PAS.gr Forum
About PAS => ΠΑΣ δεν είναι μόνο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο => Μήνυμα ξεκίνησε από: pastakis στις Δευ 05 Αύγ 2019 23:09
-
«Η διοίκηση του ΑΟ Δάφνη Βόλου, ανακοινώνει την απόκτηση με την μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα του ποδοσφαιριστή Θανάση Κανούτα. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ελπιδοφόρο και με πλούσιο ταλέντο, έχοντας εμπειρίες από ομάδες της Σούπερ Λιγκ.
Γεννήθηκε το 2002 και έχει αγωνιστεί στους παρακάτω συλλόγους:
-Α.Σ. Ερμής (τμήματα υποδομής και αντρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ)
Στην Κ-15 της ΠΑΕ Λάρισας
Στην Κ-17 της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
Επίσης έχει αγωνιστεί σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της Μικτής Μαγνησίας
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες!».
https://magnesianews.gr/tag/dafni-volou
-
Την αποχώρησή του από την Κ17 ανακοίνωσε ο Παναγιώτου
Την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε πριν λίγο ο Κύπριος προπονητής των κυανόλευκων, Μάριος Παναγιώτου.
Σε ανάρτηση που έκανε στα social media επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και ευχαρίστησε την ομάδα για τη συνεργασία που υπήρξε τον τελευταίο χρόνο.
Δεδομένου ότι είχε ξεκινήσει η προετοιμασία της Κ17 ο ΠΑΣ θα προχωρήσει άμεσα σε αντικατάσταση, έστω και με κάποια προσωρινή λύση.
Η ανάρτηση του κ. Παναγιωτου αναφέρει
Θέλω να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από τον ΠΑΣ Γιάννενα για προσωπικούς λόγους..Ευχαριστώ τον κ.Χριστοβασίλη και όλο το Δ.Σ,τον κ.Τερεζοπουλο που με επέλεξε,τον κ.Ιωαννου και κ.Στουκα για την αμέριστη βοήθεια που παρέχουν στα τμήματα υποδομών,τους συνεργάτες και προπονητές,τον κ.Ποτση και τα παιδιά στα γραφεία και βέβαια εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει.
super-fm.gr
-
Επιστρέφει ο Χρήστος Αγγέλης στις υποδομές του ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Χρήστος Αγγέλης επιστρέφει στις ομάδες υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, μετά την παραίτηση του Μάριου Παναγιώτου. Ο κ. Αγγέλης είχε δουλέψει τόσο στην Κ17 με την οποία είχε πάει στο final-4 το 2015 όσο και με την Κ19 από την οποία αποχώρησε πέρυσι το καλοκαίρι.
Τις επόμενες μέρες αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις από την ΠΑΕ που θα επισημοποιήσει την επιστροφή.
super-fm.gr
-
Πρώτο τεστ με ΠΑΟΚ και Πτολεμαΐδα έδωσε η Κ17 του ΠΑΣ
Στα εγκαίνια του νέου αθλητικού κέντρου του Ατρομήτου Πτολεμαΐδας ήταν καλεσμένη η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία έλαβε μέρος σε τουρνουά με την τοπική ομάδα και την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ.
Το τουρνουά ήταν διάρκειας τριών 45λεπτων και ο Χρήστος Αγγέλης είχε την ευκαιρία να τεστάρει για πρώτη φορά τους παίκτες του απ’ όταν ξεκίνησαν προετοιμασία πριν από 3 εβδομάδες περίπου.
Ο ΠΑΣ έπαιξε στο πρώτο 45λεπτο με τον ΠΑΟΚ, από τον οποίο ηττήθηκε με 3-1, αν και προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Περβανά στο 20ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση σκοράροντας στο 31’, το 39’ και το 44’.
Στο τρίτο 45λεπτο του τουρνουά ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα του Ατρομήτου Πτολεμαΐδας, την οποία νίκησε με 4-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Λάμα, Γκουγιάννος, Φερεντίνος και Καφεντζής.
Η Κ17 του ΠΑΣ είναι φέτος με αρκετά ανανεωμένη σε σχέση μ’ εκείνη που έπαιξε στο final-4 της Super League τον περασμένο Μάιο, καθώς οι Λώλης και Γροσδάνης έγιναν επαγγελματίες, άλλα παιδιά ανέβηκαν στην Κ19, ενώ η ομάδα τροφοδοτήθηκε και από τις Κ15 και Κ16 της περσινής σεζόν.
Κ17 (Αγγέλης Χρήστος): Σκουτελιάς, Περβανάς, Ντούκας, Ζιάβρος, Τσέλιος, Παππάς, Λάμα, Ζώνιος, Κύρκος, Φερεντίνος, Λαδιάς. Με τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας αγωνίστηκαν και οι υπόλοιποι παίκτες της αποστολής.
super-fm.gr
Φαντάζομαι ο Αγγελής ανέλαβε προπονήτης της Κ-17.Τώρα ανακοινώσεις και τέτοια πράγματα τα έχουμε καταργήσει στα Γιάννινα.
-
Με ΑΕΛ η πρεμιέρα της Κ17 του ΠΑΣ –Σέντρα στις 7/9
Πραγματοποιήθηκε σήμερα (27/8) η κλήρωση του πρωταθλήματος Κ17 της Super League με μια καινοτομία για φέτος, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της Super League συμμετέχουν ομάδες μικρότερης κατηγορίας, ο ΠΑΣ Γιάννινα στον Βορρά και ο Απόλλων Σμύρνης στον Νότο. Ήταν μία πρόταση που είχε καταθέσει ο κ. Χριστοβασίλης από τον περασμένο Απρίλιο και η οποία έγινε δεκτή από τη διοργανώτρια αρχή, ώστε να διατηρήσει έναν αριθμό ομάδων στους ομίλους που να μπορεί να διεξαχθεί στοιχειωδώς ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
Στην πρεμιέρα της νέας σεζόν που θα αρχίσει στις 7 Σεπτεμβρίου, η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την ΑΕΛ και το πρώτο εντός έδρας ματς θα είναι τη 2η αγωνιστική με τον Άρη.
Στον Βορρά φέτος παίζουν: Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός, Βόλος, ΠΑΣ Γιάννινα, Άρης, Λαμία και ΑΕΛ. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 4 γύρους.
Το πρόγραμμα του ΠΑΣ Γιάννινα στον Α’ Γύρο
ΑΕΛ – ΠΑΣ
ΠΑΣ – Άρης
Παναιτωλικός – ΠΑΣ
ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΣ
ΠΑΣ – Λαμία
Ξάνθη – ΠΑΣ
ΠΑΣ – ΠΑΟΚ
Αναλυτικά οι κληρώσεις ΕΔΩ
super-fm.gr
-
Με το δεξί η Κ 17, 0-3 τη Λάρισα
Με το δεξί έκανε ποδαρικό στο νέο πρωτάθλημα η Κ 17 του ΠΑΣ Γιάννινα επικρατώντας της Λάρισας 0-3 στο στάδιο Αλκαζάρ.
Με νέο προπονητή τον Χρήστο Αγγέλη ο ΠΑΣ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο ωστόσο στο πρώτο μέρος παρά τις ευκαιρίες που είχε δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η υπεροχή του ΠΑΣ καρποφόρησε στο 69’ όταν ο Καφενζής με σουτ έκανε το 0-1.
Το 0-2 έγινε στο 81’ με τον Περβανά να εκτελεί κόρνερ, ο Εριόν δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Δημητρέλος από κοντά με κεφαλιά έστειλε τα μπάλα στα δίχτυα.
Το τελικό 0-3 έγινε στις καθυστερήσεις από τον Φερεντίνο.
Λάρισα: Εριόν, Χατζής, Λυγούρας, Παπακωνσταντίνου, Στάμος (46′ Σιάτρας), Νταμπώσης, Πράπας, Ελέζι, Κούκος (60′ Βράκος (71′ Χοτζάλι)), Τρικώνης, Ριζούλης (46′ Τσούπρος).
ΠΑΣ Γιάννινα: Λαδιάς,Μάκης, Περβανάς, Σταύρου, Ντούκας, Παππάς, Λάμα (88’ Τασιούλας), Τσέλιος (45’ Καφενζής), Δημητρέλος (90’ Τσιούτσιος), Κύρκος (45’ Φερεντίνος), Ζώνιος (85’ Παπαστράτος).
http://passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=28352:%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B5%CE%BE%CE%AF-%CE%B7-%CE%BA-17-0-3-%CF%84%CE%B7-%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1&Itemid=138
-
[K17] ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΡΗΣ | 1-1
(http://pasgiannina.gr/wp-content/uploads/2019/09/%CE%9A17-1024x768.jpg)
To πρώτο εντός έδρας παιχνίδι έδωσε η Κ17 του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ απέναντι στην ομάδα του Άρη, στο Epirus Sports Center.
