PAS.gr Forum
Αθλητικά => άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο => Μήνυμα ξεκίνησε από: dio στις Τρι 29 Σεπ 2020 15:51
-
(https://scontent.fath4-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/p526x296/120501975_3115310741927791_1472503375072688890_o.jpg?_nc_cat=111&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=qipcIDzG98AAX9HvQMc&_nc_ht=scontent.fath4-2.fna&tp=6&oh=36f636466e35fc340e08d375d74258f0&oe=5F971A40)
Η Car.gr-Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Βασίλη Αθανασίου.
O 21χρονος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στα ελληνικά γήπεδα με τη φανέλα του Παναιγιάλειου, ενώ στο εξωτερικό αγωνίστηκε για τις Ιταλικές ομάδες Αμπινολέφε και Μάντοβα. Στην ομάδα μας θα αγωνιστεί με το νούμερο 99.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στο pasgiannina.gr:
“Είμαι χαρούμενος για τον ερχομό μου στην ομάδα του ΠΑΣ και ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με τους νέους συμπαίχτες μου.”
http://pasgiannina.gr/transfer/welcome-athanasiou-9-20/
-
Καλώς όρισες μικρέ!
-
Πρώτη φορά στην αποστολή για το μικρό.
-
ΠΑΜΕ ΜΙΚΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΥΝΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Πολύ καλά σταθηκε το παιδί
Μπράβο και καλή συνεχεια
-
Μπράβο πιτσιρίκο. Δούλεψε σκληρά και θα ανταμειφθείς σύντομα.
-
Την εστία του ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει να υπερασπίζεται ο Βασίλης Αθανασίου.
Στην ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Αθανασίου προχώρησε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος θα αποτελέσει δίδυμο με τον Κλέιμαν κάτω από τα δοκάρια της ομάδας. Ο 23χρονος γκολκίπερ αγωνίστηκε πέρυσι σε κάποια παιχνίδια με τους Γιαννιώτες και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει.
Μετά την ανανέωση του συμβολαίου δήλωσε στο pasgiannina.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αποτελώ μέλος της οικογένειας του ΠΑΣ. Ευχαριστώ την διοίκηση, τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου για την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Βασίλη Αθανασίου.
Ο Αθανασίου ξεκίνησε την καριέρα του από την Θύελλα Αιγίου για να ακολουθήσει ο Παναιγιάλειος το 2016. Το καλοκαίρι του 2018 πέρασε τα ελληνικά σύνορα για την Ιταλία και την Αλμπινολέφε. Μετά από ένα χρόνο παραμονής υπέγραψε με την Μάντοβα στην οποία αγωνίστηκε σε εννιά αγώνες. Τον Σεπτέμβριο του 2020 επέστρεψε στην Ελλάδα υπογράφοντας στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον οποίο μετράει 13 συμμετοχές. Ο Βασίλης Αθανασίου είναι διεθνής με την Εθνική Νέων της Ελλάδος με την οποία μετράει δύο συμμετοχές.
https://www.sdna.gr/podosfairo/1099159_pas-giannina-ananeose-o-athanasioy?ref=storyteller
-
Ρε επιτέλους καθιερώστε ένας τον πολύ καλό Αθανασίου!
Δουλέψτε τον και θα βγάλει μάτια το παλληκάρι!
Εγώ τον πιστεύω πολύ. Και η Ομάδα θα κερδίσει πολλά λεφτά στο μέλλον αλλά και το παιδί θα μπορέσει να ανοίξει τα φτερά του.
Ξυπνάτε και...
ΦΥΓΕΤΕ - ΠΟΥΛΗΣΤΕ!!!
-
Και θυμιζω την αποκρουση της χρονιας που εκανε περσι στον τελικο ουσιαστικα, με τον Ιωνικο στη Νικαια . Το παιδι εχει και προσοντα, αλλα και ψυχη. Για μενα ειναι πολυ μεγαλο κεφαλαιο και θα ειναι κριμα αν δεν αξιοποιηθει. Αν επαιζε αυτος απο τηην αρχη της χρονιας, θα ειχαμε τωρα πανω απ εικοσι βαθμους.
-
Πάντα φαινόταν ότι έχει ολα τα προσόντα. Καθαρό μυαλό και ψυχολογία θέλει.
Edit: Προφανώς αναφερόμουν στον τερματοφύλακα :P
-
ΠΑΣ Γιάννινα: Ένα ακόμη χαμένο στοίχημα
Μία ακόμη αποτυχημένη επιλογή στον ΠΑΣ Γιάννινα με παρασκήνιο.
Συντάκτης: Λευτέρης Παυλίδης
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Σε μία μόνιμα προβληματική κατάσταση έχει μπει ο ΠΑΣ Γιάννινα από τη στιγμή που βγήκαν μπροστά τα αδέρφια Χριστοβασίλη. Πρώτα ο υποβιβασμός στη Super League 2. Τώρα η αδυναμία να κάνει πρωταθλητισμό.
Είναι ήδη στο -9 από την πρωτοπόρο ΑΕΛ και ορισμένες εμφανίσεις του προκαλούν θλίψη. Πιο πρόσφατη η ήττα με 3-1 από τον Ηρακλή. Νωρίτερα μέσα στη σεζόν είχε χάσει με 4-0 από τον ΠΑΟΚ Β’ και με 3-1 από τον Μακεδονικό.
Ο σχεδιασμός για άλλη μία σεζόν είναι προβληματικός. Ένα από τα φετινά στοιχήματα ήταν ο Βασίλης Αθανασίου. Στον ΠΑΣ Γιάννινα έκριναν πως ο 25χρονος έχει την ποιότητα και την προσωπικότητα για να είναι στο εξής ο πρώτος τερματοφύλακας.
Ένα παιδί που τα προηγούμενα χρόνια ήταν κατά κύριο λόγο τρίτος, πήρε προαγωγή. Οι εμφανίσεις δεν δικαιώνουν όσους τον πίστεψαν.
Ο Αιγιώτης ξεκίνησε ως μεγάλο ταλέντο. Πήγε στην Ιταλία και μετά τον πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα θεωρώντας πως ίσως του βγει. Δείχνει, όμως, πως δεν είναι για βασικός σε ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό.
Αλήθεια, πώς αποφάσισαν οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα να του δώσουν αυτή τη μεγάλη ευκαιρία; Υπάρχει περίπτωση πέρα από το κασέ του να έπαιξε σημαντικό ρόλο και η σχέση του μάνατζέρ του με τον τεχνικό διευθυντή του κλαμπ;
https://www.google.com/amp/s/www.sportime.gr/featured/pas-giannina-ena-akomi-chameno-stichima/amp/
Από sportime.gr
-
Αποκλείεται... παρόλα αυτά και αντικειμενικά δε μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του δίνονται.
Δυστυχώς ούτε αυτό το πελατακι πάει καλά φέτος! Καλά το άλλο είναι τα σκλια