PAS.gr Forum

Διάφορα => Ρε δεν ΠΑΣ καλα! => Μήνυμα ξεκίνησε από: fon7 στις Τετ 13 Αύγ 2025 01:05

Τίτλος: Φωτιές καλοκαίρι 2025
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 13 Αύγ 2025 01:05
Άλλη μια φορά αποκαήδια σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Φέτος αρκετές είναι και κοντά μας.Εντολή εκκένωσης στην Πρωτόπαπα.
Προς Πρέβεζα Φιλιππιάδα και εκεί χαμός.
Κατά διαόλου ξανά.Κυριολεκτικά.
Τίτλος: Απ: Φωτιές καλοκαίρι 2025
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Τετ 13 Αύγ 2025 09:21
Η εγκληματική οργάνωση που μας κυβερνάει καίει όλη την χώρα. Να την χαίρονται όσοι την ψήφισαν! Τους αλήτες!!
Τίτλος: Απ: Φωτιές καλοκαίρι 2025
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Τετ 13 Αύγ 2025 12:20
Τίτλος: Απ: Φωτιές καλοκαίρι 2025
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 13 Αύγ 2025 18:27
Παράθεση
Εκκενώνεται και η Φιλιππιάδα.. Εφιάλτης χωρίς τέλος..
Εφιάλτης χωρίς τέλος στο Δήμο Ζηρού και την ευρύτερη περιοχή. Πύρινη κόλαση που με το πέρασμα της ώρας γίνεται μεγαλύτερη. Η κατάσταση είναι απελπιστική, τα εναέρια μέσα δεν επαρκούν για να τιθασεύσουν τα μέτωπα που παραμένουν ανεξέλεγκτα.

Λίγο μετά τις δυόμισι στάλθηκε μήνυμα για εκκένωση της Φιλιππιάδας. Οι κάτοικοι και της παλιάς και της νέας Φιλιππιάδας καλούνται να κινηθούν προς την Άρτα μέσω της γέφυρας Καλογήρου.

Νωρίτερα μήνυμα έλαβαν οι κάτοικοι των οικισμών Κλεισούρα, Δρυμώνας, Άνω Δρυμώνα και Βαθύ ώστε να απομακρυνθούν άμεσα προς τα Ιωάννινα για λόγους ασφαλείας.

Οι αρχές ζητούν από τους πολίτες να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των δυνάμεων που επιχειρούν στο πεδίο και να κινούνται με ασφάλεια προς τα προκαθορισμένα σημεία συγκέντρωσης.

Η κατάσταση στην περιοχή χαρακτηρίζεται κρίσιμη, με τις επίγειες και εναέριες δυνάμεις να συνεχίζουν τις προσπάθειες για την κατάσβεση της φωτιάς.
epiruspost.gr

Παράθεση
Δήμος Ζηρού: Κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχτηκε ο Δήμος Ζηρού στην Πρέβεζα με εντολή του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Παπαευσταθίου, έπειτα από αίτημα που υπέβαλε ο δήμαρχος, Γιώργος Γιολδάσης.

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, ανέφερε ότι από οποιονδήποτε δήμο ζητηθεί να κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με εντολή του θα κηρύσσεται αυτόματα.

Η κατάσταση στο Δήμο Ζηρού και στην πόλη της Φιλιππιάδας για την οποία δόθηκε εντολή εκκένωσης είναι εφιαλτική.

Η φωτιά έχει πλησιάσει τα σπίτια στην παλιά Φιλιππιάδα και όσες δυνάμεις υπάρχουν δίνουν μάχη για να  περιορίσουν ένα μέτωπο το οποίο μαίνεται ανεξέλεγκτο.

Η πυρκαγιά αφήνει πίσω της εικόνες καταστροφής. Σπίτια καμένα, ελαιώνες και καλλιέργειες στάχτη, νεκρά ζώα και εκτεταμένες ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, τηλεπικοινωνιών και ύδρευσης.

Η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη για την Ήπειρο με συνεχή μηνύματα για εκκενώσεις οικισμών και φλόγες που καταπίνουν τα πάντα για δεύτερο 24ωρο.
epiruspost.gr
Τίτλος: Απ: Φωτιές καλοκαίρι 2025
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 13 Αύγ 2025 18:28
Φιλιππιάδα: Πολλά κι ανεξέλεγκτα πύρινα μέτωπα– Κίνδυνος για οικισμούς
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται  και με πολλά και διαφορετικά μέτωπα βρίσκεται η μεγάλη πυρκαγιά που σαρώνει τα πάντα σε περιοχές του Δήμου Ζηρού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, επιχειρούν τρία ελικόπτερα, τρία αεροσκάφη Canadair και δύο τράκτορες, ενώ επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και εθελοντές δίνουν μάχη με τις φλόγες.

