Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - serifis1980

Σελίδες: [1] 2 3 ... 14
1
ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα 1
Εργοτέλης - Δόξα Δράμας 1
Λεβαδειακός - Χανιά 1 και πέναλτι στο ματς
Πλατανιάς - Καραϊσκάκης 1
Παναχαϊκή - Απόλλων Πόντου αναβολή
Απόλλων Σμύρνης - Απόλλων Λάρισας Χ

2
Οι μόνες παραφωνίες σημεροις, ήταν Νικολιας και Ξυδάς. Ο πρώτος χωρίς καθαρό μυαλό-σκεψη-φλυαρος, ο δεύτερος φλύαρος-χαμστερακι έως αρνητικός στην επίθεση της ομάδας!

Μεγάλο πράγμα να αισθάνεσαι ότι η ομάδα δε γίνεται να χάσει σήμερα. Αυτό το πράγμα κερδίζεται κάθε μέρα στο γήπεδο.

Bye bye ηττοπάθεια-πετρακης-λιγοψυχεια

3
Προηγήθηκε κιόλας!!!! Και γράφουν οι άλλοι...στο κατόπι του ΠΑΣ ο Απόλλων...!!!!????? Άιντε βρε φτύσε τα μπούτια σου, δε ντράπηκες να γράψεις τέτοιο πράμα!

4
Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα      2
Λεβαδειακός - Δόξα Δράμας   1
Παναχαΐκή - Εργοτέλης         2
Απόλλων Σμύρνης - Κέρκυρα  X
Απόλλων Λάρισας - Χανιά        2
Απόλλων Πόντου - Καραϊσκάκης    2

5
ΜΜε 10.000€ κόσμο, θα έπαιζες και στα δελτία ειδήσεων κάνα 2 ημέρες και με κυβερνητική παρέμβαση θα ανεβαίνες από τώρα στα palyoff της superleague 1!!!!

6
Καταρχάς, ένα μεγάλο μπράβο για μια ψυχομενη ομαδα!!! Έπαιξε με το μαχαίρι στο στόμα και οπότε παίζει έτσι πάντα νικά! Απλό πράγμα, δεν περίμενα τίποτα ιδιαίτερο από μια μη ιδιαίτερη ομάδα όπως ο Απόλλων!!! Φούσκα ήταν και πάει. Την είδαμε!!!!!

Τι μεγάλη αλήθεια την είπε ο κοουτς στη συνέντευξη...χωρίς γήπεδα δεν έγινε πλούσιος κανείς...Το άκουσες χοντρέ, το κατάλαβες???

Μπαμπινο, τι έπαθαν τα θκας σήμερα και πεφταν καταΐ??? Που είναι οι παιχταραδες που μας είχαν ζαλίσει τα ουμπαλα, οι συνταυροι και οι δημοσιογραφίσκοι στην αρχή της σεζόν? Το σημερινό ήταν στημένο? Να βγει πρώην παράγοντας του Απόλλωνα να το καταθέσει!!!!
Άιντε ρε σιαπερα!!!

7
Δόξα Δράμας - Πλατανιάς                1
Λεβαδειακός - Παναχαϊκή                1
ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης   1
Εργοτέλης - Απόλλων Λάρισας        1
Κέρκυρα - Απόλλων Πόντου           1
Χανιά - Καραϊσκάκης                       1

8
Και δευτεραθλητές να βγούμε, θα παίξουμε με τα αγρίμια μπαράζ!!!
Φάση θα έχει

9
Να σου πω δεν έχεις άδικο, αλλά αν εμείς δε χαλούσαμε τη διαφορά με Σουβλάκια και Χανιά, τώρα με νίκη τα πλειοφ δε θα είχαν καμία σημασία για μας!!! Επίσης τα "δύσκολα" τώρα αρχίζουν για τον Απόλλωνα....αν εμείς συνεπείς με τις νίκες και τι σοβαρότητα στο τέλος η διαφορά θα είναι κοντά 11-12 βαθμοί από τον 2ο που θα είναι ο Λεβαδειακός.

