Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Σ.Φ. ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ

Σελίδες: [1] 2 3 4
1

http://sfapeirotan.blogspot.gr/2017/04/blog-post.html?spref=fb


Για αυτούς που παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στην εγχώρια οπαδική σκηνή δε θα κομίσουμε κάτι το καινούριο. Από τη λήξη της σαιζόν 14’-15’ δεν ανεβαίνει πανί με την υπογραφή ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ στους Ζωσιμάδες, το blog είναι ανενεργό, ανακοινώσεις δε βγαίνουν. Όλα όσα σας είχαμε συνηθίσει, ήδη από το 2008, δεν υφίστανται πια.

Οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ υπήρξαν ώριμο τέκνο της ανάγκης και της οργής. Σε μια εποχή που ο οπαδός είχε χάσει το βασικό του προσανατολισμό -δηλαδή από την κερκίδα προς το χορτάρι- και την αξιοπρέπεια του –προεδρία Κούγια-, κάποιοι παλαβοί αποφάσισαν να φτιάξουν κάτι καινούριο. Δεν έχει σημασία να βγάλουμε μια λίστα με τα όσα –σαν παρέα στην αρχή και σαν στεγασμένος σύνδεσμος στη συνέχεια- προσπαθήσαμε να πετύχουμε. Όσοι είναι πραγματικοί οπαδοί, ασχέτου απόχρωσης, τα είδαν, τα πληροφορήθηκαν και τα γνωρίζουν.

Ας κρατήσουμε μόνο μια λιτή αναφορά: εισαγωγή νέας κουλτούρας στην κερκίδα, χρώμα και φαντασία στις εμφανίσεις μας, οπαδικό φεστιβάλ επί 7 συνεχόμενα έτη, συντονισμός με άλλους οπαδούς για τα κοινά μας προβλήματα, κινήσεις αλληλεγγύης και παρουσία σε κοινωνικές δράσεις, στήριξη των ερασιτεχνικών τμημάτων, οπαδικό ημερολόγιο, επαφές με οπαδούς του εξωτερικού, αξιοπρέπεια και σταθερότητα στις συναναστροφές με όσους αποτέλεσαν την ομάδα –ασχέτως θετικών ή αρνητικών αποτελεσμάτων-, προσπάθεια δημιουργίας μιας γενιάς που δε θα ασπάζεται τις αρχές του χουλιγκανισμού.

Τον Αύγουστο του 2015, όταν σκοτώθηκε ο φίλος και αδερφός μας Μήτσος, δεχτήκαμε ένα ανεπανόρθωτο χτύπημα. Χάσαμε το έδαφος κάτω από τα πόδια μας. Εκ των πραγμάτων είχαμε ανάγκη να βάλουμε μια τελεία. Για κάποιους ήταν άνω τελεία, με την ελπίδα για εκ νέου ενεργοποίηση όταν η καρδιά και η ψυχή θα το επέτρεπαν. Για άλλους από εμάς η τελεία ήταν τελεσίδικη. Για λόγους που επιθυμούμε να κρατήσουμε μόνο για εμάς, αποφασίζουμε σήμερα –κάτι λιγότερο από 2 έτη μετά- να βάλουμε την οριστική παύλα, δίπλα στην τελεία.

Οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ και επισήμως δεν υπάρχουν. Αυτή θα είναι η τελευταία τους ανακοίνωση. Ουδείς θα έχει δικαίωμα να τους «αναβιώσει», να τους «αναστήσει», να τους «ξανα-ιδρύσει» στο μέλλον. Για το λόγο αυτό καταστρέφουμε μόνοι μας όλα μας τα πανιά, τα πλακάτ και τις σημαίες, επιτρέποντας στους εαυτούς μας να κρατήσουμε μερικά μόνο κομμάτια αυτών, αποκλειστικά για προσωπική χρήση. Ίσως στο μέλλον, σε ένα οπαδικό μουσείο, που θα φτιάξουν οι οπαδοί για τους οπαδούς, να τους αξίζει μια ταπεινή γωνία.

Όσο για τους ανθρώπους που αποτέλεσαν τους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ; Η ιστορία τους δε σβήνει, η διαδρομή τους δε διαγράφεται, η αγάπη τους για τον ΠΑΣ και την κερκίδα δεν εξανεμίζεται. Όλους θα τους βρεις σε κάποια εκδρομή, σε κάποιο κομμάτι της κερκίδας, σε κάποιο πέταλο, σε κάποιο κάγκελο. Άλλος περισσότερο κι άλλος λιγότερο, πάντα όμως ανάμεσα στους οπαδούς, και μόνο.

Κάπου τα καταφέραμε και κάπου όχι. Άλλοι μας μίσησαν κι άλλοι μας αγάπησαν. Άλλοι μας σεβάστηκαν κι άλλοι μας βάλανε τρικλοποδιές. Άλλοι μας αντιμετώπισαν σαν ισότιμους και άλλοι θεώρησαν πως θα μας χρησιμοποιήσουν. Κάποιοι θα χαρούν με το τέλος μας και κάποιοι θα λυπηθούν. Φίλοι και εχθροί, ας ξέρουν όλοι τους ένα πράγμα: αμοιβαία τα αισθήματα…
                                                           
Sing Loud Stand Proud


τα μέλη των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ, 11/4/2017


υ.γ.1. Γνωρίζουμε καλά πως διάφοροι καλοθελητές θα βρούνε ευκαιρία να μιλήσουν και να γράψουν για την ιστορία των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ. Όσα ψέματα και κακοήθειες κι αν αναπαράξουν, όσο κι αν προσπαθήσουν να μας προβοκάρουν, έχουμε συνειδητά αποφασίσει πως αυτή είναι η τελευταία συλλογική φωνή που βγαίνει από το κορμί και την ψυχή των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ.

υ.γ.2. Τελεία και παύλα._2
Γεια σου Μήτσο / Απ: Καλό ταξίδι Μήτσο
« στις: Παρ 07 Αύγ 2015 19:23  »
http://www.fentagin.gr/%CE%B1%CE%BDa%CE%BAo%CE%B9%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7

Παράθεση
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ "FENTAGIN" ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ.ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ!!

Παράθεση
Η ζωή συνεχίζεται και αυτό θα το ήθελε και ο Μήτσος. Για αυτό, Μήτσο, καλό ταξίδι στην τελευταία σου εκδρομή εκτός έδρας και εκεί ψηλά φτιάξτε όλοι οι οπαδοί ένα ωραίο πεταλάκι μακριά από τις εγκόσμιες αηδίες. ( HUMBA )

Παράθεση
Ο Μήτσος μας άφησε κι αυτός για να κάνει μια ακόμα εκτός έδρας εκδρομή. Δυστυχώς, θα είναι η τελευταία του. Ευχόμαστε, ωστόσο, καλή δύναμη στους συγγενείς, τους φίλους και τους συνοπαδούς του που ξέρουν πως ο Μήτσος θα είναι σίγουρα δίπλα τους στο πέταλο όλο το ενενηντάλεπτο. Άλλωστε, ακόμα και από εκεί ψηλά, τα χιλιόμετρα είναι λίγα... ( RADICAL FANS UNITED)

Παράθεση
Το βράδυ της 4ης Αυγούστου ένας οπαδός του Πας, ένας συνδεσμίτης των Aπει Ρωτάν, ένα μέλος του Curvagreek(copACABana), άφησε τη ζωή του στην άσφαλτο σε ηλικία 35 ετών. Δεν υπάρχουν λόγια. Είχα μιλήσει μαζί του πριν 1, 1.5 χρόνο για να κανονίσει να βρει σημείο πώλησης για το περιοδικό. Μιλήσαμε κανά 15 λεπτο γιατί ήταν απ αυτούς που σ έκανε να θες να συζητάς χωρίς να βαριέσαι. Χαβαλές και ωραίος.
Ότι και να πούμε είναι λίγο.
Ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει φίλε από μένα και απ᾽ όλα τα παιδιά του φόρουμ. (CURVA GREEK)

