PAS.gr Forum
Αθλητικά => άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο => Μήνυμα ξεκίνησε από: fon7 στις Παρ 18 Ιαν 2019 22:11
-
Επαγγελματίας ο Σταύρος Πήλιος
Επαγγελματίας έγινε ένας από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα. Πρόκειται για τον 18χρονο αριστερό μπακ της ομάδας Κ19, τον Σταύρο Πήλιο, που εντάχθηκε και επίσημα στο ρόστερ με το νούμερο 23, όπως δημοσιοποίησε η Super League, μιας και η ΠΑΕ δεν έχει κάνει ακόμα τη σχετική επίσημη ανακοίνωση.
Ο Πήλιος ήταν κανονικά από το καλοκαίρι στην προετοιμασία της ομάδας, ακολουθεί το πρόγραμμα της μεγάλης ομάδας αρκετές φορές την εβδομάδα και αγωνίζεται με την ομάδα Κ19, όπου είναι από τους βασικούς με 14 συμμετοχές φέτος και μάλιστα έχει πετύχει 6 γκολ!
Ο Πήλιος είναι γεννημένος στις 10 Δεκεμβρίου του 2000 και με αυτόν ο ΠΑΣ φτάνει πλέον τους 5 παίκτες στο ρόστερ που είναι γεννημένοι στη νέα χιλιετία! Οι άλλοι 4 είναι οι Γώγος (2001), Παπαδόπουλος (2000), Βενετικίδης (2001) και Λιάσος (2000).
super-fm.gr
Ακόμα ένα παιδί που έγινε επαγγελματίας και μακάρι να παίξει.
Να παρακαλάμε να μείνουμε σούπερ λιγκ για να έχουμε ενημέρωση.Αν είναι δυνατόν.
-
Μπράβο στον πιτσιρικά, αλλά θα πρέπει να πάρει και ευκαιρίες και μακάρι να ακολουθήσουν και τα άλλα παιδιά της Κ19.
-
Παίζει και να βγει η καλύτερη φετινή μεταγραφή μας, από τις 4.
-
Αν παίξει τότε παίζει..Το θέμα είναι θα παίξει?
-
Εβγαλε ανακοινωση η ΠΑΕ?
-
Εβγαλε ναι, κολλησαν χαρτι εξω απ τα εκδοτηρια στο γηπεδο
-
Εβγαλε ναι, κολλησαν χαρτι εξω απ τα εκδοτηρια στο γηπεδο
Υγείας;
-
Εβγαλε ναι, κολλησαν χαρτι εξω απ τα εκδοτηρια στο γηπεδο
Υγείας;
Ναι,αλλά τετράφυλλο γκοφρέ.
-
Ο Πηλιος απο τα φιλικα που ειδα......Ειναι πολυ δυνατο παιδι,και επαιζε λες και ηταν επαγγελματιας,εχει μελλον δυνατο....Τουλαχιστον θα εχει να λεει οτι ηταν στην ιδια εντεκαδα με τον Κοντε που ηταν το τελευταιο παιχνιδι προτου τον πουλησει ο απατεωνας και μας φερει τους κατσαπλιαδεες
-
Ακούγονται πολύ καλά λόγια για τον μικρό.Μένει να τα αποδείξει.
Εγώ θα προτιμούσα τη φυγή Τσικάρσκι και να γίνει το 2ο αριστερό μας μπακ μετά τον Γεωργιανό.
-
Τον ειχα δει και στα δυο φιλικα τον Πηλιο που το παρακολουθουσα με ενα φιλο Αεκτζη
Του ειχε κανει μεγαλη εντυπωση ο μικρος οπως και σε εμενα,ο πιτσιρικας ειναι δεδομενο οτι ειναι προορισμενος για την μεγαλη κατηγορια,δυστυχως τα αλλα δυο παιδια που βαλανε μεσα στην προετοιμασια ειναι πιο χαμηλου επιπεδου τουλαχιστον αυτη την στιγμη
Ο Τσικαρτσκι και Αποστολοπουλος ειναι για ομαδες Β κατηγοριας που παλευουνε για την παραμονη
-
Καλά λόγια ακούγονται αλλά δεν γράφονται.Κυρίως από ανθρώπους που βλέπουν.Τα καλά λόγια θα έχουν να κάνουν ίσως με τις ποδοσφαιρικές του αρετές.Ακόμα και με τα όποια μειονεκτήματα έχει.Όλα μαζί να συνθέτουν το παζλ του παίχτη.
Όπως και να έχει πρέπει όλα αυτά τα παιδιά να πάρουν ευκαιρίες και να μπουν στο ροτέισον της ομάδας.
-
Ωραια τα λεμε εμεις εδω αλλα για την ΠΑΕ και το σαιτ της ο Πηλιος δεν υπαρχει πουθενα.Ουτε στην πρωτη ομαδα ουτε στην Κ-19
-
Μαλλον για να μη ματιαστει, οπως και με τις αποστολες αγωνων που δεν ανακοινώνονται.
-
#talentno122
Σταύρος Πήλιος
Αν κάποτε η χώρα μας φημιζόταν ως αυθεντία στην παραγωγή κεντρικών αμυντικών, πλέον η δεξαμενή από την οποία κυρίως μπορούν να αντλήσουν τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές, είναι αυτή των αριστερών οπισθοφυλάκων. Σίγουρα ο προπονητής της Εθνικής ομάδας θα ταλαιπωρείται από έναν ευχάριστο πονοκέφαλο εις ό,τι αφορά τις επιλογές του για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τους Τσιμίκα, Λυκογιάννη, Γιαννούλη, Κούτρη να του βάζουν δύσκολα, αλλά και με άλλους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ίδια θέση να τα πηγαίνουν περίφημα στο εξωτερικό (Τσαούσης, Δεληγιαννίδης, Κατράνης κλπ). Στο μεταξύ τα ταλέντα που φιλοδοξούν να πρωταγωνιστήσουν ως αριστερά μπακ συνεχίζουν να ανθίζουν στο ποδόσφαιρο μας, και έχοντας παρουσιάσει αρκετές περιπτώσεις, προσθέτουμε ακόμη μια πολύ ενδιαφέρουσα στην λίστα μας. Πρόκειται για αυτή του ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα, Σταύρου Πήλιου. Έχουμε αναφερθεί εκτενώς ουκ ολίγες φορές στις εξαιρετικές φουρνίες των Γιαννιωτών, και συνεπώς δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε ένα από τα πουλέν του κ. Γιαννίκη.
Οι προοπτικές είναι εδώ και βροντοφωνάζουν: ο 20χρόνος (10.12.2000) άσος μπορεί να πραγματοποίησε μέχρι τώρα μερικές σποραδικές εμφανίσεις στο κύπελλο, αλλά η μεστή, αξιοπρόσεκτη παρουσία του στο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στον Ατρόμητο τις προάλλες (όπου παρεμπιπτόντως έσωσε την ομάδα του από σίγουρο γκολ) ήταν αυτή που τον σύστησε με τον καλύτερο τρόπο στο ευρύ κοινό.
Με καταγωγή από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, γεννήθηκε στην Ρόδο και μεγάλωσε στα Γιάννινα, παίζοντας μπάλα για πρώτη φορά στις Ελπίδες Ιωαννίνων, στα 9 του χρονια. Ο Άγιαξ της Ηπείρου που πάντοτε επιχειρεί να φέρει στα αναπτυξιακά του τμήματα το καλύτερο "υλικό" της περιοχής δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος, και στα 15 του χρόνια -πιο συγκεκριμένα, τον Φεβρουάριο του 2016- ο Σταύρος έγινε μέλος της μεγαλύτερης ομάδας της Ηπείρου. Ακολούθησε μισή χρονιά στην Κ17 και ακόμη μία γεμάτη σεζόν, το 2016-17, με τους συνομήλικους του στο ίδιο επίπεδο. Ο προβιβασμός του στην Κ19 το 2017-18, συνέπεσε με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, όντας ίσως ο πιο νευραλγικός παίκτης στο χορτάρι. Έχοντας για συμπαίκτες του παιδιά που επίσης βιώνουν μεγάλη άνοδο στο ποδοσφαιρικό στερέωμα αυτή την περίοδο, όπως οι Άγγελος Λιάσος, Κωστής Παπαδόπουλος (Παναχαϊκή), Βασίλης Ζώγκος (Τρίκαλα) και άλλοι, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα αξιόμαχο σύνολο, με τον Σταύρο να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ της ομάδας βρίσκοντας δίχτυα 9 φορές σε 25 αγώνες. Πρόπερσι συνέχισε με το πόδι στο γκάζι, σκοράροντας 7 γκολ σε 25 ματς, φιγουράροντας μόνο πίσω από τον Λιάσο στον πίνακα των σκόρερ του ΠΑΣ. Η συνεχόμενη και σταθερά καλή του απόδοση με την Κ19, δεδομένα θα έφερνε και το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο, όπερ και εγένετο, τον Ιανουάριο του 2019. Ταυτόχρονα, κατά τα 3,5 χρόνια του στις ακαδημίες του ΠΑΣ μοίρασε και 12 ασίστ συνολικά. Δέον να σημειωθεί ότι καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας του στα τμήματα υποδομής, αγωνιζόταν ως αριστερό εξτρέμ.
Με την μετάβαση του στην πρώτη ομάδα όμως, το τεχνικό επιτελείο διέκρινε τις δυνατότητες του και αποφάσισε να τον μετατρέψει σε ένα σύγχρονο αριστερό μπακ. Έτσι επήλθε η αναπροσαρμογή στη θέση, με τον Σταύρο να αγωνίζεται πιά στο αριστερό άκρο της άμυνας και να τρέχει όλη την πλευρά με την μεγάλη ταχύτητα του και τα ακούραστα πνευμόνια του. Φύσει επιθετικό μπακ, λατρεύει τα ανεβάσματα -χωρίς να αμελεί τις επιστροφές του και ειδικά στο τρανζίσιον-, είναι ικανός ντριμπλέρ και του αρέσει να δοκιμάζει το πόδι του, εξαπολύοντας σουτ απο μικρή η μεγάλη απόσταση. Σε αυτό το πλαίσιο, σπεσιαλιτέ του είναι και οι στημένες φάσεις, έχοντας σκοράρει γκολ από φάουλ, δημιουργώντας επικίνδυνες προϋποθέσεις από κόρνερ κλπ.
Την περσινή κουτσουρεμένη χρονιά στην Super League 2 δεν πήρε τις ευκαιρίες που αναμέναμε (2 συμμετοχές), με το highlight πάντως να είναι το γκολ του από την άσπρη βούλα στο παιχνίδι κυπέλλου με τη Βέροια (2 επίσης παιχνίδια και στο κύπελλο). Φέτος όπως προαναφέραμε φρόντισε να μας συστηθεί, και ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια. Ευκαιρίας δοθείσης των play out, εικάζω ότι θα πάρει το χρόνο που του αξίζει και με αποφασιστικά βήματα θα καθιερωθεί στην καλοστημένη ομάδα των Ιωαννίνων.
