Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Tsimendos

Σελίδες: [1] 2 3 ... 34
1
Εμένα πάντως περίεργο μου φαίνεται όλο αυτό. Μόλις οι αμερικάνοι ζήτησαν να τα βρούμε με τους Τούρκους σκάει το θέμα με τους γαύρους βορρά και νότου. Για να δούμε τι θα περάσει νύχτα από τη βουλή...

2
Sorry που θα διαφωνήσω αλλά ο συγκεκριμένος δεν δείχνει να είναι Χριστόπουλος. Για να αποδείξει οτι πράγματι κάνει έργο θέλει 2-3 χρόνια στην ίδια ομάδα. Το οικονομικό θεωρώ οτι δεν θα είναι το βασικό πρόβλημα. Τα άλλα όμως(γήπεδα, γυμναστήρια αποκατάσταση) θα είναι, και πολύ σημαντικά μάλιστα. Αν αυτά δεν ικανοποιήσουν τότε θα ψάχνουμε για προπονητή.

3
ΠΑΣ για καμιά μεταγραφή? / Απ: Edwin Fabry Castro Barros
« στις: Δευ 13 Ιαν 2020 16:43  »
Δευτέρα είπαν, δεν είπαν ποιά Δευτέρα. Και αν μου δίναν και μένα ένα μύριο για τον Fabry προχθες θα τον έδινα. Αλλά 300 μάλλον είναι τζάμπα. Και χαλάς και την ομάδα χωρίς λόγο. Αλλά όπως είπε και ο κόουτς πού έχει τελειώσει και οικονομικά, αν είναι για την επιβίωση της ομάδας...

4
Το μαμήσατε στο bullying. Και ο άλλος προσπαθεί να δικαιολογηθεί για το τι είναι και τι δεν είναι. Μήπως αρχίζουμε και χάνουμε τη μπάλα εδώ μέσα. Ας γράφει ότι θέλει ο καθένας, αρκεί να μη θίγει πρόσωπα και να μη βρίζει. Εκτός κι αν απαγορεύονται μέλη που έχουν διαφορετική άποψη από συγκεκριμένα άλλα μέλη. Γούστο του καπέλο του να στηρίζει ΧΒ. Και γούστο καπέλο των αλλων να βρίζουν ΧΒ. Απλά σε κάποιους που πετάν βελάκια σε φώτο του ΧΒ στο δωμάτιο τους είναι μη αποδεκτό να υπάρχει κάποιος τέτοιος. Κι όμως είναι αρκετοί. Όπως επίσης είναι αρκετοί που ξεχωρίζουν πράξεις καλές και κακές και κάνουν ανάλογη κριτική. Και στο φινάλε δικό του είναι το μαγαζί και δική του η διαχείριση. Καλή, κακή αυτή είναι. Εταιρία είναι και αυτός που την έχει τη διαχειρίζεται όπως πιστεύει καλύτερα. Τώρα αν δεν αρέσει ο τρόπος διαχείρισης σε κάποιους, ας του στείλουν υπόμνημα με προτάσεις και λύσεις.

5
Ρε δεν παένετε καλά γενικότερα. Τι πειράζει να είναι ΧΒκος ο ένας, αντιΧΒ ο άλλος. Στα σωστά καφενεία έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα. Αν συμφωνούσαν όλοι θα είμασταν λέσχη. Ξεκολλάτε. Είναι ένας από τους λόγους που πολλοί έχουν σταματήσει να μπαίνουν στον καφενέ.

6
Και κάποιος άλλος τα έκανε αυτά προ 10ετίας και μέχρι να μάθει είχε χάσει κάμποσα λεφτά. Και μετά αποφάσισε πως φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ίδιο και τις επιλογές του. Τα ίδια ξεκινάει και ο Απόλλωνας. Βέβαια ο άλλος τα είχε ξεκινήσει με έναν άλλο μεγάλο προπονητή που ήξερε να σώζει ομάδες.

7
Δλδ, ο προπονητής κάνει καλά τη δλεια του, το τεχνικό τιμ κάνει καλά τη δλεια του, οι παίκτες δύο παίζουν ένα δεν παίζουν λόγω ροτεισιο. Το να παίξουν ΕΝΑ παιχνίδι υψηλής έντασης θα χαλάσει την εικόνα όλων των προηγούμενων που ανέφερα. Όλων αυτών που ανέφερα η δουλειά τους είναι να σκίζονται σε κάθε ματς. Δεν επιλέγουν που θα δλεψουν και γιατί. Και σιγά το βαζελο με τον τρελό ρυθμό που θα μας κουράσει κιόλας. 3-0 για να μη κουραστούμε στον επαναληπτικό.