Ιδιαίτερα επικίνδυνη χαρακτηρίζεται η κατάσταση στη Ρωμιά, όπου το μέτωπο είναι ισχυρό, ενώ άλλο μέτωπο μαίνεται και κατά μήκος της Ιόνιας Οδού.

Παράλληλα, μεγάλη αναζωπύρωση σημειώθηκε στον Αμμότοπο Άρτας.

Το 112 έχει αποσταλεί σε κατοίκους πολλών περιοχών μήνυμα με οδηγίες εκκένωσης:

Κερασώνας και Αγία Παρασκευή Πρέβεζας – απομάκρυνση προς Ιωάννινα
Ρωμιά Πρέβεζας – απομάκρυνση προς Θεσπρωτικό
Αμμότοπος Άρτας – απομάκρυνση προς Κιάφα
Οι Αρχές καλούν τους πολίτες να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των σωμάτων ασφαλείας, καθώς οι ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης και ενισχύουν την ταχύτητα εξάπλωσης της φωτιάς.
epiruspost.gr
Τίτλος: Απ: Φωτιές καλοκαίρι 2025
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 13 Αύγ 2025 18:31
Νέο 112 στην Πάτρα - Φύγετε για το κέντρο της πόλης - Εκτός ελέγχου η φωτιά σε Φιλιππιάδα και Ζάκυνθο

Τα δυσκολότερα μέτωπα που βρίσκονται σε εξέλιξη εντοπίζονται στην Πάτρα, τη Χίο, την Πρέβεζα και τη Ζάκυνθο. Πύρινη κόλαση στη Φιλιππιάδα - Νέο «112» στην Χίο.
Μάχη με δεκάδες εστίες φωτιάς δίνουν από τα ξημερώματα της Τρίτης οι πυροσβεστικές δυνάμεις σε όλη τη χώρα. Οι ισχυροί άνεμοι δυσκολεύουν σημαντικά τις προσπάθειες κατάσβεσης, ενισχύοντας τα πύρινα μέτωπα και καθιστώντας το έργο των πυροσβεστών ιδιαίτερα απαιτητικό.

Ανεξέλεγκτα είναι τα μέτωπα φωτιά στη Φιλιππιάδα και στη Χίο.

Εκτός ελέγχου και η φωτιά στην Πάτρα: Oι φλόγες μπήκαν στον αστικό ιστό και «κύκλωσαν» το κέντρο της πόλης, με τους κατοίκους της να παρακολουθούν έντρομοι το απόκοσμο θέαμα. Πριν λίγη ώρα δόθηκε εντολή εκκένωσης για την περιοχή του Μπάλα, μετά από αντίστοιχες εντολές σε Άνω και Κάτω Συχαινά, Ανθούπολη, Αρόη και Ξερόλακκα.

Καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των πυροσβεστών, η κατάσταση παρέμεινε ανεξέλεγκτη:

Στην Νοτιοδυτική πλευρά της Πάτρας έχουν καεί σπίτια στα Τσουκαλέικα, υπάρχουν ζημιές στα Βραχνέϊκα, δύο εργοστάσια κάηκαν στην ΒΙΠΕ, πολλά σπίτια έχουν καεί στα Μοιρέικα και άλλα χωριά, το Αχαϊκό κινδύνευσε, η φωτιά πέρασε από την Καμενίτσα, έκαψε σπίτια και πέρασε Αλισσό. Εκκενώθηκε η Ανω Αχαϊα, έγιναν καταστροφές μέχρι και σε επιχειρήσεις στα Καμίνια. Στη Βούντενη γίνονται εκκενώσεις σπιτιών κοντά στον Προφήτη Ηλία, ενώ οι κάτοικοι είναι στο πόδι. Η φωτιά καίει ανεξέλεγκτα.
Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες και στην Χίο, όπου καταγράφονται σοβαρές ζημιές κι αλλεπάλληλες εκκενώσεις οικισμών. Σημειώνεται πως 45 άτομα απεγκλωβίστηκαν από θαλάσσης από την περιοχή των Λιμνιών, ενώ οι οικισμοί της Αμανής και του κεφαλοχωριού της Βολισσού έχουν εγκαταλειφθεί από κατοίκους και επισκέπτες.
Δραματική είναι η κατάσταση στην Φιλιππιάδα και στα χωριά του Δήμου Ζηρού καθώς η φωτιά έκαιγε ανεξέλεγκτη όλο το βράδυ. Οι κάτοικοι του Γυμνότοπου κλήθηκαν να εγκαταλείψουν το χωριό για δεύτερη φορά, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και η Παλιά Φιλιππιάδα, εντολές εκκένωσης και στα χωριά Γοργόμυλος, Γυμνότοπος και Τσαγκαρόπουλο.
dnews.gr
Τίτλος: Απ: Φωτιές καλοκαίρι 2025
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 13 Αύγ 2025 18:34
Παράθεση
Χωρίς σταγόνα νερού ο Άγιος Γεώργιος μετά την φωτιά.. Οργή και έκκληση από τους κατοίκους
Οι πηγές του Αγίου Γεωργίου, στο Δήμο Ζηρού υδροδοτούν τρεις Νομούς.. Την Πρέβεζα, την  Λευκάδα και την Άρτα..

