς μόνοι μας δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα.
Ας αναζητήσουμε όλοι μαζί τον σωστό δρόμο προς έναν αθλητισμό που θα προάγει τον σεβασμό, την αλληλεγγύη και την κατανόηση.
Ας μεταφέρουμε στα νεαρά παιδιά πως οπαδό σε κάνει η αγάπη για την δική σου ομάδα και όχι το μίσος για τον αντίπαλο,  προσφέροντάς τους ένα πρότυπο αξιοπρέπειας και ενότητας.
Ενώνουμε τη φωνή μας με την οικογένεια του Μιχάλη που έφυγε αδίκως από κοντά μας. Στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, ευχόμενοι να βρεί η οικογένειά την δύναμη να αντιμετωπίσει αυτήν την αδικία και να θυμάται τον αγαπημένο της με υπερηφάνεια και αγάπη.
Με σεβασμό προς τη μνήμη του Μιχάλη και με αποφασιστικότητα για έναν κόσμο αθλητικής ενότητας.
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - 12.08.2023
(https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/367390760_685796310256127_1163084634665350635_n.jpg?stp=dst-jpg_p180x540&_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=dd63ad&_nc_ohc=Dj6ntUuEVtEAX80yjwL&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&oh=00_AfDktty6nkb0zE-xwlqWxEAVSzmoZCagDBs-MOpCLvLI5A&oe=64DD2D8D)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/sfpasgiannina/posts/pfbid02dgirzzcAwZcD33ZqBRMyoM82DktdWNn3VajcNmgUupyKNTBezCUsFxJBKgqthXcXl)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Παρ 08 Σεπ 2023 17:43
Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους οπαδούς της ΑΕΛ και θα προχωρήσουμε σε συλλογή όλων των απαραίτητων ειδών πρώτης ανάγκης.
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, καλούμαστε να δείξουμε την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή μας προς όσους έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πλημμύρες.
Ο σύνδεσμος μας επιθυμεί την συνδρομή όλων των συμπολιτών μας σε αυτή την  προσπάθεια και σας καλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να συγκεντρώσουμε όλα τα απαραίτητα.
Η παράδοση των ειδών θα πραγματοποιηθεί στη διεύθυνση:
Οδός Τσακάλωφ 1 το Σάββατο και την Κυριακή από τις 16:00 έως τις 19:00.
Κάθε δωρεά, ακόμη και η πιο μικρή, κρίνεται ανεκτίμητη και θα κάνει τη διαφορά στις ζωές των πληγέντων.
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/376406641_700298828805875_8620738356846273057_n.jpg?stp=dst-jpg_s600x600&_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=5614bc&_nc_ohc=zrt2PnkxN_kAX95qxu9&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&oh=00_AfC9CBURVmZW5DbibGYtNDePzJt4QtnLJDW25Objnrv6hA&oe=6500A9F4)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/photo/?fbid=700298765472548&set=a.561470526022040&locale=el_GR)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Κυρ 10 Σεπ 2023 22:32
Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως η συλλογή ειδών πρώτη ανάγκης, θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΡΙΤΗ |  18:00 - 21:00

Οδός Τσακάλωφ 1

Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: RASTA στις Δευ 11 Σεπ 2023 20:16
Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως η συλλογή ειδών πρώτη ανάγκης, θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΡΙΤΗ |  18:00 - 21:00

Οδός Τσακάλωφ 1

Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
μην μαζεύετε τίποτα,ΔΕΝ μπορούν να το διαχειριστούν οι υπεύθυνοι.... https://www.imerodromos.gr/adianohth-epistolh-mhn-mazeuete-vohtheia-den-mporoume-na-th-diacheiristoume/?fbclid=IwAR19L2eHX0kMUXun7fTz0gRPLBKMZ7M0kQqYRUoFtEMK5t1fVuhVRpxJt9o πως σε είπαμε;....κυρ Παντελή.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Δευ 11 Σεπ 2023 22:44
Αυτοί μπορεί να είναι καραγκιόζηδες αλλά για παν ενδεχόμενο για όποιο θέμα ας μιλήσει κάποιος με τα παιδιά.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: arispas στις Δευ 11 Σεπ 2023 23:23
Οτι μαζευτει καλο ειναι. Και αν στο τελος δεν σταλθουν μπορουν να δωθουν στο κοινωνικο παντωπολειο της πολης μαε να βοηθησουμε τους συνανθρωπους μας
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: RASTA στις Τρι 12 Σεπ 2023 00:11
Αυτοί μπορεί να είναι καραγκιόζηδες αλλά για παν ενδεχόμενο για όποιο θέμα ας μιλήσει κάποιος με τα παιδιά.
αυτοί είναι ξεφτιλισμενοι κ γαμιουνται από κούνια....ο κόσμος υποφέρει εκεί κάτω κ έχει ανάγκη από ένα κάρο αγαθά, δεν πρέπει να σταματήσει η βοήθεια...το κράτος λάμπει δια της απουσίας του, όχι όμως η αλληλεγγύη του κόσμου... φορείς οργανώσεις κλπ συνεχίζουν,από όλη την Ελλάδα τη δική τους συνδρομή....
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 13 Σεπ 2023 17:20
Η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης θα συνεχιστεί και ΣΗΜΕΡΑ για τελευταία ημέρα.

Τσακάλωφ 1 - 18:00 έως 21:00

Αύριο το μεσημέρι όλα όσα συλλέξαμε θα βρίσκονται στην Λάρισα και θα μοιράζονται όπου υπάρχει ανάγκη.

Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: PAS and stale bread στις Παρ 15 Σεπ 2023 14:10
Όλα όσα συλλέξαμε τις προηγούμενες ημέρες έχουν ήδη μοιραστεί από τους οπαδούς της ΑΕΛ σε οικογένειες και όπου υπήρχε σοβαρή ανάγκη.
Από τη μεριά μας κάναμε το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε και θα το κάναμε άλλες χίλιες φορές αν χρειαζόταν.
Θέλουμε να πούμε και δημόσια ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλο το οπαδικο κίνημα της ΑΕΛ, που όλες αυτές τις ημέρες παραμένει κυριολεκτικά σε αϋπνία και δίνει μάχη στην πρώτη γραμμή βοηθώντας εκατοντάδες ανθρώπους. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας που για ακόμα μια φορά γέμισαν τα γραφεία μας με αγάπη και αλληλεγγύη, όπως και την μεταφορική Κιούσης η οποία ανέλαβε την μεταφορά εντελώς δωρεάν.
Καλό κουράγιο και καλή δύναμη.
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
15.09.2023

(https://i.imgur.com/YxvH8xF.jpg)

https://www.facebook.com/photo/?fbid=704357655066659&set=a.561470526022040
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Σαβ 23 Σεπ 2023 10:03
Τουρνουά 5Χ5 από τον Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
(https://super-fm.gr/wp-content/uploads/2023/09/tournoua-sf-pas-kiafa-2023-696x398.jpg)

Η νέα γενιά του Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΆΝΝΙΝΑ προσκαλεί όλα τα νέα παιδιά της πόλης μας ηλικίας 15 έως 25 χρόνων, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, στο 1ο τουρνουά πόλης 5χ5 στα γήπεδα της Κιάφας.

Πάρε την παρέα σου και έλα να γνωριστούμε και να παίξουμε ποδόσφαιρο. Στον χώρο εκτός από μουσική θα υπάρχουν πάγκοι με όλα τα προϊόντα του συνδέσμου καθώς και μπάρ με μπύρες και αναψυκτικά.

Το μεγάλο δώρο της νικήτριας ομάδας θα είναι από ένα διάρκειας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο κάθε μέλος της, για την σεζόν που ακολουθεί στην Α1 του γυναικείου μπάσκετ.

Μεγάλη προσφορά του μπασκετικού μας συλλόγου ΠΑΣ Γιάννινα WBC .

Δηλώσεις συμμετοχών ομάδων θα γίνονται παράλληλα με την πώληση των εισιτηρίων της Θύρας 10 για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα.

Οι δηλώσεις θα γίνονται Πέμπτη και Παρασκευή από τις 19:00 έως τις 22:00, έξω από τα εκδοτήρια του Ζωσιμάδες.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους και τις επιχειρήσεις που μας βοήθησαν στο να πραγματοποιήσουμε φέτος το 1ο μας τουρνουά :

Καφετέρια Εντός Έδρας

Βιβλιοπωλείο Μαργιολα

Καφενείο 90 μοίρες

Ανακύκλωση αυτοκινήτων Γκοης Σκοτρας

Τσιπης Πέτρος

Εννοείτε ένα τεράστιο ευχαριστώ και στην διοίκηση του γυναικείου μπάσκετ για τα 5 διάρκειας που μας προσέφερε.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ

Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
super-fm.gr
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 28 Σεπ 2023 20:24
Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το 1ο τουρνουά 5χ5 από τη νέα γενιά του Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, το Σάββατο που μας πέρασε στην γειτονιά της Κιάφας.
Οι συμμετοχές των ομάδων ξεπέρασαν το αναμενόμενο καθώς πολλές παρέες πιτσιρικάδων έδωσαν το παρών, κάνοντας αυτό που αγαπάνε περισσότερο από καθετί, παίζοντας ποδόσφαιρο.
Σε σύνολο 10 ομάδων που συμμετείχαν νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε αυτή των Άμπαλων, κερδίζοντας το μεγάλο δώρο των διάρκειας για κάθε μέλος της ομάδας, στο γυναικείο μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα WBC,  προσφορά της διοίκησης της ομάδας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ήρθαν και έπαιξαν, όλους όσους ήρθαν και δεν έπαιξαν, όσα παιδιά βοήθησαν στο στήσιμο της εκδήλωσης.
Ένα ακόμη μεγάλο ευχαριστώ στον σύλλογο της Κιάφας και ειδικότερα στην Κυρία Βάσω και τον Κύριο Βασίλη που μας παραχώρησαν το γραφείο του συλλόγου για τις ανάγκες του τουρνουά.
Το πιο μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που με την προσφορά τους βοήθησαν στο μέγιστο ώστε να λάβει χώρα αυτό το τουρνουά
Καφετέρια Εντός Έδρας
Βιβλιοπωλείο Μαργιολας
Καφετέρια 90 Μοίρες
Ανακύκλωση αυτοκινήτων Γκοης Σκότρας
Πέτρος Τσιπης
Θα ακολουθήσουν παρόμοιες εκδηλώσεις σε διάφορες γειτονιές ώστε να έρθουμε πιο κοντά, να γεμίσουμε ζωή τις πλατείες μας και τα γήπεδα μας και να χτυπήσει παντού η καρδιά του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ !
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
27.09.2023
(https://scontent.fath4-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/382933871_711552414347183_6108520323488729261_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=5614bc&_nc_ohc=HLWJg30x0XEAX_cnPcC&_nc_ht=scontent.fath4-2.fna&oh=00_AfCYLOwZ6q4V1Jitxgg4RQCr_RF-2EohtrdPjqOwn1snBA&oe=6519E4CB)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/photo?fbid=711552381013853&set=a.561470526022040&locale=el_GR)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 01 Νοέ 2023 18:05
Ο κόσμος στα κάγκελα, να αγωνιά για την κατάσταση και τη πορεία της ομάδος, η ΠΑΕ να είναι απούσα και ο σύλλογος να μοιάζει ακυβέρνητο καράβι.
Εύλογα θα μπορούσαμε να πούμε ότι βρισκόμαστε ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ.
Μία κατάσταση ίδια ( ίσως και χειρότερη ) σε όλα τα επίπεδα με αυτή του 2019, όπου η ομάδα μας υποβιβάστηκε στην δεύτερη εθνική κατηγορία.
 Επειδή όμως έχουμε ξαναδεί το τέλος, αποφασίσαμε να ξαναγράψουμε το σενάριο διαφορετικά.
 Δεν θα αναπαυθούμε απο λόγια εφησυχασμού, πλέον ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.
 Για αυτόν ακριβώς το λόγο βρεθήκαμε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Πανηπειρωτικο, ώστε να εκφράσουμε τις ανησυχίες ολόκληρης της πόλης για το αγωνιστικό κομμάτι στους παίκτες και τον προπονητή μας.
Το έχουμε πει
και θα συνεχίσουμε να το λέμε, το έχουμε κάνει και θα το κάνουμε συνεχώς.. Είμαστε Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ και θα την στηρίζουμε μέχρι να αδειάσουμε την λίμνη με τα παγούρια.
 Έκαστος εφ' ω ετάχθη, η ομάδα στο γήπεδο και εμείς στην κερκίδα, ΟΛΟΙ μαζί για να αντιστρέψουμε την κατάσταση.
Παρόλο που η ΠΑΕ  συνεχίζει την ίδια τιμολογιακή πολιτική στα εισιτήρια, αποθαρρύνωτας όλο και περισσότερο τον κόσμο να προσέλθει στο γήπεδο, εμείς τον καλούμε να το κατακλύσει.
Μην ξεχνάτε ποτέ τι έχουμε καταφέρει ΟΛΟΙ μαζί έως σήμερα. Την  Κυριακή η Θύρα 10 πρέπει να είναι κατάμεστη από παλιές και νέες γενιές και να πάρει ακόμη έναν αγώνα από τα αποδυτήρια.. όπως έκανε άλλες τόσες και τόσες φορές.
ΥΓ1. Εισιτήρια της Θύρας 10 θα διατίθενται Παρασκευή και Σάββατο ( Τσακάλωφ 1 ), 19:00 έως 21:00 στην τιμή των 10€.
ΥΓ2. Όποιος απο την ΠΑΕ ένιωσε απειλή και ειδοποίησε την αστυνομία, μάλλον φοβήθηκε τα λόγια μας και όχι τα χέρια μας.
ΥΓ3. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ ΥΠΆΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΑΞΙΖΕΤΕ.
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 01.11.2023
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/sfpasgiannina/posts/pfbid02as4ZjgZYMPRTqRrYfh97XQw1WMC5d4gMfKXqcPmViB6x2sBfWhZQ5ZzcVXVBJnHql?locale=el_GR)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Παρ 29 Δεκ 2023 19:48
Β’, Γ’, και Δ’ εθνική…
Ανοιχτή επιστολή του Συνδέσμου μας προς την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Παναγιώτη και Γιάννη,
Οχτώ μήνες πέρασαν από όταν η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε στα χέρια σας. Από τις πρώτες κιόλας μέρες της αλλαγής, μέλη του συνδέσμου μας ήρθαν σε επαφή μαζί σας. Η επιθυμία μας; Να φτιαχτεί και να οριοθετηθεί ένα διαφανές και μη προσωποκεντρικό πλαίσιο επικοινωνίας μεταξύ οπαδών και νέας διοίκησης.
Είμαστε σίγουροι ότι από τότε μέχρι και σήμερα αναρωτιέστε σταθερά και επίμονα για τους σκοπούς μας. Μιας και πιθανότατα ο φόρτος εργασίας δεν σας επέτρεψε να βρείτε καθόλου χρόνο για εμάς, σας ενημερώνουμε εν τάχει και επιγραμματικά για τα εξής:
1. Μέλη του συνδέσμου μας ανέλαβαν εκ μέρους όλων μας να σας κοινοποιήσουν τις σταθερές και ιστορικές απαιτήσεις του κόσμου του ΠΑΣ Γιάννινα από την εκάστοτε διοίκηση. Ετούτες οι απαιτήσεις σχετίζονται με τον σεβασμό και την προάσπιση της ιστορίας της ομάδας· Σχετίζονται με την προώθηση της αξίας και του οράματος που πρεσβεύει ο ΠΑΣ Γιάννινα στην πόλη μας· Σχετίζονται με την ενδυνάμωση και την μακροημέρευση του ποδοσφαιρικού τμήματος.
2. Τα ίδια μέλη, ανέλαβαν να σας κοινοποιήσουν την σταθερή μας πρόθεση να είμαστε αρωγοί σε κάθε υγιή  προσπάθεια που σκοπεύει να χτίσει πράγματα για το μέλλον με βάση τους τρεις πυλώνες που σας αναφέραμε παραπάνω.
Δυστυχώς για εμάς, αλλά και για όλο τον οργανισμό του ΠΑΣ Γιάννινα, τα μέλη μας έμειναν ούτε μία, ούτε δύο αλλά πολύ περισσότερες φορές με το κινητό τηλέφωνο στο χέρι.
Πίσω στο σήμερα, μιας και τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει συμβεί, επειδή η κατάσταση της ομάδας έχει φτάσει στο απροχώρητο και επειδή ολόκληρη η πόλη βράζει για τον ξεπεσμό που εκτυλίσσετε βδομάδα τη βδομάδα μπροστά στα μάτια μας, θα θέλαμε με αυτή εδώ την επιστολή να σας κοινοποιήσουμε όλα όσα δεν μας επιτρέπετε να σας πούμε κατ’ ιδίαν.
Σήμερα 29 Δεκεμβρίου του 2023 ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό στη Β’ εθνική. Σήμερα 29 Δεκεμβρίου του 2023 η ομάδα μας μετράει 9 βαθμούς μετά από 15 αγώνες πρωταθλήματος και έναν άθλιο αποκλεισμό από το κύπελλο. Σήμερα 29 Δεκεμβρίου η ομάδας μας συμπληρώνει μισή σαιζόν με ξηλωμένο ρόστερ και το βάρος της παρακαταθήκης ενός προπονητή που κρίθηκε ανεπαρκής αγωνίστηκα ήδη από πέρσι.
Παναγιώτη και Γιάννη, η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα μας είναι και εξοργιστική και επικίνδυνη.
Το εξοργιστικότερο κομμάτι της κατάστασης δεν είναι η Β’ εθνική που μοιάζει να πλησιάζει. Είναι ο υποβιβασμός στη Β’ εθνική με κατεβασμένα τα βρακιά και με ολοκληρωτική κατάργηση κάθε έννοιας σεβασμού, αισθήματος ευθύνης και εξηγήσεων στον κόσμο της ομάδας. Η ξέφρενη πορεία διάλυσης και η ταυτόχρονη διοικητική ανυπαρξία είναι ο κοινός παρονομαστής κάθε ψυχρολουσίας που εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας βδομάδα την βδομάδα.
Το επικίνδυνο κομμάτι της κατάστασης είναι ακόμα πιο ουσιώδες: Ολόκληρος ο οργανισμός του ΠΑΣ Γιάννινα με τους χειρισμούς της διοίκησης τα τελευταία 15 χρόνια έχει εκπέσει σε πολλαπλά επίπεδα όχι στη Β’ αλλά στη Γ’ και στη Δ’ εθνική. Που αναφερόμαστε;
1. Στο ανύπαρκτο τμήμα μάρκετινκ που θυμίζει συνοικιακή καφετέρια.
2. Στη διαδικτυακή παρουσία της ομάδας που με το ζόρι ανταγωνίζεται την αντίστοιχη της Θύελλας Κατσικάς.
3. Στην περίπου μπουτίκ μας που μοιάζει περισσότερο σε κιόσκι πολυκαταστήματος με εκπτωτικά και στην οποία δεν μπορούμε να βρούμε ούτε ένα κασκόλ που να γράφει ΠΑΣ Γιάννινα.
4. Στους χειρισμούς του τμήματος εισιτηρίων που θεωρεί πως είναι αρκετό να κάνει προπώληση εισιτηρίων οχτώ χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της πόλης και που κλείνει τα εκδοτήρια του γηπέδου δύο και τρεις ώρες πριν από κάθε αγώνα.
5. Στην ολική ανυπαρξία κινήσεων και δράσεων με σκοπό την σύνδεση της ομάδας με την πόλη. Που είναι οι γιορτές, που είναι οι εκδηλώσεις, που είναι οι φιέστες;
6. Στην εκκωφαντική απουσία φαντασίας και οράματος που θυμίζει ομαδούλες βιτρίνας με άδεια γήπεδα και αποκλειστικό σκοπό ύπαρξης να σώσουν την κατηγορία.
7. Στην προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τις ευθύνες και το έργο τους τα μέλη της υποστελεχωμένης διοίκησης.
8. Στο επαναλαμβανόμενο ξεπούλημα παικτών που ποτέ δεν οδηγεί σε αναβάθμιση των υποδομών της ομάδας.
9. Στην τιμολογιακή πολιτική και τις ανύπαρκτες καμπάνιες με σκοπό να φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο.
10. Στις εγκαταστάσεις της ομάδας που -με εξαίρεση τις πρόσφατες εργασίες στο ΠΕΑΚΙ- θυμίζουν δημόσιο παρατημένο γυμναστήριο.
Βάζουμε σε αυτή τη λίστα μία άνω τελεία. Προφανώς γιατί μπορεί να συνεχίζει τόσο που τελικά να μην την διαβάσει κανείς. Και δεύτερον γιατί τελικά είναι και αυτή τόσο εξοργιστική όσο τα κατεβασμένα βρακιά που μας οδηγούν με σπασμένα τα φρένα στον υποβιβασμό.
Για όλους τους παραπάνω λόγους σας καλούμε έστω και τώρα και πριν να είναι αργά:
Nα προβληματιστείτε,
Να αλλάξετε τον τρόπο προσέγγισης ολόκληρου του οργανισμού που λέγεται ΠΑΣ Γιάννινα,
Να καταλάβετε ότι για να πετύχει μία ομάδα δεν αρκούν ένας τεχνικός διευθυντής και ένας υπεύθυνος ασφαλείας με ένα τηλέφωνο στην τσέπη,
Να αγκαλιάσετε την πόλη ζητώντας υποστήριξη και βοήθεια,
Να καταλάβετε τη σημαίνει ο ΠΑΣ Γιάννινα για την πόλη μας και αντίστροφα,
Να ανακαλύψετε πόση δύναμη μπορεί να αντλήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα από την πόλη,
Να σεβαστείτε την τεράστια ιστορία της ομάδας και να εργαστείτε μεθοδικά ώστε να αναδείξετε δημόσια κάθε της πτυχή,
Να αντιμετωπίσετε τον κόσμο με εξωστρέφεια, με ειλικρίνεια και σεβασμό, προβάλλοντας ένα πλάνο, και όχι με ψεύτικες διακηρύξεις και συνεντεύξεις τύπου που ακόμα περιμένουμε. 
Να σεβαστείτε τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας μας που με όσες δυνάμεις έχουν εργάζονται προσπαθώντας μόνοι τους να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα.
Να σώσετε την φετινή κατηγορία με σωστές, υπεύθυνες και επαγγελματικές κινήσεις και όχι με σπασμωδικότητα, προχειρότητα, μπαλώματα και το σταυρό στο χέρι,
Να κάνετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πράξη το όραμα ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.
Όλα ετούτα είναι κομμάτι των ευθυνών σας.
Για όλα ετούτα η νέα διοίκηση θα κρίνεται ξανά και ξανά, όχι από εμάς αλλά, από ολόκληρη την πόλη και τον λαό του ΠΑΣ Γιάννινα.
Εμείς από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων.
Είμαστε εδώ να υποδεικνύουμε τις παραλείψεις, να επικροτούμε την προσπάθεια και να υποστηρίζουμε ολόκληρο τον ΠΑΣ Γιάννινα σε όλες του τις δυσκολίες.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι κι εσείς από την πλευρά σας θα σταθείτε στο ύψος του ονόματος της ομάδας και του θαυμάσιου κόσμου που την ακολουθεί.
Ελπίζουμε να μην χρειαστεί, ούτε να ανακαλύψουμε ότι κάναμε λάθος σε όσα πιστεύουμε, αλλά ούτε και να επανέλθουμε.
Υγ. Δεν θέλουμε να παρεξηγηθούμε. Αναφερθήκαμε σε όσα γράψαμε στον προπονητή Θανάση Στάικο. Μπορεί, όπως αποδείχθηκε να κρίθηκε ανεπαρκής για τον ρόλο του στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Το γεγονός αυτό δεν είναι αρκετό για να μην αναγνωρίσουμε ότι υπήρξε ένας από τους αξιοπρεπέστερους ανθρώπους που πέρασαν από την θέση του. Το ήθος του, η ειλικρίνεια του, η κουλτούρα της ανάληψης των ευθυνών όπου χρειάστηκε, η αγάπη του για την ομάδα και ο έμπρακτος σεβασμός που έδειχνε πάντα για τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα, χαίρουν όλα τους της εκτίμησης μας. Όλα τους θα μείνουν να μνημονεύονται ως τέτοια. Γι’ αυτό και μέσα από αυτό το κείμενο και σε μία δύσκολη συγκυρία για την ομάδα, θα θέλαμε δημόσια να τον ευχαριστήσουμε.
Για την πόλη και το σήμα στη φανέλα,
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ Γιάννινα
29.12.2023

(https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/414452621_767790975389993_3632827840563658686_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=dd5e9f&_nc_ohc=Wkun1tdh8D0AX-fI49N&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&oh=00_AfDLa9J5OrlnXRSFGQFpTGaHG2sFJUqGvgjaXMORuAqQLg&oe=6594DEFF)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/photo/?fbid=767790938723330&set=a.561470526022040&locale=el_GR)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: Mpakoulieros στις Σαβ 30 Δεκ 2023 00:54
Νομίζω ότι η ανακοίνωση του Συνδέσμου είναι στη σωστή κατεύθυνση.

Πρέπει οι Αγιοβασιληδες επιτέλους να ανοίξουν τα χαρτιά τους και να πάψουν να κρύβονται.

Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: KASABIAN στις Σαβ 30 Δεκ 2023 12:15
Συνυπογράφω την επιστολή του ΣΦ
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: dk στις Σαβ 30 Δεκ 2023 12:56
Εμπεριστατωμένη η θέση του συνδέσμου η οποία αναδεικνύει για άλλη μία φορά και με άλλο τρόπο ότι μπορούν να υπάρξουν και σύνδεσμοι φιλάθλων με αξιοπρεπή και ουσιαστικό ρόλο.
Μοναδικό σημείο στο οποίο διαφωνώ είναι η φράση "και το σταυρό στο χέρι"...  Οι ιδιοκτήτες της ομάδας ούτε "με το σταυρό στο χέρι πάνε" ούτε και θα τους κατηγορούσα ποτέ γι αυτό (μακάρι να πηγαίναν έστω με το σταυρό στο χέρι)...  Απλά πιθανότατα απέχουν, αποφεύγοντας ή όντας ανίκανοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και αφήνοντας να καταρρέει η ομάδα (που στην περίπτωση είναι και περιουσία τους).   
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: Kun στις Σαβ 30 Δεκ 2023 23:25
Από τις καλύτερες ανακοινώσεις που έχουν βγει διαχρονικά από σύνδεσμο του ΠΑΣ! Γεμάτη ουσία, επιχειρήματα με ουσιαστικό και ενωτικό ύφος. Εξαιρετική η ανακοίνωση, πολλά μπράβο στα παιδιά του ΣΦ. Προσυπογράφω επί 1966.

Μεταξύ μας όμως για τους αποδέκτες μετόχους της ΠΑΕ σιγά μην ιδρώσει το αυτί τους. Δεν ίδρωσε όταν το καλοκαίρι άφησαν την ομάδα χωρίς ουσιαστική ενίσχυση και όταν κρατούσαν το Σταικο και τους βοηθούς του μέχρι να φτάσουμε στον πάτο.

Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: thodoris στις Τρι 02 Ιαν 2024 12:23
πολυ καλη
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: thodoris στις Τρι 02 Ιαν 2024 12:38
περιττο να πω πως ολα τα αθλητικα σαιτ της πολης οφειλαν να εχουν καρφιτσωμενη την ειδηση της ανακοινωσης του Σ.Φ  μεχρι να δωσουν συνεντευξη τα παληκαρια....εκει πανω πανω καθε μερα ....αλλα ....φοβουνται μην χασουν τις προσκλησεις.....
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: dk στις Τρι 02 Ιαν 2024 15:45
περιττο να πω πως ολα τα αθλητικα σαιτ της πολης οφειλαν να εχουν καρφιτσωμενη την ειδηση της ανακοινωσης του Σ.Φ  μεχρι να δωσουν συνεντευξη τα παληκαρια....εκει πανω πανω καθε μερα ....αλλα ....φοβουνται μην χασουν τις προσκλησεις.....
παραδοσιακά πόσα κάνουν οι γελοίοι αυτοαποκαλούμενοι δημοσιογράφοι για μία ... μπριζόλα.
Ούτε καν τώρα που φαίνεται να μην σκάει ούτε για μπριζόλα φράγκα η διοίκηση δεν γράφουν... Η συνήθεια του δουλοπρεπή οσφυοκάμπτη δεν φεύγει εύκολα...
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Δευ 22 Ιαν 2024 20:55
Οι θέσεις του συνδέσμου μας γενικά είναι γνωστές και συγκεκριμένες.
Με την παρούσα τοποθέτηση μας δεν θέλουμε να πούμε κάτι νέο σε ότι έχει να κάνει με τα διοικητικά της ομάδας μας, ή με το αγωνιστικό κομμάτι και την γενικότερη εικόνα.
 Δράσεις σε όλα τα επίπεδα έχουν γίνει , γίνονται και θα γίνονται. Αυτό που δεν έχει ξαναγίνει είναι να αναφερθούμε σε κάποιον ποδοσφαιριστή συγκεκριμένα....βέβαια και σε αντιστροφή των όρων, ούτε κάποιος ποδοσφαιριστής έχει δώσει ξανά τόσα πολλά και σοβαρά δικαιώματα όσο ο συγκεκριμένος.
Ο λόγος λοιπόν για τον τερματοφύλακα της ομάδας μας Boris Kleyman.
Όχι πως θα γίνει κάποιος σοφότερος με αυτό που λέμε, μιας και αυτό που ξεκίνησε σαν συζήτηση σε πηγαδάκια, πλέον έχει γίνει κραυγή όλης της πόλης, απλά θελουμε με αυτή μας την τοποθέτηση να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να πει κάποιος πως δεν είδε και δεν κατάλαβε.
Η αλήθεια είναι πως φτάνουνε πάρα πολλά στα αυτιά μας αλλά έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε τους ντέντεκτιβ. Εμπιστευόμαστε τα μάτια μας και μόνο και αυτό που βλέπουμε είναι έναν επικίνδυνο τερματοφύλακα, ο οποίος με πάρα πολλές του εμφανίσεις υπήρξε υπεύθυνος για απώλεια πολύτιμων βαθμών στη μάχη της σωτηρίας. Μάλιστα αν υπάρχουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές που πασχίζουν, τρέχουν και παλεύουν.... υπάρχει ένας Kleyman  που τους «κρατάει από τη φανέλα» στη κούρσα του αγώνα και τους φορτώνει ένα και δύο γκολ από το 16’.
 Τα παραδείγματα σε αγώνες πολλά και δεν χρειάζονται αναλύσεις .
Επαναλαμβάνουμε πως φτάνουν στα αυτιά μας πάρα πολλά που έχουν σχέση με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και με άλλους (όχι ποδοσφαιριστές) αλλά έχουμε επιλέξει συνειδητά να μην το τραβήξουμε.
Δηλώνουμε λοιπόν πως ο συγκεκριμένος παίχτης θεωρείται από εμάς επικίνδυνος και ως επικίνδυνο θα τον αντιμετωπίζουμε από δω και πέρα.
Οι ώρες του πλέον στην πόλη πρέπει να είναι ελάχιστες και η τελευταία μας κουβέντα είναι ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ !!
Υγ. Η συγκεκριμένη μας τοποθέτηση δεν πρέπει να θεωρηθεί από κανέναν ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ για την γενικότερη αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας, απλά είναι άλλο να έχεις κακή εικόνα και άλλο και πολύ σοβαρό, να είσαι ύποπτα επικίνδυνος σε μια προσπάθεια και να την υπονομεύεις.
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 22.01.2024
(https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/418830874_782713173897773_1907764295960388897_n.jpg?stp=dst-jpg_p526x296&_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=dd5e9f&_nc_ohc=thBGXPgqOkIAX95q9Kw&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&oh=00_AfA30Q3Zzd7BIwS6mP9qsoiOI3YEf8YyWPtnUp2ruyvOdw&oe=65B344D6)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/photo/?fbid=782713183897772&set=a.561470526022040&locale=el_GR)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: Crimson Glory στις Δευ 22 Ιαν 2024 21:29
Οι θέσεις του συνδέσμου μας γενικά είναι γνωστές και συγκεκριμένες.
Με την παρούσα τοποθέτηση μας δεν θέλουμε να πούμε κάτι νέο σε ότι έχει να κάνει με τα διοικητικά της ομάδας μας, ή με το αγωνιστικό κομμάτι και την γενικότερη εικόνα.
 Δράσεις σε όλα τα επίπεδα έχουν γίνει , γίνονται και θα γίνονται. Αυτό που δεν έχει ξαναγίνει είναι να αναφερθούμε σε κάποιον ποδοσφαιριστή συγκεκριμένα....βέβαια και σε αντιστροφή των όρων, ούτε κάποιος ποδοσφαιριστής έχει δώσει ξανά τόσα πολλά και σοβαρά δικαιώματα όσο ο συγκεκριμένος.
Ο λόγος λοιπόν για τον τερματοφύλακα της ομάδας μας Boris Kleyman.
Όχι πως θα γίνει κάποιος σοφότερος με αυτό που λέμε, μιας και αυτό που ξεκίνησε σαν συζήτηση σε πηγαδάκια, πλέον έχει γίνει κραυγή όλης της πόλης, απλά θελουμε με αυτή μας την τοποθέτηση να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να πει κάποιος πως δεν είδε και δεν κατάλαβε.
Η αλήθεια είναι πως φτάνουνε πάρα πολλά στα αυτιά μας αλλά έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε τους ντέντεκτιβ. Εμπιστευόμαστε τα μάτια μας και μόνο και αυτό που βλέπουμε είναι έναν επικίνδυνο τερματοφύλακα, ο οποίος με πάρα πολλές του εμφανίσεις υπήρξε υπεύθυνος για απώλεια πολύτιμων βαθμών στη μάχη της σωτηρίας. Μάλιστα αν υπάρχουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές που πασχίζουν, τρέχουν και παλεύουν.... υπάρχει ένας Kleyman  που τους «κρατάει από τη φανέλα» στη κούρσα του αγώνα και τους φορτώνει ένα και δύο γκολ από το 16’.
 Τα παραδείγματα σε αγώνες πολλά και δεν χρειάζονται αναλύσεις .
Επαναλαμβάνουμε πως φτάνουν στα αυτιά μας πάρα πολλά που έχουν σχέση με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και με άλλους (όχι ποδοσφαιριστές) αλλά έχουμε επιλέξει συνειδητά να μην το τραβήξουμε.
Δηλώνουμε λοιπόν πως ο συγκεκριμένος παίχτης θεωρείται από εμάς επικίνδυνος και ως επικίνδυνο θα τον αντιμετωπίζουμε από δω και πέρα.
Οι ώρες του πλέον στην πόλη πρέπει να είναι ελάχιστες και η τελευταία μας κουβέντα είναι ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ !!
Υγ. Η συγκεκριμένη μας τοποθέτηση δεν πρέπει να θεωρηθεί από κανέναν ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ για την γενικότερη αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας, απλά είναι άλλο να έχεις κακή εικόνα και άλλο και πολύ σοβαρό, να είσαι ύποπτα επικίνδυνος σε μια προσπάθεια και να την υπονομεύεις.
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 22.01.2024
(https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/418830874_782713173897773_1907764295960388897_n.jpg?stp=dst-jpg_p526x296&_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=dd5e9f&_nc_ohc=thBGXPgqOkIAX95q9Kw&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&oh=00_AfA30Q3Zzd7BIwS6mP9qsoiOI3YEf8YyWPtnUp2ruyvOdw&oe=65B344D6)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/photo/?fbid=782713183897772&set=a.561470526022040&locale=el_GR)
Λυπάμαι που θα το πω, αλλά η συγκεκριμένη ανακοίνωση μου θυμίζει εποχές ψηλού με Σιντιμπέ...
Φαντάζομαι ότι ο Σ.Φ. θα έχει εκφράσει τις απόψεις του στους αστείους διοικούντες κατ' ιδίαν.
Ποιός ο λόγος να τοποθετούνται δημόσια με αυτόν τον τρόπο, τη στιγμή μάλιστα που δηλώνουν ότι δεν θέλουν να το παίξουν ντετέκτιβς?
Ένα από τα πράγματα που σιχαίνομαι στη ζωή μου είναι η δημόσια διαπόμπευση, ειδικά από "επίσημα" χείλη...
Απαράδεκτη ανακοίνωση, και είτε το θέλετε είτε όχι, την κολυμβήθρα του Σιλωάμ μόλις τη στήσατε στο ρολόι της πλατείας...
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: pastakis στις Δευ 22 Ιαν 2024 21:41
Οι θέσεις του συνδέσμου μας γενικά είναι γνωστές και συγκεκριμένες.
Με την παρούσα τοποθέτηση μας δεν θέλουμε να πούμε κάτι νέο σε ότι έχει να κάνει με τα διοικητικά της ομάδας μας, ή με το αγωνιστικό κομμάτι και την γενικότερη εικόνα.
 Δράσεις σε όλα τα επίπεδα έχουν γίνει , γίνονται και θα γίνονται. Αυτό που δεν έχει ξαναγίνει είναι να αναφερθούμε σε κάποιον ποδοσφαιριστή συγκεκριμένα....βέβαια και σε αντιστροφή των όρων, ούτε κάποιος ποδοσφαιριστής έχει δώσει ξανά τόσα πολλά και σοβαρά δικαιώματα όσο ο συγκεκριμένος.
Ο λόγος λοιπόν για τον τερματοφύλακα της ομάδας μας Boris Kleyman.
Όχι πως θα γίνει κάποιος σοφότερος με αυτό που λέμε, μιας και αυτό που ξεκίνησε σαν συζήτηση σε πηγαδάκια, πλέον έχει γίνει κραυγή όλης της πόλης, απλά θελουμε με αυτή μας την τοποθέτηση να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να πει κάποιος πως δεν είδε και δεν κατάλαβε.
Η αλήθεια είναι πως φτάνουνε πάρα πολλά στα αυτιά μας αλλά έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε τους ντέντεκτιβ. Εμπιστευόμαστε τα μάτια μας και μόνο και αυτό που βλέπουμε είναι έναν επικίνδυνο τερματοφύλακα, ο οποίος με πάρα πολλές του εμφανίσεις υπήρξε υπεύθυνος για απώλεια πολύτιμων βαθμών στη μάχη της σωτηρίας. Μάλιστα αν υπάρχουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές που πασχίζουν, τρέχουν και παλεύουν.... υπάρχει ένας Kleyman  που τους «κρατάει από τη φανέλα» στη κούρσα του αγώνα και τους φορτώνει ένα και δύο γκολ από το 16’.
 Τα παραδείγματα σε αγώνες πολλά και δεν χρειάζονται αναλύσεις .
Επαναλαμβάνουμε πως φτάνουν στα αυτιά μας πάρα πολλά που έχουν σχέση με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και με άλλους (όχι ποδοσφαιριστές) αλλά έχουμε επιλέξει συνειδητά να μην το τραβήξουμε.
Δηλώνουμε λοιπόν πως ο συγκεκριμένος παίχτης θεωρείται από εμάς επικίνδυνος και ως επικίνδυνο θα τον αντιμετωπίζουμε από δω και πέρα.
Οι ώρες του πλέον στην πόλη πρέπει να είναι ελάχιστες και η τελευταία μας κουβέντα είναι ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ !!
Υγ. Η συγκεκριμένη μας τοποθέτηση δεν πρέπει να θεωρηθεί από κανέναν ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ για την γενικότερη αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας, απλά είναι άλλο να έχεις κακή εικόνα και άλλο και πολύ σοβαρό, να είσαι ύποπτα επικίνδυνος σε μια προσπάθεια και να την υπονομεύεις.
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 22.01.2024
(https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/418830874_782713173897773_1907764295960388897_n.jpg?stp=dst-jpg_p526x296&_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=dd5e9f&_nc_ohc=thBGXPgqOkIAX95q9Kw&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&oh=00_AfA30Q3Zzd7BIwS6mP9qsoiOI3YEf8YyWPtnUp2ruyvOdw&oe=65B344D6)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/photo/?fbid=782713183897772&set=a.561470526022040&locale=el_GR)
Λυπάμαι που θα το πω, αλλά η συγκεκριμένη ανακοίνωση μου θυμίζει εποχές ψηλού με Σιντιμπέ...
Φαντάζομαι ότι ο Σ.Φ. θα έχει εκφράσει τις απόψεις του στους αστείους διοικούντες κατ' ιδίαν.
Ποιός ο λόγος να τοποθετούνται δημόσια με αυτόν τον τρόπο, τη στιγμή μάλιστα που δηλώνουν ότι δεν θέλουν να το παίξουν ντετέκτιβς?
Ένα από τα πράγματα που σιχαίνομαι στη ζωή μου είναι η δημόσια διαπόμπευση, ειδικά από "επίσημα" χείλη...
Απαράδεκτη ανακοίνωση, και είτε το θέλετε είτε όχι, την κολυμβήθρα του Σιλωάμ μόλις τη στήσατε στο ρολόι της πλατείας...
Πέστα Αντώνη
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Δευ 22 Ιαν 2024 22:00
Εγώ θα ήθελα μια ανακοίνωση για τους 2 ταβερνιάρηδες.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: KASABIAN στις Δευ 22 Ιαν 2024 23:06
Προσωπικά δεν με βρίσκει σύμφωνο η ανακοίνωση του ΣΦ.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Δευ 22 Ιαν 2024 23:23
Τον βρήκαμε τον ένοχο!!
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: chris.t στις Τρι 23 Ιαν 2024 21:29
Οι θέσεις του συνδέσμου μας γενικά είναι γνωστές και συγκεκριμένες.
Με την παρούσα τοποθέτηση μας δεν θέλουμε να πούμε κάτι νέο σε ότι έχει να κάνει με τα διοικητικά της ομάδας μας, ή με το αγωνιστικό κομμάτι και την γενικότερη εικόνα.
 Δράσεις σε όλα τα επίπεδα έχουν γίνει , γίνονται και θα γίνονται. Αυτό που δεν έχει ξαναγίνει είναι να αναφερθούμε σε κάποιον ποδοσφαιριστή συγκεκριμένα....βέβαια και σε αντιστροφή των όρων, ούτε κάποιος ποδοσφαιριστής έχει δώσει ξανά τόσα πολλά και σοβαρά δικαιώματα όσο ο συγκεκριμένος.
Ο λόγος λοιπόν για τον τερματοφύλακα της ομάδας μας Boris Kleyman.
Όχι πως θα γίνει κάποιος σοφότερος με αυτό που λέμε, μιας και αυτό που ξεκίνησε σαν συζήτηση σε πηγαδάκια, πλέον έχει γίνει κραυγή όλης της πόλης, απλά θελουμε με αυτή μας την τοποθέτηση να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να πει κάποιος πως δεν είδε και δεν κατάλαβε.
Η αλήθεια είναι πως φτάνουνε πάρα πολλά στα αυτιά μας αλλά έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε τους ντέντεκτιβ. Εμπιστευόμαστε τα μάτια μας και μόνο και αυτό που βλέπουμε είναι έναν επικίνδυνο τερματοφύλακα, ο οποίος με πάρα πολλές του εμφανίσεις υπήρξε υπεύθυνος για απώλεια πολύτιμων βαθμών στη μάχη της σωτηρίας. Μάλιστα αν υπάρχουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές που πασχίζουν, τρέχουν και παλεύουν.... υπάρχει ένας Kleyman  που τους «κρατάει από τη φανέλα» στη κούρσα του αγώνα και τους φορτώνει ένα και δύο γκολ από το 16’.
 Τα παραδείγματα σε αγώνες πολλά και δεν χρειάζονται αναλύσεις .
Επαναλαμβάνουμε πως φτάνουν στα αυτιά μας πάρα πολλά που έχουν σχέση με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και με άλλους (όχι ποδοσφαιριστές) αλλά έχουμε επιλέξει συνειδητά να μην το τραβήξουμε.
Δηλώνουμε λοιπόν πως ο συγκεκριμένος παίχτης θεωρείται από εμάς επικίνδυνος και ως επικίνδυνο θα τον αντιμετωπίζουμε από δω και πέρα.
Οι ώρες του πλέον στην πόλη πρέπει να είναι ελάχιστες και η τελευταία μας κουβέντα είναι ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ !!
Υγ. Η συγκεκριμένη μας τοποθέτηση δεν πρέπει να θεωρηθεί από κανέναν ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ για την γενικότερη αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας, απλά είναι άλλο να έχεις κακή εικόνα και άλλο και πολύ σοβαρό, να είσαι ύποπτα επικίνδυνος σε μια προσπάθεια και να την υπονομεύεις.
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 22.01.2024
(https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/418830874_782713173897773_1907764295960388897_n.jpg?stp=dst-jpg_p526x296&_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=dd5e9f&_nc_ohc=thBGXPgqOkIAX95q9Kw&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&oh=00_AfA30Q3Zzd7BIwS6mP9qsoiOI3YEf8YyWPtnUp2ruyvOdw&oe=65B344D6)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/photo/?fbid=782713183897772&set=a.561470526022040&locale=el_GR)
Φίλοι εκεί στο σύνδεσμο οι παίχτες δεν είναι επικίνδυνοι είναι άσχετοι άχρηστοι. Αυτοί που λένε ότι διοικούν είναι οι επικίνδυνοι.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 07 Φεβ 2024 19:58
Δεν είναι μόνο ο κλοιός που στενεύει, δεν είναι μόνο οι λάθος χειρισμοί, δεν είναι μόνο η αγωνία και η απογοήτευση για τον αγωνιστικό και διοικητικό ξεπεσμό.
Είναι κιόλας, πού το τελευταίο δίμηνο ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχασε την μεγαλύτερη του δύναμη: Τον κόσμο του, που ήταν και είναι διαχρονικά η μόνη του ασπίδα.
Όλοι εμείς, ήμασταν και είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να δείξουμε στους πάντες ποιός είναι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ποια είναι η δύναμή του. Είμασταν και είμαστε αυτοί που κάνανε τους παίχτες να μπαίνουν στα γήπεδα με τη σπίθα στα μάτια και το μαχαίρι στα δόντια.
Έτσι και τώρα: θα πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΣ, να σταθούμε δίπλα στους παίχτες και στον προπονητή, με όλες μας τις δυνάμεις. Αν υπάρχουν λίγοι και πιστοί που επιμένουν να το παλεύουν, θα πρέπει εμείς να τους αποδείξουμε ότι ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ να το παλεύουν. Αν υπάρχουν λίγοι και αξιοπρεπείς που επιμένουν να στέκονται στο ανάστημα του κόσμου για να μπορούν να τον κοιτάνε στα μάτια, θα πρέπει εμείς να τους θυμίσουμε ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ αυτή η αξιοπρέπεια και γιατί πρέπει όλοι τους να την σέβονται.
Για όλους αυτούς τους λόγους, ΚΑΛΟΥΜΕ όλους όσους αγαπάνε παθολογικά αυτή την ομάδα, να έρθουν το απόγευμα του Σαββάτου μαζί μας στο Άλσος στις 16:30 για να υποδεχτούμε την ομάδα μας. Για να δείξουμε στους παίχτες μας, για ποιους παλεύουν και για ποιους πρέπει να παίζουν από εδώ και πέρα. Για να θυμίσουμε ποιος είναι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και τι σημαίνει μπάλα με Πάθος, Αξιοπρέπεια και Σεβασμό.
Τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν τον ξεγράφει κανείς, όσο ο κόσμος είναι στο πλευρό του.
Στο τέλος θα τα καταφέρουμε, αρκεί να το ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ
Σάββατο 10.02 | 16:30 | 28ης Οκτωβρίου και Τσακάλωφ
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/420553831_792718589563898_2632010772803086559_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=dd5e9f&_nc_ohc=iDePIVKixRgAX_xc-Aq&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&oh=00_AfCV6dpcUvz23G6lQURrANX9eM7YPqCjuSYLuRKDqH1JLg&oe=65C9A8FF)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/photo/?fbid=792718516230572&set=a.561470526022040&locale=el_GR)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 14 Φεβ 2024 17:45
O Σύνδεσμος το επόμενο διάστημα ετοιμάζει μία σειρά κινήσεων με στόχο το δέσιμο της πόλης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον ΟΦΗ όλοι μας θα πρέπει να συντονιστούμε για τις κινήσεις που θα πραγματοποιήσουμε.
Σήμερα στις 18:00 η συνέλευση του συνδέσμου θα έχει χαρακτήρα ενημέρωσης και οργάνωσης ενόψει του αγώνα στις 25 Φεβρουαρίου.
Στηρίζουμε και συμμετέχουμε!
Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/photo/?fbid=795795632589527&set=a.561470526022040&locale=el_GR)