Ο αγώνας είχε αρκετές ευκαιρίες και για τις 2 ομάδες, παλεύοντας μέχρι το τελευταίο λεπτό για τη νίκη. Ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο score με goal του Δημητρέλου μετά από έμπνευση και σουτ, ενώ αντίστοιχα στο ίδιο διάστημα ο ΠΑΣ είχε και 2 πολύ καλές ευκαιρίες με τον Κύρκο. Ο Άρης είχε και αυτός τις ευκαιρίες του αλλά μόλις στο 89 κατάφερε να πάρει το 1-1 μετά από κόρνερ του Τσαπακίδη.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | Χρήστος ΑΓΓΕΛΗΣ
Ενδεκάδα: ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ, ΜΑΚΗΣ, ΠΕΡΒΑΝΑΣ, ΣΤΑΥΡΟΥ, ΝΤΟΥΜΑ, ΠΑΠΠΑΣ, ΛΑΜΑ, ΚΑΦΕΤΖΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ, ΚΥΡΚΟΣ, ΖΩΝΙΟΣ
Αναπληρωματικοί: ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, ΓΚΟΥΓΙΑΝΟΣ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΒΡΑΚΑΣ, ΤΣΕΛΙΟΣ, ΣΚΟΥΤΕΛΙΑΣ, ΤΣΙΟΥΤΣΙΟΣ
Photo: SUPER fm
http://pasgiannina.gr
Κ17 ΠΑΣ –Άρης: Επεφύλαξε «συγκινήσεις» το β’ ημίχρονο
(https://super-fm.gr/wp-content/uploads/2019/09/u-17-pas-aris-2019b-2-696x398.jpg)
Τις συγκινήσεις για το δεύτερο ημίχρονο άφησαν οι ομάδες Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα και του Άρη στο ματς της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ17 της Super League. Το τελικό 1-1 θα μπορούσε να θεωρηθεί δίκαιο έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, αλλά και νικητής να έβγαινε από το παιχνίδι, πάλι δίκαιο θα ήταν, αφού χάθηκαν απίστευτες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες.
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε τόσο καλό θέαμα. Ήταν κυρίως παιχνίδι κέντρου με πολλές μονομαχίες, αλλά κατά διαστήματα έβγαιναν φάσεις που ξεκινούσαν από κόρνερ ή φάουλ. Στο 31’ ο Κύρκος έχασε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ, αλλά στο 36’ ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, με τον Δημητρέλο να βάζει ένα από τα γκολ της χρονιάς! Σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Άρη, ο Καφεντζής σήκωσε την μπάλα με το γόνατο στο ημικύκλιο της περιοχής και ο Δημητρέλος με εντυπωσιακό βολ πλανέ έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του Κυριαζή!
(https://super-fm.gr/wp-content/uploads/2019/09/u-17-pas-aris-2019b-panhgyrismos.jpg)
Στην επανάληψη αρχικά το σκηνικό δεν άλλαξε εντυπωσιακά, αλλά μετά το 20λεπτο ο Άρης άρχισε να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα κι ενώ πιο πριν ο ΠΑΣ είχε χάσει μία ακόμα καλή ευκαιρία με τον Δημητρέλο, ενώ ζήτησε κι ένα πέναλτι που ήταν καθαρή ανατροπή του Φερεντίνου.
Από το 69’ και μετά ο ΠΑΣ βρίσκεται πλέον μονίμως στην περιοχή του και πιέζεται ασφυκτικά με τον Άρη να χάνει σωρεία ευκαιριών, ενώ είχε και δύο δοκάρια με τον Γραμματικόπουλο. Τελικά η πίεση απέδωσε στο 89’ με τον Τσαπακίδη να εκτελεί απευθείας κόρνερ και να στέλνει την μπάλα στο απέναντι «παραθυράκι»!
(https://super-fm.gr/wp-content/uploads/2019/09/u-17-pas-aris-2019b-1.jpg)
Το ματς δεν τελείωσε εκεί, αλλά επεφύλαξε κι άλλες συγκινήσεις, αφού στο 93’ ο Παπαστράτος του ΠΑΣ βρέθηκε ολομόναχος στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα και στην αμέσως επόμενη φάση ο Άρης έχασε κι αυτός μεγάλη ευκαιρία με τον Βολονάκη να σουτάρει από κοντά, αλλά ο Καραμάνης απέκρουσε εντυπωσιακά!
super-fm.gr
φωτογραφίες (https://www.facebook.com/pg/SuperFM.104.3/photos/?tab=album&album_id=2866510973376969)
-
https://giphy.com/gifs/WOrAds866t6VICcefb
Μαγεία...
-
Ήμουν στο γήπεδο χθές και έχω να πω οτι η ομάδα έχει δυνατότητες,οι οποίες όμως δεν μπορούν να ξεδιπλωθούν σε ένα γήπεδο 9Χ9.
Είναι κρίμα να μην υπάρχει ένα γήπεδο με χόρτο και μεγαλύτερες διαστάσεις για να μπορούν να παίξουν τα παιδιά άνετα και να δείξουν αυτό που ξέρουν.
Συν οτι δεν είναι και ότι καλύτερο για την μέση και τα γόνατα παιδιών 16 και 17 χρονών να παίζουν και να προπονούνται μονίμως σε πλαστικό γήπεδο.
Πολύ πάθος απο τους πιτσιρικάδες μας οι οποίοι αρχίζουν να γίνονται άντρες, και πολύ ωραίο το γκολ που βάλαμε.
Υπήρχαν και καμιά δεκαριά Αρειανοί οι οποίοι μας ζάλισαν τα παπάρια,δεν έβαλαν γλώσσα μέσα. Πήγε να γίνει και μια παρεξήγηση μεταξύ μας σε κάποια φάση αλλά μπήκε μπροστά η λογική και σταμάτησε εκεί το σκηνικό.
Σημαντικές οι νίκες για την ψυχολογία της ομάδας,αλλά σημαντικότερο το να μάθουν σωστό ποδόσφαιρο σε αυτές τις ηλικίες.
Μπορούμε να κάνουμε πραγματάκια πάντως και φέτος
-
https://giphy.com/gifs/WOrAds866t6VICcefb
Μαγεία...
Μαγεια ειναι η προσπαθεια του πιτσιρικα να κανει κοντρολ με το γονατο και του βγαινει πασα στον σκορερ!!!
-
Ο πιτσιρικας εφαγε κλωτσια οταν πηγε να κανει κοντρολ με το γονατο και εξελιχθηκε σε πασα ;)
-
Συγγενής του πιτσιρικα ε;
-
Άλλον πιτσιρικά έχω συγγενή πασά μου, λάθος κατάλαβες.
Αλλά δεν μπαίνω στην διαδικασία να ειρωνευτώ παιδιά 16-17 χρονών όπως εσύ, προτιμώ να τα χειροκροτώ.
Εστιάζω στο οτι μπήκε ένα ωραίο γκολ με γυριστό σουτ αντί να πετάω εξυπνάδες.
Και το κακό είναι οτι με το ρόστερ που έχει η αντρική ομάδα είμαι και συνηθισμένος σε στραβοκλωτσιές πλέον
-
Ειμαι σιγουρος οτι ο πιτσιρικας συγγενης σου ξερει τι ειναι φαουλ και τι οχι και δεν θα χρειαζεται τις δικες σου εξηγησεις.
-
Πέρασε με νίκη από τον Παναιτωλικό η Κ17 του ΠΑΣ!
Δύο στα δύο εκτός έδρας για την ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, που μετά το Αλκαζάρ «άλωσε» και το Emileon πετυχαίνοντας τη νίκη επί του Παναιτωλικού με 2-1! Η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της, προηγήθηκε σ’ ένα κομβικό σημείο του αγώνα, στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου, με κοντινό πλασέ του Δημητρέλλου και δεν απογοητεύτηκε όταν ισοφαρίστηκε στο 58’ από τον Τρομπούκη και με υπομονή βρήκε κι ένα δεύτερο γκολ στο 71’ με τον Λάμα, ο οποίος έγραψε το τελικό 1-21
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Παναιτωλικός: Ραγιάς, Βασίλας, Παπαχρήστος (46΄ Αναστασόπουλος), Λαζαρίδης (82΄ Μπαρμπαγιάννης), Ζαβέρδας (72΄ Νικολάου), Σοροβός, Δήμος, Κρανιώτης (46΄ Ταράσης), Παπανικόπουλος, Ντάβανος, Τρομπούκης (64΄ λ.τ. Βλαχόπουλος).
ΠΑΣ Γιάννινα: Δασκαλάκης, Μάκης, Περβανάς, Σταύρου (63’ Φερεντίνος), Ντούκας, Παππάς, Λάμα (85’ Τασιούλας), Καφεντζής, Δημητρέλλος (85’ Τσέλιος), Κύρκος (46’ Τσιούτσιος), Ζώνιος (79’ Παπαστράτος)
super-fm.gr
-
ΠΑΣ… τέλεια για πρωτιά – Νίκησε και την U17 του Βόλου!
Νέα σπουδαία εμφάνιση και νίκη για την U17 του ΠΑΣ Γιάννινα, που αυτή τη φορά είχε "θύμα" της την αντίστοιχη ομάδα του Βόλου.
έο θετικό αποτέλεσμα και νίκη για την U17 του ΠΑΣ Γιάννινα, μέσα στην έδρα του Βόλου ΝΠΣ.
Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 1-2 της νεανικής – τοπικής ομάδας, για την 4η αγωνιστική της Super League U17.
Και μάλιστα με ανατροπή, μιας και οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 19ο λεπτό, με γκολ του Ματθαίου.
Όμως, οι πιτσιρικάδες Γιαννιώτες βρήκαν άμεση απάντηση στο γκολ που δέχτηκαν και ισοφάρισαν 6 λεπτά αργότερα με τον δεινό σκόρερ Δημητρέλο.
Το 1-1 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, που εν μέρη αντικατόπτριζε την έως τότε εικόνα του παιχνιδιού.
Στην επανάληψη, όμως, η πλάστιγγα έγειρε υπέρ των αξιόμαχων φιλοξενούμενων, που ασκούσαν αρκετή πίεση στα καρέ της U17 του Βόλου.
Η οποία ήρθε… και έδεσε με την αποβολή που δέχθηκε ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, λίγο πριν καταφέρει ο ΠΑΣ να πετύχει και το δεύτερο του γκολ στην αναμέτρηση.
