PAS.gr Forum
About PAS => Προηγούμενες αγωνιστικές σεζόν => Πρωτάθλημα - Κύπελλο 2019-20 => Μήνυμα ξεκίνησε από: fon7 στις Σαβ 21 Σεπ 2019 09:57
-
Δεν όρισε διαιτητές για το Ασπρόπυργος-ΠΑΣ η ΚΕΔ – Μπάχαλο και το κύπελλο…
Όπως όλα δείχνουν δεν θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα ο αγώνας κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ Ασπρόπυργου και ΠΑΣ Γιάννινα, αφού η ΚΕΔ δεν όρισε την Παρασκευή διαιτητές για το ματς, λόγω της εκκρεμοδικίας που υπάρχει από την ένσταση που έχει καταθέσει η Ελασσόνα.
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καν πρωτόδικη απόφαση και αν υπάρξει και έφεση, σημαίνει ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον 15 μέρες για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Δυστυχώς ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον υποβιβασμό του δεν έμπλεξε μόνο σε πρωτάθλημα μπάχαλο, αλλά συμμετέχει και σε φάσεις του κυπέλλου Ελλάδος που είναι μπάχαλο, καθώς εκκρεμεί ακόμα η διεξαγωγή παιχνιδιών προηγούμενων φάσεων. Μετά απ’ όλα αυτά δεν είναι να προκαλεί απορία τελικά, γιατί δεν έχει ενδιαφερθεί ακόμα κανένα κανάλι να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του θεσμού…
super-fm.gr
Απλά ΕΠΟ....
Ο ΠΑΣ στο Κύπελλο Ελλάδος (http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=270.0)
-
Θα δείξει κανένα κανάλι τον σημερινό αγώνα κυπέλλου;
-
Από ότι φαίνεται έχασε την ένσταση η Ελασσόνα οπότε με Ασπρόπυργο λογικά την άλλη εβδομάδα
-
Το γήπεδο του Ασπροπύργου είναι το μόνο με έτοιμη τη ...νεκρή ζώνη!
&feature=push-lbrm&attr_tag=POSOzgShCXuMyhoe%3A6
-
ΕΠΟ
02/10/19 16:00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΥ ΔΟΞΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΧΑΪΑΣ
Α ΒΟΗΘΟΣ ΠΗΤΤΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΗΛΕΙΑΣ
Β ΒΟΗΘΟΣ ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΙΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΛΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
-
(https://scontent.fath2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/72601314_2259148270877380_4001396055001268224_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_oc=AQnZwFYSWGdZKAIJnY1O-N232A_-dzBW0j4cTpE-IfbMbebaDiRSpFF231D1ZXpW54uH25FVcX4tNtMwLF5FPI6O&_nc_ht=scontent.fath2-1.fna&oh=a8401927838370b15a2941213125db65&oe=5DF8B37E)
-
:pas: :pas: :pas:
-
Από τη σελίδα του Ασπροπύργου στο fb
Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ένωση Ασπροπύργου ανακοινώνει ότι αύριο (Τετάρτη 2/10) ξεκινά η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η προπώληση των εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 10.00 μέχρι τις 12.00 από τα γραφεία των Ακαδημιών εντός του Δημοτικού Σταδίου Ασπροπύργου και απο τις 13.00 μέχρι την έναρξη του αγώνα απο τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Ασπροπύργου.
Τιμη εισιτηρίου 10 Ευρώ
-
(https://scontent.fath7-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/71216223_2261040530688154_4368919464536702976_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_oc=AQm850_6rETAZO_KqqxWD_phK2qZrWUd6fdzAmRyzd5-KnVeMT_X-rWSKxtEVXuH3fo&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=5bc6e3f823932424f8ad4d5a034e5feb&oe=5E270114)
-
Ραδιοφωνική μετάδοση θα υπάρχει? ...Μολις είδα οτι λογω απεργίας δεν θα υπάρξει.
-
27 νοματαίοι στη κερκίδα μας μέχρι στιγμής.
Μόλις μπήκε ο 28ος
-
Σύμφωνα με άλλο ανταποκριτή μας (όχι δημοσιογράφου απεργοσπάστη) είμαστε γύρω στους 40 (πάνω/κάτω) και με παρουσία του Προέδρου Χριστοβασίλη στην εξέδρα μας.
-
15.58 ξεκινσε
Ακόμα 0-0
-
O Προέδρος Χριστοβασίλης τελικά μετακινήθηκε σε άλλη θέση.
-
Ολόκληρο Θριάσιο, και δεν μπόρεσαν να πάνε ούτε 40 άτομα, ντροπή, ευκαιρία ήταν να δουν την ομάδα, τόσες χιλιάδες Ηπειρωτών που ζουν εκεί. Κρίμα.
