PAS.gr Forum
About PAS => Προηγούμενες αγωνιστικές σεζόν => Πρωτάθλημα - Κύπελλο 2021-22 => Μήνυμα ξεκίνησε από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Κυρ 22 Αύγ 2021 19:17
-
ΑΕΚ - Μιλόγεβιτς Βλάνταν, Γιαννίκης Αργύρης, Οφρυδόπουλος Σωκράτης
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Πετράκης Γιάννης, Φέστα Τζιανλούκα, Γκρότε Μάρκο, Φέστα Τζιανλούκα, Τεννές Μπάμπης
ΑΡΗΣ - Μάντζιος Άκης, Τερζής Απόστολος, Μπούργκος Χερμάν
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Ράσταβατς Μίλαν
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - Λόπεθ Άνχελ, Παράσχος Γιώργος, Κορακάκης Γιώργος-Λαζαρίδης Νίκος, Κόλμαν Κρις
ΒΟΛΟΣ - Αμπασκάλ Γκιγέρμο , Μπράτσος Κώστας
ΙΩΝΙΚΟΣ - Σπανός Δημήτρης
ΛΑΜΙΑ - Γρηγορίου Μιχάλης, Φέστα Τζιανλούκα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Μάρτινς Πέδρο
ΟΦΗ - Νιόπλιας Νίκος
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Γιοβάνοβιτς Ιβάν
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Αναστασίου Γιάννης
ΠΑΟΚ- Λουτσέσκου Ράζβαν
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Μεταξάς Ηρακλής
-
Χαιρέτησε ο Ζαννς... Γιατί έτσι; Μόνο 11 γκολ έφαγε σε τρεις αγωνιστικές...
-
Χαιρέτησε ο Ζαννς... Γιατί έτσι; Μόνο 11 γκολ έφαγε σε τρεις αγωνιστικές...
Πολυ κακη αποφαση να μπλεξει με τον ασταθη ( το καλυτερο που μπορω να σκεφτω ) ιδιοκτητη του Απολλωνα .
Με βαση το προγραμμα , στην καλυτερη περιπτωση να ειχε εναν βαθμο , ενω τωρα δεν εχει κανεναν . Οσο για το 1-11 , ειναι και λιγο παραπλανητικο σε σχεση με τις εμφανισεις με βαζελους και Βολο .
Εν πασει περιπτωσει , μακαρι να υπαρχει μια ομαδα που θα μεινει πολυ πισω απο νωρις , αν και ειναι πολυ …νωρις για να πουμε κατι τετοιο .
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
(http://www.fcapollon.gr/storage/media/articles/article-3952/gallery/press_2019-2020%20-%20apollon-210621-220921.jpg)
Ύστερα από έντεκα φιλικά παιχνίδια και τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος η εικόνα της ομάδας μας είναι απογοητευτική. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ομάδα που «χτίστηκε» με αυξημένο κατά 30% μεταγραφικό μπάτζετ και δημιουργήθηκαν γι’ αυτήν εξαιρετικές συνθήκες προετοιμασίας, σε καμία περίπτωση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και η εικόνα της ομάδας δεν επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες μας. Ένα σύνολο soft, μια ομάδα «μαλθακή» που δεν παλεύει για το αποτέλεσμα και έχει τον χειρότερο συντελεστή τερμάτων, καθώς έχει ήδη δεχθεί έντεκα γκολ. Την ίδια ώρα το κλίμα στα αποδυτήρια έχει πάψει να είναι αυτό που πρέπει.
Ως εκ τούτου, η συνεργασία μας με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη δεν μπορεί να συνεχιστεί. Τον ευχαριστούμε για την προσπάθειά του και του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του. Ίσως στο μέλλον συναντηθούν και πάλι οι δρόμοι μας.
fcapollon.gr
Μπάμπη Τεννέ μπορείς;;
-
Αν δεν φτιαξουν πολυ τα πραγματα , βλεπω Καστρο και Παμλιδη να παιρνουν ποδι επισης , ως προσωπικες επιλογες Πετρακη .
Παντως το γεγονος οτι δεν ξεκινησε ο Παμλιδης σημερα ειναι αξιον αποριας κατ’εμε …
-
Πίστευε κανείς σας στις προπονητικές ικανότητες του Πετράκη;
-
Αν δεν φτιαξουν πολυ τα πραγματα , βλεπω Καστρο και Παμλιδη να παιρνουν ποδι επισης , ως προσωπικες επιλογες Πετρακη .
Παντως το γεγονος οτι δεν ξεκινησε ο Παμλιδης σημερα ειναι αξιον αποριας κατ’εμε …
Δε σα ρεγαν τα Γιάννενα, ωρε Δερβεν Αγά...Γιαυτούς γραφτηκε το τραγούδι.
Εφυγαν, χάθηκαν. Όπως γινεται συνήθως σε ολες τις περιπτώσεις παικτών που φεύγουν από δω και είναι μέσου βεληνεκούς.
Εβλεπα το ματς με Βόλο προχτες και ο Καστρο επαιζε την τσιγκολελετα, με μαρκαρισμα στα μάτια και ο Παμλίδης σοφτ και λίγος.
-
Είπαμε, θέμα "χημείας" παιδιά.
