PAS.gr Forum

About PAS => Πρωτάθλημα - Κύπελλο 2022-23 => Μήνυμα ξεκίνησε από: fon7 στις Τρι 31 Ιαν 2023 19:51

Τίτλος: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: fon7 στις Τρι 31 Ιαν 2023 19:51
Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι με ιδιαιτερότητες.Οι 2 ομάδες χρειάζονται βαθμούς για να παραμείνουν μακριά από την τριάδα που παλεύει να σωθεί.Ο ΠΑΣ συνεχίζει να έχει προβλήματα απουσιών αλλά πρέπει και εδώ να παλέψει για το καλύτερο.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023,στις 17:00.


Προιστορία με ΟΦΗ by PAS.gr (http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=765.0)
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: mandrakoukos στις Τρι 31 Ιαν 2023 22:56
Έχει τις προϋποθέσεις να παιχτεί ματσαρα. Και οι δυο ομάδες είναι σε καλό φεγγάρι. Χρειαζόμαστε μια μεγάλη νίκη εκτός. Βλέπω αρκετά γκολ.
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: ΠΑΣΟΛΕΣ στις Τετ 01 Φεβ 2023 12:38
0-1 με Μορέιρα στο 82' !  :mono: :mono: :mono:
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: vaggelis στις Τετ 01 Φεβ 2023 23:47
Πολύ σημαντικό και δύσκολο το παιχνίδι αυτό με τον ΟΦΗ. Παίζουν δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Σίγουρα από μεριά μας χρειάζεται πολύ προσοχή γιατί παίζουμε με μία καλή ομάδα. Θεωρώ πιθανό να γίνει ένα κλειστό παιχνίδι γιατί και οι δύο ομάδες θέλουν να αποφύγουν την ήττα στο συγκεκριμένο αγώνα. Όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Με νίκη ανεβαίνουμε βαθμολογικά και συνεχίζουμε πολύ πιο χαλαροί στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Από περιέργεια μπήκα και είδα τις τιμές των εισιτηρίων για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Εμείς λέμε για τον δικό μας εδώ αλλά και εκεί στον ΟΦΗ τα εισιτήρια είναι πολύ ακριβά. 10 ευρώ έχουν τα εισιτήρια στα πέταλα και στις ευθείες κοστίζουν 25 και 35 ευρώ.
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: PAS and stale bread στις Πεμ 02 Φεβ 2023 01:37
Χωρίς Καραχάλιο και Τζίνο με ΟΦΗ

Μόνο ευχάριστα δεν είναι τα νέα για τον Θανάση Στάικο τόσο για τον Ζήση Καραχάλιο, όσο και για τον Φεντερίκο Τζίνο.

Ο Καραχάλιος αισθάνθηκε ένα τράβηγμα στον προσαγωγό μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης και υποβλήθηκε σε μαγνητική το χθες απόγευμα η οποία έδειξε ότι δεν μπορεί να είναι στη διάθεση του Στάικου για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ.

Κόκκινο φως άναψε το ιατρικό επιτελείο και για την συμμετοχή του Φεντερίκο Τζίνο ο οποίος ναι μεν είχε κάποιους μυϊκούς σπασμούς στη γάμπα και δεν υπήρχε κάποια ανησυχία και όλα έδειχναν ότι θα συμμετέχει στην αυριανή προπόνηση ωστόσο αυτοί οι σπασμοί δεν έχουν υποχωρήσει και έτσι και αυτός βγαίνει νοκ-άουτ για τον αγώνα του Σαββάτου.

Έτσι ο ΠΑΣ πηγαίνει στα Ηράκλειο χωρίς τα δύο βασικά του εργαλεία στο χώρο της μεσαίας γραμμής με τις επιλογές του Θανάση Στάικου για την αντικατάσταση τους να είναι ο Άγγελος Λιάσος, ο Σωτήρης Νίνης και ο Ίκερ Μπιλμπάο.

https://www.passports.gr/pas-giannina-1/37746-coris-karacalio-kai-tzino-me-ope
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Πεμ 02 Φεβ 2023 09:44
ΩΩΩΩΩ Snakes φίδια....
ωωωωβ σέρνεσετε.....
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: Proctor στις Πεμ 02 Φεβ 2023 12:39
Χωρίς τα 2 βασικά χαφ μας, θα είναι απίθανο το ματς να μην έρθει Over. Όποιος βάλει τα πιο πολλά, θα κερδίσει.
Χατ-τρικ ο Καρπάθουλας και μαγική εμφάνιση Τσιντώτα για να πάρουμε κάτι καλό. Επίσης, ελπίζω σε καλή εμφάνιση του παλιού, καλού Νίνη που λογικά θα πάρει πολύ περισσότερο χρόνο.
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: vaggelis στις Πεμ 02 Φεβ 2023 16:11
Χωρίς Καραχάλιο και Τζίνο είναι πολύ σκούρα τα πράγματα. Χωρίς αυτούς δε θα έχουμε κέντρο καθόλου με τον ΟΦΗ. Ο Λιάσος δεν μπορεί με τίποτα να καλύψει ούτε το κενό του Καραχάλιου ούτε του Τζίνο, αλλά αναγκαστικά θα μπει στη βασική 11αδα. Ούτε ο Τζίμας μπορεί να παίξει στη θέση αυτών των δύο. Πραγματικά μεγάλος γρίφος το πως θα καλυφθεί το κενό αυτό. Ο Κιάκος που έχει παίξει σαν 6αρι κάποιες φορές στο παρελθόν είναι επίσης τραυματίας. Ο Μπιλμπάο προπονείται κανονικά σύμφωνα με super-fm αλλά έχουμε να τον δούμε πάνω από 2 μήνες στο γήπεδο.
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: PAS and stale bread στις Πεμ 02 Φεβ 2023 16:42
Ελπίδες για Καραχάλιο

...Τελικά φαίνεται ότι υπάρχει μια ελπίδα, αν και αμυδρή, αλλά υπάρχει για να αγωνιστεί ο Ζήσης Καραχάλιος στο παιχνίδι του Σαββάτου. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο μέσος του ΠΑΣ στους προσαγωγούς δεν είναι τόσο σοβαρό όσο είχε εκτιμηθεί αρχικά και ναι μεν σήμερα δεν έκανε προπόνηση, αλλά αν αύριο συμμετέχει στην τελευταία προπόνηση που θα γίνει το πρωί (8:15) τότε ίσως να είναι και στην αποστολή...

...Η θέληση και το πείσμα του Καραχάλιου για να αγωνιστεί το Σάββατο είναι δεδομένα ωστόσο υπάρχει και η παράμετρος του να πάθει κάποια ζημιά και να απουσιάσει από τα υπόλοιπα παιχνίδια. Όλα αυτά θα προσμετρηθούν και η απόφαση αν θα είναι στην αποστολή (με την προϋπόθεση να κάνει αύριο προπόνηση) θα ανακοινωθεί αύριο...