10
Η .... Απολλωναρα του 1ου γύρου μετά το ματς με μας ξεφουσκωσε!  Εμείς αν παίξουμε σοβαρά μπορούμε να το καθαρίσουμε από το 1ο ημίχρονο. Αν το καθαρίσουμε θα δούμε ομορφιές γιατί μετά η φούσκα τους θα σπάσει τελείως και εκεί να δεις τι σταμάτημα που θα κάνει...!

11
Ακριβώς αυτό τίποτα άλλο...Μένω Θεσσαλονίκη και μία ξαδέρφη της είναι ΝΥΦΗ εκεί. Ε, να μη πάμε να δούμε τι κάνει? Τόσο καιρό είχαμε να τη δούμε, να παίξουν και τα παιδιά στον ήλιο? Α, ξέχασα μεσημέρι παίζει και ο ΠΑΣ λίγο εδώ παραπάνω!!! Τι? Ντροπή να μη πάμε, είμαστε δίπλα. Ήρθαν οι άλλοι από τα Γιάννενα και εμείς 10 βήματα από δω να μη πάμε να δούμε την ομάδα?

Πλάκα κάνω για το τελευταίο, έτσι και αλλιώς θα πήγαινα Καλαμαριά, αλλά και στην Τρίγλια που ήταν η ξαδέρφη έκατσε κουτί!!!!

Το ΣΚ θα είμαι Γιάννενα και εκεί δεν υπάρχει δικαιολογία!

12
Διάβασα αρκετά απο τα παραπάνω. Σήμερα ήμουν Τριγλια για οικογενειακούς λογούς και πήγα μεσημεράκι με το μικρο να δω το ματς.

Τα πιτσιρίκια του Απόλλωνα έβγαλαν ένα πάθος και έβαλαν ένα γκολ σχεδόν τυχερό. Η ομάδα μπήκε τέρμα χαλαρά στο γήπεδο, τύπου...τι ήρθαμε να κάνουμε εδώ, αφού θα τους δούμε και θα χάσουν και άλλα τέτοια γραφικά.
Ο αντίπαλος δεν υπήρχε πουθενά στο γήπεδο, καθόταν πίσω υπερταμπουρι και περίμενε τι μαλακία μας. Απλά στο 2ο του ταμπούρι έσπασε με 2 γκολ γρήγορα και μετά τα πιτσιρίκια άρχισαν να κλαίνε και να χάνουν ότι ψυχολογία είχαν.
Η κατοχή μπάλας, παίζει να ήταν 90-10 υπέρ του ΠΑΣ. Στο 2ο ημίχρονο πρέπει να ακούμπησαν τη μπάλα 3-4 φόρες οι αντίπαλοι. Ποιοι αντίπαλοι? Ούτε φιλικό δε το λες!

Πιο πιθανό έως σίγουρο να πήραν μπερντέ από τη Σμύρνη να παίξουν στοιχειωδώς παρά να το έστησε ο δικός μας.
Η ομάδα παίζει μπάλα με αυτοματισμούς και όχι γιόμα και ότι γίνει. Αυτό έκανε στο 2ο ημίχρονο, απλά οι άλλοι ήταν πολύ λίγοι για να παίξουν μπάλα σε τέτοιο επίπεδο. Δε χαρήκαμε τα γκολ, χαρήκαμε πραγματικά το ποδόσφαιρο της ομάδας σε έναν πολύ κάλο αγωνιστικό χώρο (αν και μικρο)! Το τελευταίο κρατήστε το! είναι το πιο σημαντικό!