Μην ξεχνάμε πόσους παίκτες έχουμε πάρει εμείς από "τα αζήτητα" (δεν μου αρέσει η έκφραση αυτή καθόλου...) και μαζί μας έβγαλαν μάτια.
Παιδιά, έκαναν την επιλογή τους, επαγγελματίες είναι.
Δεν θέλω να εκφραστώ άσχημα ούτε για τον Κάστρο ούτε για τον Παμλίδη. Πρόσφεραν και οι δύο, δεν μας προτίμησαν, τέλος.
Όσο για τον φίλο που ρωτάει εάν έχει κάποιος καλή γνώμη για τον Πετράκη... Πες με κολλημένο, αλλά μαζί του είδαμε κάνα δυο χρονιές πολύ καλή μπάλα, παίξαμε Ευρώπη, προκριθήκαμε στην Ευρώπη, σπάσαμε καταραμένες έδρες μαζί του, είδαμε μετά από χρόνια νίκες εναντίον ΠΟΚ και ΠΟΘ... Εντάξει, πεντέμισι χρόνια ήταν αυτά, δεν μπορώ να τα ξεχάσω. Μέρος της μεγαλύτερης και πιό συγκλονιστικής σελίδας της Ιστορίας του ΠΑΣ αποτελεί.
Όλη η καλή μας σκέψη και ενέργεια με την Ομάδα σήμερα!
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ!!
-
Στα πρώτα χρόνια του Πετράκη, είδαμε και μπάλα. Στο τέλος όχι, αλλά την χρονιά του υποβιβασμού μας, υπήρχαν και ομάδες χειρότερες από εμάς, με πρώτο τον ΟΦΗ. Πέρα από τα ποδοσφαιρικά ο Πετράκης ήταν κύριος και άνθρωπος.
-
Πείτε και εμένα κολλημένο. Δεν μου λείπει από τον πάγκο αλλά τα χρόνια που ήταν, ήταν ωραία χρόνια.
Και επαυξάνω στο ότι ήταν και σοβαρός και κύριος.
Περαστικά του και να προσέχει που μπλέκει. Με τον φούρναρη κανείς δεν έκανε χωριό....
-
Από super-fm:
Έτοιμος για την επιστροφή στο Περιστέρι είναι ο Γιώργος Παράσχος, αφού ο Καστοριανός τεχνικός είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Ατρομήτου για να αντικαταστήσει τον Άνχελ Λόπεθ στον πάγκο της ομάδας, μέχρι το τέλος της σεζόν.
Μάλιστα, ο 69χρονος τεχνικός ταξιδεύει αυτή την ώρα στην Αθήνα, ενώ το βράδυ θα συναντηθεί με τους Γιώργο Σπανό και Γιάννη Αγγελόπουλο για να ολοκληρώσουν και τυπικά το deal, με το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι εξαιρετικό, μιας και έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν.
Συγκεκριμένα, ο Παράσχος έχει αναλάβει άλλες δύο φορές την ομάδα των Δυτικών Προαστίων. Η πρώτη ήταν από τον Ιούνιο του 2005, μέχρι τον Ιανουάριο του 2007 και η δεύτερη από τον Απρίλιο του 2013 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2014. Συνολικά κάθισε στον πάγκο σε 112 παιχνίδια, με απολογισμό 46 νίκες, 31 ισοπαλίες και 35 ήττες.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η απόφαση της απομάκρυνσης του Άνχελ Λόπεθ δεν ήταν όσο… εύκολη έμοιαζε, μιας και μετά το ματς στον Βόλο συζητήθηκαν όλα τα δεδομένα μέχρι τις 2 το βράδυ στην θεσσαλική πόλη, Ειδικά από την στιγμή που οι Περιστεριώτες δεν έχουν αλλάξει ποτέ τόσο νωρίς μέσα στη σεζόν προπονητή.
-
Κατά τ' άλλα μεγάλα φαβορί ήταν ο Γιαννίκης, σύμφωνα με άλλα σάιτ...
Ποιός ξέρει τί άκυρο θα τους έριξε ο Αργύρης...
Μόλις πριν λίγες μέρες έγραφα για το ότι ο πρώην μας ΔΕΝ γουστάρει παρεμβάσεις στη δουλειά του. Και η Χαλκηδόνα με τον φούρναρη είναι άκρως παρεμβατικοί.
Πολύ φοβάμαι ότι ο Γιαννικης με το υλικό του Ατρομήτου σε βάθος χρόνου θα κλείσει πολλά σπίτια...
Δεν είμαι σίγουρος. Ξέρεις, πολλές φορές παίζει ρόλο και το πώς θα κολλήσεις σε μια ομάδα, η χημεία. Ούτε στον Απόλλωνα αλλά ούτε και στο Περιστέρι φημίζονται για την... ψυχραιμία τους. Ίσα ίσα, φημίζονται για τις... άνωθεν παρεμβάσεις.
Ο ΧΒ μπορεί να έχει 1000 κακά, αλλά έχει ένα μεγάλο προσόν που δεν το βρίσκεις πουθενά στο ελληνικό πρωτάθλημα: Δίνει τα κλειδιά στον εκάστοτε προπονητή να διαχειριστεί το υλικό όπως εκείνος θέλει. Και ο Γιαννίκης ΔΕΝ δέχεται παρεμβάσεις.