...Ο 43χρονος προπονητής δοκίμασε διάφορα σχήματα και ο προβληματισμός υπάρχει στην περίπτωση που ο Καραχάλιος δεν αγωνιστεί αν θα είναι ο Μπιλμπάο ή ο Νίνης που θα τον αντικαταστήσει. Ο Ισπανός δεν είναι ακόμη έτοιμος να βγάλει ενενήντα λεπτά, όπως φυσικά και ο Νίνης αλλά μην εκπλαγούμε αν δούμε τον Νίνη να ξεκινάει στο βασικό σχήμα. Ο Λιάσος θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του Τζίνο...

...Μία πιθανή ενδεκάδα με την προϋπόθεση ότι δεν θα αγωνιστεί ο Καραχάλιος είναι Τσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Λιάσος, Ριένστρα, Νίνης (Μπιλμπάο), Μορέιρα, Παμλίδης, Μπάλαν.
Ατομικό έκανε ο Ροσέρο, ενώ οι νεαροί Κύρκος, Λώλης Ν. και Μουστάκας έκαναν προπόνηση με την Κ 19...
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: PAS and stale bread στις Παρ 03 Φεβ 2023 13:53
Με 22 ποδοσφαιριστές αναχώρησε η αποστολή της ομάδας μας για τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League, απέναντι στον Ο.Φ.Η..

(https://i.imgur.com/UJb3sEA.jpg)

https://www.facebook.com/photo/?fbid=619169623548381&set=a.120625446736137


Πάμε για το διπλό!  :mono:

Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: fon7 στις Παρ 03 Φεβ 2023 19:06
Τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (4/2)
(https://www.oficretefc.com/wp-content/uploads/oficretefc_gipedo-2.jpg)

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββατο 04/02, 17:00) για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan Super League, στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου τους.

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββατο 04/02, 17:00):

Θύρες 1, 4, 5: 10 ευρώ (παιδικό: 5 ευρώ)
Θύρες 2, 3, 8: 25 ευρώ (παιδικό: 12 ευρώ)
Θύρες 7Α, 7Β, 9 VIP “Ευγένιος Γκέραρντ” : 35 ευρώ (παιδικό: 17 ευρώ)
Θύρα 9 VVIP “Ευγένιος Γκέραρντ”: 50 ευρώ
Τα απλά εισιτήρια θα διατίθενται με τρεις τρόπους:

Ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, στην ενότητα «ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ» και μέσω της ιστοσελίδας της Ticketmaster.
Τηλεφωνικά, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster στο 211 1981535 (Δευτέρα – Κυριακή 10:00-21:00)
Από τα φυσικά σημεία πώλησης. Αναλυτικά:
-Από το OFI FC Official Store, στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» (επί της οδού Καντάνου, δίπλα στην είσοδο της Θύρας 9). Ωράριο: Τρίτη-Πέμπτη 9:00-14:30 & 17:30-21:00 , Τετάρτη 9:00-15:00, Παρασκευή 10:00-14:30 & 17:30-21:00

-Από το Stadium Café, (οδός Σοφοκλή Βενιζέλου 109). Ωράριο: Δευτέρα – Παρασκευή 9:00-23:00, τηλ. επικοινωνίας: 2810313727

Την ημέρα του αγώνα (Σάββατο 04/02) απλά εισιτήρια θα εκδίδονται τόσο ηλεκτρονικά όσο και από τα εξής φυσικά σημεία: Από τις 10:30 ως τις 16:30 στο εκδοτήριο επί της οδού Καντάνου (στο parking που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο του OFI Crete FC Official Store) αλλά και από το Stadium Café, (οδός Σοφοκλή Βενιζέλου 109 – Ωράριο: 9:00-16:30).

1+1 εισιτήριο με την προσφορά Deals for you

Αποκτήστε 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός (1) με την προσφορά Deals for you της COSMOTE. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων στις Θύρες 1, 4, 5 & 8 και ΜΟΝΟ για εισιτήρια που θα εκδοθούν μέσα από το www.oficretefc.com ή την επίσημη ιστοσελίδα της COSMOTE.

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση για την αγορά απλού εισιτηρίου είναι η απόκτηση της “Κάρτας Φίλου ΟΦΗ”, η οποία κοστίζει 10 ευρώ (ΟΛΑ τα έσοδα θα διατεθούν στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ για τις ανάγκες των τμημάτων του), την πληρώνετε ΜΟΝΟ μία φορά και ισχύει για ΟΛΗ τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν 2022-23.

Πατήστε ΕΔΩ και αποκτήστε την “ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ”.

Παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή κάτοχοι ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ εισιτηρίων διαρκείας με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Για την διαδικασία αγοράς κανονικού εισιτηρίου που συνοδεύεται από παιδικό αλλά και για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία που αφορά στην έκδοση εισιτηρίων επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στο τηλέφωνο: 2810254674 (καθημερινά: 10:00 – 18:00).
oficretefc.com
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: fon7 στις Παρ 03 Φεβ 2023 19:13
Τσιλιανίδης: “Έτσι θα νικήσουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα”
[img]https://www.oficretefc.com/wp-content/uploads/oficretefc-tsilianidis.jpg[/img}

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Κοσμάς Τσιλιανίδης, σχολίασε στην κάμερα του ΟΦΗ TV τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΣ Γιάννινα και αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να παίξει ο ΟΦΗ για να πάρει τους βαθμούς της νίκης.