Προφανώς η συνέλευση έγινε αλλά όποιος θέλει να ενημερωθεί για το τι γίνεται,σίγουρα μπορεί να το κάνει.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 28 Μάρ 2024 22:53
Παρέμβαση του Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3 (audio)
Στο studio του ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM βρέθηκε την Πέμπτη το βράδυ αντιπροσωπεία περίπου 20 οργανωμένων οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Σ.Φ., η οποία ζήτησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Μιχάλη Μερτζιανίδη να διαβάσει μία ανακοίνωση, η οποία αποτελούσε ουσιαστικά απάντηση στα όσα ακούστηκαν στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του κ. Παναγιώτη Χριστοβασίλη την προηγούμενη Παρασκευή.

Στην ανακοίνωση που ζητήθηκε να διαβαστεί, ουσιαστικά αναφερόταν ότι δεν δόθηκαν από τον κ. Χριστοβασίλη οι απαντήσεις που περίμενε ο κόσμος, δεν ξεκαθαρίστηκε αν υπάρχει πρόθεση αποχώρησης από την ΠΑΕ και υπό ποιες προϋποθέσεις, ούτε ανέφερε ποιο είναι το δικό του όραμα και πλάνο. Τέλος, τα παιδιά του συνδέσμου ανέφεραν ότι οι ελπίδες παραμονής στηρίζονται αποκλειστικά στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο και κάλεσαν τον κόσμο να δώσεο δυναμικό “παρών” το Σάββατο με τον Παναιτωλικό.

Η παρέμβαση από το 1:07:28
https://super-fm.gr/111329/paremvasi-toy-s-f-pas-giannina-ston-dodoni-super-fm-104-3-audio/
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 11 Απρ 2024 17:15
Εκδήλωση για τους αθλητές του ερασιτέχνη διοργανώνει ο Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Μία δράση αφιερωμένη στους μικρούς αθλητές του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα διοργανώνει ο Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα την Πέμπτη το απόγευμα.

Σε ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος αναφέρει:

Ξεκινήσαμε πριν δύο μήνες λέγοντας ότι:

«O Σύνδεσμος το επόμενο διάστημα ετοιμάζει μία σειρά κινήσεων με στόχο το δέσιμο της πόλης με τον ΠΑΣ Γιάννινα»

Πράγματι, λίγο καιρό μετά αναλάβαμε δράση. Πρώτα μοιράσαμε χιλιάδες φυλλάδια στο γήπεδο μας και έπειτα διακινήσαμε χιλιάδες λαβαράκια με σκοπό να διακοσμήσουμε την πόλη μας με το σήμα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Λίγο καιρό μετά σε παρέμβαση μας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης (ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM) διαπιστώναμε ότι «αν κάτι έχει μείνει να κρατάει τη φλόγα ετούτης της ομάδας αναμμένη, είναι αποκλειστικά και μόνο η δύναμη του κόσμου της».

Αύριο, ημέρα Πέμπτη, στις 17:00 το απόγευμα, τα μέλη του συνδέσμου μας θα βρεθούν στο Σταυράκι. Στις ακαδημίες του ερασιτέχνη θα λάβει χώρα μία μικρή εκδήλωση διοργανωμένη από εμάς με αποδέκτες όλους τους νεαρούς αθλητές της ομάδας που φοράνε το σήμα με τον Ταύρο στο στήθος.

Καλούμε όλους τους οπαδούς της ομάδας μας να στηρίξουν τόσο αυτή όσο και όλες τις αντίστοιχες προσπάθειές μας να κρατήσουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ύψος του.

Επόμενο ραντεβού λοιπόν την Πέμπτη 11/04 στις 17.00 στο Σταυράκι.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ

Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
super-fm.gr
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 20 Ιούν 2024 23:08
Αυτή την Παρασκευή 21/06 και με ώρα έναρξης στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση στο Άλσος με κύριο θέμα τα οργανωτικά του φεστιβάλ που διοργανώνουμε.
Παράλληλα οποίος φίλος της ομάδας επιθυμεί θα μπορεί να κάνει κράτηση με προπληρωμή ( 15€ ) το νέο μπλουζάκι του συνδέσμου μας, το οποίο θα είναι διαθέσιμο προς όλους την ημέρα του φεστιβάλ, καθώς επίσης και να δηλώσει συμμετοχή για τα τουρνουά ποδοσφαίρου που θα διοργανωθούν.
Η συνέλευση είναι ανοιχτή προς όλους τους οπαδούς της ομάδας μας και η  παρουσία όλων των μελών μας κρίνεται απαραίτητη.
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/417442796_877323594436730_7673989504617377715_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=H9I21CdGvMsQ7kNvgHC_D6r&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&oh=00_AYAYcyA1PFtWniduVXZzaagjUMXQcVUbeWHf3IJVL6KkPg&oe=667A6B28)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/photo/?fbid=877323491103407&set=a.561470526022040&locale=el_GR)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 20 Ιούν 2024 23:09
Την Παρασκευή 12/07 έρχεται το 3ο οργανωμένο φεστιβάλ του συνδέσμου μας, για όλους τους οπαδούς του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ !
Σύντομα λεπτομέρειες..
(https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/417492429_875400247962398_2212787064421483463_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=HU4L_4MVskwQ7kNvgEYqAVp&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&oh=00_AYDBCzcsyQnCERz6C_Db7EFsQdBalvSzuE_QLf9toEaksA&oe=667A711A)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/photo?fbid=875400161295740&set=a.561470526022040&locale=el_GR)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: Crimson Glory στις Πεμ 20 Ιούν 2024 23:21
Αυτή την Παρασκευή 21/06 και με ώρα έναρξης στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση στο Άλσος με κύριο θέμα τα οργανωτικά του φεστιβάλ που διοργανώνουμε.
Παράλληλα οποίος φίλος της ομάδας επιθυμεί θα μπορεί να κάνει κράτηση με προπληρωμή ( 15€ ) το νέο μπλουζάκι του συνδέσμου μας, το οποίο θα είναι διαθέσιμο προς όλους την ημέρα του φεστιβάλ, καθώς επίσης και να δηλώσει συμμετοχή για τα τουρνουά ποδοσφαίρου που θα διοργανωθούν.
Η συνέλευση είναι ανοιχτή προς όλους τους οπαδούς της ομάδας μας και η  παρουσία όλων των μελών μας κρίνεται απαραίτητη.
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/417442796_877323594436730_7673989504617377715_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=H9I21CdGvMsQ7kNvgHC_D6r&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&oh=00_AYAYcyA1PFtWniduVXZzaagjUMXQcVUbeWHf3IJVL6KkPg&oe=667A6B28)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/photo/?fbid=877323491103407&set=a.561470526022040&locale=el_GR)
:P :P :P
Μαλάκες δεν πάμε καλά...
Η Ομάδα πέθανε, οι ΧΒασιλαίοι βάζουν τα τελευταία καρφιά στο φέρετρο και δεν βγαίνει άχνα. Και τώρα κάνουν φεστιβάλ με μπλουζάκια...
Ό, τι γουστάρετε αλάνια. Αλλά ό, τι γουστάρω κι εγώ.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: KASABIAN στις Παρ 21 Ιούν 2024 12:01
Σοβαρά τώρα;;;
προέχει βέβαια η πωληση στα μπλουζάκια (μαυρα;;; με ολίγο από μπλε ) αλλά να δώ που θα τα φορέσετε που η ομάδα πλέον είναι στα πρόθυρα διάλυσης,
αλλά ξέχασα στα μπασκετικά ευρωπαϊκά ταξίδια του γυναικείου μπάσκετ

η ιστορία γράφεται....στο πτώμα αυτήν τη φορά ασελγούν ιδιοκτήτες-δημοσιογράφοι και δυστυχώς ο κόσμος της
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Παρ 05 Ιούλ 2024 17:58
Καλούμε φίλους και οπαδούς της ομάδας μας, καθώς και όσους απαρτίζουν τα τμήματα του υπερήφανου συλλόγου μας και τιμούν το έμβλημα της φανέλας με τον ταύρο, να βρεθούν την Παρασκευή 12 Ιουλίου στο ετήσιο φεστιβάλ που θα πραγματοποιήσουμε στο Άλσος.
Γιορτάζουμε όλοι μαζί τα 58α γενέθλια του  ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ μας !
Στις 16:00 το μεσημέρι στήνουμε τις σημαίες μας και μαζευόμαστε για να αρχίσουν τα τουρνουά ποδοσφαίρου 3χ3 ( συμμετοχές θα δηλώνονται από σήμερα, μέσω μηνύματος στην σελίδα, ανά 3 άτομα) Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν πολλά Lives από διάφορους καλλιτέχνες, με την βραδιά να κλείνει το Ηπειρώτικο κλαρίνο όπως αρμόζει στην κουλτούρα και την ιστορία μας.
 Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας στο χώρο θα υπάρχουν σε μεγάλη ποσότητα τα νέα T-shirt και μπρελόκ του συνδέσμου μας και πολλά ακόμα προϊόντα για όποιον θέλει να στηρίξει την Θύρα 10 και να προμηθευτεί.
58 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΘΟΥΣ, ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ για την μεγαλύτερη αρρώστια του πλανήτη !
Η χρονιά που ακολουθεί θα είναι δύσκολη και καθόλου ασφαλής αλλά εμείς θυμίζουμε πως ο τεράστιος κόσμος αυτής της πόλης στα δύσκολα μεγαλούργησε και πάντοτε έστηνε ανάστημα για τον ΠΑΣ που ονειρεύεται..
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/449718852_887318843437205_3294918802924006278_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=CmFVX7Ibxi0Q7kNvgHPiI-M&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&oh=00_AYCjlmDlXW8M9vTJ096D_h73Qv0XZEYJhZDQU-r2cgZnuA&oe=668DCA84)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/photo/?fbid=887318810103875&set=a.561470526022040&locale=el_GR)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 11 Ιούλ 2024 18:09
Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που μια παρέα ΠΑΣολεδων βρέθηκε στο κλειστό της Ναυπάκτου, ώστε να υποστηρίξουν ένα άγνωστο τμήμα για εκείνη την περίοδο, σχεδόν σε κάθε συνταυρο.
Από τότε το νερό μπήκε στο αυλάκι και η παρουσία του κόσμου άρχισε σιγά σιγά να μεγαλώνει, στο κλειστό της Λιμνοπουλας και αργότερα στο ΠΕΑΚΙ. Να δηλώνει παρών σε περισσότερα εκτός έδρας, να βγάζει πάθος και γούστα στην κερκίδα, προερχόμενα από το πάθος και την αυταπάρνηση των παιχτριων όλα αυτά τα χρόνια.
Για εμάς το τμήμα μπάσκετ γυναικών είναι σαν παιδί μας, καθώς όλα αυτά τα χρόνια ζήσαμε τις άσχημες στιγμές, τις όμορφες αλλά και τις συναρπαστικές. Υπήρξαν στιγμές που έγιναν λάθη από την πλευρά μας, μικρά και μεγάλα. Είμαστε εδώ για να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα.
Ήρθε η στιγμή όμως να ζήσουμε τη μεγαλύτερη δόξα του τμήματος και να δούμε τα κορίτσια με τον ταύρο στο στήθος να παίζουν στην Ευρώπη και να σηκώνουν τη σημαία του ΠΑΣ πρώτες και πιο ψηλά απ' όλους. Ούτε που μας περνούσε από το μυαλό ότι θα το ζούσαμε αυτό, ούτε όταν ψυθιριζαμε συνθήματα περί Ευρώπης. Όμως η διοίκηση, οι προπονητές και οι παίχτριες είχαν άλλα σχέδια. Τα καλύτερα!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση, τους προπονητές και προπάντων τις αθλήτριες του γυναικείου μπασκετικού τμήματος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για αυτό το όνειρο.
Εμείς από τη πλευρά μας, δηλώνουμε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να σταθούμε δίπλα στην ομάδα σε αυτά τα ιστορικά παιχνίδια και καλούμε ΟΛΟΥΣ τους οπαδούς του συλλόγου να εξαντλήσουν τα φετινά εισιτήρια διάρκειας για κάθε εντός έδρας αγώνα και να στηρίξουν έμπρακτα ένα τμήμα που αποπνέει υγεία και σεβασμό προς το έμβλημα και τον κόσμο του.
Λεπτομέρειες για την μετακίνηση μας στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας μας, θα γίνουν γνωστές στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Ραντεβού στα πέταλα της Ευρώπης !
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/450549545_891174409718315_5683429339329921016_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=EQ6GwtZzcOsQ7kNvgFastrX&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&oh=00_AYAd3-i-JmDAbcHRIpQzfN5nwiP9E2iYq8H1IyDa0G-PNA&oe=6695C38A)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/photo/?fbid=891174239718332&set=a.561470526022040&locale=el_GR)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: KASABIAN στις Πεμ 11 Ιούλ 2024 18:37
Ρε εσείς δεν πάτε καθόλου καλά....η ιστορία θα σας γράψει και θα έχει αρνητικό πρόσημο...για τα ραντεβού με τον Παναγιωτάκη ακόμη δεν μας είπατε..
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: Crimson Glory στις Πεμ 11 Ιούλ 2024 18:47
Σύνταυρε KASABIAN, κάτι έχει το νερό της πόλης μας, δεν εξηγούνται αλλιώς όλα αυτά τα αλλοπρόσαλλα...

Τί έχουμε μάγκες? Ο Βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο Βασιλιάς???
Τί να πω...
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: KASABIAN στις Πεμ 11 Ιούλ 2024 19:21
Σύνταυρε KASABIAN, κάτι έχει το νερό της πόλης μας, δεν εξηγούνται αλλιώς όλα αυτά τα αλλοπρόσαλλα...