8
Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης και χωρίς να κατηγορώ τις απόψεις σου, δεν πολυκατάλαβα την απάντηση σου ov. Σε τι ακριβώς είμαι γελασμένος.
Δεν νοείται ομάδα που έχει παίξει μόλις 15 ματς από τον Ιούλη που ξεκίνησε προετοιμασία μέχρι σήμερα να δηλώνει πως αν χτυπήσει το ματς με το βάζελο θα είναι κουρασμένη για το ματς με τους μινάρες. Αν και νομίζω οτι πλέον με τον προπονητή που έχουμε έχουμε δυο σχεδόν ισάξιες 11άδες και δεν υπάρχει λόγος του να είμαστε χαλαροί. Τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.

Αν θεωρείς ότι ένας λόγος που έχουμε σε κάθε αγώνα περισσότερα τρεξίματα από τους αντιπάλους, δεν οφείλεται και στις συχνές αλλαγές στη σύνθεση που κατεβάζει σε κάθε ματς ο κόουτς, είσαι γελασμένος.

9
Δεν νοείται ομάδα που έχει παίξει μόλις 15 ματς από τον Ιούλη που ξεκίνησε προετοιμασία μέχρι σήμερα να δηλώνει πως αν χτυπήσει το ματς με το βάζελο θα είναι κουρασμένη για το ματς με τους μινάρες. Αν και νομίζω οτι πλέον με τον προπονητή που έχουμε έχουμε δυο σχεδόν ισάξιες 11άδες και δεν υπάρχει λόγος του να είμαστε χαλαροί. Τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.

10
Νομίζω οτι είναι από τις τελευταίες ευκαιρίες που έχει ο ΧΒ να ικανοποιήσει τον κόσμο και ν'αρχίσει να τον ξαναμαζεύει σιγά σιγά. Αν κρατήσει τον συγκεκριμένο κοουτς με ότι απαιτήσεις έχει ή του δώσει ένα συγκεκριμένο μπάτζετ να διαχειριστεί νομίζω οτι θα κερδίσει αρκετά από αυτά που έχασε. Αν πάλι κάνει τις γνωστές ξεροκεφαλιές του και παει να του φέρει καραβιές μάγων της μπάλας χωρίς να φτιάξει υποδομές, τον βλέπω να χάνει και την τελευταία ευκαιρία που του δίνεται από το πουθενά.

11
Θα είναι καινούργιος όρος το πρωταθλητής άνοιξης, και ο πρώτος που θα του απονεμηθεί θα είναι ο ΠΑΣ.

12
Θα συμφωνούσα με τον daveli αλλά, το Ελληνικό το θέλει ιδιώτης (κρατικοδίαιτος) και πρέπει να πληρώσει αδρά για να το διαλύσει-γκρεμίσει. Πιο εύκολο και αποδεκτό είναι να το πάρει το κράτος με θκατ έξοδα και να το πάει όπου γουστάρει. Το κράτος δε θ'ακούσει γκρίνια, και ας κοστίσει 500εκατ, και ο ιδιώτης θα έχει ένα πεντακάθαρο αεροδρόμιο που θα του το σκάψουν κιόλας για να μη ταλαιπωρείται και να ξεκινήσει αμέσως να χτίζει. Μη πω οτι θα του ρίξουν και τα θεμέλια.

13
Ένα παίκτη από τους παλιούς δεν μπορεί να ρωτήσει κάποιος για να καταλάβει ποιός χρώσταγε τι; και ποιός τα πλήρωσε τελικά;και τι εκκρεμοδικίες υπάρχουν και δε μιλάει κανένας για το θέμα (σε τυλίγει ο 2,50 σε μία κόλλα χαρτί πριν καταλάβεις τι είπες);
Υπάρχουν άπειρες μακακίες που έχει κάνει ο ΧΒ αλλά ξεχρέωτη ομάδα δεν πήρε. Και τις διαφορές διεκδικεί ο ΧΒ. Τις οποίες δεν αναγνωρίζει ο πρώην (έχω και τιμολόγιο αν θετε). Άλλο να σου ζητάει κάποιος 4μύρια για ξεχρέωτη παε και άλλο να σου ζητάει 4μύρια + χρέη αγνώστου ηθικής και προελεύσεως. Αλλά όπως λέει και ο Δρακόλιμνης, τα θελε και τα παθε. Υπήρχαν άνθρωποι της πρώην παε που ζήταγαν από το ΧΒ ακόμη και λεφτά για τους υπολογιστές που υπήρχαν στην παε γιατί τους είχαν φέρει από το σπίτι τους.

14
Η ανακοίνωση δεν αναφέρει τη χρονική διάρκεια κατα την οποία θα δοθούν τα συγκεκριμένα λεφτά. Προφανώς θα είναι για δύο χρόνια.

