Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - apnea73

Σελίδες: [1] 2 3 ... 52
1
Συγνώμη, εγώ μίλησα προσωπικά για εμένα.

Αν είναι να ξέρω και εγώ όταν απαντάω σε κάποιον , να τον χαρακτηρίζω. Δεν έγινε και τίπορα...Δεν γ@μιέτ@ι Αφού έτσι έχετε μάθει να μιλάτε.

Απο μένα τέλος τα postaρίσματα. Καλή συνέχεια, και απλά θα παρακολουθώ να μαθαίνω τί γίνεται στην ομάδα.

Καλό σας καλοκάιρι σε όλους!

2
Αγιουτε και εσυ εχθρός και ψεύτης κύριε...Αλλά για τα υπόλοιπα που γράφεις τίποτα...


Φέρτε παιχταράδες απο τον Κισσαμικο και την Δράμα....να καεί το πελεκουδι...

Α μην ξεχάσω.. και απο την Δ Γερμανίας επίσης....

Και ο αριστερός μας μπακ, που είναι τόσο αχάριστος να μην αρνηθεί το πολύ καλό συμβόλαιο που έχει...τέτοια συμβόλαιο μόνο ο ΠΑΣ..τα καλύτερα..

A) Βρες σχολιο μαζι με τον αλλο κυριο κ βγαλτε με ψευτη

Β) Τον Κοντε μεγαλοπιασμενε τον βρηκες στη γ Ισπανιας, τον Κουτρη στον Εργοτελη σε σεζον που ηταν στη Β και τελικα υποβιβαστηκε στην Γ. Εσυ δε θες τετοιους εσυ θες να δινουμε χρηματα σε Μανθατηδες (με την εννοια των υπερτιμημενων ικανοτητων παικτη) της Α εθνικης
Άκουσε με λίγο σοβαρά. Έχω τις απόψεις μου, έχεις τις απόψεις σου και καλά κάνεις.
Έχεις ξεκινήσει όσους έχουν διαφορετικές απόψεις και τους χαρακτηριζεις, με τελευταίο εμενα που με είπες ψεύτη.
Θα σε παρακαλούσα να μην ξανακάνεις παράθεση δικιά μου δημοσίευση, και να με άφηνες να έχω την δική μου άποψη. Σου αρέσει δεν σου αρέσει..
Και στην τελική δεν κατηγορώ, εσένα αλλά τον πρόεδρο της ομάδας μου.

3
Αγιουτε και εσυ εχθρός και ψεύτης κύριε...Αλλά για τα υπόλοιπα που γράφεις τίποτα...


Φέρτε παιχταράδες απο τον Κισσαμικο και την Δράμα....να καεί το πελεκουδι...

Α μην ξεχάσω.. και απο την Δ Γερμανίας επίσης....

Και ο αριστερός μας μπακ, που είναι τόσο αχάριστος να μην αρνηθεί το πολύ καλό συμβόλαιο που έχει...τέτοια συμβόλαιο μόνο ο ΠΑΣ..τα καλύτερα..

4
 Ποιος θα δώσει λεφτά για μεταγραφές ρε?Εδώ τόσα χρόνια μόνο ελεύθερους και δανεικούς περνει...
Ο ΠΑΣ θα ανέβει εξαιτίας της δυναμικής του.Και μετά του χρόνου θα φύγουν οι μισοί γιατί θα είναι άχρηστοι για Α..Και εάν δεν ανέβουμε θα φταίει ο προπονητής...Ο στρατάρχης έχει πάντα δίκιο...

Να δω τι θα γίνει εάν δεν υπογράφουν και τα τηλεοπτικά...από το ερασιτεχνικό θα πάρει μετά παίκτες...Και φυσικά θα είναι παιχταράδες, όπως η τριάδα των στόπερ που αναφέρθηκε...Και ευτυχώς που έχουμε καλό σκαουτινγκ και τους ανακαλύψαμε εμείς...