Όμως από χθες και μετά την μεγάλη πυρκαγιά που πέρασε από το χωριό, οι κάτοικοί του δεν έχουν ούτε σταγόνα στα σπίτια τους.

Όπως καταγγέλλουν στις πηγές τοποθετήθηκε γεννήτρια για την αποκατάσταση της υδροδότησης της Πρέβεζας και της Λευκάδας, όμως δεν υπήρξε καμία μέριμνα για νερό σε ένα χωριό που ακόμη υπάρχουν εστίες φωτιάς.

Οι κάτοικοι με μπουκάλια και άλλα μέσα πηγαίνουν στις βρύσες που υπάρχουν για να μαζέψουν μικρές ποσότητες..

Ούτε να καθαρίσουν τα σπίτια και τις αυλές από τις στάχτες μπορούν, ούτε να καλύψουν στοιχειώδεις ανάγκες αλλά ούτε και να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε εστία φωτιάς από τις αναζωπυρώσεις που σημειώνονται.

Απευθύνουν έκκληση σε όλους τους αρμόδιους να κάνουν το αυτονόητο και να μεριμνήσουν για την υδροδότηση του χωριού.
epiruspost.gr

Παράθεση
Προβλήματα υδροδότησης στο Ζαγόρι, έκκληση για λελογισμένη χρήση
Προβλήματα υδροδότησης καταγράφονται στην περιοχή του Ζαγορίου. Ορισμένα χωριά που υδροδοτούνται από το Πετσάλι, έχουν διακοπή νερού λόγω των ζημιών που έχουν προκληθεί στα αντλιοστάσια από την φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης ενώ οι ποσότητες από τις πηγές έχουν μειωθεί λόγω της παρατεταμένης λειψυδρίας.

Ο Δήμαρχος Ζαγορίου Γιώργος Σουκουβέλος απευθύνει έκκληση προς όλους να κάνουν λελογισμένη χρήση του νερού για να αποφευχθούν διακοπές μεγάλης διάρκειας.

«Ο κόσμος στα χωριά αυτό το διάστημα είναι πολύς. Πέρα από τους απόδημους υπάρχουν και τουρίστες. Οι ανάγκες για νερό είναι αυξημένες οι ποσότητες όμως από τις πηγές είναι μειωμένες. Απευθύνω έκκληση σε όλους να είναι προσεκτικοί και να αποφεύγουν την άσκοπη κατανάλωση ώστε να μην έχουμε σοβαρά προβλήματα τις μέρες αυτές» σημείωσε ο Δήμαρχος Ζαγορίου μιλώντας στο Epiruspost.

Σημειώνεται ότι προβλήματα υδροδότησης καταγράφονται και σε άλλους οικισμούς του Νομού Ιωαννίνων και της Ηπείρου για ένα ακόμη καλοκαίρι.
epiruspost.gr
Τίτλος: Απ: Φωτιές καλοκαίρι 2025
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 13 Αύγ 2025 20:14
Μάχη με τις φλόγες.. Τρία μεγάλα μέτωπα στο Δήμο Ζηρού, 37 διακομιδές στα νοσοκομεία
Σε τρία μεγάλα μέτωπα έχει «σπάσει» η πυρκαγιά που κατακαίει τεράστιες εκτάσεις του Δήμου Ζηρού χωρίς να διαφαίνεται μέχρι στιγμής προοπτική ελέγχου τις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Πύραρχος Βασίλειος Βαθρακογιάννης, τα μέτωπα αυτά κινούνται στην Καμπή, πέριξ της λίμνης Ζηρού και στον Γοργόμυλο.

Στην αεροπυρόσβεση έχουν κινητοποιηθεί τρία ελικόπτερα και οκτώ αεροσκάφη, με βάση τα στοιχεία που έδωσε ο ίδιος.

