PAS.gr Forum

Αθλητικά => άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο => Μήνυμα ξεκίνησε από: ltz στις Παρ 12 Αύγ 2022 13:37

Τίτλος: Μανσούρ Φοφανά
Αποστολή από: ltz στις Παρ 12 Αύγ 2022 13:37
Καλώς τον κι' ας άργησε.


«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου ακραίου Μοχάμεντ Μανσούρ Φοφανά για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Φοφανά έχει γεννηθεί στις 10 Ιουλίου του 2002 στην Ακτή Ελεφαντοστού και ξεκίνησε την καριέρα του από την ιταλική Κανάρα πριν μετακομίσει το καλοκαίρι του 2021 στην Βέροια. Με την ομάδα της Ημαθίας ξεχώρισε έχοντας σε 32 συμμετοχές, 6 γκολ και μία ασίστ.

Σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία».

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Μανσούρ Φοφανά έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο pasgiannina.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αποτελώ μέλος μιας ιστορικής ομάδας όπως είναι ο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όλο το επιτελείο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και αυτό που υπόσχομαι είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσουμε. Πάμε Π.Α.Σ.!»
Τίτλος: Απ: Μανσούρ Φοφανά
Αποστολή από: davelis στις Παρ 12 Αύγ 2022 20:06
Φορούσε από μικρός τη Φανέλα του ΠΑΣ;
Είχε ίνδαλμα τον Κοντογουλίδη;
Αυτά να μας πει.   :P :P :P :P
Τίτλος: Απ: Μανσούρ Φοφανά
Αποστολή από: arispas στις Παρ 12 Αύγ 2022 20:29
Καλή χρονιά να έχεις πουλεν μου και να με δικαιώσεις
Τίτλος: Απ: Μανσούρ Φοφανά
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Παρ 12 Αύγ 2022 23:09
Φορούσε από μικρός τη Φανέλα του ΠΑΣ;
Είχε ίνδαλμα τον Κοντογουλίδη;
Αυτά να μας πει.   :P :P :P :P

Τον Μιχαλόπουλο λογω θέσης.  :P :P :P :P
Τίτλος: Απ: Μανσούρ Φοφανά
Αποστολή από: pextempalla στις Κυρ 28 Αύγ 2022 14:49
Δεν πρόλαβα να σου πω καλώς ήρθες, αλλά βλέπω να πέφτεις και εσύ στα βαθιά, με τον τραυματισμό του Πέδρο, όπως πέρυσι ο Περέα.
Ελπίζω να δικαιώσεις τις προσδοκίες όλων, έστω και αν δε σε πουλήσει ο ΧΒ στο τέλος της χρονιάς για 2,5 μύρια  :)) :P
Τίτλος: Απ: Μανσούρ Φοφανά
Αποστολή από: vaggelis στις Πεμ 24 Αύγ 2023 12:50
ΠΑΣ Γιάννινα: Στην Κοζάνη ο Φοφανά

Ο Μανσούρ Φοφανά αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Κοζάνη της Super League 2.

Το δρομολόγιο Ιωάννινα-Κοζάνη θα κάνει ο Μανσούρ Φοφανά, καθώς ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα παραχωρηθεί δανεικός από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην ομώνυμη δεύτερη ομάδα της SL2.

Ο 21χρονος από την Ακτή Ελεφαντοστού έπαιξε πέρσι σε 5 ματς της μεγάλης κατηγορίας και σημείωσε ένα γκολ.