5


Ψέματα??Καλή πρόταση? Ποιος λέει ψέματα, εμείς?
Σε απλά ελληνικά: Μπορείς να τεκμηριώσεις τον ισχυρισμό σου ότι ο Κάργας διώχτηκε;
Αυτούς που αντιστρέφουν την πραγματικότητα, ψεύτες τους λέμε

Όταν κάνεις μια πρόταση χάλια, τον διώχνεις ουσιαστικά.
Εσείς λέτε ψεύτες, αυτούς που αντιστρεφουν την πραγματικότητα... Εμείς αυτούς που διοχετςυουν  κεφάλαια σε συνδεδεμένες επιχειρησεις τους λέμε κλέφτες...
Και πάλι σου ξαναλέω, να χαλαρώσεις λίγο με τους χαρακτηρισμό σου

6
Φυσικά, γιατί όταν περνεις παίκτες από την Β και διώχνεις παίκτες που αποδεδειγμένα ήταν καλοί στην Α όπως ο Καργας, η ομάδα δυναμώνει..

Λοιπόν οι προτάσεις παικτών έχουν ως εξης:όσοι παίκτες Β εθνικής είναι ελεύθεροι θα  αποκτηθουν. Και θα τους βγάλουμε παικταραδες.. Απλά πράγματα.
Χωρίς ψέματα δε μπορείτε κάποιοι ε;
Κανείς δεν έδιωξε τον Κάργα. Το συμβόλαιο του Κάργα έληγε. Στον Κάργα έγινε μια πολύ καλή πρόταση. Αρχικά είχατε γελάκια και ειρωνείες θεωρώντας το μύθευμα και προπαγάνδα, όταν είδατε ότι όντως γράφτηκε σε ΜΜΕ και δε διαψεύστηκε από την πλευρά του παίκτη, το γυρίσατε από τσάμικο σε καρσιλαμά (ουδείς τόλμησε να πει ότι η πρόταση ήταν μικρή). Ο Κάργας δεν απέρριψε την πρόταση του ΠΑΣ επειδή υπήρξε κάποια καλύτερη πρόταση από άλλη ελληνική ομάδα (είτε Β, είτε Α Εθνικής). Επέλεξε να πάει σε τριταθλήτρια ξένης χώρας που συμμετέχει στο Γιουρόπα. Αν έτσι έχετε ορισμένοι την εικόνα του διωξίματος, τότε έχετε σαφές πρόβλημα ανάγνωσης της πραγματικότητας.
Ψέματα??Καλή πρόταση? Ποιος λέει ψέματα, εμείς? Η ο άλλος που θέλει να κάνει ομάδα με κίκια.  Και στην τελική το πολύ καλή πρόταση ποιος το κρίνει εσύ? ο πρόδρος σου???
ΚΑι στην τελική ναι, εγώ έχω πρόβλημα να αναγνώσω την πραγματικότητα, διότι είμαι στην εικονική πραγματικότητα όπου ο ΠΑΣ αντιμετωπίζεται σαν μεγάλη ομάδα, και όχι σαν κάτι το οποίο χρησιμοποιείται για κάτι άλλο.

Και εαν εσύ και ο πρόεδρος που προφανώς κάνει κουμάντο και στους παίκτες που θα αποκτηθούν αλλά και στις αποχωρήσεις (γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση πρώτα θα περιμέναμε να έρθει ο προπονητής και μετά να ανακοινωθούν αποχωρήσεις), είσαστε ευχαριστημένοι με παίκτες επιπέδου Κισσαμικού και Δόξας Δράμας, σε παρακαλώ να μας επιτρέψεις εσύ και ο στρατάρχης να έχουμε και την δική μας άποψη.

Και μην κάνεις επιθέσεις σε ότι λέμε..Χαλάρωσε λίγο.
Κατα τ΄αλλα οτι γράφει και ο pagourenko.

7
Φυσικά, γιατί όταν περνεις παίκτες από την Β και διώχνεις παίκτες που αποδεδειγμένα ήταν καλοί στην Α όπως ο Καργας, η ομάδα δυναμώνει..

Λοιπόν οι προτάσεις παικτών έχουν ως εξης:όσοι παίκτες Β εθνικής είναι ελεύθεροι θα  αποκτηθουν. Και θα τους βγάλουμε παικταραδες.. Απλά πράγματα.