Στην κατάσβεση συμμετέχουν επίσης ισχυρές δυνάμεις από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, τις Περιφέρειες της χώρας, την Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα, ενώ σημαντική είναι η συνδρομή εθελοντών και εθελοντικών ομάδων Πολιτικής Προστασίας.

Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής 37 διακομιδές εκ των οποίων επτά στο Κέντρο Υγείας Θεσπρωτικού και 30 στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας.

Πάντως σύμφωνα με τις τοπικές αρχές και τους κατοίκους μεγάλο είναι το μέτωπο της φωτιάς στην περιοχή της Παναγιάς.

Οι αρχές συνεχίζουν να παρακολουθούν στενά την κατάσταση, καλώντας τους κατοίκους να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες εκκένωσης και προστασίας.
epiruspost.gr
Τίτλος: Απ: Φωτιές καλοκαίρι 2025
Αποστολή από: fon7 στις Τετ 13 Αύγ 2025 22:36
Φωτιά στον Αμάραντο.. Εισήλθε από την Αλβανία και καίει στο βουνό

Ορατή από τον Αμάραντο είναι φωτιά που καίει στο βουνό και εισήλθε από το Αλβανικό έδαφος.

Η φωτιά τα τελευταία δύο 24ωρο καίει στο ελληνικό έδαφος. Από το μεσημέρι έχει πάρει διαστάσεις και η ανησυχία σε ένα χωριό που έχει πληγωθεί στο παρελθόν είναι μεγάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν επικοινωνίες με την Πολιτική Προστασία χωρίς όμως να υπάρξει δυνατότητα αποστολής εναέριων μέσων λόγω της κατάστασης που επικρατεί σε πολλά μέτωπα.

Στο βουνό έχουν ανέβει επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής οι οποίες ωστόσο δεν μπορούν να προσεγγίσουν λόγω και των εκρήξεων από παλιές νάρκες που σημειώνονται.

Ωστόσο κάτοικοι από τον Αμάραντο επισημαίνουν ότι θα πρέπει να αντιμετωπιστεί το μέτωπο πριν γίνει απειλητικό για το χωριό.
epiruspost.gr
Τίτλος: Απ: Φωτιές καλοκαίρι 2025
Αποστολή από: fon7 στις Πεμ 14 Αύγ 2025 21:27
Τρείς μέρες τώρα, είμαστε στα σημεία όπου καίνε τον τόπο μας, την Ήπειρο μας.
Είμαστε δίπλα στους πυροσβέστες, στους πληγέντες, στους απλούς ανθρώπους,που παλεύουν με ότι έχουν και όπως μπορούν, με τρόφιμα, νερά, είδη πρώτης ανάγκης και χέρια βοηθείας.
Όχι για φωτογραφίες. Όχι για προβολή.
Η οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα στέκεται και θα στέκεται στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη, όπως έκανε άλλωστε όλα τα χρόνια.
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ Γιαννινα
(https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/533372729_1194315799404173_5089288098091518918_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=6-eQ4GKwogUQ7kNvwGCTsB4&_nc_oc=Adm0VeyohAR-WC1ekfRPx3O_SXXLmC85YVl1H1Hir4BJIt_YwpMFkF_EWjN_RixhIYxLqxI5WyDC7bVBpFtI8cJA&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&_nc_gid=953wt1GyVCmkTuvs1y0lpg&oh=00_AfX7We0II280lO9bxZAKkAYFFbBxWwtg4Rx-vAJjOmBgGQ&oe=68A3E64D)
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (https://www.facebook.com/photo/?fbid=1194315739404179&set=a.561470526022040&locale=el_GR)
Τίτλος: Απ: Φωτιές καλοκαίρι 2025
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Πεμ 14 Αύγ 2025 21:32
Παράθεση
Βούλτεψη για φωτιές: Φταίνε οι εθελοντές που είναι λίγοι

Δεν ευθύνεται το αναποτελεσματικό αντιπυρικό σχέδιο της κυβέρνησης, αλλά... οι εθελοντές που δεν είναι αρκετοί
Προκλητική δήλωση της βουλεύτριας και πρώην υφυπουργού την ώρα που η χώρα δοκιμάζεται, τα πύρινα μέτωπα είναι σε πλήρη εξέλιξη και οι εικόνες καταστροφής είναι τρομακτικές.

Σύμφωνα με τη βουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη, για τις διαρκείς καταστροφές δεν ευθύνονται το επιτελικό κράτος, η «θολή» νομοθεσία, το αναποτελεσματικό δόγμα «εκκενώστε» της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η υποστελέχωση των δασικών υπηρεσιών και το αντιπυρικό σχέδιο, αλλά.... οι εθελοντές που δεν είναι αρκετοί.