Παράθεση
Η μπάλα είναι για τους οπαδούς τους πραγματικούς.Κι απο χθες είμαστε μείον ένας...Μητσάρα καλή αντάμωση να χουμε κι ας είναι κι από απέναντι πέταλο.Αρκεί που θασαι εκεί...
Καλό ταξίδι φίλε
Υ.Γ Ο Μήτσος ήταν αδερφός,γείτονας,αγωνιστής και άρρωστος πας γιάννενα (IOANNINA CLUB PAOK)

Παράθεση
Καλό Ταξίδι Μητσάρα!
Τα λόγια ειναι περιττά... (ΠΑΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)

Παράθεση
Το Σάββατο είχα ρεπό. Ήρθα και σε βρήκα για να πιω καμιά μπύρα και να τα πούμε. Σε κάθε ρεπό μου ερχόμουν και σε έβρισκα πάση θυσία. Άλλοτε για 5 λεπτά άλλοτε για 5 ώρες, με όποια παρέα κι αν ήμουν, παντά θα πέρναγα από το "13" για να σε βρω.
Την Τρίτη πέρασα από την Καλλαρη, έψαξα να σε βρω στο μαγαζί. Δεν ήσουν. Ρώτησα "που 'ναι ο Μήτσος;", μου απάντησαν "λείπει σήμερα".
Θα μου λείψεις ρε μπαγάσα Μήτσο, θα μου λείψουν τα μπινελίκια και οι πλάκες. Θα μου λείψουν τα μεσημέρια στο μαγειριό στον Πλάτανο. Θα μου λείψουν οι ατέλειωτες κουβέντες για τον ΠΑΣ στην είσοδο της πολυκατοικίας.
Θα μου λείψεις ρε γείτονα γιατί ήσουν καλό παιδί και αυθεντικός χαρακτήρας. Από αυτά που δεν υπάρχουν πια. Στις πράξεις κι όχι στα λόγια.
Κωδικός "Βηλαρά 78", ξέρεις εσύ...Καλή αντάμωση Μητσάρα μου...
Θ.Μυριούνης (PASSPORTS.GR)

3
PAS.gr News / ΛΙΓΟΣ, ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ
« στις: Τρι 28 Απρ 2015 22:21  »


Γιάννενα, 28/4/2015

Δεν σε κυνηγάει κανένας.
Δεν σου φταίει κανένας.
Μόνοι φταίχτες είστε: ΕΣΥ, η λέσχη σου και οι παρατρεχάμενοι δημοσιογραφίσκοι σου.

Έφυγες...
Χτες κιόλας.
ΔΡΟΜΟ...από την ομάδα ΜΑΣ, από την πόλη ΜΑΣ και τα όνειρα ΜΑΣ.
Για άλλη μια φορά οι παίχτες, προπονητές και γυμναστές (που εδώ και 3 χρόνια παλεύουν μόνοι τους και μας κάνουν περήφανους) σε ξεπέρασαν.

Για το γνήσιο της υπογραφής
...ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ

Υ.Γ.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ...
Η σιωπή και η απάθεια είναι συνενοχή.
4
Καλησπέρα ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ ........μερικές φωτογραφίες και απο το making of του πανιού.


Παράθεση
http://sfapeirotan.blogspot.gr/2015/01/making-offdifferent-drug.html


ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙΣ...........όσο θα αντέχουμε θα δημιουργούμε

5
3η θέση γι αυτη την εβδομάδα.Συνεχίζουμε έτσι και έρχεται και η πρωτιά.Mπράβο σε όλους......

OUR DIFFERENT DRUG.........!


https://www.youtube.com/watch?v=z6jZXrHSvhQ


ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Ζήση για το πλουσιο και πολύ καλό  φωτογρφικό υλικό που μας προμήθευσε.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.......ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ.......ΜΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΤΑΛΟ!!

7
http://sfapeirotan.blogspot.gr/2015/01/0-0.html
Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - παναθηναικος 0-0
PAS GIANNINA is different drug...Περιμέναμε αυτό το ματς γιατί είχε την ιδιαιτερότητα μετά από 3 χρόνια να έχουμε οπαδούς του παναθηναϊκού απέναντι...
Και για να εξηγούμαστε, περιμέναμε για την οπαδική αξία του να έχεις γεμάτο πέταλο απέναντι.
Το ματς ξεκίνησε σε ομιχλώδες τοπίο, με το διαιτητή να περιμένει να καθαρίσει η ατμοσφαίρα απο τους πυρσούς όπως και έγινε. Μετά το πεντάλεπτο ήταν δύσκολο να παρακολουθήσεις τις κινήσεις των παιχτών γιατί η ομίχλη είχε καθίσει πάνω από το γήπεδο.  Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην φανεί ούτε το πανί που φτιάξαμε για το ματς.
Μετά από δύο διακοπές ο διαιτητής αποφάσισε να διακόψει οριστικά το ματς στο 26 λεπτό.
Το παιχνίδι ορίστηκε για την επόμενη μέρα στις 3 το μεσημέρι.Κάπου ανάμεσα στις διακοπές του παιχνιδιού οι βάζελοι άρχισαν να εκτοξεύουν στυλό προς την 9 και τη μεγάλη κερκίδα!!!! Τα στυλό απαντήθηκαν και από την απο εδώ πλευρά με ναυτικές!!!! Στη συνέχεια οι βάζελοι έσπασαν τη πόρτα απο την 7 μπήκαν στη νεκρή ζώνη και κινήθηκαν προς την 9. Όπως ήταν φυσικό με τόσες διμοιρίες ανάμεσα ήταν αδύνατο να υπάρξει επαφή. Σε εκείνο το σημείο οι βάζελοι δέχτηκαν ψέκασμα απο τα ματ με αποτέλεσμα να υποχωρήσουν στην 7. Οι χακί διμοιρία επιτέθηκε ξανά στους βάζελους (ενώ εχουν υποχωρήσει) αδειάζοντας ολόκληρη τη φυσούνα(!!!!) μέσα στη θύρα προκαλώντας πανικό. Δολοφονική κίνηση αν και δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο απο αυτούς. Κάπου εκεί τελείωσε και το όποιο οπαδικό ενδιαφέρον είχε το παιχνίδι.Τη δευτέρα όπως ήταν φυσικό οι οπαδοί του παναθηναϊκού δεν ήταν ούτε εκατό.
Στα καθαρά ποδοσφαιρικά τώρα, ο παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στα 20 λεπτά που απέμειναν απο την κυριακή χάνοντας ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.
Στο δεύτερο ο ΠΑΣ μπήκε ποιο δυνατά και έχασε τεράστια ευκαιρία  με τον κοροβέση που δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο τελευταίο 20 λέπτο  το ματς άνοιξε με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες να πάρουν το ματς.Αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει το ματς αυτός ήταν ο ΠΑΣ.
Η ομάδα μας απέδειξε οτι μπορεί να παίξει στα ίσα οποιονδήποτε αντίπαλο.
Το πάθος και η αγωνιστικότητα του χαρίση να γίνει παράδειγμα προς όλους, ένα μεγάλο μπράβο απο εμάς.