https://www.gazzetta.gr/football/stoiximan-superleague/2249302/pas-giannina-stin-kozani-o-fofana
Τίτλος: Απ: Μανσούρ Φοφανά
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 13 Σεπ 2023 18:33
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μοχάμεντ Μανσούρ Φοφανά. Ο Μανσούρ Φοφανά εντάχθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα το καλοκαίρι του 2022 και κατά την διάρκεια της παρουσίας του μέτρησε έξι συμμετοχές κι ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.
#pasgiannina #pas #pasgianninafc
PAS Giannina FC (https://www.facebook.com/PASGianninaFC/posts/pfbid0QvBqx8NaZbQxDr24D88sXDQP7bnGWbtheFz4x6WSCoJitV27PsyQBFYGTNF2boHil?locale=el_GR)
Τίτλος: Απ: Μανσούρ Φοφανά
Αποστολή από: my8os στις Τετ 13 Σεπ 2023 19:56
Φιλότιμος και δεν ήταν κακός παίκτης. Δεν του δόθηκαν αρκετές ευκαιρίες όπως κάποιους άλλους.
Νομίζω θα ήταν χρήσιμος αλλά έξοδα που αποφεύγονται μένουν στην τσέπη.
Τίτλος: Απ: Μανσούρ Φοφανά
Αποστολή από: arispas στις Πεμ 14 Σεπ 2023 02:12
Μιλάμε για έναν παίχτη που ζητημα να έπαιξε 150 λεπτά όλη τη χρονιά πέρυσι και έβαλε ένα γκολ και μάλιστα σημαντικό. Άλλοι παίρνουν ξανά και ξανά ευκαιρίες και δε βλέπουμε τίποτα. Το παιδί αυτό που και μικρός ήταν κι εγώ που τον είχα δει στη Βέροια, και προοπτικές είχε, δεν πήρε καθόλου ευκαιρίες. Μη χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο μετα
Τίτλος: Απ: Μανσούρ Φοφανά
Αποστολή από: yazid στις Πεμ 14 Σεπ 2023 11:36
Μιλάμε για έναν παίχτη που ζητημα να έπαιξε 150 λεπτά όλη τη χρονιά πέρυσι και έβαλε ένα γκολ και μάλιστα σημαντικό. Άλλοι παίρνουν ξανά και ξανά ευκαιρίες και δε βλέπουμε τίποτα. Το παιδί αυτό που και μικρός ήταν κι εγώ που τον είχα δει στη Βέροια, και προοπτικές είχε, δεν πήρε καθόλου ευκαιρίες. Μη χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο μετα

Με τον Αστέρα Τρίπολης που έπαιξε αρκετά , είχε κάνει εξαιρετική εμφάνιση. Άλλες ευκαιρίες δεν του δόθηκαν. Και αποδεσμεύθηκε χωρίς καν να έχουμε άλλες λύσεις στη θέση του.
Τίτλος: Απ: Μανσούρ Φοφανά
Αποστολή από: dk στις Παρ 15 Σεπ 2023 05:53
λες να είχε το θράσος να ζητήσει να πληρώνετε κιόλας;;;
Τίτλος: Απ: Μανσούρ Φοφανά
Αποστολή από: fon7 στις Σαβ 13 Ιαν 2024 17:23
ΠΑΣ Γιάννινα: Υπέγραψε στον Τηλυκράτη ο Φοφονά
(https://www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/article_main_image/public/2024-01/fofana.webp?itok=b1ikM-_3)

Ο Μανσούρ Φοφανά έφυγε από τον ΠΑΣ Γιάννινα και υπέγραψε στον Τηλυκράτη που συμμετέχει στον Νότιο Ομιλο της Super League 2.

Το δρομολόγιο Ιωάννινα-Λευκάδα έκανε ο Μανσούρ Φοφανά, καθώς ο 22χρονος μεσοεπιθετικός αποχώρησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα συνεχίσει στον Τηλυκράτη της Super League 2.

Ο νεαρός ακραίος που αποκτήθηκε από τον «Αγιαξ της Ηπείρου» το καλοκαίρι του 2022 προερχόμενος από τη Βέροια, δεν υπολογίζονταν στην τρέχουσα σεζόν και μάλιστα μέχρι στιγμής έπαιξε ελάχιστα (2 συμμετοχές).

Ετσι έφυγε και υπέγραψε στους νησιώτες που βρίσκονται στην 11η θέση του Νοτίου Ομίλου της δεύτερης κατηγορίας.
gazzetta.gr

Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το Πας.Σύλλογοι,κόσμος ακόμα και ο ερασιτέχνης το γράφουν λάθος.