(https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/p960x960/150148703_1664956870343554_3795093456710525546_o.jpg?_nc_cat=107&ccb=3&_nc_sid=110474&_nc_ohc=Q9PtYlhzkL4AX8O_q_u&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&tp=6&oh=730ad56347f2b8d08aeeaa4a53ba71a4&oe=604E2F1A)
Talent scouting Greece / Ανιχνευτής ταλέντων Ελλάδας
-
Η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σταύρο Πήλιο.
Link: http://pasgiannina.gr/transfer/pilios-2023/
#pas #pasgiannina #pasgianninafc #pilios2023
(https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/165211878_127931296005552_7372285025205978493_o.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=3VuQA4cPSu8AX_bXGQ-&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=db7a2ab2232e85445ab96ed737cef4c6&oe=60835BE2)
PAS Giannina FC
Τώρα να υποθέσουμε με βάση το λινκ ότι το συμβόλαιο είναι μέχρι το 2023;ότι έληγε το 2021 και πήγε το 2023;
-
Τώρα να υποθέσουμε με βάση το λινκ ότι το συμβόλαιο είναι μέχρι το 2023;ότι έληγε το 2021 και πήγε το 2023;
(https://i.imgur.com/M0L8eZG.jpg)
-
Δανεικός από τον ΠΑΣ Γιάννινα στον Ηρακλή δόθηκε ο 20χρονος αμυντικός Σταύρος Πήλιος ο οποίος υπέγραψε στον Γηραιό και θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αν και έκανε επέκταση της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου με τον ΠΑΣ τον Μάρτιο δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του νέου προπονητή Ηρακλή Μεταξά και αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και φυσικά θα είναι υπό παρακολούθηση από το τεχνικό επιτελειο.
passports.gr
-
Επίσημο: Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Πήλιου
Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό, ο Σταύρος Πήλιος είχε αποχωρήσει από τις 19 Αυγούστου από τις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα για να ενταχθεί στην ομάδα του Ηρακλή ως δανεικός από τους Ηπειρώτες. Η μετακίνηση αυτή ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση από πλευράς “Γηραιού” της απόκτησης του Γιαννιώτη αριστερού μπακ.
Η ανακοίνωση:
Τη φανέλα του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Super League 2 θα φοράει τη νέα σεζόν ο Σταύρος Πήλιος.Ο 20χρονος αριστερός μπακ-χαφ του ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε ως δανεικός από τους Ηπειρώτες στον Ημίθεο.
Την περσινή σεζόν ο Πήλιος πραγματοποίησε οκτώ συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, προερχόμενος από την Κ19 του συλλόγου.
https://www.facebook.com/IraklisFC/posts/10158086709465233
super-fm.gr
-
Τελευταία προπόνηση σήμερα για τον Σταύρο Πήλιο. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής επιστρέφει στον ΠΑΣ Γιάννινα από όπου ήρθε στον Ηρακλή ως δανεικός. Είχε 28 συμμετοχές και 2 γκολ με τη φανέλα του Ηρακλή. Η παρουσία του ήταν πολύτιμη στην φετινή πορεία της ομάδας και του ευχόμαστε τα καλύτερα στην συνέχεια της καριέρας του.
Σταύρο σε ευχαριστούμε!
#IraklisFC #StavrosPilios #blueandwhite
Iraklis FC (https://el-gr.facebook.com/IraklisFC/posts/10158486573090233)
-
Πήλιος: «Να απολαύσουμε τις φανέλες με νίκες»
Χαρούμενος για την επιστροφή του στον ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε κατά την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας ο ποδοσφαιριστής Σταύρος Πήλιος που πέρυσι αγωνίζονταν ως δανεικός στον Ηρακλή.
Ο Ροδίτης αριστερός οπισθοφύλακας αναφέρθηκε στις εμπειρίες που αποκόμισε πέρυσι στη Super League 2, στις τρομερές εμφανίσεις του ΠΑΣ Γιάννινα και στο γεγονός ότι δουλεύουν κάθε μέρα σκληρά ώστε να είναι αυτοί που πρέπει.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι σίγουρα γνώριμα τα λημέρια. Τα περισσότερα παιδιά τα ήξερα, ήξερα το κλίμα πώς είναι. Το κλίμα είναι πολύ καλό, δουλεύουμε κάθε μέρα σκληρά για να είμαστε αυτοί που πρέπει. Γύρισα πίσω στην ομάδα μου, ουσιαστικά στην πόλη μου και είμαι χαρούμενος για αυτό»
Για τις νέες εμφανίσεις: «Είναι τρομερές. Ειδικά αυτή του Πέδρο από τον κόσμο είναι τρομερή η λεπτομέρεια που υπάρχει, δείχνει την παράδοση των Ιωαννίνων και ελπίζω οι φανέλες να έρχονται με νίκες και να τις απολαύσουμε».
Για το ότι γνωρίζει καλά την ομάδα: «Είμαι από μικρό παιδί στα Γιάννενα, ζω την ομάδα και στα καλά και στα άσχημα, την αγαπώ και είμαι χαρούμενος που είμαι πάλι εδώ».
Για το εάν πήρε πράγματα πέρυσι στον Ηρακλή: «Σίγουρα ήταν εμπειρία, η Super League 2 ήταν σχολείο, μαθαίνεις πράγματα, γίνεσαι πιο έμπειρος και εγώ επέστρεψα πιο έτοιμος να κερδίσω τον προπονητή μου και να καταφέρω πράγματα».
Για το σε ποια θέση θα τον δούμε: «Ο κόουτς πέρυσι ο κ. Γεωργιάδης και τον ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία, με προτίμησε πολύ σαν οκτάρι είδε πώς μπορώ να ανταπεξέλθω και σαν εξτρέμ και μπακ εννοείται».
passports.gr
Βρήκαμε και 8άρι
-
Το “μάτι” του Ολυμπιακού σε νεαρό του ΠΑΣ Γιάννινα!
Ο Ολυμπιακός έχει κεραίες απλωμένες και εντοπίζει κάθε νεαρό με μέλλον, έχοντας βάλει στη λίστα του τον νεαρό άσο του ΠΑΣ!
Ο Ολυμπιακός έχει κεραίες απλωμένες και εντοπίζει κάθε νεαρό με μέλλον, έχοντας βάλει στη λίστα του τον νεαρό άσο του ΠΑΣ!
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023 | TALENTABOUT.GR TEAM
FacebookTwitterMessenger
Ο νεαρός Σταύρος Πήλιος (γεννημένος στις 10/12/2000) είναι στη λίστα του Ολυμπιακού, που τσεκάρει τη περίπτωση του.
Όπως γράφει το Φως των Σπορ, ο νεαρός είναι από τους πρωταγωνιστές στον εντυπωσιακό β΄ γύρο του ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο 22χρονος μπακ ανεβοκατεβαίνει όλη την αριστερή πλευρά και είναι λογικό να παρακολουθείται από τους “μεγάλους”. Ο Ολυμπιακός ως συνήθως έχει πάντοτε ανοιχτές κεραίες του για παίκτες τύπου Πήλιου.
Προς το παρόν, λοιπόν, παρακολουθείται. Στο μέλλον θα μάθουμε αν θα ασχοληθεί σοβαρά μαζί του, κάτι που θα εξαρτηθεί από το αν θα έχει διάρκεια με τον ΠΑΣ στις καλές εμφανίσεις του.
Μάλιστα ο νεαρός αποτελεί μεγάλο πρότζεκτ για την ομάδα και οι… μνηστήρες που έχουν έρθει, είναι λογικό για το ταλέντο του.
talentabout.gr
-
Αν συνεχίσει τέτοιες εμφανίσεις ο Πήλιος μέχρι το τέλος της χρονιάς, η μόνη στενή παρακολούθηση που θα κάνει ο γαύρος το καλοκαίρι θα είναι με κιάλια από Bundesliga μεριά.
Ο ΧΒ μπορεί να είναι χίλια δυο πράγματα αλλά στο θέμα πώληση λακαμάς δεν είναι, σας κοιτάει με στραβή ματιά και λέει "η εποχές που παίρνατε μπέχο τον Ντεβισέντι τελειώσανε κύριοι".
Πότε λήγει το συμβόλαιο του Πήλιου άραγε, who knows;
-
Αν συνεχίσει τέτοιες εμφανίσεις ο Πήλιος μέχρι το τέλος της χρονιάς, η μόνη στενή παρακολούθηση που θα κάνει ο γαύρος το καλοκαίρι θα είναι με κιάλια από Bundesliga μεριά.
Ο ΧΒ μπορεί να είναι χίλια δυο πράγματα αλλά στο θέμα πώληση λακαμάς δεν είναι, σας κοιτάει με στραβή ματιά και λέει "η εποχές που παίρνατε μπέχο τον Ντεβισέντι τελειώσανε κύριοι".
Πότε λήγει το συμβόλαιο του Πήλιου άραγε, who knows;
Αν δεις παραπάνω η τελευταία ενημέρωση της ΠΑΕ δεν αναφέρει κάτι.Από το λινκ της τότε ανακοίνωσης υποθέτουμε το 2023.Κατά πάσα πιθανότητα 31/12.
Γιατί αν μιλάμε για καλοκαίρι ας αρχίσουμε από τώρα τις χαιρετούρες.
Άγνωστο βέβαια αν έκανε και άλλη επέκταση στο μεταξύ.
-
Στο transfermarkt πάντως λέει ότι το συμβόλαιό του λήγει αυτό το καλοκαίρι.
-
Στο transfermarkt πάντως λέει ότι το συμβόλαιό του λήγει αυτό το καλοκαίρι.
Άρα θα φύγει τώρα :'(
-
Ένας από τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα που έχουν ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν είναι ο Σταύρος Πήλιος. Γι’ αυτό και είναι λογικό να «παίζει» αρκετά το όνομά του. Ο 22χρονος αριστερός μπακ έχει συμβόλαιο έως το τέλος του 2023. Είναι δεδομένο, λοιπόν, πως οι Ηπειρώτες θέλουν να τον κρατήσουν για σαφώς μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το αν θα συμβεί αυτό, όπως και ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να γίνει, θα ξεκαθαριστούν αργότερα. Η πρόθεση υπάρχει, όπως υπάρχει και το καταγεγραμμένο ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο μάτι τον Πήλιο, όπως αποκάλυψε το Sportime.gr, και το ενδιαφέρον του δεν είναι απλά φιλολογικό.
https://www.sportime.gr/podosfairo/super-league-nea-9-2-o-epomenos-gia-lamia-ke-i-extra-lisi-ston-astera-tripolis/
-
Ο Σταύρος στην Αθλητική Κυριακή. Επίσημα στη βιτρίνα...
