Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - papari7

Σελίδες: [1]
1
Mιά νέα μέρα για την Ομόνοια Λευκωσίας

Διάβασα την παρακάτω ανακοίνωση της Θύρας 9 που ουσιαστικά είναι η απόφασή της σχετικά με το ξεπούλημα της ομάδας και το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς που είναι στα σκαριά. Δεν ξέρω αν συμφωνώ η διαφωνώ με την κίνηση, σίγουρα δεν ξέρουμε τις εκεί συνθήκες ακριβώς για να μπορούμε να κρίνουμε, αλλά σίγουρα η ανακοίνωση διδάσκει Αξιοπρέπεια και αξίζει Σεβασμο.

Παράθεση
Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε Πράσινε Λαέ,

Πριν να προχωρήσουμε στην απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΘΥΡΑ 9, να ενημερώσουμε ότι το Σάββατο η ώρα 10:30 το πρωί, θα βρισκόμαστε στον Λυθροδόντα για να τραγουδήσουμε στους Λεβέντες των U15 στον τελευταίο τους αγώνα. Αυτή θα είναι και η τελευταία σχέση που θέλουμε να έχουμε με την επένδυση Παπασταύρου.

Πάμε στα δύσκολα τώρα, σε αυτά που δεν μας άφησαν να κλείσουμε μάτι το βράδυ. Ξέρετε εμείς ορκιστήκαμε να την αγαπάμε μέχρι τον θάνατο, αλλά ποτέ δεν προβλέψαμε ότι ο δικός της θάνατος θα ερχόταν πριν τον δικό μας. Δυστυχώς όμως ήρθε και δεν είμαστε από αυτούς που βλέπουν φαντάσματα. Εμείς κατάμουτρα την είδαμε την αλήθεια και με θάρρος την αντιμετωπίζουμε.

Πέθανε αδέλφια, εκείνο που μας παρέδωσαν οι Πατεράδες μας, το έθαψαν κάποιοι για να καλύψουν τα εγκλήματα τους και κανένα ψεύτικο αντίγραφο δεν μπορεί να το αντικαταστήσει. Δεν φεύγουμε εμείς απ’ την ΟΜΟΝΟΙΑ, καμιά απόφαση για να αποχωρήσουμε δεν πάρθηκε, καμιά διάσπαση δεν υφίσταται, δεν υπάρχει η ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ για να αποχωρήσουμε ή να διασπαστούμε εμείς. Η δική μας απόφαση είναι ξεκάθαρη, δεν θα ακολουθήσουμε την επένδυση κάποιου Παπασταύρου, δεν θα ακολουθήσουμε αυτό που δημιουργήθηκε στην θέση της ομάδας μας, δεν θα ακολουθήσουμε κάτι ξένο με τα ιδανικά, τις αρχές και τις αξίες που μας έκαναν να αγαπήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν θα ακολουθήσουμε κάτι φτιαχτό που απλά κάποιοι πουλημένοι αποφάσισαν να του φορέσουν το σήμα με το περήφανο τριφύλλι.

Είμαστε ξεκάθαροι, όσον αφορά την επένδυση Παπασταύρου δεν θέλουμε να έχουμε καμιά σχέση, ούτε να ερχόμαστε γήπεδο για επεισόδια για να της κάνουμε ζημιά, ούτε να μπαίνουμε σε αντιπαράθεση με τον κόσμο, ούτε τίποτα. Απλά ας το ξέρουν όλοι ότι εμείς που δεν γίναμε υπάλληλοι καμιάς διοίκησης και κανενός προέδρου, δεν έχουμε σκοπό να γίνουμε πελάτες κάποιου ξένου. Όσες προσπάθειες εξαγοράς μας και αν γίνουν θα πέσουν και πάλι στο κενό, όπως έπεφταν τόσα χρόνια. Μην ανησυχείτε, όλο και κάποιοι θα βρεθούν να πάρουν την θέση μας, πολλοί καλοθελητές θα μυριστούν το χρήμα και θα τρέξουν να σας κάνουν την χορωδία, ίσως και από αυτούς που αποβάλαμε από τις τάξεις μας παλαιότερα. Καλές δουλειές να τους ευχηθούμε.

Μακάρι να πάει καλά η επένδυση Παπασταύρου, όχι για τους πουλημένους, ούτε για τον ίδιο αλλά για εκείνο τον κόσμο που θέλει να παίρνει τα παιδιά του στο γήπεδο, για εκείνα τα παιδιά που δεν θέλουν να παν σχολείο την Δευτέρα όταν χάνουμε. Ας πετύχει για αυτούς, ας χαρεί αυτός ο κόσμος και αυτά τα παιδιά. Όμως αδέλφια επιτρέψτε μας στα δικά μας παιδιά να τους διδάξουμε άλλα πράγματα, να τους λέμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ιδέα και να μην σκύβουμε το κεφάλι, να τους πούμε ότι είναι «και του λαού ομάδα» και να μην τους λέμε ψέματα.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι στις πρώτες επιτυχίες της επένδυσης Παπασταύρου θα μείνουμε μόνοι μας, ξέρουμε πολύ καλά ότι όταν ξεκινήσουν οι μεταγραφές όλα θα ξεχαστούν και θα πάρει ο καθένας τον δρόμο του. Δεν επιλέγουμε όμως τις αποφάσεις μας βάσει του τι θέλουν οι πολλοί αλλά βάσει των αρχών και των αξιών μας. Προτιμάμε αν έτσι διαμορφώθηκε ο κόσμος να μείνουμε μόνοι μας και πιστοί σε αυτά που πρεσβεύουμε, παρά με τους πολλούς και να αλλοιώσουμε τον χαρακτήρα μας.