Για του λόγου το αληθές, στο 77ο λεπτό ο Φερεντίνος είναι αυτός που λύτρωσε την ομάδα του, δίνοντάς της τους υπερπολύτιμους τρεις βαθμούς, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
ΠΑΣ Γιάννινα: Δασκαλάκης, Μάκης, Περβανάς (46′ Κύρκος), Τσιούτσιος (86′ λ.τρ. Ντίνος), Ντούκας, Παππάς, Φερεντίνος (79′ Παπαστράτος), Σταύρου, Δημητρέλος, Λάμα, Ζώνιος (82′ Τσέλιος).
https://talentabout.gr/2019/09/pas-teleia-gia-prwtia-nikise-kai-tin-u17-tou-volou/
-
Ψέκασε, σκούπισε και τελείωσε τη Λαμία η Κ17 του ΠΑΣ
(https://super-fm.gr/wp-content/uploads/2019/10/u-17-pas-lamia-2019-3-696x398.jpg)
Κλάσεις ανώτερη η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε με 5-0 την αντίστοιχη ομάδα της Λαμίας, φτάνοντας στην 4η νίκη της σε 5 αγώνες και μάλιστα θα μπορούσε να είχε φτάσει και σε ακόμα μεγαλύτερο σκορ αν δεν υπήρχε επιπολαιότητα σε κάποιες φάσεις, που δικαιολογείται και λόγω του μεγάλου σκορ που υπήρχε από το ημίχρονο (3-0).
Οι «κυανόλευκοι» δεν χρειάστηκε να πιάσουν κάποια πολύ σπουδαία απόδοση. Η διαφορά ποιότητας οδηγούσε από μόνο του το ματς προς την εύκολη νίκη και το μόνο που χρειαζόταν ήταν σοβαρότητα κι ένα εύκολο γκολ. Το γκολ αυτό ήρθε στο 7ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημητρέλου, σε χέρι που έκανε ο Κατσιούλας σε σέντρα του Φερεντίνου. Σωστή η απόφαση του διαιτητή, που μάλλον πήρε και το ok του α’ βοηθού που είχε τη φάση μπροστά του.
(https://super-fm.gr/wp-content/uploads/2019/10/u-17-pas-lamia-2019-1.jpg)
Πολύ όμορφο ήταν το δεύτερο γκολ, καθώς ο διαιτητής άφησε πλεονέκτημα σε φάουλ που έγινε στον Φερεντίνο, ο Δημητρέλος έκανε την κάθετη στον Ζώνιο και ο τελευταίος έφυγε σε τετ-α-τετ στο οποίο δεν αστόχησε, για να γίνει το 2-0 στο 28’.
Στο 32’ οι Γιαννιώτες τριπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Λάμα έκλεψε από λάθος πάσα του τερματοφύλακα της Λαμίας, γύρισε παράλληλα στη μικρή περιοχή στον αμαρκάριστο Φερεντίνο και εύκολα αυτός από τη μικρή περιοχή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0!
(https://super-fm.gr/wp-content/uploads/2019/10/u-17-pas-lamia-2019-2.jpg)
Το πολύ παραγωγικό α’ μέρος των παικτών του Χρήστου Αγγέλη δεν είχε άλλο γκολ, αλλά έκλεισε και με 3 ακόμα σπουδαίες φάσεις που έχασαν οι Λάμα, Δημητρέλος και Ντούκας.
Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Γιάννινα έριξε πολύ την απόδοσή του, αλλά είχε και πάλι τον έλεγχο του αγώνα και δεν κινδύνευε. Ακόμα κι έτσι, όμως, ήρθαν άλλα δύο γκολ. Στο 70’ σε κόρνερ του Ζώνιου ο Δημητρέλος σηκώθηκε πολύ ψηλά και με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ενώ στο 87’ ήταν σειρά του Φερεντίνου να πετύχει κι αυτός δεύτερο προσωπικό γκολ, με ωραία κίνηση και σουτ κοντά στο σημείο του πέναλτι, αφού πρώτα γύρισε το σώμα του 180 μοίρες.
Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε μόνος 2ος στη βαθμολογία, 3 βαθμούς πάνω από τον Άρη που θα είναι και φέτος ο βασικός συνδιεκδικητής της 2ης θέσης. Ακολουθούν όμως για κλείσιμο του α’ γύρου δύο δύσκολα ντέρμπι, με την Ξάνθη εκτός έδρας και τον ΠΑΟΚ εντός.
Δείτε την εξέλιξη του ματς λεπτό προς λεπτό ΕΔΩ
Δείτε φωτογραφίες στη σελίδα του Super Fm στο FB ΕΔΩ
Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής
Άρης-ΠΑΟΚ 0-2
Παναιτωλικός-Ξάνθη 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία 5-0
ΑΕΛ-Βόλος 6/10, ώρα 11:00
Η Βαθμολογία
ΠΑΟΚ 15 (5 αγώνες)
ΠΑΣ Γιάννινα 13 (5)
Άρης 10 (5)
Παναιτωλικός 7 (5)
Ξάνθη 6 (5)
ΑΕΛ 3 (4)
Βόλος 1 (4)
ΠΑΣ Λαμία 0 (5)
super-fm.gr
-
Πολύ καλά ξεκινήσαμε! Πάμε για Πρωτάθλημα! :pas:
-
Μεγάλο διπλό στην Ξάνθη η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα!
(https://super-fm.gr/wp-content/uploads/2019/10/u-17-xanthi-pas-2019b-1-696x398.jpg)
Απίστευτη πορεία κάνει η ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα της Super League! Οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Αγγέλη πανηγύρισαν στην Ξάνθη την 4η εκτός έδρας νίκη της σεζόν και 5η συνολικά σε 6 αγώνες (έχουν και μία ισοπαλία στα Γιάννινα με τον Άρη) και εντυπωσιάζουν με τα αποτελέσματα που έχουν πάρει.
Ο ΠΑΣ με γκολ του Λάμα στο 90′ σε αντεπίθεση πήρε άλλο ένα «τρίποντο» και η νίκη αυτή δίνει ασφαλώς στους «κυανόλευκους» τα κίνητρα να παλέψουν ακόμα περισσότερο στη συνέχεια.
Το ματς ήταν αμφίρροπο, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες στο ματς, αλλά στις σημαντικότερες των γηπεδούχων ο Δασκαλάκης είπε «όχι».
XANTHI FC: Κοτσάκης, Χασάνογλου, Μελενικιώτης, Αδαμίδης, Καρανικόλας (79′ Αραμπατζής), Τσαγκαλίδης, Ζιάκας (79′ Ξανθός), Αλή (85′ Ιγνατιάδης), Ισαακίδης (67′ Ζιπίδης), Γκαρνέτας, Ιωσηφίδης.
ΠΑΣ Γιάννινα (Χρήστος Αγγέλης): Δασκαλάκης, Μάκης (46′ λ.τρ. Τασιούλας), Περβανάς (87′ λ.τρ. Μπούμπας), Τσιούτσιος, Σταύρου, Παππάς, Λάμα, Φερεντίνος (59′ Καφεντζής), Δημητρέλος, Κύρκος, Ζώνιος (80′ Λάκκας),
(https://super-fm.gr/wp-content/uploads/2019/10/u-17-xanthi-pas-2019b-2.jpg)
super-fm.gr
-
ΠΑΣ Γιάννινα Κ17: Έχασε (1-0) από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι
Την πρώτη του ήττα γνώρισε η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς έχασε από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ο οποίος έκανε το 7 στα 7 στο πρωτάθλημα.
Το ματς ήταν ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να έχουν τις περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν, κάτι που έκαναν οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μπάμπουρα να ανοίγει το σκορ και με το τέρμα αυτό να διαμορφώνει και το τελικό αποτέλεσμα του ματς.
ΠΑΣ Γιάννινα: Δασκαλάκης, Μάκης, Περβανάς, Τσιούτσιος, Ντούκας, Παππάς, Λάμα, Σταύρου, Φερεντίνος, Κύρκος, Ζώνιος
ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Κιτσάκης (Τασιούρας), Σινάνας, Κουλιεράκης, Μανωλιούδης, Τσίκος, Σμυρλής, Κουτεντάκης, Μπαμπούρας, Ρουμιάντσεβ (Κεδίκογλου), Σπυριδόπουλος
Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής
Λαμία-Ξάνθη 0-2
Άρης-Βόλος 6-0
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 0-1
Παναιτωλικός-ΑΕΛ 2-2
Η Βαθμολογία
ΠΑΟΚ 21
ΠΑΣ Γιάννινα 16
Άρης 14
Ξάνθη 9
Παναιτωλικός 8
ΑΕΛ 6
Βόλος 5
ΠΑΣ Λαμία 0
sport24epirus.gr
-
Τυφώνας... η Κ17 παρέσυρε την ΑΕΛ! (photo)
(http://www.sportsioannina.gr/images/proxeira/pas_giannina/sezon_2019-20/k-17/17pas-ael.jpg)
Η Κ-17 του ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα με καταιγιστική εμφάνιση.
Η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη σάρωσε με 8-0 την ΑΕΛ στο Αθλητικό Κέντρο Epirus.
ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
3' ΓΚΟΛ! Ο Ζώνιος εκτελεί απευθείας το κόρνερ και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα!
7' Ο Δημητρέλος κάνει το πλασέ εξ' επαφής, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ.
13' Σέντρα σουτ του Μάκη, η μπάλα περνάει έξω.
16' Ο Μάκης γίνεται αποδέκτης σέντρας συμπαίκτη του και προσπαθεί με γυριστό σουτ να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του.
32' ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ, ο Τσιούτσιος με κοντινό σουτ κάνει το 2-0! ;
42' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ να τριπλασιάσει τα τέρματά του. Ο Κύρκος με ατομική ενέργεια, περνάει τους αντιπάλους, σουτάρει, φοβερή απόκρουση από τον πορτιέρο της ΑΕΚ.
44' ΓΚΟΛ! Σέντρα Φερεντίνου, ο Ζώνιος με δυνατό σουτ κάνει το 3-0!
51' ΓΚΟΛ! Ο Φερεντίνος σουτάρει από κοντά και κάνει το 4-0!
55' Ο Κύρκος σουτάρει εξ' επαφής, διώχνει με το ένα χέρι ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ.
56' ΓΚΟΛ! Κόρνερ του Ζώνιου, ο Δημητρέλος με σουτ κάνει το 5-0!
66' ΓΚΟΛ! Ο Μάκης σεντράρει στον Δημητρέλλο, ο δεύτερος σουτάρει και κάνει το 6-0!
76' ΓΚΟΛ! Ο Μίνα με σουτ κάνει το 7-0!
84' Ψηλοκρεμαστό σουτ του Λάκα, η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.
90' ΓΚΟΛ! Σουτ του Μίνα και γίνεται το τελικό 8-0!
Συνθέσεις:
Δασκαλάκης, Μάκης, Περνάς, Τσιούτσιος, Ντούμα, Μπούμπα, Λάμα (75' Τσέλιος), Κύρκος (75' Σκουτελιάς), Δημητρέλος, Ζώνιος, Φερεντίνος (60' Μίνα)
ΑΕΛ: Νικολοκούλης, Χατζής, Στάμος (69' Κιτσάκης) Παπ/ νου, Αντωνίου, Ταμπώσης ( Σιάτρας) Κίτσας, Γκαλμπογγίνι (66' Ντούρας), Κυριζάκης, Ριζούλης, Κούκος
Ράνια Κρικώνη
sportsioannina.gr
-
Στάση στην Τριανδρία για την Κ-17
Την πρώτη της εκτός έδρας ήττα γνώρισε η Κ-17 του ΠΑΣ Γιάννινα.
Η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη ηττήθηκε στο ντέρμπι για τα πλέι οφ στην Τριανδρία με 1-0 από τον Άρη, αν και είχε καλή απόδοση και την αδικεί το σκορ.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν στο 42ο το σκορ.
Ο ΠΑΣ έμεινε με 10 στο 44ο καθώς ο Δημητρέλλος με 2η κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε.
Ο Άρης είχε και δοκάρι στο 52ο, αλλά στη συνέχεια ο ΠΑΣ ανέβασε την απόδοση του αλλά δεν έφτασε στην ισοφάριση.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Δασκαλάκης, Μάκης, Ντούκας (56' Περβανάς), Τσιούτσιος, Σταύρου, Παππάς, Λάμα (76' Τσέλιος), Μπούμπας (56' Φερεντίνος), Δημητρέλος, Ζώνιος, Κύρκος (68' Λάκας)
sportsioannina.gr
-
Κλήσεις Εθνικής U16
Ο κ. Αναστάσιος Θέος κάλεσε τους ακόλουθους -γεννηθέντες το 2004- ποδοσφαιριστές στην Εθνική Ομάδα Παίδων κάτω των 16 ετών (U16), για προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά 25-27/11/2019.
ΘΕΣΗ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΗΜ. ΓΕΝ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ
T Μπότης Νικόλαος 31/03/04 ΠΑΟΚ
T Μοναστηρλής Δημήτριος 22/03/04 ΠΑΟΚ
T Κυριαζής Κωνσταντίνος 04/03/04 Αρης
A Τασιούρας Ελευθέριος 01/03/04 ΠΑΟΚ
A Προδρομίτης Αθανάσιος 14/01/04 Παναθηναϊκός
A Γιαλεδάκης Μιχαήλ 07/02/04 Ολυμπιακός
A Καραστέργιος Νικόλαος 26/04/04 ΑΕΚ
Α Καλογερόπουλος Αλέξιος 26/07/04 Αστέρας Τρ.
A Αθανασιάς Ιωάννης 10/05/04 Ηρακλής Λάρισας
Μ Ιωσηφίδης Ιωαννης 14/01/04 Ξάνθη ΑΟ
M Χρήστου Νικόλαος 26/01/04 Ολυμπιακός
M Κυρσανίδης Κυριάκος 19/01/04 ΑΕΚ
M Μπάτσι Αλέξανδρος 30/03/04 Αστέρας Τρ.
M Αναστασιάδης Ελευθέριος 06/02/04 Ξάνθη ΑΟ
M Τσιάτσιος Αλέξανδρος 10/09/04 Άρης
Μ Πατήρας Μιχαήλ 13/05/04 Ξάνθη ΑΟ
Μ Πάνος Χαράλαμπος 02/04/04 Ολυμπιακός
E Τσέλιος Ανδρέας 17/06/04 ΠΑΣ Γιάννινα
E Κουτσογούλας Αθανάσιος 03/04/04 Ολυμπιακός
E Σμυρλής Λάμπρος 12/07/04 ΠΑΟΚ
E Βολάκης Κωνσταντίνος 22/10/04 Παναθηναϊκός
Ε Σγουρός Ραφαήλ 28/05/04 Άρης
Ε Μπάμπουρας Μάριος 29/03/04 ΠΑΟΚ
E Φερεντίνος Αλέξανδρος 18/11/04 ΠΑΣ Γιάννινα
E Ζαχόπουλος Αθανάσιος 14/12/2004 Ηρακλής Λάρισας
epo.gr
-
Με 10 παίκτες μεγάλη νίκη στο 94′ η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα!
Σπουδαίο «τρίποντο» πήρε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Παναιτωλικό η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα και διατηρήθηκε σε τροχιά διεκδίκησης πρόκρισης στο final-4 του πρωταθλήματος, αν και κάτι τέτοιο δεν αποτελεί αυτοσκοπό. Ο ΠΑΣ έπαιζε με 10 παίκτες από το 6ο λεπτό, χάνοντας με απευθείας κόκκινη τον στόπερ του, Φάνη Τσιούτσιο, αλλά κράτησε ψυχωμένα στην πίεση που δέχτηκε και στο τέλος πανηγύρισε μία τεράστια νίκη που θα παίξει ρόλο στην ψυχολογία των παιδιών.
Το μοναδικό γκολ της συνάντησης προήλθε από ωραία ενέργεια του Μίνα που απέφυγε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπέλλο, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 86′.
Λόγω και της αποβολής ο ΠΑΣ βρέθηκε σε παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Παναιτωλικός είχε ευκαιρίες, αλλά ο Λαδιάς ήταν σε εξαιρετική μέρα.
Το φιλμ αγώνα:
6′ Ο Τσιούτσιος ανέτρεψε αντίπαλο που ήταν σε προφανή θέση για γκολ και άφησε τον ΠΑΣ με 10 παίκτες.
7′ Εκτέλεση φάουλ του Σοροβού, απέκρουσε με υπερένταση ο Λαδιάς.
16′ Ο Παπαδόπουλος έφυγε σε αντεπίθεση, «κρέμασε» τον Λαδιά, αλλά ο Ντούκας έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
18′ Κεφαλιά εξ’ επαφής του Βασίλα απέκρουσε Λαδιάς σε κόρνερ.
18′ Σουτ του Αναστασόπουλου απόκρουση του Λαδιά και στην επαναφορά ο Ζαβέρδας αστοχεί εξ’ επαφής.
76′ Κεφαλιά του Κρανιώτη, η μπάλα ελάχιστα άουτ.
90′ Μακρινό σουτ του Τασιούλα, με τα ακροδάχτυλα απέκρουσε ο Ραγιάς.
94′ Ωραία ανέργεια του Μίνα που αποφεύγει και τον τερματοφύλακα, δίνει στον Μπέλλο και ο τελευταίος με κοντινό σουτ έκανε το 1-0!
95′ Ο Παπαδόπουλος με πλασέ χάνει μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει.
Συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Αγγέλης): Λαδιάς, Λάκας (86′ Τασούλας), Ντούκας, Τσιούτσιος, Σταύρου, Παππάς (86′ Μπέλλος), Λάμα (76′ Τσέλιος), Κύρκος, Φερεντίνος (62′ Μίνα), Ζώνιος (76′ Περβανάς), Περβανάς
Παναιτωλικός: Ραγιάς, Βασίλας, Αναστασόπουλος, Λαζαρίδης, Ζαβέρδας, Δήμος, Παπανικόπουλος, Σοροβός, Παπαδόπουλος, Κρανιώτης (88′ Κόκα) Ζαράσης
Διαιτησία: Νέος (Παπαδημητρίου, Τσάντας)
super-fm.gr
-
Διαφορά κλάσης και νίκη με 5-2 η Κ17 του ΠΑΣ τον Βόλο!
(https://super-fm.gr/wp-content/uploads/2019/12/u-17-pas-volos-2019-1-696x398.jpg)
Συνήθως ένα σκορ που φτάνει στο 5-2 (3-1 ημιχρ.) λέμε ότι τα λέει όλα, ωστόσο η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήταν τόσο «ζωηρή» απέναντι στον ΝΠΣ Βόλο όσο δείχνει το τελικό σκορ. Οι παίκτες του κόουτς Αγγέλη εκμεταλλεύτηκαν κυρίως τις στατικές φάσεις, όπου έκαναν πάρτι κερδίζοντας όλες τις κεφαλιές και τα σουτ στα κόρνερ, με 2 απ’ αυτές να αποφέρουν γκολ, ενώ ένα ακόμα γκολ από στατική φάση ήταν με πέναλτι. Αυτό που έχει σημασία, πάντως, είναι ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει φτάσει στο σημείο να παίζει «σβηστά» αντιπάλους που είναι στις 2-3 τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να τους βάζει με ευκολία πολλά γκολ.