Τί έχουμε μάγκες? Ο Βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο Βασιλιάς???
Τί να πω...

ανεξήγητα πράγματα ....που δυστυχώς έχουν αντίκτυπο στην ομάδα που για μένα είναι η ποδοσφαιρική. Η ομάδα (η ποδοσφαιρική) για μένα έχει σβήσει και για πρώτη φορά θεωρώ υπεύθυνους για το κατάντημα και πολλούς άλλους πλην των διοικούντων
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: ayuto1966 στις Πεμ 11 Ιούλ 2024 22:15
Γιατι φοβομαστε να το  πουμε....

Δυστυχως δεν εχει το εκτοπισμα ο ΣΦ το εκτοπισμα των ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ σε καμια περιπτωσεων






Μπορεει τα  πιτσιρικια να βγαζουνε φωνη στα τσιμεντα και να τα παραδεχομαι αλλα στις ζορικες καταστασεις στα διοικητικα προβληματα και στο να παρουνε δυσκολες αποφασεις και να εχουνε μια κοινη γραμμη βρισκονται συνεχεια ΑΠΩΝ


Πλεον δεν ασχολουμε και μετα την τελευταια ανακοινωση τους που την θεωρω κακη αντιγραφη των προηγουμενων που καλυτερα να μην την ειχανε βγαλει, το καλυτερο ειναι  να παρει ο καθενας πρωσοπικη αποφαση το τι θα αποφασισει για τον μελλον του ΠΑΣ
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: pagourenko1966 στις Πεμ 11 Ιούλ 2024 22:29
Αγίουτο και εμείς βέβαια δεν έχουμε κάνει κάτι είναι η αλήθεια.
Εκτος αν το να γράφουμε στο διαδίκτυο είναι τρόπος αντίδρασης.
Κανείς μας δεν πήγε πχ στην εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του πατέρα του να του πει δυο λόγια ή να ζητήσει εξηγήσεις.
Παλαιότερα πχ βγάζαμε ανακοινώσεις. Τώρα τίποτα.

Δεν θα βγει κάτι αυτή τη στιγμή με το να στοχοποιησουμε το σύνδεσμο. Κάπου διάβασα να βγαλει ανακοίνωση για το μιλκο καπ. Και τι να πει? Πάμε να τους δειρουμε? Θα κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε ή θα καταλήξουνε φυλακή για το ποδόσφαιρο?

Άποψη μου είναι πως πρέπει να υπάρξει ενότητα. Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της ομάδας. Ας είμαστε ενωμένοι όσο μπορούμε απέναντι στον κοινό εχθρό που δεν είναι άλλος από την οικογένεια Χριστοβασίλη.

Ας τα μεταφέρει κάποιος ενεργός μοντ στο κατάλληλο σημείο.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: serifis1980 στις Παρ 12 Ιούλ 2024 00:25
Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που μια παρέα ΠΑΣολεδων βρέθηκε στο κλειστό της Ναυπάκτου, ώστε να υποστηρίξουν ένα άγνωστο τμήμα για εκείνη την περίοδο, σχεδόν σε κάθε συνταυρο.
Από τότε το νερό μπήκε στο αυλάκι και η παρουσία του κόσμου άρχισε σιγά σιγά να μεγαλώνει, στο κλειστό της Λιμνοπουλας και αργότερα στο ΠΕΑΚΙ. Να δηλώνει παρών σε περισσότερα εκτός έδρας, να βγάζει πάθος και γούστα στην κερκίδα, προερχόμενα από το πάθος και την αυταπάρνηση των παιχτριων όλα αυτά τα χρόνια.
Για εμάς το τμήμα μπάσκετ γυναικών είναι σαν παιδί μας, καθώς όλα αυτά τα χρόνια ζήσαμε τις άσχημες στιγμές, τις όμορφες αλλά και τις συναρπαστικές. Υπήρξαν στιγμές που έγιναν λάθη από την πλευρά μας, μικρά και μεγάλα. Είμαστε εδώ για να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα.
Ήρθε η στιγμή όμως να ζήσουμε τη μεγαλύτερη δόξα του τμήματος και να δούμε τα κορίτσια με τον ταύρο στο στήθος να παίζουν στην Ευρώπη και να σηκώνουν τη σημαία του ΠΑΣ πρώτες και πιο ψηλά απ' όλους. Ούτε που μας περνούσε από το μυαλό ότι θα το ζούσαμε αυτό, ούτε όταν ψυθιριζαμε συνθήματα περί Ευρώπης. Όμως η διοίκηση, οι προπονητές και οι παίχτριες είχαν άλλα σχέδια. Τα καλύτερα!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση, τους προπονητές και προπάντων τις αθλήτριες του γυναικείου μπασκετικού τμήματος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για αυτό το όνειρο.
Εμείς από τη πλευρά μας, δηλώνουμε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να σταθούμε δίπλα στην ομάδα σε αυτά τα ιστορικά παιχνίδια και καλούμε ΟΛΟΥΣ τους οπαδούς του συλλόγου να εξαντλήσουν τα φετινά εισιτήρια διάρκειας για κάθε εντός έδρας αγώνα και να στηρίξουν έμπρακτα ένα τμήμα που αποπνέει υγεία και σεβασμό προς το έμβλημα και τον κόσμο του.
Λεπτομέρειες για την μετακίνηση μας στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας μας, θα γίνουν γνωστές στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Ραντεβού στα πέταλα της Ευρώπης !
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/450549545_891174409718315_5683429339329921016_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=EQ6GwtZzcOsQ7kNvgFastrX&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&oh=00_AYAd3-i-JmDAbcHRIpQzfN5nwiP9E2iYq8H1IyDa0G-PNA&oe=6695C38A)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/photo/?fbid=891174239718332&set=a.561470526022040&locale=el_GR)

Παλικάρια δε θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά το μπάσκετ πέθανε στην Ελλάδα πριν σχεδόν 20 χρόνια. Οπαδικα συντηρείται μόνο στην Αθήνα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού αλλά κυρίως λόγω των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων που τους εξασφαλίζει τεράστια και εγγυημένα πόσα.
Οι υπόλοιποι απλώς φέρνουν γύρω.
Να μη πάμε στο γυναικείο κομμάτι...όχι με την έννοια της ικανότητας των γυναικών στο τομέα αυτό αλλά για τον ανεξήγητο τα τελευταία χρόνια ενθουσιασμό της πολιτείας για το γυναικείο μπάσκετ, ποδόσφαιρο κλπ. Είναι πολλά τα λεφτά που παίρνουν οι ενώσεις για την αναβάθμιση των γυναικείων σπορ τα τελευταία 2-3 χρόνια.
Αν το μπάσκετ λειτουργεί στην Ελλάδα ως σπορ κάντε μια βόλτα στα γήπεδα μπάσκετ αίθρια και στεγασμένα της περιοχής μας και δείτε σε τι κατάσταση είναι. Στο διοικητικό κομμάτι είναι καλύτερα μέχρι πριν 25-30 χρόνια που έπαιζα εγώ σε τοπικές ομάδες αλλά τελείως ερασιτεχνική νοοτροπία.
Τουλάχιστον ξέραμε και ξέρουμε τι έχει η μπάλα μέσα.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: dk στις Παρ 12 Ιούλ 2024 08:56
Θα διαφωνήσω με πολλούς από τους προλαλήσαντες (τους οποίους - όσους γνωρίζω και προσωπικά- εκτιμώ).
Μια χαρά ανακοίνωση έβγαλε ο σύνδεσμος για το basket και του αξίζουν συγχαρητήρια για τη στάση και υποστήριξή του στη γυναικεία ομάδα του basket.
Αντίστοιχα βέβαια είναι ωσεί παρών σε ότι γίνεται με το ποδόσφαιρο. Έβγαλε μία "άνευρη" ανακοίνωση η οποία δεν εξέφραζε το μέγεθος της αγωνίας και του ...θυμού του φιλάθλου του ΠΑΣ που βλέπει την ιδιοκτησία να τον οδηγεί σε βάραθρο χωρίς σταματημό. Εκεί ας τον κατηγορήσουν - ειδικά όσοι έχουν κάνει αντίστοιχα οτιδήποτε προς αυτή την κατεύθυνση για να δείξουν αντίδραση στον ξεπεσμό. 
Το 2ο όμως δεν αναιρεί το 1ο. Δεν μπορούμε να κατηγορούμε - κατά τη γνώμη μου - το σύνδεσμο για τη στάση του στο basket επειδή διαφωνούμε με τη μη κατηγορηματική στάση του στο ποδόσφαιρο.

όσο για τις εκτιμήσεις περί basket στην Ελλάδα και το ότι έχει "πεθάνει" στην Ελλάδα εδώ και 20 χρόνια αποτελούν προσωπικές απόψεις εν μέρει ατεκμηρίωτες.  Ενδεικτικά αναλογιστείτε μια μελέτη περίπτωσης: Έστω ότι σε γήπεδο απεριόριστης χωρητικότητας έπαιζε η εθνική Ελλάδας ποδοσφαίρου και αντίστοιχα basket (και οι 2 με όλα τα αστέρια τους) φιλικό παιχνίδι στα Γιάννενα με σοβαρούς αντιπάλους, είναι κανείς που νομίζει ότι δεν θα ήταν συγκρίσιμο το πλήθος που θα παρακολουθούσε; Χωρίς η μελέτη περίπτωσης να αποτελεί απόδειξη αυτό το οποίο θέλω να τονίσω είναι ότι με ενοχλεί να βάλλεται ο σύνδεσμος για λάθος πράγματα. Καλά κάνει και βγάζει ανακοίνωση για μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του γιαννιώτικου αθλητισμού (η οποία προέκυψε και με υγιείς προδιαγραφές και σχεδιασμό) κακώς δεν βγάζει αιχμηρή ανακοίνωση για τη μιζέρια που έχει περιέλθει το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Σαβ 03 Αύγ 2024 22:53
Την Δευτέρα που μας έρχεται (05/08) θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή γενική συνέλευση στο Άλσος με μοναδικό θέμα συζήτησης τους ευρωπαϊκούς αγώνες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ.
Θα συζητηθεί τόσο το εντός έδρας ματς (18/09) και οι προετοιμασίες μας για αυτό, όσο και η εκδρομή μας στην Ιταλία.
Η παρουσία όλων όσων έχουν κλείσει ή ενδιαφέρονται να κλείσουν για την εκδρομή στην Ιταλία, είναι πολύ σημαντική για την καλύτερη οργάνωση όλων μας.
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/454010010_905597161609373_5066570169290179024_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=IbHBJCA6O4MQ7kNvgEcEoNT&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&oh=00_AYB3_0SFFsZ4fqVa_2fRWLZyanjYIo52R-FYdj_t9TLKUQ&oe=66B44DEB)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/photo/?fbid=905597134942709&set=a.561470526022040&locale=el_GR)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Παρ 16 Αύγ 2024 23:28
Θα πρέπει να αντιδράσει δυναμικά και  ο ΣΦ πριν να είναι αργά!!
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 28 Αύγ 2024 18:54
Η πρώτη αποστολή εκτός έδρας πλησιάζει και ο κόσμος σου θα είναι στις κερκίδες!
Αυτή την Παρασκευή δίνουμε το πρώτο ραντεβού για εγγραφές και οργάνωση της εκδρομής μας.
Η συμμετοχή ανά άτομο ανέρχεται στα 10€.
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/457361668_922457559923333_3940512827648761067_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=fchyh_XVEbUQ7kNvgHX5n7h&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&oh=00_AYAd8uwLg2asFYc7-q2XUYCNE92jJ3E0C7wOOAR2iefJiQ&oe=66D51205)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/photo/?fbid=922457519923337&set=a.561470526022040&locale=el_GR)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 12 Σεπ 2024 17:51
Η παρουσία της κερκίδας μας στην Ηγουμενίτσα είναι ένα δυνατό μήνυμα προς όλους για το τι θα ακολουθήσει φέτος.
Η συνέχεια θα δοθεί στο νέο κλειστό της πόλης μας, εκεί όπου την Τετάρτη 18/9 θα υποδεχθούμε όπως του αρμόζει, τον ευρωπαϊκό μπασκετικό ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας του.
Ο σύνδεσμος έχει ετοιμάσει μια σειρά εκδηλώσεων, με στόχο την ενημέρωση των κινήσεων που θα πραγματοποιηθούν αλλά και την καλύτερη δυνατή οργάνωση της κερκίδας μας για τον συγκεκριμένο αγώνα.
Το πρώτο μας ραντεβού λοιπόν, δίνεται για την Κυριακή 15/09 στο στάδιο Ζωσιμάδες ( είσοδος από την θύρα 1 ) εκεί όπου η παρουσία όλων μας κρίνεται απολύτως απαραίτητη.
Στον χώρο θα διατίθενται τα νέα συλλεκτικά μπλουζάκια του συνδέσμου μας στην τιμή των 5€, ώστε να ντύσουν το κλειστό από άκρη σε άκρη στα κυανόλευκα. Τα προμηθευόμαστε, τα φοράμε ΟΛΟΙ στον αγώνα της Τετάρτης, συμβάλλοντας έτσι στην εικόνα της κερκίδας που ετοιμάζει ο σύνδεσμος για το συγκεκριμένο αγώνα.
ΚΥΡΙΑΚΗ 15/09 ( ΖΩΣΙΜΆΔΕΣ )
*από τις 15:00 το μεσημέρι
STRONG WILL CONTINUE !
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/459279100_931849098984179_6170818797517833309_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=GpvKGO17zdkQ7kNvgE5txn_&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&oh=00_AYD4gCcTQiitj4CbG6EQODgVNrN91nWqiHoi2i4l5ly_KA&oe=66E8C50A)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/photo?fbid=931849042317518&set=a.561470526022040&locale=el_GR)