13
Απόλλων Πόντου - ΠΑΣ Γιάννινα 2
Παναχαϊκή - Δόξα Δράμας X2
Απόλλων Σμύρνης -Πλατανιάς X
Απόλλων Λάρισας - Λεβαδειακός 2
Καραϊσκάκης - Εργοτέλης 2
Χανιά Κέρκυρα 1

14
Γιατί ρε σεις, τα τελευταία χρόνια, πότε έκανε μεταγραφή Γενάρη ο χοντρός? Τον Κάργα και το Γεωργιανό ελεύθερους δε τους πήρε? Για να μη βάλω Conde, Nadales κ.α.!
Και γιατί να πάρει παίκτη για 2 μήνες και να τον πληρώνει 6-7? αν δε μπορεί να σταθεί superleague?
Κάτσε μη τιμωρηθεί εικονικά παντα...ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ και Ξάνθη με υποβιβασμό και ξαφνικά κάνουν πρωτάθλημα με 16 ομάδες πάλι!!!

Ελλάδα είσαι, όλα γίνονται, όλα επιτρέπονται!

15
1. Σε καλό γήπεδο, παίζουμε μπάλα καλή. Αν βέβαια δεν χάνουμε τη μπάλα για ψιλου πήδημα...
2. Αν το κοράκι έπαιζε σωστά το ματς θα είχε σχολάσει από ημίχρονο. Έπνιξε 2 πέναλτι και ακύρωσε ένα γκολ που στο 2ο ημίχρονο το μέτρησε για τον ίδιο λόγο!!!
3. Αν υπήρχε κόφτης και δεκαρι στο 2ο ημίχρονο πηγαίναμε για ρεκόρ γκολ με τόσο μοναδικό στην περιοχή του Τέλη.
4. Ο σπικερ είναι καλός μόνο για πανηγύρι στα Ζωνιανά, η μπάλα δεν ξέρει τι έχει μέσα!
5. Έμεινε όπως είχα γράψει και πριν το ματς ακόμα ένα εμπόδιο...ο Απόλλων Σμύρνης. Τον τελειώνεις και... τελειώνει το πανηγυρακι supeligd 2

Μπράβο παληκάρια, θα μπορούσατε να τελειώσετε το παιχνίδι πιο νωρίς αλλά χαλάλι. Πάμε δυνατά!
6. Στα όρια του υστεριγραφου...Ξυδα ξεκινά στίβο, θα είσαι πρωταθλητής σε 2-3 χρόνια, για μπάλα δεν

16
Αισιοδοξία στο φουλ. Μήπως είστε και από αυτούς που έβλεπαν στην αρχή αέρα άνοδο για τον Απόλλων Σμύρνης?

Το ότι τραβήξαμε το Λεβαδειακό επάνω δε σας λέει τίποτα? Τελευταία αγωνιστική μήπως παίζει Λεβαδειακός - Απόλλων?

Εμείς μέχρι το ματς και του Εργοτέλη στον 1ο γύρο, οι περισσότεροι εδω είχαν σταυρώσει τους παντες!!!!

Μετά από αυτό το παιχνίδι η ομάδα άρχισε να παίρνει τα σερί. Το ίδιο θα γίνει και τώρα. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα τον τελειώνουμε και παίρνουμε τη διαφορά για τα playoff. Που λογικά θα είμαστε με 10-11 βαθμούς μπροστά και θα χρειαστούμε 2-3 νίκες για την απευθείας άνοδο.

Η Μπαρτσελόνα της Βοιωτίας θα κάνει τη βρώμικη δουλειά και θαας απαλλάξει από τον Απόλλωνα. Από κει και μετά θα αναλάβει το κόκκινο αφεντικό να επαναφέρει, στο μπαράζ με το αγριμιο, την ομάδα αυτη στη superleague!!!

Εγώ πάντως ποντάρω ένα σπίτι στο ΠΑΣ! ότι θα ανέβει. Αν θέλει κάποιος μπορεί να το χτυπήσει! Όχι γιατί είμαστε με το σύστημα και άλλα γραφικά, απλά γιατί οι άλλοι είναι για την Π@υτσ@!!!