Κόψτε τις μαλακίες εκεί στην ΠΑΕ! Το παιδί είναι μόνο 22 ετών. Ανανέωση ΤΩΡΑ και σε κάνα δυο χρόνια θα τον πουλήσεις στο εξωτερικό εκατομμύρια! Μη διανοηθεί κανείς να τον δώσει σε ελληνική ομάδα! :stop:
-
Οι πρώτες ερωτήσεις που έκαναν στον Πήλιο ήταν αν θα πάει σε καμία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και ποια ομάδα πιστεύει θα πάρει το πρωτάθλημα. Πρώτον ο ΠΑΣ είναι ΜΕΓΑΛΗ ομάδα. Δεύτερον καλείται ένα παιδί 22 χρονών να τον ρωτήσετε για τις σιχαμένες μεγάλες ομάδες και όχι να μιλήσει για την ομάδα του και τα όνειρα του για το μέλλον. Ντροπή τους πραγματικά. Για να σώσουν λίγο την κατάσταση και να κάνουν και λίγο διαφήμιση του παίκτη, στο τέλος ο Πανούτσος είπε τα καλύτερα λόγια για τη φετινή χρονιά του Σταύρου. Δεν χρειαζόταν καθόλου αυτή την εμφάνιση στην εκπομπή ο Πήλιος. Διαφήμιση για αυτόν είναι οι εμφανίσεις του στο γήπεδο, που ήδη έχουν κάνει πολλές ομάδες να τον καλοβλέπουν. Μεταγραφή μόνο στο εξωτερικό γιατί στην Ελλάδα θα το καταστρέψουν το παιδί.
-
Από superadio πριν λίγες ώρες μαθαίνουμε ότι το συμβόλαιο του Πήλιου λήγει τον Δεκέμβριο του 2023 και όχι το καλοκαίρι που μας έρχεται.
(Στο 7:55)
https://www.dailymotion.com/video/x8idyxk
Από τον άνθρωπο του προέδρου-πρώην οπαδοπατέρα 5μελούς-wannabe δημοσιογράφο-Κόμη τσάκωνα μάθαμε πριν 3 μέρες ότι:
Α) Ο Πήλιος ήδη πουλήθηκε. (στο 11:34)
Β) Έρχονται οι καλύτερες μέρες για την ομάδα μας, τελειώνουν οι δόσεις στην εφορία και 500.000 θα δίνονται πλέον για μεταγραφές. (στο 12:10) :dab:
Γ) Δέσμευση προέδρου σε προσωπική συζήτηση με τον "άνθρωπό του" ότι δεν θα πουληθεί και ο Μπάλαν γιατί τα έχει τα χρονάκια του, με τον βρυκ να του κλείνει το ματάκι και να τον διορθώνει υπενθυμίζοντάς του ότι και ο Κόντε όταν πουλήθηκε δεν ήταν και κανα νιάτο (στο 12:30)
&t=1s
Το μαγαζί έκλεισε, του έμεινε και μια μπλούζα BV συλλεκτική.
(https://i.imgur.com/A4gw4Ej.jpg)
Η αλήθεια βρίσκεται στους Κιτσομπίλ πίστολς (πατέρα και γιο) γκε γκε;
-
Εμ γιατί πήραμε αριστερό μπακ? Μπαι Μπαι ο Πηλιος... Αν πήγε σε κανένα γαυρο δυστυχώς σφράγισε το μέλλον του
-
Ζει ακόμη ο Βρυκ;
-
Από superadio πριν λίγες ώρες μαθαίνουμε ότι το συμβόλαιο του Πήλιου λήγει τον Δεκέμβριο του 2023 και όχι το καλοκαίρι που μας έρχεται.
(Στο 7:55)
https://www.dailymotion.com/video/x8idyxk
Από τον άνθρωπο του προέδρου-πρώην οπαδοπατέρα 5μελούς-wannabe δημοσιογράφο-Κόμη τσάκωνα μάθαμε πριν 3 μέρες ότι:
Α) Ο Πήλιος ήδη πουλήθηκε. (στο 11:34)
Β) Έρχονται οι καλύτερες μέρες για την ομάδα μας, τελειώνουν οι δόσεις στην εφορία και 500.000 θα δίνονται πλέον για μεταγραφές. (στο 12:10) :dab:
Γ) Δέσμευση προέδρου σε προσωπική συζήτηση με τον "άνθρωπό του" ότι δεν θα πουληθεί και ο Μπάλαν γιατί τα έχει τα χρονάκια του, με τον βρυκ να του κλείνει το ματάκι και να τον διορθώνει υπενθυμίζοντάς του ότι και ο Κόντε όταν πουλήθηκε δεν ήταν και κανα νιάτο (στο 12:30)
&t=1s
Το μαγαζί έκλεισε, του έμεινε και μια μπλούζα BV συλλεκτική.
(https://i.imgur.com/A4gw4Ej.jpg)
Η αλήθεια βρίσκεται στους Κιτσομπίλ πίστολς (πατέρα και γιο) γκε γκε;
Ως πρώην συνεργάτη, ως πρώην πρόεδρο συνδέσμου, ως φίλο, ως σύμβουλο... εκπαίδευσης, ως τί τέλος πάντων ο ΧΒ του εμπιστεύεται θέματα της Ομάδας? Παράξενα πράγματα...
Το ότι είναι η τελευταία χρονιά των δόσεων το έχει πει ξανά πριν λίγα χρόνια. Εάν όντως ισχύει, αυτό είναι θετικό. Το εάν τα 400-500 χιλιάρικα πάνε σε ενίσχυση της Ομάδας, μένει να το δούμε. Ας μου επιτραπεί να έχω τις όποιες αμφιβολίες μου.
Το ότι βγάζει τέτοιες ειδήσεις σαν και αυτή του Πήλιου μου κάνει τράτζικ μέχρι εμετού. Εκπρόσωπος γραφείου Τύπου της ΠΑΕ υπάρχει, και άρα είναι εκείνος υπεύθυνος για τις όποιες σοβαρές κινήσεις γίνονται στον οργανισμό. Εκτός κι αν ο ίδιος έχει τοποθετηθεί ανεπίσημα σε ανάλογη θέση. Και πάλι, δεν θα έπρεπε να το ξέρουμε?
Όσον αφορά το θέμα της πώλησης του νεαρού παικταρά, είμαι κάθετα αντίθετος τη δεδομένη στιγμή. Λέω πιό πάνω ότι θα πρέπει να έχει ήδη γίνει ανανέωση συμβολαίου, να καθίσει κάνα 2 χρόνια ακόμη και μετά να τον πουλήσει κάμποσα εκατομμύρια στο εξωτερικό.
Εάν ισχύει η είδηση που μας είπε, το θεωρώ μεγάλο λάθος, τόσο της ΠΑΕ όσο και του παίκτη.
Υ.Γ. Βαρέθηκα να βλέπω να τον καλούν τα ΜΜΕ μας...
Υπάρχουν νέα παιδιά στο χώρο, ας τους δοθεί ο χώρος και ο χρόνος να πουν και οι ίδιοι τις απόψεις τους. Έλεος πια με το παλιό και το σάπιο. Τόπο στα νιάτα!
Καλή επιτυχία ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ!
-
Crimson σχετικά με το ΥΓ... Είναι γλυκά τα μπικικινια!!!!
-
Δεν ξέρω, φίλε μου, εάν... μπικικινιώνεται.
Αλλά δεν μπορώ να τον βλέπω πλέον... >:(
-
Ολυμπιακός: Κλείνει Πήλιο (vid)
Ο Ολυμπιακός είχε στο ραντάρ του τον Πήλιο εδώ και καιρό και φαίνεται ότι η εν λόγω περίπτωση για προχωρήσει για τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Κοντά στην απόκτηση του Σταύρου Πήλιου είναι ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι φαίνεται ότι βρίσκουν στο νεαρό μπακ στοιχεία που έχουν λείψει από την ομάδα μετά τη μεταγραφή-ρεκόρ του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ. Τα επιθετικά του χαρακτηριστικά αλλά κι η εξέλιξη που βλέπουν στο πρόσωπό του, οδηγούν τους πρωταθλητές στο να
Φέτος, ο 22χρονος αριστερός μπακ σε 19 ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει 2 ασίστ ενώ έχει δεχτεί 5 κίτρινες.
Από τις 20/10 και το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ μετράει συνεχόμενα 90λεπτα και είναι από τις αποκαλύψεις της ομάδας του Θανάση Στάικου.
Ο Πήλιος ξεκινήσει την καριέρα του από την Κ19 τος ΠΑΣ, όπου έπαιξε σε 52 ματς σκοράροντας 19 φορές! Πέρυσι, με τον Ηρακλή είχε σε 30 ματς 2 ασίστ και 1 γκολ και φέτος έχει ξεχωρίσει στην πρώτη του σεζόν στη Stoiximan Super League.
https://www.gazzetta.gr/football/stoiximan-superleague/2208693/olympiakos-kleinei-pilio-vid?fbclid=IwAR0xwIPtVbeYAyzRxk3nfYhGpOOolB0f48S66jRoXka9w_G7fkvnUCFvA8g
-
Καλή επιτυχία στο παιδί. Στην υγειά του επόμενου!
-
Και εκεί που είχαμε υπερπληθωρα αριστερών μπακ, θα ψάχνουμε μου φαίνεται ποιος θα παίζει στη θέση του χρόνου....
Πήλιος μεταγραφή....
Ποζνάνσκι μας χαιρέτησε....
Κιάκος αγνοείται....
και Ράντου μάλλον δεν κάνει......
-
Ε αφου δεν κανει αυτον θα κρατησει
-
Πάντως μέσα έπεσε στις προβλέψεις από το Φλεβάρη. Αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε.... :pashat: ;)
-
Εντάξει λογικό να φύγει ο Πήλιος. Ο πρόεδρος δεν έχει κρατήσει και ποτέ κάποιον παίκτη που έχει κάνει πολύ καλή χρονιά. Δυστυχώς για τον πρόεδρο δε θα βγάλει ούτε ευρώ από τον Σταύρο, αφού το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι.
Από την πλευρά του παίκτη θεωρώ άστοχη κίνηση να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Το πιο πιθανό είναι να μην πάρει καθόλου χρόνο εκεί και να παίζει κάποιος ακριβοπληρωμένος ξένος. Καλύτερη κίνηση θα ήταν να συνεχίσει στο εξωτερικό, ακόμα και σε μικρότερη ομάδα όπως για παράδειγμα ο Σάλιακας.
-
Σίγουρα λήγει το καλοκαίρι ή τον Δεκέμβριο; Κάπου νομίζω είχε πάρει το μάτι μου για Δεκέμβριο αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος.
Πάντως σίγουρα θα ήταν καλύτερα να πήγαινε στο εξωτερικό... στο γαύρο φοβάμαι ότι δεν θα πάρει τις ευκαιρίες του να αναδειχθεί παραπάνω.
-
Από την πλευρά του παίκτη θεωρώ άστοχη κίνηση να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Το πιο πιθανό είναι να μην πάρει καθόλου χρόνο εκεί και να παίζει κάποιος ακριβοπληρωμένος ξένος. Καλύτερη κίνηση θα ήταν να συνεχίσει στο εξωτερικό, ακόμα και σε μικρότερη ομάδα όπως για παράδειγμα ο Σάλιακας.
Συμφωνώ.
Κίνηση που δείχνει ότι ο ίδιος δεν πιστεύει στον εαυτό του για παραπάνω, ενώ όλοι οι υπόλοιποι φίλαθλοι, ΠΑΣολέδες και μη τον έχουν για ψηλά σε ξένες πολιτείες, ο ίδιος βιάστηκε να εξαργυρώσει 3-4 καλές εμφανίσεις με αυτή την μεταγραφή, σου λέει στην βράση κολλάει το σίδερο. Όπως και ο Ντε Βισέντι μετά από εκείνη την γκολάρα στον βάζελο βιάστηκε να υπογράψει στο γαύρο από τα Χριστούγεννα ενώ άνετα θα μπορούσε να χτυπήσει τόσα και τόσα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Όπως έλεγε τότε ο New PAS (που είσαι ρε μορφή;) χαϊβανάκι Νο2.