15
άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο / Απ: Γιάννης Κάργας
« στις: Τρι 18 Ιούν 2019 18:09  »
Προσωπικά μόνο ένα ελαφρυντικό θα του δώσω στον τρόπο και τη μιζέρια που λειτουργεί την ομάδα τα τελευταία 5 χρόνια. Το να βγει η φετινή οικονομική κατάσταση της ομάδας και να είναι πολύ καλύτερη και με πολύ λιγότερα χρέη. Οποιαδήποτε άλλη δικαιολογία θα είναι απλά τραγική.

16
Στην Εσσεν πήρε την ομάδα 16η και την παρέδωσε 9 προς το τέλος της χρονιάς με 8-3-5 Ν-Ι-Η. Στην Άαχεν που ούτως ή άλλως ήταν για υποβιβασμό την άφησε προτελευταία με 3-5-8 και ο επόμενος την είχε συνεχώς τελευταία. Για να δικαιολογούμε και αυτά που γράφουμε.

17
Φίλε, δεν την παλεύεις με τπτ όμως. Για κάνε μια πρόταση για μεγάλο προπονητή...γιατί μας λες αλλά δεν προτείνεις για να υπάρχει ασφάλεια στο κράξιμο. Εξαιρετική περίπτωση ο νεος κόουτς. Αρκεί να μπορέσει να δουλέψει όπως θέλει.

18
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Απ: Εκλογικά 2019
« στις: Παρ 31 Μάι 2019 18:13  »
Ασχετο αλλά και σχετικό. Δλδ από όλα αυτά τα λαμόγια που κυκλοφορούν στην βουλή, αυτοι που σας πείραξαν που κατέβηκαν υποψήφιοι είναι οι άνθρωποι που αποδεδειγμένα δουλεύουν για να βγάλουν το ψωμί τους, άσχετα με τις απόψεις τους. Μας πειράζει δλδ ο Γεωργούλης και ο Μπάμπης που τουλάχιστον αποδεδειγμένα δουλεύουν και δε σας πειράζουν όλα τα τεμπελόσκυλα που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και μας κουνάνε και το δάκτυλο. Είπα οτι είναι άσχετο το άν υποστηρίζετε τις ιδεες τους ή τα λεγόμενα τους.

19
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Απ: Εκλογικά 2019
« στις: Τετ 29 Μάι 2019 17:40  »
Αν και δε με νοιάζει να μπω στην αντιπαράθεση, γιατί δεν έχει νόημα, τα ταμεία του κράτους αυτή τη στιγμή έχουν 44δισ αποθεματικό. Και το μεγαλύτερο πρόβλημα του Τσίπρα που έχασε τη δεδηλωμένη σε αυτές τις εκλογές ήταν που συνέχισε και αυτός να πηδάει τη μεσαία τάξη(πρώην). Ο ένας πήδαγε τη μεσαία τάξη για να τρώνε οι πλούσιοι περισσότερα, ο άλλος πήδαγε τη μεσαία τάξη για να περνάνε καλύτερα οι πιο φτωχοί. Εμένα πάντως με πονάει ο κώλος μου, αν και από τους φτωχούς υπάρχει περίπτωση μακροπρόθεσμα να βγάλω και κάτι ως ελ. επαγγελματίας.
Καλά αν μιλήσω και συγκεκριμένα για το επάγγελμα μου η διαφορά αντιμετώπισης μεταξύ νδ και σύριζα είναι χαώδης. Το μαμήσι που είχαμε φάει από νδ και πασοκ ήταν μνημειώδες.

20
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Απ: Εκλογικά 2019
« στις: Τετ 29 Μάι 2019 14:33  »
Για να καταλάβω (εκτός από τις προσωπικές αντιπαραθέσεις, που σίγουρα παίζουν συμφέροντα), ο σύριζα μας έβγαλε ευρώπη και τώρα μας ρίχνει γιατί μάλλον μας βαρέθηκε, ενώ η νδ πριν δε μας έδινε άδεια για να βγούμε στην ευρώπη και τώρα θα μας σώσει κατηγορία. Οι περισσότεροι που έχουν στο μυαλό τους τέτοια σενάρια προφανώς και δε σκέφτονται με το πάνω κεφάλι. Και χέστηκε και ο σφύριζα και η νδ για το ποιός θ'ανέβει ή θα πέσει. Και προφανώς η Σαλονίκη έδωσε τεράστιο ποσοστό στον Τσίπρα γιατί πήρε ο σαββίδης το πρωτάθλημα.  Και προφανώς δεν καταλαβαίνουν πόσο γκρίνια θα ρίξουν οι ίδιοι για την κατάσταση που θα επικρατήσει μετά τις εκλογές, αν γίνουν αυτά που λέει οτι θα κάνει ο υιός (δεν ξέρω τίνος είναι και γι'αυτό δεν αναφέρω πατέρα).

21
Αποζημίωση είναι η μαγική λέξη. Και προφανώς αυτό κυνηγάνε και οι δύο για προφανείς λόγους.