8
Γιατί, πραγματικά περίμενε κανείς κάτι καλύτερο?

Αφού το λέει κιόλας.. Για τν ενδυνάμωση... Διωχθηκε ο Καργας και θα έρθει παίκτης απο την Β...

9
άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο / Απ: Γιάννης Κάργας
« στις: Τρι 18 Ιούν 2019 14:08  »
Ειπαμε, ο σχεδιασμός της ομάδας έχει ξεκινήσει απο τον πρόεδρο, και τους επιτελάρχες του, μόλις πέσαμε. Σιγά μην πληρώνουμε συμβόλαια σε πάικτες. Θα πάρουμε οτι υπάρχει ελεύθερο, και εαν δεν ανέβουμε θα τα ρίξουμε στον προπονητή.

Να κρατηθεί το ποστ ώστε στη περίπτωση που ανεβούμε τρένο να βγεις και να γράψεις ύμνο για τον στρατάρχη ΧΒ και τους επιτελείς του;

Να γράψω ύμνο για το αυτονόητο? Κανένα  ύμνο που πέσαμε όμως δεν έγραψες εσύ? Φυσικά και να κρατηθεί το post... Κάντε στην άκρη έρχεται ο στρατάρχης......Ωραίο σύνθημα....

10
άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο / Απ: Γιάννης Κάργας
« στις: Τρι 18 Ιούν 2019 12:37  »
Ειπαμε, ο σχεδιασμός της ομάδας έχει ξεκινήσει απο τον πρόεδρο, και τους επιτελάρχες του, μόλις πέσαμε. Σιγά μην πληρώνουμε συμβόλαια σε πάικτες. Θα πάρουμε οτι υπάρχει ελεύθερο, και εαν δεν ανέβουμε θα τα ρίξουμε στον προπονητή.

Ο σχεδιασμός της ομάδας (?????????????????????) πάντως είναι για να δώσουμε μάχη για την άνοδο...............(αλλά απο την άλλη μπορεί να τερματίσουμε και στην μέση!!!)

Επίσης γιατί δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα τα διαρκείας? :-? :-? :-? :-? :-? B-) B-) B-) B-) B-)


11
Ακριβώς. Άρα γιατί να πωληθεί σώνει και καλά... Ο πρόεδρος πρέπει να καταλάβει ότι κρατώντας παίκτες εφόσον φυσικά το θέλουν και αυτοί, και παιζοντας καλά βγάζεις και αλλιώς χρήμα. Θα αναφέρω τα παιχνίδια στην Ευρώπη που νομίζω ότι βγάλαμε 400.000... Εκτός από τα εισιτήρια.

12
Γιατί να φύγει ο Νικολιας? Ποιος θα παίξει στην ομάδα? Τι θέλει ο πρόεδρος? Να τους πουλήσει όλους και να πάρει παίκτες Γ εθνικής? Ήμαρτον.... Στην τελική αφού έκανε συμβόλαιο για 3 χρονια ας μην επεφτε...

13
Να δω μια φορα να σκάει φράγκα σε ομάδα ο Πρόεδρος της καρδιάς μας... Οι ελεύθεροι παίκτες για κάποιον λόγο μένουν ελεύθεροι, και οι καλοί που μένουν ελεύθεροι, έχουν ήδη κλείσει σε ομάδα..
Άρα πάλι στην λύση ρίσκο των ελεύθερων παικτών θα πάμε..

14
Πόσους μπορούμε να έχουμε? Καλό παιχτακι φαίνεται..

15
Ε ας κάνει και καμιά μεταγραφή. Όχι όλους τους ελεύθερους... Αυτος είναι καλή περίπτωση... Έτσι φαίνεται..

16
Τι κατηγορίες είναι αυτές οι ομάδες?
Κανέναν παίκτη έμπειρο θα έχουμε ή πάλι στα τυφλά θα πάμε?

17
Δεν διαφωνώ για τις διαρροές, αν υπάρχουν είτε απο την μεριά των ποδοσφαιριστών είτε από την μεριά της διοίκησης.

