Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Tsimendos

Σελίδες: [1] 2 3 ... 34
1
Θα συμφωνούσα με τον daveli αλλά, το Ελληνικό το θέλει ιδιώτης (κρατικοδίαιτος) και πρέπει να πληρώσει αδρά για να το διαλύσει-γκρεμίσει. Πιο εύκολο και αποδεκτό είναι να το πάρει το κράτος με θκατ έξοδα και να το πάει όπου γουστάρει. Το κράτος δε θ'ακούσει γκρίνια, και ας κοστίσει 500εκατ, και ο ιδιώτης θα έχει ένα πεντακάθαρο αεροδρόμιο που θα του το σκάψουν κιόλας για να μη ταλαιπωρείται και να ξεκινήσει αμέσως να χτίζει. Μη πω οτι θα του ρίξουν και τα θεμέλια.

2
Ένα παίκτη από τους παλιούς δεν μπορεί να ρωτήσει κάποιος για να καταλάβει ποιός χρώσταγε τι; και ποιός τα πλήρωσε τελικά;και τι εκκρεμοδικίες υπάρχουν και δε μιλάει κανένας για το θέμα (σε τυλίγει ο 2,50 σε μία κόλλα χαρτί πριν καταλάβεις τι είπες);
Υπάρχουν άπειρες μακακίες που έχει κάνει ο ΧΒ αλλά ξεχρέωτη ομάδα δεν πήρε. Και τις διαφορές διεκδικεί ο ΧΒ. Τις οποίες δεν αναγνωρίζει ο πρώην (έχω και τιμολόγιο αν θετε). Άλλο να σου ζητάει κάποιος 4μύρια για ξεχρέωτη παε και άλλο να σου ζητάει 4μύρια + χρέη αγνώστου ηθικής και προελεύσεως. Αλλά όπως λέει και ο Δρακόλιμνης, τα θελε και τα παθε. Υπήρχαν άνθρωποι της πρώην παε που ζήταγαν από το ΧΒ ακόμη και λεφτά για τους υπολογιστές που υπήρχαν στην παε γιατί τους είχαν φέρει από το σπίτι τους.

3
Η ανακοίνωση δεν αναφέρει τη χρονική διάρκεια κατα την οποία θα δοθούν τα συγκεκριμένα λεφτά. Προφανώς θα είναι για δύο χρόνια.

4
άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο / Απ: Γιάννης Κάργας
« στις: Τρι 18 Ιούν 2019 18:09  »
Προσωπικά μόνο ένα ελαφρυντικό θα του δώσω στον τρόπο και τη μιζέρια που λειτουργεί την ομάδα τα τελευταία 5 χρόνια. Το να βγει η φετινή οικονομική κατάσταση της ομάδας και να είναι πολύ καλύτερη και με πολύ λιγότερα χρέη. Οποιαδήποτε άλλη δικαιολογία θα είναι απλά τραγική.

5
Στην Εσσεν πήρε την ομάδα 16η και την παρέδωσε 9 προς το τέλος της χρονιάς με 8-3-5 Ν-Ι-Η. Στην Άαχεν που ούτως ή άλλως ήταν για υποβιβασμό την άφησε προτελευταία με 3-5-8 και ο επόμενος την είχε συνεχώς τελευταία. Για να δικαιολογούμε και αυτά που γράφουμε.

6
Φίλε, δεν την παλεύεις με τπτ όμως. Για κάνε μια πρόταση για μεγάλο προπονητή...γιατί μας λες αλλά δεν προτείνεις για να υπάρχει ασφάλεια στο κράξιμο. Εξαιρετική περίπτωση ο νεος κόουτς. Αρκεί να μπορέσει να δουλέψει όπως θέλει.

7
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Απ: Εκλογικά 2019
« στις: Παρ 31 Μάι 2019 18:13  »
Ασχετο αλλά και σχετικό. Δλδ από όλα αυτά τα λαμόγια που κυκλοφορούν στην βουλή, αυτοι που σας πείραξαν που κατέβηκαν υποψήφιοι είναι οι άνθρωποι που αποδεδειγμένα δουλεύουν για να βγάλουν το ψωμί τους, άσχετα με τις απόψεις τους. Μας πειράζει δλδ ο Γεωργούλης και ο Μπάμπης που τουλάχιστον αποδεδειγμένα δουλεύουν και δε σας πειράζουν όλα τα τεμπελόσκυλα που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και μας κουνάνε και το δάκτυλο. Είπα οτι είναι άσχετο το άν υποστηρίζετε τις ιδεες τους ή τα λεγόμενα τους.