Μακάρι να του τα φέρει έτσι η μπάλα και να μην πάθει τίποτα από τα παραπάνω και αν δεν του κάτσει τίποτα εκεί να βρεθεί γρήγορα στον δρόμο του μια ομάδα που να αξίζει και να της αξίζει και αυτός και να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά του.
-
Σίγουρα λήγει το καλοκαίρι ή τον Δεκέμβριο; Κάπου νομίζω είχε πάρει το μάτι μου για Δεκέμβριο αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος.
Πάντως σίγουρα θα ήταν καλύτερα να πήγαινε στο εξωτερικό... στο γαύρο φοβάμαι ότι δεν θα πάρει τις ευκαιρίες του να αναδειχθεί παραπάνω.
Συμφωνώ.
Κίνηση που δείχνει ότι ο ίδιος δεν πιστεύει στον εαυτό του για παραπάνω, ενώ όλοι οι υπόλοιποι φίλαθλοι, ΠΑΣολέδες και μη τον έχουν για ψηλά σε ξένες πολιτείες, ο ίδιος βιάστηκε να εξαργυρώσει 3-4 καλές εμφανίσεις με αυτή την μεταγραφή, σου λέει στην βράση κολλάει το σίδερο. Όπως και ο Ντε Βισέντι μετά από εκείνη την γκολάρα στον βάζελο βιάστηκε να υπογράψει στο γαύρο από τα Χριστούγεννα ενώ άνετα θα μπορούσε να χτυπήσει τόσα και τόσα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Στο transfermarkt διάβασα ότι λήγει τον Ιούνιο που μας έρχεται. Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι άλλο.
Ίσως είναι και η νοοτροπία κάποιων παικτών να αναζητούν τη σιγουριά και να μη ρισκάρουν για κάτι καλύτερο. Δε γνωρίζω προσωπικά τον Πήλιο και τη νοοτροπία του απλά λέω πως σκέφτονται πολλοί παίκτες. Προτιμούν να πάνε σε μία από τις υποτιθέμενες μεγάλες της Ελλάδας και αν δεν τα καταφέρουν να συνεχίσουν μετά σε κάποια μικρότερη της χώρας. Ίσως σε κάποιους (ειδικά νεαρούς) φαίνεται μεγάλο και δύσκολο βήμα να πάνε στο εξωτερικό. Μακάρι να με διαψεύσει ο Πήλιος και να κερδίσει τις ευκαιρίες που αξίζει και μια μέρα να τον δούμε και στην εθνική.
-
Για 31/12 ξέρω και εγώ.Πάντως όταν είναι για πώληση η ομάδα λειτουργεί στην εντέλεια.Σε άλλα θέματα έχει προβλήματα.
Στον ίδιο καλά ξεμπερδέματα εκεί που έμπλεξε στο ποδοσφαιρικό νεκροταφείο.Καλύτερα έξω παρά σε τέτοιες ομάδες.
-
Για 31/12 ξέρω και εγώ.Πάντως όταν είναι για πώληση η ομάδα λειτουργεί στην εντέλεια.Σε άλλα θέματα έχει προβλήματα.
Στον ίδιο καλά ξεμπερδέματα εκεί που έμπλεξε στο ποδοσφαιρικό νεκροταφείο.Καλύτερα έξω παρά σε τέτοιες ομάδες.
Το πολύ πολύ να παίξει δανεικός άλλη μια χρονιά σε μας και μετά να πάει στο γαύρο. (όχι ότι θα τον δούμε βασικό εκεί ποτέ αν εξαιρέσεις κάνα παιχνίδι στο κύπελλο, αλλά λέμε τώρα)
Κυρίως ο γαύρος το έκανε πάντα αυτό. Αγόραζε παίχτες δεξία και αριστερά και στο τέλος του έστελνε δανεικούς αλλου για άλλου να αποδυναμώσει τις ομάδες για να μην υπάρχει ανταγωνισμός. Διαίρει και βασίλευε
-
Πραγματικά απορώ γιατι πηγαίνουν οι μικροί σε ηλικία Έλληνες στον ολυμπιακο. Πόσοι και πόσοι έχουν πάει σε ένα ρόστερ 40-50 παιχτών και να έχει παίξει μια πεντάδα από όλους.
Όποιος έχει βιαστεί να φύγει με μια καλή χρονιά δεν έπιασε.
Μακάρι το παιδί να πετύχει και να κάνει μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό!
-
Λογικά το πρώτο που σκέφτεται ένας παίχτης είναι τα χρήματα κι αν αυτά είναι καλά δεν λέει όχι.
Και ίσως καλά κάνει γιατί η συγκεκριμένη δουλειά έχει τα ρίσκα των τραυματιμών πιο πολύ και πολλών άλλων, οπότε παίρνεις μια καλή μεταγραφή και μετά το παλεύεις για ότι καλύτερο μπορείς. Κι οι περισσότεροι απο εμάς νομίζω αυτό θα κάναμε.
Την καλή επιτυχία θα του την ευχηθώ όταν φύγει, τώρα είναι παίχτης της ομάδας μας και πρέπει να βοηθήσει για τη σωτηρία με όλες του τις δυνάμεις.
-
Ο παίκτης που μέχρι αυτή τη στιγμή είναι μέρος της γελοιωδέστερης εικόνας/στιγμιότυπου του φετινού πρωταθλήματος - και αναφέρομαι στη φάση με τον Βέργο της Λαμίας που παρατεταμένα τον σέρνει, στην κυριολεξία για είκοσι μέτρα, λες και είναι το παιδάκι που κρέμεται από το μανίκι της μαμάς του - ΑΚΟΜΗ δεν έχει την παραμικρή θέση - ότι και να μας λένε (ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ) - σε ομάδες σαν τον οσφπ ή άλλες μεγαλύτερες Ευρωπαικές. Δεν έχει κάνει τίποτε περισσότερο στην καριέρα του, από το Νικολιά, ας πούμε για παράδειγμα... Για να μην πω ότι δεν έχει κάνει καν το πρωτάθλημα του Σόρια, ακόμη τουλάχιστον ...
Ελπίζω να έχει το πρώτα το μυαλό να το συνειδητοποιήσει και ο ίδιος, να κάτσει ακόμη δύο χρόνια να δουλέψει το σώμα του - κυρίως, γιατί ακόμη και η γιαγιά μου θα τον "σαβούριαζε" εύκολα (και δεν φημιζόταν για τη δύναμή της) - και στη συνέχεια στα 24 του - δεν θα τον έχουν πάρει και τα χρόνια - να κάνει την επιθυμητή μεταγραφή για όπου θέλει και με τους καλύτερους δυνατούς όρους για τον ίδιο.
Μυαλό, δουλειά και συνέπεια, αυτό χρειάζεται.
Έχει το μυαλό και τ` αρχ@##$ να δουλέψει και να πετύχει, έχει καλώς πρωτίστως για το ίδιο το παιδί...
Θέλει να πάει για την "αρπαχτή" και για να καμαρώνει μετά από κάποια χρόνια στην καφετέρια ότι κάποτε είχε πάρει μεταγραφή στον ολυμπιακό; Αν αυτό είναι που θέλει, μαζί του και πάλι...Γιατί να του χαλάσουμε τη ζαχαρένια;
Αν εξαιρέσουμε τα ζητήματα της υγείας - του εύχομαι πάντα να είναι γερός και σιδερένιος, μακριά από κακοτυχίες - από τον ίδιο εξαρτάται να μετατρέψει το ζήτημα της μεταγραφής του σε μια κατάσταση win win για τον ίδιο.
Του εύχομαι τα καλύτερα, και πρωτίστως, ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ.
-
Συμφωνω σε ολα με τον μπαμΠΑΣ.
Ο Πηλιος δεν εχει τις δυνατοτητες να παιξει στον γαυρο.Ουτε καν ως ''παικτης Κυπελλου''. Τον πηραν απλα γιατι ετσι κανουν παντα με οτιδηποτε ελπιδοφορο ή δυνητικα ελπιδοφορο κυκλοφορει, και κατα πασα πιθανοτητα θα γυριζει δανεικος εδω κι εκει.
Μετα απο τετοια μεταγραφη ομως, τα χρηματα που θα παιρνει απο τωρα και στο εξης θα ειναι μια χαρα μεχρι το τελος της καριερας του. Οποτε καλα εκανε. Αλλωστε και ως δανεικος μπορει να ''λαμψει'' καπου , αν και δεν το νομιζω.
Τον θεωρω παρομοια περιπτωση με τον Κουτρη, ο οποιος αν και τιποτε το ιδιαιτερο κατα την γνωμη μου και σαφως κατωτερος του Ναδαλες καταφερε και πηρε μεταγραφη και χρηματα( ασχετως αν δεν εκανε ποτε μεγαλη καριερα ).
Ετσι και ο Πηλιος, οντας κατωτερος του Πιρσμαν και τιποτε το ιδιαιτερο ( παλι κατα την γνωμη μου) τα καταφερε κι αυτος.
Ελπιζω μονο να μην ''φυλαγεται'' στα επομενα παιχνιδια επιβιωσης για την Ομαδα μας, καθως δεν υπαρχει κανεις να τον αντικαταστησει ( οπως δεν υπηρξε για τον Σορια ).
Ουτε του χρονου θα υπαρχει, εκτος και αν βγει παλι κανενας λαγος απο το καπελο ...
-
Ξέρουμε πόσο τσάμπα τον πούλησε ο ΧΒ στον γσυρο μιας και εδώ δεν έπαιρνε πάνω από 50.000?
-
Ξέρουμε πόσο τσάμπα τον πούλησε ο ΧΒ στον γσυρο μιας και εδώ δεν έπαιρνε πάνω από 50.000?
Καλύτερα να φύγει άχρηστος είναι και γιά 10€ θα τον έδινα!! Και να πάρει τον σταικο μαζί του αλά ξέχασα αυτόν δεν τον θέλει ουτε ι μ.... του είμαι εντελώς στο αμιν >:( >:(
-
Ολυμπιακός: Γιατί επέλεξε να μην ενεργοποιήσει την αρχική συμφωνία με τον ΠΑΣ για τον Πήλιο
Ο Ολυμπιακός δεν θα ενεργοποιήσει όπως όλα δείχνουν την αρχική του συμφωνία για τον νεαρό ακραίο μπακ, Πήλιο διότι είναι... φορτωμένο το ρόστερ του με επιλογές.
Ο 22χρονος ακραίος μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα, Σταύρος Πήλιος, φαινόταν ότι θα έκλεινε και τυπικά στον Ολυμπιακό. Ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ολυμπιακός δεν αναμένεται ενεργοποιήσει το αρχικό του deal με την ομάδα των Ιωαννίνων.