-
Τέλος από τον Ατρόμητο ο Άνχελ Λόπεθ!
24/09/2021
Παρελθόν και τυπικά από τον Ατρόμητο αποτελεί ο Άνχελ Λόπεθ, λίγες ώρες μετά την βαριά ήττα από τον Βόλο με σκορ 3-0.
Το κλίμα ήταν βαρύ για τον Ισπανό τεχνικό λόγω της κακής αγωνιστικής εικόνας της ομάδας και των αρνητικών αποτελεσμάτων και μετά την χθεσινή ήττα, ήταν δεδομένο ότι θα απομακρυνόταν από τον πάγκο των Περιστεριωτών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή, Άνχελ Λόπεθ και τους συνεργάτες του, Ντάνι Βιθιόσο και Χούλιο Πανιέγο Ντίαθ.
Η ομάδα τους εύχεται καλή συνέχεια στην πορεία της καριέρας τους».
Από filathlos.gr
-
Για να δούμε τελικά αν την οδηγήσει ο Παράσχος στα πλέιαουτ όπως "προέβλεψε" ο Λαμίας :joker:
-
Αν έχει ένα μεγάλο προσόν ο δικός μας είναι ότι δεν ανακατεύεται στα πόδια των προπονητών. Σπάνιο τη σήμερον που όλοι οι ιδιοκτήτες νομίζουν ότι έχουν τις γνώσεις του Κούγια :joker:.
-
Κι επίσημα στον Ατρόμητο ο Παράσχος
25/09/2021
Η ΠΑΕ Ατρόμητος μέσω ανακοίνωσης έκανε γνωστό πως ο Γιώργος Παράσχος θα είναι προπονητής της ομάδας μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιώργο Παράσχο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, με τον Έλληνα τεχνικό να επιστρέφει στην οικογένεια της ομάδας μας.
Ο Καστοριανός έχει συνδεθεί όσο κανένας άλλος προπονητής με τον Ατρόμητο, καθοδηγώντας το «Αστέρι» σε περισσότερες αναμετρήσεις από οποιονδήποτε συνάδελφό του (112 παιχνίδια) και μάλιστα η διοίκηση της ομάδας τον είχε βραβεύσει για την προσφορά του τόσο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όσο και στον Ατρόμητο τον Απρίλιο του 2017.
Στην πρώτη του θητεία, που διήρκησε από τον Ιούλιο του 2005 έως τον Ιανουάριο του 2007, οδήγησε τον Ατρόμητο για πρώτη φορά στην ιστορία του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στις δύο αναμετρήσεις με τη Σεβίλλη στο Κύπελλο UEFA, ενώ η επιστροφή του συνοδεύτηκε από ακόμα μεγαλύτερα επιτυχίες.
Συγκεκριμένα, η δεύτερη θητεία του στον Ατρόμητο άρχισε τον Απρίλιο του 2013 και μέσω μιας εξαιρετικής πορείας στα playoffs της σεζόν 2013/14, η ομάδα μας έφτασε μια ανάσα από τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Champions League, τερματίζοντας τελικά στην 3η θέση του ελληνικού πρωταθλήματος, που είναι και η υψηλότερη στην ιστορία μας.
Παράλληλα, ο Ατρόμητος έχει καταγράψει το μεγαλύτερο αήττητο σερί αγώνων επί τεχνικής καθοδήγησης του Γιώργου Παράσχου (23/11/13-12/2/14) μετρώντας 17 συνεχόμενους αγώνες χωρίς ήττα, ενώ τη σεζόν 2013/14 ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όντας αήττητος στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και με την καλύτερη ιστορικά επιθετική του επίδοση με συνολικά 60 γκολ σε 40 αναμετρήσεις, τερματίζοντας τελικά στην 4η θέση.
Άμεσος βοηθός του Γιώργου Παράσχου θα είναι ο επί χρόνια συνεργάτης του, Παναγιώτης Γκουτσίδης, ενώ στο επιτελείο προστίθεται ως δεύτερος βοηθός ο Νίκος Λαζαρίδης. Επιπλέον, στο τιμ εντάσσεται και ο Προπονητής Φυσικής Κατάστασης, Τάσος Σιδερίδης.
Παραμένουν στο επιτελείο ο Προπονητής Τερματοφυλάκων, Κλαούντιο Ραπατσιόλι, ο Αναλυτής Αγώνων, Γιάννης Αντωνόπουλος και ο Γυμναστής αποκατάστασης, Γιώργος Πήλουλας. Επικεφαλής σκάουτινγκ ο Απόστολος Αποστόλου».
Από filathlos.gr
-
Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ιταλό προπονητή Gianluca Festa. Γεννημένος στις 15 Μαρτίου 1969, στο Κάλιαρι, υπήρξε ποδοσφαιριστής σε μεγάλες Ιταλικές ομάδες όπως Κάλιαρι, Ίντερ, Ρόμα. Ήταν μέλος της ομάδας της Ίντερ που την περίοδο 1993-94 κατέκτησε το τότε Κύπελλο UEFA.
Αγωνιζόταν ως κεντρικός αμυντικός και έκανε καριέρα και εκτός Ιταλίας καθώς έπαιξε σε Μίντλεσμπρο και Πόρτσμουθ. Ήταν ένας από τους πρώτους Ιταλούς ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην Premier League ενώ στη Μίντλεσμπρο ήταν αμυντικό δίδυμο με τον επίσης Ιταλό Fabrizio Ravanelli.