-
Καλή ευκαιρία με Παμλίδη, χαθηκε
-
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ
Ασσίστ Μπουκουβάλας
Ναουμετς 0-1
-
Ήταν Δεκέμβριος του 2005, Τετάρτη και παίζαμε ματς Γ Εθνικής με τον Θερμαϊκό στη Θέρμη.
Δεν υπήρχε θύρα φιλοξενούμενων και όλοι ήμασταν στην κεντρική θύρα. Ήταν μια σκαλωσιά, ουσιαστικά, σαν αυτές που έχουν στα γήπεδα χωριών για να αγωνίζονται οι ομάδες στα τοπικά.
Έβρεχε.
Είχαν απεργία οι δημοσιογράφοι.
Το φόρουμ ήταν το μοναδικό μέσο ενημέρωσης για την εξέλιξη του αγώνα.
Κι εγώ ο μοναδικός θεατής που μπορούσε να ενημερώνει.
Στο ένα χέρι τη φωτογραφική μηχανή, στο άλλο την ομπρέλα, στο παράλλο το κινητό...
Ούτε θυμάμαι πώς τα φερνα βόλτα.
Με έτσουζε και λίγο το στήθος εκεί στ'αριστερά, απ'την "τρέλα" της προηγούμενης ημέρας που είχα πάει στο Μαυρίδη να με σημαδέψει για πάντα με το avatar που χρησιμοποιώ έκτοτε...
Νομίζω 2-2 ήρθε.
MVP ο Μιχαήλ που χόρευε στη βροχή, πάντα πολύ καλός στο βρεγμένο.
Βιλανάκης, Μπελά, Τάτσης κλπ τότε στην ομάδα, δεύτερη χρονιά του Κούγια μετά τον Πύργο...
Το φόρουμ τότε έκανε ρεκόρ on line χρηστών. Ρεκόρ που διατηρήθηκε για πολλά χρόνια, ίσως μέχρι που αποκλείσαμε το γάβρο 3 χρόνια μετά.
Θερμαϊκός Θέρμης ρε φίλε...
Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις.
Καταντήσαμε μέσα σε 10 χρόνια να παίζουμε με κάτι οντ, μοντ και αζεντ…
Και φτου κι απ'την αρχή.
Ένωση Ασπροπύργου, λέει...
Ας είναι.
ΜΟΝΟ ΠΑΣ!
-
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ
Παμλίδης
-
Ημιχρόνιο
0-2
Εμφανώς καλύτερος ο ΠΑΣ.
Η μπάλα κάτω συνέχεια και προσπάθεια δημιουργίας φασεων
-
Σουτ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής και ελαφρώς διαγώνια από το τέρμα.
Η μπάλα τίναξε τα δίχτυα του Ασπροπύργου!
Το είδα στο facebook live του pas.gr ακούγοντας σχόλια από το παρεάκι της Αθήνας, μαζί με άλλους 100-150 άρρωστους που συνδέθηκαν να δουν το ματς.
-
Κινσε το δεύτερο
-
Χαμένη ευκαιρία με Λεό
-
Βγήκε ο Οικονομόπουλος μπήκε ο Πηλιος
-
Για στατιστικά του αγώνα Ασπροπύργου - ΠΑΣ Γιάννινα https://m.stoiximan.gr/liveevent/index/4089582# (https://m.stoiximan.gr/liveevent/index/4089582#)
-
Πρώτο διπλό στον Ασπρόπυργο!!!!
Το ζήσαμε και αυτό....
Παίχτης γεννημένος το 2000 παίζει σήμερα.
-
Ραντοβατς και Γροσδανης πήραν συμμετοχή στη θέση των Λιασου και Παμλίδη.
Και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος 0-2
-
Πρώτο διπλό στον Ασπρόπυργο!!!!
Το ζήσαμε και αυτό....
Παίχτης γεννημένος το 2000 παίζει σήμερα.
Παιχτης γεννημενος το 2000 επαιξε και στην Πατρα
-
(https://scontent.fath2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/72601314_2259148270877380_4001396055001268224_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_oc=AQnZwFYSWGdZKAIJnY1O-N232A_-dzBW0j4cTpE-IfbMbebaDiRSpFF231D1ZXpW54uH25FVcX4tNtMwLF5FPI6O&_nc_ht=scontent.fath2-1.fna&oh=a8401927838370b15a2941213125db65&oe=5DF8B37E)
Ούτε τις φανέλες δεν πετυχαίνουν...