Τέλειωσε αδέλφια, αρνούμαστε πλέον να συμμετέχουμε σε αυτή την κοροϊδία που κάποιοι προσπαθούν να παρουσιάσουν ως εκσυγχρονισμό. Πόσο γελοίοι φαίνονται όλοι αυτοί που όταν φωνάζαμε για εκσυγχρονισμό έκαναν πως δεν άκουγαν και τώρα αφού κοροίδεψαν τον κόσμο για μεικτά μοντέλα εταιρείας και άλλες ψευτιές, τελικά του έφεραν την πιο ακραία μορφή εταιρείας, το απόλυτο ξεπούλημα, το δόσιμο της ιδιοκτησίας της ομάδας μας σε ένα μη Ομονοιάτη. Όσο για τον τρόπο και την διαδικασία που τον έφεραν ας μην τα ξαναγράφουμε, τα είπαμε πολλές φορές, τους απαξίωσε και ο κόσμος γυρίζοντας τους την πλάτη στην Καταστατική Συνέλευση, που αν είναι δυνατό είχε σχεδόν τον ίδιο κόσμο με την Γενική Συνέλευση της ΘΥΡΑ 9.

Ντρεπόμαστε εμείς για πάρτη τους, ντρεπόμαστε που τόλμησαν να φέρουν αυτό το έκτρωμα, ντρεπόμαστε που έπεισαν τον κόσμο, ντρεπόμαστε περισσότερο απ’ όσο ντραπήκαμε τα πέτρινα χρόνια που αυτοί που μας ξεπούλησαν μας πότιζαν μόνο πίκρες. Ντρεπόμαστε αδέλφια, γι’αυτό και η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης ήταν ξεκάθαρη, πάμε να βρούμε την αξιοπρέπεια μας, πάμε να πολεμήσουμε, πάμε να διώξουμε την ντροπή από πάνω μας.
Ψηλά τα κεφάλια λοιπόν και πάμε να δείξουμε τον άλλο δρόμο, τον δύσκολο δρόμο, τον δρόμο της περηφάνιας. Τους χαρίζουμε τους επενδυτές, τα λεφτά, τα μεγάλα γήπεδα και πάμε στα χωράφια να βρούμε την αξιοπρέπεια μας. Φτύνουμε τους πουλημένους και πάμε να ιδρύσουμε μια ομάδα με τις αρχές και τα ιδανικά του 48’ με εκείνα που γαλουχήθηκαν γενιές και γενιές ΟΜΟΝΟΙΑτων, με εκείναν που μας δίδαξαν οι παλαιότεροι και ας τα έχουν ξεχάσει, σημασία έχει ότι εμείς δεν ξεχάσαμε. Δύσκολος ο δρόμος που διαλέξαμε, δεν μας φοβίζει όμως. Στα δύσκολα θα μετρηθούμε. ‘Αλλωστε αν οι ιδρυτές του Α.Σ.Ο.Λ. διάλεγαν τον εύκολο δρόμο, δεν θα υπήρχε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, για αυτό και ως ελάχιστο φόρο τιμής έχουμε καθήκον την ώρα που όλα ξεπουλιούνται να κρατήθούμε πιστοί στις αρχές μας.

Χάσαμε μια μάχη αδέλφια αλλά δεν χάσαμε τον πόλεμο, δεν θα τους παραδώσουμε τον Α.Σ.Ο.Λ. Αν κάποιοι θεωρούν ότι παραδοθήκαμε κάνουν λάθος, η μάχη τώρα ξεκινά, διαφορετική από αυτή που δίναμε τόσα χρόνια αλλά το ίδιο και περισσότερο δύσκολη. Στην επόμενη ανοικτή συγκέντρωση θα προτείνουμε στα κλειστά τμήματα του Σωματείο να είμαστε εκεί και ας διαφωνούμε με τους διοικούντες. Να είμαστε εκεί γιατί ακόμα ανήκουν στο Σωματείο κι ας το έχουν κάνει κομπάρσο κάποιοι. Εδώ ήρθε η ώρα να δηλώσουμε ξεκάθαρα ότι αν μια μέρα επιστρέψει και το ποδοσφαιρικό τμήμα πίσω στον πραγματικό του ιδιοκτήτη θα είμαστε οι πρώτοι που θα επιστρέψουμε στα τσιμέντα. Μάλιστα θα δώσουμε ότι περιουσία και ότι χρήματα έχει η νέα ομάδα στον Α.Σ.Ο.Λ και θα επιστρέψουμε πιστοί στρατιώτες.