Ξεκίνησε την προπονητική καριέρα του ως βοηθός στην Κάλιαρι το 2010, δύο χρόνια αργότερα ήταν ο πρώτος προπονητής στη Λουμετζάνε. Αντικατέστησε τον Ζντένεκ Ζέμαν στην Κάλιαρι, ενώ το 2015 συνέχισε την Κόμο στη Serie B. Το 2018 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΛ με την οποία έχει δύο θητείες.
από Gazzetta.gr
-
στη Μίντλεσμπρο ήταν αμυντικό δίδυμο με τον επίσης Ιταλό Fabrizio Ravanelli
Έκανε και... αμυντικός ο Ραβανέλι;;;
gazzettarαααα
-
Μάλλον για ιταλικό δίδυμο ήθελε να γράψει.
Αυτοί παίζει να έπαιξαν μαζί κανά εξάμηνο πάντως και αν.
Στην βικιπαίδεια φαίνεται να έπαιξαν μαζί ένα εξάμηνο.Στο Transfermarkt ο Ραβανέλι έφυγε Σεπτέμβριο του 97 και ο Φέστα πήγε το καλοκαίρι του 97.
-
Τέλος ο Μιλόγεβιτς από την ΑΕΚ!
Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ, η οποία το βράδυ της Παρασκευής ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς!
Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην ΑΕΚ, καθώς ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Ένωσης!
Το βράδυ της Παρασκευής έγινε γνωστό ότι ο Σέρβος τεχνικός της ΑΕΚ είχε πρόταση από την Νταμάκ της Σαουδικής Αραβίας.
Η εξέλιξη αυτή άνοιξε θέμα προπονητή στην ΑΕΚ, καθώς ήταν κάτι που φαινόταν να απασχολεί και τον Μιλόγεβιτς, με την Ένωση λίγο αργότερα να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Σέρβο προπονητή.
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοινώνουν την από κοινού συμφωνία τους για την ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Σερβοέλληνα προπονητή για την μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», ανέφερε η ανακοίνωση της Ένωσης.
Από την πλευρά του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε: «Συζήτησα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και διαπιστώθηκε η κοινή επιθυμία να μην συνεχίσουμε μαζί. Πρόκειται για μια απόφαση, που κρίναμε ότι εξυπηρετεί αμοιβαία και τις δύο πλευρές. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία, τον κόσμο για τη στήριξη στο πρόσωπό μου και εύχομαι στην ΑΕΚ κάθε επιτυχία στο μέλλον».
Πλέον η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή, η οποία τη βρίσκει μέσα στη διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.
Ο Μιλόγεβιτς αποχωρεί από την ΑΕΚ έπειτα από μερικούς μήνες συνεργασίας και επτά παιχνίδια στον πάγκο της, κατά τα οποία κατέγραψε τρεις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες.
O 51χρονος Σέρβος τεχνικός θα βρίσκεται στα Σπάτα το πρωί του Σαββάτου στις 11:00, στην προγραμματισμένη προπόνηση, για να αποχαιρετήσει τους παίκτες.
από Gazzetta.gr
-
Πάντως για όποιον μένει χωρίς προπονητή, πρώτο όνομα που ακούγεται είναι ο Γιαννίκης.
-
Πάντως για όποιον μένει χωρίς προπονητή, πρώτο όνομα που ακούγεται είναι ο Γιαννίκης.
Αν πάει ο Γιαννίκης στην ΑΕΚ αυτό θα σημαίνει ότι τα περί οικογένειας στη Γερμανία δεν ισχύουν.
-
Δεδομένου ότι ο Γιαννικης ακόμα ομάδα δεν έχει βρει, δεδομένου του πολύ καλού ρόστερ και τους υψηλούς στόχους τότε πιστεύω ότι αν όντως ισχύει το ενδιαφέρον της Κούλας για τον Αργύρη τότε δύσκολα θα αρνηθεί.
-
Φανταστείτε να πάρει η αεκ Γιαννικη και στις πρώτες δηλώσεις να πει ότι θα μαστε έτοιμοι τον Νοέμβριο!!Οι οι μανουλαμ ούτε την πόρτα απ'τά αποδυτήρια δεν θα προλάβει ν'ανοιξει!!😂😂
-
Πάντως για όποιον μένει χωρίς προπονητή, πρώτο όνομα που ακούγεται είναι ο Γιαννίκης.
Αν πάει ο Γιαννίκης στην ΑΕΚ αυτό θα σημαίνει ότι τα περί οικογένειας στη Γερμανία δεν ισχύουν.
Καλά νομίζω είναι διαφορετικά τα δεδομένα να αφήσει την οικογένεια για 100 χιλιάδες /χρόνο και άλλα για 800-900χιλ /χρόνο. Και σγρ όπως είπαν και άλλοι συνταυροι παραπάνω θα τον φέρουν να πάρει πρωτάθλημα, να παίξει τσου λου κτλ κτλ....... 😏😏Θα του φουσκωσουν φουλ τα μυαλά
-
800-900 χιλιάρικα δεν νομίζω να πάρει αλλά σίγουρα πολύ καλύτερα λεφτά από τον ΠΑΣ.Άσε που μπορεί να φέρει οικογένεια Αθήνα.Άλλες υποδομές και γενικότερα προσφορά.Θα δούμε τι θα γίνει.