υγ: η αναίτια επίθεση των βάζελων πρός την 9 και τη μεγάλη(σε παιδιά ,απλούς φίλαθλους κλπ) μόνο ως κομπλεξική μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε... είναι καρμπόν με το σκάσιμο που κάναν οι παοκτζήδες πέρυσι στη λεωφόρο. Τα "θα περνάγαμε απο πάνω σας" και τα "στα Γιάννενα θα κάτσουμε να σας γ@@@ουμε" είναι για γέλια...

υγ2: ευχαριστούμε όσους βοήθησαν για να γίνει το πανί "χαραμίζοντας"την πρωτοχρονιά τους.
περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο σύντομα.

8
ευχαριστουμε my8os. δεν νομιζουμε οτι εκτειθετε συνδεσμος απο την ορθογραφια του...αλλα απο τη σταση του και την πορεια του.
επισης ειναι εξισου ειρωνικο να καταθετουμε αποψη(για σοβαρο ζητημα) οταν ολοι τα λενε σε καφενεια και σε φορουμ απροσωπα...και να απαντας με ελεος τη ορθογραφια ειναι αυτη κλπ.αν προσβληθηκες συγνωμη και ευχαριστουμε
ελατε γηπεδο να διεκδικησουμε τα αυτονοητα για την ιστορια της φανελας και του λαου του ΠΑΣ...καλα τα πληκτρολογια αλλα ακινδυνα.
ευχαριστουμε καληνυχτα σας.
9
εδω ο κοσμος καιγεται-ε και το μ@@@νι χτενιζετε-αι.....
ζηταμε συγγνωμη δεν θα ξαναγινει....συνεχιστε-αι
 :) ;) >:( :( 8) :-? ::) :P :'( :mono: :pas: :joker: :pashat: :stop: %-| %-| :stop: :pashat: :joker: :pas: :mono: :'( :P ::) :-? 8) :( >:( ;) :) :mono:

10
ΠΑΣ Clubs / Απ: groundhopping με την Αταλάντα
« στις: Κυρ 30 Νοέ 2014 22:11  »
2η επίσκεψη των ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ στην ATALANTA (ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ)

http://sfapeirotan.blogspot.gr/2014/11/forever.html#moreForever
Aυτή τη φορά ξέραμε οτι θα είναι διαφορετικά. Τόσο επειδή ο αγώνας ήταν πιο κρίσιμος, όσο και επειδή οι αντίπαλοι οπαδοί ήταν περισσότεροι και δυνατότεροι από την προηγούμενη φορά. Το 2012 http://sfapeirotan.blogspot.gr/2012/05/bergamo.html ήταν τελευταία αγωνιστική, εορταστική ατμόσφαιρα, μια καλή χρονιά, χωρίς άγχος για το αποτέλεσμα και καμιά διάθεση για αντιπαράθεση με τους ελάχιστους Lazziali (tesserati). Άλλωστε ο μεσημεριανός αγώνας δεν επέτρεπε καμιά κίνηση υπό τον άγρυπνο βλέμμα των καμερών.Όμως τώρα... ήταν οι άλλοι από την πρωτεύουσα. Που είχαν δεχθεί την Κάρτα και που θα ταξίδευαν κατά εκατοντάδες. Ο αγώνας κρίσιμος, και για τους δυο, υπό το φως των προβολέων που βόλευε για κίνηση εναντίον των αντίπαλων οπαδών, ειδικά όταν αυτοί θεωρούνται ο άσπονδος εχθρός. Το κλίμα είχε δυναμιτιστεί από τη στιγμή που μαθεύτηκε ότι μαζί με τους Ρωμαίους θα ταξιδέψουν και Bresciani, ο έτερος άσπονδος εχθρός. Την περυσινή χρονιά είχαν γίνει εκτεταμένα επεισόδια στον ίδιο αγώνα. Επόμενο ήταν να υπάρχει εκ μέρους μας μια αγωνία και μια γλυκιά προσμονή για το ταξίδι, αλλά και το ντέρμπι εντός και εκτός γηπέδου.Η φιλοξενία από τα παιδιά της Atalanta μας σκλάβωσε. Το βράδυ πριν το παιχνίδι περιείχε βόλτα στα δύο κοινωνικά κέντρα της πόλης, αυτοκόλλητα και μπλούζες για δώρο, άφθονο αλκοόλ και δείπνο 2 πιάτων συνοδευόμενο από άφθονο ντόπιο κρασί στα πλαίσια της ενίσχυσης της νεοφώτιστης αυτοοργανωμένης ποδοσφαιρικής ομάδας “Bergamo Antifa United”, γνωριμίες με τους ισπανούς ούλτρας και κάποιους ιταλούς diffidatti εξαιτίας των επεισοδίων της Αταλάντα με τη Βερόνα, συζητήσεις. Πολλές συζητήσεις, για το ποδόσφαιρο και διάφορα κοινωνικά θέματα.Σάββατο πλέον, και αφού έγιναν οι βόλτες στην υπέροχη πόλη, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε για το γήπεδο. Για την ακρίβεια για το στέκι των Forever. Η ελληνική αργοπορία ενισχύθηκε από την αποφασή μας να κάνουμε μια στάση στέκι του Curva Nord. Αναμφισβήτητα, το κλίμα εκεί ήταν πιο επιφυλακτικό, μέχρις ότου να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις. Δεν είναι και λίγο να σκάνε μύτη κάποιες άγνωστες φάτσες ανάμεσα σε κάμποσες δεκάδες τσιταρισμένους ούλτρας, που αδημονούν για ξέμπαρκους Ρωμαίους... Η μπύρα ελάφρυνε το κλίμα και σύντομα γίναμε το “αξιοθέατο” των μπεργκαμάσκων. Σχεδόν όλοι περάσανε να δούνε τους “εξωγήινους” από τα Γιάννενα, που κάνανε τόσα χιλιόμετρα για την ομάδα τους. Μέσα σε αυτούς που μας απήυθυναν χαιρετισμό ήταν και εμβληματικές φιγούρες του ιταλικού οπαδικού κινήματος. Ανταποδώσαμε το σεβασμό στη διεθνή γλώσσα των οπαδών: κεράσαμε μπύρες. Η ώρα πέρναγε αστραπιαία. Μια στάση στην trattoria και βουρ για το στέκι των Forever. Εκεί, το κλίμα σαφώς πιο φιλικό, φάτσες οικείες και γνώριμες, νέες  χαιρετούρες και κεράσματα και η ώρα πέρασε χωρίς να το καταλάβουμε, οπότε έπρεπε να επιστρέψουμε στο γήπεδο. Πικρή αίσθηση να φεύγεις από το στέκι τους και πίσω σου να παραμένουν οι diffidatti... Kάποιοι από εμάς είχαν την ευκαιρία να πάνε με τον ''Γλυκάνισο'' και το αμάξι του, ο οποίος κάθε δεύτερη Κυριακή κάνει 450 χλμ από την Ανκόνα για να πάει στο γήπεδο και μετά πάλι πίσω. Μπορεί το προσωπό του να έδειχνε καταβεβλημένο από τις καταχρήσεις, όμως κανείς μας δεν πίστευε οτι ήταν μόνο 49 χρονών και οτι πήγαινε στο γήπεδο με φυσοκάλαμο και κανονικά βελάκια...

Έξω από το γήπεδο, σε απόσταση αναπνοής από το πεταλάκι των φιλοξενουμένων και η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι. Ιταλοί ματατζήδες με την οκά, 5 θωρακισμένα οχήματα που είχαν επιστρατευτεί για την περίσταση, digos με πολιτικά και το χαρακτηριστικό μπλε κράνος, σειρήνες, ελικόπτερο, αγωνία και συγκεχυμένες πληροφορίες για το κονβόι των ρωμαίων που καταφθάνουν. Κι άλλες μπύρες, από μαγαζί σε μαγαζί. Κι άλλες γνωριμίες, μας συστήνουν σε έναν από τους ιδρυτές των Wild Kaos, ιστορικό γκρουπ του Bergamo. Το σκοτάδι δεν έχει πέσει ακόμα και τα πράγματα φαντάζουν ήρεμα...