Το δόγμα της ατομικής ευθύνης περνάει σε άλλο λέβελ. Φταίμε πλέον και για τις φωτιές!

Τι είπε η Σοφία Βούλτεψη στο Mega:

«Εγώ πού πιστεύω ότι η Ελλάδα υστερεί παρά τους νόμους, που έχουν κατά καιρούς κάνουν όλες οι κυβερνήσεις; Στο θέμα των εθελοντών. Δηλαδή η Γερμανία έχει στη διάθεσή της 1 εκατομμύριο προσωπικό για τις φωτιές: 935.000 είναι οι εθελοντές και 65.000 είναι οι μόνιμοι. Οι εποχικοί ήταν ένας νόμος που έβαζε κάποια όρια, ηλικίες κλπ, πέστε μου ό,τι θέλετε. Προσλήφθηκαν όμως. Η Αυστρία έχει 345.000 προσωπικό: 342.500 είναι οι εθελοντές και μόνο οι 2.500 είναι το μόνιμο προσωπικό. Πιστεύω πια, όπως είναι η κατάσταση, ότι αντί να φτιάχνουμε νόμους, να δώσουμε μάχη να αυξηθούν οι εθελοντές».

https://www.efsyn.gr/politiki/paraskinia/481781_boyltepsi-gia-foties-ftaine-oi-ethelontes-poy-einai-ligoi
Τίτλος: Απ: Φωτιές καλοκαίρι 2025
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Πεμ 14 Αύγ 2025 21:58
Κάψατε όλη τη χώρα ΑΝΙΚΑΝΟΙ και σας φταίνε οι εθελοντές.
Τίτλος: Απ: Φωτιές καλοκαίρι 2025
Αποστολή από: fon7 στις Παρ 15 Αύγ 2025 14:43
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιωαννιτών απευθύνει έκκληση στήριξης προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, προκειμένου να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της μεγάλης πυρκαγιάς. Ο Νομός Πρέβεζας δοκιμάζεται από τη μανία της φωτιάς. Στεκόμαστε στο πλευρό όσων δοκιμάζονται και συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης.

Η συγκέντρωση ειδών θα πραγματοποιείτε στους παρακάτω χώρους:

- Από Δευτέρα 18/8/2025 έως Παρασκευή 22/8/2025 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιωαννιτών, επί της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 11, κατάστημα 126 τις ώρες  08:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ.(τηλ. Επικοινωνίας 2651361550, 2651361254).

- Από Δευτέρα 18/8/2025 έως Κυριακή 24/8/2025 στο Υπνωτήριο Αστέγων Δήμου Ιωαννιτών, επί της οδού Αχέρωντα 3, τις ώρες 09:00 π.μ. - 19:00 μ.μ.(τηλ. Επικοινωνίας 2651361255, 2651363107,2651073277).

Τα είδη που ζητούνται περιλαμβάνουν αποκλειστικά:
• Πόσιμο νερό
• Τρόφιμα μακράς διαρκείας, κονσέρβες, μπισκότα, κρουασάν δημητριακά κ.α.
• Βρεφικά είδη (κρέμες, γάλατα, πάνες, μωρομάντηλα)
•      Είδη πρώτης ανάγκης (π.χ. είδη υγιεινής, καθαριστικά, κολλύρια, γάζες, φυσιολογικοί οροί, μάσκες ατομικής προστασίας

Στην παρούσα φάση δεν συγκεντρώνονται είδη ρουχισμού και κλινοσκεπάσματα

                          Κάθε προσφορά μετράει....
Ας ενώσουμε δυνάμεις για να φτάσει άμεσα βοήθεια
                     σε όσους την χρειάζονται.

      Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Δημόσιας Υγείας και             Τρίτης Ηλικίας  Δήμου Ιωαννιτών
Τίτλος: Απ: Φωτιές καλοκαίρι 2025
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Παρ 15 Αύγ 2025 15:28
Να βοηθήσει ο κόσμος!!

Να δώσει και την επιδότηση που παίρνει ο Βλάχος για τα καπνά στο Μέτσοβο
Τίτλος: Απ: Φωτιές καλοκαίρι 2025
Αποστολή από: ΛΑΜΙΑ FANS στις Παρ 15 Αύγ 2025 23:14
https://www.lifo.gr/now/greece/foties-tora-doryforikes-eikones-apokalyptoyn-tis-kamenes-ektaseis-se-patra-hio-zakyntho