Και αυτό διότι εκτός από τους Ρέαμπτσιουκ και Ραμόν οι Ερυθρόλευκοι έχουν και δανεικούς παίκτες για αυτή τη θέση (του αριστερού μπακ δηλαδή) που θα πρέπει να δουν / αξιολογήσουν για τη νέα χρονιά. Χαρακτηριστικά υπάρχουν οι Κίτσος και Λάιντνερ και ειδικά για τον Ισραηλινό ο Ολυμπιακός έχει δαπανήσει ένα σημαντικό ποσό για να τον κάνει δικό του. Ο Πήλιος φέτος είχε 24 ματς με 2 ασίστ.
https://www.gazzetta.gr/football/stoiximan-superleague/2223425/olympiakos-giati-epelexe-na-min-energopoiisei-tin-arhiki
-
Ισως τον τσιμπησει η κουλα
-
Ωραίοι οι γαύροι, έχουν 100 παίχτες διασκορπισμένους σε όλες τις ομάδες και έχουν ξεχάσει πόσους έχουν σε κάθε θέση.
Είχαν 4 αριστερά μπακ και κανόνισαν να πάρουν και 5ο !?!?!?!!?!?!!?
Η ουσία είναι να μην αφήσουν κανέναν καλό σε καμία άλλη ομάδα κι ας μη τους έχουν ανάγκη ... θρύλος όχι αστεία
-
Αν φύγει από τον ΠΑΣ θα πρέπει να ψάξει το μέλλον του στο εξωτερικό. Σε όποια από τις μεγάλες ελληνικές ομάδες και να πάει θα είναι μόνιμα πάγκο και δε θα πάρει τις ευκαιρίες που αξίζει. Στο εξωτερικό οι συνθήκες για αυτόν θα είναι πολύ καλύτερες από θέμα ομάδων, συμπαικτών, εγκαταστάσεων, παραγόντων και οικονομικών. Αξίζει να κάνει το βήμα και την προσπάθεια αυτή και αν δε τα καταφέρει σίγουρα θα βρει ομάδα στην Ελλάδα επιστρέφοντας. Θα ήθελα πάντως να του γίνει κάποια πρόταση ανανέωσης από την ομάδα μας και αν επιλέξει να φύγει του εύχομαι καλή επιτυχία όπου και να πάει.
-
Ωραίοι οι γαύροι, έχουν 100 παίχτες διασκορπισμένους σε όλες τις ομάδες και έχουν ξεχάσει πόσους έχουν σε κάθε θέση.
Είχαν 4 αριστερά μπακ και κανόνισαν να πάρουν και 5ο !?!?!?!!?!?!!?
Η ουσία είναι να μην αφήσουν κανέναν καλό σε καμία άλλη ομάδα κι ας μη τους έχουν ανάγκη ... θρύλος όχι αστεία
Έτσι είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Ο στόχος τέτοιων κινήσεων είναι διπλός: 1. Να αποδυναμώσουν την ομάδα που ανήκε ο παίκτης και 2. να τον δώσουν δανεικό σε κάποια άλλη πιο ''ακίνδυνη'' ομάδα, δημιουργώντας και τις ανάλογες υποχρεώσεις. Αρρωστημένη κατάσταση.
-
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ο Πηλιος πάει αεκ μαζί με το αδελφό του.
-
Νομίζω είναι ξάδερφος του Αλέξανδρου ο μικρός που παίζει κεντρικό χαφ στην κ19
-
Ξαδερφος του Λωλη ειναι αυτος που αναφερεσαι, κεντρικο χαφ στην Κ19 που πηρε συμμετοχη στο τελευταιο ματς ως αλλαγη στο τελος.
Ο αδερφος του Πηλιου παιζει δεξι μπακ στην Κ19
-
Ναι,σωστά!
-
ΑΕΚ: Συμφώνησε με ΠΑΣ Γιάννινα για Πήλιο, υπογράφει για τέσσερα χρόνια
Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου
Η ΑΕΚ έδωσε τα χέρια με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον Σταύρο Πήλιο, ο οποίος θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια στην Ένωση.
Την πρώτη της καλοκαιρινή μεταγραφή ολοκλήρωσε η ΑΕΚ καθώς έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την απόκτηση του Σταύρου Πήλιου. Ο 22χρονος αριστερός μπακ θα υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων με την ΑΕΚ και η μεταγραφή του θα ανακοινωθεί και επίσημα την 1η Ιουλίου.
Ο Πήλιος ήταν ένας παίκτης που είχε κλείσει ουσιαστικά στον Ολυμπιακό από τον Μάρτιο, ωστόσο η ΑΕΚ κατάφερε να τον κάνει δικό της καθώς ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, η οποία ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του.
Άλλωστε ο ίδιος ο Αργεντινός τεχνικός είχε ξεχωρίσει τον Πήλιο από την εγχώρια αγορά και στους κιτρινόμαυρους υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για το γεγονός ότι η μεταγραφή του είχε θετική κατάληξη.
Εδώ και αρκετές εβδομάδες άλλωστε υπήρχε έντονη φημολογία από τα Γιάννενα, όπως είχατε διαβάσει στο Gazzetta, που έστελνε τον παίκτη στην ΑΕΚ, ενώ μαζί του στην Ένωση θα πάει και ο νεότερος αδερφός του Αλέξανδρος, που αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ, για τη δεύτερη ομάδα των κιτρινόμαυρων.
Ο Πήλιος είχε αναδειχθεί από τις Ακαδημίες του ΠΑΣ και έπειτα από έναν δανεισμό στον Ηρακλή είχε επιστρέψει πέρυσι στην ομάδα των Ιωαννίνων πραγματοποιώντας 24 συμμετοχές και έχοντας δύο ασίστ τη σεζόν που μας πέρασε.
Στην ΑΕΚ πιστεύουν πολύ τον 22χρονο αριστερό μπακ, ο οποίος έρχεται για την πρώτη ομάδα προκειμένου να διεκδικήσει τη θέση του στο αριστερό άκρο μαζί με τους Εχσάν Χατζισαφί και Μιλάντ Μοχαμάντι.
https://www.gazzetta.gr/football/stoiximan-superleague/2226373/aek-symfonise-me-pas-giannina-gia-pilio-ypografei-gia?fbclid=IwAR1Sj98hYXOi-W9T3lYnaZ3UmX-jVdN2mXYusDHqyc-vfqlFCeRBMM3VA9E
-
Στο καλό να πάει το παιδί και μακάρι να προκόψει.
Πως θα γίνει να στεριώσει ένας καλός παίχτης σε μια θέση όπως του ακραίου μπακ δεν ξέρω, που ό,τι καλό φέρνουμε ή βγάζουμε την κάνει για άλλες πολιτείες.
-
Αυτό που γράφει πάντως ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε τα χέρια με την ΑΕΚ, νομίζω είναι άκυρο. Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει τέλος Ιουνίου, οπότε μπορούσε να διαπραγματευτεί με όποιον θέλει χωρίς να ρωτήσει την ομάδα. Ο ΠΑΣ δε θα πάρει ούτε ευρώ από τη μεταγραφή αυτή.
Όσον αφορά τον παίκτη, από ότι φαίνεται πάει για 3ο αριστερό μπακ στην ΑΕΚ. Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να πάρει τις ευκαιρίες που αξίζει, εκτός αν στην προετοιμασία βγάζει μάτια. Μακάρι να του πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα και να είναι πάνω από όλα υγιής. Θα τον θυμόμαστε πάντα με συμπάθεια νομίζω.
Όσον αφορά τη δική μας ομάδα, πρέπει να καλύψουμε το κενό που μένει από την αποχώρηση αυτή. Χρειαζόμαστε δύο αριστερά μπακ γιατί ο αναπληρωματικός του Πήλιου δεν έδειξε να μπορεί να βοηθήσει. Οι προσθήκες πρέπει να γίνουν πριν την έναρξη της προετοιμασίας για να μη χαθεί ούτε μια μέρα δουλειάς για τους παίκτες.
-
Στο καλό και μακάρι να πετύχει!
Τα παιδιά συνεχίζουν το έργο που ξέρουν.
Πρώτα πουλάμε και μετά βλέπουμε.
Επόμενοι 2 Εραμουσπε και Καραχάλιος.
Νομίζω Γενάρη λήγει το συμβόλαιο
-
Αυτό που γράφει πάντως ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε τα χέρια με την ΑΕΚ, νομίζω είναι άκυρο. Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει τέλος Ιουνίου, οπότε μπορούσε να διαπραγματευτεί με όποιον θέλει χωρίς να ρωτήσει την ομάδα. Ο ΠΑΣ δε θα πάρει ούτε ευρώ από τη μεταγραφή αυτή.
Δεν ισχύει αυτό. Το δικαίωμα του παίκτη να διαπραγματευτεί αναφέρεται στο ότι ο παίκτης μπορεί ήδη να διαπραγματευτεί το επόμενο του συμβόλαιο μισό χρόνο πριν λήξει το παρόν συμβόλαιο. Δηλαδή αν ίσχυε ότι διαπραγματεύτηκε αυτός θα σήμαινε ότι θα πάει απλά σαν ελεύθερος στην ΑΕΚ αλλά από τον χειμώνα. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν μεταγραφή από 1η Ιουλίου. Για να γίνει αυτό πρέπει να γίνει κανονική μεταγραφή με συμφωνία με τον ΠΑΣ, άρα κάτι πήραμε από αυτό.
Το θέμα είναι να πήραμε κάτι καλό έστω (ελπίζω τουλάχιστον της τάξης των 200k) τα οποία να επενδυθούν.
update: νομίζω ότι έχει συμβόλαιο για άλλο ένα εξάμηνο για αυτό λέω τα παραπάνω
-
Αν γνωρίζει κάποιος σίγουρα ας επιβεβαιώσει/διαψεύσει
-
Σήμερα έγινε το τελευταίο ραντεβού μεταξύ των διοικήσεων των δύο ομάδων και οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του Πήλιου στην πρωταθλήτρια και Κυπελλούχο ΑΕΚ.
Όπως είχαμε γράψει σε παλαιότερο ρεπορτάζ μαζί του θα πάρει και τον αδελφό του Αλέξη ο οποίος αγωνίζονταν ως δεξιός οπισθοφύλακας με την Κ 19 και θα παίξει στο πρωτάθλημα της Super League 2 με την ΑΕΚ Β' με τον ΠΑΣ να παίρνει ένα σεβαστό ποσό για τα τροφεία του νεαρού ποδοσφαιριστή.
passports.gr
Πακέτο για ΑΕΚ φαίνεται
-
Πήλιος: «Ανήκω στον ΠΑΣ, η διοίκηση χειρίζεται το θέμα»
Πρόκειται για την αποκάλυψη του φετινού ΠΑΣ Γιάννινα και τον ποδοσφαιριστή που άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά όταν αυτή του δόθηκε. Από τις γειτονιές της Ρόδου και τις Ελπίδες Ιωαννίνων έφτασε να βρίσκεται μια ανάσα από τη μεταγραφή του και τα όνειρα του δεν σταματούν εδώ. Ένας μετρημένος και ώριμος χαρακτήρας, πάντα με το χαμόγελο και ένα από τα καλύτερα παιδιά των αποδυτηρίων του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο λόγος για τον Σταύρο Πήλιο, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο «Πρωινό Λόγο» σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, την πρώτη του και ενδεχομένως την τελευταία ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, αν ισχύσουν τελικά τα μεταγραφικά σενάρια.