Πάντως ήταν νομίζω έκπληξη αυτό με Μιλόγεβιτς.Κανένας νομίζω δεν το περίμενε.
-
Δεν έχουν κουκούτσι μυαλό εκεί στους ΠΟΚ, οπότε χλωμό να πάρουν το Γιαννίκη. Κάναν ίβηρα θα πάρουν. Πάντως ομολογώ ότι θα είχα μεγάλη περιέργεια για το πως θα τα πήγαινε σε ομάδα που θεωρητικά χτυπάει πρωτάθλημα.
-
Δεν λες που είναι και το ποκ και γελάμε με δαυτους.Κανανε προπονητές κάτι νούμερα τι να πρωτοθυμιθω τον Δέλλα τον Χιμένεθ τον Μοράις τον καρντοσο τον πογιατος τον άλλον που τούς έλεγε πώς κατουράνε τα λιοντάρια (😂😂),χασι, Περέιρα που κοιτούσε τα δοκάρια, μιλάμε για θίασο που προσφέρει άπλετο γέλιο!Και η πλάκα είναι ότι οι κωλοφυλλαδες τούς παρουσιαζανε σαν κράμα ανάμεσα από γκουαρδιολα καί κλοπ!! Πάρτι κάνουν οι μάνατζερ με την αμπαλοσυνη τούς.
-
Δεν έχουν κουκούτσι μυαλό εκεί στους ΠΟΚ, οπότε χλωμό να πάρουν το Γιαννίκη. Κάναν ίβηρα θα πάρουν. Πάντως ομολογώ ότι θα είχα μεγάλη περιέργεια για το πως θα τα πήγαινε σε ομάδα που θεωρητικά χτυπάει πρωτάθλημα.
Λόγω Μελισσανιδη εγώ το θεωρώ ψιλό δεδομένο ότι δεν θα τα σκάσει ειδικά τώρα για ξένο προπονητή και θα πάει για Γιαννικη. Πάντως ναι συμφωνώ, είναι κρας τεστ για τον Γιαννικη τι θα κάνει τώρα σε μια τέτοια ομάδα
-
Αν δεν έχεις κάνει προετοιμασία με το υλικό που υπάρχει είναι αρκετά μεγάλο το ρίσκο για τον ίδιο. Έχει όμως προσωπικότητα και γνώσεις και μπορεί να τα καταφέρει. Εξάλλου και το υλικό που θα βρει, αν δουλέψει τελικά εκεί, είναι αρκετά καλό.
-
Πάντως κάπου πήρε το μάτι μου, ότι ο Ντουρουντος μπορεί να είναι ο νέος γυμναστής της ΑΕΚ, συνεργάτης του Γιαννικη.
-
Επίσημο! Ο Αργύρης Γιαννίκης ανέλαβε την ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Η εποχή Αργύρη Γιαννίκη ξεκίνησε και επίσημα στην ΑΕΚ, με τον 41χρονο Έλληνα τεχνικό να ανακοινώνεται πριν από λίγο από τους «κιτρινόμαυρους», αποτελώντας τον αντικαταστάτη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.
Από την πρώτη στιγμή του διαζυγίου με τον Σέρβο προπονητή, η ΑΕΚ είχε πραγματοποιήσει τις πρώτες επαφές με τον Γιαννίκη, ο οποίος μπήκε σε πρώτο πλάνο, και χθες είχε ουσιαστικά επέλθει η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.
Αυτή οριστικοποιήθηκε σήμερα, με τον Γιαννίκη να υπογράφει και να ανακοινώνεται από την «Ένωση» ως το τέλος της σεζόν, πιάνοντας άμεσα δουλειά στην αυριανή προπόνηση.
Πάντως η «Ένωση» διατηρεί δικαίωμα μονομερούς επέκτασής του για δύο ακόμα χρόνια, ως το καλοκαίρι του 2024, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή, Αργύρη Γιαννίκη. Ο ομογενής τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022, με την ομάδα μας να διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσής του έως το καλοκαίρι του 2024.
Ο Αργύρης Γιαννίκης γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου 1980 στην Νυρεμβέργη της Γερμανίας. Σπούδασε προπονητική στη φημισμένη σχολή της Κολωνίας, ενώ είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA Pro. Λόγω ενός τραυματισμού, ολοκλήρωσε πρόωρα στις Ακαδημίες της Καρλσρούης την ποδοσφαιρική του καριέρα και ασχολήθηκε με την προπονητική ξεκινώντας το 2003 στις Ακαδημίες της Μανχάιμ.
Συνέχισε το 2007 στην Ακαδημία της Καρλσρούης στην οποία εργάστηκε ως βοηθός προπονητή, ως πρώτος προπονητής, αλλά και ως υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της γερμανικής ομάδας.
Από το 2012 έως το 2016 εργάστηκε στην πρώτη ομάδα της Καρλσρούης ως βοηθός του Μάρκους Καουζίνσκι, τον οποίο ακολούθησε και στην Ίνγκολσταντ, στην Μπουντεσλίγκα.Το 2017 ανέλαβε την Ροτ-Βάις Έσσεν ως πρώτος προπονητής και την επόμενη χρονιά ακολούθησε η ΒΦΡ Άαλεν.