&t=68s
oficretefc.com


Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Σαβ 04 Φεβ 2023 01:14
Παράθεση
Σάββατο 4/6
17:00 ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα: Ευαγγέλου (Χριστάκογλου, Χριστοδούλου, 4ος Τσιμεντερίδης, VAR: Τζήλος, Ψαρρής)
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Σαβ 04 Φεβ 2023 01:15
Έχουμε απουσίες αλλά πάμε για το ΔΙΠΛΟ
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Σαβ 04 Φεβ 2023 01:16
Παράθεση
Μανδάς, Σωτηρίου, Larsson, Thorarinsson, Μπαλογιάννης, Βούρος, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Διαμαντής, Mellado, Diousse, Perea, Bakic, Toral, Τσιλιανίδης, Bifouma, Mosquera, Phellype, Grønning, Dicko.
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: christos στις Σαβ 04 Φεβ 2023 12:56
Οπως ισχυει σε ολα τα ματς , σημερα δεν πρεπει να παρουμε λιγοτερους βαθμους απο οσους θα παρουν Ιωνικος, Λεβαδειακος και Λαμια.
Σε καθε περιπτωση ακομη και ενας βαθμος θα ειναι μια χαρα. Μεγαλη η απωλεια Τζινο.Ισως πρεπει η πενταδα του κεντρου να ειναι Καραχαλιος, Ριενστρα πιο πισω και μπροστα τους ο Νινης , με Παμλιδη και Μορειρα στο πλαι.
Τα φιδια ειναι ομαδα με τρομερες αβαντες απο παντου. Αν καποιος διαβαζε απλα ( χωρις να ξερει τιποτε αλλο ) αυτα που γραφονται το τελευταιο διμηνο , θα πιστευε οτι παλευουν για την 5η θεση …
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: ahpas στις Σαβ 04 Φεβ 2023 14:21
Για πολλους λογους το παιχνιδι αυτο το θεωρω χαμενο ο τελικος ειναι η επομενη αγωνιστικη με τον Ιωνικο εντος εκει θελουμε μονο νικη αλλιως μπλεκουμε.
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: PAS and stale bread στις Σαβ 04 Φεβ 2023 16:18
ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Καραχάλιος, Μορέιρα, Νίνης, Παμλίδης, Εραμούσπε, Ριένστρα, Μπάλαν

Στον πάγκο είναι οι: Σούλης, Μπιλμπάο, Λώλης, Ποζνάνσκι, Τζίμας, Τσάβος, Μπακαδήμας, Λιάσος και Σταματελόπουλος





Φόφη: Μαντάς, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης, Λάρσον, Mellado, Diousse, Thorarinsson, Bakic, Toral, Dicko

Στον πάγκο είναι οι: Σωτηρίου, Gronning, Phellype, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Perea, Mosquera, Bifouma, Μπαλιγιάννης



Kαραχάλιος βασικός, όπως και ο Νίνης για 1η φορά.
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: christos στις Σαβ 04 Φεβ 2023 16:23
Μαλλον ο Σταικος με…διαβασε 🤣.

Ελπιζω να μην τον παρω στον λαιμο μου 🤞
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: arispas στις Σαβ 04 Φεβ 2023 16:33
Ο Ρεπόρτερ της Κοσμοτε μόλις είπε ότι ρώτησε τους ανθρώπους του ΠΑΣ για τον Κόντε και απάντησαν ότι έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και σύντομα (εγώ προσωπικά δε ξέρω και ποσο σύντομα) θα τον ξαναδούμε στα γήπεδα
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: yazid στις Σαβ 04 Φεβ 2023 17:12
Καμιά κάρτα θα δώσει, ή περιμένει να κάνει κανα φαουλ ο ΠΑΣ για να τις βγάλει από το τσεπάκι?
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: pasforever στις Σαβ 04 Φεβ 2023 17:19
Η παλιό μπάλα χτύπησε τον Παμλιδη δύο φορές ένα μέτρο από το τέρμα του ΟΦΗ...  Καλό είναι να την αποφεύγει πάντως... Μην έχουμε τίποτα αίματα και τραυματισμούς...
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: pasforever στις Σαβ 04 Φεβ 2023 17:43
Παμλιδαρος τους χαρίζει κόρνερ αλλά γλυτώσαμε τονπαραλιγο αυτογκόλ...και στο καπάκι τετ α τετ σερβίρει...στον αντίπαλο...αυτά είναι...
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: christos στις Σαβ 04 Φεβ 2023 17:49
Καλος ο ΠΑΣ. Παιζει οπως ακριβως επρεπε να παιξει , και δυστυχως για ακομη μια φορα κλεινει ενα ημιχρονο χωρις να προηγειται, οπως ισως να ηταν και το πιο ‘’δικαιο’’ ποδοσφαιρικα.

Τα φιδια εχουν καποιες εξαιρετικες μοναδες που ανα πασα στιγμη μπορουν να δημιουργησουν επικινδυνη κατασταση.
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: arispas στις Σαβ 04 Φεβ 2023 17:51
Κακός ο Μορέιρα (αυτός ο Φοφανα;; ). Η δεύτερη επιλογή του Παμλιδη είναι η πιο σωστή που μπορούσε να κάνει άσχετα ότι κόπηκε η πάσα. Καραχάλιος πολύ καλός. Μ αρέσει ο Νίνης, έχει κάποιες επαφές με τρομερή ποιότητα και η αλήθεια είναι ότι και σε τρεξίματα και μαρκαρισματα (πάνω στη μπάλα) δεν υστερεί όσο θα περιμενα. Λείπει ο Τζίνο πολύ στο κέντρο με την ποιότητα του οφη. Φοβάμαι πολύ την ταχύτητα του Ντικο. Γενικά πρέπει να ανέβουμε. Λίγο νωρίς οι αλλαγές σημερα κοουτς. Τζίμα στο 60 θα βοηθήσει με την ενέργεια του. Κάποια στιγμή λογικά θα μπει και Λιασος. Ίσως και Λωλης στη θέση του Νίνη ανάλογα με το πώς θα πάει το ματς. Εγώ θα ήθελα και Φοφανα να δω λίγο.

Πρέπει να ανεβουμεεε
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: pasforever στις Σαβ 04 Φεβ 2023 18:15
Παμλιδης σε πλεονεκτική θέση ...το αποτέλεσμα  δεν χρειάζεται να το πούμε...
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: FanaticPaS στις Σαβ 04 Φεβ 2023 18:28
Φτάσαμε στο 70 και ακόμα αλλαγή δεν εχει κάνει.
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: pasforever στις Σαβ 04 Φεβ 2023 18:32
Έχεις Τζίμα αλλά ξεκινάς με Παμλιδη... Ουδέν σχολιον...
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: apnea73 στις Σαβ 04 Φεβ 2023 18:56
Από το 65 μέχρι που φάγαμε το ακυρωθεν γκολ νόμιζα ότι παίζαμε με Μπαρτσελονα.. Γιατί αυτό? Τόσο καλή ομάδα είχε η Φώφη και παίζαμε στο 1 τρίτο?
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: fadomas στις Σαβ 04 Φεβ 2023 18:57


Με τόσο μέτριους παίχτες που δε μπορούν να βάλουν γκολ στο μισό μέτρο τι να περιμένεις...

Γειά σου ρε χοντρέ
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: KASABIAN στις Σαβ 04 Φεβ 2023 19:04
χρυσός βαθμός...μπραβο ρε ομαδάρα
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: mpampis_mp στις Σαβ 04 Φεβ 2023 19:06
Ας τον ενημερώσει κάποιος ότι έχουμε δικαίωμα 5 αλλαγές και μπορούμε να τις κάνουμε για να βοηθήσουμε την ομάδα...δεν χρειάζεται να σκάσουν οι παίχτες για να τον παρακαλέσουν...ξυπνά χάνουμε τόσους βαθμούς με τον ύπνο
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: serifis1980 στις Σαβ 04 Φεβ 2023 19:07
Από το 65 μέχρι που φάγαμε το ακυρωθεν γκολ νόμιζα ότι παίζαμε με Μπαρτσελονα.. Γιατί αυτό? Τόσο καλή ομάδα είχε η Φώφη και παίζαμε στο 1 τρίτο?