8
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Απ: Εκλογικά 2019
« στις: Τετ 29 Μάι 2019 17:40  »
Αν και δε με νοιάζει να μπω στην αντιπαράθεση, γιατί δεν έχει νόημα, τα ταμεία του κράτους αυτή τη στιγμή έχουν 44δισ αποθεματικό. Και το μεγαλύτερο πρόβλημα του Τσίπρα που έχασε τη δεδηλωμένη σε αυτές τις εκλογές ήταν που συνέχισε και αυτός να πηδάει τη μεσαία τάξη(πρώην). Ο ένας πήδαγε τη μεσαία τάξη για να τρώνε οι πλούσιοι περισσότερα, ο άλλος πήδαγε τη μεσαία τάξη για να περνάνε καλύτερα οι πιο φτωχοί. Εμένα πάντως με πονάει ο κώλος μου, αν και από τους φτωχούς υπάρχει περίπτωση μακροπρόθεσμα να βγάλω και κάτι ως ελ. επαγγελματίας.
Καλά αν μιλήσω και συγκεκριμένα για το επάγγελμα μου η διαφορά αντιμετώπισης μεταξύ νδ και σύριζα είναι χαώδης. Το μαμήσι που είχαμε φάει από νδ και πασοκ ήταν μνημειώδες.

9
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Απ: Εκλογικά 2019
« στις: Τετ 29 Μάι 2019 14:33  »
Για να καταλάβω (εκτός από τις προσωπικές αντιπαραθέσεις, που σίγουρα παίζουν συμφέροντα), ο σύριζα μας έβγαλε ευρώπη και τώρα μας ρίχνει γιατί μάλλον μας βαρέθηκε, ενώ η νδ πριν δε μας έδινε άδεια για να βγούμε στην ευρώπη και τώρα θα μας σώσει κατηγορία. Οι περισσότεροι που έχουν στο μυαλό τους τέτοια σενάρια προφανώς και δε σκέφτονται με το πάνω κεφάλι. Και χέστηκε και ο σφύριζα και η νδ για το ποιός θ'ανέβει ή θα πέσει. Και προφανώς η Σαλονίκη έδωσε τεράστιο ποσοστό στον Τσίπρα γιατί πήρε ο σαββίδης το πρωτάθλημα.  Και προφανώς δεν καταλαβαίνουν πόσο γκρίνια θα ρίξουν οι ίδιοι για την κατάσταση που θα επικρατήσει μετά τις εκλογές, αν γίνουν αυτά που λέει οτι θα κάνει ο υιός (δεν ξέρω τίνος είναι και γι'αυτό δεν αναφέρω πατέρα).

10
Αποζημίωση είναι η μαγική λέξη. Και προφανώς αυτό κυνηγάνε και οι δύο για προφανείς λόγους.

11
Πρώτος σε ασίστ στην ομάδα;
Δεύτερος;
Είπαμε όμως είμαστε οι κριτές εμείς, και ας μην έχουμε παίξει ποτέ μπαλα στη ζωή μας.

12
Το φετινό ρεκόρ του ΠΑΣ ήταν η βασική αιτία της κακής λειτουργίας της ομάδας, θεωρώ. Είμαστε η μόνη ομάδα που στους 26 αγώνες έχει χρησιμοποιήσει 26 διαφορετικές ενδεκάδες. Καα αν για τους παλιούς είναι εύκολο να μπουν και να βγουν από την ενδεκάδα χωρίς να έχουν πρόβλημα προσαρμογής, για τους νέους το πρόβλημα που δημιουργείται στην ψυχολογία τους είναι τεράστιο. Τον Κουζίκ ας πούμε δεν θεωρώ οτι τον είδαμε. Αν έπαιρνε 4-5 παιχνίδια βασικός με συγκεκριμένους ανθρώπους γύρω του, για να μάθει να συνεργάζεται με αυτούς και να πάρει τα πάνω του, ίσως να βλέπαμε άλλο παίκτη, όπως έγινε και με τον Καστρο, ο οποίος άντεξε στην πίεση και φαίνεται οτι θα βγει λίρα εκατό τελικά. Αν τον Κουζίκ τον δούμε να κάνει παπάδες σε 3-4 χρόνια στην εθνική Ουκρανίας θα ψάχνουμε να βρούμε το λάθος. Το παράδειγμα είναι τυχαίο. Τα ίδια ισχύουν και για Παμλίδη, Κακούμπα, Λεο και όλους τους άλλους που ήρθαν και τα άκουσαν από τους γνωστούς άγνωστους, που έχοντας παίξει ποδόσφαιρο σε ανωτατο επίπεδο για χρόνια, κρίνουν τους πάντες και πάντα. Ποτέ βέβαια καλοπροαίρετα.