Η κερκίδα στην Ηγουμενίτσα και γενικότερα η εκδρομή εκεί θα πρέπει να είναι ένα μάθημα για το τι δεν κάνουμε στις εκδρομές.Δεν πάμε στο χαμό.
Είναι 200-300 άτομα σε μια σκαλωσιά.Λίγο πολύ γνωστοί όλοι μεταξύ τους.Δεν γίνεται να μην μπορείς να μαζέψεις κόσμο και να γίνεται ότι έγινε.Αν δεν μπορούμε να κάνουμε τα απλά εμείς και εμείς μεταξύ μας ε γάμησε το μετά.Δεν υπάρχει νόημα μετά.Τι να συζητήσουμε και τι να πούμε.
Ακόμα και για το κασκόλ.Αυτός που το πήρε πρέπει να έχει μονοψήφιο iq και μάλλον κάποια μέρα θα μπορεί να λέει στα παιδιά του ουγκ έκλεψα ένα κασκόλ κάποτε.
Σίγουρα αυτοί που έβριζαν δεν θα ήταν η πλειοψηφία.Φωτογραφίες από την κερκίδα οι περισσότεροι ήρθαν να δουν το ματσάκι και τέλος.Αντί να κάνεις σαν ούγκανος ντου στο χωριό, φωνάζεις ένα 10 μαλάκες είσαστε και συνεχίζεις να πανηγυρίζεις τα γκολ και να κάνεις την κερκίδα σου.Πολλές φορές μπορείς να πονέσεις τον άλλον και με σύνθημα.Λίγο ευρηματικότητα χρειάζεται.
Κάνοντας τα παραπάνω θα αρχίζεις με την πάροδο του χρόνου να ξεχωρίζεις οπαδικά και να κερδίζεις κόσμο γενικότερα.Με ντου,με ραντεβού,με μαλακίες δεν υπάρχει προκοπή.Εφήμερα μπορεί.Μακροπρόθεσμα όχι.
Για να μπορεί να γίνεται η κερκίδα στο γήπεδο και όχι στην ταράτσα.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Κυρ 22 Σεπ 2024 14:50
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Δευ 23 Σεπ 2024 18:08
Για όσα περάσαμε και όσα θα ζήσουμε θα στο φωνάζω και πιο δυνατά..
Η ομάδα έκανε αυτό που ζητήσαμε στην τελευταία προπόνηση, πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και τίμησε την φανέλα με τον ταύρο.
Το ίδιο ζητάμε και για την αναμέτρηση στο Σάσσαρι, μπείτε σαν μαχήτριες, πολεμήστε για την πόλη και το έμβλημα και δείξτε σε όλους τι αξίζετε !
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ..
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (φωτογραφίες) (https://www.facebook.com/sfpasgiannina/posts/pfbid0a5hw75Hqi2BUQv4BYkt82AQk6cnHMrmybXpGG4uBmojiGPohg9xv9j7jCEQGNuwMl)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Τρι 12 Νοέ 2024 17:50
Καλούμε κάθε οπαδό που πλαισιώνει την ΘΥΡΑ 10 σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός της θύρας 10, την Τετάρτη με ώρα έναρξης 18:00.
Άπαντες παρόντες.
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/466090905_979593044209784_8792889580967075107_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=j62hWcJG_TUQ7kNvgEEvIdg&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&_nc_gid=AKLiQ50NtUOaLpBOOQTAsv_&oh=00_AYCxzlL6ipiXpjCY2MKu6OpW2nATvK7nK9aENvraGmJLtA&oe=673952D8)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/photo?fbid=979592930876462&set=a.561470526022040&locale=el_GR)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 16 Ιαν 2025 17:15
Την Παρασκευή 17/1 και με ώρα έναρξης στις 19:00, καλούμε σύσσωμη την οπαδικη οικογένεια της ΘΥΡΑΣ 10 σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ που θα πραγματοποιηθεί εντός της κερκίδας, με πολλά και επείγοντα ζητήματα. Παρακαλούμε να είναι άπαντες παρόντες.
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/sfpasgiannina/posts/pfbid0NC7HQ4b32p4RaefrZL28JGF5pziEuR785GRLmPfrGYhGM4ibrU2GPfPPofNqqoUMl?locale=el_GR)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Τρι 21 Ιαν 2025 23:27
Δίπλα στην ΟΜΑΔΑ – Απέναντι στην οικογένεια

Αυτό είναι το σύνθημα του συνδέσμου μας και ελπίζουμε και θέλουμε να το υιοθετήσει όλος ο λαός του ΠΑΣ Γιάννινα.

Τι ζητάμε από τον κόσμο; Να μην μας γυρίσει την πλάτη!

Τι ζητάμε από τον κόσμο; Να συνταχθεί μαζί μας!

Τι θα έπρεπε να έχουμε καταλάβει καιρό τώρα; Πως με την αποχή από τους Ζωσιμάδες όχι μόνο δεν βοηθάμε τους λίγους που έμειναν να αντιστέκονται και να πιέζουν, αλλά ενισχύουμε την προσπάθεια αφανισμού του συλλόγου μας που βρίσκεται όσο μιλάμε σε εξέλιξη.

Καλούμε λοιπόν  όλους τους οπαδούς της ομάδας μας το Σάββατο στη Θύρα 10, σε μία κερκίδα δήλωση ενάντια στο καθεστώς Χριστοβασίληδων.

Καλούμε άπαντες να πάψουν να γυρνάνε την πλάτη σε αυτό το κάτι σαν ΠΑΣ Γιάννινα που βλέπουμε να κατρακυλά εδώ και χρόνια και να ορθώσουν μέτωπο ενάντια σε όσους σιωπηλά ή σθεναρά υποστηρίζουν αυτή την κατρακύλα.

Η πόλη βράζει – η ιστορία μας, μας καλεί να κάνουμε το καθήκον μας.

Ραντεβού το Σάββατο από νωρίς στα τσιμέντα της Θύρας 10.

Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 20.01.2025
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/sfpasgiannina/posts/pfbid0TWQuyJxiNaydYDM58q6xD1Q3QjD1gbJyS53MYRMkq4XXDSjuswo32CUMabFPynZNl?locale=el_GR)


Πολύ άργησε
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: serifis1980 στις Τετ 22 Ιαν 2025 21:11
Αυτά έπρεπε να γίνουν πέρσι.
Πέρσι χέστηκε, φέτος βρωμισε!
Κατόπιν εορτής!
Εγώ και άλλοι που φάγαμε χρόνια τα τσιμέντα θα πάμε από νωρίς εκεί στη 10....(Δεν πρέπει να ειρωνευομαι αλλά δυστυχώς απογοητευτικα πλήρως από την αντιμετώπιση που έχει η ιδέα ΠΑΣ τόσα χρόνια και θα απέχω μέχρι να φύγουν).
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: pagourenko1966 στις Τετ 22 Ιαν 2025 21:48
Κάλιο αργά παρά ποτέ..
Εδώ υπάρχουν αμετανόητοι ακόμη..
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: dio στις Πεμ 23 Ιαν 2025 13:42
Σιγά μην σκιστεί κανά καλσόν
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Σαβ 15 Φεβ 2025 15:52
Ντίνα, Στέλλα,  Άννα Μαρία, Ελένη,, Jillian, Γεωργία, Felicia,  Desiray, Χριστίνα, Τζωρτζίνα, Δήμητρα, Tishara , Selen, Γιώργο, Μάριε, Τόλη, Γιάννη, Άγγελε, Άκη
Σας ευχαριστούμε για το δικαίωμα στο όνειρο !
Σήμερα γράψατε με χρυσά γράμματα το όνομα του συλλόγου μας στο χρονοντούλαπο.
Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα συμμετέχει σε ΤΕΛΙΚΟ συλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία του.
Από τα τοπικά, μέχρι το Σάσσαρι της Σαρδηνίας και πλέον στον Τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, αντιμέτωποι με τον πρώτο τίτλο που θα έρθει στην Ήπειρο.
Πείσμα - Πίστη - Θέληση - Πάθος
Μαχόμαστε με όλη μας την ψυχή και το ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/480008507_1048143177354770_603074533151905100_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=U7fFzOczOzgQ7kNvgHrD52Q&_nc_oc=Adi5HoDRv6uRIXb20SPd3EduAagn3k-PjKTxCAGb-y2lhYmSeDfuVMnZlWgfPNEHB3z7VifjsYMU2izEeSk9A0AP&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&_nc_gid=AfdUIPq40WK9Y51wrKdZJKr&oh=00_AYAnrpjdsGqA_CfOXwwZBj4E8wRZLshdA-52YR8KBgsw2w&oe=67B68240)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/photo?fbid=1048143124021442&set=a.561470526022040&locale=el_GR)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 26 Φεβ 2025 00:31
Η κοινωνία βράζει και ζητάει δικαιοσύνη.

Ο λαός του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι μαζί τους και στέκεται στο πλευρό των συγγενών των  θυμάτων του εγκλήματος.

Ο Σύνδεσμος μας και όλη η Θύρα Δέκα καλεί τον κόσμο της πόλης στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Παρασκευής.

Δίνουμε ραντεβού σε όλα τα μέλη του συνδέσμου και της κερκίδας, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 10:30 στο παρκάκι της Τζαβέλλα.

Από εκεί θα αναχωρήσουμε όλοι μαζί στην Περιφέρεια.

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΡΑ !!

Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Παρ 28 Φεβ 2025 19:47
Οι πλατείες βούλιαξαν - ο λαός μίλησε.. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !  28.02.2025
(https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/481465603_1058309676338120_7747088404514578716_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=rIgVjgAEMk8Q7kNvgFVm7Ew&_nc_oc=AdgH2Q_ZSoyx8Zuo8zuXun6zEyIQzWDOBpX5-1DEEkwAXVgTFdhQLCZpnXk9TmEqwZro-jZyBHDrUbMNgEiy1Ak0&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&_nc_gid=ABpPenwusoPy2JpOnNuQNL4&oh=00_AYCUNegBO_XdrJyvYijaF2mlfqOVmZOSf45f8M6oN8HLlw&oe=67C7DE74)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/photo/?fbid=1058309669671454&set=a.561470526022040&locale=el_GR)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Σαβ 12 Απρ 2025 13:36
Για μια συνέντευξη τύπου που ναυάγησε!
Η αλήθεια είναι πως − πλέον− οι μέρες που ζούμε είναι δύσκολες, ενώ οι
καταστάσεις είναι οριακές για την αγαπημένη μας ομάδα. Δυστυχώς, γίναμε
μάντεις κακών! Όλα όσα λέγαμε και φωνάζαμε, εδώ και καιρό, επιβεβαιώνονται με τον χειρότερο τρόπο. Φαίνεται πως οι φωνές μας, οι λινάτσες μας, οι επισκέψεις
στις προπονήσεις, η κατ’ ιδίαν συζητήσεις με την διοίκηση και ο διωγμός αυτού του
κλόουν που παρίστανε τον τεχνικό διευθυντή, δεν ήταν αρκετά για να αλλάξει ρότα
το καράβι, το οποίο οδεύει ολοταχώς προς τα βράχια.
Δεν διεκδικούμε το αλάθητο, ούτε τον τίτλο του μετά-Χριστόν προφήτη, αλλά
θεωρούμε πως το τέλος, όποιο και αν είναι αυτό, θα μας έχει βρει στην σωστή
πλευρά της Ιστορίας. Η σημερινή ανακοίνωση έχει στόχο να ενημερώσει τον λαό
του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο οποίος αγωνιά μαζί μας, για τις πρόσφατες κινήσεις μας
σχετικά με το… θέατρο του παραλόγου που βλέπουμε εδώ και καιρό να παίζεται
μπροστά στα μάτια μας.
Ας απαριθμήσουμε:
- Έφοδος της Επιθεώρησης Εργασίας στην προπόνηση και φήμες για παίκτες που
παρίσταναν τους «περαστικούς»...
- Ειδήσεις για πιθανο-απίθανους επενδυτές από την Αμερική μέχρι την
Καπερναούμ.
- Ρήξη μεταξύ ερασιτέχνη και ΠΑΕ, με ανταλλαγή ανακοινώσεων όλο υπονοούμενα.
- Προσφυγές για χρέη όλων των ειδών, διασυρμοί και τιμωρίες από τη FIFA.
Όλα τα παραπάνω συνθέτουν ένα πάζλ, το τελευταίο κομμάτι του οποίου το
κρατάει ο κόσμος. Αλλά δεν ψηνόμαστε να το τοποθετήσουμε, γιατί θα
αποκαλυφθεί μια απεχθής εικόνα. Αντ’ αυτού, θέλοντας να διαλύσουμε το πάζλ
αυτό, προσπαθήσαμε για ακόμη μια φορά να αναλάβουμε δράση. Μια συνέλευση
του Συνδέσμου ήταν αρκετή και το σύνθημα δόθηκε: Επίσκεψη στα γραφεία του
ερασιτέχνη!
Στις 17/3/2025 αντιπροσωπεία 3 μελών επισκέφθηκε τον πρόεδρο
του ερασιτέχνη ΠΑΣ για μια πρώτη ενημέρωση σε σχέση με τα δημοσίως
καταγγελλόμενα. Όσα ακούσαμε επιβεβαίωσαν τους χειρότερους φόβους μας.
Αμέσως συνειδητοποιήσαμε πως αυτές οι μέρες θα μνημονεύονται στο μέλλον και
θα πρέπει ο κόσμος να ξέρει καθαρά και ξάστερα σε <<ποιον πάγκο κάθισε ο
καθένας>> από τους εμπλεκόμενους φορείς. Λίγες μέρες μετά, και με ένα νέο πλάνο
ήδη στο μυαλό μας, επισκεφθήκαμε εκ νέου τον πρόεδρο του ερασιτέχνη ΠΑΣ για
να τον πληροφορήσουμε για την επόμενη μας κίνηση: τη διοργάνωση μιας
επίσημης συνέντευξης τύπου-ενημέρωσης, με ανοιχτό κάλεσμα προς όλο τον λαό
του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, στην οποία του ξεκαθαρίσαμε ότι κεντρικός ομιλητής θα είναι ο
πρόεδρος του ερασιτέχνη. Ο στόχος, προφανής. Να μάθουν όλοι, όσα εμείς μάθαμε
από πρώτο χέρι! Η θετική του απάντηση και η αποδοχή της πρόσκλησής μας, μάς
οδήγησε σε οργανωτικό πυρετό. Μιλήσαμε με την διοίκηση σταδίου και
εξασφαλίσαμε την αίθουσα τύπου των Ζωσιμάδων. Φροντίσαμε για την παρουσία
έμπειρου φοροτεχνικού με σκοπό την επεξήγηση του τελευταίου αναρτημένου
ισολογισμού της ΠΑΕ. Καλέσαμε την ζωντανή ιστορία της ομάδας, τους
παλαίμαχους, οι οποίοι με χαρά αποδέχθηκαν την πρόσκληση. Ενημερώσαμε τους
δημοσιογράφους ώστε να είναι παρόντες. Όλα ήταν έτοιμα και το μόνο που
απέμενε ήταν το δημόσιο κάλεσμα −μέσω ειδικής ανακοίνωσης− προς τον λαό του
ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ. Τελικά υπολογίζαμε χωρίς τον ξενοδόχο. Την τελευταία μέρα και
προς έκπληξη μας, ενημερωθήκαμε δια στόματος προέδρου ότι ο ερασιτέχνης
αλλάζει την αρχική του στάση και δεν επιθυμεί την παρουσία του στο εν λόγω
εγχείρημα.
Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος, τουλάχιστον στην προκειμένη,
να αναλύσουμε τις δικαιολογίες που ακούσαμε. Το μόνο που θα πούμε είναι πως
χαρακτηρίζονται τουλάχιστον <<λίγες>> μπροστά στην βαρύτητα του εγχειρήματος και
των ημερών που ζούμε. Θα θέλαμε να πιστέψουμε πως η σοβαρότητα της
κατάστασης ξεπέρασε και τους ίδιους... Θα θέλαμε να πιστέψουμε ότι αυτός είναι ο
πραγματικός λόγος που δεν κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων...
Δεν θέλουμε να μας περάσει καν από το μυαλό ότι υπάρχει κάποιος δόλος πίσω
από αυτήν την απότομη αλλαγή στάσης… ε;
Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως από την αρχή η στάση του προέδρου του
ερασιτέχνη ΠΑΣ υπήρξε σεβαστική και με κατανόηση απέναντί μας. Ακριβώς για
αυτόν τον λόγο, και μιλώντας με όρους ισοτιμίας, δεν έχουμε κανέναν σκοπό να
μπούμε σε μπαράζ εκατέρωθεν ανακοινώσεων. Όμως, είχαμε υποχρέωση να
ενημερώσουμε τον κόσμο για αυτή την υπαναχώρηση και το συνακόλουθο τελικό
ναυάγιο της συνέντευξης τύπου. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του…
Το μόνο σίγουρο είναι ότι παρά την αποτυχία αυτού του εγχειρήματος, ο
σύνδεσμος και όλη η θύρα 10, οι πραγματικοί θεματοφύλακες της ομάδας, θα
συνεχίσουμε να δίνουμε την μάχη για τη διάσωση της ομάδας, από την πλευρά της
ιστορίας που ξέρουμε πως είναι η σωστή.
ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ... ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ.
Έκαστος εφ’ ω ετάχθη!
ΥΓ. Όσο για εσένα Παναγιώτη που θορυβήθηκες από τους λογιστές και τους
δημοσιογράφους και μας πρότεινες μια πιθανή συνάντηση μεταξύ μας πίσω από
κλειστές πόρτες, να ξέρεις μόνο τούτο: αν ήμασταν στην θέση σου, αυτή την
συνάντηση δεν θα την επιδιώκαμε... Τα λόγια μαζί σου τελείωσαν. ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ.
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | 09 Απριλίου 2025
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/sfpasgiannina/posts/pfbid0mvKBigvb8EJSrSXALoGjQZxbXcQRe9nDvRpGKrBcDGtZ9HJFHaE8sFcoGdyGsYEEl)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Κυρ 06 Ιούλ 2025 19:27
Είναι η στιγμή να κάνουμε την παρέμβασή μας και να σχολιαστεί η επικαιρότητα όπως πρέπει και με αλήθειες.
Την Κυριακή 06/07 η φωνή του κόσμου ακούγεται στο κανάλι του συνδέσμου στο You Tube ( SF PAS Giannina Official Channel ) στις 22.00 το βράδυ.
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/506794607_1159758686193218_4001879538729638187_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=pj7mmnAsNJsQ7kNvwFmHXCc&_nc_oc=AdkRpJU4y0FkzIwpcxWFSJN7bdi5PtskV_bAXb6M-mGWNYNgHOagYULxzyqoQR--i5QVJ55bCrc4BdCc44J4UKgl&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&_nc_gid=muipn4iLwrmBf8I1h9UKig&oh=00_AfQz-EY1cC-agRErALQd8jLK5rdbOWfVtmcpQ8bO4i5t8A&oe=68705B3F)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/photo/?fbid=1159758626193224&set=a.561470526022040&locale=el_GR)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: KASABIAN στις Δευ 07 Ιούλ 2025 08:51
επειδή έιμαι από αυτούς που  έχω κράξει πολλές φορές το ΣΦ...χτες έκατσα και τους άκουσα και θέλω αυτή τη φορά να τους δώσω τα εύσημα γιατί δώσανε αρκετές απαντήσεις που τόσο καιρό ζητούσαμε.
Μπράβο και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Δευ 07 Ιούλ 2025 18:45
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Δευ 07 Ιούλ 2025 21:09
Καλό ήταν σαν πρώτη προσπάθεια.Μπορεί να οργανωθεί και καλύτερα.Μπορεί να γίνει σε μόνιμη μορφή ή σε πιο ακανόνιστο χρονικό πλαίσιο.
Μηνύματα μπορούν να μπουν και στο live στο youtube παράλληλα με το live.Αρκεί να μην μπαίνουν αλλόθρησκοι και γίνεται μανούρα.Δεν θα έχει νόημα έτσι.Μπορείς να βάλεις μεν moderator αλλά δεν αξίζει γενικά.
Τρομερή ατάκα του Παναγιωτάκη που απαντάει ότι εγώ δεν έχω social.Άρα τι τα θέλει και η ομάδα.
Πάντως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν πρόεδρος της ομάδας ήταν δηλωμένος σαν μέσος.Τώρα που ακριβώς στο κέντρο δεν ξέρω.Δεν τον είδε και κανένας. :P :P :P :P
Όσο για τον ερασιτέχνη και το καταστατικό του.Το καταστατικό αλλάζει κάθε φορά ανάλογα με τα μέλη του.Δεν είναι κάτι που δεν αλλάζει.Οπότε για τα μέλη κτλ μπορεί να αλλάξει.Υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες.Απλά το άνοιγμα έχει θετικά αλλά και αρνητικά.Όπως θετικά και αρνητικά έχει και το παρόν σύστημα.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Τρι 29 Ιούλ 2025 20:59
Οι εκπομπές του συνδέσμου μας συνεχίζονται.
Την Πέμπτη 31/07 θα εκπέμπουμε ζωντανά μέσα από το κανάλι μας, μιλώντας για όλες τις εξελίξεις γύρω από την ομάδας μας, τις σκέψεις μας, καθώς και την ερχόμενη εκτός έδρας εκδρομή μας στο Μπιλμπάο.
Πέμπτη 31/07 στις 22:30 από το επίσημο κανάλι μας στο YouTube : SF PAS Giannina Official Channel
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/photo/?fbid=1179653564203730&set=a.561470526022040&locale=el_GR)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Παρ 01 Αύγ 2025 21:47