Ενώ στο ματς του πρώτου γύρου...βγάλαμεατια μετά το 2-1. Άμα δίνεις χώρο στον αντίπαλο ακόμα και ερασιτεχνική ομάδα σε γλενταει!!

Πάλι στο τελευταίο δευτερόλεπτο πήγαμε να το χάσουμε!!!

Ο Παμλιδης τι ακριβώς θέλει για να βάλει γκολ από το 1 μέτρο, 2 φορές!!! ΔΥΟ ΦΟΡΈΣ!!
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: vaggelis στις Σαβ 04 Φεβ 2023 19:07
Δε βρήκα link σήμερα οπότε δεν είδα τον αγώνα και δε ξέρω πως παίξαμε. Η ισοπαλία πάντως εκτός έδρας με μία καλή και φορμαρισμένη ομάδα είναι καλό αποτέλεσμα. Σε 8 παιχνίδια στον 2ο γύρο έχουμε μόνο μία ήττα. Αν έρθουν τα αποτελέσματα όπως μας βολεύουν, τότε την επόμενη αγωνιστική μπορούμε να τελειώσουμε ουσιαστικά την υπόθεση παραμονής με νίκη απέναντι στον Ιωνικό.
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: christos στις Σαβ 04 Φεβ 2023 19:11
Ακομη ενας παρα πολυ σημαντικος βαθμος , σε μια πολυ δυσκολη εδρα απεναντι σε μια ομαδα με πολυ ποιοτικους παικτες και μεγαλο ροστερ 11αδας.
Παρα τους τσαμπουκαδες που εκαναν στο τελος τα χαιδεμενα παιδια του ελληνικου Κρατους ,αν επρεπε να κερδισει καποιος με βαση τις καθαρες ευκαιριες αυτος θα ηταν ο ΠΑΣ, και αν καποιος πρεπει να νιωθει αδικημενος απο την ( μοναδικη ) κακη αποφαση του διαιτητη , αυτος ειναι παλι ο ΠΑΣ με την αποβολη Παντελακη.

Πιστευω οτι πολυ κακως καποιοι συντροφοι καταφερονται τοσο εντονα κατα των παικτων μας - ιδιαιτερα κατα την διαρκεια του ματς - οταν ΟΛΟΙ δινουν τα ΠΑΝΤΑ μεχρι το τελευταιο σφυριγμα.

Συγχαρητηρια για τον βαθμο! Δεν θα μπω σε περισσοτερες λεπτομερειες για το τι θα μπορουσε να γινει καλυτερα γιατι διυλισουμε τον κωνωπα  …
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: Crimson Glory στις Σαβ 04 Φεβ 2023 19:14
Πολύ καλό αποτέλεσμα, ας σταματήσει επιτέλους η γκρίνια. Επιτέλους clean sheet, που λέμε εμείς εδώγιας στα Γιάννενα. Εύγε!

pasforever, μάλλον στον ύπνο σου τον έβλεπες τον Παμλίδη, δεν εξηγείται αλλιώς...

Είχαμε κάμποσα παιδιά σήμερα που δεν ήταν πολύ καλά, έλειπε και ο Τζίνο, οπότε το αποτέλεσμα είναι θετικότατο.

Προχωράμε ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: arispas στις Σαβ 04 Φεβ 2023 19:29
Μας τρελάνατε(μην πω τίποτα άλλο) με τον Παμλιδη. Κόλλημα. Ο Τζίμας δεν είναι για βασικός ακόμα. Επιπλέον τη μεταμόρφωση της ομάδας την οφείλουμε κατά ένα μέρος και στον Παμλιδη γιατί με τον Ροσερο περνούσαν τρένα δεξιά. Πολύ καλός τακτικά, πολλά τρεξίματα και σημαντικές βοήθειες στην άμυνα. Κι επίσης ποια έχασε ο Παμλιδης; Μόνο το τσαφ στην αρχή. Λες και μόνο αυτός έχει κάνει τσαφ μπροστά από το τέρμα όλα τα χρόνια του ποδοσφαίρου. Το σπάσιμο που πάει να κάνει στον Μπάλαν είναι πολύ σωστό. Επίσης για τον Τζίμα, όταν έχασε το κοντρόλ μόνος του από την εξαιρετική μπαλιά του Νίνη, γιατί δεν μιλήσατε. Κόλλημα πραγματικα. Αν κάθε χρόνο η ομάδα και οι προπονητές μας έκαναν αυτά που λέμε εμείς εδώ μέσα τώρα θα ήμασταν Γ εθνική
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: my8os στις Σαβ 04 Φεβ 2023 19:41
Αν δεν το καταλάβατε...

ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΓΚΟΛ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ!   :dab:

στο τσακ δηλαδή... με τη βοήθεια του βαρ.  :))
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: apnea73 στις Σαβ 04 Φεβ 2023 20:02
Όντως το μηδέν είναι πολύ καλό... Απλα δίνουμε πολύ χώρο και θα μας στοιχίσει... Όπως έγινε και εδώ. Ευτυχώς ήταν οφσάιντ..
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: christos στις Σαβ 04 Φεβ 2023 20:24
Υ.Γ. Ας με συγχωρησουν ολα τα παιδια που ανεξαρτητως αν ηταν σε πολυ καλη μερα ή οχι εδωσαν ο,τι ειχαν και δεν ειχαν , αλλα θα κανω ιδιαιτερη αναφορα σε τρεις.

Στην ηρεμη δυναμη- Τσιντωτα , που θυμιζει την τεραστια αλλαγη της Ομαδας του Γιαννικη μετα την ελευση Λοντιγκιν.
Στον Καραχαλιο , που ο,τι και να πει κανεις γι’αυτον ειναι λιγο.
Στον γητευτη της μπαλας Νινη, που πραγματικα ηταν μια κλαση ανωτερος απο οσους αγωνιστηκαν σημερα , δικους μας και αντιπαλους.Hats off παικταρα !
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: PASiopulo στις Σαβ 04 Φεβ 2023 20:46
Ακόμη μια καλή εμφάνιση από την ομάδα μας και ένα ακόμη δίκαιο Χ σε μοιρασμένο παιχνίδι μεταξύ ισάξιων αντιπάλων.

Μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους παίχτες που τα έδωσαν όλα, ακόμα και στους Μορειρα και Παμλίδη που δεν τους βγήκε το ματς αλλά μόνο αδιάφοροι δεν ήταν.