13
1ον. Απαγορεύεται το να παίξεις σε άλλη έδρα που δεν έχεις καν δηλώσει για το πρωτάθλημα. 2η έδρα έχουμε δηλώσει. Δεν θυμάμαι ποιά.
2ον. Πως ov1950 είσαι βέβαιος οτι θα επιτρέψουν οι άλλες ομάδες που θα είναι από κάτω μας στη βαθμολογία να υπάρξει αλλίωση του πρωταθλήματος, γιατί αυτό που λες είναι αλλοίωση, ας είναι και στην τελευταία αγωνιστική. Και η αλλοίωση τιμωρείται.
3ον. Ξυπνάω και γώ αύριο το πρωί και γράφω σε site ως σχόλιο οτι ο ΠΑΣ σκέφτεται να γίνει το παιχνίδι στο καυτατζόγλειο. Ξέρεις πόσα παόκια θα το αναπαράγουν σε dt και θα γίνει η φήμη της ημέρας;
4ον Γήπεδο έχουμε. Είναι το ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ. Σε αυτούς που δεν αρέσει να δώσουν λεφτά, να φτιαχτεί καινούργιο. Και τα εισιτήρια παραμένουν στο 10-20% του συνόλου των εσόδων της ομάδας. Δεν θα'αλλάξει το ποσοστό από ένα αγώνα. Ούτε θα σωθεί η ομάδα.
Πόσο κακό κάνει αυτή η φήμη στο πρότελευταίο ματς της ομάδας εντός έδρας;

14
Φιλοπαοκτζής δεν ήμανε ποτέ, ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Αλλά το παλικάρι πρώτον δεν είναι σαλονικιός, δεύτερον φαίνεται να είναι ρομαντικός με την καλή έννοια, τρίτον έχει και αυτός το σύνδρομο της αθηναικής καταδίωξης τουλάχιστον ποδοσφαιρικά, αλλά του τη λέμε για κάτι που και η δικιά μας ομάδα έκανε, σε μικρότερο βαθμό βέβαια, αλλά το έκανε. Όταν πήρε την ομάδα ο κου, πλήρωσε τπτ από τα χρέη; δε νομίζω.
Οι διαφορές που έχει η δικιά μας ομάδα με τα παοκια είναι οτι εμείς πέσαμε μια φορά λόγω χρεών, ενώ θα έπρεπε να πέσουν σχεδόν όλες οι ομάδες της κατηγορίας, με ελάχιστες εξαιρέσεις, και δεύτερον οτι αγαπάμε την ομάδα μας χωρίς όρια, ας έπαιζε σε 2ες και 3ες εθνικές. Τα παοκια δεν τα είδαμε σε τέτοιες καταστάσεις λόγω πολιτικής βοήθειας. Όπως και τους γαυροβάζελους.

15
Η βλακεία των υπευθύνων συνεχίζεται. Με χανούμια στις 7:30 το απόγευμα, με γαύρο 5:15, με απόλλωνα 5:15, με βάζελο 7:30. Εύγε. 0 ως 2 στα 4 να γίνουν στην ώρα τους.

16
Sorry ρε παιδιά αλλά είστε ότι ναναι. Ο χβ είναι πολύ μπροστά. Σου λέει, αν τους φέρω τώρα που θα προπονηθούν με τόσο χιόνι; Μπαλίτσα θα παίξουμε μετά τις 15 του μήνα. Ας περιμένω λίγο να βγουν τα κελεπούρια, σαν αυτά που έφερα τον Αύγουστο.
Και κάθεστε και υπολογίζετε τι και πως θα το φέρει. Αφού ο άνθρωπος είναι πολύ μπροστά.

17
Όντως η βία είναι καταδικαστέα για οποιονδήποτε λόγο. Το ερώτημα είναι ένα. Πως ξέρουμε οτι το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε λόγω ποδοσφαίρου; Μπορεί ο συγκεκριμένος να είχε πηδήξει καμια γκόμενα άλλου και να έμπλεξε, μπορεί να χρώσταγε σε τοκογλύφους, μπορεί να έχει κάνει ότι προσωπική μαλακία του κατέβηκε στο κεφάλι. Δε βλέπω να υπάρχουν υποψιες για κάποια συγκεκριμένη ομάδα και αυτά που διαβάζω είναι ναχαμε να λέγαμε. Απλά βλέπω οτι μπορεί και να βολεύει να κρύβουμε κάτι πίσω από το ποδόσφαιρο. Ο συγκεκριμένος μόνο 4-6 ώρες το μήνα είναι διαιτητής.