η χθεσινή εκπομπή
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 25 Σεπ 2025 15:56
Ακόμη ένας ευρωπαϊκός προορισμός που ο ταύρος δεν έπαιξε μόνος του.
Ο κόσμος μας ξανά έγραψε ιστορία κάνοντας μία κερκίδα αντάξια της ιστορίας μας.
Τον σεβασμό μας σε όσους φίλους της ομάδας ταξίδεψαν από Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Ηνωμένο Βασίλειο για να ανταμώσουμε στην Foru Plaza.
Αφήνουμε πίσω μας το μαγευτικό Μπιλμπάο και την ιστορική πόλη της Γκερνίκα και δίνουμε ραντεβού για το Σάββατο στο Ζωσιμάδες.
Η νέα εποχή στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχει ήδη ξεκινήσει, όμως το Σάββατο βάζουμε την δική μας υπογραφή.
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/553733661_1230619275773825_4286435968137969557_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=i2bRnzWowYIQ7kNvwEhgLwk&_nc_oc=AdmYWCRiFGV2Zd1zwPM5jNf6WZi6OkAVJrbh6-ozvWKBmiHvjnIU1l5ta64RQtjJcl3-R8n2roLLcN7N5RP542se&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&_nc_gid=OrRWN8u4CgYNo1Colx4fDw&oh=00_Afb9KCnbt4AavpwUC3dDXjRk3DTUzXExkmAtd6U_5wnx1g&oe=68DB00A7)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/photo?fbid=1230619192440500&set=a.561470526022040)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Δευ 29 Σεπ 2025 18:54
Μία απίστευτη εβδομάδα μόλις τελείωσε. Τρείς αγώνες - τρείς ήττες και όμως πιο περήφανοι από ποτέ που είμαστε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Μία εβδομάδα που ταξιδέψαμε με την ΟΠΑΔΙΚΗ μας οικογένεια από τα Ιωάννινα στο  Μπιλμπάο και από εκεί, αφού ανταμώσαμε με όλα τα αδέλφια μας από κάθε γωνιά αυτού του κόσμου, ναυλωσαμε πούλμαν με προορισμό την πόλη της Γκερνίκα, όπου ο κόσμος μας έδωσε ξανά μαθήματα κερκίδας.
Το Σάββατο η ποδοσφαιρική ομάδα θα αντιμετώπιζε την ομάδα Β' του Σαββίδη και αφού ξυπνήσαμε στην Ρώμη, με ένα αεροπλάνο, ένα καράβι και ακόμη 75χλμ δρόμο με τα αυτοκίνητα μας καταφέραμε και βρεθήκαμε στο 20ο' λεπτό της αναμέτρησης στα τσιμέντα της θύρας δεκα, με όσο φωνή μας είχε απομείνει.
Και όμως ακόμη δεν υπήρχε χρόνος για ξεκούραση..
Κυριακή πρωί και το ραντεβού μας είναι στο κέντρο της πόλης για να αναχωρήσουμε για μία ακόμη εκτός έδρας αναμέτρηση. Αυτή τη φορά στην Άρτα, για το σούπερ καπ γυναικών. Εκεί όπου υψωσαμε τα πανιά μας και δηλώσαμε ξανά παρών.
Και ιδού το ερώτημα: Σημασία έχει η παρουσία η η ποσότητα ; Και τα δύο θα απαντήσουμε! Οι εποχές έχουν αλλάξει, ο μήνας βγαίνει με το ζόρι, αλλά στο χέρι μας είναι, γιατί υπάρχουν πάντα τρόποι, να γίνουμε αυτό που ήμασταν παλιά.
Ο ΠΙΟ ΕΚΔΡΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΒΟΣ ΛΑΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/556693745_1234292802073139_6356472436778361225_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=-Pn6wBVKK7oQ7kNvwFqfF5G&_nc_oc=AdmtJg-6VNix2hFbN24CeQPrJ_5aWYDjLo4PmdO_l7n9GERwLDhMuW9UVXIGC8gEnBkkikjOKaEk4Bi0LjngF7I_&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&_nc_gid=ln2WnGt3-bIxkWzSejXCew&oh=00_AfaqjSsqcmEw4REnheY_FUaK4_Rxj-NTQQLq8ZQcVxdD-Q&oe=68E065A4)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/photo/?fbid=1234292798739806&set=a.561470526022040&locale=el_GR)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Δευ 27 Οκτ 2025 22:35
Ευχαριστούμε έναν έναν ξεχωριστά, όλους τους ΠΑΣολεδες που βρέθηκαν την Κυριακή στους Ζωσιμάδες, επιμένοντας και πιστεύοντας στον ΠΑΣ Γιάννινα παρά τη δύσκολη αρχή.
Ευχαριστούμε έναν έναν ξεχωριστά, όλους όσους στήριξαν με την παρουσία, με τις κινήσεις τους και με την εμπιστοσύνη τους, τη φετινή προσπάθεια της ομάδας για αλλαγή.
Ευχαριστούμε όλους όσους δίνουν παλμό και φωνή, βάζοντας το λιθαράκι τους στο Ζωσιμάδες που ονειρευόμαστε: ένα γιορτινό γεμάτο και μπλε στάδιο που θα παρασύρει τον κόσμο της πόλης να σταθεί και πάλι στο πλάι της ομάδας.
Η ΘΥΡΑ ΔΕΚΑ μεγαλώνει, αλλάζει και δυναμώνει. Δίνουμε υπόσχεση σε όλους όσους στέκουν στο πλάι μας: Θα είμαστε παρόντες σε κάθε μάχη που δίνει ο πληγωμένος Ταύρος μέχρι να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Θα είμαστε παρόντες σε κάθε υγιή προσπάθεια για αλλαγή. Θα είμαστε παρόντες σε κάθε μεριά της πόλης, ώστε η πόλη μας να ζει ΞΑΝΑ για τον μεγάλο ΠΑΣ Γιάννινα.
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/568620612_1256602096508876_1181252426673032300_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=sK4HjZvBf6UQ7kNvwHQ-o_O&_nc_oc=Adnrlfl5KuTyGB2KCw8vQjVDweTYb82t26YGeAhVe4RZet9PcmG6_rXpaKP-HbzwUsI4KpVE9iNrmrt08WnQUGdI&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&_nc_gid=po6L9iZ4W9e86xZfpoHkXQ&oh=00_AffI-groLkkdSjFyoIHjmb_YsWiZuWx-3x2_eLF99bkc4g&oe=6905A650)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (φωτογραφία) (https://www.facebook.com/photo?fbid=1256601963175556&set=a.561470526022040&locale=el_GR)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 13 Νοέ 2025 20:24
ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ
Τους πρώτους μήνες του περασμένου καλοκαιριού μετρούσαμε στα δάχτυλα του ενός χεριού τους παίχτες που είχαν απομείνει στο ρόστερ ενώ προπονητές, γυμναστές, staff και
υπάλληλοι δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα.
Δεν ξεχνάμε την επίσημη πρώτη προπόνηση τον Αύγουστο(!) που σηματοδότησε και την νέα… αναστάσιμη περίοδο. Εκατοντάδες έφηβοι και μετέφηβοι ποδοσφαιριστές
δοκιμάστηκαν στο χορτάρι του Πανηπειρωτικού για να απαρτίσουν μια επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα. Παράλληλα, οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας μας είχαν ήδη περάσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και έβρισκαν τον τακτικό τους μπούσουλα μέσω φιλικών παιχνιδιών.
Τους επόμενους μήνες το νερό κύλησε στο αυλάκι σαν χείμαρρος. Αποκτήθηκαν ελάχιστοι έμπειροι παίχτες (Αριγίμπι, Κόντε) και δεκάδες νεαροί φιλόδοξοι ποδοσφαιριστές ενώ ο Νίκος Κούστας ανέλαβε το δύσκολο έργο του να μετατρέψει ένα σύνολο ποδοσφαιρικών μονάδων σε ομάδα με αγωνιστική επάρκεια και σχέδιο.
Οι πρώτες αγωνιστικές ενάντια σε νέστο και παοκ βου η ομάδα μας έδειξε, όπως ήταν αναμενόμενο, αδυναμίες φυσικής κατάστασης και τακτικής συνεννόησης. Τις επόμενες αγωνιστικές (ιδιαίτερα στα ματς με καμπανιακό, αστέρα βου και καβάλα) και παρά τις σημαντικές απουσίες ποδοσφαιριστών η ομάδα παρουσιάστηκε βελτιωμένη και ετοιμοπόλεμη.
Το ξέρετε πως δεν είμαστε football analysts αλλά ασταθείς λάτρεις των τσιμέντων. Παρόλα αυτά ξέρουμε να εκτιμούμε και να κατανοούμε.
Εκτιμούμε τη διαρκή στήριξη του Κούστα στην ομάδα του, στα «παιδιά του», στις δημόσιες δηλώσεις και τοποθετήσεις του.
Κατανοούμε τον ανύπαρκτο χρόνο προετοιμασίας και την απειρία τόσο νεαρών ποδοσφαιριστών να διαχειριστούν αγωνιστικές καταστάσεις όταν αυτές σκατώνουν.
Εκτιμούμε τη μαχητικότητα της ομάδας και αναγνωρίζουμε το σύγχρονο ποδόσφαιρο που προσπαθεί να παίξει.
Εκτιμούμε, κατανοούμε και στηρίζουμε μα πάνω απ’ όλα ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ όταν όλοι μαζί, παίχτες, προπονητές και οπαδοί γλεντάμε τις νίκες και δυναμώνουμε στις ήττες μπροστά στη γωνία της Θύρας 10 μετά το τέλος κάθε ματς.
Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ.
STAY HUMBLE, AIM HIGHER!
Τα εισιτήρια της θύρας 10 θα διατίθενται αποκλειστικά και μόνο από εμάς, την Πέμπτη και τήν Παρασκευή, 19:00 με 21:00, έξω από τα εκδοτήρια των Ζωσιμάδων, στην τιμή των 8€.
Τονίζουμε και ενημερώνουμε ότι : Τα εκδοτήρια του σταδίου ΔΕΝ θα εκδίδουν εισιτήρια την ημέρα του αγώνα για την συγκεκριμένη θύρα και η διάθεση τους θα γίνεται μόνο τις ημέρες και ώρες που αναφέρουμε εδώ.
Το νέο τεύχος του περιοδικού «Blue to the bone», για το οποίο γράφτηκε αρχικά το παραπάνω κείμενο, θα είναι διαθέσιμο και θα διανέμεται από τα μέλη του Συνδέσμου, μαζί με τα κασκόλ, το Σάββατο στη Θύρα 10.
Πάθος – Αξιοπρέπεια – Σεβασμός,
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ Γιάννινα,
12/11/2025
(https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/579876279_1276850361150716_2759090710101495319_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=2ig5OUHuABUQ7kNvwHiMNNO&_nc_oc=AdkPrk96x6MFIhNRgheClVZgtV6mBakCl8tbcbp2sSiZ8x1YNRrd8s_aaAznuAIQQWBj5UwiL7grjRnOshs2MNoo&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&_nc_gid=H7G4fs5ioW52lGGIAjsZbg&oh=00_AfjJMA4oZVmZbIcCR8OsTVgNrMdaQnHf3JlD2Eml1_p9nw&oe=691BDF62)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (φωτογραφία) (https://www.facebook.com/photo/?fbid=1276850291150723&set=a.561470526022040&locale=el_GR)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 13 Νοέ 2025 20:25
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Κυρ 07 Δεκ 2025 18:25
Σήμερα στις 22:30 η ραδιοφωνική εκπομπή του συνδέσμου, από το επίσημο κανάλι μας.
(https://scontent.fath4-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/595606765_1297777122391373_2525286236992402719_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=e86IozlZEv4Q7kNvwG01tPQ&_nc_oc=AdkUcbEMDbbyrKNKpBf5hmh64dwIPMfRnVVcnkYe5XM8ALgmn2hr8_H4tiJcHOY23iM&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fath4-2.fna&_nc_gid=hHyIiU8_FEJA53IUUzoMlQ&oh=00_Aflzuj7UZ5WzaBetaX0WXFupsQssr2WjkY0OMPuTRFaeFQ&oe=693B983E)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (φωτογραφία) (https://www.facebook.com/photo/?fbid=1297777039058048&set=a.561470526022040&locale=el_GR)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 24 Δεκ 2025 15:14
Αυτή την Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου, δίνουμε το τελευταίο ραντεβού της χρονιάς σε ένα event αφιερωμένο στο περιοδικό της Θύρας 10 , BLUE TO THE BONE. Στο πάρκο της οδού Τζαβέλα θα υπάρχει διαθέσιμο από τις 15:00 το νέο τεύχος του Δεκεμβρίου καθώς και τα παλιότερα τεύχη για αυτούς που δεν πρόλαβαν να τα προμηθευτούν. Θα υπάρχει ηχείο με μουσική και φυσικά...αλκοόλ για να αποχαιρετήσουμε την χρονιά όπως πρέπει.
Προμηθευόμαστε όλοι τα νέα τεύχη!
Στηρίζουμε τις δράσεις του συνδέσμου!
*Σε περίπτωση κακοκαιρίας το event μεταφέρεται εντός της Θύρας 10.
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/604748178_1312077957627956_7156845330355793605_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=U3jJpateehAQ7kNvwEUmuJE&_nc_oc=AdlkztTYXwMOBiN7X3Embset47l-nhLtudoh6YfcS5iWYXwPQzK-RP-5AOOvDbMqf-q2qxcKVR6QWn2jCQbq6c1J&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&_nc_gid=iGtNh6GOdHQVlQPW8OaY-Q&oh=00_AfmP4sMl-UrXtTw4QhAXdTrdpqlAhTRq65he5IDS7lulAw&oe=6951C390)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (φωτογραφία) (https://www.facebook.com/photo/?fbid=1312077950961290&set=a.561470526022040&locale=el_GR)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 31 Δεκ 2025 18:04
ΠΕΡΑΣΕ Η ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Και ούτε γρατζουνιά ρε μουνι@…
Για τον λαό του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, το 2025 έμοιαζε με γύρο από αγώνα πυγμαχίας κατά τον οποίο ο αντίπαλος σε στριμώχνει στα σχοινιά και σε χτυπάει ανελέητα. Από την μια ανίκανη διοίκηση, υπέρογκα χρέη, απλήρωτοι και ανασφάλιστοι παίκτες, αδιαφορία, περιφρόνηση, κίνδυνος διάλυσης και γελοίες επιτροπές σωτηρίας. Από την άλλη απαγορεύσεις, διμοιρίες μπροστά στο πέταλο και χριστοβασιλικοί ρουφι@νοι. Όλα χτυπήματα δυνατά και εύστοχα.
Πόσα να είναι άραγε τα οπαδικά κινήματα που θα μπορούσαν να βγουν αλώβητα από μια τέτοια μάχη; Πόσα αυτά που θα μπορούσαν να κρατήσουν την ομάδα τους ζωντανή κάτω από τέτοιες συνθήκες; Εμείς σίγουρα το πετύχαμε. Ο κόσμος του ΠΑΣ με μπροστάρη τον Σύνδεσμο κατάφερε να δώσει ζωή σε μια ομάδα που έμοιαζε καταδικασμένη. Οι ιστορικοί του μέλλοντος θα μνημονεύουν τα συλλαλητήρια μας, τις δράσεις μας, τις αφίσες, τις συνελεύσεις αλλά και την συγκινητική στήριξη στο νέο εγχείρημα που ξεκίνησε το καλοκαίρι του ’25. Θα μνημονεύουν τα αντανακλαστικά μας, την αντοχή μας, την αποφασιστικότητα και φυσικά την ατελείωτη αγάπη μας για τον ταύρο. Όλα αυτά τα πετύχαμε εμείς και δεν μπορεί κανείς να μας τα στερήσει. Εμείς τον κρατήσαμε και εμείς θα τον κρατάμε μέχρι τέλους…
Ταυτόχρονα, η αστείρευτη δύναμή μας μας επέτρεψε να μετατρέψουμε το 2025 από μια χρονιά απλής επιβίωσης σε μια χρονιά εξέλιξης και δημιουργικότητας. Δεν έλειψαν οι σπουδαίες κερκίδες, οι εκδρομές και η στήριξη στα υπόλοιπα τμήματα. Η κόλαση που δημιουργούσαμε κάθε Κυριακή στο Νέο Κλειστό έδωσε φτερά στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ που μας χάρισε την συμμετοχή σε έναν τελικό κυπέλλου, την πρώτη νίκη κόντρα στο μπ**ρδέλο του Πειραιά καθώς και μια ευρωπαϊκή εκδρομή στην χώρα των Βάσκων που θα θυμόμαστε για πάντα. Το νέο μας κεντρικό πανί, οι φρέσκες σημαίες, οι ραδιοφωνικές εκπομπές του συνδέσμου και το νέο περιοδικό της θύρας 10 είναι μερικές ακόμα αποδείξεις της αφοσίωσης μας και της προσπάθειας μας για ένα κίνημα δυνατό και απαλλαγμένο από τις τοξικότητες του παρελθόντος.
Ο δύσκολος γύρος αυτός είναι έτοιμος να τελειώσει. Παρά τα χτυπήματα που δεχθήκαμε δεν βγήκαμε νοκ αουτ ούτε πετάξαμε λευκή πετσέτα. Ήρθε η ώρα να πάρουμε μια ανάσα και να ετοιμαστούμε για τους επόμενους γύρους. Το παιχνίδι παίζεται ακόμα και στο τέλος νικητές θα είμαστε εμείς. Εμείς και τα όνειρα μας…
Ευχόμαστε σε όλους ένα 2026 γεμάτο υγεία και γεμάτο ΠΑΣ…
ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ!
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (φωτογραφίες) (https://www.facebook.com/sfpasgiannina/posts/pfbid0ZRR8hfZQFdW4EHyu7Y46LxMivJ7ggp77CaEJwZ1CeHTVVToXw4q8pktSL1oPiLSKl?locale=el_GR)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Σαβ 31 Ιαν 2026 21:08
Αύριο το βράδυ στις 22:00 θα πραγματοποιηθεί η ραδιοφωνική εκπομπή του συνδέσμου, από το επίσημο κανάλι μας.
(https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/623392531_1342966191205799_8621906504499659670_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=cJVaRiz0J20Q7kNvwFW1yKx&_nc_oc=AdkP4sdLc3hLnufMqSjS3l32kwvyyb7eJ_lWhe-cXSnIfgu9rdSWvFXkD-piSgsRUpD86xlJQ-RNQ_fb01DIz7Q6&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&_nc_gid=CcoEXR9lKd1JJ70u3oksRQ&oh=00_Afsoq5hqgs5hplt66n1FCgc2ysvDgZ8TdY_SN4lMjWFNrA&oe=6984257D)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (φωτογραφία) (https://www.facebook.com/photo?fbid=1342966187872466&set=a.561470526022040&locale=el_GR)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Τρι 03 Φεβ 2026 20:43
Άποψη μας και παγιωμένη τακτική μας είναι πως τα social media πρέπει να παίζουν ενημερωτικό ρόλο και μόνο. Αυτό πιστεύαμε, αυτό πιστεύουμε και αυτό πράττουμε.