Μέχρι τότε όμως θα χαράξουμε τον δικό μας δρόμο, θα κτίσουμε με τον Λαό που διαφωνεί με το ξεπούλημα, μια ομάδα «Απ’ το Λαό για τον Λαό», μια ομάδα να παίρνουμε τα παιδιά μας, μια ομάδα να δώσει και πάλι χρώμα στα Σαββατοκυρίακα μας, μια ομάδα που θα αντιπροσωπεύει όλα όσα μας έκαναν ΟΜΟΝΟΙΑτες. Θα μας βρίσουν, θα μας κατηγορήσουν και θα μας ρίξουν τόνους λάσπης. Κρατάτε γερά όμως αδέλφια το δίκαιο είναι με το μέρος μας, ξέρουμε όλοι καλά ότι η απόφαση που πάρθηκε από την Γενική Συνέλευση είναι η σωστή. Δεν μπορούσαμε να έχουμε σχέση με το έκτρωμα που δημιούργησαν και ούτε θα έχουμε. Κρατάτε γερά όπως κρατούσαμε τόσα χρόνια στις πορείες, στα συλλαλητήρια, στα σκηνικά και πάνω στα τσιμέντα. Κρατάτε γερά γιατί περήφανα θα περπατήσουμε τον δρόμο μας, με το κεφάλι ψηλά θα πολεμήσουμε, γιατί η λάσπη τους πάντα θα γίνεται εύφορο έδαφος για να σπείρουμε την άνοιξη και θα την σπείρουμε.

Κλείνουμε με ένα τραγούδι που μετά από μια ήττα μας κρατούσε συντροφιά στη δύσκολη επιστροφή με το λεωφορείο. Πέρασε αρκετός καιρός από τότε, τα δεδομένα άλλαξαν, το νόημα όμως μένει το ίδιο...
«Κι όταν φοβούνται πως μπορεί να τρελαθώ μου λεν να πάω κρυφά κάπου να κλάψω και να θυμάμαι πως αυτό το σκηνικό είμαι μικρός, πολύ μικρός για να τ’ αλλάξω. Μα εγώ μ’ ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ’ τις λύπες θα πετάξω. Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ, σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ.»

Υ.Γ 1 – Ραντεβού το Σάββατο η ώρα 10:30 στον Λυθροδόντα να τραγουδήσουμε και να χειροκροτήσουμε τους μικρούς.

Υ.Γ 2 – Διαβάζοντας όσα γράφονται από διάφορους μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της Γενικής μας Συνέλευσης απλά επιβεβαιωνόμαστε ότι η μάχη πλέον έχει χαθεί μέσα στον κόσμο. Ξαφνικά γίναμε πάλι κοπελλούθκια, ανήλικοι, χασιηκλίδες, ελαμίτες, κοκάκιδες, πράκτορες και ότι άλλο φανταστείτε. Να’στε καλά πάντως που μας υπενθυμίζετε ότι εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουμε τίποτα κοινό με κάποιους.

30 Μαίου 2018
https://www.facebook.com/gate9.com.cy/?hc_ref=ARR-it1CA5gyrfrc-OU1KaUbT85rc-5xwneKbGy35FWos9T20x10tLAWa5cww3C3OaA&fref=nf

2
ΠΑΣ Clubs / Βoutique
« στις: Κυρ 08 Απρ 2018 00:29  »

4


παρτυ για να βγουν τα πρωτα εξοδα
περισσοτερα συντομα

5
ΠΑΣ Clubs / Καινούργια Ζάκετα Oldschool Απεί Ρωτάν
« στις: Κυρ 17 Μάρ 2013 11:46  »


Το νέο προϊόν του συνδέσμου είναι εδώ! Είναι ζακέτα γυαλιστερή OLDSCHOOL, η τιμή της είναι 25 ευρώ με κασκόλ και 22 ευρώ σκέτη. Για τη καλύτερη εξυπηρέτηση στο θέμα των νούμερων, όλες τις καθημερινές και ώρες 8-10 μπορείτε να έρχεστε από το σύνδεσμο να τη δοκιμάζετε και να τη παραγγέλνετε με προπληρωμή. οποιαδήποτε απορία ειτε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ 20:00 ΜΕ 22:00 ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΤΗ ΦΩΤΟΥ ΤΖΑΒΕΛΑ 30+1 η στη σελια μας στο facebook: http://www.facebook.com/apeirwtan

6
ΠΑΣ Γιάννινα – Πανσερραϊκός Πέμπτη 29 Νοεμβρίου (20:30)

συμφωνα με το σπορ εφεμ το εισιτηριο του αγωνα μαλλον θα οριστει στα 5 ευρω..
http://www.super-fm.gr/articles/pas_giannina/paraleipomena_apo_to_pas_ope