Η ομάδα δείχνει ομοιογένεια και οι νέοι  φαίνεται να προσαρμόζονται γρήγορα.
Πολύ θετική η παρουσία του Νίνη που όμως έπαιζε και δίπλα σε έναν γίγαντα που λέγεται Ζήσης Καραχάλιος.

Ότι και να πεις για τον Ζήση σήμερα είναι λίγο. Με τις κινήσεις του στο γήπεδο, το πάθος του και την απόδοσή του, που άγγιξε το τέλειο, στα μάτια μου φαντάζει σαν ο επόμενος ηγέτης του ΠΑΣ.

Σιγουριά και ηρεμία από τον Τσιντώτα που τώρα που κράτησε την εστία του καθαρή θα τα πάει και ακόμα καλύτερα.

Δύναμη, θέληση και τρομερό μυαλό από τον Μπάλαν που είναι κι αυτός ένα μεγάλο εργαλείο στα χέρια του Σταικου.

Η ομάδα είναι σε καλό φεγγάρι και όλα θα πάνε καλά.

Κερδίζουμε τον Ιωνικό και πάμε στα πλει άουτ άνετοι να προβάρουμε την ομάδα του 2024.    :mono:

 




 
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: Crimson Glory στις Σαβ 04 Φεβ 2023 20:59
Στο μεταξύ ο Ιωνικός νίκησε τον -με λένε λούζερ- Άρη.
Θα έρθει εδώ παιζοντας ίσως το τελευταίο του χαρτί.
Θεωρώ ότι θα είναι το πιό δύσκολο ματς της χρονιάς, άσχετα εάν είμαστε καλύτεροι από την ομάδα της Νίκαιας.
Ηρεμία, καθαρό μυαλό και όλα θα πάνε καλά.
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Σαβ 04 Φεβ 2023 21:43
Καλός ο βαθμός και συνεχίζουμε!!!
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: Όνομα χρήστη στις Σαβ 04 Φεβ 2023 22:16
Επιτέλους clean sheet.... ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ! Μαζί με το μηδέν στην άμυνα όμως ήρθε και αυτό στην επίθεση σήμερα!
 Εξαιρετικοί οι Τσιντώτας (μας θυμίζει σε κάθε μας ότι έχουμε ξανά τερματοφύλακα), Καραχάλιος (τι άλλο να κάνει!!!!), Νίνης (απίστευτη ποιότητα, αν μείνει μακριά από τραυματισμούς και φταίξει και λίγο φυσική κατάσταση θα δούμε ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ πραγματικά από τον Σωτήρη) και Πηλιος (στο πρώτο ημίχρονο ειδικά, πολλά τρεξίματα, ωραίες μπαλιές και σταθερός αμυντικά).
 Από την άλλη σε κακή μέρα Μορέιρα και Παμλίδης που ήταν όμως καλός ανασταλτικά κάνοντας για ακόμα μια φορά πολλά χιλιόμετρα δίνοντας βοήθειες και στον αδύναμο αμυντικά Σόρια....ναι ο ίδιος τρύπιος Σόρια του πρώτου γύρου παίζει δεξί μπακ, δεν φαίνεται τόσο κακός όμως πια...και ένας λόγος είναι ότι έχει πλέον μπροστά του κάποιον που τρέχει και μαρκάρει με όλη του την ψυχή!
 Δεν δεν φάνηκαν ιδιαίτερα Τζίμας ( τι κοντρόλ ήταν αυτό βρε αγόρι μου, σε μπαλιά πάρε βάλε! Πάλι καλά που μάλλον ήσουν έστω και οριακά offside) και Σταματελόπουλος κινούμενοι σε ρηχά νερά όπως και εκείνοι που αντικατέστησαν...
 Υπερβολική η δεύτερη κίτρινη στον Παντελάκη (τον χάνουμε και από το κρίσιμο ματς με τον ιωνικό)...ειδικά αν σκεφτεί κανείς πόσες κίτρινες χάρισε σε παίκτες του ΟΦΗ, αλλά και στον Καραχάλιο σε μια δυο περιπτώσεις για να τα λέμε όλα!
 Στο τέλος γενικά τον πήγαινε καροτσάκι τον ΟΦΗ όμως, ξύλο κανονικό και δεν έδινε τίποτα!!!
 Έχω την εντύπωση ότι αργήσαμε λίγο με τις αλλαγές πάλι, αλλά δεν πειράζει, τέλος καλό, όλα καλά....

Υγ: Έλειψε πάρα πολύ ο Τζίνο σήμερα.....
 
Υγ1: Εκείνος ο Φοφανα που είναι, ούτε στον πάγκο δεν υπήρχε, νομίζω θα ήταν ιδανικός αντί του Μορέιρα σήμερα...ελπίζω στη συνέχεια να πάρει ευκαιρίες, και αυτός και άλλα νέα παιδιά του ρόστερ!

Υγ2: Πάση θυσία πρέπει να πάρουμε τον ιωνικό...
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: Crimson Glory στις Σαβ 04 Φεβ 2023 22:40
...
 Από την άλλη σε κακή μέρα Μορέιρα και Παμλίδης που ήταν όμως καλός ανασταλτικά κάνοντας για ακόμα μια φορά πολλά χιλιόμετρα δίνοντας βοήθειες και στον αδύναμο αμυντικά Σόρια....ναι ο ίδιος τρύπιος Σόρια του πρώτου γύρου παίζει δεξί μπακ, δεν φαίνεται τόσο κακός όμως πια...και ένας λόγος είναι ότι έχει πλέον μπροστά του κάποιον που τρέχει και μαρκάρει με όλη του την ψυχή!
...
Ο Γιώργος Παμλίδης φέτος έχει έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο απ' ότι στο προηγούμενο πέρασμά του από την Ομάδα. Έχει πολλά τρεξίματα πάνω κάτω, πολύ πλεμόνι και η φάση με τον Σόρια είναι "κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι". Προσωπικά τον πάω πολύ, επειδή δίνει τα πάντα και παίζει με τρομερό πάθος. Μπράβο Γιώργαρε!
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Κυρ 05 Φεβ 2023 00:30
Πέτυχα  το Χ!!!
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: pextempalla στις Κυρ 05 Φεβ 2023 02:35
Πρώτη φορα κρατήσαμε το 0 στην άμυνα. Μπράβο στην ομάδα αφού γλυτώσαμε το εγκεφαλικό πάλι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.Δε θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο τώρα ακτός από το να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ ατον βιονικό Ζήση.
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: fon7 στις Κυρ 05 Φεβ 2023 13:21
Παράθεση
Στάικος: «Δεν μπορείς να εφησυχάσεις ποτέ στο φετινό πρωτάθλημα»
Στο πρώτο του σχόλιο στην Cosmote ο κ. Στάικος δήλωσε ότι ένα ακόμα παιχνίδι είχε επεισοδιακό φινάλε και ότι το πρωτάθλημα είναι πολύ απαιτητικό.