Συνειδητά κλείνουμε τα μάτια μας και προσπερνάμε τις «άτυχες στιγμές» και το μόνο που επιθυμούμε να πούμε είναι το ίδιο να κάνουν όλοι, από διοίκηση μέχρι οπαδοί και να συγκεντρωθούμε όλοι στον υπέρτατο αγώνα, που είναι η σωτηρία της ομάδας μας.

Ο Πανηπειρωτικός γεννήθηκε για να ενώνει.

Υ.Γ. Μιλάμε για… «άτυχες στιγμές» γιατί ως τέτοιες θέλουμε να τις δούμε και να τις ερμηνεύσουμε.

Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ Γιάννινα
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: serifis1980 στις Τρι 03 Φεβ 2026 23:16
Εγώ πάντως το βλέπω εντελώς αντίθετα. Σαφώς και θα έπρεπε να ζηλεύουμε τα τυριά. Πότε κατέβασες εσύ τόσο κόσμο?
Τα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε των συνδέσμων τα βλέπω ως άλλοθι ότι δεν μπορούν να παρακινήσουν και να εμπνεύσουν το φίλαθλο κόσμο και την πόλη!
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 04 Φεβ 2026 17:18
Εγώ πάντως το βλέπω εντελώς αντίθετα. Σαφώς και θα έπρεπε να ζηλεύουμε τα τυριά. Πότε κατέβασες εσύ τόσο κόσμο?
Τα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε των συνδέσμων τα βλέπω ως άλλοθι ότι δεν μπορούν να παρακινήσουν και να εμπνεύσουν το φίλαθλο κόσμο και την πόλη!
Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να βρούμε τρόπους να μεγαλώσουμε την κερκίδα μας και να μην μεμψιμοιρούμε συνέχεια.Μείναμε λίγοι,είχαμε κόσμο κάποτε κτλ.Έχουμε ένα μπακγκράουντ και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό.Δεν βοηθάει αυτήν την στιγμή η ομάδα με την πορεία της σίγουρα αλλά δεν είναι θέμα μιας ημέρας ή μιας χρονιάς.Θέλει δουλειά.Με μαγικούς τρόπους δεν θα γίνει σίγουρα.Οκ είδαμε την ΑΕΛ και όχι για το ματς με τον ανύπαρκτο Βόλο.Βλέπουμε και άλλες ομάδες και στο εξωτερικό.Πρέπει όμως και εμείς να προσπαθήσουμε.ΠΑΕ πρώτα από όλα,σύνδεσμοι,κερκίδα κτλ.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: PasGianninaPreveza στις Πεμ 05 Φεβ 2026 12:35
Εγώ πάντως το βλέπω εντελώς αντίθετα. Σαφώς και θα έπρεπε να ζηλεύουμε τα τυριά. Πότε κατέβασες εσύ τόσο κόσμο?
Τα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε των συνδέσμων τα βλέπω ως άλλοθι ότι δεν μπορούν να παρακινήσουν και να εμπνεύσουν το φίλαθλο κόσμο και την πόλη!
Δεν έχω καμία σχέση με τον σύνδεσμο αλλά μην λέμε κουταμάρες. Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί. Οποιος πιστεύει ότι μπορεί καλύτερα βγαίνει αυτος μπροστά. Και πάλι καλά που υπάρχουν και αυτοί αλλιώς θα είχαμε γίνει Λιβαδειά. Υπήρχε σύνδεσμος που ενέπνεε και που είχε τον σεβασμό όλης της Ελλάδας αλλά πολεμήθηκε από τον Χριστοβασιλισμο και τους επαγγελματίες, τότε όμως αυτά ήταν ψιλά γράμματα.
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Τρι 10 Φεβ 2026 18:00
60 χρόνια η καρδιά σου ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ !
-Κοπή πίτας 2026 | ΣΦ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (φωτογραφίες) (https://www.facebook.com/sfpasgiannina/posts/pfbid0sCPASKADZPo61ScjrKzf4rQJp31CwtY9EQVSn3QiccJRQW1Y62veHpPDhd1V6Zxml?locale=el_GR)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 26 Φεβ 2026 19:03
8 χρόνια Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ,
8 χρόνια γεμάτα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ,
8 χρόνια που γράφουμε τη δική μας ιστορία.
Οι κερκίδες πολλές, τα χιλιόμετρα αμέτρητα.
Τα πανιά, οι χορογραφίες, τα γκράφιτι, οι σημαίες — οι χαρές και οι λύπες —  μας διαμόρφωσαν και μας έκαναν αυτό που είμαστε σήμερα.
Περάσαμε δύσκολες περιόδους, χρόνια βαριά και στιγμές που μας δοκίμασαν.
Σταθήκαμε όμως όρθιοι, με το κεφάλι ψηλά - όπως μας έμαθαν οι παλιότεροι.
Ευχαριστούμε όσους πίστεψαν σε εμάς και όσους εναντιώθηκαν στις ιδέες και το έργο μας.
Συνεχίζουμε πιο ώριμοι, πιο ενωμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ.
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ
ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ…
Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

(https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/641201775_1365720832263668_7188581591431413946_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=7b2446&_nc_ohc=jBDE53sWtisQ7kNvwEa6baC&_nc_oc=Adl_s7J2qCu6lMBz1Dx1YuUxR-awj0o-suQZPv8Y0WaX26rHs3Pc8jVtvZFjG2WWJzF4-4RQdDrAQwKBhrbVxP5y&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&_nc_gid=e4T4RuL3i6GJvDtHzk4QDQ&oh=00_AfuEGtHt4Qhuby7OXwhlfgkhMaR-ezPZW7npFflwgoVjuw&oe=69A65520)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (φωτογραφία) (https://www.facebook.com/photo/?fbid=1365720822263669&set=a.561470526022040&locale=el_GR)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 26 Φεβ 2026 19:04
Άναμμα πυρσού - ρίψη χημικού
Μαντεψτε ποιός μπαίνει στην μπουζου
Αλληλεγγύη στον οπαδό των W6
Υ.γ. Την Τρίτη στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του συνδέσμου εντός της θύρας 10, καλούμε άπαντες να παρευρεθούν.
ΣΦ ΠΑΣ Γιάννινα
(https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/639707472_1363820712453680_2120377691058900118_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=7b2446&_nc_ohc=pANtifnENtoQ7kNvwF4MhrN&_nc_oc=AdlRQKaE0OJYpsvcnN6MRrndSzK0J7sLL1ZQ8JVnTJxPD4_lWobdj5d8WK8-wHSsT4fIF8d9JTrcdnrDGJNFhSrM&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&_nc_gid=W7fEyggC8nKNaMLOuJE9IA&oh=00_AfvqjYFwJljwKo2wo00Oj84Ciij4hMtw0nI_G-92hgbxnA&oe=69A64992)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (φωτογραφία) (https://www.facebook.com/photo?fbid=1363820705787014&set=a.561470526022040&locale=el_GR)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Κυρ 05 Απρ 2026 19:39
Σήμερα βράδυ δίνουμε διαδυκτιακό ραντεβού στο κανάλι του συνδέσμου από τις 22:00 και μετά για εκπομπή εφ' όλης της ύλης. 
Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/659495791_1400200638815687_362957592251002377_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=7b2446&_nc_ohc=P4SDjjf6eBoQ7kNvwGVSQSW&_nc_oc=AdrSbxHqyPiDRpikR0y_7Z2sR_J_DPm_niBtY7MjcYVDESqmi58OvO6tEhNOPaXQhD8d-DapFZTNth2HqCKL5PcX&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fath3-3.fna&_nc_gid=blj5TKb4WdpgEbmGHVCtxA&_nc_ss=7a389&oh=00_Af0rrFImxKV9MggY57vqUQye1GyqaDIGwsuI6tMdRvx0Yw&oe=69D84866)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (εικόνα) (https://www.facebook.com/photo/?fbid=1400200635482354&set=a.561470526022040&locale=el_GR)
Τίτλος: Απ: Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα
Αποστολή από: fon7 στις Δευ 06 Απρ 2026 18:59