Τον Ιούνιο του 2019 αποφάσισε να εργαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποδεχόμενος την πρόταση του ΠΑΣ Γιάννινα. Την ίδια σεζόν (2019-20) οδήγησε την ομάδα της Ηπείρου στην επιστροφή της στην Super League, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ την επόμενη χρονιά έφτασε με τον ΠΑΣ έως τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και τερμάτισε στην 9η θέση του πρωταθλήματος.
Κόουτς, σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα μεγάλη πρόκληση της προπονητικής σου καριέρας!
https://filathlos.gr/podosfairo-super-league-1-omades-aek/642742-episimo-o-argyris-giannikis-anelabe-tin-aek-foto
-
Του εύχομαι πραγματικά να πετύχει, και να μην ξεχάσει ποιοι τον πιστέψανε πρώτοι.
Δεν έχουμε εξάλλου λόγο για την παραμικρή πικρία. Τίμησε την ομάδα και αντικατασταθηκε από ισάξιο προπονητή.
-
Του εύχομαι πραγματικά να πετύχει, και να μην ξεχάσει ποιοι τον πιστέψανε πρώτοι.
Δεν έχουμε εξάλλου λόγο για την παραμικρή πικρία. Τίμησε την ομάδα και αντικατασταθηκε από ισάξιο προπονητή.
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.
Η οποία υπόνοια λύπης μου δημιουργείται στη σκέψη ότι θα προπονεί την Κούλα, φεύγει αν σκεφθω λογικά την όλη φάση.
Ο άνθρωπος περίμενε να τελειώσει το συμβόλαιο του μέχρι και την τελευταία μέρα και έπειτα ανακοίνωσε την αποχώρησή του. Προσπάθησε όπως και είχε πει άλλωστε να βρει ομάδα στην Γερμανία αλλά δεν του κάτσε. Εν τέλει και μετά από κάποιους μήνες του σκάει μια πρόταση από μια ομάδα με πολύ καλό υλικό, δελεαστικο πρότζεκτ με το γήπεδο κλπ, καλά λεφτά και υψηλούς στόχους. Τι περιμεναμε δηλαδή; Να αρνηθεί και να χάσει αυτή την ευκαιρία για να μην στεναχωρήσει εμάς; Άλλωστε δεν πούλησε ποτέ οπαδιλικι και πάντα ήταν ένας κρύος επαγγελματίας.
Αργύρη σου εύχομαι να τα πας περίφημα λοιπόν και να πετύχεις. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την μπάλα που έπαιξε η ομάδα με σένα αλλά και εσύ μην ξεχάσεις ποιος σε έβαλε στον ποδοσφαιρικό χάρτη.
ΥΓ1 Αργύρη εννοείται βέβαια ότι σου εύχομαι και κάθε φορά που παίζεις εναντίον μας να τρως 5αρες :P
ΥΓ2 Μπορεί η ευκαιρία για αυτόν να είναι μεγάλη αλλά το αν θα αποδειχθεί καλή η απόφαση του θα το δείξει ο χρόνος. Μεγάλες απαιτήσεις, παρεμβατική διοίκηση, κόσμος που ήδη έχει αρχίσει να τον κράζει και ποδοσφαιριστές ντίβες. Δεν είναι ΠΑΣ εκεί Αργύρη μου ... Δύσκολα σε βλέπω ..
ΥΓ3 ΑΝΥΠΟΜΟΝΏ για το μεταξύ μας ματς. Το κυριαρχικό ποδόσφαιρο και η πίεση του Γιαννικη κόντρα στην ασφυκτική άμυνα και τις αντεπιθέσεις του Μεταξά. Μιλάμε για μαγαλη μάχη
-
Καλή επιτυχία στον κόουτς Γιαννίκη και γιατί όχι και πρωτάθλημα.
Έχει ρόστερ, μπάτζετ, Τίγρη και σε λίγο και γήπεδο.....με λίγα λόγια όλες τις προοπτικές....
Μόνο από τον ΠΑΣ να χάνει. Οι άλλοι να πάνε να γ@........
-
Λύση συνεργασίας με Γκιγιέρμο Αμπασκάλ
Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασία της με τον Ισπανό τεχνικό Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, στον οποίο εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.
volosfc.com
-
Μας τελειωσε και ο Ασούμε
Τέλος ο Γιώργος Παράσχος από τον Ατρόμητο
Ποιοι θα αναλάβουν την ομάδα μέχρι να βρεθεί προπονητής.
https://www.huffingtonpost.gr/entry/telos-o-yioryos-paraschos-apo-ton-atrometo_gr_61bf82f1e4b0bb04a625fe5b
-
Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Τζιανλούκα Φέστα. Ο κ. Φέστα εργάστηκε στην ομάδα μας με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματική ευσυνειδησία. Πρόκειται για εξαιρετικό προπονητή και άνθρωπο, στον οποίο οφείλουμε σε μεγάλο βαθμό το γεγονός ότι η ομάδα συνεχίζει να έχει ελπίδες για την υλοποίηση του στόχου της.