Έφτασε επιτέλους η στιγμή να μπούμε στο γήπεδο και στο πεταλό μας. Πρώτη στάση στον πάγκο  με το καινούριο συνδεσμιακό υλικό των Forever. Δεύτερη στάση στα διαχωριστικά κάγκελα για τις παραδοσιακές αντεγκλήσεις με όσους ρωμαίους είχαν ήδη μπει. Και ξαφνικά, ακούμε γιουχαρίσματα, οπότε καταλαβαίνουμε οτι μπαίνει η Roma για προθέρμανση. Τρίτη στάση στα πλέξιγκλας προκειμένου να βρίσουμε τους μανωλά και τοροσίδη. Δυο παίχτες που έχουν συνδεθεί, όσο λίγοι, με το διεφθαρμένο σύστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, το κατεστημένο του μαρινάκη, την εθνική ομάδα της επο, του ρεχάγκελ, των μανατζαραίων, των δημοσιογράφων κλπ. Ειδικά για τον μανωλά, ήταν μεγαλύτερη η επιθυμία μας για ξεφτίλισμα, ακριβώς επειδή είχε ξεπουλήσει την ομάδα του για τα λεφτά του μαρινάκη πριν 2 χρόνια. Πρώτο θέμα στα τριγωνάκια της προθέρμανσης της Roma έγιναν οι παλαβοί που βρίζουνε στα ελληνικά. Η αγαπημένη ελληνική φράση “μαλάκα” σύντομα γέμιζε το στόμα των ιταλών που μας περιστοιχίζαν. Και για να μην μένουνε απορίες, εξηγήσαμε στους μανωλά-τοροσίδη πως η αγαπημένη μας ομάδα είναι ο ΠΑΣ. Μην τύχει -δηλαδή- και κατηγορήσουν άλλους...

Βίντεο στο λινκ
 
Ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν το σφύριγμα της έναρξης και το coreo έχει στηθεί. Παντού ασημένια χαρτόνια που αντανακλούν το φως των προβολέων, πολύ όμορφο θέαμα με τα καπνογόνα, με ένα τεράστιο πανό στην Nord που έγραφε ''Υou will never walk alone'' και 3 μεγάλα στην Sud που στα ιταλικά έγραφαν: ''Μαγική Αταλάντα νίκησε για μας-Εμείς θα τραγουδάμε ως τον θάνατο- Forza Atalanta''. Και πράγματι η Αταλάντα ξεκινάει πολύ καλά, σκοράροντας στο πρώτο λεπτό και με εμάς να έχουμε χαθεί στο τσούρμο που έχει σκαρφαλώσει στα διαχωριστικά για να πικάρει τους ρωμαίους. Μετά από 5-6 λεπτά έχουμε και δοκάρι, για να τελειώσει το ματς, αλλά ατυχία. Είναι η ώρα που μπαίνουν και οι τελευταίοι οπαδοί της Roma, που σαφώς ήταν και οι πιο εκδηλωτικοί. Σίγουρα επρόκειτο για τα μπουμπούκια της πρωτεύουσας. Τα καπνογόνα τους έρχονται προς την κερκίδα μας, αλλά κανείς δεν τα γυρίζει πίσω. Θες οι κάμερες πάνω από τα κεφάλια μας, θες το μικρό της πόλης που όλοι γνωρίζουν όλους; Ποιος ξέρει. Άσε που οι περισσότεροι του γκρουπ μόλις τώρα αρχίζουν να γυρίζουν από την τιμωρία τους (diffida).  H μπάλα πόρνη, ως γνωστόν, και έτσι πριν το ημίχρονο η Roma έχει γυρίσει το σκορ στο 1-2. Ημίχρονο πλέον, και εμείς να απαντάμε με επιχειρήματα... στους φασίστες που φωνάζουν Duce-Duce και χαιρετάνε ναζιστικά. Στο 2ο ημίχρονο το σκορ δεν αλλάζει, παρά τις ευκαιρίες μας. Όπως δεν αλλάζει και η κατάσταση στην εξέδρα με τις αντεγκλήσεις. Ο αγώνας λήγει, με τους παίχτες και τους οπαδούς της Roma να πανηγυρίζουν σαν να πήραν πρωτάθλημα. Έτσι κι αλλιώς είχαν να κερδίσουν πέντε χρόνια στο Bergamo, οπότε δικαιολογούνται. Ξαφνικά φεύγει ο Μανωλάς από τους υπόλοιπους και έρχεται στη μεριά μας, στέλνοντας μας ειρωνικά φιλιά και μπινελίκια. Τρανή απόδειξη ότι χαλάστηκε που κάποιοι από την χώρα του δε τρέφουν ίχνος σεβασμού προς το προσωπό του και σε αυτό που αντιπροσωπεύει.Τίτλοι τέλους και εμείς ποζάρουμε για την αναμνηστική φωτογραφία. Βγαίνουμε με τους carabinieri να έχουν κάνει τείχος με τα σκυλιά, τα θωρακισμένα με ανοιχτούς τους φάρους και φουλ αρματωμένα, με τον χώρο πλημμυρισμένο από digos. Οι Atalantini αρχίζουν και σπάνε σιγά-σιγά. Περίεργη ησυχία και ηρεμία. Αργότερα θα μαθαίναμε πως η αυτοκινητοπομπή των ρωμαίων δεν πορεύτηκε άνευ εμποδίων. Η τοπική εφημερίδα, στην ηλεκτρονική της έκδοση, κάνει λόγο για 10 τραυματίες αστυνομικούς και 6 συλληφθέντες οπαδούς της Αταλάντα. Έχουμε φτάσει πλέον στο στέκι των Forever και ο θόρυβος του ελικοπτέρου δε λέει να κοπάσει. Κέρασμα μπύρες τόσο από πλευράς μας, όσο και από αυτούς, κέρασμα φαγητό (η καλύτερη μακαρονάδα που έχουμε φαεί ποτέ). Γνωριμίες με οπαδούς και τις οικογενειές τους, με άτομα που έχουν να πατήσουν στο γήπεδο από τότε που διαλύθηκαν οι BNA, αλλά που φοράνε ακόμα περήφανα τα ρούχα τους. Άτομα που έχουν επισκεφτεί τους Zapatistas, μέλη της αλλοτινής πρωτοβουλίας “El estadio del Bae”.Η ώρα έχει περάσει όμως, ακολουθώντας τους δικούς της επαναλαμβανόμενους κανόνες. Πρέπει να φύγουμε. Τελευταίες χαιρετούρες μέσα σε κλίμα συγκίνησης, ειδικά από το μέρος μας, αφού αισθανόμαστε υπόχρεοι από μια τέτοια φιλοξενία. Δίνουμε ραντεβού για την επόμενη φορά και ίσως αυτό να είναι το μόνο χαρούμενο αίσθημα εκείνη την στιγμή.

Υ.Γ. τοροσίδη μας έθιξες. Περιμέναμε και από σένα μια τέτοια αντιμετώπιση. Δεν μας έκανες την τιμή όπως ο κωστάκης.