Ο Σταύρος Πήλιος μίλησε στους Θανάση Μυριούνη, Χρήστο Καλύβα και Νίκο Γιωτίτσα για όλους και για όλα σε μια εκ βαθέων συνέντευξη. Από το ποδοσφαιρικό του ξεκίνημα από τις γειτονιές της Ρόδου και τις Ελπίδες Ιωαννίνων μέχρι την υπογραφή του επαγγελματικού του συμβολαίου και το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τα μεταγραφικά σενάρια που τον φέρνουν κοντά στην ΑΕΚ και τα ποδοσφαιρικά του όνειρα. Μια απολαυστική συνέντευξη από έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή με ταπεραμέντο.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Σταύρου Πήλιου στον «Π.Λ.»
Σταύρο ας πάμε τον χρόνο πίσω. Από που ξεκίνησες το ποδόσφαιρο και πως προέκυψε ο ΠΑΣ Γιάννινα; «Στη Ρόδο ξεκίνημα να παίζω ποδόσφαιρο, με τους φίλους μου στη γειτονιά, όχι όμως σε κάποια ακαδημία. Ξεκίνησα να παίζω στα 13 στα Γιάννενα στις Ελπίδες Ιωαννίνων. Μετά από τρία χρόνια πήγα στην Κ 17 με προπονητή τον κ. Λάζαρο Σέμο, στη συνέχεια στην Κ 19 με τον κ.Αγγέλη και μετά στην πρώτη ομάδα» Αγωνιζόσουν από το ξεκίνημα ως αριστερός μπακ ή ήρθε στην πορεία αυτό;
Σε ποια άλλη θέση σου αρέσει να αγωνίζεσαι; :«Ξεκίνησα από αριστερό εξτρεμ και από μικρός μου άρεσε πάρα πολύ. Στην εποχή του κ. Πετράκη και πριν γίνω καν επαγγελματίας ήρθε μία ξαφνική αλλαγή και είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις και πίστευε λόγω ταχύτητας μπορώ να αγωνιστώ ως αριστερός μπακ. Στην αρχή παραξενεύτηκα γιατί μου άρεσε το γκολ, να παίζω μπροστά και να μην έχω τόσες πολλές ευθύνες σαν αμυντικός, αλλά στην πορεία τελικά μου άρεσε πολύ αυτή η θέση και δεν μου βγήκε σε κακό. Το αριστερό εξτρέμ δεν το αλλάζω, έπαιξα και λίγο στον Ηρακλή σαν αμυντικό χαφ αλλά πιστεύω ότι δεν είναι τόσο πολύ στο φόρτε μου να έχω τη μπάλα στα πόδια. Πλέον προτιμώ τη θέση του αριστερού μπακ».
Στην Κ 19 όπου αγωνίστηκες ήταν κάποιος προπονητής που σε βοήθησε να εξελιχθείς; «Η καλή χρονιά που ανέβηκα πολύ ήταν με τον κ. Αγγέλη. Με βοήθησε πάρα πολύ και σαν άνθρωπο, αλλά και σαν ποδοσφαιριστή. Στην αρχή δεν ήμουν βασικός ήμουν εκτός αποστολής στα πρώτα έξι παιχνίδια. Σκεφτόμουν να φύγω αλλά μιλήσαμε και μου είπε να μείνω και θα πάρω την ευκαιρία. Στο επόμενο παιχνίδι με έβαλε και είπα ότι κάτι πρέπει να κάνω ώστε να δείξω ότι μπορώ να παίξω. Γιατί όταν δεν είσαι επαγγελματίας και έρχονται στην Κ 19 από τη μεγάλη ομάδα να παίξουν οι επαγγελματίες είναι λογικό να μη πάρεις παιχνίδια και τότε εμένα δεν με ήξερε κανένας ερχόμουν από την Κ 17. Αυτό για εμένα ήταν μια πρόκληση και πιστεύω ανταπεξήλθα πολύ καλά και στην πρώτη μου χρονιά στην Κ 19 το καλοκαίρι είχα πάρει τα πρώτα μηνύματα και πήγα προετοιμασία με τη μεγάλη ομάδα και αυτό ήταν μεγάλη χαρά για εμένα».
Ποια ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Πετράκη όταν σε καλωσόρισε στην μεγάλη ομάδα; «Μου είπε ότι είμαι πολύ καλός σαν χαρακτήρας, με συμπάθησε και μου είπε πως είδε σε μένα ότι έχω κάτι ποδοσφαιρικό για να παίξω επαγγελματικά. Τα παιδιά από την Κ 19 ρωτούσαμε αν πρέπει να πηγαίνουμε στις προπονήσεις της μεγάλης ομάδας και μια μέρα θυμάμαι μου είπε να μη ξαναρωτήσω και θα πηγαίνω κάθε μέρα για προπόνηση και στην Κ 19 μόνο στους αγώνες. Αυτό με έκανε χαρούμενο γιατί με εμπιστεύτηκε και μόλις υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο με κάλεσε μετά από δύο εβδομάδες και με είχε στην αποστολή σε παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και μετά στο Κύπελλο με τον Πανιώνιο και εκεί κατάλαβα ότι κάτι κάνω καλά».
Ήθελε υπομονή από εσένα όλο αυτό το διάστημα ώστε να πάρεις την ευκαιρία για να αγωνιστείς; «Ναι ήθελε υπομονή. Δεν σταμάτησα ποτέ να πιστεύω στον εαυτό μου και έλεγα ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία. Πράγματι στο Κύπελλο στον αγώνα με τη Βέροια όπου είχα βάλει το γκολ με το πέναλτι ήταν αυτό το παιχνίδι που με στιγμάτισε πολύ σαν παίκτη, το παιχνίδι με τον Ατρόμητο όπου μου είχε δώσει τα εύσημα ο προπονητής. Όταν έχεις παίκτες σαν τον Πίρσμαν που πρέπει να συναγωνιστείς μόνο καλά μπορείς να πάρεις και να μαθαίνεις. Όλα τα χρόνια είχα υπομονή και δούλευα σκληρά».
Το καλοκαίρι του 2021 πήγες δανεικός στον Ηρακλή. Πως σκέφτηκες αυτό τον δανεισμό και αν σε βοήθησε στην εξέλιξη σου. «Όταν ήρθε η στιγμή να πάω δανεικός δεν το είχα σκεφτεί καθόλου, δεν το πίστευα και πίστευα ότι θα είμαι στην ομάδα. Ο κ. Μεταξάς πίστευε τότε ότι ήταν καλύτερο (;) μάλλον και εντέλει μου έκανε καλό. Πήρα πάρα πολλές εμπειρίες και με βοήθησε πολύ ο Ηρακλής, ο κ. Γεωργιάδης με βοήθησε πάρα πολύ και σαν αριστερό μπακ και τον ευχαριστώ για αυτό όπως και την ομάδα του Ηρακλή».
Πως ένιωσες όταν ο κ. Μεταξάς ανέφερε σε δηλώσεις του ότι για εμένα δεν υπάρχει παίκτης Πήλιος και αν η μετέπειτα πορεία σου είναι μια απάντηση στη δήλωση αυτή; «Με πείραξε πάρα πολύ αυτό που είπε. Όταν μιλάς για έναν ποδοσφαιριστή έτσι δεν είναι ότι καλύτερο. Πείσμωσα πάρα πολύ και τελικά απέδειξα πράγματα που κάποιοι δεν τα πίστευαν για εμένα και χαίρομαι για αυτό».
Είσαι ικανοποιημένος από τη σεζόν που έκανες με δεδομένο ότι δεν ήσουν βασικός στην αρχή; «Ξεκίνησε η σεζόν το καλοκαίρι και ήμουν πίσω στις επιλογές από τον Κιάκο και τον Ποζνάνσκι. Δεν ήμουν στα πλάνα του κ. Στάικου και εκεί υπήρχε η σκέψη να φύγω τον Ιανουάριο είτε ως δανεικός, είτε ως ελεύθερος. Συζήτησα με τον κ. Στάικο ο οποίος με πίστευε πάρα πολύ αλλά μου είπε να κάνω υπομονή και να περιμένω την ευκαιρία μου και να είμαι έτοιμος. Στην αρχή δεν τον πίστευα αλλά τον ευχαριστώ πολύ γιατί με εμπιστεύτηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και μετά στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και θυμάμαι να μου λέει μετά το παιχνίδι ότι τον έβγαλα ασπροπρόσωπο και ότι με ευχαριστεί που έδειξα ότι ήμουν έτοιμος».
Ποιο πιστεύεις ότι ήταν το καλύτερο και το χειρότερο παιχνίδι σου στο πρωτάθλημα; «Το καλύτερο μου παιχνίδι πιστεύω ήταν με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στα Γιάννενα. Ξεκίνησα άσχημα στα πρώτα παιχνίδι στα Play Out αλλά κάποια στιγμή σαν παίκτης θα κάνεις κάποια κοιλιά και εγώ προσπαθούσα να κρατήσω μία ισορροπία και πιστεύω ότι το κατάφερα».
Που πιστεύεις ότι χρειάζεσαι βελτίωση αγωνιστικά και ποιο τεχνικό χαρακτηριστικό σου θέλει δουλειά; «Όλοι μου λένε για τη σωματοδομή μου και ότι χρειάζεται να πάρω λίγα κιλά και να δυναμώσω λίγο παραπάνω και στην άμυνα. Το τεχνικό στοιχείο που θέλω να βελτιώσω είναι στην άμυνα ενός εναντίον ενός».
Τι πιστεύεις ότι έφταιξε και η ομάδα φέτος κινδύνευσε με υποβιβασμό; «Ξεκίνησε η χρονιά με διαφορετική ομάδα τελείως μετά τις αποχωρήσεις. Έφυγαν πολλοί παίκτες και αυτό φάνηκε στην αρχή του πρωταθλήματος και μέχρι τον Δεκέμβρη δεν είχαμε πάρει τους βαθμούς που θέλαμε αν και το πιστεύαμε πολύ ότι μπορούμε να το κάνουμε. Μας βοήθησε η διακοπή για το Μουντιάλ, ήρθαν κάποιοι παίκτες που μας βοήθησαν και αυτοί και είδαμε μετά τα αποτελέσματα με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Λεβαδειακό ότι δεν θα είχαμε κάποιο πρόβλημα να μείνουμε στην κατηγορία. Στα Play Out γύρισε το πράγμα και ήταν καθαρά θέμα ψυχολογίας αλλά δεν πιστέψαμε ποτέ ότι θα πέσουμε και αυτό φάνηκε στο τέλος».
Πιστεύεις ότι στο τέλος μίλησε η εμπειρία των παικτών και η αποφασιστικότητα ή και ο κόσμος ως 12ος παίκτης; «Ο κόσμος ήταν πολύ σημαντικός φέτος, μας βοήθησε πάρα πολύ. Ήταν και πέρυσι κοντά στην ομάδα ακόμη και στα δύσκολα ήταν εκεί μαζί μας και τους ευχαριστώ για αυτό. Ήταν όμως και θέμα παικτών μέσα στα αποδυτήρια που δεν το έβαλαν ποτέ κάτω και ειδικά οι μεγαλύτεροι και όταν έχεις μια νεανική ομάδα με έναν νέο προπονητή παίζει και αυτό σημαντικό ρόλο».