17
Αλλαγές: Σιόντης - Λιασος, Φάμπρι - Γωγος (όχι Νικολιας) και 3η και τελευταία αλλαγή για την ομάδα μας, τη θέση του Ξυδα ο Ζιουλης!!!
Μάλλον εσύ έχεις χάσει την αρχή της επικοινωνίας και θες να γράφεις δικτατορικά και να έχεις τον τελευταίο λόγο στις κουβέντες! Αν σε πιέζουν στο σπίτι, εκτονώσουν αλλού. Εδώ γράφουμε την άποψη μας, δε σε ρωτάμε να μας απαντησεις!!!
Α, δεν είμαι προπονητής είμαι μηχανικός, εσύ είσαι προπονητής???

18
Δε μπορεί να παιχτεί ταμπούρι χωρίς αμυντικά χαφ. Μη λέμε ότι να 'ναι παρασυρμενοι από τη στενοχώρια. Ο Γιαννίδης σωστά ενήργησε, ατύχησαμε που έγινε η καραμπόλα στο δευτερο αμέσως μετά το πρώτο.

Το ταμπούρι παίζεται με αμυντικό χαφ τον Λιασο, τον Παμλιδη και τον Σκονδρα αναγκαστικά. Τρεις αυτοί. Δε βάζεις Νικολια, ούτε Λέο. Βάζεις Ζιουλη και Γώγο!!! Σε τετοιο ματς χαλάς την επιθεσή σου!! Δε σε απασχολεί η επίθεση, όσο η τακτική ανακοπής των επιθέσεων του βαζελου. Σε καμία περίπτωση δεν παίζεις ανοιχτά. Απλά τρως το χρόνο!!! Πλάγια, καραγκιοζιλικια τραυματισμούς, πετάς μπάλες μέσα, εξω, αριστερά, δεξιά!!!

Δε θα κατηγορούσε κανείς κανένα και δε κακοχαρακτηριζοταν κανείς. Αυτά είναι όμορφα παραμύθια! Πέρυσι αυτά σου έκανε ο Λεβαδειακός, η Λαμία, το Αγρίνιο και η Ξάνθη. Αυτή είναι Α εθνική, εσύ είσαι β. Είναι απλό και λέγεται σκοπιμότητα. Στην Αγγλία λέγεται ντροπή! Εδώ δυστυχώς εξυπνάδα

19
Παρότι από το 1ο ημίχρονο έχασες τα βασικά αμυντικά χαφ, δε θα έπρεπε σε καμμία περίπτωση να χάσεις μια πρόκριση δική σου σε 10λεπτα!!!! Καμμία περίπτωση! Δε το λέω στοιχηματικά, αλλά λογική εδώ δεν υπάρχει. Δέχομαι ότι ο προπονητής δε θα παίξει ταμπούρι, δεν είναι στη φιλοσοφία του, αλλά από την άλλη όταν είσαι 0-2 στο 60', απαγορεύεται να χάσεις την πρόκριση από αυτόν τον βαζελο!!!
Στο ημίχρονο φέρνεις το λεωφορείο της ομάδας μέσα στο τερέν, σπας τα νευρα του αντιπάλου με δήθεν τραυματισμούς, κόβεις γενικά με καθε μεσο το ρυθμο!
Δεν παίζεις ανοιχτά! Φάουλ σήμερα ο κοουτς, παρότι έχει κερδίσει σεβασμό με τον τρόπο παιχνιδιού!
Σίγουρα δύο γκολ πιστώνονται σε λάθη παιδικά του Μπουκουβαλα, σίγουρα τακτικά το παιχνίδι έπρεπε να ξεφτιλιστει στο κατενάτσιο και σίγουρα το κοράκι αυτό είναι με κάθε έννοια αισχρό και δεν πρέπει να ξαναβάλει σφυρίχτρα στο στόμα του, αλλού μπορεί να τη βάλει όσες φορές θέλει.

2πλο ημίχρονο, άσσο τελικό και αν δεν πήρες χοντρε τότε χαλάλι σου γιατί πρέπει να ήταν πολλά!!! Αν δε τα πήρες, απλά δες ότι οι σφαγές και τα χεσμενα δεκάλεπτα τι κακό άφησαν στην ομάδα από την εποχή Πετράκη!