«Ήταν ένα επεισοδιακό τέλος όπως όλα τα δικά μας φετινά ματς. Ο ΟΦΗ στο α’ ημίχρονο είχε την υπεροχή, μάς πίεσε χωρίς να έχει τη μεγάλη ευκαιρία. Εμείς είχαμε ευκαιρίες με αντεπιθέσεις και μεταβάσεις που αυτό ζητούσαμε. Αμυντικά όμως δεν είχαμε την ισορροπία που θέλαμε. Στο β’ ημίχρονο αυτό το διορθώσαμε και τα παιδιά εμφανίστηκαν πιο συμπαγή, όπως έχουμε συνηθίσει το τελευταίο διάστημα. Και πάλι είχαμε τις ευκαιρίες μας, πιο κλασικές απ’ αυτές του ΟΦΗ, θα μπορούσαν να γίνουν όλα, αλλά το 0-0 είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Προχωράμε σ’ ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την ομάδα του που έχει μόνο μία ήττα στον Β’ γύρο: «Υπάρχει ικανοποίηση, έχουμε πάρει βαθμούς με δυσκολία, αλλά έχουμε καλύτερη εικόνα. Το πρωτάθλημα έτσι όπως εξελίσσεται δεν μπορείς να εφησυχάσεις ούτε ένα δευτερόλεπτο, άρα δουλειά, υπομονή και πιστεύω ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι στο τέλος στη θέση που του αρμόζει».
super-fm.gr

Παράθεση
Το πρώτο σχόλιο του Νταμπράουσκας
Απογοητευμένος από τις όχι και τόσο καλές τελικές της ομάδας του ήταν ο Νταμπράουσκας, τη στιγμή που είχε τον έλεγχο και έφτανε στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου.

«Είναι ενοχλητικό, παίξαμε καλά για 90 λεπτά, είχαμε κάποιες προσπάθειες, όμως η τελευταία επαφή στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου δεν ήταν τόσο καλή. Είναι απογοητευτικό που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς, αλλά αυτό που βλέπουμε είναι ότι πρέπει να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι μετά από κάθε προπόνηση για να παίρνουμε στο τέλος τους τρεις βαθμούς».
super-fm.gr
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: fon7 στις Κυρ 05 Φεβ 2023 13:23
Παράθεση
Στάικος: «Μπορούσε να είναι οποιοδήποτε το αποτέλεσμα σήμερα» (video)
Στις αμυντικές αδυναμίες του α’ ημιχρόνου, αλλά και τις χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΣ στάθηκε ο κ. Στάικος στη συνέντευξη τύπου μετά το ισόπαλο 0-0 με τον ΟΦΗ, ενώ κατέληξε στο ότι οι δύο ομάδες δεν έπρεπε να είναι στο γκρουπ των ομάδων που κινδυνεύουν.

«Σήμερα έγινε ένα παιχνίδι ιδιαίτερο δυνατό από τις δύο ομάδες. Στο α’ ημίχρονο ο ΟΦΗ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, άλλαζε εύκολα πλευρές και πλαγιοκοπούσε την άμυνά μας, εμείς δεν είχαμε την ίδια αμυντική συνοχή με προηγούμενα παιχνίδια. Σε μεταβάσεις και κόντρα επιθέσεις δημιουργήσαμε κι εμείς κάποιες ευκαιρίες στο α’ ημίχρονο.

Στο β’ ημίχρονο η ομάδα ισορρόπησε όσον αφορά την αμυντική συνοχή, δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα και ξανά πάλι σε μεταβάσεις και χώρους που βρήκαμε στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ βρήκαμε δύο πολύ καλές στιγμές με τον Μπάλαν.

Μπορούσε να είναι οποιοδήποτε το αποτέλεσμα σήμερα, αλλά η ισοπαλία σήμερα είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα και συνεχίζουμε σ’ ένα δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα».

Για το πώς βλέπει τη μάχη της παραμονής και αν με 20 βαθμούς μπορούν οι δύο ομάδες να είναι ήσυχες: «Όχι δεν μπορεί κανείς να είναι ήσυχος. Η διαφορά με τη ζώνη του υποβιβασμού δεν είναι μεγάλη, υπάρχουν αγώνες ακόμα και στην κανονική διάρκεια και στα πλέι άουτ. ΠΑΣ και ΟΦΗ δεν είναι ομάδες που θα έπρεπε να είναι σ’ αυτό το γκρουπ και να κινδυνεύουν. Στα επόμενα παιχνίδια θα αποκτήσουν μια διαφορά οι δύο ομάδες από τους διώκτες τους».

super-fm.gr

Παράθεση
Νταμπράουσκας: «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και χάθηκαν δύο βαθμοί»
Ο κ. Νταμπράουσκας στη συνέντευξη τύπου φάνηκε προβληματισμένος από τις ευκαιρίες που χάθηκαν και το γκολ που δεν μπήκε σήμερα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λιθουανός τεχνικός

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: “Η διαφορά, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια μας, ήταν ότι δεν σκόραραμε γκολ. Αν θυμάστε και τα προηγούμενα παιχνίδια με Βόλο, Ατρόμητο, αλλά και σήμερα με τα Γιάννενα, χάσαμε ευκαιρίες αλλά ήμασταν καλύτερη ομάδα. Διατηρήσαμε το στυλ παιχνιδιού μας, ήμασταν επιθετικοί, δημιουργήσαμε πολύ σημαντικές φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολύ καλή επιθετική νοοτροπία και ειδικά στο πρώτο είχαμε μια ελευθερία να παίζουμε κάθετα και να περνάμε τις πάσες στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΣ με Τοράλ, Ντίκο, Μπάκιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος έπαιξε πιο αμυντικά με αποτέλεσμα να μην βρούμε κενούς χώρους για να σκοράρουμε. Περιοδικά δεν καταφέραμε να έχουμε τον ίδιο αριθμό ευκαιριών και δυστυχώς δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τη δουλειά.

Είναι απογοήτευση γιατί πραγματικά πιστεύω ότι χάθηκαν πάλι δύο βαθμοί, αλλά από την άλλη είδα ότι οι παίκτες ήταν πραγματικά στενοχωρημένοι που δεν κερδίσαμε. Από μία άποψη είναι το συναίσθημα που θέλω να βλέπω και πραγματικά πιστεύω ότι θα βρούμε τον τρόπο να μεγαλώνουμε και να κερδίζουμε παιχνίδια όπως το σημερινό”.