Το ματς πήγε στα μέτρα του ΠΑΣ από την αρχή και με συνεχόμενα κόρνερ κατάφερε να κρατήσει στην άμυνά του τον Βόλο, με το 1-0 να έρχεται στο 12’. Ο Ζώνιος εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Δημητρέλος με κοντινό πλασέ στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ Γιάννινα!
Στη συνέχεια ο ΠΑΣ κατέβασε ταχύτητα, αλλά έπαιζε στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο και στο 32’ έγινε το 2-0, μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα έξω από την περιοχή, άνοιγμα της μπάλας δεξιά στον Κύρκο που με διαγώνιο σουτ σημάδεψε το απέναντι διχτάκι του τερματοφύλακα του Βόλου.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία τους στο γήπεδο στο 40’. Στην πρώτη του, λοιπόν, επιθετική προσπάθεια ο Βόλος σκόραρε με τον Μπαλά, ο οποίος στο ύψος της μεγάλης περιοχής γύρισε και σούταρε στη γωνία του Λαδιά.
Ο ΠΑΣ πήγε στα αποδυτήρια με ένα ακόμα γκολ στο ενεργητικό του, όταν ο Πρίφτης έκανε χέρι στην περιοχή και ο Δημητρέλος εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών στο 45+2’. Να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το 10ο φετινό γκολ του «κυανόλευκου» στράικερ!
Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι σημαντικά στον ρυθμό του αγώνα και στο 56’ ο ΠΑΣ σκόραρε και πάλι μ’ ένα κόρνερ, με τον Ζώνιο να στέλνει συστημένη την μπάλα στο κεφάλι του Περβανά, που δεν αστόχησε.
(https://super-fm.gr/wp-content/uploads/2019/12/u-17-pas-roster-december-2019.jpg)
Το μεγάλο σκορ μάλλον δημιούργησε εφησυχασμό και σε συνδυασμό και με τις αλλαγές, ο Βόλος άρχισε να κερδίζει τις μάχες στα χαφ και να παίρνει μέτρα στο γήπεδο. Στο 62’ ο Μπαλάς ανατράπηκε από τον Σταύρου και ο Τζιάνης εκτέλεσε, αλλά ο Λαδιάς απέκρουσε με το πόδι!
Όμως το δεύτερο γκολ για τον Βόλο ήρθε στο 65’. Ήταν μία φάση διαρκείας στα καρέ του ΠΑΣ, ο Ματθαίου σούταρε από πλάγια θέση, απέκρουσε ο Λαδιάς και στην επαναφορά της μπάλας ο Μπαλάς με σουτ μείωσε σε 4-2.
Οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν από εκείνο το σημείο και ως το τέλος, απέναντι σ’ έναν ΠΑΣ που δεν είχε πολύ πάθος στο παιχνίδι του, αλλά δεν κατάφεραν να ξαναμπούν στη διεκδίκηση του ματς, αντιθέτως δέχτηκαν το πέμπτο γκολ στο 91’ από τον Φερεντίνο.
Το ματς παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης.
Δείτε τις λεπτομέρειες του ματς ΕΔΩ
Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής
Άρης-Ξάνθη 1-0
Παναιτωλικός-Λαμία 3-1
ΑΕΛ– ΠΑΟΚ 0-4
ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος 5-2
Η Βαθμολογία (K17)
ΠΑΟΚ 30 (11 αγώνες)
Άρης 26 (11)
ΠΑΣ Γιάννινα 25 (11)
Ξάνθη 18 (11)
Παναιτωλικός 14 (11)
ΑΕΛ 9 (11)
Βόλος 5 (11)
ΠΑΣ Λαμία 0 (11)
super-fm.gr
ΠΑΣ Γιάννινα: Λαδιάς, Σκουτέλιας, Περβάνας, Ντούκας, Σταύρους, Μπούμπας, Λάμα, Κύρκος, Δημητρέλος, Ζώνιος, Φερεντίνος
Βόλος: Καραούλης, Αφεντίτσας, Μαλαμούλης, Κωστής, Κουτσιμπάνας, Πριφτι, Αναστασιάδης, Μπαϊράμης, Μπάλλας, Ματθαίου, Χωψονίδης
-
Πεντάστερη στη Λαμία η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα!
(https://super-fm.gr/wp-content/uploads/2019/12/u-17-lamia-pas-2019-2-696x398.jpg)
Μία ακόμα σπουδαία εμφάνιση και μία ακόμα μεγάλη σε έκταση νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε μέσα στη Λαμία με 5-0 επί της αντίστοιχης ομάδας της Φθιώτιδας.
Διαφορά κλάσης γι’ άλλη μια φορά μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς με ίδιο σκορ είχε ολοκληρωθεί και το ματς του Α’ γύρου μέσα στα Γιάννενα. Ο ΠΑΣ, παρά το βαρύ γήπεδο, κυριάρχησε και στα δύο ημίχρονα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και το κοντέρ θα μπορούσε να φτάσει και ψηλότερα.
Το σκορ άνοιξε για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Λάμα μετά από παράλληλη πάσα του Ζώνιου. Στο 29’ ο Δημητρέλος εκτέλεσε εύστοχα το πρώτο από τα δύο πέναλτι που κέρδισαν οι «κυανόλευκοι» κάνοντας το 2-0, ενώ στο 43’ ο Ζώνιος από σέντρα του Περβανά διαμόρφωσε το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
(https://super-fm.gr/wp-content/uploads/2019/12/u-17-lamia-pas-2019-1.jpg)
Στο β’ ημίχρονο επετεύχθησαν δύο ακόμα γκολ, το ένα με τη συμπλήρωση ενός λεπτού από τον Ζώνιο και το άλλο από δεύτερο πέναλτι που εκτέλεσε πάλι εύστοχα ο Δημητρέλος στο 83’.
Με τη σημερινή του νίκη ο ΠΑΣ Γιάννινα έπιασε τους 28 βαθμούς, πέρασε με +2 τον Άρη, ο οποίος αγωνίζεται την Κυριακή εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ.
(https://super-fm.gr/wp-content/uploads/2019/12/u-17-pas-roster-2019-4.jpg)
Λαμία: Τρόπουλος, Λόζος, Σταθόπουλος, Καρβούνης, Τσάρας, Σέντης, Χύσκα, Αρβανίτης, Αναγνωστόπουλος, Κίβτζα, Καντάς
ΠΑΣ Γιάννινα: Λαδιάς, Σκουτελιάς, Περβανάς, Τσιούτσιος, Ντούκας (63’ Τσέλιος), Παππάς (46’ Μπούμπας), Λάμα (83’ Τζουβάρας), Κύρκος (83’ Ζιώγας), Δημητρέλος, Ζώνιος, Φερεντίνος (55’ Σταύρου).
super-fm.gr
-
Έ"Χ"ασε δύο βαθμούς η Κ-17
Χωρίς νικητή και γκολ έληξε το παιχνίδι της Κ-17 του ΠΑΣ Γιάννινα με την Ξάνθη.
Ο αγώνας στο Αθλητικό Κέντρο Epirus, έληξε με 0-0, σε μία δυνατή αναμέτρηση, με την ομάδα του Χρ. Αγγέλη να χάνει δύο πολύτιμους βαθμούς στην κούρσα για τα play off, σε παιχνίδι που είχε την υπεροχή και καλές ευκαιρίες.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Δασκαλάκης, Λάκκας, Περβανάς, Τσιούτσιος, Ντούκας (55' Φερεντίνος), Παππάς (86' Καφενζής), Λάμα, Σταύρου, Δημητρέλος, Ζώνιος, Κύρκος (66' Μπούμπας).
ΞΑΝΘΗ: Κοτσάκης, Αδαμίδης, Μακρίδης, Τσαγκαλίδης (46' Καρατλίδης), Μελενηκιώτης, Σιμάρ, Καρανικόλας, Γκαρνέτας, Ιγνατιάδης, Ζιάκας (82' Ισαακίδης), Αλή (88' Ζιπίδης).
sportsioannina.gr
-
Κ17 ΠΑΣ Γιάννινα: Προηγήθηκε, αλλά το ανέτρεψε ο ΠΑΟΚ
ια να διεκδικήσει όσες πιθανότητες της αναλογούσαν για νίκη πήγε στη Θεσσαλονίκη η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, παρότι όμως προηγήθηκε δεν μπόρεσε να αποσπάσει έστω την ισοπαλία και ηττήθηκε με 3-1.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε στο 5ο λεπτό με τον Λάμα και έχασε ευκαιρία και για δεύτερο γκολ στο 12′, αλλά ο Ζώνιος έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΣ και στο 20ο λεπτό με κεφαλιά του Δημητρέλλου μετά από κόρνερ να φεύγει σύριζα άουτ.
Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε στο 25′ με τον Σπυριδόπουλο (την ασίστ έβγαλε ο Ρούμιαντσεβ). Στο 36′ ο Μπάμπουρας βρήκε τον Σμυρλή κι αυτός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη κάνοντας το 2-1
Στο 52’ μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΣ με τον Φερεντίνο για να ισοφαρίσει, αλλά ο Μπότης απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα και στο 54′ σκόραρε ο Μπάμπουρας από την πάσα του Σινανάι, για το τελικό 3-1.
