19:30 Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα
Διαιτητής: Παπαπέτρου Αναστάσιος
Βοηθοί: Μπούξμπαουμ Ράινχαρτ, Καραγκιοζόπουλος Ιωάννης
4ος διαιτητής: Περράκης Κωνσταντίνος
Διαιτητής VAR: Μανούχος Ευάγγελος
Διαιτητής AVAR: Κουρομπυλιά Χρυσούλα
Παρατηρητής: Τικοζόγλου Αλέξανδρους
Το έγραψα και την προηγούμενη φορά.Ας προσέχουμε γιατί νομίζω είμαστε ο αμέσως επόμενος υποψήφιος για αλλαγή έδρας ενώ μας έχει συμβεί ήδη μια φορά.Tο γήπεδο μας είναι χαλί...
Προς το παρόν.Αν αφεθεί έστω και λίγο μπορεί εύκολα να γίνει χάλι.Το έγραψα και την προηγούμενη φορά.Ας προσέχουμε γιατί νομίζω είμαστε ο αμέσως επόμενος υποψήφιος για αλλαγή έδρας ενώ μας έχει συμβεί ήδη μια φορά.Tο γήπεδο μας είναι χαλί...
Ο Μινα γιατι ειναι εξω , ιδιαιτερα μετα την απουσια Μιλι ; Γνωριζει κανεις αν ειναι τραυματιας ;
Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Μανουσάκης
(https://i.imgur.com/fOEd08c.png)
:flag: :flag: :flag: :mono:
Μεταξάς: «Κρατήσαμε την ηρεμία και μας έφτανε το ένα γκολ»super-fm.gr
Στις δηλώσεις του ο κ. Μεταξάς μετά το σπουδαίο διπλό επί της Λαμίας, που ήταν το πρώτο του ΠΑΣ Γιάννινα με γηπεδούχο την ομάδα της Φθιώτιδας σε επίπεδο Α’ Εθνικής, τόνισε ότι η ομάδα του δεν παρασύρθηκε από το παιχνίδι των γηπεδούχων και τελικά ένα γκολ ήταν αρκετό.
«Ήταν αρκετά δύσκολη νίκη. Όπως είχα πει και πριν το ματς, το σημερινό παιχνίδι θα ήταν τελείως διαφορετικό με το προηγούμενο κόντρα στην ΑΕΚ. Έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί, γιατί προσπαθούσαν με τις πάσες που έκαναν να μας τραβήξουν προς τα έξω και το μόνο που είχαν ήταν γεμίσματα, τα οποία με μια κόντρα ή μια δεύτερη μπάλα θα μπορούσαν να γίνουν επικίνδυνα. Γι’ αυτό καλά κάναμε και κρατήσαμε την ηρεμία μας, δεν ανοιχτήκαμε πάρα πολύ και όταν παίζεις έτσι συνήθως ένα γκολ φτάνει».
Για το αν ευνόησε τον ΠΑΣ Γιάννινα η αλλαγή έδρας: «Δεν ξέρω αν ήταν πλεονέκτημα, αυτό που ξέρω είναι ότι το καλό γήπεδο μας βοηθάει γιατί προσπαθούμε να παίξουμε μπάλα από πίσω και στην πίεση να παίξουμε μπάλα και σ’ ένα χειρότερο γήπεδο αυτό σίγουρα δεν βοηθάει».
Γρηγορίου: «Δίκαιη νίκη του ΠΑΣ, υστερήσαμε σε όλους τους τομείς»super-fm.gr
Προβληματισμένος παρουσιάστηκε ο κ. Γρηγορίου στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, παραδέχτηκε ωστόσο ότι η ομάδα του δεν δικαιούταν κάτι περισσότερο αφού υστέρησε σε όλους τους τομείς.
«Δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε κάτι ιδιαίτερο σήμερα. Ήταν πολύ καλά οργανωμένη η ομάδα των Ιωαννίνων, εμείς δεν μπορέσαμε σε κανένα χρονικό σημείο να δημιουργήσουμε σημαντικές φάσεις. Είχαμε μια ανούσια κατοχή και κυκλοφορία και νομίζω ότι είναι δίκαιη η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα».
Για το αν μέτρησαν οι απουσίες: «Έχουμε συνηθίσει τις απουσίες, αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Ήμασταν άνευροι, υστερήσαμε σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού και χωρίς η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα να κάνει τη μεγάλη εμφάνιση κέρδισε δίκαια. Εμείς θα πρέπει να ανασυνταχθούμε να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, γιατί ο δρόμος είναι μακρύς. Να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην έδρα μας και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί. Και θα το κάνουμε, αυτό είναι σίγουρο».
[
Και βάζω ακόμη μία βαθμολογία από κάτω γιατί δεν μου αρέσει να κοιτάω.. χαμηλά!
(https://i.postimg.cc/LXB3xqnR/IMG-20211206-213501.jpg)
ΜΟΝΟ ΠΑΣ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!!!