Για το αν θα βοηθήσει ο Φελίπε και αν θα βρεθεί λύση στο σκοράρισμα: “Γιατί πιστεύετε πως τον φέραμε εδώ; Γνωρίζετε πως έχει πετύχει πολλά γκολ στην καριέρα του και παλιότερα με τον ΟΦΗ. Το μαγικό θα είναι να βελτιώσουμε τη φυσική κατάστασή του και να μπορεί να παίξει για 90 λεπτά. Πιστεύω πως θα έχουμε στην ομάδα έναν πολύ καλό επιθετικό. Είδατε πόσο καλός παίκτης είναι, έπαιξε 10 λεπτά και είδατε ότι σκόραρε. Δυστυχώς ακυρώθηκε. Σ’ αυτήν την πλευρά του γηπέδου έχουμε πετύχει μόνο ένα γκολ όλη την χρονιά. Είναι σημαντικό με πίστη να μετατρέψουμε αυτό το γήπεδο σε κάστρο και οι ομάδες που έρχονται να μην μπορούν να πάρουν βαθμό και πιστεύω πως αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε με αυτόν τον τρόπο τότε θα τα καταφέρουμε”.
super-fm.gr
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: fon7 στις Κυρ 05 Φεβ 2023 13:24
Παράθεση
Καραχάλιος: «Έπαιζα για όλα τα παιδιά, τον προπονητή και τον κόσμο μας»
Γι’ άλλη μια φορά αξίζει ένα τεράστιο RESPECT στον βιονικό Ζήση Καραχάλιο, που αν και με κάποιες ενοχλήσεις όλη την εβδομάδα κατάφερε σήμερα να παίξει και μάλιστα να είναι και ο κορυφαίος του ΠΑΣ Γιάννινα, με πολλή δουλειά, τρεξίματα, κλεψίματα κτλ.

Εξαιρετικός, όμως, και στις δηλώσεις του, όπου αναφέρθηκε στο ότι είχε χρεός να σφίξει τα δόντια για τους συμπαίκτες του, τον προπονητή και τον κόσμο!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote Tv:

Για την εξαιρετική του εμφάνιση, αν και είχε πρόβλημα τραυματισμού πριν το ματς: «Είχα τρεις μέρες χωρίς προπόνηση, αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε ότι αν είμαι καλά και δεν έχω ενοχλήσεις μπορώ να αγωνιστώ. Είχα ενοχλήσεις, δεν το κρύβω, αλλά πάντα θέλω να βοηθάω την ομάδα μου  και να δίνω το 100%, έπαιζα για όλα αυτά τα παιδιά, τον προπονητή μας και τον κόσμο μας για να τους κάνουμε χαρούμενους και ευτυχισμένους».

Για το μυστικό που ήταν σήμερα συμπαγείς και δημιούργησαν πιο κλασικές ευκαιρίες από τον ΟΦΗ: «Όπως το είπατε, έχουμε μπει πολύ καλά στον Β’ γύρο, δείχνουμε πολύ καλή εικόνα. Αυτό οφείλεται στη δουλειά του προπονητή μας και δεν θα σας το κρύψω, ότι πάντα πίστευε στο πλάνο μας. Μπορεί στον Α’ γύρο να μην είχαμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αλλά στον Β’ γύρο με την έλευση και κάποιων σημαντικών παικτών δείχνουμε την εικόνα που θέλουμε και μακάρι να ανέβουμε κι άλλο επίπεδο».

Για τις αντίξοες καιρικές συνθήκες: «Νομίζω ότι ο καιρός ήταν κακός. Ο ΠΟΦΗ είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά αν μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει, αυτή ήμασταν εμείς, βάσει ευκαιριών».

Για την απώλεια του Παντελάκη με τον Ιωνικό, λόγω της κόκκινης κάρτας: «Σίγουρα είναι ο αρχηγός μας, είναι η ψυχή της ομάδας, νομίζω ότι είναι άδικη η κόκκινη που τρώει, αλλά δεν θα σταθώ σ’ αυτήν την απόφαση. Έχουμε παιδιά, κάθε παίκτης που βρίσκεται στην ομάδα είναι έτοιμος να δώσει το 100% για την ομάδα».

Για το τι σκέφτηκαν μέχρι να ακυρωθεί το γκολ του ΟΦΗ: «Νομίζω ότι ο τελευταίος παίκτης ήμουν εγώ. Δεν ήμουν σίγουρος. Αδειάσαμε εκείνη τη στιγμή γιατί ήταν τεράστια η προσπάθεια που κάναμε».
super-fm.gr
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: fon7 στις Κυρ 05 Φεβ 2023 14:48
Καρβέλης: «Κακοκαιρία...Ευαγγέλου στο Ηράκλειο»
Με ειρωνικό και ταυτόχρονα επίκαιρο τρόπο σχολίασε ο γενικός αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα Μπάμπης Καρβέλης την χθεσινή αποβολή του Νώντα Παντελάκη από τον διαιτητή Ευαγγέλου στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ.

Ο γενικός αρχηγός του ΠΑΣ αναφέρθηκε σε τρικυμία εν κρανίω του Αθηναίου ρέφερι για την απόφαση να αποβάλλει τον αρχηγό του ΠΑΣ  σημειώνοντας ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν ζητάει την εύνοια κανενός, αλλά δεν θέλει και να αδικείται.

Αναλυτικά το πόστ του γενικού αρχηγού του ΠΑΣ Γιάννινα Μπάμπη Καρβέλη:

112

Έκτακτο μήνυμα της Ποδοσφαιρικής Προστασίας για την κακοκαιρία «Ευαγγέλου» στο Ηράκλειο:

«Επικίνδυνα σφυρίγματα στην περιοχή του Ηρακλείου με αποκορύφωμα την αναίτια και αδικαιολόγητη αποβολή του Παντελάκη, κάτι που μας αφήνει όλους με τη γνήσια απορία ... Τρικυμία εν κρανίω; Αφού όσες φορές και αν δει κανείς την φάση, δεν θα καταλάβει την επινόηση της δεύτερης κίτρινης κάρτας."