20
ΠΑΣ για καμιά μεταγραφή? / Απ: Edwin Fabry Castro Barros
« στις: Κυρ 12 Ιαν 2020 09:18  »
Ο Κάστρο πήγε για κβεντες στην Τουρκία. Αν τα βρουν η μεταγραφή θα φέρει ζεστά-ζεστα καμμία 300.000€!!! Άνοιξε το Τριώδιο!!

21
Την κορδέλα τη φέρνω εγώ όταν θα αποφασίσει ο πρόεδρος να τον στείλει πακέτο δώρο στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πουλά πρόεδρε μη φοβάσαι τίποτα!!! Εγώ μαζί σου!!!
Το θέμα είναι να διαχειριστείς το χρημα, αλλά δυστυχώς η ιστορία έχει δείξει πως δε μπορείς με τίποτα!!! Με τίποτα όμως;

22
Ας πάνε κάποιοι στατιστικολόγοι 2-3 μήνες πριν σε αυτό το φορουμ και να διαβάσουν αυτά που γράφαμε εμείς οι φαντασμένοι ότι η ομάδα του φούρνου της γειτονιάς δε έχει το βάρος της φανέλας να κάνει πολλά και ότι το φούρναρη τον μαδάνε τζάμπα.

Άιντε του χρόνου με τα αγρίμια να έχουν τα ντέρμπι!!!! Φέτος τελείωσε το παραμύθι, μιας και η ομάδα φαίνεται, είναι και θα συνεχίσει πιστεύω με σοβαρότητα ως το τέλος. Και βασικά δε βλέπω κάποια ομάδα ικανή να μας κερδίσει!!! Ειδικά τώρα που τις είδα σχεδόν ολές και είναι 2-3 κλικ παρακάτω και ποιότητα ροστερ!!!!

Απόλκε  η εκκλησιά!

23
Άιντε να τον διώξει, να πάρει τον Πετράκη που τον είχε αποθυμενο από πέρσι!!! Ακόμα και μια μικρή πιθανότητα να βγουν πρώτη θα την κάψει και αυτηε τον κυρ Γιάννη!!!
Περαστικά σε όσους πίστεψαν πως θα έκανε περίπατο ο φούρνος Βενέτη!
Για τσουρέκια, κουραμπιέδες, μελομακάρονα είναι καλός. Στα άλλα είναι τρις χειρότερος από τον δικό μας που μόνο τρώει

24
Ομαδάρα ο Απόλλων.... ευτυχώς που υπάρχουν αυτοί ως φαβορί για να έχει ανταγωνισμό το πρωτάθλημα....
Τα παραπάνω είναι ατάκα του κλασσικού μ@λ@κ@ Γιαννιώτη!!!

25
Η ομάδα όσο έπαιζε με το περσινό στυλ Γιόνας και μαρκάρισμα με τα μάτια είχε άθλια εικόνα. Όταν έβαλε τη μπάλα κατω, φάνηκε η διαφορά ποιότητας από τα γίδια που σέρνονταν στο χορτάρι σε κάθε μαρκάρισμα!!! Και να ζεις και τον Καλαϊτζίδη σε γκρι πλαν να βρίζει χυδαία τους πάντες (διαιτητές, παίχτες δικούς του και λοιπούς). Εμετικοι παίχτες ορισμένοι της Καλαμαριάς, που κάνανε τα πάντα να κόψουν το Ρυθμό.
Αλλά 3 πονταλακια, άλλη μια αγωνιστική λιγότερη προς τον τελικό στόχο της επιστροφής.
Αν η ομάδα παίξει σοβαρά και συγκροτημένα δε φοβάται τίποτα και κανέναν.
Ένα "συμφωνώ" σε φίλο παραπάνω που έγραψε για τον Γιαννικη ότι δε κοιμάται πλέον κάποιος στον πάγκο. Τουλάχιστον αυτό το διορθώσαμε!

Σελίδες: [1] 2 3 ... 14