7
Έκλεισε ο αναστασιάδης μόλις τωρα

8
Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα ζητώντας από τον φίλαθλο κόσμο να συμπαρασταθεί στην ομάδα αλλά με κόσμιο τρόπο καθώς οι ποινές του Πειθαρχικού Κώδικα είναι ιδιαίτερα αυστηρές. Μάλιστα σε κάθε εντός έδρας αγώνα θα μοιράζεται το σχετικό φυλλάδιο με τον νέο Πειθαρχικό Κώδικα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και ένα μήνα ο νέος Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ είναι τόσο αυστηρός, όπου προβλέπει ποινές οι οποίες πραγματικά είναι εξοντωτικές για μια ομάδα.
Ο νέος Κώδικας έχει τεθεί ήδη σε εφαρμογή και πλέον πρέπει όλοι μας να είμαστε πιο υπεύθυνοι και πολλοί προσεκτικοί απέναντι στην αγαπημένη μας ομάδα. Ο φίλαθλος κόσμος των Ιωαννίνων έχει αποδείξει πολλάκις τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό που τον διέπει.
Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται σε κάθε παιχνίδι στο Εθνικό μας Στάδιο είναι καταπληκτική και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε να πορευόμαστε με ένα και μοναδικό στόχο: Το καλό του αγαπημένου μας ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Το γήπεδο μας σε προϊδεάζει και σου ανοίγει την «όρεξη» για να πάρει ο καθένας από εμάς το παιδί του, την γυναίκα του, για να έρθει να απολαύσει το παιχνίδι και να ευχαριστηθεί το θέαμα!
ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ όλοι μας να προστατεύσουμε την ομάδα μας ,ενώ είμαστε σε θέση όχι μόνο να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να διεξαχθεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, αλλά και να τον οργανώσουμε άρτια και με ασφάλεια που είναι το πιο βασικό σε μια αναμέτρηση.
Ούτε ένα καπνογόνο, ούτε μια κροτίδα, ούτε υβριστικά συνθήματα, τα οποία μπορούν να αποδειχθούν επιζήμια για την ομάδα μας χρειαζόμαστε στο γήπεδο! Θέλουμε μόνο την φωνή, και τα τραγούδια των φιλάθλων μας τα οποία θα σπρώξουν τους παίκτες μας στην νίκη σε κάθε εντός έδρας αγώνα!
Ο δωδέκατος παίκτης του ΠΑΣ είναι ο κόσμος του και αυτός που τόσα χρόνια τον στηρίζει και στέκεται στο πλευρό του στις χαρές αλλά και στις λύπες!

Σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά κάποιες ποινές του Νέου Πειθαρχικού Κώδικα:

Παράπτωμα - Ποινές

Ποινές σε βάρος ομάδων για επεισόδια κατά τους αγώνες- Απρεπή Συνθήματα: Ποινή 5.000 -10.000 ευρώ

Ποινές σε βάρος ομάδων για επεισόδια κατά τους αγώνες - Απρεπή συνθήματα - Περίπτωση που μετά τις εκκλήσεις προς συμμόρφωση διακόπτεται ο αγώνας: 50.000 ευρώ

Ποινές σε βάρος ομάδων για επεισόδια κατά τους αγώνες. Πυρσοί - Φωτοβολίδες - Κροτίδες - Άναμμα: Χωρίς προσδιορισμό και ανεξάρτητα του είδους και του αριθμού βεγγαλικών 20.000 - 40.000 ευρώ.

Σε περίπτωση υποτροπής διπλασιασμός.

Σε περίπτωση επανάληψης σε τρίτο αγώνα τριπλασιασμός και τιμωρία 1-2 αγώνες χωρίς θεατές. Σε περίπτωση επανάληψης κάθε προηγούμενο πρόστιμο διπλασιάζεται.

Ποινές σε βάρος ομάδων για επεισόδια κατά τους αγώνες. Πυρσοί - Φωτοβολίδες - Κροτίδες - Ρίψη:

Σε περίπτωση προσωρινής διακοπής του αγώνα λόγω ρίψης 50.000 ευρώ.

Σε περίπτωση επανάληψης της ρίψης και διακοπής πάνω από 15 λεπτά 75.000 ευρώ και 1-2 αγωνιστικές χωρίς θεατές.

Σε περίπτωση επανάληψης προβλέπεται διακοπή του αγώνα, 100.000 ευρώ και 2-3 αγώνες χωρίς θεατές

Εάν υπάρξει και τραυματισμός προσώπου - έστω ελαφρύς- από τη ρίψη πέραν των παραπάνω κατακυρώνεται ο αγώνας υπέρ της αντιπάλου και -3 βαθμοί για την υπαίτια ομάδα.

Εάν η ρίψη γίνει πριν ή μετά την λήξη του αγώνα προβλέπονται 30.000 -150.000 ευρώ πρόστιμο και 1-3 αγώνες χωρίς θεατές.

Ποινές σε βάρος ομάδων για επεισόδια κατά τους αγώνες. Είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο: Σε περίπτωση εισόδου οπαδών στον αγωνιστικό χώρο χωρίς βιαιοπραγίες: 80.000 -120.000 ευρώ.