Σε κάθε περίπτωση όμως, οι διαρροές δεν λύνουν το συμβόλαιο.  Η διοίκηση το κάνει..

18
Υποψήφιοι είναι πολλοί. Αν μπούμε εδώ https://www.transfermarkt.com/, θα βρούμε...
Το θέμα δεν είναι να προτείνουμε εμείς. Το θέμα είναι ο προπονητής μας πλέον, να κοιτάξει τι έχει, και τι θέλει. Επίσης το θέμα είναι κάποιος να ρίξει χρήματα, και να μην την βγάζει όπως μέχρι τώρα στο μπέχο...

Το να μιλάμε ειρωνικά για κάποιον που θέλει να κοιτάξει το συμφέρον του, νομίζω ότι είναι άκυρο.

Οσοι παίκτες μας, πχ Γιάκος τους έκαναν να φύγουν, βρήκαν αμέσως ομάδα.
19
Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα, αλλά είχα ακούσει παλιότερα, για μεγάλο ποσοστό για τους πολίτες αλλά και ποσοστό για ανέγερση κατοικιών.

20
Ακριβώς αυτό είναι το θέμα μου και εμένα..
Είναι να δυνατόν να πριμοδοτούνται ΠΑΕ, χωρίς εστω αντισταθμιστικά οφέλη προς το δημόσιο?

Βέβαια ο fon έχει δίκιο, όλοι έτσι χτίζουν εδώ, οπότε αν μπορούμε να μας το χτίσουν, ας το κάνουμε..

Εδώ υπάρχει το γήπεδο στο Ηράκλειο, στην Πάτρα και αλλού, που ρυμάζουν...Τουλάχιστον εδώ, ας μας χτίσουν ενα γήπεδο ποδοσφαίρου (η να μετατραπή το Ζωσιμάδες, και να χτίσουν γήπεδο για στίβο αλλού!)

21
Δεν διαφωνώ, για τις αποχωρήσεις, οι οποίες όπως έχει ειπωθεί, κάποιες έπρεπε να είχαν γίνει περισυ. Αλλά θα συμφωνήσω και με τον συνταυρο που είπε, οτι θα πρέπει να αντικατασταθούν με ισάξιους.

Πρέπει να καταλάβουμε, οτι δεν είμαστε ομάδα Β Εθνικής. Οπότε ανάλογες πρέπει να είναι και οι μεταγραφές.

Φυσικά, Καστρο, Σασα, Λεό, Κάργας, και ο Μιχαήλ στο τέρμα, ΠΡΕΠΕΙ να μείνουν, με κάθε κόστος.... Θα έχεις και κορμό για την Α μετά.

22
Αλλα Αθλήματα - Εθνικές ομάδες / Απ: F1 2019
« στις: Δευ 10 Ιούν 2019 08:13  »
Σωστά.. και εγώ όπως το είδα, νομίζω ότι δεν έκανε κάτι.. απλά προσπάθησε να κρατήσει το όχημα να μην χτυπήσει στον τοίχο.

23
Οι μέχρι τώρα αποδέσμευσεις σίγουρα δεν έγιναν από τον προπονητή. Φυσικά έπρεπε να είχαν φύγει από περισυ. Αλλά άσε να αποφασίσει ο προπονητής ποιος θα φύγει και ποιος θα μείνει..

24
Αφού είπαμε ρε Αγιούτε....Θα κρατήσουμε όλους τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο...Ετσι είπε ο πρόεδρος...Φαντάζομαι Λιλα και Τζιμόπουλος δεν εκαναν για Β...Τώρα είναι η σειρά του Κάργα ......

25
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Απ: Εκλογικά 2019
« στις: Κυρ 09 Ιούν 2019 13:44  »
Ρε τι λέτε...πίνετε κάτι?η τα βλέπετε όλα κόκκινα? Ποιο έργο έκανε? Ότι έκαναν και οι προηγούμενοι έκανε και αυτος...έχετε πάει σε δημόσιο νοσοκομείο πρόσφατα? Μην λέτε ότι θέλετε και κύριων μη  κοιτάτε τα χαρτιά....θα τρελαθούμε εδώ μέσα...

Σελίδες: [1] 2 3 ... 52