Οικονομόπουλος
Λεό
Νάουμετς
-
Καλή προπόνηση... Έπαιξαν κ μερικοί μικροί.. πάμε παρακατω
-
Πρώτο διπλό στον Ασπρόπυργο!!!!
Το ζήσαμε και αυτό....
Παίχτης γεννημένος το 2000 παίζει σήμερα.
Παιχτης γεννημενος το 2000 επαιξε και στην Πατρα
Σωστός.Εδώ ξεκίνησε και βασικός.
-
Αναμένουμε από αυτούς που βρέθηκαν γήπεδο να μας πούνε τη γνώμη τους για την ομάδα και τι είδαν από τους παίχτες.
-
Τα γκολ από το φουμπου του Πγκρ
-
Αργ. Γιαννίκης: «Ήμασταν σοβαροί» – Βαζάκας: «Κέρδισε άξια και δίκαια»
Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε στο απόλυτο το καθήκον του στο κύπελλο με αντίπαλο τον Ασπρόπυργο και χάρη σε μια σοβαρή εμφάνιση πέρασε στην επόμενη φάση. Ο κ. Γιαννίκης στις δηλώσεις του είπε ότι ο στόχος επετεύχθη χάρη στη σοβαρότητα των παικτών του.
Από την πλευρά του ο Γιώργος Βαζάκας έπλεξε το εγκώμιο του ΠΑΣ Γιάννινα, λέγοντας ότι πέρασε άξια και δίκαια, δείχνοντας τη διαφορά κατηγοριών που χώριζε τις ομάδες.
«Γνωρίζαμε ότι ο Ασπρόπυργος είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα και το είχαμε δει στο σκάουτινγκ που κάναμε με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ήμασταν σοβαροί στο παιχνίδι σήμερα. Στο πρώτο 5λεπτο είχαμε λίγο πρόβλημα με κάποιες μεγάλες μπάλες και την υπεραριθμία που έκανε στα ‘φτερά’ ο Ασπρόπυργος. Στη συνέχεια όμως είχαμε τον έλεγχο της μπάλας και του χώρου και πετύχαμε δύο όμορφα τέρματα. Στόχος μας ήταν να περάσουμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου και το καταφέραμε με μια σοβαρή εμφάνιση.
Εύχομαι στον Ασπρόπυργο ό,τι καλύτερο για τη σεζόν και υγεία για όλους».
Γιώργος Βαζάκας
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον Ασπρόπυργο με μια ιστορική ομάδα, όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα. Πέρυσι ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν στην Α’ Εθνική, ο Ασπρόπυργος στη Γ’ Εθνική και μας χωρίζανε δύο κατηγορίες. Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά πέσαμε πάνω σ’ έναν πολύ καλό αντίπαλο, ο οποίος κέρδισε άξια και πέρασε δίκαια. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Εμάς στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, εκεί θα στραφούμε και σκεφτόμαστε από τώρα το επόμενο παιχνίδι.
Τα συγχαρητήριά μου στον κ. Γιαννίκη και στον ΠΑΣ που έχει τέτοια παράδοση και ιστορία εύχομαι να επανέλθει γρήγορα στην Α’ Εθνική».
Οι απομαγνητοφωνημένες δηλώσεις των παικτών θα ανέβουν σε άλλο ρεπορτάζ. Δείτε το βίντεο
https://www.facebook.com/enosiaspropyrgou/videos/370169927198722/
super-fm.gr
Γιώργος Παμλίδης: «Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για τη στήριξη»
Τους συμπαίκτες του για τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν το ματς κυπέλλου με τον Ασπρόπυργο συνεχάρη ο Παμλίδης, ο οποίος ευχαρίστησε και τους δεκάδες φιλάθλους που βρέθηκαν στον Ασπρόπυργο.
«Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη νίκη που πετύχαμε σήμερα. Παρουσιαστήκαμε πάρα πολύ σοβαροί κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που παρότι προερχόταν από μικρότερη κατηγορία ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολος. Είναι μια οργανωμένη ομάδα. Αφού καταφέραμε να κερδίσουμε είμαστε ικανοποιημένοι και τώρα κοιτάμε μπροστά να δούμε τι θα γίνει και με το πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που παρά την απόσταση ήρθε και μας στήριξε για ακόμα μία φορά».
Γιώργος Κάκος
«Κι εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί προσπαθήσαμε. Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα από ανώτερη κατηγορία. Θεωρώ ότι τα πήγαμε καλά, αλλά θέλουμε ακόμα δουλειά. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την Κυριακή με την Τρίγλια.
Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα και καλή πορεία στο κύπελλο και το πρωτάθλημα».
Οι απομαγνητοφωνημένες δηλώσεις των προπονητών ΕΔΩ
super-fm.gr