Εάν η είσοδος συνδέεται με βιαιπραγίες 120.000 - 300.000 ευρώ, 2-4 αγώνες χωρίς θεατές και αφαίρεση 3 βαθμών.

Σε περίπτωση υποτροπής σε νέο αγώνα οι παραπάνω ποινές διπλασιάζονται.

Μεμονωμένα Επεισόδια: 6.000 -40.000 ευρώ για επεισόδια που έγιναν στον εν γένει χώρο εκτός κερκίδων ή αποδυτηρίων.

10.000 -80.000 ευρώ εάν έγιναν στις κερκίδες ή στα αποδυτήρια

15.000 - 100.000 ευρώ εάν έγιναν στον χώρο των επισήμων

Διπλασιασμός σε περίπτωση υποτροπής

Σε περίπτωση νέας υποτροπής 1-2 αγώνες χωρίς θεατές

Εκτεταμένα Επεισόδια: 80.000 -150.000 ευρώ αν έγιναν στον εν γένει χώρο

100.000 -180.000 ευρώ αν έγιναν στις κερκίδες ή τα αποδυτήρια

Δυνατότητα για ποινή 1-2 αγώνες χωρίς θεατές

120.000 - 250.000 ευρώ 2,3 αγώνες χωρίς θεατές και αφαίρεση 3 βαθμών αν έγιναν στον αγωνιστικό χώρο

Σε περίπτωση υποτροπής διπλασιασμός, 4 αγώνες χωρίς θεατές και αφαίρεση 5 βαθμών

Σε περίπτωση νέας υποτροπής 6 αγώνες χωρίς θεατές και αφαίρεση 8 βαθμών

Σε περίπτωση και νέας υποτροπής (τέταρτος αγώνας) επιπλέον 2 αγώνες χωρίς θεατές και αφαίρεση 5 βαθμών

Απειλές: Οποιοσδήποτε εκφοβίζει αξιωματούχο του αγώνα με απειλές θα τιμωρείται με 20.000 ευρώ τουλάχιστον και αγωνιστικό αποκλεισμό ή απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο 1-3 έτη. Αν ευθύνεται η ΠΑΕ, δυνατότητα για τιμωρία κεκλεισμένων, αφαίρεσης βαθμών και υποβιβασμού.

Βία: Σε περίπτωση χρήσης βίας θα τιμωρείται με τουλάχιστον 50.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 5 έτη.

Σε περίπτωση βίας υπό μορφή σωματικής βλάβης κατά διαιτητών, μελών Δ.Σ ΠΑΕ ή μετόχων και διαπιστωθεί συμμετοχή μέλους Δ.Σ ΠΑΕ ή μετόχου ή εντεταλμένου οργάνου προβλέπεται ισόβια απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα. Αν συμμετέχει και η ΠΑΕ προβλέπεται τιμωρία κεκλεισμένων, αφαίρεση βαθμών και υποβιβασμός.

Δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων: Προστίθεται διάταξη που προβλέπει ανάλογα με τη βαρύτητα του παραπτώματος πέραν των όσων προβλέπονται για πρόσωπα και διεξαγωγή αγώνα χωρίς θεατές, αφαίρεση βαθμών, υποβιβασμός ομάδας.

ΠΑΣ για... γιορτή

Ή ΠΑΣ για... ποινή;

Το φυλλάδιο με τον Νέο Πειθαρχικό Κώδικα θα μοιράζεται σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της αγαπημένης μας ομάδας.ΑΙΣΧΟΣ

9
Την ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του θα έχει σήμερα ο τεχνικός του ΠΑΣ , Στεφάν Ντεμόλ. Δίχως τους διεθνής Μπουζίντ , Λίλα και Βίλα ο ΠΑΣ αντιμετωπίζει σε φιλική αναμέτρηση την Δόξα Κρανούλας και η οποία θα διεξαχθεί στο γήπεδο Κρανούλας στις 18:15.Εκδρομαρα στην Κρανουλα? :joker: :pashat:

10
ΠΑΣ Clubs / πανό-πλακάτ-σημαίες
« στις: Παρ 17 Ιούν 2011 01:05  »
παραθετω μερικα παλια μιας και δεν υπηρχε τετοιο θεμα!
11
Το οπαδικό κίνημα τον τελευταίο καιρό βάλλεται πανταχόθεν, ενώ είναι αρκετοί όσοι προσπαθούν να ρίξουν το ανάθεμα στους φιλάθλους ή οπαδούς για ό,τι κακό συμβαίνει στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ένας τέτοιος οργανωμένος πυρήνας φιλάθλων (ας μας επιτρέψουν τα παιδιά να τα αποκαλούμε έτσι αφού ακόμη δεν είναι αναγνωρισμένος σύνδεσμος) είναι και οι ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ. Μια παρέα νεαρών παιδιών, που έχοντας τις δικές τους αντιλήψεις γύρω από το ποδόσφαιρο και το πώς θα πρέπει να εκφράζεται η συμπαράσταση στην αγαπημένη τους ομάδα, τον ΠΑΣ Γιάννινα, δημιούργησε πριν τρία χρόνια τους ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ.