Επίσης μάγκες δε γίνεταιιι να λέτε πάλι για τον πρόεδρο. Λέτε μην τα σκατωσει παλι; Τι παλι; Ποιος τις έφτιαξε τις ομάδες και ποιος επέλεξε τους προπονητες; Οκει έχει τα κακα του και έχει φύγει κόσμος από το γήπεδο εξαιτίας του (που εγώ δεν καταλαβαίνω και γιατί να φύγεις από το γήπεδο κιόλας αλλά τελοσπαντων) αλλά ρε μάγκες αυτός μας ξαναεβαλε στον χάρτη 10 χρόνια τώρα. Από το 85 και μετά ασανσέρ ήμασταν. Λέγαμε να φύγει να φύγει γιατί μας έβγαζε Ευρώπη αλλά δεν παίζαμε σαν την Μπάρτσα. Και ποιος να έρθει; Θα έρθει καλύτερος πιστεύετε;Δεν θυμάμαι τα τελευταία 2-3 χρόνια να λέει κάποιος κακή κουβέντα για τον πρόεδρα. Ή τουλάχιστον δεν είμαστε πλέον τόσο καυστικοί απέναντι του. Απλά λέμε ότι μπορεί ακόμη καλύτερα! ;)
Αυτός ο Παπαπέτρου με το ελεύθερο που έδωσε επειδή τον πέτυχε η μπάλα είναι στα καλά του?Αφού δεν είχε τελική η Λαμία, ο (πουστο)Παπαπέτρου είπε να τη βοηθήσει να κάνει μια καλή.....
έδιωξε όλους τους δικούς μας και έστρωσε την μπάλα στον επιθετικό της λαμίας να κάνει σουτ? ... καλύτερα κι απο φάουλ εκτός περιοχής λέμε
Αυτοί δεν είναι τσακωμένοι;;; B-) B-) B-)
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΝΓΚ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΝΓΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χθες σε μία φάση στο πρώτο ημίχρονο λέει ο σπίκερ
Ευτυχώς που υπάρχουν και οι οπαδοί του ΠΑΣ και ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα και δίνουν λίγο ρυθμό σε ένα άδειο γήπεδο
Μπράβο ρε μάγκες
:pas: :pas: :pas:
Προβυδάκης: «Δεν ήμασταν καλοί, χάσαμε δίκαια από τον ΠΑΣ Γιάννινα»https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2068270/probydakis-den-imastan-kaloi-hasame-dikaia-apo-ton-pas-giannina
(https://www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/article_main_image/public/2021-12/providakis.jpg.webp?itok=So48pAOS)
Μετά την ήττα στο Πανθεσσαλικό από τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-1), ο δεξιός μπακ της Λαμίας, Κώστας Προβυδάκης, δήλωσε:
«Δεν ήταν καλή μέρα για εμάς. Δεν ήμασταν καλοί, χάσαμε δίκαια. Εμείς καταφέραμε να το κάνουμε αυτό και από αύριο θα προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε το κλίμα. Δεν μπορούμε να πούμε τι έγινε στα αποδυτήρια. Είναι τεράστιο το πρόβλημα. Αισιοδοξία δεν μπορούμε να βλέπουμε, μόνο αν παίρνουμε πόντους. Θα έρθουν τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε».
«Γκάζια» Παπαϊωάννου στη Λαμίαgazzetta.gr
(https://www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/article_main_image/public/2021-12/264838073_1012227676030488_1988850618083480429_n.jpg.webp?itok=DTpUI9Iv)
Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας τα… είπε σε έντονο ύφος με τους παίκτες του στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού.
Η εμφάνιση και όχι τόσο η ήττα (1-0) από τον ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται πως «πείραξε» περισσότερο χθες (6/12) όλους στη Λαμία. Μετά την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας και τα είπε σε… έντονο ύφος με τους παίκτες. Ο ισχυρός άνδρας της ζήτησε άμεση αλλαγή εικόνας και «γκάζωσε» τους πάντες.
Χθες σε μία φάση στο πρώτο ημίχρονο λέει ο σπίκερΤους οπαδούς του ΠΑΣ όμως που ταξίδεψαν τόσα χιλιόμετρα εν μέσω απαγορεύσεων και Δευτεριατικα μάλιστα η αστυνομία φρόντισε να τους διώξει στο ημίχρονο ,με μια ΠΑΕ από ότι έμαθα να μην βγαίνει μπροστά για να βοηθήσει τη κατάσταση. Τέλος πάντων.
Ευτυχώς που υπάρχουν και οι οπαδοί του ΠΑΣ και ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα και δίνουν λίγο ρυθμό σε ένα άδειο γήπεδο
Μπράβο ρε μάγκες
:pas: :pas: :pas:
Πανθεσσαλικό στάδιο | 06.12.2021 |
Λίγα λόγια για τα χθεσινά για να γνωρίζει και ο κόσμος μας.