Στο πλαίσιο μιας σειράς αλλαγών που γίνονται στην ομάδα μας αποφασίσαμε από κοινού με τον κ. Φέστα να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Δρόμοι που δεν αποκλείεται στο μέλλον να συναντηθούν και πάλι. Του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του και επιτυχίες σε ό,τι επιλέξει να κάνει από εδώ και στο εξής.
fcapollon.gr
thank you next
-
Ο Κρις Κόλμαν ο νέος προπονητής του Ατρομήτου
(https://www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/article_main_image/public/2022-01/coleman.jpg.webp?itok=yG2G_N9y)
Τα χέρια με τον Ουαλό προπονητή, Κρις Κόλμαν έδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος. Το πέρασμα του από την ΑΕΛ και η διάκριση στον πάγκο της Ουαλίας!
Ο Κρις Κόλμαν είναι ο νέος προπονητής του Ατρομήτου. Ο 51χρονος Ουαλός τεχνικός συμφώνησε να κάθεται στον πάγκο των Περιστεριωτών μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν ανανέωσης και την επόμενη.
Είναι γνωστός στην Ελλάδα, καθώς πριν από δέκα χρόνια είχε περάσει από τον πάγκο της Λάρισας. Ο Κόλμαν είχε έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της θεσσαλικής ομάδας τον Μάιο του 2011 και έμεινε για 8 περίπου μήνες, όταν στις 8 Ιανουαρίου 2012 ανακοίνωσε την αποχώρησή του. Λίγες μέρες αργότερα ανέλαβε την εθνική Ουαλίας, την οποία το 2016 οδήγησε στα ημιτελικά του Euro.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος
«Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον Ουαλό προπονητή, Κρις Κόλμαν μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, με οψιόν ανανέωσης μέχρι και το 2022/23.
Ο Κρίστοφερ Πάτρικ Κόλμαν (10/6/1970) έχει γεννηθεί στο Σουόνσι της Ουαλίας και ως ποδοσφαιριστής αποτέλεσε μια σπουδαία προσωπικότητα του αγγλικού ποδοσφαίρου με σταθερή παρουσία στην Premier League.
https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2077394/o-kris-kolman-o-neos-proponitis-toy-atromitoy
Όποιος έχει δει το Sunderland till i die πιθανώς να του θυμίζει κάτι αυτή η φάτσα ...
Καλός προπονητής αλλά το χάλι που λέγεται Ατρόμητος δεν νομίζω να μπορεί να το συμμαζέψει
-
Ας κερδίσουμε εμείς το χάλι που λέγεται ατρόμητος κι ας το συμμαζέψει μετά όπως οι νοικοκυρές τα σπίτια στα χωριά πριν το ΠΑΣχα.
-
Απόλλων Σμύρνης: Τέλος ο Γκρότε
Ο Μάρκο Γκρότε αναμένεται άμεσα να αποχωρήσει από τον Απόλλωνα Σμύρνης, μιας και στο σύντομο χρονικό διάστημα που έμεινε στη Ριζούπολη δεν κατάφερε να πείσει.
Η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τον Μάρκο Γκρότε, ο οποίος ήταν στον... αέρα μετά το νέο άσχημο αποτέλεσμα. Η διοίκηση Μονεμβασιώτη αποφάσισε την απομάκρυνση του 49χρονου κόουτς, ο οποίος αναμένεται σύντομα να αποτελεί και επίσημα παρελθόν.
Σε 5 ματς, επί των ημερών του, ο Γερμανός έφερε μόλις έναν βαθμό στην ομάδα, η οποία παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας. Ηδη στην ομάδα είναι σε αναζήτηση προπονητή, στον οποίο θα μπορέσουν να στηρίξουν το αύριο.
Θυμίζουμε ότι ο Απόλλων ξεκίνησε τη σεζόν με τον Πετράκη, μετά ήρθε ο Φέστα, στον πάγκο έκατσε ως υπηρεσιακός ο Βελέτζας και τώρα φεύγει κι ο Γκρότε. Μένει να δούμε ποιος θα είναι ο 5ος προπονητής που θα κάτσει στον πάγκο.
gazzetta.gr
Κουίζ για δυνατούς και μερακλήδες λύτες
Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής του Απόλλωνα;
Α ο Μπάμπης
Β ο Τεννές
-
Ηδη στην ομάδα είναι σε αναζήτηση προπονητή, στον οποίο θα μπορέσουν να στηρίξουν το αύριο.
από τα καλύτερα ανέκδοτα!