ΠΑΟΚ: Μπότης, Τασιούρας, Σινανάι, Μανωλιούδης, Τσιακούμης, Κουτεντάκης, Σπυριδόπουλος (65′ Κεδίκογλου), Κουλούρης (65′ Δαρέλας), Μπάμπουρας (75′ Τσαλουκίδης), Ρούμιαντσεβ (55′ Κουίδης), Σμυρλής (75′ Σπυράκος).
ΠΑΣ Γιάννινα: Δασκαλάκης, Σκουτελιάς, Ντούκας (46’ Φερεντίνος), Τσιούτσιος, Σταύρου, Παππάς (84’ Τσέλιος), Λάμα (84’ Ζιώγας), Μπούμπας (59’ Κύρκος), Δημητρέλλος, Ζώνιος (72’ Καφεντζής), Περβανάς
super-fm.gr
-
Φιλικά με Δανία οι Παίδες
Σε 23 παίκτες απηύθυνε πρόσκληση ο κ. Θέος για δύο φιλικούς αγώνες της Εθνικής Παίδων με την Δανία στην Αγία Νάπα στις 14 και 16 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τη φάση elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της κατηγορίας.
ΘΕΣΗ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΗΜ. ΓΕΝ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ
T Αγγελόπουλος Αγγελος 2003 ΑΕΚ
T Ψιμόπουλος Νικόλαος 2003 Εργοτέλης
Α Καραμάνης Αθανάσιος 2003 Ατρόμητος Αθ.
A Κιτσάκης Βασίλειος 2003 ΠΑΟΚ
A Χριστόπουλος Ηλίας Παναγιώτης 2003 Αστέρας Τρ.
A Ζάννης Φωτιος 2003 Ατρόμητος Αθ.
A Γωγουβίτης Αγγελος-Σεραφείμ 2003 Παναθηναϊκός
A Κατσογιάννης Χαράλαμπος 2003 Ολυμπιακός
A Σμπώκος Εμμανουήλ 2003 Ο.Φ.Η
Μ Φωτιάδης Κωνσταντίνος 2003 Ο.Φ.Η
Μ Ντόη Ανδρέας Ριχάρδος 2003 Ολυμπιακός
M Τσιόκρης Εμμανουήλ 2003 ΑΕΚ
M Δασκαλάκης Χριστόφορος 2003 Άρης Θεσ
M Κουτεντάκης Τίτος 2003 ΠΑΟΚ
M Λάμα Ηλίας 2003 ΠΑΣ Γιαννινα
Μ Γκαρνέτας Αθανάσιος 2003 Ξάνθη ΑΟ
Μ Συρμής Γεώργιος 2003 Ολυμπιακός
Μ Τσίκος Ζήσης 2004 ΠΑΟΚ
Ε Κούτσιας Γεώργιος 2004 ΠΑΟΚ
Ε Μανεσίδης Στέφανος 2003 Αρης Θεσ
Ε Δαλαμήτρας Παναγιώτης 2003 Ατρομητος Αθ.
Ε Γεωργέας Παναγιώτης 2003 ΑΕΚ
Ε Κωνσταντέλιας Ιωάννης 2003 ΠΑΟΚ
epo.gr
-
Φιλικά με Δανία οι Παίδες
M Λάμα Ηλίας 2003 ΠΑΣ Γιαννινα
εξ όσων γνώριζα ο συγκεκριμένος είχε κληθεί (υποθέτω και αγωνιστεί) στις εθνικές των μικρών της Αλβανίας (λόγω καταγωγής αν και μεγάλωσε στην Ελεούσα) ...
μπορούν να αλλάζουν έτσι ;;;
-
Στις μικρές εθνικές γίνεται ναι.Από Κ-21 νομίζω δεν γίνεται.
-
Mαλλον δεν θα αποδεχτηκε την κληση στην εθνικη Αλβανιας
-
Επιστροφή στις νίκες για την Κ17 -Διπλό στη Λάρισα!
Με διπλό έκανε ποδαρικό στο 2020 η ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία επικράτησε 2-0 της Λάρισας στο Ζάρκο. Παρά το ψιλόβροχο, οι παίκτες του Χρήστου Αγγέλη δεν επηρεάστηκαν έκαναν μ ία πολύ καλή εμφάνιση και πήραν από το ματς αυτό που δικαιούνταν, αν και θα μπορούσαν να είχαν και λίγο μεγαλύτερο σκορ.
Τα δύο τέρματα των «κυανόλευκων» σημείωσε ο Δημητρέλλος. Στο 32’ εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στη μεγάλη περιοχής της ΑΕΛ, ενώ στο 42’ ωραίος συνδυασμός από Κύρκο και Λάμα, ο τελευταίος γύρισε παράλληλα στον Δημητρέλλο που με σουτ έγραψε το 2-0.
Στο β’ ημίχρονο ο ΠΑΣ στη μεγαλύτερη ευκαιρία του είχε χαμένο τετ-α-τετ και πάλι με τον σκόρερ των δύο τερμάτων, ενώ η ΑΕΛ ήταν ακίνδυνη σε όλο το ματς.
K17 ΠΑΣ Γιάννινα: ΛAΔIAΣ, ΣKOYTEΛIAΣ, ΠEPBANAΣ, TΣIOYTΣIOΣ, NTOYKAΣ (62′ ΣTAYPOY), ΠAΠΠAΣ (6’2 MΠOYMΠAΣ), ΛAMA (46′ KAΦENZHΣ) , TΣEΛIOΣ (88′ ΛEONTIΔHΣ), ΔHMHTPEΛOΣ, KYPKOΣ (76′ ZIΩΓAΣ), ΦEPENTINOΣ
super-fm.gr
-
Χάνει κι άλλο έδαφος η Κ17 του ΠΑΣ για τα play off, μετά και τη νέα απώλεια! (photo)
(http://www.sportsioannina.gr/images/proxeira/pas_giannina/sezon_2019-20/k-17/k17pas-aris.jpg)
Την ήττα με 1-2 γνώρισε νωρίτερα στο Αθλητικό κέντρο «Epirus sport» η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα από την αντίστοιχη του Άρη, για τη 16η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου, του πρωταθλήματος εφήβων, με το στόχο της πρόκρισης στην τελική τετράδα να απομακρύνεται περισσότερο!
Ένα αρκετά κακό ποιοτικά πρώτο ημίχρονο από την «κυανόλευκη» ομάδα, με τους Θεσσαλονικείς να ανεβάζουν ρυθμό από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα του παιχνιδιού και να παίρνουν, από την επίτευξη του γρήγορου τέρματος, την ψυχολογία με το μέρος τους. Οι Μανεσίδης και Τσαπακίδης ήταν από τους διακριθέντες για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι σημείωσαν και τα δύο τέρματα του Άρη στο πρώτο 45λεπτο.
Βελτιωμένος παρουσιάστηκε ο ΠΑΣ στο δεύτερο ημίχρονο, προσπάθησε να κυνηγήσει το σκορ, μειώνοντας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, σε διπλή προσπάθεια, του Δημητρέλλου.
Μετά και τη σημερινή ήττα, ο ΠΑΣ παραμένει στην τρίτη θέση, αυξάνοντας τη διαφορά στους 9 βαθμούς από τον δεύτερο Άρη που βρίσκεται στη δεύτερη και είναι αδιαμφισβήτητα το πρώτο φαβορί για την πρόκριση στα play off.
Φιλμ αγώνα:
3' Ο Χατζηϊωάννου βγαίνει σε τετ α τετ με τον Λαδιά, σουτάρει, η μπάλα περνάει έξω.
4' ΓΚΟΛ! Ο Μανεσίδης σεντράρει, ο Τσαπακίδης με συρτό πλασέ, κάνει το 0-1!
7' Σουτ του Κύρκου, σε ετοιμότητα βρίσκεται ο τερματοφύλακας του Άρη.
20' Ο Μανεσίδης βγαίνει από τη δεξιά πτέρυγα, κάνει δυνατό σουτ, με γροθιές αποκρούει ο Λαδιάς.
25' Πολύ ωραίο δυνατό σουτ του Κύρκου, ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι περνάει η μπάλα.
26' ΓΚΟΛ! Δυνατό σουτ του Μανεσίδη, γίνεται το 0-2!
47' Σουτ δυνατό του Τσαπακίδη, βγάζει με γροθιές ο Λαδιάς.
60! ΓΚΟΛ! Ο ΠΑΣ κερδίζει πέναλτι σε χέρι παίκτη του Άρη μες στη περιοχή, το οποίο με διπλή προσπάθεια μετουσιώνει σε γκολ ο Δημητρέλλος!
90' Διπλή ευκαιρία στην «εκπνοή» για τον Άρη, με σουτ των Μανεσίδη και Τσαπακίδη, που απομάκρυναν Λαδιάς και αμυντικός του ΠΑΣ, πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.
Διαιτησία: Χατζηπαναγιώτου (Σπυρογιώτης, Μπόσιας)
Συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Αγγέλης): Λαδιάς, Σκουτελιάς (86' Ζιώγας), Περβανάς, Τσιούτσιος, Σταύρου, Παππάς, Λάμα, Μπούμπας (41' Τσέλιος), Δημητρέλλος, Κύρκος (46' Ντούμας), Φερεντίνος (88' Λεοντίδης)
ΆΡΗΣ (Καζάνας): Σταμπουλίδης, Ίννος, Χρυσόπουλος, Μπάρκας, Βολανάκης, Σαλιάρης, Μανεσίδης, Παπαϊωάννου, Σγούρος (84' Τσάτσιος) Τσαπακίδης (93' Μάκης), Χατζηιωάννου (69' Γραμματικόπουλος)
Ράνια Κρικώνη
sportsioannina.gr
-
Τον νεαρό Γιώργο Γκουγιάννο απέκτησε ο Αγροτικός
Μια ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά αποκτώντας από την Κ 17 του ΠΑΣ Γιάννινα τον 17χρονο επιτελικό μέσο Γιώργο Γκουγιάννο.