11
άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο / Απ: Άντι Λίλα
« στις: Σαβ 05 Ιούλ 2014 16:00  »Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα κάνατε και για όλα όσα προσφέρατε τα τρία αυτά χρόνια στην αγαπημένη μας ομάδα. Ένα τεράστιο συγγνώμη για το τρόπο με τον οποίο σας έδιωξε η διοίκηση της ομάδας. Είναι σίγουρο ότι δεν σας άξιζε τέτοια συμπεριφορά.

Ο κόσμος της ομάδας σας αγάπησε για την υπερπροσπάθεια που κάνατε μέσα στο γήπεδο και για το αστείρευτο πάθος σας σε κάθε ματς.
Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ. Ευχαριστούμε για όλα.Nje falenderim te madh per te gjitha ato qe bet dhe ato qe dhat per keta tre vite tek skuadra jon e zemres. Nje falje te madhe per menyren se si drejtusit e skuadres ju ndoqen, eshte e sigurit qe nuk ju meritonte nje sjellje e till. Njerzit e skuadres ju adhurolne perte gjith mundimin dhe shpirtin qe ju dhat ne cdo ndesheje brenda ne fushe. Nuk do ju harrojm kurre. Falerminderit shume per te gjitha...


ΒΙΛΑ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΛΙΛΑ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ

http://sfapeirotan.blogspot.gr/

12
7o ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ Festival 2014
7o ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ Festival
25-26 Ιουνίου 2014
θεατράκι σκάλα

Πρόγραμμα Festival

Τετάρτη 25 Ιουνίου
15:30-19:00  τουρνουά 3x3 (τερματάκια)
19:00-22:00  αγώνες πυγμαχίας - kick boxing
22:00- ...  party

Πέμπτη 26 Ιουνίου
22:00 - ...            συναυλία με τους  :

Schema
Στιχόβολη
Ισχύς
Ευαίσθητο Στομάχι
Intu
Ταφ Σίγμα
Φύρδην Μίγδην 

 Συμμετοχές για το τουρνουά 3x3, καθημερινά 20:00 με 22:00 στα γραφεία του συνδέσμου απέναντι από τη θύρα 1.Παράθεση
http://sfapeirotan.blogspot.gr/

13
Έγινε η απώλεια...συνήθεια μας


Τα τελευταία έξι και πλέον χρόνια ζωής του συνδέσμου μας, τα μέλη του δεν έλειψαν ποτέ από τις κερκίδες, εντός και εκτός έδρας παρά τον πόλεμο που δεχτήκαμε. Δεν σταματήσαμε και ούτε πρόκειται, να τραγουδάμε και σε λύπες και σε χαρές. Είτε με διαρκείας είτε με εισιτήριο, πληρωμένο πάντα από την τσέπη μας. Ακόμη και φέτος μετά την τεράστια προδοσία του περσινού καλοκαιριού.
      Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα μένει χωρίς αδειοδότηση. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Στο λαό του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν αξίζει και δεν αρμόζει τέτοιου είδους συμπεριφορά. Ο κόσμος απαιτεί ειλικρίνεια. Για μια ακόμη φορά ζητάμε να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να δείξεις πως σέβεσαι τον κόσμο αυτής της τεράστιας ομάδας, λέγοντας την αλήθεια και αναλαμβάνοντας τις ευθύνες σου. Πράγμα που αποφεύγεις εσκεμμένα εδώ και πέντε χρόνια. Βλέπεις πως με τον λανθασμένο σχεδιασμό, τις προχειρότητες, την έλλειψη επαγγελματισμού και την παντελή απουσία σου από τα διοικητικά τεκταινόμενα, η ομάδα μας και πόσο μάλλον η επένδυσή σου έχει γίνει έρμαιο των «υπαλλήλων» σου. Αυτό έχει ως συνέπεια ο κόσμος να απομακρύνεται από την ομάδα. Κύριο μέλημά σου θα πρέπει να είναι η επιστροφή του λαού του Άγιαξ της Ηπείρου στο γήπεδο και όχι η φυγή του. Πες μας λοιπόν επιτέλους τι συμβαίνει!

Υ.Γ.1: Οι ανακοινώσεις σας, ανεξαρτήτως συντάκτη, είναι τουλάχιστον αστείες και σίγουρα προσβλητικές για τον κόσμο.

Υ.Γ.2: Θα επανέλθουμε...ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ

Sing Loud Stand ProudΠαράθεση
http://sfapeirotan.blogspot.gr/

14
ΠΑΣ Clubs / ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ
« στις: Σαβ 03 Μάι 2014 09:29  »
Βερμουδα ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ

Ξεκινάει από αύριο 3 μάη μέχρι και την τετάρτη 7 μάη η προπαραγγελία για τη βερμούδα  του συνδέσμου. Η διάθεση της θα γίνει μόνο με προπαραγγελία και προπληρωμή όπως με το μπουφάν πρόπερσι λόγω του υψηλού κόστους και μόνο από τα γραφεία του συνδέσμου καθημερινά 20:00 με 22:00 .

περιγραφή:
δυνατότητα επιλογής χρώματος μαύρο ή γκρι
στην αριστερή πλάγια βαθιά τσέπη ραφτό με το δεύτερο επίσημο σήμα του συνδέσμου σε μπλε χρώμα
vintage shorts 100% heavy washed cotton
8 pockets
heavy cotton
strong & resistant
τιμή 25 ευρώ

**η παραγγελία θα "κλείσει αυστηρά" στη προθεσμία που δόθηκε παραπάνω.Δεν θα δοθεί παράταση και δεν θα γίνει δεύτερη παραγγελία.

(Φωτο προσχεδιου σε μαυρο χρωμα)

http://sfapeirotan.blogspot.gr/2014/05/blog-post_2.html?m=1


15
Πρωτάθλημα - Κύπελο 2013-2014 / Απ: Άρης - ΠΑΣ (34η)
« στις: Τετ 16 Απρ 2014 14:32  »
ΠΑΣ θυμίσου μια ζωή μαζί σουΤελευταίο ματς της χρονιάς για την αγαπημένη μας ομάδα, τελευταία εκδρομή για φέτος με μικρή συμμετοχή για τα δεδομένα του παιχνιδιού, της ημέρας, της ώρας και των χιλιομέτρων. Το παιχνίδι δεν μας χάρισε και τρομερές συγκινήσεις, λίγες οι φάσεις στα δύο τέρματα αν και θα μπορούσαμε να είχαμε δει κάποιο γκολ. Λευκή ισοπαλία λοιπόν διαδικαστικού χαρακτήρα. Παρόλα αυτά το "διασκεδάσαμε" αρκετά στην κερκίδα, όπως και τα αρειανά που τραγουδούσαν σχεδόν σε όλο το ματς αλλά και σε όλο το ημίχρονο σαν να μην έπεφταν κατηγορία. Δεν μπορούμε παρά να τους το αναγνωρίσουμε.
Επιλέξαμε για πρώτη φορά να μην πάρουμε το πανό του συνδέσμου που βάζουμε στα εκτός έδρας ματς. Αντ' αυτού πήραμε τη σημαία του Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με τα αρχικά του συνδέσμου. Είναι η σημαία που πήρε μαζί του ο "καπετάνιος" πέρυσι στο ταξίδι που έκανε στο μπέλφαστ για να μας εκπροσωπήσει στο ραντεβού με το όνειρο (http://sfapeirotan.blogspot.gr/2013/07/blog-post_25.html). Για μας το τελευταίο ματς της χρονιάς οπαδικά ήταν αυτό στην ιρλανδία, αγωνιστικά η ομάδα μας είχε πάρει το εισιτήριο για πρώτη φορά στην ιστορία της, αλλά κάποιοι στο ραντεβού με την ιστορία...δεν πήγαν. Την κατάρα του παγουρά να έχουν όσοι είναι υπεύθυνοι για τη μετατροπή του ονείρου σε εφιάλτη...
Συγνώμη που σας το θυμίζουμε αλλά
δεν ξεχνιέται με τίποτα και ποτέ, τέτοιες μέρες είχαμε "βγει" στην ευρώπη πέρυσι...Το ατυχές συμβάν με τον σύνταυρο κράτησε αρκετό κόσμο στα Γιάννινα, μην έχοντας την ψυχολογία να ταξιδέψει... Είναι δυνατός ο σύνταυρος και είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρει και θα βγει νικητής.
"Τσίτα", κράτα γερά.
Στο περυσινό ματς με τον άρη εδώ,είχε ανέβει πανί για έναν οπαδό του άρη τον κουκ. Την κυριακή στο χαριλάου ο κουκ ήρθε στη μέση του πρώτου ημιχρόνου στην κερκίδα μας για να μας βρεί, όπως ήταν "φυσικό" οι ματατζήδες δεν τον άφησαν να μπει γιατί είχε διακριτικά του άρη παρά τις διαβεβαιώσεις οτι γνωριζόμαστε, οπότε τα είπαμε στο τέλος του ματς. Τον σεβασμό δεν τον απαιτείς αλλά τον κερδίζεις και ο κουκ με την κίνηση του αυτή απέδειξε ότι τον άξιζε γιατί δεν ξέχασε. Καλή συνέχεια στην περιπλάνηση σου στη λατινική αμερική γερο-κουκ