Ήταν κομβικά τα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Ιωνικό; «Ναι ήταν κομβικά παιχνίδια τα ματς με Παναιτωλικό και Ιωνικό και ειδικά το δεύτερο και όταν παίρνεις τέτοιο διπλό πιστεύεις πιο πολύ και δείξαμε ότι δεν ήμασταν ομάδα που θα παλεύει για να μείνει κατηγορία»
Πως εκλαμβάνατε οι παίκτες τις αποδοκιμασίες από μερίδα του κόσμου προς τον προπονητή ο οποίος ανέλαβε φέτος όλο το βάρος τις ευθύνης για τις εμφανίσεις της ομάδας. «Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα και αυτό το δείχνει με κάθε τρόπο. Φέτος περίμενε κάτι καλύτερο μιας και πέρυσι είχαμε τερματίσει 6οι και όταν αγαπάς την ομάδα τόσο πολύ δεν θες να κινδυνεύει. Ο προπονητής πήρε όλο το βάρος πάνω του. Στα αποδυτήρια μας είπε ότι το παίρνει όλο αυτός και εμείς πρέπει να έχουμε πίστη στο πλάνο. Ο προπονητής πίστευε ότι θα τα καταφέρουμε και φάνηκε στο τέλος ότι είχε δίκιο»
Θεωρείς ότι ήταν επιτυχημένος ως πρόεδρος ο Γιώργος Χριστοβασίλης και αν με τον θάνατο του κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας του ΠΑΣ: «Αρχικά να δώσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια Χριστοβασίλη. Ο πρόεδρος είναι μια μεγάλη απώλεια, εγώ τον ήξερα και πάρα πολύ καιρό. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν δημιούργησε πότε πρόβλημα στα αποδυτήρια, δεν είχε κακό λόγο και δεν έμπαινε στα χωράφια του προπονητή. Ήταν ο πρώτος που έδινε το έναυσμα να κάνουμε υπομονή, στήριζε τους παίκτες και τους προπονητές και σίγουρα μετά από 15 χρόνια ως πρόεδρος αφήνει πίσω του ένα μεγάλο ΠΑΣ Γιάννινα».
Πιστεύεις ότι έχει έρθει η ώρα να κάνεις το βήμα παραπάνω με βάση τα μεταγραφικά σενάρια που σε φέρνουν πότε στην ΑΕΚ και πότε στον Ολυμπιακό; «Το ότι ακούγονται αυτές οι φήμες είναι τιμή για εμένα. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος αν κάνεις το βήμα τώρα ή μετά. Η αλήθεια είναι ότι έχω να δώσω ακόμη πράγματα μιας και ήταν μόλις η πρώτη μου γεμάτη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία. Πιστεύω ότι ακόμη χρειάζομαι παιχνίδια γιατί έχω πολλά πράγματα να βελτιώσω και για εμένα το πιο σημαντικό είναι το αγωνιστικό κομμάτι».
Υπάρχει κάτι χειροπιαστό ή μόνο φήμες όσον αφορά το ενδιαφέρον από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό; «Εγώ ακόμα δεν έχω κάτι στα χέρια μου και είμαι παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα. Ότι διαχειρίζεται η ομάδα δεν το γνωρίζω και εγώ περιμένω να δω τι θα γίνει γιατί ακούω πάρα πολλά».
Θα ήθελες να παραμείνεις στον ΠΑΣ εφόσον σου γίνει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου; «Αν ο ΠΑΣ Γιάννινα μου κάνει την τιμή και μου προσφέρει συμβόλαιο ανανέωσης όλα τα σκέφτεσαι, δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις. Αγαπώ τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχω δει καλές και άσχημες μέρες οπότε ότι είναι καλύτερο να γίνει θα γίνει».
Ποιο είναι το πιο τρελό σου ποδοσφαιρικό όνειρο; «Είναι τιμή να παίζεις στην Εθνική Ελλάδος ειδικά σε μια θέση που παίζω εγώ όπου παίζουν παίκτες όπως ο Τσιμίκας και ο Γιαννούλης και σίγουρα είναι μεγάλη πρόκληση. Ωστόσο το πιο τρελό μου όνειρο είναι να παίξω σε ένα από τα μεγάλα πρωταθλήματα στο εξωτερικό και να κατακτήσω το Τσάμπιος Λιγκ. Είναι ένα τεράστιο όνειρο».
Ένα σχόλιο για τη διοργάνωση του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδος που όλοι το θεωρούν γιορτή αλλά ψάχναμε για γήπεδο: «Είναι γιορτή ο τελικός Κυπέλλου και όταν είναι αντίπαλες δύο μεγάλες ομάδες πρέπει να έχει κόσμο. Έγινε αυτό με το γήπεδο και κρίμα που δεν είχε κόσμο να δει το παιχνίδι. Έτσι το αποφάσισαν, έτσι έγινε, οι παίκτες δεν μπορούν να κάνουν κάτι».
Είναι ένα κίνητρο για τα παιδιά της Κ 19 η ανάδειξη και η προώθηση στη μεγάλη ομάδα; «Σίγουρα γιατί ο ΠΑΣ Γιάννινα πάντα πίστευε σε αυτά τα παιδιά και αυτό φάνηκε με εμένα, με τον Λιάσο, με τον Λώλη όπου είχαμε την ευκαιρία να προσπαθήσουμε και να φτάσουμε στη μεγάλη ομάδα. Αν το αξίζεις πραγματικά η ομάδα δεν θα σου σταθεί εμπόδιο και θα σε βοηθήσει πολύ να κάνεις το βήμα παραπάνω για να παίξεις στον ΠΑΣ μιας και αυτός είναι ο στόχος όσο πιο πολλά παιδιά βγαίνουν από την ακαδημία είναι ότι καλύτερο».
Τι θα συμβούλευες τα παιδιά που παίζουν στην Κ 19; «Θα συμβούλευα τα παιδιά να μη το βάζουν ποτέ κάτω, να έχουν υπομονή που είναι το πιο σημαντικό πράγμα, να δουλεύουν και η δικαίωση θα έρθει. Να ακούν τους γονείς τους γιατί είναι σημαντικό εμένα με βοήθησαν πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι από θέμα ψυχολογίας και υπομονής»
Έχεις αγωνιστεί ως συμπαίκτης με τον αδελφό σου; «Μαζί παίξαμε ένα φιλικό με αντίπαλο τη Βέροια όπου μπήκε αλλαγή και εγώ έπαιξα αριστερά και αυτός δεξιά και ήταν φοβερή εμπειρία να παίζεις συμπαίκτης με τον αδελφό σου έστω και σε φιλικό».
Τι χρειάζεται ο ΠΑΣ να μην έχει την ίδια εικόνα και του χρόνου; «Είναι σημαντικό να μείνει ο ίδιος κορμός, να μην είναι μια νέα ομάδα όπως πέρυσι, είναι σημαντικό για τον προπονητή να ξέρει το πλάνο, αυτοί που θα έρθουν να μπουν γρήγορα. Θα δουλέψουμε πολύ το καλοκαίρι ώστε να διορθωθούν τα λάθη και να μην έχουμε τα ίδια».
Πως ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια μιας και είναι η δύναμη του ΠΑΣ όλα τα χρόνια; «Όποιος παίκτης έρχεται στην ομάδα ενσωματώνεται πάρα πολύ γρήγορα. Τα αποδυτήρια είναι μεγάλη δύναμη στον ΠΑΣ και παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στην αγωνιστική δράση και ειδικά κάποιοι παίκτες με τρέλα όπως Εραμούσπε. Ο Τζίνο που ήρθε τον Γενάρη έκανε αμέσως καλές σχέσεις με όλους. Τα αποδυτήρια ήταν πάντα καλά είτε πήγαινε καλά η ομάδα είτε όχι».
Πως βλέπεις την αθλητική δημοσιογραφία στα Γιάννενα; «Είναι πολύ έντονη. Οι δημοσιογράφοι είστε κοντά στην ομάδα και αυτό το βλέπεις και στις προπονήσεις που έρχεστε. Είστε σωστοί άνθρωποι που δεν μπλέκονται στο αγωνιστικό και εντός των αποδυτηρίων».
Να σχολιάσεις με λίγα λόγια τα παρακάτω πρόσωπα: Γιάννης Πετράκης: «Ο πρώτος προπονητής που με πίστεψε, μου έκανε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο. Καλός άνθρωπος, καλός προπονητής, ήταν μεγάλη τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί του».
Αργύρης Γιαννίκης: «Καθαρά γερμανική φιλοσοφία, είχε ένα πλάνο και έπρεπε να υποστηρίξεις για να παίξεις. Μου βγήκαν οι χρονιές με τον κ. Γιαννίκη, δεν είχα πολλές συμμετοχές αλλά πάντα σου μιλούσε, σε βοηθούσε και πήρα σημαντικά πράγματα».
Ηρακλής Μεταξάς: «Δεν τον έζησα. Όταν ήρθε, πήγα δανεικός».
Θανάσης Στάικος: «Τρομερός άνθρωπος, χαρακτήρας, έπαιρνε το βάρος πάνω του και δεν το έφερνε στα αποδυτήρια. Ένας προπονητής που έχει να δώσει πολλά και το δείχνει όταν σε πιστεύει. Πίστεψε πολύ στην ομάδα και με χαροποιεί που του βγήκε στο τέλος της σεζόν».
Μπάμπης Καρβέλης: «Τον ξέρω πολλά χρόνια, δεν κρύβομαι ποτέ από τον Μπάμπη. Με καταλαβαίνει όταν έχω κάτι, μου μιλάει, με βοηθάει πολύ και είναι τρομερός άνθρωπος. Είναι η ψυχή των αποδυτηρίων».
Δημήτρης Νιαρχάκος: «Ελάχιστα τον θυμάμαι γιατί δεν τον πρόλαβα σαν παίκτης. Όταν έγινα επαγγελματίας αυτός με φώναξε και μου είπε θα σε καλέσουν να υπογράψεις, ήσυχος άνθρωπος, δεν παρενέβη από ότι θυμάμαι ότι ήταν καλός στη δουλειά του».
Παναγιώτης Χριστοβασίλης: «Είχαμε πολλές συνομιλίες, με βοήθησε σε κάποια κομμάτια όταν πήγα στον Ηρακλή και τον Γενάρη που υπήρχε περίπτωση να φύγω. Έδωσε το στίγμα στην ομάδα και όταν ο πατέρας του δεν ήταν καλά στην υγεία του. Μας έδινε δύναμη, μας πίστευε εμάς και τον προπονητή».
Κλείνοντας τη συνέντευξη στείλε ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΣ: «Ο κόσμος αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα και αυτό φαίνεται από την προσέλευση του στα παιχνίδια. Να μη σταματήσει ποτέ να πιστεύει στην ομάδα. O ΠΑΣ Γιάννινα είναι μεγάλη ομάδα, ο κόσμος πρέπει να είναι συνέχεια στο γήπεδο και οι φίλαθλοι να υποστηρίζουν την ομάδα. Να είναι σίγουροι ότι αυτή θα τους ανταμείβει με τα αποτελέσματα».
passports.gr
Μάλλον η τελευταία του συνέντευξη σαν παίχτης του ΠΑΣ
-
Κλείστε το το μπουρδέλο, ότι πούλησε πούλησε.... έτσι κ αλλιώς αξιοπρέπεια δεν περισσεύει, πουθενά πέρα από τα όνειρα Μας,κ δεν έχουμε μείνει κ πολλοί.