Καίτοι λοιδορήθηκαν από πολλούς και κατηγορήθηκαν από ακόμα περισσότερους ότι δεν θέλουν το καλό της ομάδας, όσοι διαβάσετε αυτή τη συνέντευξη θα διαπιστώσετε ότι είναι παιδιά με γνώση, γνώμη και κυρίως σωστή άποψη, ενώ δεν διστάζουν ακόμη και να παραδεχθούν τα λάθη τους.

Η «Αθλητική Γνώμη» βρέθηκε στα γραφεία του συνδέσμου (απέναντι από τη θύρα 1 στους «Ζωσιμάδες») και μίλησε με τρία παιδιά από τους ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ, τον Βασίλη, τον Γιώργο και τον Γιάννη (σεβαστήκαμε την επιθυμία των παιδιών να μην αναφέρουμε τα επώνυμά τους).

Ξεκινώντας, θέλω να πούμε για τους ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ, πότε ιδρυθήκαν, πόσα μέλη αριθμούν και γιατί ακόμη δεν έχουν γίνει ενέργειες ώστε να αναγνωριστείτε επίσημα ως σύνδεσμος;
«Η ιδέα ξεκίνησε από μια παρέα πριν από τρία χρόνια, η οποία για να διευκολύνει τις ανάγκες των μελών της, αποφάσισε να δημιουργήσει το σύνδεσμο. Είμαστε 100 ενεργά μέλη τα οποία δεν κάθονται όλα στο πέταλο, ωστόσο θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχουμε αρκετούς φίλους. Εμείς πιστεύουμε ότι την έγκριση για ένα σύνδεσμο την δίνει ο κόσμος και όχι τα χαρτιά, η νομιμότητα είναι η κερκίδα και έτσι θα συνεχίσουμε».

Τη χρονιά που ανέβηκε ο ΠΑΣ στη Σούπερ Λίγκα υπήρχε μια «κόντρα» με τον κ. Χριστοβασίλη γιατί δεν σας έδινε εισιτήρια διαρκείας για το πέταλο. Φέτος έχουν γίνει ενέργειες από την πλευρά σας να πάρετε εισιτήρια και να τα διακινήσετε στον κόσμο και τα μέλη σας, όπως κάνει ο έτερος σύνδεσμος της πόλης;
 «Το θετικό είναι ότι φέτος αυτό που λέγαμε για εισιτήρια διαρκείας στο πέταλο γίνεται πραγματικότητα και από μία άποψη αισθανόμαστε δικαιωμένοι. Για να πάρουμε και να πουλήσουμε διαρκείας, δεν ξέρουμε αν είναι εφικτό, αλλά δεν το κάνουμε γιατί αυτό είναι δουλειά της ΠΑΕ. Όπως γνωρίζετε, για να προμηθευτεί κάποιος διαρκείας θα πρέπει να έχει την κάρτα φιλάθλου και να την δείχνει, πράγμα που σημαίνει ότι αυτομάτως γίνονται γνωστά όλα τα προσωπικά δεδομένα και δεν θα θέλαμε να μπλέξουμε με αυτά. Εδώ να τονίσουμε ότι όταν ζητούσαμε διαρκείας στο πέταλο δεν τα θέλαμε για προσωπική μας χρήση, αλλά για όποιον ήθελε να έρθει στο πέταλο».

Τις τιμές στα διαρκείας πώς τις βλέπετε;
«Είναι πολύ καλές και γι’ αυτό με ανακοίνωσή μας συνταχθήκαμε στο πλευρό της ΠΑΕ. Πιστεύουμε ότι ο κ. Χριστοβασίλης κατάλαβε το λάθος που είχε κάνει με τις τιμές των εισιτηρίων, αφού πέρυσι ο κόσμος του γύρισε την πλάτη. Η ανακοίνωσή μας δείχνει ότι στις σωστές ενέργειές της η ΠΑΕ θα μας έχει στο πλευρό της. Εμείς επικρίνουμε τα καλά και κατακρίνουμε πάντα τα κακά. Αν όμως κάποια ενέργεια της διοίκησης που εμείς νομίζαμε ότι ήταν λάθος αποδειχθεί εκ του αποτελέσματος σωστή, να είστε βέβαιοι ότι θα βγούμε και θα παραδεχθούμε ότι κάναμε λάθος, γιατί αυτό είναι και η βασική αρχή του συνδέσμου. Είμαστε απέναντι από τη διοίκηση όχι κακοπροαίρετα, μίζερα και για να γκρινιάζουμε συνέχεια, είμαστε απέναντί της με γνώμονα το καλό του ΠΑΣ και κριτικάρουμε κάθε κίνησή της ξεχωριστά». 