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ποτέ δεν ζήτησε και δεν θα ζητήσει την εύνοια κανενός. Απαιτούμε όμως να μας αντιμετωπίζουν μόνο με βάση τους κείμενους κανονισμούς.
passports.gr
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: Black_Freighter στις Κυρ 05 Φεβ 2023 14:59
Εγκληματική η δεύτερη κίτρινη στον Παντελάκη όπως και τα σφυρίγματα που δεν έδωσε σε ξεκάθαρα φαουλ των παιχτών του οφη στο τελευταίο 15λεπτο.
Στα αγωνιστικά, δυστυχώς απογοητεύτηκα από την εικόνα της ομάδας. Η εμφάνιση με τον Ατρόμητο ακόμα κι αν δεν συνοδεύτηκε από νίκη μου άφησε πολύ καλή εντύπωση αφού η ομάδα έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο και με τσαμπουκά κάτι που δεν έδειξε απέναντι στον οφη ο οποίος έβγαλε περίσσεια δύναμη και αθλητικότητα μπροστά στους δικούς μας. Ακόμα και έτσι όμως ούτε τις λίγε πολύ καλές ευκαιρίες που κάναμε δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε. Μεταξύ μας τώρα οι ευκαιρίες με παμλίδη (η μια που "πασάρει" στον τέρμα και η άλλη που δεν την κόβει στον μορειρα και την κάνει προς τα πίσω) έπρεπε να είχαν μπει, όπως και αυτή του τζίμα μετά την εξαιρετική μπαλία του νίνη. Ο τελευταίος φαίνεται αρκετά καλός όσο παίζει και πραγματικά πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει (άσχετα με την φάση του πέναλτι). Και στο ματς με τον Ατρόμητο η μπαλιά με το εξωτερικό που βγάζει τον μπαλαν μόνο του με τον μορειρα δίπλα είναι key pass που δεν έχει άλλος παίχτης στην ομάδα. Θα ήθελα να βλέπω αυτόν να ξεκινάει μαζί με τους καραχάλιο και τζίνο αντί του μέτριου ριενστρα. Τώρα για τον παμλίδη με εκνευρίζει συνεχώς στα τελευταία ματς με την ανικανότητα του να πάρει γρήγορες αποφάσεις στις αντεπιθέσεις της ομάδας. Εμφανώς δεν κάνει για αυτό το στυλ επίθεσης που έχει διαλέξει η ομάδα. Παρόλα αυτά με την καθιέρωση του στην ενδεκάδα έχει βελτιωθεί πολύ ο σορια αφού ο παμλίδης πραγματικά σκυλιάζει σε κάθε ματς και τον υποστηρίζει πολύ.
Ένα πράγμα που με προβλημάτισε πάντως ήταν η απόφαση του Στάικου να μην κάνει αλλαγές στο κέντρο την ώρα που φαινόταν οτι ριενστρα και νίνης δεν την πάλευαν άλλο και ο οφη είχε κερδίσει το κέντρο.
Όπως και να έχει είμαι αισιόδοξος για τα επόμενα ματς τόσο γιατί η ομάδα φαίνεται ότι βελτιώνεται και ότι έχει βρει μια συνοχή και ένα στυλ παιχνιδιού που της ταιριάζει και μπορεί να το υποστηρίξει, όσο γιατί αναμένονται επιστροφές στα επόμενα ματς και λύσεις για την ομάδα που δεν μπορεί να κάνει πάνω από 2-3 αλλαγές την ώρα που επιτρέπονται 5.....
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: vaggelis στις Κυρ 05 Φεβ 2023 15:40
Ένα πράγμα που με προβλημάτισε πάντως ήταν η απόφαση του Στάικου να μην κάνει αλλαγές στο κέντρο την ώρα που φαινόταν οτι ριενστρα και νίνης δεν την πάλευαν άλλο και ο οφη είχε κερδίσει το κέντρο.
Όπως και να έχει είμαι αισιόδοξος για τα επόμενα ματς τόσο γιατί η ομάδα φαίνεται ότι βελτιώνεται και ότι έχει βρει μια συνοχή και ένα στυλ παιχνιδιού που της ταιριάζει και μπορεί να το υποστηρίξει, όσο γιατί αναμένονται επιστροφές στα επόμενα ματς και λύσεις για την ομάδα που δεν μπορεί να κάνει πάνω από 2-3 αλλαγές την ώρα που επιτρέπονται 5.....

Να κάνει αλλαγή στο κέντρο και να βάλει ποιον ?? Ο Μπιλμπάο που ήταν στο πάγκο έχει να παίξει μπάλα 2,5 μήνες και τώρα επέστρεψε. Τον Λιάσο φαίνεται ότι δεν τον εμπιστεύεται ο προπονητής και παίζει μόνο όταν δεν υπάρχει άλλη λύση. Έβαλε τον Τζίμα όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι, επειδή φαίνεται να τον εμπιστεύεται περισσότερο. Με αυτό το ρόστερ δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα. Οι επιλογές είναι πάρα πολύ περιορισμένες και όταν έχεις και τραυματισμούς ή αποβολές μειώνονται ακόμα περισσότερο οι λύσεις.
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: pextempalla στις Κυρ 05 Φεβ 2023 19:06
Ένα πράγμα που με προβλημάτισε πάντως ήταν η απόφαση του Στάικου να μην κάνει αλλαγές στο κέντρο την ώρα που φαινόταν οτι ριενστρα και νίνης δεν την πάλευαν άλλο και ο οφη είχε κερδίσει το κέντρο.
Όπως και να έχει είμαι αισιόδοξος για τα επόμενα ματς τόσο γιατί η ομάδα φαίνεται ότι βελτιώνεται και ότι έχει βρει μια συνοχή και ένα στυλ παιχνιδιού που της ταιριάζει και μπορεί να το υποστηρίξει, όσο γιατί αναμένονται επιστροφές στα επόμενα ματς και λύσεις για την ομάδα που δεν μπορεί να κάνει πάνω από 2-3 αλλαγές την ώρα που επιτρέπονται 5.....

Να κάνει αλλαγή στο κέντρο και να βάλει ποιον ?? Ο Μπιλμπάο που ήταν στο πάγκο έχει να παίξει μπάλα 2,5 μήνες και τώρα επέστρεψε. Τον Λιάσο φαίνεται ότι δεν τον εμπιστεύεται ο προπονητής και παίζει μόνο όταν δεν υπάρχει άλλη λύση. Έβαλε τον Τζίμα όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι, επειδή φαίνεται να τον εμπιστεύεται περισσότερο. Με αυτό το ρόστερ δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα. Οι επιλογές είναι πάρα πολύ περιορισμένες και όταν έχεις και τραυματισμούς ή αποβολές μειώνονται ακόμα περισσότερο οι λύσεις.
Όποιον και να βάλει, άσχετα αν τον εμπιστεύεται ή όχι ο Στάικος, περισσότερα θα προσφέρει από έναν παίκτη που σέρνεται και δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του (βλέπε Ριένστα).....
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: PAS and stale bread στις Πεμ 09 Φεβ 2023 02:24
https://vk.com/id775225194?z=video775225194_456240215%2Fae825e7cbeb2cdab0a%2Fpl_wall_775225194
Τίτλος: Απ: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 21η αγωνιστική
Αποστολή από: serifis1980 στις Πεμ 09 Φεβ 2023 16:33
 :P