22
Πρώτος σε ασίστ στην ομάδα;
Δεύτερος;
Είπαμε όμως είμαστε οι κριτές εμείς, και ας μην έχουμε παίξει ποτέ μπαλα στη ζωή μας.

23
Το φετινό ρεκόρ του ΠΑΣ ήταν η βασική αιτία της κακής λειτουργίας της ομάδας, θεωρώ. Είμαστε η μόνη ομάδα που στους 26 αγώνες έχει χρησιμοποιήσει 26 διαφορετικές ενδεκάδες. Καα αν για τους παλιούς είναι εύκολο να μπουν και να βγουν από την ενδεκάδα χωρίς να έχουν πρόβλημα προσαρμογής, για τους νέους το πρόβλημα που δημιουργείται στην ψυχολογία τους είναι τεράστιο. Τον Κουζίκ ας πούμε δεν θεωρώ οτι τον είδαμε. Αν έπαιρνε 4-5 παιχνίδια βασικός με συγκεκριμένους ανθρώπους γύρω του, για να μάθει να συνεργάζεται με αυτούς και να πάρει τα πάνω του, ίσως να βλέπαμε άλλο παίκτη, όπως έγινε και με τον Καστρο, ο οποίος άντεξε στην πίεση και φαίνεται οτι θα βγει λίρα εκατό τελικά. Αν τον Κουζίκ τον δούμε να κάνει παπάδες σε 3-4 χρόνια στην εθνική Ουκρανίας θα ψάχνουμε να βρούμε το λάθος. Το παράδειγμα είναι τυχαίο. Τα ίδια ισχύουν και για Παμλίδη, Κακούμπα, Λεο και όλους τους άλλους που ήρθαν και τα άκουσαν από τους γνωστούς άγνωστους, που έχοντας παίξει ποδόσφαιρο σε ανωτατο επίπεδο για χρόνια, κρίνουν τους πάντες και πάντα. Ποτέ βέβαια καλοπροαίρετα.

24
1ον. Απαγορεύεται το να παίξεις σε άλλη έδρα που δεν έχεις καν δηλώσει για το πρωτάθλημα. 2η έδρα έχουμε δηλώσει. Δεν θυμάμαι ποιά.
2ον. Πως ov1950 είσαι βέβαιος οτι θα επιτρέψουν οι άλλες ομάδες που θα είναι από κάτω μας στη βαθμολογία να υπάρξει αλλίωση του πρωταθλήματος, γιατί αυτό που λες είναι αλλοίωση, ας είναι και στην τελευταία αγωνιστική. Και η αλλοίωση τιμωρείται.
3ον. Ξυπνάω και γώ αύριο το πρωί και γράφω σε site ως σχόλιο οτι ο ΠΑΣ σκέφτεται να γίνει το παιχνίδι στο καυτατζόγλειο. Ξέρεις πόσα παόκια θα το αναπαράγουν σε dt και θα γίνει η φήμη της ημέρας;
4ον Γήπεδο έχουμε. Είναι το ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ. Σε αυτούς που δεν αρέσει να δώσουν λεφτά, να φτιαχτεί καινούργιο. Και τα εισιτήρια παραμένουν στο 10-20% του συνόλου των εσόδων της ομάδας. Δεν θα'αλλάξει το ποσοστό από ένα αγώνα. Ούτε θα σωθεί η ομάδα.
Πόσο κακό κάνει αυτή η φήμη στο πρότελευταίο ματς της ομάδας εντός έδρας;

25
Φιλοπαοκτζής δεν ήμανε ποτέ, ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Αλλά το παλικάρι πρώτον δεν είναι σαλονικιός, δεύτερον φαίνεται να είναι ρομαντικός με την καλή έννοια, τρίτον έχει και αυτός το σύνδρομο της αθηναικής καταδίωξης τουλάχιστον ποδοσφαιρικά, αλλά του τη λέμε για κάτι που και η δικιά μας ομάδα έκανε, σε μικρότερο βαθμό βέβαια, αλλά το έκανε. Όταν πήρε την ομάδα ο κου, πλήρωσε τπτ από τα χρέη; δε νομίζω.
Οι διαφορές που έχει η δικιά μας ομάδα με τα παοκια είναι οτι εμείς πέσαμε μια φορά λόγω χρεών, ενώ θα έπρεπε να πέσουν σχεδόν όλες οι ομάδες της κατηγορίας, με ελάχιστες εξαιρέσεις, και δεύτερον οτι αγαπάμε την ομάδα μας χωρίς όρια, ας έπαιζε σε 2ες και 3ες εθνικές. Τα παοκια δεν τα είδαμε σε τέτοιες καταστάσεις λόγω πολιτικής βοήθειας. Όπως και τους γαυροβάζελους.

Σελίδες: [1] 2 3 ... 34