Ποιές είναι οι σχέσεις σας με τους Blue Vayeros, μιας και τη νέα σεζόν θα συνυπάρχετε στην κερκίδα;
«Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες σχέσεις, ο καθένας κοιτάζει τη δουλειά του στην κερκίδα με τα πιστεύω του, υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής που είναι η υποστήριξη της ομάδας εντός και εκτός έδρας και σε αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθούμε και φέτος. Ο μοναδικός τρόπος να συνεργαστούν οι δυο σύνδεσμοι είναι μέσα στο γήπεδο και αυτό γίνεται στα εκτός έδρας παιχνίδια, όπου είμαστε όλοι μαζί σε μια κερκίδα».             

Για ποιό λόγο θα προτείνατε σε ένα νέο φίλαθλο να προτιμήσει το σύνδεσμό σας;
«Για να έρθει να εγγραφεί κάποιος δεν θα πρέπει να είναι κολλημένος, να πάει να δει τους Blue Vayeros και εμάς και να διαλέξει. Εμείς δεν θέλουμε να φέρουμε όλα τα Γιάννενα εδώ, θέλουμε να μας γνωρίσουν και με όσους ταιριάζουν οι απόψεις μας να μας προτιμήσουν. Τα στοιχεία που έχει ο σύνδεσμος και  μπορούν να προσελκύσουν ένα νέο φίλαθλο είναι η δημιουργία, το χρώμα και το τραγούδι, γιατί αυτά είναι που πρέπει να έχει κάθε οπαδός στην κερκίδα».

Ποιές είναι οι σχέσεις σας με τον κ. Χριστοβασίλη;
«Δεν υπάρχουν ουσιαστικές σχέσεις αυτή τη στιγμή. Αυτές τις μέρες θα κοιτάξουμε να μιλήσουμε με τον πρόεδρο».

Αριθμητικά έχει συρρικνωθεί ο σύνδεσμος;
«Αυτό πηγαίνει αναλογικά, αν υπάρχουν 6000 φίλαθλοι θα είμαστε 200 άτομα, όταν μαζεύει 1000 θα είμαστε 100. Νομίζω είναι λογικό, αφού πολλά παιδιά που είναι μέλη έχουν «στραβώσει» με την ομάδα και δεν έρχονται στο γήπεδο».

Τι μέτρα θα πάρετε για να αποτρέψετε τα μέλη σας από πιθανές παραβατικές συμπεριφορές, αφού από τη νέα αγωνιστική περίοδο προβλέπονται πιο σκληρές τιμωρίες;
«Εμείς έχουμε καθημερινές συζητήσεις με τα μέλη μας και τους αναλύουμε κάθε καινούργιο νόμο και κανονισμό. Η βία είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο που δεν οφείλεται στις ομάδες και στους διαιτητές. Με ανοιχτή συζήτηση προσπαθούμε να πούμε στα μέλη μας ότι η βία δεν έχει καμία θέση όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και γενικά στη ζωή μας. Από τα μέλη του συνδέσμου μέχρι τώρα δεν παρατηρήθηκαν φαινόμενα βίας, εκτός κι αν θεωρείται βία το καπνογόνο. Εμείς νομίζουμε ότι τα καπνογόνα προσφέρουν χαρά σε έναν αγώνα, θα πρέπει όμως να υπάρχει σωστή ενημέρωση ώστε να μην πετάγονται στον αγωνιστικό χώρο».

Πώς είδατε την πορεία του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα;
«Η ομάδα φαινόταν από τον Δεκέμβριο ότι θα ανέβει κατηγορία. Χαρήκαμε για την άνοδο, όμως υπάρχει μια πίκρα για τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο δεύτερο γύρο και όχι μόνο για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Οι εμφανίσεις της ομάδας μας μετρίασαν τη χαρά για την άνοδο, εμείς όμως στη φιέστα παρά την πίκρα μας παρευρεθήκαμε όσοι μπορέσαμε και χειροκροτήσαμε τους παίκτες».

Τα προγνωστικά σας για τη νέα χρονιά;
«Ελπίζουμε η διοίκηση να έμαθε από τα λάθη της την πρώτη χρονιά στη Σούπερ Λίγκα και να μην τα επαναλάβει ώστε να παραμείνει στην κατηγορία. Μας κουράζει να μας χαρακτηρίζουν ομάδα ασανσέρ, ο στόχος πρέπει να είναι αυστηρά η παραμονή. Το ταβάνι για τους στόχους του ΠΑΣ πρέπει να είναι αρκετά υψηλό, όμως να μην παραμυθιαζόμαστε και εμείς, θα θέλαμε να πάρει η ομάδα το πρωταθλητριών, αλλά αυτό δεν γίνεται. Τι χρειάζεται η ομάδα το ξέρει η διοίκηση, ο προπονητής και αυτοί που ασχολούνται. Η δική μας άποψη είναι ότι πρέπει όλοι, φίλαθλοι, οπαδοί, διοίκηση Σταδίου, Ερασιτέχνης και δημοσιογράφοι να είναι κοντά στην ομάδα και να σταματήσουν οι έριδες. Το παράδειγμα θα πρέπει να το δώσουμε οι δυο σύνδεσμοι και πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε. Όλοι έχουμε ευθύνες και από αυτό δεν βγάζουμε τον εαυτό μας έξω, πρέπει να γίνει για όλους μια καινούργια αρχή».