Η ομάδα του Αλέκου Τάτση κινείται για την απόκτηση νεαρών παικτών αλλά και έμπειρων τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η οποία τελειώνει σε δέκα μέρες όπου ενδέχεται να γίνουν και κάποιες ακόμη μεταγραφικές κινήσεις.
passports.gr
-
Εθνική Παίδων: Ελλάδα-Δανία 0-2 (14/01/2020)
Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 2-0 στον πρώτο από τους δύο αγώνες της με τη Δανία στην Αγία Νάπα της Κύπρου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τη φάση Elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της κατηγορίας.
Ελλάδα (αρχική ενδεκάδα): Ψιμόπουλος, Χριστόπουλος, Γωγουβίτης, Καραμάνης, Σμπώκος, Φωτιάδης, Κουτεντάκης, Συρμής, Ντόη, Τσιόκρης, Κούτσιας.
Αγωνίστηκαν ακόμη: Κατσογιάννης, Κιτσάκης, Τσίκος, Δασκαλάκης, Γκαρνέτας, Λάμα, Γεωργέας, Μανεσίδης.
epo.gr
-
Ισοπαλία στο Αγρίνιο η Κ17 σε εξ’ αναβολής ματς
Εξ’ αναβολής παιχνίδι έδινε η ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο, αντιμετωπίζοντας τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα της Super League. Το ματς αρχικά επρόκειτο να διεξαχθεί το Σάββατο, με τον ΠΑΣ όμως να έχει πολλές απουσίες εξαιτίας ιώσεων κι έτσι ζήτησε αναβολή λίγων ημερών, ενώ και σήμερα ταξίδεψε με μόλις 15 παίκτες στη σύνθεσή του. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-1 σ’ ένα σχετικά ισορροπημένο παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις.
Καλύτερα ξεκίνησε το παιχνίδι ο Παναιτωλικός, ο οποίος κατάφερε να προηγηθεί στο 20ο λεπτό με απευθείας χτύπημα κόρνερ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ισορρόπησε στη συνέχεια, έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Ζιώγα και στο 41’ με τρομερή εκτέλεση φάουλ από τα 30 μέτρα, ο Κύρκος έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του τερματοφύλακα του Παναιτωλικού!
Παιχνίδι κέντρου στην επανάληψη, με τις δύο ομάδες να μένουν δίκαια στο 1-1.
ΠΑΣ Γιάννινα: Λαδιάς, Λάκκας, Λεοντίδης, Τσιούτσιος, Μπούμπας, Μπέλλος, Λάμα, Καφεντζής, Φερεντίνος (6’ Παπουτσής), Κύρκος (70’ Ζαρκαλής), Ζιώγας (84’ Σκαργιώτης).
Η Βαθμολογία
Άρης 44
ΠΑΟΚ 43
ΠΑΣ Γιάννινα 33
Ξάνθη 32
Παναιτωλικός 18
ΑΕΛ 12
Βόλος 9
Λαμία 4
super-fm.gr
-
Σκόνταψε στα δοκάρια η Κ-17 του ΠΑΣ, πιο εύστοχος και ξεκούραστος ο Βόλος
Την ήττα με 2-0 από τον ΝΠΣ Βόλο γνώρισε η Κ-17 του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο αντίπαλος φάνηκε πιο εύστοχος και πιο ξεκούραστος (καθώς ο ΠΑΣ αγωνίστηκε την Τρίτη και στο Αγρίνιο).
Η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν καθώς είχε τρία δοκάρια στον αγώνα.
Μάλιστα στις αρκετές απουσίες που είχε για ένα ακόμη παιχνίδι ο ΠΑΣ, προστέθηκε και η αποβολή του Ντούκα με 2η κίτρινη λίγο πριν τη λήξη του α' ημιχρόνου.
Ο Βόλος προηγήθηκε με γκολ στο 20ο και το 25ο.
Για τον ΠΑΣ σημάδεψαν το δοκάρι στην επανάληψη ο Περβανάς δύο φορές και ο Δημητρέλλος.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Καραμάνης, Λάκκας, Ντούκας, Τσιούτσιος, Σταύρου, Παππάς, Ζιώγας (Παπουτσής), Μπούμπας, Δημητρέλλος, Καφενζής, Περβανάς (Λεοντίδης).
sportsioannina.gr
-
Κρατάει μόνο τους 3 βαθμούς η Κ17
(https://super-fm.gr/wp-content/uploads/2020/02/u-15-pas-lamia-2020-2-696x398.jpg)
Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε με 1-0 τη Λαμία και έφτασε τους 36 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Super League 1, μακριά ωστόσο από τους 45 του Άρη που είναι 2ος και αγωνίζεται αύριο με τον ΠΑΟΚ που έχει 46.
(https://super-fm.gr/wp-content/uploads/2020/02/u-15-pas-lamia-2020-1.jpg)
Η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη ήταν καλύτερη βέβαια του αντιπάλου της και έχασε αρκετές ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματά της, όμως στο β’ μέρος έγινε πιο νευρική, δεν είχε υπομονή στην κυκλοφορία της μπάλας και έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να πιστέψουν ότι θα μπορούσαν να «κλέψουν» κάποιον βαθμό όσο έμενε το ρευστό 1-0.
(https://super-fm.gr/wp-content/uploads/2020/02/u-15-pas-lamia-2020-3.jpg)
Το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού ήρθε στο 38’ από τον Κύρκο. Ο σκόρερ άνοιξε αριστερά την μπάλα στον Περβανά, αυτός γύρισε παράλληλα, ο Δημητρέλλος δεν βρήκε μπάλα εξ επαφής με το τέρμα, ο Κύρκος όμως που ακολούθησε κι αυτός τη φάση σούταρε με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα και πέτυχε το γκολ.
Ο Κύρκος που ήταν και ο κορυφαίος του αγώνα, είχε και δοκάρι στο 66’ με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή.
super-fm.gr
Μετράει η νίκη, η Κ 17 1-0 τη Λαμία
Με το ισχνό 1-0 η Κ 17 του ΠΑΣ πήρε τη νίκη από την ουραγό Λαμία σε ένα παιχνίδι μέτριο και χωρίς πολλές φάσεις.
Ο ΠΑΣ αν και είχε την υπεροχή δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα της Λαμίας και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχουν και αρκετές ευκαιρίες.
Το 1-0 έκανε το 38’ ο Κύρκος.
Στο 26’ σέντρα του Περβανά από αριστερά, κεφαλιά του Κύρκου στη μικρή περιοχή, η μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα της Λαμίας.
Σέντρα του Λακκα στο 52’ σουτ του Κύρκου απέκρουσε ο Τρόπουλος σε κόρνερ.
Σουτ του Κύρκου στο 66’ η μπάλα τραντάζει το δοκάρι.
Σουτ του Λάμα στο 85’ απέκρουσε τη μπάλα ο Τρόπουλος.
ΠΑΣ Γιάννινα: Δασκαλάκης, Λάκκας (69’ Γκρέστας), Περβανάς,Τσιούτσιος, Σταύρου, Παππάς, Λάμα, Μπούμπας, Δημητρέλλος, Κύρκος, Καφενζής (82’ Σκαργιώτης).
Λαμία: Τρόπουλος, Τσάρας, Σεντής, Σταθόπουλος, Κατσιούλας (85’ Καρβούνης), Λαμπρόπουλος (83’ Ρόζας), Καρακασίδης, Λοΐζος (80’ Κεκεντζίδης), Αρβανίτης (80’ Αλιάι), Χύσκα, Κίβτζα (80’ Καντζάς).
passports.gr
-
Βελτιωμένη η εικόνα, αλλά ήττα για την Κ17 στην Ξάνθη
Αν και η ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα άρχισε να αποκτάει μία ομοιογένεια μετά τις ανακατατάξεις του τελευταίου διμήνου και είχε αρκετά καλή εικόνα στην Ξάνθη, τελικά δεν κατάφερε να φύγει μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα από την ακριτική πόλη και ηττήθηκε από την αντίστοιχη ομάδα της Ξάνθης με 2-1.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε αρκετά μεγάλη κατοχή μπάλας, η Ξάνθη όμως έπαιξε με αμυντικούς προσανατολισμούς και δυσκόλεψε την ομάδα του Χρήστου Αγγέλη να βγάλει πολλές ευκαιρίες. Αντιθέτως η γηπεδούχος ομάδα εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους και με 2-3 καλές φάσεις πέτυχε 2 γκολ. Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη άνοιξαν το σκορ στο 21′ με τον Αραμπατζή και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ιωσηφίδη στο 73’. Ο ΠΑΣ μείωσε στο 89’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φερεντίνου, ενώ δεν δόθηκε κι ένα ακόμα πέναλτι στους «κυανόλευκους» σε σημείο που θα άλλαζε όλη τη ροή του αγώνα.
Με την ήττα αυτή πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα υποχώρησε στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Ξάνθη: Κοτσάκης, Μακρίδης, Χασάνογλου (85′ Κουτσός), Αδαμίδης, Ζιπίδης (85′ Μετετζίδης), Αναστασιάδης, Ζιάκας (70′ Καραμήτρος), Αλή (70′ Παροτσίδης), Ιγνατιάδης, Αραμπατζής, Καρατλίδης (61′ Ιωσηφίδης).