Η ΠΑΕ Λαμία στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν προέβη σε έκδοση εισιτηρίων. Οι οπαδοί μας οι οποίοι το γνώριζαν πριν την αναχώρηση, ξεκίνησαν για το Πανθεσσαλικό κόντρα στον απαγορευτικό καιρό, αψηφώντας τη σοβαρή πιθανότητα να μη δουν καν τον αγώνα. Οι παραινέσεις στους ιθύνοντες της ΠΑΕ Λαμία για άνοιγμα μιας θύρας με καταβολή του αντιτίμου για εισιτήριο και αφού πληρούνταν όλα τα μέτρα για την πανδημία απέβησαν άκαρπες. Οι περισσότεροι τελικά μπήκαν με τον «δύσκολο» τρόπο και αφού έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο νεκροταφείο του Βόλου αποχώρησαν, με παρέμβαση της αστυνομίας λίγο πριν το ημίχρονο.
Υποσχόμαστε από τώρα μια ξεχωριστή φιλοξενία στη διοίκηση της ΠΑΕ Λαμία στο δεύτερο γύρο για να ανταποδώσουμε το χθεσινό «καλωσόρισμα».
Σ’ αυτό το σημείο οφείλουμε να δώσουμε ένα τεράστιο RESPECT στους οπαδούς της Νίκης Βόλου που μας προσκάλεσαν και μας υποδέχτηκαν στο σύνδεσμό τους για να δούμε εκεί το υπόλοιπο παιχνίδι. Αυτό που μένει στο τέλος είναι μόνο η αλληλεγγύη μεταξύ των οπαδών και επειδή το νιώσαμε από πρώτο χέρι τους δηλώνουμε ότι ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ !
‘Οσον αφορά το σκουπίδι της ελληνικής διαιτησίας που ακούει στο όνομα Παπαπέτρου θεωρούμε ότι οποιαδήποτε αναφορά είναι χάσιμο χρόνου, αφού όλη η Ελλάδα διαπίστωσε γιατί οι μισές ομάδες επιδιώκουν τον ορισμό ξένων διαιτητών. Μετά το ανύπαρκτό πέναλτι και την αποβολή ποδοσφαιριστή μας στο ματς κυπέλλου με την αελ, χθες είδαμε και κάτι που πραγματικά δεν έχει ξανασυμβεί σε παγκόσμιο επίπεδο: Διαιτητής να «στρώνει» μετά από υπόδειξη ελεύθερου τη μπάλα στο πόδι αντιπάλου για απευθείας σουτ στην εστία. Καλούμε την δικιά μας ΠΑΕ να δηλώσει εγγράφως την αντίδρασή της σε μελλοντικό ορισμό του συγκεκριμένου κομπλεξικού παλιάτσου σε αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας.
Όχι πως περιμένουμε πολλά βέβαια μετά την χθεσινή παθητική της στάση, που δεν έκανε ούτε για τα μάτια του κόσμου μια προσπάθεια, ώστε να βρεθεί τρόπος να εισέλθουμε στο Πανθεσσαλικό και να ενισχύσουμε την ομάδα με τις φωνές μας. Όπως φαίνεται για τη διοίκηση δεν έχει κανένα νόημα το σπάσιμο των απαγορευτικών, τα χιλιόμετρα και η αγωνία να βρεθούμε κοντά στην ομάδα που αγαπάμε για να μη νιώσει μόνη πουθενά.
Προς τιμήν των συνοπαδών μας από την Αθήνα πρέπει να αναφέρουμε ότι παρόλο που είχαν προσκλήσεις για να εισέλθουν καθ’ ‘ολα νόμιμα στο γήπεδο αυτοί επέλεξαν να μην τις χρησιμοποιήσουν και να σταθούν στο πλευρό μας ακολουθώντας τον δύσκολο δρόμο. Τελικά η ομάδα έκανε το χρέος της και μας αποζημίωσε με το διπλό που μας φέρνει μία αγωνιστική πριν τη λήξη του πρώτου γύρου στην 3η θέση της βαθμολογίας.
Ευχή όλων είναι στα 2 επόμενα εντός έδρας παιχνίδια η ομάδα να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να παραμείνει ψηλά, εκεί που αξίζει στο καμάρι όλης της Ηπείρου.
Αισθανόμαστε υπερήφανοι που από μικρά παιδιά υποστηρίζουμε αυτή την ομάδα, η οποία τα τελευταία 2 χρόνια αποτελεί μια όαση στη μιζέρια του ελληνικού πρωταθλήματος ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Ακόμα περισσότερο όταν αυτό το αναγνωρίζουν μέχρι και οι αντίπαλοι.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ
Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
(https://i.ibb.co/dpy0x0s/263807969-2730321607264241-4416165638895401972-n.jpg)
(https://i.ibb.co/0fmqqC8/265101695-2730321743930894-1647013265933450254-n.jpg)