18
Στατιστικά που δείχνουν πολλά πράγματα από αυτά που δεν δούλεψε ή δεν ξέρει να δουλεύει η ομάδα. Το οτι έχουμε φάει όλα τα γκολ μέσα στο κουτί κάτι δείχνει για την αμυντική λειτουργία τουλάχιστον.
http://www.gazzetta.gr/stili/to-mauro-kouti/article/1294889/gkol-kai-statikes-faseis-oi-kalyteroi-kai-oi-heiroteroi

19
Δεν ανέφερε όμως ποιάς χρονιάς το Φλεβάρη ή το καλοκαίρι; αμέσως να θίξετε τον ένα και ένα πούρο.

20
Νομίζω οτι το γκολ θα το βάζαμε. Απλά μετά το γκολ ως συνήθως η ομάδα προτίμησε να φυλάξει τα νώτα της αντί να προσπαθήσει για δεύτερο. Και τα κατάφερε εύκολα. Και προφανώς αυτό ήταν και το σχέδιο. Αν το γκολ έμπαινε πιο γρήγορα νομίζω θα βάζαμε κι άλλα. Δεν είχαν και άλλα τρεξίματα οι σαίτες μπροστά.
Προτιμώ πάντως το 1-0 στο χαλαρό σαν το προχθεσινό, παρά τις προσπάθειες για 2 και 3 γκολ όπως πέρσι που τρώγαμε από μία επίθεση γκολ μετά το εβδομήντα γιατί κυνηγάγαμε να βγάλουμε τον Κοντε πρώτο σκόρερ. Η ομάδα αρχίζει και ρολλάρει καλά. Και θα μπουν και άλλοι στο rotation αρκεί να είναι συνεπείς στις απαιτήσεις της θέσης τους.
Και Γιωργη μέχρι το γκόλ, αν δεν κάνω λάθος οι ευκαιρίες ήταν 7-3 για τον ΠΑΣ.

21
Σωστός πάντως ο ΧΒ. Διετές συμβόλαιο στον Αθανασιάδη. Τελειώνει, και παίρνει ξανα τον Ισπανό που α έχει τελειώσει τις αραβικές του υποχρεώσεις. 32 θα είναι θα έχει άλλα δύο χρόνια καλή μπαλίτσα.

22
Προετοιμασία έκανε στην παλιά του ομάδα ή θα περιμένουμε κανα δίμηνο να στρώσει;

23
άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο / Απ: Pedro Conde
« στις: Σαβ 01 Σεπ 2018 19:38  »
Την περίπτωση του να έγινε λάθος στη μετάφραση δεν την ελέγχουμε καθόλου. Αφού έχουμε δημοσιογραφάρες και τα κατέουν τα Ισπανικά σα μητρική γλώσσα. Αλλά κουβέντα να γίνετε. Αν μας ευχαριστούσε όλους δεν θα είχε κανένας να γράψει κάτι.
Καλά αγιούτε, δε δικαιούσε να ομιλείς για γραπτά μνημεία βρισιματος ποδοσφαιριστών. Αλλά μάλλον είσαι οπαδός της αριστείας και τους άλλους (π.χ. Γαρουφαλιάς, Τσικάρσκι πιο πρόσφατα) δεν τους θεωρείς παίκτες. Επιλεκτική κρίση.

24
9 καινούργιοι παίκτες. 2 δανεικοί. Από υπομονή βλέπω σκίζετε όλοι. Και έχουμε παίξει ως τώρα μόνο με τον περσινό πρώτο, εκτός έδρας, που παίζει και ομίλους cl. Που είχε ήδη παίξει και 3 επίσημα παιχνίδια. Πιστόλια δεν είχαμε, πιστόλια αποκτήσαμε. Και για πείτε ποιοι οι στόχοι της ομάδας; γιατί τα παράπονα δείχνουν να πηγαίναμε για πρωτάθλημα και να έχουμε χάσει ήδη το στόχο.

25
άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο / Απ: Pedro Conde
« στις: Σαβ 25 Αύγ 2018 20:03  »
Και την άλλη εβδομάδα πάλι την Παρασκευή φευγάτος θα είναι. Αν δε πάρει κασέρι τα λεφτά ο ΧΒ, Κόντε δε βλέπει κανείς. Νομίζω οτι θα φύγει αλλά μόνο κασέρι 900. Αφού δεν τα έχει πάρει ακόμα, νομίζω οτι σήμερα θα παίξει.

Σελίδες: [1] 2 3 ... 34