ΠΑΣ Γιάννινα: Δασκαλάκης, Λάκκας, Περβανάς, Τσιούτσιος, Σταύρου, Παππάς, Μπούμπας (86’ Σκαργιώτης), Φερεντίνος, Κύρκος (86’ Σιώζιος), Καφενζής (76’ Γκρέστας)
super-fm.gr
-
Άξιζε βαθμό η Κ17 με τον ΠΑΟΚ
(https://super-fm.gr/wp-content/uploads/2020/02/u-17-pas-paok-2020-1-696x398.jpg)
Με κορυφαίο παίκτη τον τερματοφύλακά της, η Κ17 του ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη επί της αντίστοιχης ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα με 0-2 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Οι «κυανόλευκοι» στο μόνο που υστέρησαν από τους αντιπάλους τους ήταν μόνο στην τελική προσπάθεια και ειδικά στο β’ ημίχρονο άξιζαν, αν όχι να γυρίσουν το ματς, τουλάχιστον να βάλουν ένα γκολ, αφού είχαν χαμένο πέναλτι με τον Λάμα στο 81’ και 4-5 κλασικές ευκαιρίες να μειώσουν στο σκορ και να ξαναμπούν στο ματς.
(https://super-fm.gr/wp-content/uploads/2020/02/u-17-pas-paok-2020-2.jpg)
Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό, με το πρώτο δεκάλεπτο να περνάει χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Όμως από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του και αφού προειδοποίησε με δοκάρι του Σμυρλή, βρήκε το γκολ με τον ίδιο παίκτη στο 35’ όταν ο Κεδίκογλου έκανε παράλληλο γύρισμα και ο Σμυρλής με εξ’ επαφής προβολή πρόλαβε τον Δασκαλάκη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ αυτό χώριζε τις δύο ομάδες ως το σφύριγμα της λήξης του α’ 45λεπτου.
Στο β’ ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε καλύτερα, αλλά μία αδράνεια στο 58’ του κόστισε ένα δεύτερο γκολ. Ήταν μία φάση διαρκείας στα καρέ του ΠΑΣ, ο Σμυρλής κέρδισε τις κόντρες και πλάσαρε τον Δασκαλάκη, η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι, νέο σουτ από τον Κεδίκογλου και γκολ για το 0-2.
(https://super-fm.gr/wp-content/uploads/2020/02/u-17-pas-paok-2020-3.jpg)
Ακολούθησε καταιγισμός χαμένων ευκαιριών του ΠΑΣ με Κύρκο σε τρεις περιπτώσεις, Καφενζή, Περβανά και Λάμα, ο οποίος έχασε και πέναλτι που είχε κερδίσει νωρίτερα ο Τσέλιος. Έτσι χάθηκε η ευκαιρία για τον ΠΑΣ να μειώσει στο σκορ στο 81’ και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στα λεπτά που απέμειναν.
super-fm.gr
ΠΑΣ Γιάννινα: Δασκαλάκης, Σκουτελιάς (63’ Γκρέστας), Περβανάς, Τσιούτσιος, Σταύρου (46’ Λεοντίδης), Μπούμπας, Λάμα, Καφενζής (86’ Σκαργιώτης), Φερεντίνος (86’ Πήλιος0, Κύρκος, Τσέλιος.
ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Κιτσάκης (77’ Σπυριδόπουλος), Σινανάι, Κουλιεράκης, Μανωλιούδης, Τσίκος,Τασιούρας, Κουτεντάκης, Κεδίκογλου (88’ Ζίλο), Κουλούρης (68’ Κουίδης), Σμυρλής (88’ Ξεπαπαδάκης).
passports.gr
-
Εύκολο «τρίποντο» για την Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα
Μετά την Κ15 και η Κ17 έφτασε σε νικηφόρο αποτέλεσμα επί της ΑΕΛ και μάλιστα πολύ πιο εύκολα, όπως δείχνει και το τελικό 4-1 (3-0 ημίχρονο).
Εξαιρετικό ποδόσφαιρο με ωραία ανάπτυξη και συνδυασμός από την ομάδα του Χρήστου Αγγέλη στο α’ ημίχρονο, που «έκατσε» όμως στην επανάληψη και δεν μπόρεσε να κρατήσει τον ίδιο ρυθμό. Η ΑΕΛ από την πλευρά της εκμεταλλεύτηκε τη χαλαρότητα του ΠΑΣ, πέτυχε το γκολ της «τιμής» και ισορρόπησε το ματς στην επανάληψη, αλλά ως εκεί, αφού η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής.
Το σκορ για τον ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε ο στόπερ της ομάδας, Φάνης Τσιούτσιος. Ο Δημητρέλλος έκανε το πλασέ στη μικρή περιοχή, ο Έριον απέκρουσε ασθενώς και έδιωξε αμυντικός πάνω στη γραμμή, αλλά πάνω στον Τσιούτσιο που καραδοκούσε και ο οποίος σούταρε από κοντά ανοίγοντας το σκορ!
Άμεσα και το δεύτερο γκολ. Ο Λάμα πέρασε την πάσα στον Δημητρέλλο, ο οποίος πιέστηκε στη μεγάλη περιοχή, αναγκάστηκε να γυρίσει πλάτη στο τέρμα και με υπέροχο ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Έριον πετυχαίνοντας ένα φανταστικό γκολ!
Ασταμάτητος ως το 30′ ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε και τρίτο γκολ. Φοβερή κάθετη πάσα του Λάμα στον Περβανά που έβγαινε ωραία στην πλάτη της άμυνας για να βγει τετ α τετ με τον Έριον και τον πλάσαρε όμορφα για το 3-0.
Στο β’ ημίχρονο η ΑΕΛ μπήκε καλύτερα και ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι. Στο 51′ πέτυχε πολύ ωραίο γκολ με τον Γκούλιο που έκανε σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει ψηλά στη δεξιά πλευρά των διχτύων.
Στο 53′, μάλιστα ο Δράκος βγήκε τετ α τετ με τον Δασκαλακη, ωραία έξοδος του τερματοφύλακα του ΠΑΣ που έδιωξε με το σώμα σε κόρνερ και αποσόβησε ένα δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων.
Από εκεί και μετά, όμως, ο ΠΑΣ ανέλαβε και πάλι τον έλεγχο του παιχνιδιού και μ’ ένα τέταρτο γκολ έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες των «βυσσινί» να ξαναμπούν στο ματς. Το 4-1 προέκυψε στο 66′ από τον συνδυασμό των δύο ακραίων μπακ της ομάδας, με τον Σκουτελιά να κάνει κούρσα από δεξιά, γύρισε παράλληλα στον Ζαρκαλή κι αυτός με σουτ εξ επαφής με το τέρμα πέτυχε το γκολ!
Διαδικαστικού χαρακτήρα το τελευταίο 20λεπτο, στο οποίο ο ΠΑΣ έψαξε ένα ακόμα γκολ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
super-fm.gr
Διαιτησία: Φίτσας (Ντόμαρης-Νάστος).
ΠΑΣ Γιάννινα: Δασκαλάκης, Σκουτελιάς (77' Σταύρου), Περβανάς (46' Ζαρκαλής), Τσιούτσιος, Ντούκας (53' Λεοντίδης), Μπούμπας (46' Καφενζής), Λάμα, Τσέλιος (58'Μάκης), Δημητρέλλος, Κύρκος, Φερεντίνος.
Λάρισα: Εριόν,Λυγούρας (46' Κίτσας), Αντωνίου, Παπακωνσταντίνου, Κοτσάκι (58' Κρικώνης), Πράπας, Ταμπόσης, Τσιούπρος (46' Παππάς), Μιχαήλ(59' Κοτρούτσος), Γκούλιος, Δράκος (58' Ντούρος).
passports.gr
-
Ήττα σε μέτριο παιχνίδι η Κ17 από τον Άρη
Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας για τις ομάδες υποδομών Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα, με την ομάδα Κ17 να γνωρίζει την ήττα από τους «κίτρινους» με 2-0. Σε ένα κακό παιχνίδι που είχε λιγοστές ευκαιρίες και πήγε κυρίως στη δύναμη, ο Άρης ήταν αυτός που ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς, μόλις στο 5’ και να φέρει το ματς στα μέτρα του.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε κάποιες καλές στιγμές στο 20’ με σουτ του Λάμα που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 58’ με σουτ του Τσέλιου που έφυγε δίπλα από την αντίπαλη εστία. ΄
Ο Άρης, όμως, ήταν αυτός που έφτασε ξανά στο γκολ στο 72’, «κλειδώνοντας» κάπου εκεί τη νίκη που τον κρατάει κοντά ακόμα και στην 1η θέση της βαθμολογίας.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε τη δυνατότητα να βάλει γκολ στο 85’ όταν οι Σκουτελιάς και Φερεντίνος έβγαιναν σε αντεπίθεση, αλλά η τελική πάσα πήγε πάνω σε αμυντικό που έτρεχε να προλάβει να γυρίσει να αμυνθεί.
ΠΑΣ Γιάννινα: Δασκαλάκης, Λάκκας, Περβανάς (70’ Ζαρκαλής), Τσιούτσιος (51’ λ.τρ. Λεοντίδης), Ντούκας, Μπούμπας, Λάμα, Μπέλλος (46’ Καφενζής), Δημητρέλλος, Κύρκος (70’ Σκουτελιάς), Τσέλιος (63’ λ.τρ. Φερεντίνος).
super-fm.gr