Πώς κρίνετε το έργο του Ντεμόλ;
«Από τη στιγμή που ανέβασε την ομάδα κρίνεται πετυχημένος. Πιστεύουμε ότι με τους ποδοσφαιριστές που είχε το έργο του ήταν εύκολο και θα μπορούσε να πάρει το πρωτάθλημα. Θα κριθεί καλύτερα στη Σούπερ Λίγκα».

Ποιά είναι η γνώμη σας για το νέο γήπεδο και για τις μετακινήσεις φιλάθλων;
«Αν και το θέλουμε να γίνει, εμείς πιστεύουμε ότι δεν θα μπορέσει ο κ. Χριστοβασίλης να το κάνει πραγματικότητα, αφού μετά και την αποχώρηση του Περιφερειάρχη από το διοικητικό συμβούλιο, είναι πολύ δύσκολο. Το ιδανικό θα ήταν να γίνει στο χώρο που είναι τώρα το «Ζωσιμάδες», όμως αυτό δεν είναι εφικτό. Εκεί που θα αποφασιστεί να γίνει πάντως είναι αναγκαίο να υπάρχει εύκολη πρόσβαση για τους φιλάθλους, ενώ η χωρητικότητα θα πρέπει να είναι σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες τις ομάδας. Για τις μετακινήσεις των φιλάθλων εμείς λέμε ναι, δεν συμφωνούμε στο να απαγορεύονται».

Ο επίλογος δικός σας…
«Νιώθουμε μια δικαίωση γι’ αυτά που υποστηρίξαμε μέσα από το σύνδεσμο, όπως για παράδειγμα τα διαρκείας που έφτασαν στο σημείο να μας λοιδωρούν. Δεχθήκαμε το ακριβό εισιτήριο στο πέταλο, φάγαμε πολλές βροχές, όμως τη θέση που έχουμε τώρα την αξίζουμε γιατί την κερδίσαμε με τη συμπεριφορά μας. Είμαστε από μέταλλο και θα σκουριάσουμε στο πέταλο, μια κερκίδα εικόνων και χρωμάτων.

Τον Ιούλιο θα γίνει το 4ο φέστιβαλ ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ  το οποίο έχει γίνει θεσμός για την πόλη μας και είναι το event του καλοκαιριού. Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν και όσους θα συμμετέχουν σε αυτό και ζητούμε τη βοήθεια του κόσμου.

Τα νέα μας γραφεία είναι Φώτου Τζαβέλλα 32 πλην ένα, γιατί όπως ξέρετε ο αριθμός 31 είναι απαγορευμένος, είναι καθημερινά ανοικτός από νωρίς το μεσημέρι, δεν πουλάμε διαρκείας και όποιος θέλει μπορεί να μας επισκεφθεί, όπως έκαναν παιδιά από τους Blue Vayeroς και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό».   

12
Αυτήν τη φορά δεν έμειναν τελικά μόνο στα λόγια, αλλά η απειλή υλοποιήθηκε. Πριν λίγο οι κ.κ. Καχριμάνης και Χήτος έστειλαν επιστολές παραίτησης. Αναμένεται να ακολουθήσουν και οι Σουκουβέλος και Κολόκας. Αναλυτικό ρεπορτάζ και οι επιστολές αργότερα.

πηγη: super fm

13
Η Φατμά Τσολάκ ηλικίας 105 ετών (!) είναι η γηραιότερη οπαδός στον κόσμο. Υποστηρίζει με θέρμη τη Γαλατασαράι.Η Φατμά Τσολάκ γεννήθηκε το 1905, τη χρονιά που ιδρύθηκε και η Γαλατασαράι. Στα 105 χρόνια ζωής έχει βιώσει όλη την ιστορία του τουρκικού συλλόγου.
Η υπεραιωνόβια φαν των "λιονταριών" παρά την προχωρημένη ηλικία της είναι υγιής και παρακολουθεί τις αναμετρήσεις της αγαπημένης της ομάδας.
 
Μάλιστα όποτε της δίνεται η ευκαιρία πηγαίνει και στο γήπεδο. Την περασμένη Κυριακή προσκλήθηκε στο "Χουσείν Αβνί Ακέρ" για να υποστηρίξει τη Γαλατασαράι στην Τραπεζούντα κόντρα στην Τραμπζονσπόρ.

14
Γιατί πλέον δεν ακούγεται ο υμνος στους αγώνες του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ύμνος λοιπόν του Αλέκου Κιτσάκη ο οποίος έχει συνοδέψει ουκ ολίγες φορές εδώ και χρόνια τους φιλάθλους του ΠΑΣ σε εκτός έδρας παιχνίδια αλλά και σε πολλές εντός έδρας επιτυχίες της ομάδας έπαψε να παίζει στο «Ζωσιμάδες» τα τελευταία χρόνια και είναι απορίας άξιον το γιατί.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΥΜΝΟΣ (LYRICS)
 
:mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:


Σελίδες: [1]