υ.γ: Η χρονιά για την ομάδα μας είναι σίγουρο οτι δεν ήταν επιτυχημένη, είναι φανερό και αποδεκτό σχεδόν από όλους ότι έγινε κακός σχεδιασμός πέρυσι. Είναι καιρός κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες των λαθών τους, είναι καιρός κάποιοι να σταματήσουν να βρίσκονται στο απυρόβλητο, δεν γίνεσαι από τη μια μέρα στην άλλη "παράγοντας" , δεν γίνετε το κάθε τσουτσέκι να λύνει και να δένει στην ομάδα λόγω της εμπιστοσύνης που έχει από τον πρόεδρο και να την εκμεταλλεύεται για  το δικό του προσωπικό όφελος και όχι για το καλό του Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Περιμένουμε την έκβαση της αδειοδότησης και θα επανέλθουμε σύντομα με τον απολογισμό της χρονιάς.

Παράθεση
http://sfapeirotan.blogspot.gr/

16
http://sfapeirotan.blogspot.gr/2014/04/2-0.htmlΠ.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ολυμπιακός 2-0
Το πάθος και η αποφασιστικότητα των παιχτών μας ήταν αρκετά για να υποτάξουν τον διορισμένο μέσα στους Ζωσιμάδες.Η ομάδα μας παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές λόγω απουσιών. Παρόλα αυτά οι παίχτες που κλήθηκαν να τους αντικαταστήσουν έδειξαν ότι θα μπορούσαν να έχουν πάρει περισσότερο χρόνο μέσα στη χρονιά. Στο 1' του παιχνιδιού μετά από κόρνερ του ίλιτς ο μιχαήλ με κεφαλιά-μέσα σε σύννεφα καπνού που είχαν δημιουργήσει οι οργανωμένοι οπαδοί της θύρας 10 στην έναρξη- έκανε το 1-0 για την ομάδα μας και το γήπεδο πήρε "φωτιά¨ . Πριν προλάβουν οι γαύροι να συνέλθουν από το πρώτο γκολ  ήρθε και το δεύτερο. Τρομερή πάσα του ίλιτς στον ντάσιο,  επέλαση του αρχηγού από τα δεξιά που βρήκε στο ύψος του πέναλτι τον κρητικό που πάσαρε στον βίλα και αυτός από κοντά τιμώρησε τον διορισμένο για δεύτερη φορά πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο! Εκεί κάπου το ματς τελείωσε, τα γαυράκια προσπάθησαν αλλά μάταια, ο ΠΑΣ χωρίς να αισθανθεί κίνδυνο κατάφερε να διατηρήσει το 2-0 με σχετική ευκολία. Το βλέμμα του αρχηγού της ομάδας μας όταν πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ δείχνει πόσο πολύ θέλανε το ματς οι παίχτες μας.

Φως, καπνός, τραγούδι και χορός αυτό σημαίνει του AJAX οπαδός.Όμορφη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί μας στη θύρα 10 με την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Τα δύο γρήγορα γκολ βοήθησαν να συνεχιστεί το πάρτι ασταμάτητα μέχρι το 90'. Θα τολμήσουμε να πούμε ότι ήταν μια από της καλύτερες κερκίδες που έγινε φέτος εδώ μέσα, είχε δύναμη ,ένταση ,παλμό και διάρκεια. Με αποτέλεσμα να μείνει άφωνο το πέταλο των γαύρων για πάρα πολλά λεπτά. 70 - 30 η κατοχή στην κερκίδα υπέρ μας, άσε που δεν μπορούμε να καταλάβουμε τη νοοτροπία της αποχώρησης τους ένα τέταρτο πριν τελειώσει το ματς! Μπράβο σε όλους όσους βοηθάνε να δημιουργείται αυτό το οπαδικό κλίμα στους Ζωσιμάδες. Πρέπει να καταλάβουν όλοι και πρώτα αυτοί που γράφουν τους νόμους ότι το καπνογόνο ΔΕΝ είναι έγκλημα και χρησιμοποιείται από τους οπαδούς για να φτιάξει ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.

Ο λαός του Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν είναι αχάριστος όπως θέλουν να τον παρουσιάζουν κάποιοι. Το απέδειξε χθές όταν όλο το γήπεδο σηκώθηκε όρθιο, χειροκρότησε  και φώναξε ρυθμικά το όνομα του κολοβέτσιου για όσα πρόσφερε στην ομάδα τα δύο αυτά χρόνια. Καλή τύχη του ευχόμαστε και πιστεύουμε ότι μετά απο αυτό κατάλαβε πόσο μεγάλος είναι ο Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ο κόσμος του. Θα θέλαμε να χειροκροτήσουμε και τον ρουμπουλάκου εντός αγωνιστικού χώρου αλλά δεν είχαμε την ευκαιρία, κρίμα. Του ευχόμαστε καλή τύχη. Σίγουρα δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το μπλε πάθος-θάρρος- θράσος που έδειξε μέσα στον πειραιά στο ματς του πρώτου γύρου με τον γαύρο.

Boycott brasil 2014

 

Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα των radical fans united για κοινή δράση με άλλα πέταλα ενάντια στο μουντιάλ της βραζιλιάς τον ιούνιο. Αντιγράφουμε από το μπλοκ τους    (rfu.blogspot.gr) :

Boycott brasil 2014 αλά ελληνικά

Η εμπορευματοποίηση του ποδοσφαίρου εκτός απο το ίδιο άθλημα σκοτώνει και τους θεατές του. Τα εργατικά ατυχήματα, οι κατασταλτικές επιθέσεις στις φαβέλες, η σκλήρυνση των μέτρων καταστολής είναι λίγοι από τους λόγους που πρέπει να εναντιωθούμε στο επερχόμενο μουντιάλ. Και πως θα μπορούσαμε να μην το κάνουμε, όταν οι ίδιοι οι βραζιλιάνοι, οι κατεξοχήν μπαλαδόφατσες, εναντιώνονται σε αυτό; Ναι , γουστάρουμε να βλέπουμε ποδόσφαιρο, ωραίες φάσεις και ζωντανές κερκίδες. Αλλά η fifa τι σχέση έχει ακριβώς με αυτά, όταν το μόνο που την ενδιαφέρει είναι τα ζεστά φράγκα των επενδύσεων;
Για αυτό απευθύναμε πρόσκληση σε διάφορους συνδέσμους να βγάλουν ένα κοινό πανό εναντίωσης στο μουντιαλικό πανηγύρι με το σύνθημα "boycott brasil 2014 - ποτίζουν το γκαζόν με αίμα των φτωχών".