-
Ξεκινά ο μεταγραφικός σχεδιασμός
-
Διαβάζω ότι οι ΑφοιΧΒ προγραμματιζουν συνέντευξη τύπου όπου θα ανοίξουν τα χαρτιά τους. Ίδωμεν.
-
Τα κολακευτικά σχόλια του Στάικου για τον Πήλιο
Με εγκωμιαστικά λόγια σχολίασε ο Θανάσης Στάικος την μεταγραφή του Σταύρου Πήλιου στην ΑΕΚ από τον ΠΑΣ Γιάννινα, μια συμφωνία που θα φέρει σημαντικό χρηματικό ποσό στα ταμεία της γιαννιώτικης ΠΑΕ. Ο 43χρονος Αρκάδας τεχνικός μίλησε σε αθηναϊκή ιστοσελίδα και αναφέρθηκε τόσο στις τεχνικές αρετές του Πήλιου, όσο και στον εξαιρετικό χαρακτήρα του και την υπομονή που έδειξε μέχρι τώρα, αλλά και κατά πόσο ταιριάζει στο αγωνιστικό προφίλ της ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Στάικου:
«Ο Σταύρος έπειτα από το δανεισμό του στον Ηρακλή επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στον ΠΑΣ Γιάννινα κι είχε δύο παίκτες (Κιάκος, Ποζνάνσκι) μπροστά του στη διεκδίκηση της θέσης στο αριστερό άκρο της άμυνας. Από την πρώτη ημέρα της καλοκαιρινής προετοιμασίας έδινε τον καλύτερο του εαυτό στις προπονήσεις. Κι αυτό ήταν το κλειδί που του έδωσε με το πέρασμα του χρόνου την θέση του βασικού. Πρόκειται για έναν 100% επαγγελματία και συνεπή ποδοσφαιριστή που τα δίνει όλα τόσο στις προπονήσεις, ακόμα και όταν βρίσκεται στον πάγκο ή μένει εκτός αποστολής.
Στην εξέλιξη της φετινής σεζόν παρουσίασε κάποιες διακυμάνσεις στην απόδοσή του. Τον περασμένο Οκτώβριο συζήτησε μαζί μου και μου έθεσε το ενδεχόμενο να πάει ως δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα που θα του προσέφερε περισσότερο χρόνο και παιχνίδια στα πόδια. Τότε του μετέφερα πως θα πρέπει να συνεχίσει την δουλειά και την προσπάθειά του στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Παρακολουθώντας τον ζήλο με τον οποίο δούλευε στις προπονήσεις, άρχισα να του δίνω συμμετοχές και επάξια κέρδισε θέση βασικού και την διατήρησε μέχρι το τέλος της σεζόν. Έκανε πολύ καλά παιχνίδια και δίκαια ενδιαφέρθηκαν μεγάλες ομάδες κερδίζοντας την αναγνώριση όλων».
Για το αγωνιστικό προφίλ του και κατά πόσο «κολλάει» με την ΑΕΚ: «Πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα που δουλεύει σκληρά. Ως παίκτης διαθέτει καλή τεχνική και υποδοχή της μπάλας. Διαθέτει τακτική αντίληψη, συμμετέχει και συνεργάζεται με τους συμπαίκτες του στο επιθετικό παιχνίδι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως παραμελεί τα αμυντικά καθήκοντά του. Αντίθετα πραγματοποιεί πολύ καλές επιθετικές άμυνες ασκώντας έντονη πίεση στους αντιπάλους. Κι αυτό θεωρώ πως ήταν ένα στοιχείο που έκανε την ΑΕΚ να κάνει focus πάνω του. Ο Σταύρος μπορεί να παίξει επιθετική άμυνα. Ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού της ΑΕΚ και την φιλοσοφία του Ματίας Αλμέιδα. Έχει υψηλούς δείκτες φυσικής κατάστασης και μέσω της σκληρής δουλειάς όλο το μέλλον είναι μπροστά του».
Για τα αγωνιστικά σημεία στα οποία χρήζει βελτίωσης: «Χρειάζεται να δουλέψει περισσότερο σε φάσεις άμυνας στις διαγώνιες μπαλιές και στη συγκέντρωσή του».
Για την τελευταία συμβουλή του προς τον Πήλιο: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη του Σταύρου, όπως θα ήμουνα και για κάθε νεαρό Έλληνα ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα που θα πήγαινε σε μια μεγάλη ελληνική ομάδα. Νιώθω μια προσωπική ηθική επιβράβευση. Όλοι οι προπονητές έχουμε ευθύνες και χρέος να κάνουμε το καλύτερο για τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους δουλεύουμε. Θα τον συμβούλευα να έχει ακόμα περισσότερο υπομονή κι αυτό που ένιωσε τη φετινή χρονιά να του γίνει μάθημα για την μετέπειτα πορεία του. Η υπομονή που έδειξε παρά το γεγονός πως ταλαντεύτηκε εσωτερικά στο τέλος επιβραβεύτηκε. Την ίδια και πολλαπλάσια υπομονή και επιμονή θα πρέπει να έχει και σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως είναι η ΑΕΚ».
passports.gr
-
Πήλιος: «Τιμή μου που θα δουλέψω με τον Αλμέιδα»
Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε στο PASsports ο 23χρονος αριστερός οπισθοφύλακας Σταύρος Πήλιος. Ο νεαρός αμυντικός τόνισε ότι είναι χαρούμενος για τη μεταγραφή του η οποία όπως είπε είναι μια πρόκληση για αυτόν, ενώ για τον Αλμέιδα ανέφερε ότι είναι τιμή που θα συνεργαστεί μαζί του και στο τηλέφωνο του είπε να δουλέψει σκληρά και με πάθος και να μη φοβάται τίποτα.
Ο Πήλιος στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στον ΠΑΣ λέγοντας ότι είναι η οικογένεια του και το σπίτι του, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που έδειξε όλα τα χρόνια προς το πρόσωπο του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Πως αισθάνεσαι για τη μεταγραφή σου στην ΑΕΚ: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα ανήκω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα αλλά θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να πετύχω τόσο εγώ όσο και η ομάδα τους στόχους της».
Ποια η γνώμη σου για τον Αλμέιδα και τι σου είπε στην επικοινωνία που είχατε: «Είναι τιμή μου που θα συνεργαστώ με τον κύριο Αλμέιδα. Πιστεύω ότι έχω πολλά να μάθω από εκείνον και θα με βοηθήσει να εξελιχθώ σαν άνθρωπο αλλά και σαν ποδοσφαιριστή. Μου είπε να δουλέψω σκληρά να έχω πάθος και να μην φοβάμαι τίποτα».
Δύο τελευταία λόγια για τον ΠΑΣ: «Ο ΠΑΣ είναι η οικογένεια μου, το σπίτι μου. Έζησα πολλές καλές αλλά και άσχημες στιγμές. Χρωστάω πολλά στον ΠΑΣ Γιάννινα γιατί μου έμαθε πως είναι το ποδόσφαιρο και με μεγάλωσε μέσα σε αυτή την οικογένεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης και στον κόσμο που όλα αυτά τα χρόνια μου έδειξε την αγάπη του».
passports.gr
-
Οι καλύτερες στιγμές του «ρούκι», Σταύρου Πήλιου από τη σεζόν 2022-2023 (video)
Ξεκινάμε από σήμερα μία σειρά μικρών αφιερωμάτων για να θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα από τη σεζόν που μας πέρασε. Και πρώτα-πρώτα ας δούμε τι έκανε ο “ρούκι”, Σταύρος Πήλιος, που πέτυχε στην πρώτη του χρονιά ως βασικός στη Super League να πάρει μεταγραφή!
Ο 22χρονος αριστερός μπακ ολοκληρώνει τη… γιαννιώτικη ποδοσφαιρική του καριέρα με 36 συμμετοχές στους Ηπειρώτες, 1 γκολ και 2 ασίστ. Επίσης με τις ομάδες υποδομών είχε 55 συμμετοχές και 16 γκολ.
Ας θυμηθούμε, λοιπόν, στα παρακάτω βίντεο μερικές από τις καλύτερες φετινές του στιγμές!
super-fm.gr
-
ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για Πήλιο: «Σ’ ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον»
(https://super-fm.gr/wp-content/uploads/2023/06/pilios-blue-696x398.jpg)
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ευχαρίστησε τον Σταύρο Πήλιο για την προσφορά του ανακοινώνοντας κι εκείνη τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.
Αναλυτικά:
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Σταύρου Πήλιου στην Α.Ε.Κ., συνεχίζοντας την ανάδειξη ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες της.
“Σε ευχαριστούμε για την εξαιρετική σου παρουσία αυτά τα χρόνια στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε ότι καλύτερο για το μέλλον σου.”
Link: http://pasgiannina.gr/transfer/pilios-aek/
#pas #pasgiannina #pasgianninafc #pilios
super-fm.gr
Άνοιξε και επισήμως το κεφάλαιο ΑΕΚ για τον Σταύρο Πήλιο!
Παίκτης της ΑΕΚ με κάθε επισημότητα είναι από σήμερα (23/6) ο Σταύρος Πήλιος, με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του Γιαννιώτη άσου. Ο 22χρονος αριστερός μπακ ολοκλήρωσε τη… γιαννιώτικη ποδοσφαιρική του καριέρα με 36 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ. Επίσης με τις ομάδες υποδομών είχε 55 συμμετοχές και 16 γκολ.
Καλή επιτυχία στον Σταύρο, που απέδειξε ότι η υπομονή και η επιμονή του, του άνοιξαν νέους ορίζοντες, βοηθώντας παράλληλα οικονομικά τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού το συμβόλαιό του θα ολοκληρωνόταν σε 6 μήνες και θα μπορούσε να αποχωρήσει λίγους μήνες αργότερα χωρίς οικονομικά οφέλη για τον ΠΑΣ.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σταύρου Πήλιου από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 22 ετών ακραίος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2027.
Ο Σταύρος Πήλιος γεννήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2000, στη Ρόδο. Στην ηλικία των 13 ετών εντάχθηκε στην Ακαδημία «Ελπίδες Ιωαννίνων» και τρία χρόνια αργότερα έγινε μέλος των τμημάτων υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Ιανουάριο του 2019.
Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους έκανε το ντεμπούτου του, στον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στην Ένωση Ασπροπύργου και δύο μήνες αργότερα έπαιξε για πρώτη φορά στη Super League 2, στο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης. Το ντεμπούτο του στη Super League το πραγματοποίησε στις 31 Ιανουαρίου 2021, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
Τον Αύγουστο του 2021 παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Ηρακλή, με τον οποίο πραγματοποίησε 30 συμμετοχές στη Super League 2 (2 γκολ και 1 ασίστ) της σεζόν 2021-22, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Την αγωνιστική περίοδο 2022-23 επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα και κατάφερε να κερδίσει φανέλα βασικού. Συνολικά κατέγραψε 24 συμμετοχές (όλες 90λεπτες), έχοντας 2 ασίστ.
Σταύρο, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!
https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/posts/689685086502323?ref=embed_post
super-fm.gr