-
Απόλλων Σμύρνης: Απόλυτη ανατροπή - Χάλασε του Τεννέ, επιστρέφει μετά από έναν μήνα ο Φέστα! :P :P :P
https://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/superleague1/apollwn-xalase-tou-tenne-epistrefei-o-festa/4254717
-
Απόλλων Σμύρνης: Απόλυτη ανατροπή - Χάλασε του Τεννέ, επιστρέφει μετά από έναν μήνα ο Φέστα! :P :P :P
https://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/superleague1/apollwn-xalase-tou-tenne-epistrefei-o-festa/4254717
:-? :joker: οπότε θα περιμένει κανένα μήνα ο Μπάμπης;;;;
-
Μπα και πολυ λες συνταυρε dk. Μεχρι την επετειο της απελευθερωσης της πολης μας τον κοβω τον Ιταλο. 2-3 ματς να χασει και βλεπω νεες αλλαγες. Μωρε δεν αναλαμβανει ο φουρναρης καλυτερα;;;;;;; Τι τους ταλαιπωρει τους ανθρωπους για 20 μερες ,περα δωθε;;;;;;;
-
Κουίζ για αδύνατους λύτες:
Ποια ομάδα έχει το ρεκόρ αντικαταστάσεων προπονητών σε μια σεζόν, πότε και πόσες αλλαγές;
(μη γράψετε νούμερο ακόμα, να τελειώσει πρώτα ο αγώνας που είναι σε εξέλιξη)
-
Αμ δεν τα ελεγα παραπανω. Κοντα στην παρελαση την δικια μας τον κοβω τον Ιταλο. Τωρα ο φουρναρης, πιθανον να ξαναφερει τον Γερμανο που εδιωξε ,μεχρι την αλλη παρελαση της 25 Μαρτιου. Απλα διασυρμος.
-
Αμ δεν τα ελεγα παραπανω. Κοντα στην παρελαση την δικια μας τον κοβω τον Ιταλο. Τωρα ο φουρναρης, πιθανον να ξαναφερει τον Γερμανο που εδιωξε ,μεχρι την αλλη παρελαση της 25 Μαρτιου. Απλα διασυρμος.
34:10 Τεννέ θέλει ο φούρναρης. Κόντεψε να πάθει συγκοπή ο άλλος μόλις το άκουσε. :P Έχει γούστο.
-
Και απο αυτην την ομαδα εμεις χασαμε …
-
Απόλλων Σμύρνης: Απόλυτη ανατροπή - Χάλασε του Τεννέ, επιστρέφει μετά από έναν μήνα ο Φέστα! :P :P :P
https://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/superleague1/apollwn-xalase-tou-tenne-epistrefei-o-festa/4254717
:-? :joker: οπότε θα περιμένει κανένα μήνα ο Μπάμπης;;;;
ασχολίαστο ...
και ξαναγράφω αν είχαμε κερδίσει αυτό το ... ανέκδοτο ομάδας θα γράφαμε στα πελέ μας μέχρι και την αφαίρεση βαθμών !!!
-
...δε σ αρεγαν τα Γιάννενα, ωρέ Γιαννίκη μου
https://www.sport24.gr/football/aek-telos-o-giannikis.9512597.html
-
Η καταρα συνεχιζεται ειτε για προπονητες ειτε για παιχτες
Σε ποσοστο του 90% θα ελεγα
:pas: :pashat: :joker:
-
Αναλαμβάνει ο Οφρυδόπουλος.
-
Περασε και αυτος απο τον ΠΑΣ
-
2 πρώην παίχτες μας και 1 πρώην προπονητής μας στην ΑΕΚ φέτος.
-
Περασε και αυτος απο τον ΠΑΣ
To 2000-01 για 6 μήνες όταν ανεβήκαμε. Τον Δεκέμβριο ξανά πίσω στον Ιωνικό. Μαζί και ένας Τσαλίκης με κοτσίδα από τον Εθν. Αστέρα (πάει κι αυτός) 6 μήνες και ξανά πίσω στην Καισαριανή.
-
Λαμία: Παραιτήθηκε ο Γρηγορίου
https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2094278/lamia-paraitithike-o-grigorioy
-
Η καταρα συνεχιζεται ειτε για προπονητες ειτε για παιχτες
Σε ποσοστο του 90% θα ελεγα
:pas: :pashat: :joker:
Πράγματι όσοι φεύγουν τους ακολουθεί η κατάρα.
Λέτε για αυτό να μην έχει φύγει ακόμα ο προεδρούλης μας, να φοβάτε την κατάρα και αυτός?! :P :P
-
Περασε και αυτος απο τον ΠΑΣ
To 2000-01 για 6 μήνες όταν ανεβήκαμε. Τον Δεκέμβριο ξανά πίσω στον Ιωνικό. Μαζί και ένας Τσαλίκης με κοτσίδα από τον Εθν. Αστέρα (πάει κι αυτός) 6 μήνες και ξανά πίσω στην Καισαριανή.
Κάθε μέρα στο μώλο για καφέ μετά την προπόνηση συνήθως μόνος του και κάπνιζε σαν φουγάρο.
Ο οποίος μάλλον είναι 2 λέξεις και δεν το έχει καταλάβει ποτέ κανένας:
ο Φρυδόπουλος
-
Τρεις μέρες μετά την επιστροφή του Μπάμπη του Τεννέ στον Απόλλωνα η Λαμία ψάχνει προπονητή κι εδώ που φτάσαμε πραγματικά δεν βρίσκω ούτε ένα λόγο γιατί να μην είναι ταυτόχρονα και στις δυο.
El sombrero
-
Τρεις μέρες μετά την επιστροφή του Μπάμπη του Τεννέ στον Απόλλωνα η Λαμία ψάχνει προπονητή κι εδώ που φτάσαμε πραγματικά δεν βρίσκω ούτε ένα λόγο γιατί να μην είναι ταυτόχρονα και στις δυο.
El sombrero
εξαιρετικό ...
αν και δεν έχω τίποτα να προσθέσω μου φάνηκε από τα καλύτερα σχόλια που έχω διαβάσει ...