πάλι τα ίδια...

Τα είχαμε γράψει και στο ματς με το βάζελο, αλλά κάποιοι δεν λεν να το καταλάβουν.Το να συνεχίζετε να κάνετε ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ σε γαυροβάζελους δεν αποτελεί αντικειμενικη δημοσιογραφία όταν διατείνεστε οτι στα μέσα τα οποία δημοσιογραφείτε είναι για τα νεα του Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Είναι σίγουρο ότι κάνεις οπαδός φίλαθλος κλπ της ομάδας μας δεν θέλει να ακούσει τη γνώμη των γαύρων για το που είναι σωστό να πηγαίνει το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Ξέρουμε κάνετε τη δουλειά σας, η οποία "πουλάει" κιόλας στην αθήνα και αναπαράγεται, αλλά "χτυπάει" κάπως. Μπορείτε να κάνετε ένα ρεπορτάζ σαν αυτά που μας κάνουν εμάς οι συνάδελφοι σας όταν παίζουμε με κάτι τέτοιου τύπου ομάδες.

Ανεκδιήγητε "γιαννενάρχη" το οτι συνεχίζεις την γκαιμπελίστικη προπαγάνδα χωρίς αφορμή και "υπογείως" για την εξυπηρέτηση των προσωπικών σου φιλοδοξιών και συμφερόντων δεν μας κάνει τρομερή εντύπωση. Το ότι επιλέγεις να το κάνεις κρυμμένος πίσω από μια σελίδα που σίγουρα δεν εκπροσωπεί μόνο εσένα, δεν μας ξενίζει. Συνηθισμένα τα βουνά απτα χιόνια. Λύσε μας κάνα δυο απορίες όμως. Κάνεις και την εκκαθάριση των εισιτηρίων στο τέλος του αγώνα; Τα εκδοτήρια του σταδίου γιατί δεν πουλούσαν εισιτήρια για τη θύρα 10 ; Αλλά μας παρέπεμπαν στη λέσχη-εκδοτήριο με τη δικαιολογία " χάλασε το σύστημα και δεν βγάζει για τη 10 (γελάει ο κόσμος!!!). Η "παλιά σκεπαστή" δεν χωρίζεται πουθενά, είτε για 9α βγάλεις,είτε για 9β πας αν θες και κάθεσαι στους οργανωμένους στη θύρα 10 (έχεις σκεφτεί οτι κάποιος κόσμος δεν θέλει ούτε να σε βλέπει; μήπως είσαι λίγο "αντιεμπορικός" για πωλητής; ). Διακρίνουμε μια εμμονή στο να έχεις το μονοπώλιο για τη θύρα 10. Πως γίνετε να βρίσκεις παντού εισιτήρια για τη μονίμως  "sold out θύρα" 9 στην οποία κάθεται η λέσχη που εκπροσωπείς και για τη θύρα 10 όπου κάθεται ένα αρκετά δυναμικό οπαδικό κομμάτι της κερκίδας και για το οποίο εσύ διατείνεσαι ότι δεν θες να έχεις καμία σχέση...να πουλάς μόνο εσύ!!!;;; Τι ακριβώς και ποιόν εξυπηρετεί αυτό το μονοπώλιο;

Μέτρα κεφάλια, μέτρα εισιτήρια. Βγάλε "πασόμετρα", πιεσόμετρα ,μοιρογνωμόνια. Ότι και να κάνεις εκεί θα είμαστε και θα κάνουμε κερκίδα.Για μας έχεις χάσει το νόημα του τι είναι οπαδός, αντιθέτως έχεις "πιάσει" το νόημα του τι είναι παράγοντας-υπάλληλος. Διαφορά φιλοσοφίας είναι. Ούτε λογιστές είμαστε ούτε εκδοτήρια έχουμε,
οπαδοί είμαστε και ο ρόλος μας είναι διακριτός σε αντίθεση με εσένα.Έχεις το μονοπώλιο εισιτηρίων ,θες το μονοπώλιο της κριτικής προς όλους, θες και το μονοπώλιο της αγάπης προς την ομάδα!!! Μήπως έχεις μεγάλη ιδέα για το εαυτό σου;

ΠΑΣ θυμήσου μια ζωή μαζί σου...δεν είμαστε υπάλληλοι είμαστε οι οπαδοί σου (τρις)

 

17
ο συνδεσμος ειναι ηδη απο τις 12 ανοιχτος και περιμενει οποιον ΠΑΣΟΛΕ θελει να ερθει να γουσταρει στο τελευταιο ματς της χρονιας στους ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ.
τα σουβλακια ειναι ηδη στα καρβουνα...τσιπουρο και μπυρα ρεουν.....

σας περιμενουμε


ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ GAY

18
ΠΑΣ Clubs / Απ: σκουφος διπλης οψης ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ.
« στις: Πεμ 27 Μάρ 2014 11:59  »
http://sfapeirotan.blogspot.gr/2014/03/double-face.html

Σκούφος διπλής όψης (double face) Απει Ρωταν, δεύτερη και τελευταία παρτίδα.
Από σήμερα (πρίν και μετά το ματς με τον Πανθρακικό) και καθημερινά 20:00-22:00.
Θα διατίθεται από τα γραφεία του συνδέσμου μας, η δεύτερη και τελευταία παρτίδα σκούφων  διπλής όψης (double face)  Απει Ρωταν.

19
Οποιος θα ειναι αυριο στη τουμπα και θελει σκουφο του συνδεσμου ας στειλει ενα pm εδω.

20
ΠΑΣ Clubs / Απ: σκουφος διπλης οψης ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ.
« στις: Τετ 12 Μάρ 2014 12:07  »
Καθημερινα απο της 20:00 εώς 22:00 διατίθεται απο τα γραφεία του συνδέσμου ο σκούφος διπλής όψης Απει Ρωταν.

Περιγραφή:
Όψη α, 4 λωρίδες, σκούρο μπλε ,άσπρο ,μπλε ηλεκτρίκ ,σκούρο μπλε.Στην πρώτη λωρίδα μπροστά και πρός τα αριστερά γράφει PAS GIANNINA με λατινικούς χαρακτήρες.

Όψη β, μπλε σκούρο όλος ο σκούφος και στήν αριστερή πλευρά το 2ο επίσημο σήμα του συνδεσμου σε μπλε ηλεκτρικ

http://sfapeirotan.blogspot.gr/2014/02/blog-post_26.html

21
Έτσι πρέπει να είναι το γήπεδο κάθε κυριακή και η ομάδα είναι σίγουρο ότι θα κάνει αυτό που πρέπει.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

κι άλλες φωτογραφίες εδώ http://sfapeirotan.blogspot.gr/ και εδώ https://www.facebook.com/apeirwtan

 :mono:

Υ.Γ. Μπασκετάκι αύριο στις 14:00 στη Λιμνοπούλα


22
ΠΑΣ Clubs / Συγκεντρωση Τεταρτη 21-08 και ωρα 21:00!!
« στις: Τρι 20 Αύγ 2013 22:41  »

Aυριο Τεταρτη και ωρα 21:00 μαζευομαστε στο συνδεσμο, αρκετα και διαφορα τα θεματα συζητησης με κυριοτερο το πρωτο εντος εδρας αγωνα για τη νεα σεζον...


http://sfapeirotan.blogspot.gr/2013/08/21-08-2100.html

23
ΠΑΣ Clubs / Απ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ
« στις: Τρι 23 Ιούλ 2013 23:31  »
Αύριο Τετάρτη 21:00 μαζευόμαστε στο σύνδεσμο για να συζητήσουμε για τα γεγονότα και τις εξελίξεις στην ομάδα! σας περιμένουμε!!

https://www.facebook.com/apeirwtan

24
ΠΑΣ Clubs / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ
« στις: Παρ 19 Ιούλ 2013 00:26  »
Λοιπόν  Μεγαλομέτοχε,

Δεδομένου ότι βγήκε η απόφαση του CAS, που με τόση σιγουριά οι υπάλληλοι σου και εσύ μας διαβεβαιώνατε ότι θα είναι θετική και μιας και δεν υπάρχει κάποιο άλλο «Διαγαλαξιακό δικαστήριο» στο οποίο θα καταφύγεις για να κλέψεις κι άλλο χρόνο και να δημιουργήσεις εντυπώσεις...
Έφτασε λοιπόν η ώρα να μιλήσουμε ΕΜΕΙΣ.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά :
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ,
1)      Να ανακαλέσεις ΑΜΕΣΑ τον απαξιωτικό χαρακτηρισμό «όχλος» με τον οποίο χαρακτήρισες τον κόσμο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Εφόσον γνωρίζεις τι σημαίνει γιατί ουδεμία σχέση έχει με τον κόσμο του ΠΑΣ.
2)      Να παρουσιάσεις τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ. Η παρουσίαση να γίνει με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να είναι κατανοητός και από την τελευταία γιαγιά των Αγνάντων. Τι βρήκες, που χρωστάς, γιατί χρωστάς και τι σκοπεύεις να κάνεις για τα προαναφερθέντα.
Και για να σταματήσει η κοροϊδία, όχι τίποτε μπακαλίστικες αναφορές σε 2-3 νούμερα όπως έγινε στην στημένη παρωδία – συνέντευξη τύπου για την δημιουργία εντυπώσεων.
3)      Να ανοιχθεί ο φάκελος της ομάδας που κατατέθηκε και απορρίφθηκε από 3 επιτροπές (στην μια πρωτοδίκως) για να δούμε και εμείς επιτέλους πια ήταν η οικονομική κατάσταση της ομάδας μας η οποία δεν συνάδει με την πραγματική και η οποία αποτέλεσε έναν από τους βασικούς λόγους που δεν πήρε την άδεια για να παίξει στην Ευρώπη η αγαπημένη μας ομάδα.
4)    Η ομάδα μας έχει έδρα. Είναι στα Γιάννενα και ονομάζεται ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ».  Οποιαδήποτε άλλο γήπεδο της Ελλάδος δηλωθεί σαν έδρα για να αγωνισθεί ο ΠΑΣ θα θεωρηθεί προδοσία. Βρείτε τρόπο να είναι έτοιμο όταν πρέπει. Κόψτε τον λαιμό σας.

ΥΓ: Υπαλληλίσκοι  της ΠΑΕ κ.κ. Νιαρχάκο, Καρύτσα και λοιποί ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ θα τα πούμε και μαζί σας σύντομα.
Έπεται συνέχεια.


ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ.


http://sfapeirotan.blogspot.gr/2013/07/blog-post.html

25
Μετά την αρνητική έκβαση του θέματος της αδειοδότησης και ο πιο καλοπροαίρετος φίλαθλος έχει αντιληφθεί ότι ο μεγαλομέτοχος είναι ανίκανος να διαχειριστεί το μέγεθος του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Οι  αποδείξεις της ανεπάρκειας του ήταν πολλές εδώ και καιρό. Τόσες πολλές που έχουμε πολλάκις αναρωτηθεί: Είναι ανίκανος ή επικίνδυνος;

Τέθηκε εκ μέρους μας μια τυπική διορία στο μεγαλομέτοχο της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 για να απευθυνθεί με ουσιαστικές απαντήσεις στην αγωνία του κόσμου της ομάδας. Ελπίζαμε, αλλά δεν περιμέναμε, μετά από πέντε χρόνια ο κ. Χριστοβασίλης να σταματήσει το κρυφτό με την αλήθεια και τον κόσμο.

Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που χαρακτηρίστηκε πρωτίστως  από την εκοφαντική απουσία του μεγαλομετόχου, χρησιμοποιήθηκαν γκεμπελίστικες τακτικές ("πες-πες, όλο και κάτι θα μείνει ως αληθοφανές’’) εκ μέρους του κυρίου Νιαρχάκου σχετικά με την προσφυγή και τη δικαίωση στο C.A.S.. Ανάλογες τακτικές χρησιμοποιούνται εδώ και καιρό από τον κύριο Καρύτσα και δημοσιογράφους της πόλης για το σύνολο των πρακτικών της διοίκησης. Στόχος είναι πάντα «το καλό της ομάδας» . Η επιλογή μας να προσφέρουμε νέες ευκαιρίες σε κάθε λάθος και να περιμένουμε με υπομονή να μας «προσφερθεί» η αλήθεια, έχει εκληφθεί μέχρι τώρα ως αδυναμία.  Τέλος πλέον η ανοχή στην κοροϊδία.

Υποσχεθήκαμε ότι, αν και αυτή τη φορά δε νιώσουμε σεβασμό απέναντι στο φίλαθλο κόσμο του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο κ. Χριστοβασίλης θα μας βρει απέναντι του. Μαζί μας καλούμε, όσους αγαπάνε την ομάδα και δε φοβούνται να εκτεθούν, αν πρόκειται για το καλό της ομάδας. Καλούμε όσους αγαπούν την ομάδα να ανεβάσουν τον πήχη των προσδοκιών τους, απαιτώντας πλέον διαφάνεια σε όλους τους τομείς. Απαιτώντας πριν οτιδήποτε άλλο την αλήθεια. Απαιτώντας την κάθαρση από τους ερασιτέχνες, καλόβουλους(;), συνεργάτες-επαγγελματίες οπαδούς. Απαιτώντας να πάψει άμεσα η συνειδητή απαξίωση της δυναμικής που απορρέει από τον κόσμο της ομάδας από όσους έχουν ως στόχο να περιοριστεί η δυναμική αυτή σε ένα χειραγωγήσιμο μέγεθος.

Δεν θα είμαστε εμείς αυτοί που, οπαδικά, θα βάλουμε ταφόπλακα στο μεγαλείο του ΠΑΣ, επιτρέποντας να οδηγηθεί στην απαξίωση και παραδίδοντας στις επόμενες γενιές λιγότερα, στις κερκίδες, από όσα παραλάβαμε. Είναι υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας και την αξιοπρέπεια μας. Απέναντι στον Άγιαξ της Ηπείρου και τη Θύρα 7. Απέναντι στον ΠΑΣ και στις στιγμές που μας ενώνουν και κρατάνε την αγάπη μας γι’ αυτόν ζωντανή. Το μεγαλείο του ΠΑΣ δεν μετριέται σε κούπες ή εξόδους στην Ευρώπη. Το μεγαλείο του Π.Α.Σ, το μοναδικό του τρόπαιο, είναι η αξιοπρέπεια, η αγάπη και τα όνειρα του κόσμου του. Αυτές τις αξίες επιβάλλεται να έχει ως οδηγό η εκάστοτε διοίκηση της Π.Α.Ε.

Υ.Γ. Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ.   
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ.

Σελίδες: [1] 2 3 4